Page 1

DO SEC Kooideur

De DO SEC past op alle draaideuren en vereist een minimum aan ruimte. De zelflerende elektronica van de DO SEC optimaliseert de open- en sluitcyclus na de eerste installatie. De open- en sluitsnelheden kunnen onafhankelijk van elkaar worden ingesteld. Zelfs de milieuvriendelijke stand-by-modus kan aan uw behoeften worden aangepast.

Robuuste deurpanelen

Past op elke draaideur

Schindler Modernisering

AC Accessoires CW Tegengewichten SA Veiligheid FI Tableaus CA Liftkooi DO Deuren

Ontworpen voor een makkelijke inbouw De Schindler DO SEC kan makkelijk en snel worden ingebouwd. Een slimme keuze wanneer een volledige upgrade van het hele deursysteem niet mogelijk is door budgetbeperkingen en bijkomende stilstandtijden.

MM Mechanisch materiaal

Ontworpen voor een lange levensduur Met de Schindler DO SEC hebben we de nadruk gelegd op een essentiële waarde als blijvende hoogwaardige prestaties. Uitstekende technologie, een robuuste constructie en het gebruik van slijtvaste materialen garanderen een maximale betrouwbaarheid.

CO Besturing

DO SEC kooideur

Meer veiligheid Ruimte- en budgetbeperkingen waren in het verleden vaak economische redenen om liften zonder kooideuren en met handbewogen draaideuren te bouwen. Maar nu verplicht de nieuwe Europese richtlijn voor het verbeteren van de veiligheid van bestaande liften EN 81-80 (SNEL Safety Norm for Existing Lifts) op bestaande liften een kooideur te installeren om passagiers of goederen tegen veiligheidsrisico’s te beschermen. Een goede reden om uw lift met een DO SEC van Schindler te moderniseren.

DR Aandrijving

Veilige voordelen in een oogopslag – Voldoet aan de meest recente veiligheidsvoorschriften – Robuust ontwerp, soepele werking – Past in alle bestaande schachten – Vereist minimum aan ruimte – Snel en makkelijk te installeren

KT Kits

Veilig en duurzaam, jaar na jaar


Robuust en veilig De deuraandrijvingseenheid van de Schindler DO FEF wordt elektronisch bestuurd en garandeert dat de deur geruisloos open en dicht gaat en snel reageert. De mechanische koppeling is stevig, maakt een soepele lineaire beweging van de kooideuren mogelijk en garandeert een geruisloze werking. Het optionele kooideurslot is betrouwbaar en conform EN 81-1/2. Geleiderollen met een lange levensduur, een stalen geleiding bovenaan en een verstevigde onderdrempel garanderen een gecontroleerde beweging.

Mooi uiterlijk De Schindler DO SEC is verkrijgbaar in verschillende versies en afwerkingen. De deurpanelen en de afwerking van het schachtframe zijn verkrijgbaar in roestvast staal, RAL-kleuren, primer (RAL 7032 structuur) of optioneel met ingelijste vensters. Zo vindt u de afwerking die u zoekt.

De robuuste deurpanelen stoppen automatisch en gaan opnieuw open bij de minste hindernis. Combineert nieuw en oud, een budgetvriendelijke investering

Soepele deurbewegingen gegarandeerd: geleiderollen met lange levensduur

Technische gegevens Types

4 panelen, centraal openend 3 panelen, telescopisch

Deurbreedte (BT)

600 tot 1400 mm, in stappen van 50 mm

Deurhoogte (HT)

2000 tot 2300 mm, in stappen van 100 mm

Afwerking

roestvast staal in diverse structuren RAL-kleuren primer (RAL 7032 structuur)

Onderaanslag

aluminium

Deuraandrijving

elektronisch geregeld

Stijlvol design in roestvast staal of elke RAL-kleur

De Schindler DO SEC kooideur – een veilige oplossing die jaar na jaar betrouwbaar blijft. Onze specialisten zoeken samen met u graag naar de beste oplossing voor uw modernisatieprojecten. Voor een verkooppunt in uw buurt: www.schindler.nl www.schindler.be

BNL.SECC.NL.06.08

Makkelijk te installeren

/bnl.secc.nl.06.08__65365  

SchindlerModernisering Robuustedeurpanelen Pastopelkedraaideur CW Tegen- gewichten AC Accessoires DR Aandrijving MM Mechanisch materiaal DO...