Page 1

10-44 02/11/201208/11/2012

AGENDA: Donderdag 01 nov. Vrijdag 02 nov. Zaterdag 03 nov. Zondag 04 nov. Maandag 05 nov. Dinsdag 06 nov. Woensdag 07 nov. Donderdag 08 nov. Vrijdag 09 nov.

Gastles bureau HALT in groepen 8 e 16.00: 1 overleg werkgr Verkeer Roostervrij gr. 1/2 Schoolzwemtoernooi VZ&PV De Dommelbaarzen gr 3 t/m 5 11.00 u.: Presentatieviering communicanten H. Hart kerk Schoolzwemtoernooi VZ&PV De Dommelbaarzen gr 6 t/m 8 20.00: MR-vergadering 16.00-17.00: onder- en bovenbouw overleg ROOSTERVRIJ voor ALLE GROEPEN i.v.m. studiedag TEAM DAG VAN RESPECT!

WERKZAAMHEDEN THERESIALAAN In de bijlage bij dit weekbulletin vindt u het schrijven van de gemeente Vught over de voortgang en de werkzaamheden aan de straten in de omgeving van onze school. Zoals reeds eerder bij u aangegeven hebben deze werkzaamheden gevolgen voor u waar het het brengen en halen van uw kind naar onze school betreft. Houd u de informatie rondom deze werkzaamheden a.u.b. ook in de (regionale) media in de gaten zodat u niet voor verrassingen (afgesloten en/of opengebroken wegen) komt te staan.

WEBSITE BS. DE SCHALM De afgelopen tijd hebben diverse collega’s gewerkt aan het verder ‘invullen’ van onze schoolsite. Met name de verschillende groepspagina’s beginnen aardig vorm en invulling te krijgen. Wanneer u af en toe eens een kijkje neemt op de groepspagina van uw kind dan ziet u direct wat er de afgelopen dagen/weken of maanden is gebeurd en waar men over en aan gewerkt heeft. Het is ons gebleken dat onze site het best te bekijken is via Internet Explorer. Via Google Chrome worden pagina’s vaak onvolledig en/of vervormd weergegeven (tekst onduidelijk of slecht leesbaar). Ook de mogelijkheid om te ‘scrollen’ ontbreekt dan waardoor bepaalde zaken niet getoond worden. Hoe de ervaring van Fire Fox gebruikers in relatie tot onze website is, kunnen we u niet zeggen maar mogelijk dat ook zij problemen ondervinden hierbij. Mocht u hier gebruik van maken en ‘dingen missen’ dan horen we dit uiteraard graag van u. N.B.: mocht u ons weekbulletin (nog) niet of niet meer via de mail ontvangen dan is uw mailadres mogelijk onlangs gewijzigd of (nog) niet bekend bij ons. Wilt u in voorkomend geval uw mailadres even aan ons doorgeven (info@deschalmvught.nl). Dank u wel.

______________________________________________________________


SCHOOLTONBIJT GROOT SUCCES Gisterochtend hebben alle kinderen van onze school genoten van Het Nationaal Schoolontbijt. Net als ruim 500.000 basisscholieren op 2.500 scholen in het hele land ontbeten ze gezamenlijk met vers brood, divers beleg en verse melk. Omdat goed ontbijten belangrijk is voor iedereen maar zeker voor onze kinderen, hebben we hier dit jaar aan deelgenomen. Het Nationaal Schoolontbijt wil het belang en het plezier van een goed ontbijt onder de aandacht brengen van scholieren, hun ouders en leerkrachten. Een goed ontbijt geeft kinderen bij de start van de dag de energie om te leren, te spelen en te sporten. Tijdens Het Nationaal Schoolontbijt van 29 oktober tot en met 2 november ontbijten ruim 500.000 kinderen gezamenlijk op 2.500 scholen in het hele land. Via speciaal ontwikkeld lesmateriaal leren zij ook meer over het belang van een goed ontbijt als start van de dag. Het Nationaal Schoolontbijt wordt georganiseerd door het Voorlichtingsbureau Brood. Een groot aantal partners leverde de producten voor een volledig ontbijt, waarbij bakkerij ‘Vermeulen & Den Otter’ uit Vlijmen zorgde voor vers brood, heerlijke broodjes en zalige krentenbollen. Wij bedanken hierbij Bakkerij Vermeulen & Den Otter hartelijk voor het geweldige ontbijt. Hier een paar foto’s die gemaakt zijn in een paar van onze klassen. Voor meer foto’s van dit ontbijt uit deze en andere klassen verwijzen we u naar de ‘link’ in het mailbericht van dit weekbulletin.


FOTO’S OP HET INTERNET Deze week zijn er weer foto’s op het Internet geplaatst. De ouders/verzorgers van de betreffende groepen krijgen de ‘link’ naar de pagina(’s) in het mailbericht met dit weekbulletin automatisch toegezonden. Deze foto’s blijven nog minimaal 14 dagen op het Internet staan. Na die tijd maken ze spoedig plaats voor nieuwe foto’s.

______________________________________________________________ VERJAARDAGEN: 3-11 3-11 4-11 4-11 4-11 5-11 6-11 6-11 6-11

Jasmijn Ouwens Maud Wesselman Bram van Drunen Lieselotte van Duren Kato Weenink Gidon Overweg Kim Reijnen Carlijn Koelink Marnix v Binsbergen

6A 3 6 1/2C 1/2B 4 1/2B 1/2D 1/2E

VERLOF / AFWEZIG KOMENDE WEEK: datum 02 nov. juf Heidi juf Stephanie Brouwer juf Yvonne van Dongen (middag) dhr. Gerard de Ronde (½ dag) 06 nov. juf Babette vd Wal (studie) 08 nov. juf Mariët vd Ven (studie) juf Ijole van Gelder 09 nov. juf Nicole S. juf Heidi juf Ijole van Gelder dhr. Gerard de Ronde

gr. 3A 4A 7 & 8A dir. 3 bouwco 6A 1-2A 3A 6A dir.

wordt vervangen door: juf Onnie van Grinsven juf Reinie Poelstra dhr. Marc Verschuur n.v.t. dhr. Jasper van Schaijk n.v.t. ?? juf Mariët van de Ven juf Onnie van Grinsven ?? n.v.t.

______________________________________________________________ INGEKOMEN MEDEDELINGEN NIEUWSBRIEF GGD HART VAN BRABANT Als bijlage bij dit weekbulletin ontvangt u van ons de nieuwsbrief van ‘GGD – Hart van Brabant’. In deze nieuwsbrief kunt u lezen over de stand van zaken rond ‘hoofdluis’ en ‘Krentenbaard’ maar ook over de klanttevredenheid bij ouders over de GGD.


“EN IK DAN?” BLIJSPEL VAN ANNIE M.G. SCHMIDT Heeft u zin in een avondje schaterlachen? Dan is onderstaande (familie-)voorstelling een echte aanrader. Kijk voor meer info op http://www.theatergroepoisterwijk.nl/

weekbulletin 44 -2012  
weekbulletin 44 -2012  

weekbulletin 44 -2012

Advertisement