Page 1

Duken.nl Magazine

The Sims 3 Special

Nieuw!

Windows 7 uitproberen? De kleintjes onder kleinste!

trends in telefoonwereld

Angels & Demons Windows 7 Gratis!


'Yes Man' op DVD

angels & Demons Bioscoop Symboloog Robert Langdon wordt na de dood van de Paus door het Vaticaan ontboden omdat de Illuminati, een doodgewaande, mysterieuze sekte, ergens in Rome een bom hebben geplaatst. Ze willen het conclaaf verstoren en hebben de vier preferiti, de kardinalen die kans maken om tot paus te worden verkozen, gegijzeld. Elk uur zal een van hen sterven. Samen met Vittoria Vetra, de collega van een vermoorde wetenschapper, volgt Langdon een eeuwenoud spoor dwars door Rome om de daders te pakken... (bron: moviemeter.nl)

Als Carl Allen ( Jim Carrey) de zoveelste aanvaring met anderen en ook met zichzelf heeft gehad, besluit hij dat het zo niet langer kan. Hij schrijft zich in voor een soort cursus die van een principe uitgaat: zeg overal 'Ja' op. Aanvankelijk bevalt dit Carl goed, maar als het langer gaat duren ziet hij in dat een instemmend antwoord op alle vragen ook minder leuke kanten heeft. (bron: moviemeter.nl)

Cleaner top 1 download TPB

Download: http://thepiratebay.org/torrent/4908 344/Cleaner_Dutch_(Multi_audio_Su bs)-2lions-team


Nieuwe mobieltjes Er zijn weer een boel nieuwe mobieltjes aangekondigd, waarvan sommige al te koop zijn! De xpPhone De xpPhone heeft een 120 GB harde schijf en een AMD Geode processor & een 4,8 inch touchscreen. Ook heeft de xpPhone een 1,3 MP camera, en GPS ontvangst. De batterij gaat jammer genoeg maar 5 uur mee. Samsung Omnia 2 (HD) De Samsung Omnia 2 zal in de 2e helft van dit jaar uitkomen. Hij heeft een 3,7 inch AMOLED-touchscreen. De Omnia 2 is uitgevoerd met een 8.1 MP camera. De Samsung Omnia 2 draait weer op Windows Mobile 6 en ondersteunt Wi-Fi.

Xperia X2 Ook Sony Ericsson komt met een 2e versie. Ditmaal de Xperia X2, er is nog niks bekend over het toestel. Maar er is wel 1 foto uitgelekt. Hierop is te zien dant de Xperia X2 op Windows Mobile draait.

SE; Yari & Aino & Satio Sony Ericsson heeft 3 gloednieuwe toestellen gepresenteerd, ze liggen allemaal dit najaar in de winkel: De Yari is vooral gemaakt voor games, je kunt de games besturen met je mobieltje. Ook heeft de Yari een 5 MP camera. In september dit jaar ligt de Yari voor â‚Ź400 in de winkel. De Aino is gemaakt voor Muziek en films, het heeft precies hetzelfde systeem als de PS3 en PSP. Daarom kun je ook bestanden uitwisselen met de PS3 en de Aino. De Aino heeft een 8.1 MP camera en een 3 inch touchscreen. De Aino ligt oktober dit jaar in de winkel. En de Satio is vooral bedoeld als camera. Het heeft een 12,1 megapixel camera en is voorzien van de nieuwste snufjes. De Satio heeft een 3,5 inch touchscreen en komt als het goed is eind dit jaar in de schappen te liggen Samsung B7300 Over dit toestel is alleen bekend dat het windows mobile 6 als bestuuringssysteem heeft en dat het een 3,2 MP camera heeft .

LG Smart Een 8 megapixel camera is het nieuwe idee van LG, de smart is de opvolger van de Viewty. Het ondersteunt Wifi. Ook heeft de Smart 32 GB aan opslag ruimte!


De nieuwe Iphone 3GS Nog even geduld en hij is er dan eindelijk, de nieuwe iPhone 3GS. Op het eerste gezicht hetzelfde als zijn oudere broer 3G maar binnenin zijn er toch wel enkele dingen verbeterd en aangepast. Ook hebben de veranderingen veel te maken met de nieuwe software 3.0 die meer dan 100 nieuwe functies heeft.

Camera

We beginnen met de camera, waarvan veel geruchten werkelijkheid zijn gekomen. We spreken dan over de resolutie die naar 3 megapixel gaat, het video filmen die tot 30 frames per seconde kan filmen in VGA resolutie en de autofocus, automatisch witbalans en de automatische belichting. Ook nieuw is dat je kunt inzoomen door te tappen op je scherm, Het bewerken van je video’s, versturen via e-mail, uploaden naar youtube of gewoon verzenden vie MMS.

Snelheid

Veel tekst hebben we hier niet over te vinden, enkel cijfers, cijfers en nog eens cijfers… Apple beweert dat de nieuwe iPhone tweemaal zo snel is dan zijn voorganger 3G. Daarmee bedoeld men dat functies sneller werken zoals het laden van websites die 3X sneller zou gaan en e-mails versturen die kinderspel zou worden en vliegensvlug zou zijn. Ook de 3G verbinding is gestegen van 3,6 naar 7,2 Mbps(HSPDA). De iPhone ondersteund nu ook de OpenGL ES 2.0-standaard voor verbeterde weergave van games.

Energie

Als laatste bespreken we even kort hoe het zit met het probleem dat de iPhone had met de duur van de batterij. De iPhone 3GS is daar sterk op vooruit gegaan. • Internet (via Wi-Fi): van 6 naar 9 uur • Video: van 7 naar 10 uur • Audio: van 24 naar 30 uur • 2G spreektijd: van 10 naar 12 uur


N ieuwe functies

Wie een 3G heeft en niet wil upgraden naar de nieuwe iPhone hoeft geen schrik te hebben om achteruit gestoken te worden want de nieuwe software 3.0 is op alle 3 de iPhones beschikbaar en heeft enkele prachtige verbeteringen en vernieuwingen. Zoals verwacht is er nu een kompas-applicatie die richting, lengte- en breedteligging van de iPhone toont. Ook nieuw is Voice Control die het mogelijk maakt om zelf de mp3 speler van de iPhone te kunnen bedienen met uw stem. Wat ook handig is, is de Find my iPhone functie die u verteld waar de iPhone is als u die verloren of gestolen bent. Verder hebben we nog de Remote Wipe die u toelaat om de inhoud van de iPhone te wissen op afstand, de NIKE+ functie die via sensoren aantoont hoe snel u loopt en hoe snel u hart klopt. Er zijn nog veel meer functies beschikbaar. Die kunt u terugvinden op de officiĂŤle Apple website.

De iPhone 3G S is verkrijgbaar in Nederland op 26 juni. De prijzen worden bekendgemaakt bij de introductie. De iPhone OS 3.0-software is beschikbaar op 17 juni als een gratis software-update via iTunes 8.2 of hoger voor alle iPhone-gebruikers. iPod touch-gebruikers kunnen de software-update kopen voor â‚Ź 7,99. iPhone OS 3.0 is vereist voor het gebruik van de nieuwe MobileMe-functies.


E3 Gamebeurs Eindelijk was het daar weer! Een grote, vette en spectaculaire E3 inclusief boothbabes, megagrote stands en natuurlijk bergen gamenieuws. Om dat nieuws een beetje overzichtelijk te maken hebben wij besloten om een aantal samenvattingen te maken met daarin de grootste aankondigingen op een rij en natuurlijk een conclusie van de redacteur in kwestie.

Enkele weken voor de E3 gamebeurs waren er geruchten over motion controllers, grote titels en andere hardware. Microsoft zweeg toen over de geruchten en loste enkel wat over de motion controllers en het bestaan van een handheld genaamd xYz, die de brug moest vormen tussen de Xbox en de Zune. Microsoft loste niets in de voorbereiding van de E3 zodat de verwachtingen van Sony en Nintendo veel hoger lagen dan die van Microsoft. Des te groter was de verbazing na het zien van de persconferentie van Microsoft: Hardware: Project Natal is het antwoord van Microsoft op de motion controllers. Het is een besturingssysteem zonder controller, maar met twee camera’s en stem herkenning. Je Xbox 360 zal je herkennen en dat werd gedemonstreerd met Milo, een pratend mannetje op de Xbox 360. In de demo werd een compleet gesprek gevoerd tussen een vrouw en Milo, waarbij Milo op alles reageerde wat de vrouw zei. Natuurlijk was dit slechts een demo, maar de live demonstratie van een aantal minigames lieten zien dat de herkenning van stem en bewegingen zeer nauwkeurig zijn. Hoewel er nog geen grote titels getoond werden, is de techniek veelbelovend voor een groot publiek en het is knap dat Microsoft iets heeft bedacht dat verder gaat dan een motion controller, in plaats van het kopiëren van het idee, zoals ze wel hebben gedaan met de avatars. Games: · · · · · · · ·

Beatles Rockband Tony Hawk Ride Crackdown 2 Shadow Complex Final Fantasy XIII Modern Warfare 2 Left 4 Dead 2 Forza Motorsport 3

· Splinter Cell: Conviction · Halo 3: ODST · Metal Gear Solid: Rising


Ook Nintendo stelde een nieuw hardwareconcept door. Verder waren niet zoveel aankondigingen dan verwacht bij Nintendo: Hardware: De Wii Vitality Sensor is het nieuwe hardware product die binnenkort in de winkelrekken zal liggen. Het is een apparaat dat onder andere de hartslag en nervositeit van een speler kan meten. Veel games zijn aangekondigd die met de Vitality Sensor werken. Games: 路 Nintendo Wii o New Super Mario Bros. WII o Wii Fit Plus o Wii Sport Resort o Super Mario Galaxy 2 o Metroid: Other M 路 Nintendo DS o Mario vs. Donkey Kong: Minis March Again o Golden Sun DS


Sony was natuurlijk ook van de partij en had namelijk iets groot aan te kondigen. De nieuwe PSP Go zoals er al geruchten waren is officieel aangekondigd en de nieuwe motion controller is ook aangekondigd. Verder was het niet zo’n spektakel en daarom waren de verwachtingen hoog gespannen voor de gameplay van onder andere God of War II, Uncharted 2, … Hardware: Het was eigenlijk al bekend, maar de PSP Go! is officieel aangekondigd tijdens de persconferentie van Sony. Hij is iets kleiner, de knoppen schuiven naar buiten en games zullen te downloaden zijn via het PlayStation Network. Media Go!, de PCversie van het PlayStation Network zal volledig werken via de PSP Go! om al je muziek, films en andere media naar de handheld te laden. De PSP Go! zal verschijnen op 1 oktober voor € 249,-. Alle toekomstige games voor de PSP zullen zowel via het PlayStation Network worden aangeboden als via de oude vertrouwde UMD- discs in de winkels. Voor Playstation 3 is er ook een nieuwe aankondiging namelijk een motion controller. De motion controller zal samenwerken met de Eye camera voor PS3. Er zit ene lampje op de controller en die zal door de Eye camera herkent worden. Dankzij deze herkenning zullen de bewegingen van de speler verschijnen op het beeldscherm. Games: ·

·

Playstation 3 o Uncharted 2 o MAG o Agent o Assassin’s Creed 2 o ModNation Racers o The Last Guardian o Gran Turismo 5 o God of War III Playstation Portable o Metal Gear Solid: Peace Walker o Resident Evil


De Kleinste laptop ter wereld De kleinste laptop is nu de Umid M1. Zijn afmetingen zijn: 15,7 cm breed, 9,4 cm diep & 1,7 cm dik. Het gewicht bedraagt 315 gram. De laptop is te verkrijgen in rood, wit en zwart en het kost 600 dollar. Het besturingssysteem van de Umid M1 is Windows XP Home edition, en het touchscreen heeft een diameter van 4,8 inch. De laptop is in 2 uitvoeringen; eentje met 512 MB Ram geheugen en 16 GB harde schijf, en de andere heeft 1GB Ram geheugen en 32GB harde schijf. De laptop is voorzien van een QWERTY toetsenbord en een 1,3 megapixel webcam. De laptop heeft een microSD slot, een mini USB poort & een stereo aansluiting.


De Kleinste PC ter wereld De fit-pc 2 is op dit moment de kleinst computer te wereld, met zijn lengt van 10,2 bij 11,4 centimeter en 2.5 cm hoog. Ondanks zijn kleine postuur is de fit-pc toch behoorlijk krachtig. Met zijn 1,6 GHz intel atom processor en 1gb intern geheugen draait Windows XP hier gemakkelijk op evenals Linux. Er is dan wel geen ruimte voor een cd-drive maar wel voor een harde schijf. De meeste versies worden uitgevoerd met een 160GB harde schrijf, als je dit niet genoeg vindt is het aansluiten van een externe harde schijf ook mogelijk, de fit-pc 2 is namelijk uitgevoerd met 6 usb poorten. De pc is vooral bedoeld voor grote netwerken, daarbij kunt u denken aan bedrijven en scholen, vandaar dat deze pc ook uitgevoerd is met een lan ,wlan en wifi connectie.

In dit soort pc's kun je niet veel van de videokaart verwachten, maar toch heeft het een hdmi-aansluiting. Ook kunt u boxen aan deze minipc aansluiten en voice clips maken. De fit-pc2 is al verkrijgbaar vanaf $245 wat gelijk staat aan â‚Ź183.


Netbooks Netbooks, Het lijkt tegenwoordig een enorme hype te zijn, maar wat zien mensen nu in deze kleinere variant van de Notebook? De naam zegt het eigenlijk al, voor het gebruik van internet. Doordat steeds meer mensen mobiel willen blijven via het internet wordt de 'netbook' steeds populairder. Hyves, Facebook, geenstijl, hotmail, Twitter en Duken.nl spelen hierin een belangrijke rol omdat zij een groot aantal leden hebben die graag up-to-date willen blijven van de nieuwe berichten die op de sites komen te staan. Met 'netbooks' bent u dus erg mobiel, maar ze zijn niet overal voor geschikt, denk bijvoorbeeld aan gamen, photoshoppen en bijvoorbeeld een filmpje kijken. Daarvoor zijn de onderdelen die in netbooks verwerkt zijn niet erg geschikt. Vele netbooks missen ook een dvd-drive en een Harde schijf. Ook lekker in het zonnetje muziek luisteren in bijna onmogelijk, dat komt omdat het beeldscherm erg spiegelt in de zon en het geluid erg zacht en laag van kwaliteit is. Op de 'netbooks' worden vaak de besturingssystemen 'windows XP' en 'Linux' ge誰nstalleerd, er wordt expres niet voor Windows vista gekozen omdat het systeem dan nog langzamer opstart, enkele gigabytes groot is en meer ram-geheugen verbruikt. Over enkele maanden komt 'windows 7' uit en Microsoft heeft nu al aangegeven dat 'Windows 7' het besturingssysteem voor 'netbooks' wordt.

Facts: Netbooks wegen vaak rond de 1KG, ze hebben niet meer dan een 10" inch beeldscherm. Ook hebben netbooks altijd een breedbeeld scherm.


Welke netbook past het beste bij u? Welke Netbook past het beste bij uw smaak en eisen , dat gaan we bepalen door 3 'netbooks' te vergelijken. We beginnen met de 'Acer Aspire One A110', dit is de goedkoopste van de 3 en is kwalitatief het minste van de 3. De prijs is rond de €220De specificaties zijn als volgt: -Processor Intel Atom N270 met 1600Mhz kloksnelheid. -Chipset Mobile Intel 945GSE Express -Intern geheugen 1 gigabyte DDR2 SDRAM geheugen -beeldscherm 8,9" inch met een resolutie van 1024 x 700 pixels -Netwerkverbinding WLAN -Accuduur 3 uur -geheugen 16GB geheugen

Vervolgens bekijken we de 'Asus Eee PC 1000H', Deze 'netbook' kost rond de €310-. Qua snelheid verschilt hij niet heel erg met de 'Acer'. De 'Eee PC' heeft wat meer mogelijkheden, o.a een 1.3mp camera, 160GB harde schijf, 7 batterij-uren en 3 usb 2.0 porten. De specificaties zijn als volgt: -Processor Intel Atom N270 met 1600Mhz kloksnelheid. -Chipset Mobile Intel 945GSE Express -Intern geheugen 1 gigabyte DDR2 SDRAM geheugen -beeldscherm 10" inch met een resolutie van 1024 x 600 pixels -Netwerkverbinding WLAN -Accuduur 7 uur -geheugen 160GB geheugen

Als laatste bekijken we de high-end 'netbook', namelijk de ' Sony Vaio P11Z/Q [VGNP11Z/Q]', Deze zeer kleine 'netbook' beschikt over de beste hardware die mogelijk toe te passen is op deze zeer kleine 'netbook'. Dit juweeltje van 0.6KG kost ongeveer €1.010, maar je krijgt er wel 'Windows Vista home premium' bij. Extra funcies zijn o.a 2 keer usb 2.0, cardreaders, ingebouwde webcam, GPS, bluetooth en hij past in je achterzak. Een nadeel is wel dat 'Windows vista' moeizaam draait, 'Windows 7' zal meer toekomst hebben in deze 'netbook'. De specificaties zijn als volgt: -Processor Intel Atom Z520 1,33Ghz -Chipset Intel US15W -Intern geheugen 2 gigabyte DDR2 geheugen -beeldscherm 8" inch met een resolutie van 1600 x 768 pixels -Netwerkverbinding WLAN -Accuduur 5 uur -geheugen 60GB geheugen


Het belangrijkste en het nieuwste aan de DSi zijn Natuurlijk de camera's, vandaar de i achter DS dat staat voor eye. verder zijn er nog wat andere nieuwe snufjes: -256 MB intern geheugen -AAC & MP3 bestanden kunnen afgespeeld worden -Ook kun je foto's en geluidclips opnemen & bewerken -Het geheugen is uit te breiden met een SD-kaart -Een DSi shop waar je games kan kopen (sommige dingen zijn gratis) -Het CPU is wat opgeschroefd. Daarnaast is de DSi kleiner en lichter geworden en de 2x 3 inch schermen zijn vergroot naar 3,25 inch. De batterijduur van de DSi in vergelijking met de DS Lite is afgenomen, maar de oplaadtijd is korter. Is de DSi zijn prijs wel waard en heeft het veel voordelen? 2 van die camera's zijn dan wel leuk, en het is ook wel grappig om jezelf een 'Mario snorretje' te geven, maar na een weekje is niets meer aan. Ook zijn er nog geen spelletjes in Nederland uitgekomen die de camera gaan gebruiken. De flashkaarten (TTDSi, Acekard 2i, EZ flash Vi & R4i) werken nog niet optimaal op de nieuwe DS. De DSi zou ook een bedreiging kunnen vormen voor de DS en DS lite door zijn hogere CPU, het zou kunnen dat Nintendo games uitbrengt waarbij je net dat kleine beetje CPU nodig hebt die de DS en DS lite niet hebben. Ook mist de DSi een GBA slot. Overweeg je toch de DSi te kopen, dan kun je daar beter mee wachten totdat er games in de Nederlandse schappen liggen. Kortom: de DSi biedt niet veel vernieuwing, want een camera & mp3 speler heeft iedereen wel.


De nieuwe PSP (PlayStation Portable) Zoals sommige al weten, is Sony bezig met een upgrade van de PSP. De nieuwe PSP is een upgrade van de PSP die nu al in de omloop is, en dus niet de PSP2. De nieuwe PSP heeft een aantal andere features dan de originele. Ook is de nieuwe PSP een stuk dunner dan de originele. Dit komt doordat Sony niet gebruik gaat maken met een LED display voor de geupgrade PSP. Ook zal er een snellere versie van de UMD drive gebruikt worden. Daarnaast is de PSP ook uitgerust met 8GB aan Flash geheugen. En als laatste worden de D-Pad en de bedieningstoetsen van de nieuwe console verbeterd, hierbij wordt het voorbeeld gebruikt van een PS3 controller. De console zal ook nieuwe functies gaan hebben zoals bellen, dit kon met de originele PSP nog niet. De nieuwe PSP of beter gezegd de PSP Go, zo heet de nieuwe PSP namelijk komt in de herfst van dit jaar uit.


The Sims 3 Inleiding Sims 3, waar we een lange tijd op hebben gewacht ligt net (4 juni 2009) in de winkels. We hebben er al een hoop van gelezen en gezien, maar nu is 'ie er eindelijk! Het spel was voor de release datum al te downloaden met binaries en bittorrent, en dat gebeurde enkele weken nadat EA had besloten de DRM-beveiliging op de game te verwijderen. Dat was natuurlijk geen slimme zet van EA. Wat betreft de gameplay is er aardig wat vernieuwd; je hoeft nu niet meer te wachten op het zoveel laadschermen als bij Sims 2. Ook is de bouw en Create-A-Sim (CAS) modus bijhoorlijk vernieuwd. Create a Sim Er zijn 7 levensfases in Sims 3: baby, peuter, kind, tiener, jongvolwassene, oudere volwassene, oudere. Je kon bij Sims 2 maar kiezen uit een beperkt aantal huidskleuren, maar in de nieuwe Sims kun je helemaal zelf bepalen hoe blank of hoe donker je sim wil laten worden. Je kan helemaal zelf bepalen hoe dik en gespierd de sim wordt.

Bouwmodus Over de bouwmodus gesproken, zelf vind ik dat daar niet super veel aan is veranderd. Er zijn ongeveer evenveel objecten als bij Sims 2. Je kan daarnaa wel de objecten schuin zetten, en één vakje op het grid is nu verdeeld in vie kleine vakjes. Handig als je in een gang met twee grote vakjes breed een plafondlamp precies in het midden wilt plaatsen. Je kan zelfs de kleuren va objecten helemaal aanpassen. Het is mogelijk om een paar stoelen onder een tafel te schuiven, en vervolgens de hele tafel met stoelen in één keer te verplaatsen. Conclusie De grootste vooruitgang op Sims 2 is dat er nu geen laadschermen meer zijn als je eenmaal speelt met je Sim. Als je naar een andere kavel wilt met bijvoorbeeld de auto, hoef je dus niet te wachten op het laadscherm. Je volgt de sim gewoon in de auto als je naar een andere kavel wilt gaan.


Technische informatie over 'the Sims 3' Benodigde systeem Voor het spel heb je wel een goed systeem nodig, maar als je vergelijkt met bijvoorbeeld GTA IV of Crysis valt Sims 3 wel mee. Hier rechts zijn de system requirements.

System requirements PC Desktop

XP (Service Pack 2) Processor: Pentium IV 2.0 GHz / Athlon XP 2000+ Memory: 1 GB Graphics: GeForce FX 5900 / Radeon 9500 Graphics: Ram 128 MB Vista (Service Pack 1) Processor: Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+ Memory: 1.5 GB Graphics: GeForce FX 5900 / Radeon 9500 Graphics Ram: 128 MB

Laptop

XP (Service Pack 2) Processor: Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+ Memory: 1.5 GB Graphics GeForce: Go 6200 / Radeon mobile 9600 Graphics Ram: 128 MB Vista (Service Pack 1) Processor: Pentium: IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+ Memory: 2.0 GB Graphics: GeForce Go 6200 / Radeon mobile 9600 Graphics: 128 MB

Informatie verkoop 'the sims 3' Sims 3 is ook verkrijgbaar als Collectors Edition. Dit pakket bevat de game zelf, een USB-stick in de vorm van een groene tol zoals die boven de hoofden van de Sims zweven, een sportwagen voor in het spel en een boek met tips en hints, en een heleboel stickers.

Download 'the sims 3' Zie centraal Sims 3 topic http://www.duken.nl/compon ent/option,com_smf/Itemid,81 /topic,27910.0


Windows 7 22 oktober 2009 is het eindelijk zo ver: het allernieuwste besturingssysteem komt in de schappen te liggen. Na het impopulaire Vista komt Microsoft met een nieuw besturingssysteem, namelijk: windows 7. Microsoft wil graag dat veel mensen nu al kennis nemen van het nieuwste besturingssysteem, om ze alvast een beetje op te warmen heeft Microsof een bètaversie gelanceerd. De bètaversie is voor iedereen legaal en gratis te downloaden. overigens werkt de bètaversie tot en met 1 juni 2010. download: http://www.microsoft.com/windows/windows7/download.aspx Systeemeisen voor Windows 7 CPU RAM Grafische kaart Grafisch geheugen HDD vrije ruimte Optische drive Geluid

aanbevolen 1GHz (zowel 32 als 64 bits) 2GB DirectX 9.0 capable 128 MB (voor windows Aero) 20GB (voor 64 bits) DVD-ROM Audio Output

minimaal 1GHz 1GB (voor 32 bits versie) DirectX 9.0 capable 32 MB (geen windows Aero) 16GB (voor 32 bits) DVD-ROM Audio Output

Bill Gates over windows 7: ''Windows 7 is veel meer gebruikers gericht dan alle voorgaande besturingssystemen, er is flink verbeterd op pen- en spraakherkenning. Ook zal het stroomverbruik verlaagd worden en zal het minder geheugen in beslag nemen.''


Technische kant van Windows 7, De bètaversie valt bij veel gebruikers goed in de smaak, het vreet niet zoveel geheugen als 'Windows vista' en ziet er niet zo basic uit als 'Windows XP'

'Windows 7' heeft maar 15 seconden nodig om op te starten. Ook heeft 'Windows 7' honderden bugs opgelost. 'Windows Movie Maker' is niet meer terug te vinden in Windows 7. In plaats daarvan is er een nieuwe variant: 'Windows Live Movie Maker'. Ook is er een vernieuwde versie van Paint en Wordpad. De Taakbalk is ook compleet veranderd je kunt er programma's aan vast ankeren. Vensters Microsoft wil het met sneltoetsen en muisbewegingen makkelijker maken om te wisselen tussen vensters en om bijvoorbeeld twee vensters naast elkaar te plaatsen. Games Standaard worden er drie extra spelletjes geïnstalleerd. Daarnaast is er een startpunt voor alle games op je computer. Ook is het natuurlijk mogelijk om alle spelletjes van voorgaande versies af te spelen. Talen Windows 7 komt uit in 32 verschillende talen, De bètaversie is helaas niet in het Nederlands te downloaden. Maar op verschillende torrent-sites kunt u het Nederlandse taalpakket downloaden en installeren.

En natuurlijk zijn er ook nieuwe gadgets uitgekomen voor uw sidebar.


Colofon DukeN.nl magazine BETA is een uitgave van DukeN.nl chef redactie: Marijke vormgeving: Jeroen & Robbert redactie: Stef, Lajos, Jeroen, Maxim, Robbert, Marijke uitgever: www.DukeN.nl Stef: de kleinste pc ter wereld Lajos: sims 3 review Jeroen: netbooks & must see’s Maxim: de nieuwe iphone & de E3 beurs Robbert: de nieuwe psp Marijke: de kleinste laptop ter wereld, DSi, windows 7 & nieuwe mobieltjes

DukenMagazineBeta  

Het magazine van duken.nl. let op deze is nog niet officieel uitgegeven door Duken

Advertisement