Page 1

DEN DANSKE SCENEKUNSTSKOLE EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE


DEN DANSKE SCENEKUNSTSKOLE EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE (EVU) HAR TIL OPGAVE AT STYRKE EFTER- OG VIDEREUDDANNELSESOMRÅDET TIL GAVN FOR SCENEKUNSTENS PROFESSIONELLE

EFTERUDDANNELSE

DIPLOM I LEDELSE, KUNST OG KULTUR

EVU tilbyder vidensdeling, inspiration, nye færdigheder og en unik mulighed for at møde sine kollegaer i et uformelt rum. Hvert år udbydes en bred række efteruddannelseskurser, workshops, seminarer og masterclasses, der opgraderer det danske scenekunstmiljø. Undervisningen bliver varetaget af førende danske og internationale scenekunstneriske kapaciteter.

Kulturlederuddannelsen er målrettet nuværende og kommende ledere i kunstog kultursektoren og fra tilstødende områder. Som studerende arbejder du med dit personlige lederskab, medarbejderledelse og organisationsledelse.

“JEG FORVENTEDE UNDERVISNING I VERDENSKLASSE, OG MINE FORVENTNINGER BLEV I HØJ GRAD INDFRIET”.

DIPLOM I FORMIDLING AF KUNST OG KULTUR FOR BØRN OG UNGE Kulturformidleruddannelsen er målrettet nuværende og kommende kulturformidlere, der ønsker at arbejde med børn, unge, kunst og kultur. Begge diplomuddannelser udbydes i et samarbejde med Professionshøjskolen Absalon.

KURSIST

VIDEREUDDANNELSE EVU udbyder diplomuddannelser, der henvender sig til voksne med en kort eller mellemlang videregående uddannelse. De er opbygget som deltidsuddannelser over 2-3 år og tilrettelagt, så det er muligt at passe et arbejde samtidig. Nuværende diplomuddannelser:

Foto: DDSKS Et Drømmespil og Big White Shark

DIPLOMUDDANNELSE I SKUESPIL FOR FILM OG TV I februar 2018 indsendte EVU en akkrediteringsansøgning for en diplomuddannelse i filmskuespil henvendt til professionelle skuespillere fra Danmark og udland. Planen er, at EVU kan udbyde uddannelsen fra efteråret 2019. Vi arbejder også på en diplomuddannelse for sceneproducenter samt en master i kunstpædagogik.


OPHOLD OG UDLEJNING I naturskønne omgivelser tæt på skov og vand ligger Lærkehuset, EVUs afdeling i Nykøbing Sjælland. Omgivelserne byder på charmerende og fleksible rammer til møder, konferencer, kurser og en stemning, der emmer af ro, hygge og nærvær.

Vores passionerede og imødekommende personale står altid parat til at byde dig velkommen.

“DET STED SKAL OPLEVES. HØJT TIL LOFTET, LYSE VÆRELSER, FORMIDABEL UDSIGT, MASSER AF PLADS OG VOLDSOM LÆKKER MAD. SIKKEN EN PERLE”.

Du kan leje et undervisningslokale, et møderum eller teatersalen – en fuldt professionelt udstyret black boxscene med publikumsopbygning til 150 personer. Salen har store vinduer, der kan mørklægges og kan bruges som konferencesal og biograf. Vi har kontorfaciliteter, publikumsfoyer og 32 nyrenoverede værelser med fælles badefaciliteter.

Fra Lærkehuset træder du direkte ud i naturen. Du kan vælge at gå ned til fjorden og måske hoppe i bølgerne efter en tur på stierne i skoven. Området omkring den smukke og grønne Annebergpark egner sig perfekt til walk and talks, måske med en take away-kaffe.

UNDERVISER

I Lærkehusets café bliver der serveret energirigtig mad fra et bæredygtigt køkken med elitesmiley og en fantastisk kok.


Kontakt www.ddsks.dk/evu Den Danske Scenekunstskole EVU Per Knutzons Vej 5 | 1437 København K Den Danske Scenekunstskole EVU Annebergparken 22 | 4500 Nykøbing Sjælland

Design: Mar Mar Co. Studio

DEN DANSKE SCENEKUNSTSKOLE EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE

Profile for Den Danske Scenekunstskole

Efter- og videreuddannelsens præsentationsbrochure  

Efter- og videreuddannelsens præsentationsbrochure