Page 1


Barrel sauna

De unieke Outdoor sauna De cederhouten barrel saunas van Northern Lights® zijn ruime outdoor sauna’s van 2 tot 6 of 8 personen die niet alleen opvallen door hun look. Het veertig millimeter dikke cederhout zorgt voor een optimale isolatie zodat er geen aparte binnen- en buitenwand of dak moet worden voorzien.

De barrel sauna De outdoor barrel sauna’s passen in het rijtje van sauna-ontwikkelingen door de eeuwen heen en de zoektocht van de mens naar de weldaad van hoge temperaturen. De Canadese Indianen vonden die weldaad in hun inipi’s, de Russen in hun bania’s, de Turken in hun stoombaden en de Finnen in hun saunahutten. De ‘barrel’ verbetert die hoge temperatuurs-beleving door zijn ronde vorm met een uitstekende hitteverspreiding tot gevolg.

1

Verzacht en ontspant vermoeide spieren.

2

Helpt tegen mentale vermoeidheid

3

Behandelt spanning en stress

4

Verhoogt metabolisme


Kwaliteit

Isolatie

De barrelsauna’s Northern Lights® worden ontworpen volgens eeuwenoude vatenmakerstechnieken en wordt gemaakt met de modernste productiemethodes zoals Computer Aided Design. We gebruiken eerste klasse Clear Western Red Ceder met een FSC-label (Forest Stewardship Council). Deze houtsoort wordt gekapt en verwerkt volgens de strikte ‘duurzame bosbouw’-normen die de Canadese overheid oplegt.

Clear Western Red Ceder is een van de best isolerende houtsoorten ter wereld en maakt het mogelijk een sauna te bouwen zonder een aparte binnen- en buitenwand of dak. Door zijn ronde vorm bespaar je bovendien op verwarmingsruimte. In vergelijking met een klassiek sauna-ontwerp bespaar je maar liefst 23 procent ruimte en dus verwarming. Western Red Ceder biedt ook een aangenaam en rustgevend aroma.


Spa

IR Sauna

Softub

Fitness

barrel-brochure-web  

Verhoogt metabolisme Helpt tegen mentale vermoeidheid Verzacht en ontspant vermoeide spieren. Behandelt spanning en stress 3 2 4 1

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you