Page 1

God glid, helt enkelt


Om oss Historien om ScanGlide startet i 2012 da vi ble oppmerksom på hvor skadelig fluorkarboner i smøreprodukter er. Vi opplevde å stå i en smørebod hvor røyken fra påføring av pulverprodukter fylte rommet. Den gang var ikke fokuset på dette så stort, men vi ble overbevist om at dette ikke var bra, hverken for de som hadde jobben med å påføre produktene eller for naturen. Samtidig hørte vi rykter om at mange som utførte denne jobben ikke følte seg så bra etter en stund i smøreboden. Utfordringen for oss var å konstruere et miljøvennlig produkt som kunne måle seg med fluor. Dette var uten tvil det som fungerte best og selv om det var skadelig så valgte de aller fleste på toppnivå og nedover til far som glidet skiene til sin håpefulle å bruke dette. I to år forsket vi på dette, og etter veldig mye prøving og feiling kom vi fram til den resepten vi bruker i Nanoglider MT, CT, XCT, XR og Topping. Resultatet er fantastisk! Mange har testet disse og svaret er entydig; De merker ingen forskjell på glidere fra ScanGlide kontra andre produkter som inneholder giftige fluorkarboner. I 2017 føler vi oss helt trygge på å lansere våre glidere i eliteklassen. Vi er helt overbevist om at med våre produkter vil enhver som glider ski få oppleve en ny smørehverdag! ScanGlide; Den miljøvennlige glideren! God glid, helt enkelt.

God glid, helt enkelt


Miljøvennlig og fluorfri nanoglider til temperaturer fra +10 til -3 grader C. Passer til alle typer snø. Meget vann og smussavstøtende! Enkel påføring. Påføres med svampen på flasken. Bruksklar etter kun få minutter. Glideren er meget effektiv og holder mil etter mil. Rengjør først sålen med ScanGlide Wax Remover. Denne renser sålen og åpner porene i skisålen slik at ScanGlide Nanoglider MT trekker godt ned i sålen. En flaske ScanGlide Nanoglider MT 30 ml. holder til ca. 20-30 påføringer så den er meget drøy i bruk.

God glid, helt enkelt


Miljøvennlig og fluorfri nanoglider til temperaturer fra -3 til -10 grader C. Passer til alle typer snø. Meget vann og smussfrastøtende! Enkel påføring. Påføres med svampen på flasken. Bruksklar etter kun få minutter. Glideren er meget effektiv og holder mil etter mil. Rengjør først sålen med ScanGlide Wax Remover. Denne renser sålen og åpner porene i skisålen slik at ScanGlide Nanoglider CT trekker godt ned i sålen. En flaske ScanGlide Nanoglider CT 30 ml. holder til ca. 20-30 påføringer så den er meget drøy i bruk.

God glid, helt enkelt


Miljøvennlig og fluorfri nanoglider til temperaturer fra -10 til -25 grader C. Passer til alle typer snø. Meget vann og smussavstøtende! Enkel påføring. Påføres med svampen på flasken. Bruksklar etter kun få minutter. Glideren er meget effektiv og holder mil etter mil. Rengjør først sålen med ScanGlide Wax Remover. Denne renser sålen og åpner porene i skisålen slik at ScanGlide Nanoglider XCT trekker godt ned i sålen. En flaske ScanGlide Nanoglider XCT 30 ml. holder til ca. 20-30 påføringer så den er meget drøy i bruk.

God glid, helt enkelt


ScanGlide Nanoglider XR er en spesialutviklet glider for det alpine miljø. Nanoglider XR fungerer på de fleste snøtyper men spesielt egnet på kunstsnø. Meget vann og smussavstøtende! Fungerer meget godt på temperaturer fra +10 grader til -10 grader C. Meget enkel i bruk. Ski/brett renses først med ScanGlide Wax Remover. Deretter påføres sålen NanoGlider XR i et tynt lag. Bruk svampen på flasken. Etter 5 minutter poleres det over med en fiberlèn. NanoGlider XR gir en meget hard og glatt såle som holder lenge.

God glid, helt enkelt


Flytende fluorfri topping til alle typer glidere, som er med på å øke glidegenskapene. Påføres med svampen på flasken. Etter 5 minutter poleres det over med en fiberlèn. Toppingen er meget effektiv og slitesterk.

God glid, helt enkelt


Wax Remover 0,5 L. Effektiv og skånsom allround skirens for alle typer baser. Løser opp og fjerner alle typer gammelt klister, fluorglider, topping, voks og skismøring. Wax Remover er fremstilt av nyeste teknologi og er designet for å fjerne fluorprodukter uten å skade parafinbasen i sålen. Wax Remover kan du bruke over hele skisålen, da den også klargjør sålen for ny glider. Wax Remover er spesielt utviklet for å optimalisere sålen før bruk av ScanGlide Nanoglider og 2X. Påfør et tynt lag med skirens på skisålen med en lofri duk/fiberlen. Tørk skisålen ren med lofri duk / fiberlen, bruk skrape om nødvendig.Tørk deretter over skisålen på nytt med lofri duk/fiberlen i lengderettning så den blir helt ren og støvfri. God glid, helt enkelt


ScanGlide Fiberklut er perfekt til bruk sammen med Wax Remover for å fjerne gammel skismøring, klister, glider, osv. Egner seg også veldig godt som poleringsklut til ScanGlideproduktene. 10 stk. kluter i pakken. Størrelse: 15x15 cm.

God glid, helt enkelt


Om produktene Alle våre glidprodukter er fri for fluorforbindelser i alle former. Det er ingen skadelige elementer i glidproduktene, hverken når det gjelder helse eller miljø. Inneholder kun edelvoks og isopropanol.

Påføring enkel: 1. Rens skisålen med ScanGlide Wax Remover. 2. Tørk over sålen med fiberklut. 3. Påfør dagens Nanoglider eller 2X og la den tørke. 4. Poler over med ren fiberklut. 5. Om ønskelig, børst med nylonbørste. 6. La sålen sette seg i 5 - 10 minutter. God tur!

Påføring Racing: 1. Rens skisålen nøye med ScanGlide Wax Remover og børst over med fin stålbørste mens sålen fortsatt er våt. 2. Tørk over med fiberklut til sålen er fri for alle rester av tidligere produkter og ScanGlide Wax Remover.

3. Legg ScanGlide Nanoglider XCT i et tynt lag og la den tørke. Hvis det ligger igjen fuktige områder, tørk disse bort med ren fiberklut. 4. Poler sålen nøye med ren fiberklut. 5. Børst nøye med nylonbørste/rotorbørste. Gjenta punkt 3 - 5 en gang. 6. Legg dagens Nanoglider, MT, CT eller XCT i et tynt lag og la den tørke. Hvis det ligger igjen fuktige områder, tørk disse bort med ren fiberklut. 7. Poler sålen nøye med ren fiberklut. 8. Børst nøye med nylonbørste/rotorbørste. 9. La sålen sette seg i 5-10 minutter.

God glid, helt enkelt

God tur!


KONTAKT OSS ScanGlide AS, Semsveien 40, 3302 HOKKSUND, Telefon 48 28 63 60

Offisiell leverandør til Norges Skiforbund

God glid, helt enkelt

Katalog 2018  
Katalog 2018  
Advertisement