Page 1

Veel eel lees plezier van dit digitale boek het was leuk om dit te maken voor de afscheidsavond.


Juf Susan heeft een baby. En ze kwam in groep 8a even ven langs zonder de baby die is te zwak maar het was super leuk om


haar even te zien de baby heet Guido en we aten blauwe muisjes. En ze vond onze tekeningen super leuk . En ze kwam woensdag 24 juni met de baby ze was er maar heel even in de klas. Het was leuk dat even langs kwam bedank voor het lezen van deze tekst


fv{ÉÉÄÜx|á}xá In alle jaren zijn wij wel op een schoolreisje geweest. Bijvoorbeeld naar een pret park zo als in groep 4 naar de Juliana toren en in groep 5 naar de waar beek. In groep 3 zijn we naar de uitvinderij geweest daar hebben we zelf broodjes gebakken.


In groep 4 gingen we ook naar de forellenkwekerij dat was leuk. In groep 5 zij we ook naar de papiermolen geweest. En tenslotte zijn we in groep 7 naar de IJssel geweest.


De juffen en meesters.

We hebben altijd wel juffen of meesters gehad. In groep 3 juf marlies en juf Ingrid. In groep 4 hadden we meester Bert. In groep 5 hadden we juf angel.


In groep 6 en 8 hadden we juf Tessa juf Annelies, juf Susan en meester Fokke. Als stagiaire meester Erik. We hebben ook een vaste meester dat is meester Ely.


De sponsor loop. In groep 7 hebben we zo veel mogelijk rondjes gerend, per rondje kreeg je dan geld. Dat was voor de onderbouw. Ze wilden een nieuw klimrek.


Dit is groep 4

Dit is groep 5


Dit is groep 6

Dit is groep 7


En dit is groep 8


Waarom hebben wij dit boek gemaakt: Chris:ik vond het heel erg leuk om dit boek te maken


Anouska:ik vond het ook heel erg leuk


Dion: ik vond het leukste dat we veel moesten typen in word maar een ding was het allerleukst samen werken met mijn vrienden


Fotos Dion kaft chris Verhaal anouska


schoolverlatersboek  

Gemaakt door Dion, Chris en Anouska