Page 1

Se {to }e posakam! М

УБ

АВ

ИО

Т

ДО

05.12. 2011 - 05.01.2012

АВ Е НА ЈУБ О К

П ОД А Р

Со кредитните картички на можност за одложено плаќање до 12 рати без камата

ПОЧИТУВАНИ КОРИСНИЦИ Ве информираме дека вршиме превоз на купената стока над 10.000 денари во зависност од габаритот на истата.

и МЕРКУР Македонија Доо За сите тековни и нови акции и презентации - станете наш пријател на

Залихите се ограничени

ИСПОРАКА ВРШИМЕ ВО СКОПЈЕ ВО РАДИУС ОД 20 КМ

Во пресрет на празниците ексклузивно во МЕРКУР БОЖИКНО ЦВЕЌЕ

Празнична атмосфера Можност за плаќање со кредитни картички Некои од сликите се симболични, го задржуваме правото на печатни грешки.

Лам 36/1пиони P VC ,с 28 ортно

9,00


Украс за елка - Пеперутка, 9 cm златно-бела / сребрено-бела / црвено-златна

Украс за елка снегулка 12 cm сребрена Лампион PVC 36/1, црвени / златни / бели

65,00

50,00

Лампион PVC Врв за елка, ѕвезда, 200 mm, златна боја

289,00

175,00

Украс за елка - Круг сребрен Ф13 cm

76,00

Лампион PVC ѕвезда 11,5 cm

130,00

Украс за елка - Круг црвено-бел Ф13 cm

70,00 Елка PVC, Норвешка

929,00 185 cm - 1.865,00 200 cm - 2.690,00 305 cm - 8.900,00 125 cm -

Новогодишна елка Balsam FIR 155 см - 1.030,00

Лампион стаклен Ф60mm 8/1 + 3/1 шпиц, црвени

449,00

185 см - 1.300,00

Лампиони PVC Ф60, 36/1 црвени и бели

408,00

Лампион PVC црвен 4,1 12 cm

155,00 Лампиони PVC Ф60, 36/1 бели и сребрени

316,00

Лампион PVC Ф70, Виола

19,00

Гирланда Classic зелена 6 м ; Ф 10

134,00 Гирланда зелена 3,5 м ; 30 cm

470,00

PVC Лампиони капка 145 mm 6/1 златна, сина, црвена

128,00

Украс за елка Врски 12х9 црвено златна

69,00


Висечка декорација ангели

44,00

Украс за елка - Снешко 10х5 cm Украс за елка - Смрека 11х7 cm

50,00

65,00

Украс за елка - Чипка Ангел, Ѕвонче, Ѕвезда 10

71,00

Лампион PVC 50/60/70, 36/1 сребрен и златен

Украс за елка елен 10x6 cm

69,00

289,00

Украс за елка снегулка 12 cm златна / зелена

Украс снегулка 10 cm, виолетова

Лампион PVC Ѕвезда 11,5 cm, Плоч. 5/1 црвени

50,00

69,00

Украс за елка ангел и ѕвоно златно

130,00

50,00

н н m

0

63,00 Керамичка декорација за маса

Декорација за маса за 4 свеќи 50 cm

132,00

498,00

Лампион стакло Ф60 4/1, црвена и златна боја

216,00

Лампион PVC Ѕвезда 8,5 cm, 6/1, црвена

139,00

Лампион стаклен Ф60mm 8/1 + 3/1 шпиц, златни

432,00

Декорација за маса свеќник дедо мраз 11

91,00


Декорација за маса за 4 свеќи 35x15 cm

Декорација венец Ф22 cm за 4 свеќи, сорт.

188,00

214,00

Свеќник дрвен за 4 свеќи 40x12x7

320,00

Декорација Свеќник со 4 куп. 32х9х9

339,00

Декорација Венец со 4 куп. Ф30

269,00 Дрвен фенер

Новогодишен свеќник сортно

70,00

230,00

Декорација за маса, Свеќа

91,00

Новогодишен фенер

158,00

Декорација венец за врата Ф25 cm, сорт.

178,00

Декорација кошница 12 cm, сорт.

120,00


Dr Oetker Модла за куглов колач 22 cm

973,00

Dr Oetker Модла за мафин 6

590,00

Dr Oetker Нож за декорирање

215,00 Dr Oetker Модла за торта 28 cm

656,00

Dr Oetker Тепсија за печење

1.110,00

Машинка за ореви

609,00

Recep

+

Dr Oetker Врекичка за декорирање

383,00

Slatki praznici BIVA Тенџере 16 cm INOX 1810

BIVA Тенџере 20 cm; 2,7 л. INOX 1810

1.400,00

1.840,00

t

BIVA Тенџере 22 cm; 3,5 л. INOX 1810

1.960,00

BIVA Тенџере 20 cm; 3,7 л. INOX 1810

BIVA Тава 26 cm, 4 л. INOX 1810

1.975,00

2.680,00


...prazni~na ponuda! MAX Соковник

1.399,00

1.199,00 MAX Миксер

MAX Блендер

899,00

1.990,00

799,00

1.799,00

SEVERIN Фигаро

799,00

699,00

ADLER Апарат за бричење

1.650,00

SEVERIN Фен

1.499,00

1.099,00

990,00

SEVERIN Маникир сет

2.350,00

MAX Масажер за нозе

2.099,00

1.999,00

1.699,00

CLATRONIC Апарат за стрижење

965.00

CLATRONIC Стајлер за коса

483.00

CLATRONIC Фен за коса

725.00 CLATRONIC Апарат за пеглање коса

880.00

CLATRONIC Дигитална вага за тежина

999.00


+

ПОДАРОК

+

РАКАВИЦИ ПРЕВЕНТ

РАКАВИЦИ ПРЕВЕНТ

SKIL Бушилка HAMER 600 W

SKIL Аголна брусилка 750 W

5.999,00

2.870,00

+

ПОДАРОК

ПОДАРОК

РАКАВИЦИ ПРЕВЕНТ

+

+

ПОДАРОК

ПОДАРОК

РАКАВИЦИ ПРЕВЕНТ

РАКАВИЦИ ПРЕВЕНТ

BOSCH Сет аголни брусилки 22-230 JH + GWS 660

BOSCH Вибрациона бушилка PSB 50 RE

BOSCH Акумулаторски одвртувач PSR 960

13.299,00

2.480,00

2.480,00

Апарат за заварување инвертер VARIN 1305

Апарат за CO2 заварување VARMIG 190 Supermig

11.995,00

34.950,00

ABAC Компресор 200 л Волуменски проток на воздух 476 l/min Ел.напојување 400 V Моќност на моторот: 3kW Работен притисок 9 bar

46.220,00

KID Компресорска гарнитура 5/1

2.150,00


ПРИЈАТНО ПРАЗНИЧНО ИЗНЕНАДУВАЊЕ !

ИСЕЧЕТЕ, ПРИЛОЖЕТЕ

-15%

И ДОБИЈТЕ

Вибрациона бушилица PSB 500 RE

ПОПУСТ

редовна цена: 3.810,00 акциска цена: 3.239,00

-15% Апарат за заварување VAREX 162; 160 A

Акумулаторска бушилица 12 V

редовна цена: 7.350,00 акциска цена: 6.248,00

редовна цена: 2.430,00 акциска цена: 2.066,00

-15%

-15% Сервис за кафе

редовна цена: акциска цена:

BIVA Кујнска вага

770,00 693,00

-10%

редовна цена: акциска цена:

769,00 654,00

МЕРКУР МАКЕДОНИЈАА • ББул. Едвард Кардељ бр.122 • 11000 Скопје • ттел.: 3219-730 / 3219-701 • ф факс: 3219-7100 • ee-mail: general@merkur.eu www.merkur.eu работно време: понеделник-петок 08:00-20:00 ∕ сабота-недедела 09:00-16.000 • w

Nova godina  
Nova godina  

Cenovnik za nova godin

Advertisement