Page 1

ПОЧИТУВАНИ КОРИСНИЦИ Ве информираме дека вршиме превоз на купената стока над 10.000 денари во зависност од габаритот на истата.

Se {to }e posakam!

ИСПОРАКА ВРШИМЕ ВО СКОПЈЕ ВО РАДИУС ОД 20 КМ

Промотивна понуда за месец април 2014 или до распродажба на залихите (02) 3 219 730, 3 219 701 Гарнитура за седење ПВЦ двосед + маса+ 2 фотелји

За сите тековни и нови акции и презентации - станете наш пријател на

/МerkurМakedonija

7999 ден.

MTD 32 E Електрична косилка - со корпа

2999 ден. големина 30 cm на нож моќност 1000 W потекло Германија гаранција 2 години

BEKAMENT поликолор 25 кг

Трева англиски луљ 1 кг

695 ден.

169 ден. Кабел за косилка 3x1 20 m

649 ден.

ден н. ден. 22249 249 де

СЕРИЈА 3

• Врати од медијапан • Универзални врати (лева и десна) • Довратник за дебелина на ѕид од 10cm • Кваката не се испорачува со вратата

4839 ден.

ден. ден н. 33349 349 де

СЕРИЈА 6

СЕРИЈА 4

• Врати од иверица • Универзални врати (лева и десна) • Довратник кој се штелува за дебелина на ѕид од 10-28cm • Достапни во дезен на бука • Кваката не се испорачува со вратата

• Врати од медијапан • Универзални врати (лева и десна) • Довратник за дебелина на ѕид од 10cm • Достапни во дезен на бука • Кваката не се испорачува со вратата

Ламинат 7 mm, храст

Ламинат 7 mm, бука

359 ден. 309 ден.

359 ден. 309 ден.

Можност за плаќање со кредитни картички

5575 ден. СЕРИЈА 7

• Врати од иверица • Универзални врати (лева и десна) • Довратник кој се штелува за дебелина на ѕид од 10-28cm • Достапни во бела боја • Кваката не се испорачува со вратата

Некои од сликите се симболични, го задржуваме правото на печатни грешки. Акцијата важи за месец април 2014 г. или до распродажба на залихите. Залихите се ограничени.


se gri~i za Va[ata gradina...

Косилки

Тип на косилка

MTD SMART 38Е

MTD 51BC

MTD 46 SB

MTD 46 SPO OHV

MTECH M 5360

Погон Моќност Шир. на сечење Вис. на сечење Капацитет/корпа Тежина Цена (ден.)

електричен 1300 W 370 mm 25-60 mm 35 l 14 kg

моторен 1900 W 510 mm 31-100 mm / 25 kg

моторен 1700 W 460 mm 20-90 mm 60 l 21 kg

моторен 1700 W 470 mm 20-90 mm 71 l 22 kg

моторен (Kawasaki FJ) 4400 W 530 mm 20-90 mm 80 l 45 kg

5110 4599

11999 10999 16199 14999 16890 15999 29365 26999

Апарати

Тип на апарат Моќност Притисок Проток Цена (ден.)

STM 140

I Clean 140

BEST 24 (за коли)

Danubio (за коли)

1,9 kW 140 bar 450 l/h

2,3 kW 160 bar 400 l/h

2,4 kW 145 bar 480 l/h

7 kW 230 bar 900 l/h

7380

6999

10149

9699

19990 18999

61999

65560

-10% po

--10 -1 1%

-10% po

Пиштол прскалка

pu

-10%

p po

st

Пиштол прскалка со туш

165 ден. 199 ден. 149 ден. 179 ден.

po

ust

Прикличок за црево со два влеза

Плaстиичнa Плaстичнa прскaлкa со три крaкa

pu

pu

Прскалка со 17 дупки

st

st

Пластична прскалка со база

429 ден. 386 ден.

Сет спојки зa црево 3/4 и 1/2 со - Спојка за прскaлкa со вентил црево 1/2 32 ден. 29 ден. - Спојка за 429 ден. црево 1/2 и 3/4 25 ден. 23 ден.

489 ден. 440 ден.

125 ден. 429 ден. 113 ден. 386 ден. 386 ден.

Градинарско црево euro guip 1/2 25m

-15%

-10% УНИТЕХНА гребло

p po

ust

149 ден. 134 ден. - 16 заби 159 ден. 143 ден. - 14 заби

450 ден. 405 ден.

УНИТЕХНА мотика, 700 гр

270 ден. 230 ден.

po

pu

-10% po

st

УНИТЕХНА копач со рачка

УНИТЕХНА лопата, полуокругла

2,5 kg

165 ден.

661 ден.

pu

st

Градинарско црево agrigarden 1/2 25m

750 ден. -10% 675 ден. po

pu

st


I ovaa prolet -25 % popust na elektri`en gradinarski alat na BOSCH Електрични ножици за жива ограда - AHS 45-16 420W 4531 ден. 3399 ден. - AHS 55-16 450W 6519 ден. 4889 ден. BOSCH AMW моторен тример 3 во 1, 10000 W, автоматско подмачкување

BOSCH Електрична пила - AKE 30 S 7329 ден. 5495 ден. - AKE 35 9199 ден. 6899 ден. BOSCH ARM 32 моќност 1200 W ширина на сечење 32 cm 31 литар корпа

7599 ден. 5699 ден.

ен. 11059 ден. 8295 ден.

BOSCH ARM 34 моќност 1300 W ширина на сечење 34 cm 40 литри корпа

BOSCH ARM 32 ErgoFlex ErgoFlex систем на управување и контрола

моќност 1200 W ширина на сечење 32 cm 31 литар корпа

13299ден. 9975 ден.

10299ден. 7725 ден.

1

2

Тип на тример

3

BOSCH Easytrim

Моќност Пречник Цена (ден.)

1

BOSCH CH Easytrim

Моќност Притисок Проток Цена (ден.)

BOSCH Combitrim

2

5

BOSCH Combitrim Co

3

280 W 23 cm

300 W 26 cm

400 W 23 cm

450 W 26 cm

2199 1649

2919 2189

3719 2789

4599 3449

2

1

Тип на перач

4

BOSCH 33-10

1

1300 W 100 bar 330 l/min

7399

5549

1500 W 120 bar 350 l/min

9679

7259

2

5

600 W 35 cm

3

BOSCH 35-12

BOSCH SCH ART AR 35 T

4

5295

7059 4

BOSCH 37-12

3

SKILL 0760

1700 W 130 bar 370 l/min

11999

8999

1400 W 100 bar 300 l/min

4499

3375

4


Кровен прозор 55x78 - 9390 ден. 8733 ден.

ЛЕКСАН димензија: 2,1 x 6 m проѕирен различни бои потекло: Германија

-7%

66x118 -12854 ден. 11954 ден.

po

pu

st

78x118 -13618 ден. 12665 ден.

405 ден./m - 6 mm 585 ден./m - 8 mm 665 ден./m - 10 mm 755 ден./m - 4 mm

55x98 -11025 ден. 10253 ден. 2

78x140 -15905 ден. 14792 ден.

2

Опшивка кровен прозор 55x78 - 3624 ден. 3370 ден.

2

2

3665 ден. 3408 ден. 66x118 - 3852 ден. 3582 ден. 78x118 - 3790 ден. 3525 ден. 78x140 - 4390 ден. 4083 ден. 55x98 -

KNAUF INSULATION во ролна MQ Таванска дрвена скала

Камена волна во бали • • • • • • •

110x60x270 cm 110x70x270 cm 120x70x270 cm

5130 ден.

99 ден./m

2

САРОМ камин КОЛУМБИЈА

8999 ден.

Стаклена волна во ролни • • • • • • •

димензии: 1200x600x50 mm специфична тежина 18 kg/m3 една ролна: 21,12 m2 коефициент на топлотна спроводливост 0,045 W/mK незапалив материјал класа на незапаливост А1

димензии: 1000x600x50 mm специфична тежина 30 kg/m3 една бала: 7,5 m2 коефициент на топлотна спроводливост 0,038 W/mK незапалив материјал класа на незапаливост А1

52 ден./m

2

САРОМ камин бетон ВИГО

САРОМ камин бетон ДЕРБИ

7650 ден.

10350 ден.

-5% po

KLENK HOLZ AG

Бродски Под

585 ден. 556 ден.

pu

st

Пивска гарнитура маса и две клупи димензии: 80x200

6399 ден. 6079 ден. димензии: 60x200

5999 ден. 5699 ден.

-5% po

pu

st


Поштенско сандаче 270х120х405 сиво

Поштенско сандаче 210х70х300 сиво

BIVA Трезор со електричен клуч 250 x 350 x 250

BIVA Трезор со електричен клуч 300 x 380 x 300

1089 ден.

859 ден.

3499 ден.

5689 ден.

АКЦИЈА НА ШТЕДЛИВИ СИЈАЛИЦИ ЦИ

Cool white Warm light Warm light Cool daylight 5 W=25 W, E27 5 W=27 W, E14 8 W=40 W, E27 5 W=25 W, E14

75 ден. BEKAMENT Фасадна боја акрил - 5 л. 419 ден.

639 ден. - 25 л. 1899 ден. - 8 л.

65 ден.

65 ден.

75 ден.

BEKAMENT Лепак за стиропор

BEKAMENT Лепак за плочки

25 кг

25 кг

BEKAMENT GletEx за израмнување на внатрешни ѕидови

329 ден.

- BK 90

25 кг

Троделна скала ALPOS - Slovenija 44-08

Скала ALPOS - Slovenija 47-07

6689 ден.

4189 ден.

259 ден. - BK 110 319 ден.

329 ден.

ГЕРМАНСКИ КВАЛИТЕТ ПО НАЈНИСКИ ЦЕНИ Скала ALPOS - Slovenija 45-03

Санитарен силикон транспарентен

6990

99 ден.

ден.

280 ml

Скала ALPOS - Slovenija 30-04

Силикон акрилен

1490 ден.

65 ден.

280 ml

30-03 30 -0

11189 1 ден.

НАЈГОЛЕМ ИЗБОР НА ОПРЕМА ЗА БОЈАДИСУВАЊЕ

Скали дрвени - 4 скалила 1990 ден. - 5 скалила 2390 ден. - 7 скалила 3360 ден.

Полуретанска пена 770 ml

199 ден.


ПОВТОРНО НА ВАШЕ БАРАЊЕ ЊЕ VARSTROJ Инвертери Модел

Varin 1305

Varin 1605

Varin 1805

Varin 2005

Напон (50Hz)

1~230 V

1~230 V

1~230 V

1~230 V

Струја на заварување

5-130 A

Електрода дијаметар Ø Гаранција

1,5 - 3,25 mm

Цена

113150 3150 дден. 11175 75 ден. ден.

5-180 A

-15% po

2 години

pu

st

5-180 A

-10%

1,5-4 mm

po

2 години

pu

1,5 - 4 mm

st

2 години

ден. н.1 116999 6999 дде 15299 52 деден.н.

5-200 A

-10% po

pu

-10%

1,5-4 mm

st

po

2 години

ден. н.2 229890 9890 дде 26901 6901 ден.

pu

st

ден. н.3 442590 2590 дде 38331 8331 ден. ден.

ХИДРОФОРИ И ПУМПИ

моќност (W) проток на вода (l/min) длабочина на црпење (m)

ЕЛЕКТРИЧНА ПУМПА 1300 W 83 l/min 48 m

ХИДРОФОР

800 W 60 l/min 40 m

3999

ден.

MTECH Транспортна количка

5229

800 W 60 l/min 40 m

ден.

Склоплива транспортна количка

120 кг

80 кг

1999 ден.

2149 ден.

ПОТОПНА ПУМПА

1300 W 83 l/min 48 m

6999

8899

ден.

400 W 150 l/min 7m

ден.

4219

750 W 225 l/min 9m

ден.

MTECH Транспортна количка

Транспортна споортнна чкка заа количка скалии

1899 ден.

д 7359 599 ден.

5129

1000 W 250 l/min 11,5 m

ден.

MQQ Палетен вилушкар 2500 кг

екстра цена

14799 ден.

ПРОМОЦИЈА НА АГРЕГАТИ Модел

Агрегат NGOF2800

Агрегат NGDP5500

Агрегат NDGS5000

Тип на агрегат

бензински

бензински

дизелски

Старт

рачно

рачно

електрични

Еднофазна трајна моќност Резервоар на гориво Потрошувачка на гориво Гаранција

2,5 kW

5 kW

1,4 kW

3,5 l

25 l

16 l

1,3 l/h 1 година

2,7 l/h 1 година

2,2 l/h 1 година

Цена

18500 ден.

43200 ден.

5999

87250 ден.

ден.


1

Модел

Varex 152

Напон (50Hz)

1~230 V

Струја на заварување

40-140 А

Електрода дијаметар Ø Гаранција

1,5 - 3,25 mm

Цена

ден. 66199 199 де

- 710 W - 300 вртежи/мин.

1555 ден. 1399 ден.

-10% po

pu

st

5579 ден.

-10% p

u op

st

- 500 W - 115 mm - 1100 вртежи/мин. мин

po

Vartig 2005 AC/DC 5-200 A(TIG)

40-450 A 0,8-1,6 mm

2 години

2 години

2 години

667519 7519 дден.60999 ден.

NUTOOL ки Акумулаторски одвртувач 4V NCDL 144-M 14V +прибор

екстра цена

2655 ден.

3439 ден.

- 1000 W - 2950 вртежи/мин.

po

p

6299 ден. 5669 ден.

-10% po

p

ust

33035 035 дден.

-15% po

11815 ден. 10635 ден. Пневматски пиштол за пумпање 60D 0D - 00-12 bar дизна 1,4 mm - ди - Италија Ит

- 310 Nm - 6 bar ar - Италија

Пневматски завртувач р у 5-13 NM

1899 ден. 1614 ден.

- 800 W - 2950 вртежи/мин.

Ударен ен пневматски пне ртувач 12,7 (1/2) завртувач одатоци д + додатоци еекстра цена

- 480 W - 3000 вртежи/мин. мин.

NUTOOL Електрична пила за плочки NRTC 800

NUTOOL Кружна пила NTS 1000

ust

NUTOOL Убодна пилаа NJ 480

1180 80 ден. 9899 ден.

3185 ден..

-10%

223659ден.

- 2000 W

- 800 W mm - 76x120 m

- 1800 W - 4500 вртежи/мин.

255099 ден.

NUTOOL TOOL уустриски р фен Индустриски NHG 2000

NUTOOL Трачна р бр лка брусилка NBS 800

Пиштол за лакирање REC 2000 ECO BOX

- 1800 Nm - 7 bar - Италија

- дизна 1,4 mm - 4-8 bar - 250 вртежи/мин. - Италија

3985 ден.

3985 ден.

4

40~450 V

1,5 - 4 mm

екстра цена

NUTOOL Кружна стабилна пила BT 251

Varmig 451 D44

3

15-250 А

- 14,4 Li-lon батерија ррија - 300 вртежи/мин. н.

st pu

4

1~230 V

- 10,8 Li-lon батерија р - 300 вртежи/мин.

-15%

1545 ден. 1313 ден.

2

3

0,6 - 1,2 mm

NUTOOL Акумулаторски у у р одвртувач у NCD 108 10V

NUTOOL Аголна брусилка NAGG 115

12499 ден. 11249 ден.

Varmig 271 CO2

1

400V

1 година

NUTOOL Вибрациона дупчалка NHD 710

Водено ладење, погоден за алуминиум и други нерѓосувачки материјали.

2

8845 ден.

pu

st


26” Велосипед Макс Галактик

26” Велосипед Макс Ситии Спринтер С ри Сп р нт нтер ер

Дупли алуминиумски бандажи Метални предни и задни кочници Полу алиминиумски рачки за кочници Предна вилушка со амортизер Заден амортизер 18 брзини

Дупли алуминиумски бандажи ци ци Метални предни и задни кочници о ници оч ниици ци Полу алиминиумски рачки за кочници Предна вилушка со амортизер; 18 брзини

6290 ден. 5990 ден.

ен н.. 5490 ден. 5190 ден.

24” Велосипед Макс Дива Дупли алуминиумски бандажи Метални предни и задни кочници Полу алиминиумски рачки за кочници 18 брзини

4990 ден. 4790 ден.

26” Велосипед Макс Лејди црвен/бел/силвер Алуминиумски бандажи Метални предни и задни кочници Полу алиминиумски рачки за кочници Заден багажник Предна корпа Предно светло со динамо Задно светло Пластичен браник за ланец Полу алиминиумски педали 18 брзини

26” Велосипед Макс Скај Ранер бело-црвен/црн/сив/бело-жолт Дупли алуминиумски бандажи Метални предни и задни кочници Полу алиминиумски рачки за кочници Предна вилушка со амортизер 18 брзини

5990 ден. 5690 ден.

5890 ден. 5590 ден. Аксесоари 6/1

Чаша за четка за заби

Држач за сапун Држач за крпа Закачалка

Држач за тоалетна хартија со капак

Држач за крпа

Мебел, 50х44х85 cm

+ Oгледало,

Моноблок шоља

45х12х0,4 cm

3561 ден.

4899 ден.

799 ден.

Избери го својот попуст! Во сабота, 12. април Секое купување кое ќе го направите ќе биде наградено со попуст Тв о ј п

пу

од 50%, од 25%, 10% или 5%. Имајте среќна рака!

ст *

50

5

о

* За артиклите кои се во акција не следува дополнителен попуст.

Merkur cenovnik april 2014 final  
Merkur cenovnik april 2014 final  
Advertisement