Page 1

ПОЧИТУВАНИ КОРИСНИЦИ Ве информираме дека вршиме превоз на купената стока над 10.000 денари во зависност од габаритот на истата.

Se {to }e posakam! и МЕРКУР Македонија доо

(02) 3 219 730, 3 219 701

ИСПОРАКА ВРШИМЕ ВО СКОПЈЕ ВО РАДИУС ОД 20 КМ

Промотивна понуда за месец ноември 2012

Економик приклучница Економик прекинувач сериски

1158, 58,0000

125,00

Економик прекинувач

Економик приклучница

2П+Е, бела

1109, 09,0000

дупла, бела

1140, 40,0000

1155, 55,0000

109,00

139,00

99,00

Модул приклучница 2П+Е, бел

За сите тековни и нови акции и презентации - станете наш пријател на

S L O V E N I A

Модул индикатор

Модул прекинувач

2/20+1/16

обичен, бел

5599, 99,0000

999, 9,0000

5539 39,,00 0000

85,00 Negotinski kabel

1149, 49,0000

135,00

Кабел 29,,000 29 3 х 1,5 обичен

27,00

3 х 2,5 обичен

43,00

3 х 1,5 лиснат

30,00

ǺǸDz

45,,00 45

TRA S EK enI C

35,,00 35

52,,000 52 3 х 2,5 лиснат

47,00

karti^ka so popust za kupeni 100m

golem izbor na modeli

НП Плафоњерка Ф30

2249, 4499,0000

217,00 Можност за плаќање со кредитни картички

Некои од сликите се симболични, го задржуваме правото на печатни грешки. Акцијата важи за месец Ноември 2012 г. или до распродажба на залихите. Залихите се ограничени.


GRUMMAN Продолжни кабли абли ли Германија

Со 3 утичници

250, 2250 50,0000

219,00

Со 5 утичници

280, 228 88000,,0000 {irok izbor na prodol`ni kabli 239,00

COMMEL Тајмер-механички

SCHNEIDER Осигурачи 10A / 16A / 20A / 25A / 32A

1145, 45,0000

125,00

BIVA Тајмер-прекинувач со сензор 16А

2250, 50,0000

4489, 89,0000

225,00

440,00

РАСВЕТА ЗА ДЕЛОВНИ ОБЈЕКТИ 2 x 18 W JNO TRA CenI I K NIS

2

TRITECH Адаптер

TRITECH Адаптер

TRITECH Адаптер

TR-3

Vt-El

Vr-03

2 x 58 W

2 x 58 W, со поклопец

2 x 26 W

22.020, .020 020,0000

22.118, .118,0000

1.6199,00 00 1.695,00

2 x 58 W, со параболик

1183, 83,0000

1100, 00,0000

775, 5,0000

22.625, .625,0000

22.541, .541,0000

22.791, .791,0000

165,00

89,00

69,00

1.839,00

2.029,00

2.229,00

Умивалник

Умивалник

860 x 435

780 x 435

44.340, .340,0000

33.220, .220,0000

3.799,00

2.899,00

PRAMAC HONDA Агрегaт Е 5000

PRAMAC HONDA Агрегaт Е 8000

BLIZZER Aгрегaт BL 5000

BLIZZER Aгрегaт BL 6500

4,62 КВA Бензин Потрошувaчкa: 1,6 л/ч

5,5 КВA Бензин Потрошувaчкa: 2 л/ч

4,9 КВA max Бензин Потрошувaчкa: 1,5 л/ч

6,3 КВA Дизел Потрошувaчкa: 1,8 л/ч

555.799, 5..7799,000

990.499, 0.499,000

441.949, 1..9949,000

559.449, 9..4449,000

50.499,00

87.890,00

40.999,00

57.999,00


NO

VO

!!! NO

VO

!!!

BOSCH Бојлер

BOSCH Конвектор

80 L, комбиниран

моќност: 1000 W

99.860, .860,0000

44.570, .570,0000

8.699,00

3.999,00

100 L, комбиниран

моќност: 1500 W

111.690, 1.6690,000

55.060, .060,0000

10.299,00

4.459,00

150 L, комбиниран

114.345, 4..3345,000

12.599,00

моќност: 2000 W

TRA S EK enI C

55.710, .710,0000

4.999,00

со цени од 209 ден. до 259 ден.

GENERAL ELECTRIC Штедливи светилки 9 W/ 11 W/ 15 W/ 20 W

1+1 AURIGA

+

Шпорет на пелети, за парно Моќност: 23 kW Капацитет: 75 л

123.999,00

Пелети

SOLARA

1kg

Шпорет на пелети Моќност: 6 kW Загревање: до 65 m2

FILA Конвектор

17,000

моќност: 2500 W

55.300, .3300 000,,0000

52.699,00

4.999,00

LAFARGE Гипс картон димензии (ДxШxВ)[mm]: 12,5x1200x2000 потекло: Франција - обичен

239,00 ден/m

2

- водоотпорен

LEKSAN проѕирен, различни бои димензија: 2,1x6 потекло: Германија

4055,00 40 00

369,00 5855 58 - 6 mm 529,00 6655 66 - 8 mm 599,00 7555 75 - 10 mm 679,00 - 4 mm

,00 00

,00 00

389,00 ден/m

2

,00 00

Само во MERKUR, купување на производи со рабат и тоа: над 25.000 ден. рабат од 3% • над 50.000 ден. рабат од 5% • над 100.000 ден. рабат од 7%.


Санитарија FONDO Германија Гер

Mоноблок Mоноблок казан ка нче казанче

УУмивалник 600x450

44.484, .484 4488844,0000

WC ормар

33.88099,00 3.809 00

горен дел

5.959,,0000

2.530 2.530 530,00 00 2.530,

22...150 2.150 1550,00 00

5.199,00 Mонобл Mоноблок б ок о школк ка школка

ја

5 години гаранци

ija akc %

55.250, .250 225550, 0,0000

-15

44.4 4.465 .465 4465 6 ,00 65 ,000

Получизма за Получизма уумивалник мивалник

11.450, .450 450,00 00

1.230,00 00

Санитарија INKER Хрватска

WC ормар долен дел

66.559, .559,0000

5.699,00 Умивалник

WC школка

11.960, .9960 660, 0,0000

33.126, .126,0000

1.669,00

2.659,00

ARMAL NOVA Батерија за биде

ARMAL NOVA Батерија за када

ARMAL NOVA Батерија за умивалник

33.969, .969,0000

44.690, .690,0000

33.520, .520,0000

3.569,00

4.219,00

3.169,00

АRMAL - Словенија, гаранција 5 год

e vaw alu nam 0%

-1

ARMAL PETRA Батерија за биде

ARMAL PETRA Батерија за када

ARMAL PETRA Батерија за умивалник

44.459, .459,0000

55.979, .979,0000

44.199, .199,0000

3.999,00

5.389,00

3.779,00

Избери го својот попуст! Во недела, 25. ноември

ст *

4

50

5

пу

Секое купување кое ќе го направите ќе биде наградено со попуст Тв о ј п о од 50%, од 25%, 10% или 5%. Имајте среќна рака! * За артиклите кои се во акција не следува дополнителен попуст.

Katalog Noemvri  

katalog noemvri,

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you