Page 1

Se {to }e posakam!

ПОЧИТУВАНИ КОРИСНИЦИ Ве информираме дека вршиме превоз на купената стока над 10.000 денари во зависност од габаритот на истата. ИСПОРАКА ВРШИМЕ ВО СКОПЈЕ ВО РАДИУС ОД 20 КМ

Промотивна понуда за месец април 2014 или до распродажба б на залихите 

(02) 3 219 730, 3 219 701

КВАЛИТЕТНИ И

За сите тековни и нови акции и презентации - станете наш пријател на

/МerkurМakedonija

o edinstven vo merkur

ЕДНОСТАВНИ ЗА МОНТАЖА ЕД Те Тенда 250x130 cm » модел: 1510 » материјал: полиестер м

4130 ден. Тенда 300x200 cm » модел: 1400 » материјал: полиестер

5419 ден.

Бамбус гарнитура портокалова/бела, маса, двосед, 2 стола + перници

Можност за плаќање со кредитни картички

9499 ден.

Тенда 400x250 cm

9839 ден.

3899 ден.

Стол метал/ратан

879 ден.

Маса метал/стакло

999 ден.

1099 ден. Чадор Ф300 cm полиестер/алуминиумски држач Маса ПВЦ, Стол ПВЦ

Некои од сликите се симболични, го задржуваме правото на печатни грешки. Акцијата важи за месец април 2014 г. или до распродажба на залихите. Залихите се ограничени.

369 ден.


НАЈГОЛЕМ ИЗБОР НА ЛЕТНА ПРОГРАМА Гарнитура Лугано 4 делна

д 7999 ден.

18399 ден.

НАЧИН НА СКЛОПУВАЊЕ НАЧИ

Гарнитура за седење ПВЦ двосед + маса+ 2 фотелји

КУБО Гарнитура за седење ПВЦ двосед + маса + 2 фотелји + перници

18199 ден.

BIVA РРатан гарнитура 3 дела материјал: платно димензии на стол: 85х84х6 димензии на маса: 43x43x46

BIVA Ратан гарнитура 4 дела Ибица маса калено стакло + перници

17559 ден. BIVA Ратан маса 90х75 димензија: 150х

15999 ден.

НАС КОР О

НА СКО РО

8049 ден.

BIVA Ратан стол 3х102 димензија: 72х6 2

5139 ден.

BIVA Гарнитура Nybro 6+1

29589 ден.


СВЕТИЛКИ ЗА ДВОР

i cen

FABRIZIO Чадор

СОЛАРНИ СВЕТИЛКИ

od

i cen

Тенда полиетилен 3х3х2,5m

od

9 2d4 en.

9 6d9 en.

материјал платно:полиестер алуминиум држач димензија: Ф300 потекло: Италија

Камперски стол

9799 ден.

52х52х80

509 ден.

1379 ден.

ШИРОК ИЗБОР И БОР НА РАСВЕТА РАС ЕТА ЗА ВА ВАШИОТ ДВОР И ГР ГРАДИНА АДИНА

ABENA Тенда павиљон 3х3 ПВЦ

TORINO Тенда

1699 ден.

12849 ден.

LESLIE Тенда

SCAB Лулашка за 4 лица мастер п.111 димензија: 280х210 конструкција: метал 100мм потекло: Италија

24559 ден. 22103 ден.

-10% p

u op

st

HABERKORN Павиљон

3х3, ЈАСУМИ

димензија: 300х300х277 метал/полиестер потекло: Австрија

16999 ден.

8999 ден.

SCAB Лулашка за 4 лица DUCA

13679 ден. 12311 ден.

-10% po

pu

st

3


299 ден.

99 ден.

8999 ден.

7650 ден. 76

Пивска гарнитура маса и две клупи димензии: 50x200

5479 ден.

БИСТРОО Сет маса ци + столици

димензии (cm): 195/43/76

Сет чаши за пиво 2/1

САРОМ САР ккамин ами бето бетон ВИГО

димензии (cm): 197/88/58

Сет чаши за пиво 6/1

САРОМ камин КОЛУМБИЈА КОЛУМБ КОЛУ

Клупа 122х60х80cm

2999 ден.

6299 ден.

STEINER Стол склоплив

DESTINA Чаши за сладолед 6/1

1949 ден. 1754 ден.

259 ден.

-10% po

pu

st

-10% po

STEINER Маса

3589 ден. 3230 ден.

pu

st

Сет Столици и маса со стакло и чадор за сонце

5990 ден. Разладна торба SPACIO - волумен: у 40л. димензии: 48х26х32,5cm - димензии - материјал: материјал р ј 600D полиестер, изолациска пена 6mm изолациск

769 дден. Фрижидер пикник

Разладна торба PRIMO - волумен: 20л. - димензии: 42х17х34cm - материјал: 600D полиестер, изолациска пена 4mm

559 ден. - 24 л. 899 ден. 419 ден. - 10 л.

Вештачка трева 1,33 м

249 ден./m

2


За секој купен производ на BOSCH од градинарската програма

se gri~i za Va[ata gradina...

SOLARNA SVETILKA S ГРАТИС ГР

Косилки

75 ден.

Тип на косилка

BOSH ARM 32

Погон Моќност Шир. на сечење Вис. на сечење Капацитет/корпа Тежина Гаранција Цена (ден.)

електричен 1200 W 32 cm 20-60 mm 31 l 6.8 kg

BOSH ARM 32 ErgoFlex

MTD SMART 38Е

електричен

31 l 12,7 kg

електричен 1300 W 370 mm 25-60 mm 35 l 14 kg

2 години

2 години

2 години

7599 55699

102999 77 7725 772

5110 459 4599

ErgoFlex систем на управување и контрола

1200 W 32 cm 30-60

BOSCH Електрична пила - AKE 30 7329 ден. 5495 ден. - AKE 35 9199 ден. 6899 ден. - AKE 40 10551 ден. 7899 ден.

BOSCH Електрични ножици за жива ограда ден. - AHS 45-16 420 420W 4531 ден. 3399 де

Тримери

МОТОРЕН ТРИМЕР

Тип на тример Моќност Пречник Цена (ден.)

BOSCH Easytrim

BOSCH Easytrim BO t im

BOSCH Combitrim

BOSCH Combitrim mbitrim

VILLAGER E BC 750 CS

280 W 23 cm

300 W 26 cm

400 W 23 cm

450 W 26 cm

750 W, 1 KS 38,5 cm

4599 3449

6799

2199

1649

2189

2919

NUTOOL Аголна брусилка NAG 115 моќност: 500 W Ф на плоча: 1155 mm врт./мин.: 1100 гаранција: 2 год.

BOSCH ГСР 1440

SKIL Убодна пила

батерија: 5Ah 14,4 Li-lon, 1,5Ah 2 брзини Аuto lock, Softgrip Аu ftgrip +2 год. гаранција: 1+2

моќност: 380 W дрво/ алуминиум/ m метал: 55/10/4 mm гаранција: 1 год.

BOSCH Ласер метро PLR 15 должина: 15 m точност на мерење:± 3mm 2 батерии ААА 1,5V

1779 ден.

8699 ден.

1199 ден.

2789

3719

3469 ден.

Апарати за заварување CO2 1

2

3

Varmig 142 Напон (50Hz)

1~230 V

Струја на заварување

30-140 A

Жица дијаметар Ø Тежина ГАРАНЦИЈА: 2 години

0,6-0,8 mm

26 kg

1

-15% p po

ust

114089 4089ден.

11975 ден.

Varmig 191 1~230/400V/50Hz

4

Varmig 251

2

15-150A/80-190A

-5%

0,6-0,8 mm

p po

54 kg

ust

333299 3299ден.

31634 ден.

3~400 V/50 Hz

3

Varmig 331 3~400 V/50Hz

4

25-250 A

-5%

15-300 A

-5%

0,6-1,2 mm

p po

0,6-1,2 mm

po

80 kg

ust

558990 8990ден.

56040 ден.

88 kg

pu

st

991999 1999ден.

87399 ден.

5


ГОЛЕМА АКЦИЈА НА ЛАМИНАТНИ ПОДОВИ ОД

ГЕРМАНСКИОТ ПРОИЗВОДИТЕЛ

Ламинат 7 mm храст 31 класа 309 ден./m2

-5% p po

ust

I AKC

Ламинат 6 mm D1418

299 ден./m 284 ден./m

8710 орев

-11%

2

p

u op

2

Ламинат 7 mm бука 31 класа

709 цреша

st

435 ден./m 387 ден./m

Ламинат 7 mm 31 класа D1418

2

2

309 ден./m

2

9431 костен

AKC

Ламинат 8 mm 31 класа

JA

IJA

309 ден./m

2

Ламинат 12 mm 31 класа Bongasi

Ламинат 8 mm 31 класа 8643 Skandinavian ash

675 ден./m

2

AKC

435 ден./m

2

IJA

-10% Ламинат 8 mm 32 класа 1722

2249 ден. СЕРИЈА 3

• Врати од медијапан • Универзални врати (лева и десна) • Довратник за дебелина на ѕид од 10cm • Кваката не се испорачува со вратата

515

ден./m2

463 ден./m

3349 ден. СЕРИЈА 4

• Врати од медијапан • Универзални врати (лева и десна) • Довратник за дебелина на ѕид од 10cm • Достапни во дезен на бука • Кваката не се испорачува со вратата

2

po

pu

st

4839 ден. СЕРИЈА 6

• Врати од иверица • Универзални врати (лева и десна) • Довратник кој се штелува за дебелина на ѕид од 10-28cm • Достапни во дезен на бука • Кваката не се испорачува со вратата

5575 ден. СЕРИЈА 7

• Врати од иверица • Универзални врати (лева и десна) • Довратник кој се штелува за дебелина на ѕид од 10-28cm • Достапни во бела боја • Кваката не се испорачува со вратата


LAFARGE Гипс картон

LEKSAN проѕирен, различни бои димензија: 2,1x6 потекло: Германија

димензии (ДxШxВ)[mm]: 12,5x1200x2000 потекло: Франција - обичен

де . ден.

- 4 mm

239 ден/табла

369 ден. ден.

- 6 mm

- водоотпорен

529 ден. ден.

389 ден/табла

- 8 mm

599 ден. 755 75 55 ден.

- 10 mm

679ден.

Стаклена волна во ролни • • • • • • •

димензии: 1200x600x50 mm специфична тежина 18 kg/m3 една ролна: 21,12 m2 коефициент на топлотна спроводливост 0,045 W/mK незапалив материјал класа на незапаливост А1

ЛУНА НА KNAUF INSULATION во ролна

52 ден./m

2

Камена волна во бали • • • • • • •

99 ден./m

2

димензии: 1000x600x50 mm специфична тежина 30 kg/m3 една бала: 7,5 m2 коефициент на топлотна спроводливост 0,038 W/mK незапалив материјал класа на незапаливост А1

Троделна скала ALPOS - Slovenija 44-08

25990 ден. и к амини Вграеднлзииив(ШхДхВ):

DECOSA Таван панел, стиропор

6689 ден.

159 ден./m

2

Скала ALPOS - Slovenija 47-07

4189 ден.

Скала ALPOS - Slovenija 45-03

- Дим х690 mm 740х560 117 Kg - Тежинаа: лна снага:13 Kww - Номин ална снага: 16 K хДхВ): - Максимии на ложиште (Ш - Димензх500 mm е 540х420а гасови: Φ200 гор - Изле з н

ВУЛКАН

6990 ден. Скала ALPOS - Slovenija 30-04

1339 ден. 30-03

26890 ден.

1189 ден. BEKAMENT Фасадна боја акрил - 5 л. 419 ден.

639 - 25 л. 1899 ден. - 8 л.

ден.

BEKAMENT Лепак за стиропор

BEKAMENT Лепак за плочки

25 кг

25 кг

BEKAMENT GletEx за израмнување на внатрешни ѕидови

329 ден.

- BK 90

25 кг

259 ден. - BK 110 319 ден.

329 ден.

7


26” Велосипед Макс Галактик

26” Велосипед Макс Сити Спринтер ринтер

Дупли алуминиумски бандажи Метални предни и задни кочници Полу алиминиумски рачки за кочници Предна вилушка со амортизер Заден амортизер 18 брзини

Дупли алуминиумски бандажи Метални предни и задни кочници ци Полу алиминиумски рачки за кочници Предна вилушка со амортизер; 18 брзини

6290 ден. 5990 ден.

5490 ден. 5190 ден. 24” Велосипед Макс Дива Дупли алуминиумски бандажи Метални предни и задни кочници Полу алиминиумски рачки за кочници 18 брзини

4990 ден.. 4790 ден.

26” Велосипед Макс Лејди црвен/бел/силвер Алуминиумски бандажи Метални предни и задни кочници Полу алиминиумски рачки за кочници ици Заден багажник Предна корпа Предно светло со динамо Задно светло Пластичен браник за ланец Полу алиминиумски педали 18 брзини

26” Велосипед Макс Скај Ранер бело-црвен/црн/сив/бело-жолт Дупли алуминиумски бандажи Метални предни и задни кочници Полу алиминиумски рачки за кочници Предна вилушка со амортизер 18 брзини

5990 ден. 5690 ден..

5890 ден. 5590 ден.

MAX AX Инвертер 3,5 kW + држач за клима + бакарни цефки 3m Влезна моќност на ладење/греење: 1095W/1035W Капацитет на ладење: 3500W Капацитет на греење: 3700W

23990 ден. *брза и ефтина монтажа = 2400 ден.

Бојлер DDLT 21 PC - PIN Control функција за обезбедување на константна температура -Еко функција за заштеда на енергија до 30% - Опсег на постигната температура 30-60oC - Подесување на јачина 18/21/24 kW -21 kW

Бојлер DDLE EKO

22620 ден.

12099 ден.

Бојлер DDL BASIS - Заштеда на енергија до 30% - Подесување на јачина 18/21/24 kW

14599 ден.

Избери го својот попуст! Во сабота, 17. мај Секое купување кое ќе го направите ќе биде наградено со попуст Тв о ј п

пу

од 50%, од 25%, 10% или 5%. Имајте среќна рака!

ст *

50

5

о

* За артиклите кои се во акција не следува дополнителен попуст.

Final  
Final  
Advertisement