Kausiesite syksy 2023

Page 1

SYKSY 2023

WWW.SAVONLINNANTEATTERI.FI
KAUSIESITE

4-5 Täydellinen lauantai – uutuuskomedia!

Savonlinnan Teatterin kausiesite syksy 2023 | Toimitus: Anniina Koskela | Kuvat: Sami Karttunen SavoFilms Oy, Elmeri Härkönen Elmeri Photography, Siiri-Liina Riikonen Pohjois-Karjalan kansanteatteri Pokka | Ulkoasu ja taitto: Digitoimisto Digitaali Oy | Painopaikka: Punamusta Oy | Painosmäärä: 23 000
3 Teatterinjohtajan tervehdys
Kulissien takaa
Uusia kasvoja teatterissa 14-15 Syyskauden vierailut
Teatteriin tulijalle 21 Aluekartta 22 Lipunmyynti ja myyntipalvelu 23 Lippujen hinnat 24-25 Katsomokartat 26-27 Syksyn ohjelmistokalenteri
6-7 Onnen maa – musiikkinäytelmäuutuus! 8-9 Lavalta tuttua teatterin henkilöstöä 11
12-13
20
Savonlinnan Teatteri

JOHTAJAN

JOUNI RISSANEN, TEATTERINJOHTAJA

INTOHIMOSTA MUSIIKKIIN & TEATTERIIN!

Hellou! Hellou! Savonlinnan, koko Etelä-Savon ja myös naapuri-maakuntien teatterikansa! Savonlinnan Teatterin syksy tuo näyttämölle kaksi ”super-ensi-iltaa”, joita yhdistää kiehtovalla tavalla päähenkilöiden intohimo musiikkiin.

Ensimmäinen, syyskuun puolivälissä starttaava, monilla palkinnoilla palkitun Florian Zellerin Täydellinen lauantai -komedia kertoo keski-ikäisen jazz-friikki Markuksen halusta viettää täydellinen vapaapäivä, ”täydellinen lauantai”, kirpputorilta löytämänsä Niel Youartin

”Me, myself and I” levyharvinaisuuden kanssa.

Toinen, marraskuun alkupuolella ohjelmistoon nouseva Markku

Pölösen Onnen maa, meille kaikille tuttu iki-ihana maaseuturomanttinen musiikkinäytelmä, joka ei juurikaan kansan syvissä riveissä esittelyä kaipaa, koukuttaa päähenkilönsä Tenhon legendaarisen Reijo Taipaleen mestarillisten tangojen maailmaan.

Molemmissa näytelmissä on siis jotakin samaa ja teemallisesti yhdis-

tävää! “Intohimo musiikkiin!”

Voin silti varmuudella johtajan silmin todeta: ”Molemmat syksyn -23 ensi-illat ovat ihan omanlaisensa, tyylillisesti ja sisällöllisesti itsenäiset ja upeat teatteriteokset. Ne hienolla tavalla, erilaisuudessaan täydentävät teatterimme ohjelmistossa toisiaan!”

Lyhyesti: Kannattaa käydä katsomassa ja kokemassa – molemmat!

Te kaikki, joilla on intohimoa musiikin lisäksi myös teatteriin!

3
TERVEISET

NAURUHERMOJA KUTKUTTAVA UUTUUS

FLORIAN ZELLER

TÄYDELLINEN LAUANTAI

PERUSTUU OSITTAIN SIMON GRAYN

ALKUPERÄISIDEAAN “OTHERWISE ENGAGED

ENSI-ILTA LA 16.9.2023 KLO 18.00

OHJAAJA JOUNI RISSANEN

SUOMENNOS REITA LOUNATVUORI

Nyt noustaan tai pudotaan ja lujaa! Täydellinen lauantai on farssimainen, lähes musta komedia jazz-friikistä nimeltä Markus Leppänen, joka löytää kauan etsimänsä ”Niel Youart levyharvinaisuuden” aamun kirpputorikierrokselta ja päättää juhlistaa ”musan” kuuntelua järjestämällä itselleen rauhallisen kuuntelutuokion hyvän viinin ja lepotuolin kera, siis lyhyesti ”täydellisen lauantain.” Mutta juuri tänään, lähes täydellisenä lauantaina, kaikki tuntuu sotivan hänen mielenrauhaansa vastaan. Palkatun remonttimiehen hommat eivät mene putkeen, pojan ja vaimon vuosia kertyneet traumat alkavat kaatumaan päälle, naapurikin tuppautuu juttelemaan ilman kutsua ja vaimon paras ystävä potee syvää syyllisyyttä salasuhteestaan Markukseen ja saapuu yllätyskäynnille. Koko elämä on vaarassa hajota, mutta Markus on vakaasti päättänyt saada itselleen edes pienen hetken kauan kaivatusta täy-

dellisestä lauantaista. ”Niel Youart-levy” lähtee soimaan, lopulta Markus voi istua rauhassa ja nauttia mielimusiikistaan, lähes kadonneeksi luullusta puhallinjazzista… Tässä Florian Zellerin vauhdikkaassa ja äkkiväärässä

komediassa salaisuudet paljastuvat yksi kerrallaan ja koomiset, lähes farssimaiset tilanteet seuraavat toisiaan koko ajan kiihtyvällä tahdilla.

KÄSIKIRJOITUS: Florian Zeller

SUOMENNOS: Reita Lounatvuori

OHJAUS: Jouni Rissanen

LAVASTUS- JA PUKUSUUNNITTELU:

Jonna Kuittinen

VALOSUUNNITTELU:

Jarmo Hirvonen

ÄÄNISUUNNITTELU: Ari Ärmänen

KAMPAUSTEN JA MASKEERAUSTEN

SUUNNITTELU: Kaisa Mielikäinen

ROOLEISSA: Kari Suhonen, Aino

Mankonen, Lauri Kortelainen, Anneli

Mahlamäki, Mikko Leinonen, Johanna Ahonen ja Aapo Stavén

NÄYTELMÄN OIKEUKSIA VALVOO:

Nordic Drama Corner Oy

LIPUT: Peruslippu 33 €, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet ja lapset alle 16 v. 28 €, ryhmälippu 31 €/hlö (min. 20 hlöä ryhmässä, sis. 2 vapaata)

ESITYKSEN KESTO: Esityksen kesto noin 2 h 15 min sis. väliajan

*Huom! Esitykset jatkuvat

keväällä -24

ESITYKSET

la 16.9. klo 18 ENSI-ILTA

ke 20.9. klo 13

pe 22.9. klo 19

la 23.9. klo 13

pe 29.9. klo 19

la 30.9. klo 13 ja 18

pe 6.10. klo 13 ja 19

la 7.10. klo 13 ja 18

pe 13.10. klo 13 ja 19

la 14.10. klo 13 ja 18

to 19.10. klo 13

pe 20.10. klo 19

la 21.10. klo 13 ja 18

to 26.10. klo 19

pe 27.10. klo 13 ja 19

pe 3.11. klo 19

pe 17.11. klo 13 ja 19

pe 24.11. klo 13

la 2.12. klo 13 ja 18

to 14.12. klo 19

pe 15.12. klo 13*

5

NOSTALGINEN MUSIIKKIELÄMYS

MARKKU PÖLÖNEN

ONNEN MAA

ENSI-ILTA LA 11.11.2023 KLO 13.00

OHJAAJA JOHANNA SORJONEN

Onnen maa on nostalginen, haikean kaunis kuvaus yhdestä kesästä 60-luvun puolivälissä. Tuhlaajapoika Tenho palaa kaupungista kesäksi kotiseudulleen. Heikkilän talossa pihisee edelleen petromaksi ja patteriradiosta kuunnellaan vain uutiset ja kirkonmenot. Arvostus ansaitaan kovalla työllä. Ankaran puurtamisen sijaan Tehno haluaa elämältä muuta. Hänen päässään soi tango ja lempi leiskuu, kun mennyt ja tuleva maailma kohtaavat maitolaiturin kupeessa.

Savonlinnan Teatterin näyttelijät taipuvat tangon askeliin ja lava täyttyy edesmenneen Reijo Taipaleen täyteläisistä laulutulkinnoista. Näytelmä perustuu Markku Pölösen ohjaamaan ja käsikirjoittamaan samannimiseen elokuvaan vuodelta 1993. Elokuva on saanut lukuisia palkintoja mm. Risto Jarva -palkinnon vuonna 1993 sekä paras elokuva ja käsikirjoitus Jussi-palkinnot vuonna 1994. Pölösen muokkaamaa näytelmäversiota on esitetty ympäri Suomea niin ammattiteattereissa kuin kesäteattereiden lavoilla.

KÄSIKIRJOITUS: Markku Pölönen

OHJAUS: Johanna Sorjonen

PUKUSUUNNITTELU:

Jenni Purmonen

LAVASTUS: Minna Kauhanen

VALOSUUNNITTELU:

Joonas Väkeväinen

ÄÄNISUUNNITTELU: Jarmo Kaartinen

KAMPAUSTEN JA MASKEERAUSTEN

SUUNNITTELU: Kaisa Mielikäinen

KOREOGRAFIA: Aino Mankonen

ROOLEISSA: Mikko Leinonen, Johanna Ahonen, Lauri Kortelainen, Anneli Mahlamäki, Aino Mankonen, Aapo Stavén, Kari Suhonen

NÄYTELMÄN OIKEUKSIA VALVOO:

Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry

LIPUT: Peruslippu 36 €, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet ja lapset alle 16 v. 31 €, ryhmälippu 34 €/hlö (min. 20 hlöä ryhmässä, sis. 2 vapaata)

ESITYKSEN KESTO: Ilmoitetaan myöhemmin

ESITYKSET

La 11.11. klo 13 ENSI-ILTA

To 16.11. klo 13 ja 19

La 18.11. klo 13 ja 18

Pe 24.11. klo 19

La 25.11. klo 13 ja 18

To 30.11. klo 13 ja 19

Pe 1.12. klo 13 ja 19

La 9.12. klo 13 ja 18

To 14.12. klo 13

Pe 15.12. klo 19

La 16.12. klo 13 ja 18

Ma 18.12. klo 19

Ti 19.12. klo 13*

7
*Huom! Esitykset jatkuvat keväällä -24

SAVONLINNAN TEATTERIN

NÄYTTELIJÄT

SYKSY 2023

8
AINO MANKONEN MIKKO LEINONEN LAURI KORTELAINEN
9
KARI
JOHANNA AHONEN AAPO STAVÉN ANNELI MAHLAMÄKI
SUHONEN

KULISSIEN TAKANA TEATTERIA TEILLE TEKEVÄT:

Pukusuunnittelija / ompelija Jenni Purmonen , äänioperaattori Ari Ärmänen , tarpeistonhoitaja / kuiskaaja Mari Lehtiö , ompelija / pukuhuoltaja Elsi Kinnunen , käyttöpäällikkö Jarmo

Hirvonen , kampaaja-maskeeraaja / järjestäjä Kaisa Mielikäinen , valaistusmestari Joonas

Väkeväinen , näyttämömestari Antti Luostarinen , äänisuunnittelija / tilavastaava Jarmo

Kaartinen . Kuvasta puuttuvat valo-operaattori Aku Kuhmonen , skenografi Jonna Kuittinen , tekninen työntekijä Petri Loikkanen , äänioperaattori Aaro Laukkanen , näyttämötyöntekijä

Teemu Pesonen sekä ohjaaja Johanna Sorjonen .

11

MINNA KAUHANEN KARI SUHONEN

Skenografi, pintakäsittelijä Näyttelijä

Minna Kauhanen on toiminut skenografina ja lavastajana eri puolilla Suomea. Töitä on syntynyt mm. Tampereen, Joensuun, Porin, Jyväskylän, Kuopion ja Rovaniemen kaupunginteattereihin sekä vapaalle kentälle yhteensä 55 kappaletta. Savonlinnan Teatterissa Kauhanen vieraili vuonna 2019 Sademies-näytelmän lavastajana.

Minna on valmistunut taiteen maisteriksi Taideteollisesta korkeakoulusta. Työura alkoi elokuvan ja TV:n parissa jo kouluaikana, sitten teatterin puolella puhenäytelmissä, musikaaleissa, opereteissa, oopperassa, tanssituotannoissa, lasten ja nuorten näytelmissä sekä kokeilevissa tuotannoissa. Teatterityön lisäksi Minna maalaa tauluja ja seinämaalauksia. Valo ja värit ovat tärkeitä.

Jokainen uusi työ on kaikkein tärkein ja innostavin. Jokainen esitys on ainutkertainen. “On hienoa päästä Savonlinnaan tekemään teatteria!” Minna sanoo.

Savonlinna on näyttelijä Kari Suhosen kotikaupunki. Hänen taivalluksensa Thalian tantereilla alkoi 1980-luvun alussa juuri Savonlinnasta. Teatteri eri muodoissaan on siitä lähtien ollut olennainen osa hänen elämäänsä ja antanut hänelle paljon.

Karille keskeistä teatterissa ja näyttelijäntyössä on olla elävässä ja alati muuttuvassa vuorovaikutussuhteessa kanssanäyttelijöiden, ohjaajan ja yleisön kanssa. Hän nauttii karnevalistisen leikillisestä ryhmätyöskentelystä, jossa etsien - välillä eksyen - ja löytäen autetaan toisia kohti mahdollisimman hyvää lopputulosta.

“On upeaa päästä tänne tekemään teatteria kanssanne!” Kari kertoo.

12
UUSIA KASVOJA TEATTERILLA

AAPO STAVÉN

Näyttelijä

Aapo Stavén on lappeenrantalaislähtöinen näyttelijä ja teatteriohjaaja. Stavén on tehnyt perinteisen draaman lisäksi myös tanssiteatteria, lastenteatteria sekä sirkusta ja teatteria yhdisteleviä musikaaleja. Omien teatteriryhmiensä, RATA-Ryhmän ja Lappeenrannan tanssiteatterin lisäksi Stavén on esiintynyt mm. Lappeenrannan ja Kokkolan Kaupunginteattereissa sekä kiertänyt ympäri Suomea Herra Kivisen puutarhatontut -kokoonpanolla.

Monia eri paikkakuntia nähnyt Stavén on asunut aiemmin myös hetken Savonlinnassa. Savonlinnan

Teatterissa Stavénia innostavat hyvän työryhmän lisäksi mahdollisuus tehdä sekä mielenkiintoista että viihdyttävää teatteria. Vapaa-ajallaan Stavén aikoo tutustua perusteellisesti Savonlinnan luontoon.

TUTUSTU OVILIPUNMYYJIIN

HENNA JUUTILAINEN

Henna Juutilainen liittyi Savonlinnan Teatterin tiimiin ovilipunmyyjänä vuonna 2017 ja on viihtynyt lipunmyyntityön parissa siitä asti. Hänen mukaansa parasta työssä on vaihtelevuus ja ihanat asiakkaat. Ikuisen kaupungin ihailijaksi tunnustautuva Henna on kiinnostunut kulttuurista, taiteista ja historiasta. Muihin harrastuksiin kuuluvat muun muassa valokuvaus, retkeily ja lenkkeily.

AURI MAKKONEN

Auri Makkonen työskentelee Savonlinnan Teatterissa ovilipunmyyjänä opiskelujensa ohessa. Vapaa-ajallaan hän lukee kirjoja ja tykkää liikkua luonnossa. Lapsena hän haaveili trapetsitaiteilijan ammatista, vaikka hän kärsii korkeanpaikankammosta.

OONA KINNUNEN

Oona on Savonlinnalainen nuori, jolta löytyy huumoria ja hymyä! Lähellä Oonan sydäntä ovat omat vilkkaat kissat, autoharrastus ja netflix. Vapaa-ajallaan hän lenkkeilee sekä viettää aikaa ystävien seurassa.

13

SAVONLINNAN TEATTERIN

VIERAILUESITYKSET SYKSY 2023

VIERAILUESITYS

TYYNE KETTUNEN

KE 25.10.2023 KLO 19

”Etteenpäin se on sekin kun nokilleen kaatuu!”

Terveyspalvelujen suurkuluttaja, eläkeläinen

Tyyne Kettunen saapuu Savonlinnaan! Terapeuttinen

huumorikokoontuminen elämän peruskysymysten

äärellä. Tyynen hahmon ja juttujen takana on tanssitaiteilija-koomikko ja Johanna Keinänen.

LIPUT: 33,00 €

VIERAILUESITYS

TAHTITEATTERI: IMPROKLUBI TURBULENSSI

SU 19.11.2023 KLO 14

Improklubi-Turbulenssi on improvisaatioon perustuva ikärajaton ja aina ainutkertainen ensi-ilta! Suomen parasta musiikillista impromusiikkiteatteria, tyylilajien kirjoa ja tähtihetkiä illassa, jossa mitään ei ole etukäteen päätetty. Lavalla: Satu Silvo, Heli Lyytikäinen, Sami Kojonen ja Tapio Nykänen.

LIPUT: 36,00 €

SAVONLINNAN MUSIIKKI- JA TANSSIOPISTO: JOULUN TAIKAA

TO 7.12.2023 KLO 18

PE 8.12.2023 KLO 17

LIPUT: 17,50 €

lapset alle 16v. 12 € / 0-4v. 0 €

KONSERTTI

VIERAILUESITYS

BIG BANG BIG BAND 2023

UUDEN VUODEN KONSERTTI

SU 31.12.2023 KLO 19

Nina Mya & Tuomo Prättälä - laulu

Teemu Takanen - kapellimestari, sovitukset

Mikkelin kaupunginorkesteri, Savonlinnan Orkesteri ja Savonlinna Big Band

LIPUT: ennakkoon 38,50 € / ovelta 40,00 €

lapset alle 18v. ja opiskelijat 20,00 €

15

AVAAMME SYKSYLLÄ!

Myyntipalvelun palvelupiste muuttaa

Uusi osoitteemme syksystä lähtien on Kauppatori 1, 57130 Savonlinna.

Palvelemme arkisin klo 12.00–16.00

Puh. 044 510 3440 myynti@savonlinnanteatteri.fi www.savonlinnanteatteri.fi

SPAHOTEL CASINO | EST. 1969 | WANHA KASINO

Kylpylaitoksentie 7, Savonlinna •spahotelcasino.fi

TEATTERIIN TULIJALLE

PYSÄKÖINTI

Teatterin läheisyydessä pysäköintipaikkoja on rajoitetusti. Suosittelemme pysäköintiä kävelysillan toiselle puolelle Kauppatorin läheisyyteen tai saapumista käyttäen kimppakyytiä/taksia. Kylpylaitoksentietä pitkin ajaessa noin 100 metriä ennen teatteria tien molemmilla puolilla on opastein merkityt pysäköintialueet, sekä teatterin, että Spahotel Casinon asiakkaille.

Lisäksi Kylpylaitoksentien varressa on pysäköintimahdollisuus. Pysäköinti näille alueille on maksutonta. Kauppatorin pysäköintialueet ovat vuodenajasta riippuen joko lippuautomaatti- tai pysäköintikiekkopaikkoja.

ESTEETTÖMYYS

Esteetön kulku teatteriin tapahtuu Kylpylaitoksentien puolelta, taiteilijoiden sisäänkäynnin kautta. Pyörätuoli- ja saattajapaikat sijaitsevat rivillä 16. Toivomme pyörätuolipaikkojen varaajia tekemään varaukset: 044 510 3440 tai myynti@savonlinnanteatteri.fi

INDUKTIOSILMUKKA

Pääsalissa on kuulolaitetta käyttävien asiakkaiden avuksi induktiosilmukka riveillä 12-14, paikoilla 22-30. Tällä alueella kuulolaitetta käytetään T-asennossa. Ilmoitathan kuulolaitteen käytöstä hyvissä ajoin.

NAULAKKOPALVELUT

Vaatesäilytysmaksu 2,50 € / asiakas. Käteinen tai korttimaksu.

KÄSIOHJELMAT

Myyntipalvelussamme sekä ovilipunmyynnissämme on jaossa esityskohtaisia käsiohjelmia. Vapaaehtoinen maksu.

VÄLIAIKATARJOILUT JA MUUT RAVINTOLAPALVELUT

Teatterin yhteydessä toimii Ravintola

Wanha Kasino, jonka tilat toimivat myös teatterin lämpiönä. Suosittelemme tilaamaan väliaika- ja muut tarjoilut ennakkoon, jotta vältytte jonottamiselta: +358 293 200 540 tai reception@spahotelcasino.fi.

LAITTEIDEN KÄYTTÖ

Matkapuhelinten sekä kameroiden käyttö esitysten aikana on kielletty.

20

Postiosoite:

Savonlinnan Seudun Teatteriyhdistys ry Kauppatori 1, 57130 Savonlinna

Teatterinjohtaja

Jouni Rissanen, puh. 050 528 1324

jouni.rissanen@savonlinnanteatteri.fi

Talouspäällikkö

Jenni Repo, puh. 044 510 3430

jenni.repo@savonlinnanteatteri.fi

Myynti- ja markkinointisihteeri

markkinointi@savonlinnanteatteri.fi

Toimistosihteeri

Anne Nousiainen, puh. 044 510 3449

anne.nousiainen@savonlinnanteatteri.fi

LIPUNMYYNTI JA MYYNTIPALVELU

SAVONLINNAN TEATTERIN MYYNTIPALVELU (SYKSYSTÄ 2023 LÄHTIEN)

Kauppatori 1, 57130 Savonlinna

Puh. 044 510 3440 myynti@savonlinnanteatteri.fi www.savonlinnanteatteri.fi

Myyntipalvelu on avoinna arkisin klo 12.00–16.00.

Lomakausien aukioloajat sekä muut poikkeusaukioloajat www.savonlinnanteatteri.fi

RYHMÄ- JA YRITYSMYYNTI

Myynti- ja markkinointisihteeri Puh. 044 510 3447 markkinointi@savonlinnanteatteri.fi

OVILIPUNMYYNTI

Teatterin myyntipalvelussa on myynnissä lahjakortteja teatterin omiin esityksiin. Lahjakortin voimassaolo on yksi vuosi ostopäivästä. Lippupisteen myyntipisteissä myydään Lippupisteen yleisiä lahjakortteja, jotka käyvät teatterissamme maksuvälineenä. Lippupisteen verkkosivuilta ostetut sähköiset lahjakortit käyvät ainoastaan Lippu.fi sivulta ostettaviin lippuihin, niillä ei voi maksaa myyntipalvelussamme tai ovilipunmyynnissämme.

ALENNUKSET

Ryhmäalennus teatteriesityksiin myönnetään lunastaessa vähintään 20 peruslippua. Ryhmänjohtajalle ja kuljettajalle tarjotaan vapaalippu teatterin omiin esityksiin, kun ryhmän koko ylittää 20 henkilöä. Vierailuesityksissä ryhmäalennukset ovat tapauskohtaisia.

Äkkilähdöt opiskelijoille ja Suomen Harrastajateatteriliiton jäsenille Teatterimme omiin näytöksiin tarjoamme opiskelijoille ja Suomen Harrasteteatteriliiton jäsenille edulliset äkkilähtöliput. Äkkilähtölipun hinta 12,50 € / hlö. Lippuja ei voi varata ennakkoon, liput ovat ostettavissa ovilipunmyynnistämme aina tuntia ennen esityksen alkua.

Kaikukortti

Savonlinnan Teatterille on tärkeää tarjota kulttuurin tuomaa hyvinvointia myös niille, joilla ei ole tiukan taloudellisen tilanteen vuoksi mahdollista päästä teatteriesityksiin. Savonlinnan Teatteri on mukana Kaikukorttitoiminnassa. Kaikukortilla saa vapaalipun teatterimme omiin esityksiin (ei koske vierailuesityksiä tai yhteistuotantoja). Vapaalippu on saatavilla ovilipunmyynnistä aina tuntia ennen esityksen alkua tai myyntipalvelustamme. Kaikukortti ei käy Prisman tai R-kioskin myyntipisteissä eikä lippuja voi lunastaa netin kautta.

tiliitoille yms. vain voimassaolevan sopimuksen mukaan. Sopimusasioissa voitte olla yhteydessä: markkinointi@savonlinnanteatteri.fi. Alennukseen oikeuttava jäsenkortti tai muu vastaava todistus tulee aina esittää lippua ostettaessa.

Huom! Emme myönnä päällekkäisiä alennuksia.

MAKSUTAVAT

Teatterin myyntipalvelussa, sekä ovilipunmyynnissä ovat käytössä seuraavat maksutavat:

• Käteinen

• Korttimaksut: yleisimmät maksukortit, poislukien Diners ja American Express

• Edenred-kortti

• Savonlinnan Teatterin lahjakortti ja Lippupisteen lahjakortti (nettilahjakortit käyvät ainoastaan verkkokaupassa)

• Arvosetelit: Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Edenredin Virikeseteli

• Mobiilimaksut: ePassi-mobiilisovellus, Smartum-mobiili, Edenred-mobiili

PERUUTUKSET / YLIVOIMAISET ESTEET

Muut alennukset

Alennukset teatterialan ammattilaisille, paikallisyhdistyksille, järjestöille, ammat-

Näytäntö peruuntuu vain ylivoimaisen esteen sattuessa (esim. näyttelijän sairastuminen). Ensisijainen toiveemme on, että ostetut liput voidaan siirtää saman näytelmän toiseen esitykseen tai vaihtaa lahjakorteiksi. Lahjakortti on voimassa vuoden loppuun. Lipun vaihto onnistuu vain teatterin myyntipalvelussa kolmen kuukauden sisällä peruun-

22

LIPPUJEN HINNAT

Tyyne Kettunen 25.10.

Tahtiteatteri: Improklubi Turbulenssi 19.11.

Kiviä taskussa

Savonlinnan Musiikki- ja Tanssiopisto: Joulun taikaa 7. ja 8.12.

Big Bang Big Band - uuden vuoden konsetti 31.12.

ennakkoon 38,50 € / ovelta 40,00 € lapset alle 18 v. ja opiskelijat 20,00

tuneesta esityksestä. Asiakas saa myös halutessaan maksamansa lipun hinnan takaisin. Toimitusmaksua ei palauteta lippupalautuksen yhteydessä tai lippua vaihdettaessa.

Teatteri ei vastaa muista peruutuksen tai force majeure - tapausten asiakkaalle aiheuttamista kustannuksista. Teatteri pidättää itsellään oikeuden hintojen ja ohjelmiston muutoksiin.

LIPPUPISTE

Savonlinnan Teatterin lippuja voi ostaa Lippupisteen myyntipisteistä kautta maan. Savonlinnassa Lippupisteen myyntipisteinä toimivat Prisman

infopiste, sekä R-kioskit. Kaikki lippuhinnat ilmoitetaan palvelumaksuineen.

Opiskelijoille edulliset äkkilähdöt á 12,50 € ovelta

Naulakkomaksu 2,50 € / hlö

Ryhmälippu min. 20 hlöä, sis. 2 vapaata

Hinnat sisältävät palvelumaksun

Pidätämme oikeuden muutoksiin

LIPPUJEN LUNASTUS

Yksittäiset teatteriliput: kolme päivää ennen esitystä tai sopimuksen mukaan

Ryhmäliput: kaksi viikkoa ennen esitystä tai sopimuksen mukaan

Lippupisteen toimitusmaksut lippuja

lunastaessa:

• Lippupisteen myyntipisteet 3,00 € / tilaus

• R-kioski 3,00 € / tilaus + 1 € / lippu

Teatterin myyntipalvelussa ei peritä erillistä toimitusmaksua.

Vierailu - ja yhteistyöesitykset: viimeistään kaksi viikkoa ennen esitystä tai sopimuksen mukaan

Lunastettuja lippuja ei osteta takaisin. Teatteriesityksissä vaihtomaksu toiseen esitykseen 5 € / lippu.

PIDÄTÄMME OIKEUDEN MUUTOKSIIN! Ajantasaiset tiedot www.savonlinnanteatteri.fi

23
Vierailut Täydellinen lauantai 33,00 € 28,00 € 33,00 €
€ 36,00 € 36,00 € 17,50 € 12,00 € 0 € 28,00 € 31,00 € 36,00 € 31,00 € 31,00 € 34,00 €
Näytelmä
maa Liput Eläkeläinen, opiskelija, työtön alle 16 v. alle 16 v. 0-4 v. Ryhmä-
lippu
Onnen
lippu Perus-

HUOM! Katsomot ovat käytössä sen hetkisten viranomaismääräysten ja -rajoitusten mukaisesti. Vallitseva tilanne ratkaisee katsomoiden koon ja paikat sekä mahdolliset turvavälit katsomossa. Paikat saattavat olla numeroimattomia, vaikka lipussa lukisikin rivi- ja paikkanumero. Ajankohtaiset tiedot nettisivuillamme: www.savonlinnanteatteri.fi

Nouseva katsomo

Pyörätuolija saattajapaikat

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 NÄYTTÄMÖ ALAPERMANTO RIVI VASEN OI KEA YLÄPERMANTO SISÄÄN 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Alapermanto
Aitiot Alapermanto
22 23 24 25 26 27 28 22 23 24 25 26 27 28 NÄYTTÄMÖ
KEA 12 13 SAVONLINNAN TEATTERIN KATSOMOKARTAT (normaalit
rajoituksia)
RIVI OI
kartat ilman
KONSERTTIASETUS MAX. 740 PAIKKAA

MAX. 400 PAIKKAA

SAVONLINNAN TEATTERIN NÄYTTÄMÖT OVAT PÄÄSALI JA

ONNELLISTEN ATELJEE.

PÄÄSALI:

Aitiot Alapermanto Nouseva katsomo

Akustiikaltaan arvostettu elämysten estradi joko teatteri- tai konserttitilaksi. Pääsalissa esitetään suurin osa teatterin näytelmistä.

Pääsalin alapermanto on joustavasti muunneltavissa. Ensimmäiset 10 tuoliriviä ovat siirrettävissä haluttuun muotoon tai jopa kokonaan pois mahdollistaen näin tilan monipuolisen ja tehokkaan käytön.

Pyörätuolija saattajapaikat

Teatteriesityksissä katsomokoko vaihtelee n. 200 paikkaisesta katsomosta liki 400 henkilön katsomoon ja konserteissa jopa 750 henkilön katsomoon.

ONNELLISTEN ATELJEE:

Teatterin alakerrassa sijaitsee pienempi tila, joka on nimeltään Onnellisten Ateljee.

Myös tämä tila on joustavasti muunneltavissa. Tarvittaessa tilaan saadaan 40–100 hengen katsomo.

TEATTERIASETUS
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
RIVI VASEN OI
YLÄPERMANTO SISÄÄN 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
NÄYTTÄMÖ
KEA

OHJELMISTOKALENTERI

PIDÄTÄMME OIKEUDEN MUUTOKSIIN. LISÄTIEDOT JA AJANTASAINEN TAPAHTUMAKALENTERI: www.savonlinnanteatteri.fi

ELOKUU

La 26.8. klo 13 Syyskauden Avajaiset

SYYSKUU

La 16.9. klo 18.00

Ke 20.9. klo 13.00

Pe 22.9. klo 19.00

La 23.9. klo 13.00

Pe 29.9. klo 19.00

La 30.9. klo 13.00 & 18.00

LOKAKUU

Pe 6.10. klo 13.00 & 19.00

La 7.10. klo 13.00 & 18.00

Pe 13.10. klo 13.00 & 19.00

La 14.10. klo 13.00 & 18.00

To 19.10. klo 13.00

Pe 20.10. klo 19.00

La 21.10 klo 13.00 & 18.00

Ke 25.10. klo 19.00

To 26.10. klo 19.00

Pe 27.10. klo 13.00 & 19.00

Täydellinen lauantai ENSI-ILTA

Täydellinen lauantai

Täydellinen lauantai

Täydellinen lauantai

Täydellinen lauantai

Täydellinen lauantai

Täydellinen lauantai

Täydellinen lauantai

Täydellinen lauantai

Täydellinen lauantai

Täydellinen lauantai klo 12.15 teosesittely

Täydellinen lauantai

Täydellinen lauantai

Tyyne Kettunen VIERAILU

Täydellinen lauantai

Täydellinen lauantai

26

Pe 8.12. klo 19

taikaa

Savonlinnan Musiikki- ja tanssiopisto: Joulun taikaa

19.00

La 16.12. klo 13.00 & 18.00

Ma 18.12. klo 19.00

Ti 19.12. klo 13.00

Su 31.12. klo 19.00

Onnen maa

Onnen maa

Onnen maa

Onnen maa

Big Bang Big Band - Uuden Vuoden Konsertti

*Allergiaesityksiä eli tuoksuttomia esityksiä ovat toivoneet katsojat, jotka kärsivät tuoksuyliherkkyydestä ja saavat tuoksuista oireita. Teatteri toivoo yleisön tulevan allergiaesitykseen ilman hajustettua kosmetiikkaa, kuten tuoksuvia deodorantteja, hiuslakkoja ja parta- tai hajuvesiä. Lisäksi teatteri pyytää, etteivät asiakkaat tupakoisi sisäänkäynnin läheisyydessä. Teatterin henkilökunta ei myöskään käytä näytäntöpäivänä hajustettua kosmetiikkaa eikä näytelmässä käytetä hajusteita, savuja tai muita hengitysilmaan vaikuttavia tehosteita.

VIERAILU

Pe 3.11. klo 19.00 Täydellinen lauantai La 11.11. klo 13.00 Onnen maa ENSI-ILTA To 16.11. klo 13.00 & 19.00 Onnen maa klo 12.15 teosesittely Pe 17.11. klo 13.00 & 19.00 Täydellinen lauantai La 18.11. klo 13.00 & 18.00 Onnen maa Su 19.11. klo 14.00 Tahtiteatteri: Improklubi Turbulenssi VIERAILU Pe 24.11. klo 13.00 Täydellinen lauantai ALLERGIA* Pe 24.11. klo 19.00 Onnen maa ALLERGIA* La 25.11. klo 13.00 & 18.00 Onnen maa Ke 29.11. klo 19.00 Kiviä Taskussa VIERAILU To 30.11. klo 13.00 & 19.00 Onnen maa klo 12.15 teosesittely
Pe 1.12. klo 13.00 & 19.00 Onnen maa La 2.12. klo 13.00 & 18.00 Täydellinen Lauantai To 7.12. klo 18 Savonlinnan Musiikki- ja tanssiopisto: Joulun
VIERAILU
MARRASKUU
JOULUKUU
VIERAILU
13.00
Onnen
Onnen
ALLERGIA*
ALLERGIA*
La 9.12. klo
& 18.00
maa To 14.12. klo 13.00
maa
To 14.12. klo 19.00 Täydellinen lauantai
Pe 15.12. klo 13.00 Täydellinen lauantai Pe 15.12. klo
27
Kuvaaja Elmeri Härkönen/Elmeri Photography