Page 1

Renoveren?

doen! Niets is tegenwoordig zo belangrijk dan uw woning zo energiezuinig mogelijk maken. Dit kan op verschillende manieren gerealiseerd worden. Een beoogd resultaat wordt bereikt door een deskundige aanpak.


Elke locatie is uniek! Uniek om tal van redenen. Oriëntatie, charme, uitstraling, ligging, … Bestaande woningen innovatief renoveren op die droomlocatie, geeft een maximaal resultaat. Een vernieuwde look, geoptimaliseerde ruimte, vooruitstrevende technieken, … Een veilige en rustige omgeving, uw thuis!


Renoveren is creatief zijn met gevels en woonindeling. De indeling voldoet vaak niet aan de verwachtingen van de bewoners. Door creatief te zijn met gevels, nieuwe bouwmaterialen en technieken kunnen woningen een nieuwe bestemming krijgen waardoor de vroegere indeling nauwelijks terug te vinden is. Slim!!


Alleen met een gecoรถrdineerde aanpak, gecombineerd met de nodige creativiteit en deskundigheid kan het beoogde resultaat bereikt worden. Daarmee helpen wij u graag verder.


RENOVEREN = INVESTEREN Renoveren is véél meer dan verbouwen. Het is meegaan met uw tijd, structureel verbeteren, optimaliseren, isoleren, innoveren. Renoveren kost geld maar is en blijft een investering in uw toekomst. Renovatie van uw woning verhoogt immers uw comfort. Met renovatie crëert u een nieuwe omgeving waarin u zich beter als ooit tevoren voelt, waarin u thuis komt. Leuk meegenomen is natuurlijk ook de beduidend lagere energiefactuur.


RENOVEREN = INNOVEREN Laat u inspireren door de verhalen van onze klanten. Hun woning is al klaar. Maar hoe deden ze het? Kijk op:

www.verelst.be

Contact: Renovatiebouw Verelst Mechelsesteenweg 35 2840 Rumst renovatiebouw@verelst.be

Verelst Woningbouw en Renovatie - Renoveren? DOEN!  

Verelst Woningbouw en Renovatie - Renoveren? DOEN!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you