Page 1

OPISKELE OPPISOPIMUKSELLA SISUSTUSALALLE K채si- ja taideteollisuusalan perustutkinto


KÄSI- JA TAIDETEOLLISUUSALAN PERUSTUTKINTO

Kiinnostaako sinua mielenkiintoinen ammatti monipuoliselta sisustusalalta oppisopimuskoulutuksena? Asuntojen arvon kasvaessa sisustusalan taitoja tarvitaan yhä enemmän. Sisustusalalla voi toimia myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä, erilaisten tilojen sisustajana tai yrittäjänä. Työskentely sisustusalalla edellyttää kykyä ja halua toimia ihmisten kanssa, oma-aloitteellisuutta, vastuullisuutta, ideointikykyä ja kädentaitoja. Sisustusalan työpaikkoina voivat olla esimerkiksi sisustusalan liikkeet, rautakauppojen sisustuosastot, huonekaluliikkeet, kangaskaupat, keittiökalustemyymälät ja -valmistajat, rakennus- tai maalausliikkeet, verhoomot ja ompelimot sekä messutoimistot. Sisustusalan koulutuksessa perehdytään muun muassa eri sisustusmateriaalien käyttöön ja hoitoon, asiakaslähtöisten projektien hallintaan ja kustannustietoisuuteen sekä työturvallisuuteen.


KÄSI- JA TAIDETEOLLISUUSALAN PERUSTUTKINTO Koulutus on oppisopimuskoulutusta ja sen aikana suoritetaan artesaanitutkinto, osaamisalana sisustus. Opiskelu on käytännönläheistä tarjoten laaja-alaiset valmiudet alalle, jossa voi toteuttaa itseään monipuolisesti. Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka jo työskentelet tai haluat työllistyä sisustusalalle esimerkiksi asiakaspalveluun, myynti- tai sisustustyöhön. Koulutuksessa täydennät osaamistasi tai valmistut kokonaan uuteen ammattiin suorittamalla oppisopimuksella käsija taideteollisuusalan perustutkinnon, ympäristön suunnittelun ja rakentamisen osaamisalalla. Oppisopimuskoulutusta voidaan järjestää myös yrittäjälle. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma. Suurin osa opiskelusta tapahtuu työpaikalla, käytännön työtehtävissä, joita täydennetään opinnoilla oppilaitoksessa. Perustutkinnon suorittaminen oppisopimuksella kestää noin 2 vuotta henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaan. Tietopuolisia opintoja oppilaitoksessa on 2 - 6 päivää kuukaudessa. Tutkintotilaisuudet järjestetään työelämälähtöisesti. Lähiopetus järjestetään Kokemäellä 1.10.2013 alkaen.


Sisustusala

Oppisopimustoimisto

Sataedu Kokem채ki PL 87 Suoratie 1, 32800 Kokem채ki Nanna Tuomikoski, puh. 040 1994855

Sataedu PL 87 Suoratie 1, 32800 Kokem채ki Merja Tuomola, puh. 040 1994109

Sisustusala oppisopimus  
Sisustusala oppisopimus  

Sisustusalan koulutus Sataedussa. Opiskelu on käytännönläheistä ja tarjoaa hyvät valmiudet alalle, jossa voi toteuttaa itseään monipuolises...

Advertisement