Page 1

ESPAI DANSAT! PROGRAMACIÓ 2013-14


2

10 anys estimant i defensant la dansa

Perquè fa una dècada que va arrencar la programació regular d’arts del moviment del SAT!, una aposta que, amb els anys, es va convertir en personalitat propia i que, avui en dia, ha esdevingut defensa i convicció... ho volem celebrar amb tu! Amb espectacles més teatrals i còmics com el de la Cia. Mar Gómez o amb propostes joves i innovadores com “Stuntman / Loser Kings”. Volem comptar fins a deu apostant un cop més pel claqué i vibrant amb la coreografia moderna i sorprenent de La Intrusa Danza. Volem seguir fent anys programant més dansa integrada i més projectes comunitaris, perquè sabem que és imprescindible fer arribar el llenguatge del moviment a tothom sense distincions, perquè és expresió universal. Volem que ens estireu de les orelles amb tot això i molt més! Per molts anys! Equip del SAT!


3

Calendari Dies

Espectacle

Gènere

Pàg.

Dancing Partners I & II Dancing Partners III

dansa contemporània

5

dansa contemporània

7

25, 26

For ever & a day

dansa contemporània

9

27

LaLolaBalla

dansa familiar

21

Festival Dansat 2013

dansa contemporània

11

Stuntman/Loser Kings

dansa contemporània

13

Embrossa’t

dansa familiar

22

Best of you

dansa contemporània

15

1 2

Best of you

dansa contemporània

15

Els colors del Tic-Tac

dansa familiar

23

28

Just a dancer

dansa integrada

17

Just a dancer

dansa integrada

17

Balbir, el meu avi

dansa familiar

24

Hop!

tapdance i percussió

19

Minimón

dansa familiar

25

SETEMBRE

12, 13 14 OCTUBRE

NOVEMBRE

19 > 24 DESEMBRE

20, 21 22 GENER

31 FEBRER

MARÇ

1 2 28, 29, 30 ABRIL

27


5

Dansa contemporània

Dancing partners I & II

Thomas Noone Dance (ES), Company Chameleon (UK), NorrDans (SE), Ando Danse (FR), Company E (EUA), Marc Brew Company (UK) ––> PROJECTE INTERNACIONAL QUE INCLOU WORKSHOPS, XERRADES I RESIDÈNCIES ARTÍSTIQUES

Barcelona serà la ciutat pionera per a Dancing Partners, un intercanvi artístic que oferirà un programa de peces curtes de companyies internacionals. Així mateix, el dijous 12 de setembre podrem gaudir de Push amb Company Chameleon, Remember When i Nocturne, peces de dança integrada de Marc Brew, i Two Duos & Two Trios amb NorrDans. El divendres 13, en canvi, es presentaran Alma amb Company E, Concursus amb Ando Danse i New work, coreografia de Joan Clevillé, jove talent català, per a Thomas Noone Dance.

Push (17’) Coreògrafs: Anthony Missen, Kevin Edward Turner / Intèrprets: Anthony Missen, Thomasin Gülgeç | Nocturne (25’) & Remember When (10’) Coreògraf i intèrpret: Marc Brew | Two Duos & Two Trios (20’) > Coreògraf: Ohad Naharin / Intèrprets: Stacey Aung, Fanny Barrouquère, Toby Fitzgibbons, Anna Jirmanova, David Nondorf, Javier Perez, Kristian Refslund, Leila Verlinden | Alma (14’) Coreògraf: Rachel Erdos / Intèrprets: Robert J Priore, Amanda Engelhardt |Concursus (15’) Coreògraf: Davy Brun / Intèrprets: Chloe Beillevaire, Thomas Demay, Côme Calmelet | New work (25’) Coreògraf: Joan Clevillé / Intèrprets: Alba Barral, Javier G. Arozena, Karolina Szymura, Jerónimo Forteza.

12, 13 SETEMBRE DJ. 20:30h DV. 20:30h 15 EUROS (1 NIT) 20 EUROS (2 NITs) 25 EUROS (3 NITs) 60 MINUTS

Amb la col·laboració del British Council


6


7

Dansa contemporània

Dancing partners III NorrDans (SE), Thomas Noone Dance (ES) ––> NIT INAUGURAL DE LA TEMPORADA 2013-14 DEL SAT!

Amb la música en directe de Gjallarhorn, reconeguda formació sueca de música folk contemporània, i havent estat estrenat el març 2013 a Härnösand, Suècia, Beautiful Beast és una proposta on la dansa contemporània i la música popular nòrdica es combinen en una barreja emocionant quan els vuit ballarins de NorrDans pugen a l’escenari. Un explosiu llenguatge del moviment que travessa els límits de l’estètica i s’atreveix a ser abstracte, tot creant noves expressions. Brutal Love Poems és la darrera creació de Thomas Noone, que pren com a fil conductor l’amor i les relacions personals en una investigació abstracta que evoca un estat emocional. Amb música original de Jim Pinchen, quatre ballarins de la companyia ofereixen un espectacle tan accessible com rigorós, entretenint, provocant i seduint a través del moviment. Beautiful Beast > Coreografia: Thomas Noone / Intèrprets: Stacey Aung, Fanny Barrouquère, Toby Fitzgibbons, Anna Jirmanova, David Nondorf, Javier Perez, Kristian Refslund, Leila Verlinden / Llums: Peter Lundin / Vestuari: Anton Hörnfeldt / Música en viu: Gjallarhorn (Petter Berndalen, Adrian Jones, Göran Månsson, Ulrika Bodén) / Vestuari Gjallarhorn: Sarah Mårskog | Brutal Love Poems > Coreografia: Thomas Noone / Intèrprets: Alba Barral, Javier G. Arozena, Karolina Szymura, Jerónimo Forteza.

14 SETEMBRE DS. 20:30 h 15 EUROS (1 NIT) 20 EUROS (2 NITs) 25 EUROS (3 NITs) 60 MINUTS


9

Dansa contemporània

For ever & a day Cia. Mar Gómez

Quan l’amor és infinit, fins i tot l’eternitat pot semblar breu i els enamorats sempre desitgen sumar un dia més. For ever and a day parteix d’aquesta idea sublim, però la impregna de realitat mentre se’n riu pel camí, presentant una metàfora de l’amor etern en la seva versió més terrenal i quotidiana: l’amor conjugal. La Cia Mar Gómez balla una altra de les seves històries amb sentit de l’humor, però, aquesta vegada amb la peculiaritat que es dirigeix a un públic exclusivament adult, un públic amb qui es pot prendre la llibertat d’abordar, amb un pèl de malícia, determinats temes de l’experiència humana que poc tenen a veure amb la innocència: la intimitat, el sexe, la frustració, la convivència o l’amor conjugal. Direcció artística: Mar Gómez / Direcció coreogràfica: Xavier Martínez / Intèrprets: Mar Gómez i Xavier Martínez / Disseny escenografia: Àngel Màrquez / Disseny vestuari: Mariel Soria / Disseny d’il·luminació: Anna Espunya / Producció: Valen Closas / Fotografia i vídeo: Marc Matons / Distribució: Marta Riera / Coproducció: Cia. Mar Gómez, S.E.M. Altigone

25 octubre Dv. 20:30h DS. 20:30h 15 EUROS 60 MINUTS


10


11

Dansa contemporània

Festival Dansat 2013 Varies companyies

Un any més torna el festival Dansat amb propostes per a tothom. Es podrà gaudir d’espectacles de dansa comunitària, propostes internacionals, companyies catalanes i, com sempre, una peça de dansa per a tota la família. Entre la seva programació, que es revelarà ben aviat, hi haurà espectacles com C Project de Thomas Noone Dance, amb joves ballarins en el camí de la professionalització, a partir d’un procés de co-creació que ja es va dur a terme a l’edició anterior del festival i que va esdevenir sorprenent. En la línia dels projectes comunitaris tornarem a comptar amb el resultat d’una nova edició del Barris en dansa, on persones de totes les edats, gèneres i estrats socials de la ciutat s’uneixen per celebrar la dansa i el moviment en una proposta que és il·lusió a flor de pell. I pel que fa a la participació internacional podrem gaudir del treball d’una de les companyies de dansa més importants de Noruega, coneguda pels seus treballs a cavall entre l’art, la dansa i el teatre més provocador: Zero Visibility Corp, que presentarà Leave.Two.House, on dues dones es debaten en una habitació plena de tamborets i de corbs. Tot això i més, del 19 al 24 de novembre. Stay tuned!

19>24 NOVEMBRE 20:30 h 17:30h ESPECTACLE FAMILIAR 9-15 EUROS 50-60 MINUTS


12


13

Dansa contemporània

Stuntman/Loser Kings Umma Umma Dance & Manuel Rodríguez

Stuntman és un solo que reflexiona sobre la identitat mutable de l’ésser humà i la seva necessitat de veure’s reflectit en els ulls dels altres. Una caiguda lliure en una subtil línia emocional que separa la ficció de la realitat, on la vida adquireix significat només en l’acció. Loser Kings, peça que ha estat premiada i presentada en diversos festivals internacionals, explora l’espai on s’allotja l’essència autèntica i primitiva de l’ésser humà, prenent el cos com una al·legòrica cel·la de l’individu. Quan l’instint i la necessitat d’evasió es transformen en llibertat, l’home descobreix que pot ser l’artífex de la seva pròpia presó. Stuntman > Direcció i coreografia: Guido Sarli / Dramaturgia: Andy Marckson / Intèrpret: Ares D’Angelo / Disseny de llums: Horne Horneman / Fotografia: Guido Sarli / Producció: Lalavanderia / Col·laboradors: El Graner, Mercat de les Flors, Centro Coreográfico La Gomera, La Caldera, Festival Salmon, Auditorio de Tenerife, Paso a 2 Plataforma Coreográfica, Fienile Fluò Bologna | Loser Kings > Direcció i coreografia: Guido Sarli & Manuel Rodríguez / Assessors a la dramaturgia: Georgina Oliva, Pablo Gisbert / Intèrprets: Xavi Auquer, Ares D’Angelo, Lautaro Reyes / Foto: Jaime Abascal, Manuel Rodríguez / Producció: Lalavanderia

20 DESEMBRE 21 DESEMBRE Dv. 20:30h DS. 20:30h 15 EUROS 50 MINUTS


14


15

Dansa contemporània

Best of you

La Intrusa Danza / Virginia García&Damián Muñoz

L’habitació crepitava lentament al seu voltant, totes les seves petites comoditats havien cremat, s’havien amarat i havien tornat a entrar en combustió. Haguessin aprofitat qualsevol oportunitat per tornar a la normalitat. Un espectacle de dansa i música en directe on els tres intèrprets viatgen per una partitura de tensions acumulades mentre busquen, amb bones intencions, l’alleujament. Creació i direcció: Virginia García, Damián Muñoz / Dramatúrgia: Virginia García / Interpretació: Virginia García, Damián Muñoz, Clara Peya / Música original: Clara Peya / Disseny d’il·luminació: Marc Cano, La Intrusa / Espai escènic: La Intrusa / So: Roc Ibàñez / Producció executiva i gestió: Cane (N. Canela)

31 GENER 1 FEBRER Dv. 20:30h DS. 20:30h 15 EUROS 55 MINUTS


16


17

Dansa integrada

Just a dancer Thomas Noone Dance + ballarins convidats

Just a dancer és una proposta que neix de la voluntat del coreògraf Thomas Noone d’explorar els camins de la dansa contemporània des de diferents perspectives. Thomas Noone Dance convida a quatre intèrprets amb diversitat de funció a treballar amb els ballarins de la companyia i sota els paràmetres i estil del coreògraf, que investiga per primera vegada la dansa integrada amb la seva pròpia companyia. Coreografia: Thomas Noone / Ajudant de direcció: Nuria Martinez / Intèrprets: Alba Barral, Javier G. Arozena, Karolina Szymura y Jerónimo Forteza + 4 ballarins / Il·luminació: Israel Quintero / Comunicació i producció: Sara Esteller

28 FEBRER 1 MARÇ Dv. 20:30h DS. 20:30h 15 EUROS 50 MINUTS


18


19

Tapdance i percussió

Hop!

Cia. Trakatap

Trakatap presenta el seu nou espectacle Hop! Cinc treballadors comencen el seu dia de feina en una deixalleria. És aleshores quan la rutina es converteix en un joc amb elements tan diferents com l’aigua, la sorra, el plàstic, el metall... i els seus propis cossos. A mesura que avança la jornada, les relacions entre els personatges trobaran situacions íntimes, còmiques i plenes d’energia sota un únic vocabulari universal: el ritme. Idea original: Nestor Busquets, Trakatap / Coreografia: Roser Font, Ruben Perez “Fruty”, Mònica Pérez / Musica: Nestor Busquets, Txus Eguilaz / Intèrprets: Nestor Busquets, Txus Eguilaz, Roser Font, Ruben Perez “Fruty”, Mònica Pérez / So: Pau Bosch / Companyia resident de l’escola Luthier

28, 29, 30 MARÇ Dv. 20:30h DS. 20:30h DG. 17:30h 15 EUROS 60 MINUTS


20

Dansa familiar


21

LaLolaBalla Cia. La Mandarina

Un espectacle de dansa interactiu on els nens i nenes miren i ballen de la mà de la Lola, un personatge virtual que els proposa un viatge pel seu dia a dia, amb accions quotidianes i jocs relacionats amb la dansa que podran representar en el seu entorn habitual. Idea, textos i direcció: Toni Closa / Coreografia: Carme Solà / Intèrprets: Eneritz Zeberio (Marta Hervás), Carme Solà / Il·lustracions: Emma Schmid / Veu Lola: Íngrid Domingo / Vestuari niu: Marta Porta / Col·laboració: Generalitat de Catalunya, CoNCA Institut Català de les Empreses Culturals, Institut Ramon Llull

27 octubre DG. 12 h / 17:30 h 9 EUROS 50 MINUTS TOTS ELS pÚBLICS


22

Embrossa’t Cia. Addaura Dansa

En col·laboració amb la Fundació Joan Brossa arriba aquesta peça basada en la poesia visual de l’autor on es barregen dansa, màgia, objectes, projeccions, titelles i ombres. Guió, escenografia i titelles: Teia Moner, Cristina Bertran / Direcció artística: Teia Moner / Ballarins: Cristina Bertran, Olaya White, Gerald Sommier, Carles Arqué / Coreografia: Juan Carlo Castillo / Assessorament coreogràfic: Eugenia Morales / Disseny de llums: Carlos Rueda / Disseny de so: Miquel Espinosa

22 DESEMBRE DG. 12 h / 17:30 h 9 EUROS 55 MINUTS A PARTIR DE 5 anys


23

Els colors del Tic-Tac Cia. NS Dansa

La festa d’aniversari que estan preparant quatre amics de sobte es veu interrompuda per una gran tempesta. Per solventar-ho decideixen fer servir la imaginació i passar una estona inoblidable amb els objectes més senzills: llanternes, daus, coixins… Idea original i coreografia: Núria Serra / Intèrprets: Cia NS Dansa / Disseny d’escenografia: Ángel Màrquez / Construcció d’escenografia: www.escenografia.com.es / Disseny de llums: Jordi Parra, Josep Maria Juncosa / Disseny de vestuari: Núria Serra / Confecció de vestuari: Mª Àngela Torrent

2 febrer DG. 12 h / 17:30 h 9 EUROS 55 MINUTS TOTS ELS PÚBLICS


24

Balbir, el meu avi Cia. Thomas Noone Dance

Coneixerem cultures i llocs diferents, viurem aventures indescriptibles i aprendrem a valorar la riquesa de la diversitat a partir de l’experiència del coreògraf Thomas Noone i les històries que, de petit, li explicava el seu avi d’origen hindú. Coreografia i direcció: Thomas Noone / Ajudant de direcció: Núria Martínez / Intèrprets: Alba Barral, Javier G. Arozena, Arnau Castro, Jeronimo Forteza, Karolina Szymura, Elena Montes / Il·luminació: Enric Alarcón / Música: Jim Pinchen

2 MARÇ DG. 12 h / 17:30 h 9 EUROS 45 MINUTS A PARTIR DE 4 anys


25

Minimón Cia. Nats Nus

––> MILLOR ESPECTACLE DE PRIMERA INFÀNCIA FETEN 2012

A la Lua li agrada descobrir l’univers de fantasia que s’amaga a l’habitació dels nens. Per això, quan ells no hi són, entra a través de l’armari i hi cerca les idees que nens i nenes hi han deixat fluir amb la seva imaginació per construir un món lúdic i ple de màgia. Idea original i direcció: Claudia Moreso / Interpretació: Sarah Anglada / Ajudant de direcció: Montse García / Música: Pascal Comelade / Escenografia: Miquel Ruiz / Confecció de vestuari: Ester Cortijos / Coordinació: Rosa Pino / Producció: Silvia Lorente

27 ABRIL DG. 12 h / 17:30 h 9 EUROS 30 MINUTS TOTS ELS PÚBLICS


INFO PRÀCTICA

Seguiu-nos al Facebook i a Twitter www.espaidansat.cat

NEWSLETTER!!! Vols rebre la nostra informació per email? Programació, promocions, notícies... Envia un email a: info@espaidansat.cat amb l’assumpte INFOSAT!

Venda de localitats

Descomptes

A les taquilles de l’Espai Dansat! C/ Neopàtria 54 (Barcelona) –Venda des d’una hora abans de l’inici de les representacions. –Pagament en efectiu (no s’admeten targetes de crèdit) –Es poden comprar entrades anticipades per a altres dies. –Venda subjecta a disponibilitat. –No s’admetran canvis, anul·lacions ni devolucions de les entrades.

20% de descompte per a grups (mínim 10 persones). –Ofertes subjectes a l’aforament de la sala. –Aquests descomptes només s’aplicaran comprant l’entrada a les taquilles de l’Espai Dansat! –També tenim descomptes especials per a entitats concertades.

Per Telentrada Per internet www.telentrada.com Per telèfon: 902 10 12 12

Consulteu condicions i preus a montse@sat-teatre.cat o a 93 345 79 30

Es lloga

No es podrà accedir a la sala un cop començat l’espectacle.


Sant Andreu Arenal

a

br

Ne

Fa

op

a

àt

bl

ri

m

Me r

Ra

id i a

na

Fabra i Puig

a iP

a Gr

n

de

Sa

A nt

nd

re

u

ui g ESPAI DANSAT!

de ze re On b la tem Rb Se

Onze de Setembre

Espai Dansat! c/ Neopàtria 54, 08030 Barcelona www.espaidansat.cat info@espaidansat.cat T. 933 457 930 F. 933 457 929 Metro L1, Fabra i Puig /L9 i L10, Onze de Setembre Bus 11, 26, 34, 36, H6, 97, 104, 122, 126, B22 RENFE Sant Andreu Arenal Sant Andreu Comtal NitBus c/ Fabra i Puig: N9 Av/ Meridiana: N3

Bicing c/ Fabra i Puig amb c/Gran de Sant Andreu Rambla Onze de Setembre amb c/ Sant Mateu Pàrking Just al costat del teatre

Accessibilitat Cadira de rodes

Anell magnètic

Fotografia portada: Carl Thorborg · Disseny: Agitació Gràfica

Com arribar-hi


Amb el suport del Departament de Cultura

Amb la col·laboració

c/ Neopàtria 54, 08030 Barcelona

T. 933 457 930 www.espaidansat.cat

bcn.cat/ santandreuteatre facebook.com/espaidansat twitter.com/sat_teatre

Programa Espai Dansat! (SAT!) 2013-2014  

Programació de dansa del SAT! Teatre de Barcelona.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you