Page 1

COPA DE LES NACIONS

2013

5, 6 i 7 de desembre Competici贸 dels millors grups de Xou i de Precisi贸

GIRONA


Benvolguts, benvolgudes,

Els dies 5, 6 i 7 de desembre d’enguany Girona acollirà la “ Copa de les Nacions”. Aquesta és una competició de patinatge artístic d’alt nivell en la qual, durant aquests tres dies, participaran els millors patinadors de la modalitat de grup de xou i de precisió d’arreu del món. El patinatge artístic sobre rodes és un esport reconegut mundialment i que atrau a un ampli públic per la seva perfecta sincronització de moviments de dansa amb moviments dels peus. Esperem rebre, al pavelló de Fontajau, més de cinc mil espectadors. Des del Club de Patinatge Artístic de Girona ( CPA Girona) estem realment entusiasmats amb aquest projecte i agraïts per la confiança que s’ha dipositat en el nostre club. Gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, als patrocinadors i a la “Real Federación Española de Patinaje”, Girona se situarà al mapa de les competicions d’elit de patinatge artístic. Per fer-ho possible necessitem la vostra col·laboració. Per aquesta raó, us convidem a estudiar la nostra proposta de patrocini, que us adjuntem, i desitgem que la informació sigui del vostre interès a fi que puguem rebre una resposta afirmativa. Quedem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment i us agraïm, per endavant, que ens dediqueu el vostre temps i la vostra atenció. Cordialment, Marta Ginès ( Presidenta del CPA GIRONA ).

Pàgina 1 de 6


OPCIONS DE PATROCINI I COL.LABORACIÓ. Oferim una excel·lent oportunitat de promoció a les empreses que volen que se les relacioni amb valors de joventut, salut, esport, companyonia, esforç i superació. A la vegada tindran la possibilitat d’accedir a un nombrós públic familiar. Des de l’organització som conscients de la necessitat d’un suport o patrocini i, alhora, oferim un programa de col·laboració ajustat a les necessitats de comunicació i de difusió que permeti la participació a diferents nivells. Les modalitats de patrocini seran les següents: • • • • •

Patrocinador principal. Patrocinadors oficials. Proveïdors oficials. Empresa col·laboradora. Espai comercial Village.

Pàgina 2 de 6


PATROCINADOR PRINCIPAL Reservat a un màxim de tres patrocinadors comercials. Podrà utilitzar la imatge corporativa del campionat en els seus productes i comunicacions fent menció de la seva condició de “Patrocinador Principal de la Copa de les Nacions Girona 2013”. Contraprestacions: - Presència a la publicitat que portaran els autobusos urbans a la part posterior. - Presència en totes les publicacions, premsa i presentacions oficials. - Presència destacada en els pòsters, cartells i programa. - Presència a la pàgina web. - Presència a l’uniforme dels organitzadors i voluntaris del campionat. - Presència a la publicitat radiofònica ( en cas de realitzar-ne) - Mencions per la megafonia de la instal·lació. - Publicitat estàtica. - Anunci a la revista/llibret del campionat que es repartirà a tots els assistents. - Difusió a les xarxes socials. - Presència als actes socials ( com la Fira de Mostres de Girona ). - Invitacions. La proposta s’acabarà de concretar amb el patrocinador segons els seus interessos i necessitats amb l’objectiu de projectar la seva imatge comercial. La inversió econòmica d´aquest patrocini és d’un mínim de 3.000 euros.

Pàgina 3 de 6


PATROCINADORS OFICIALS Reservat a un màxim de 6 patrocinadors comercials. Podrà utilitzar la imatge corporativa del campionat en els seus productes i comunicacions fent menció de la seva condició de “Patrocinador Oficial de la Copa de les Nacions Girona 2013”. Contraprestacions: -Presència en els pòsters, cartells i programa. -Presència a la pàgina web. -Publicitat estàtica: col·locació dels displays ( roll ups, pop ups…) de la empresa patrocinada. -Difusió a les xarxes socials. -Revista/llibret del campionat que es repartirà a tots els assistents. -Invitacions. La proposta s’acabarà de concretar amb el patrocinador segons els seus interessos i necessitats amb l’objectiu de projectar la seva imatge comercial. La inversió econòmica d’aquest patrocini és d’un mínim de 600 euros.

Pàgina 4 de 6


PROVEÏDORS OFICIALS

Podrà utilitzar la imatge corporativa del campionat en els seus productes i comunicacions fent menció de la seva condició de “Proveedor Oficial de la Copa de les Nacions Girona 2013”. Contraprestacions: -Publicitat estàtica. -Menció a la revista/llibret del campionat com a proveïdor oficial. -Presència a la pàgina web i difusió a les xarxes socials. -Altres a determinar. Les contraprestacions seran proporcionals a la valoració del patrocini, en relació al producte o servei que pugui aportar l’empresa. La proposta s’acabarà de concretar amb el patrocinador.

Pàgina 5 de 6


EMPRESA COL.LABORADORA Reservada a empreses que vulguin col·laborar amb publicitat directa. Anunci en el programa on consten totes les actuacions i que es lliurarà a tots els assistents a la competició. El llibret serà en format DIN-A5 i el preu varia segons la grandària de l’anunci: -Un quart de pàgina: 100 euros. -Mitja pàgina: 150 euros. -Pàgina sencera: 300 euros. Menció del nom de l’empresa a la pàgina de col·laboradors: 50 euros.

ESPAI COMERCIAL VILLAGE Espai reservat a dins el pavelló per a la venta de material esportiu, roba i complements relacionats amb el patinatge artístic. Stands exteriors destinats a la promoció cultural i de productes de la zona. ( Per a més informació, cal adreçar-se a montsegela63@gmail.com , eugevoarino@hotmail.com

La participació pot ser amb qualsevol de les modalitats anteriors, a través d’una donació mitjançant un conveni de col·laboració, un contracte de patrocini o una cessió de béns i equips, degudament documentats.

Pàgina 6 de 6

COPA DE LES NACIONS 2013  
COPA DE LES NACIONS 2013  

Competició dels millors grups de Xou i de Precisió de Patinatge Artístic a Girona

Advertisement