Page 1

Velkommen som sponsor i AKKC

akkc.dk


Ernst Trillingsgaard Direktør

Velkommen At være sponsor i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) betyder, at din virksomhed er protektor for kulturen i Nordjylland.

At tiltrække de største nationale og internationale kunstnere til Nordjylland kan ikke lade sig gøre, uden den fantastiske opbakning vi har fra erhvervslivet. AKKC har i dag over 100 sponsorer, der via vores kulturelle arrangementer og vores engagement i byens kultur- og erhvervsliv, er med til at styrke Aalborg og Nordjylland, som et attraktivt sted at bo og drive virksomhed. Kulturen spiller en afgørende rolle for, hvordan en by eller en region betragtes. Alene kultur- og musikarrangementer tiltrækker mere end 150.000 gæster årligt. Kulturoplevelser værdsættes af regionens indbyggere, af potentielle tilflyttere

samt af resten af Danmark, når store internationale navne gæster Aalborg. Kulturen er desuden med til at tiltrække og fastholde attraktive medarbejdere, og er derfor en god investering. AKKC’s brede vifte af kulturarrangementer præsenteres primært fra én af husets egne tre scener. Enkelte arrangementer afholdes i Gigantium eller Skovdalen/Mølleparken. Venlig hilsen Ernst Trillingsgaard

Kontakt: Lotte Thomsen Direkte tlf. 9935 5576 lotte@akkc.dk Få en nærmere samtale om netop de ønsker og muligheder din virksomhed har som sponsor. Vi er meget fleksible.


Hvem er vi? AKKC er et af Skandinaviens største og mest fleksible kongres- og kulturcentre. Vi afholder hvert år over 1000 arrangementer med mere end 500.000 besøgende fordelt på teater, koncerter, udstillinger, messer, møder og kongresser. Med flere end 100 store teater- og musikarrangementer om året er AKKC en af Skandinaviens største kulturudbydere. Vi har alt fra store internationale stjernesolister, store gæstespil inden for opera, ballet, skuespil og musicals, til revyer, klassiske koncerter, børneteater og naturligvis pop- og rockkoncerter. Placeringen midt i Aalborgs hjerte, og de flere end 7.000 kvadratmeter udstillingsareal, gør AKKC velegnet til alle former for messer og udstillinger, fra små produktpræsentationer til meget store forbrugermesser.

AKKC har de perfekte rammer, hvad enten det drejer sig om en kongres med op til 2.500 deltagere, eller det handler om et møde for 10 deltagere. Faciliteterne i alle vores lokaler er topmoderne, og vi har kapacitet til at bespise op til 3.000 personer - på én gang. AKKC er placeret centralt i Aalborg. Der er 10 min. kørsel fra Aalborg Lufthavn, som tilbyder flere daglige flyafgange til og fra København. AKKC ligger desuden kun 400 meter fra Aalborg banegård/busterminal, og der er tre minutters kørsel fra motorvejen.


Hvad kan vi? Sponsorkategorier

Vores sponsorater tager udgangspunkt i faste sponsorpakker, der fokuserer på alle de gode oplevelser, AKKC kan tilbyde. De består af attraktive billetter til vores forestillinger, et medlemskab af vores eksklusive sponsorklub, SponsorNet, forskellige rabatter og VIP-fordele.

+

Aktivering af dit sponsorat

I tillæg til de faste fordele kan vi tilbyde vores sponsorer en lang række af spændende aktiverings- og eksponeringsmuligheder, der fokuserer på markedsføring af sponsors virksomhed og produkter.

=

Dit Sponsorat

Tilsammen giver disse elementer et unikt sponsorat, der både har fokus på gode oplevelser, netværk og forretning. Et AKKC sponsorat har stort potentiale for at blive et betydeligt aktiv for din virksomhed - uanset om målsætningen er øget eksponering, PR, relationsopbygning eller kunde- og medarbejderpleje.


Aktivering af dit sponsorat Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan udnytte din virksomheds sponsorat i AKKC. Sponsorafdelingen er altid positiv og behjælpelig med at udforme nye og spændende tiltag, for at vores sponsorer kan få det optimale ud af deres investering. Eksempler på aktiveringsmuligheder:

Reklame

Du har mulighed for at udnytte dit sponsorat i forbindelse med traditionel markedsføring. Markér i reklamer og annoncer m.v. at din virksomhed er sponsor for AKKC, og dermed støtter kulturen i Nordjylland. Det har en stor positiv signalværdi.

Også her kan vi hjælpe med tilrettelæggelse og gennemførelse af arrangementer for virksomhedens bestyrelse, særlige gæster, kunder eller andre forretningsforbindelser.

Webtrafik

Involvér kunder, medarbejdere og forretningsforbindelser i konkurrencer eller andre interaktive aktiviteter i samarbejde med AKKC.

akkc.dk har over 450.000 besøgende om året, og der er masser af muligheder for herigennem at skabe mere trafik på din virksomheds webside. Der er bl.a. mulighed for tilkøb af bannerannoncer på akkc.dk, ligesom der linkes til din virksomheds webside fra vores sponsorsider.

Sponsorforestillinger

Intern kommunikation

Konkurrencer

Din virksomhed kan blive sponsor i forbindelse med specielt udvalgte arrangementer i AKKC.

Events og møder

Vi har ekspertise inden for en bred palet af arrangementer, og vi råder over nogle af de bedste og mest alsidige faciliteter i Danmark. Vi har desuden et hav af samarbejdspartnere, hvilket giver rig mulighed for at lave en event ud af dit næste personale- eller kundearrangement. Det er desuden fordelagtigt for vores sponsorer at leje lokaler til møder, præsentationer m.v.

Fortæl dine medarbejdere og kolleger at I er sponsor hos AKKC. De kan alle få glæde af de spændende muligheder, det giver jeres virksomhed.


Hovedsponsor Kulturoplevelser • • • • • • • •

Individuelle aftaler om attraktive billetter til AKKC’s egne kulturelle arrangementer inkl. internationale forestillinger, med velkomst- og pausedrink samt fri garderobe. Desuden udleveres der gratis programmer til sponsorforestillingerne. Indbydelse til årligt ’bag scenen’-arrangement i forbindelse med et større kulturarrangement - for et begrænset antal deltagere. Mulighed for at indbyde personale eller forretningsforbindelser til flere forestillinger pr. sæson. Antal billetter og forestillinger aftales individuelt. Indbydelse for to pers. til premieren på Aalborg Vinterrevy inkl. julebuffet, musik og dans. Mulighed for forudbestilling af billetter til AKKCs egne arrangementer inden det officielle billetsalg begynder. Indbydelse for fire personer til middag ved sæsonafslutning. Sidste-øjebliks-tilbud til attraktive priser - eller helt uden beregning. Konkurrencebilletter efter aftale.

Eksponering

• • • •

Rabatter • • •

Virksomhedens navn på guldskilt på sponsortavlen i AKKC’s forhal. Firmalogo i programmer eller på sponsorark i forbindelse med udvalgte forestillinger. Præsentation som Hovedsponsor med logo i diverse regionale og landsdækkende medier. Firmalogo på akkc.dk med link til egen webside.

To stk. Guldkort til to personer: Fri adgang til messer og udstillinger, velkomst- og pause drink samt fri garderobe ved alle kulturelle arrangementer. 10% rabat ved køb af max. fire billetter til AKKC’s egne abonnementsforestillinger og 15% rabat på månedsmenu for op til seks personer i Restaurant Papegøjehaven. 10% rabat ved køb af konferencepakke inkl. forplejning, ekskl. AV-udstyr (dagsmøde). Specialrabat på overnatninger på First Hotel Europa og Helnan Phønix Aalborg.

SponsorNet-arrangementer Beløb

Fra 250.000 kr. eksklusive moms pr. sæson (tegnes for en 2- eller 3-årig periode).


Stjernesponsor Kulturoplevelser • • • • • •

Attraktive billetter til udvalgte sponsorforestillinger i AKKC. Fire billetter pr. forestilling inkl. internationale forestillinger, med velkomst- og pausedrink samt fri garderobe. Desuden udleveres der gratis programmer til sponsorforestillingerne. - alternativ aftale vedrørende antal billetter og forestillinger kan forhandles individuelt. Mulighed for at indbyde personale eller forretningsforbindelser til fire forestillinger pr. sæson. Antal billetter og forestillinger aftales individuelt. Indbydelse for to pers. til premieren på Aalborg Vinterrevy inkl. julebuffet, musik og dans. Mulighed for forudbestilling af billetter til AKKC’s egne arrangementer inden det officielle billetsalg begynder. Sidste-øjebliks-tilbud til attraktive priser - eller helt uden beregning. Indbydelse for fire personer til middag ved sæsonafslutning.

Eksponering • • • •

Rabatter • • •

Virksomhedens navn på blankt sølvskilt på sponsortavlen i AKKC’s forhal. Firmalogo i programmer eller på sponsorark i forbindelse med udvalgte forestillinger. Præsentation som Stjernesponsor med logo i diverse regionale og landsdækkende medier. Firmalogo på akkc.dk med link til egen webside.

Sølvkort til to personer: Fri adgang til messer /udstillinger, 10% rabat ved køb af max. fire billetter til AKKCs egne abonnements- forestillinger og 10% rabat på månedsmenu for op til seks personer i Restaurant Papegøjehaven. 10% rabat ved køb af konferencepakke inkl. forplejning, ekskl. AV-udstyr (dagsmøde). Specialrabat på overnatninger på First Hotel Europa og Helnan Phønix Aalborg.

SponsorNet-arrangementer Beløb Fra 100.000 kr. eksklusive moms pr. sæson (tegnes for en 2-årig periode).


Kultursponsor Kulturoplevelser • • • • •

Attraktive billetter til udvalgte sponsorforestillinger i AKKC. Fire billetter pr. forestilling, inkl. internationale forestillinger, med velkomst- og pausedrink samt fri garderobe. Desuden udleveres der gratis programmer til sponsorforestillingerne. - alternativ aftale vedrørende antal billetter og forestillinger kan forhandles individuelt. Indbydelse for to pers. til premieren på Aalborg Vinterrevy inkl. julebuffet, musik og dans. Indbydelse for fire personer til middag ved sæsonafslutning. Mulighed for forudbestilling af billetter til AKKC’s egne arrangementer inden det officielle billetsalg begynder. Sidste-øjebliks-tilbud til attraktive priser - eller helt uden beregning.

Eksponering

• • • •

Rabatter • • •

Virksomhedens navn på sølvskilt på sponsortavlen i AKKC’s forhal. Firmalogo i programmer eller på sponsorark i forbindelse med udvalgte forestillinger. Præsentation som Kultursponsor med logo i diverse regionale og landsdækkende medier. Firmalogo på akkc.dk med link til egen webside.

Sølvkort til to personer: Fri adgang til messer og udstillinger, 10% rabat ved køb af max. fire billetter til AKKC’s egne abonnementsforestillinger og 10% rabat på månedsmenu for op til seks personer i Restaurant Papegøjehaven. 10% rabat ved køb af konferencepakke inkl. forplejning, ekskl. AV-udstyr (dagsmøde). Specialrabat på overnatninger på First Hotel Europa og Helnan Phønix Aalborg.

SponsorNet-arrangementer

Beløb

Fra 68.500 kr. eksklusive moms pr. sæson (tegnes for en 2-årig periode).


Erhvervssponsor Kulturoplevelser • • • •

Attraktive billetter til udvalgte sponsorforestillinger i AKKC. To billetter pr. forestilling, med velkomst- og pausedrink samt fri garderobe. Desuden udleveres der gratis programmer til sponsorforestillingerne. Indbydelse for fire personer til forpremieren på Aalborg Vinterrevy inkl. julebuffet, musik og dans. Mulighed for forudbestilling af billetter til AKKC’s egne arrangementer inden det officielle billetsalg begynder. Sidste-øjebliks-tilbud til attraktive priser - eller helt uden beregning.

Eksponering • • • •

Rabatter • • •

Virksomhedens navn på bronzeskilt på sponsortavlen i AKKC’s forhal. Firmanavn i programmer eller på sponsorark i forbindelse med udvalgte forestillinger. Profilannonce i Vinterrevyprogram og sæsonmagasin. Præsentation på akkc.dk med link til egen webside.

Bronzekort til to personer: Fri adgang til messer og udstillinger, 10% rabat ved køb af max. to billetter til AKKC’s egne abonne- mentsforestillinger og 10% rabat på månedsmenu for op til fire personer i Restaurant Papegøjehaven. 10% rabat ved køb af konferencepakke inkl. forplejning, ekskl. AV-udstyr (dagsmøde). Specialrabat på overnatninger på First Hotel Europa og Helnan Phønix Aalborg.

SponsorNet-arrangementer Beløb

Fra 26.500 kr. eksklusive moms pr. sæson (tegnes for en 2-årig periode).


s orSp on ement g arranf ocus pĂĽ med tvĂŚrk ne


SponsorNet SponsorNet er AKKC’s eksklusive sponsorklub, hvor der er fokus på de gode oplevelser og det vigtige netværk sponsorerne imellem. Et sponsorat hos AKKC giver alle sponsorer en lang række fordele - blandt andet i forbindelse med kulturelle arrangementer i huset. Udover de fortrinsvis oplevelsesorienterede fordele, ønsker AKKC ligeledes at give vores sponsorer en forretningsmæssig fordel. Derfor har vi skabt SponsorNet..! Formålet med SponsorNet er at formidle kontakten og styrke relationerne mellem husets mere end 100 sponsorer. Netværket skaber grundlag for, at sponsorerne kan aktivere deres sponsorat og dermed gøre sponsoratet til en udbytterig investering for virksomheden. Der afholdes ca. fem SponsorNet-arrangementer hver sæson - alle med fokus på det sociale samvær, den gode oplevelse og muligheden for networking. Vi har bl.a. afholdt arrangementer med henholdsvis Henrik Qvortrup, Ole Stephensen, Lisbet Dahl, Ghita Nørby og vores egen Ernst Trillingsgaard som foredragsholdere. I januar skyder vi året i gang med en kegleaften for samtlige sponsorere.

SponsorNet på nettet

Vores sponsorer har deres eget log-in til vores sponsor-website. Her er der bl.a. nyheder, gode tilbud, konkurrencer, billeder fra vores arrangementer og en masse anden information, der har relation til virksomhedens sponsorat.

Lisbet Dahl


Hovedsponsorer

Stjernesponsorer

B U S I N E S S C E N T E R

kultursponsorer

Ejendomsmæglernes Fond Aalborg

Aalborg Handelsskole

vattenfall We create more than carpets

Honeywell

erhvervssponsorer · Alm. Brand · Anton Lassens Eftf. · BDO ScanRevision · Bentax · Bloddonorerne · Blue Water Shipping A/S · Bravida · Christian Den 4. Laug · COWI A/S, Cimbrergaarden · Cubic-Modulsystem A/S · Dansk Cater · Dansk Metal Aalborg · DanTaxi

· DESMI A/S · Ib Andersen A/S · DSB Salg · Intego · Erhverv Norddanmark · iNordvativ A/S · Falck Danmark · IT Security A/S · Frugt Karl Engros · Lange Kunsthåndværk · Færch & Co. A/S · Linas Agro A/S · Gabriel A/S · Lindpro A/S · GRAFiness Reklame ApS · M. Thomsen Støtt · Grønborg Gulvservice A/S · Magenta Firmagaver ApS · Hans Nielsen & Søn · Malerfirmaet Bruno Pedersen A/S · HjulmandKaptain · Martela A/S · HMG Gassalg A/S · Mejerigården A/S · HSK Media Premier Is

· Multi-Byg A/S Papegøjehaven A/S Leif Andersen · Royal Arctic Line A/S · Møller · Rumas · Nielsen & Christensen · S.D. Kjærsgaard · NKI Racing Arena Aalborg Automobiler · Nordelektro · Scanico A/S · Nowaco A/S · Stygge Krumpen · Olesens Busser · Tech College Aalborg · Oscar Film ApS · Textil-Centret · Ranum Teltudlejning · TL-Byg A/S · Realkredit Danmark · TV2 Salg · Reklamebureauet · TV2/Nord PAY-OFF · Vrå Dampvaskeri · Restaurant · Wagner Ejendomme ApS

· Wendelbo Blomster · YIT A/S · Aalborg Aluminium Industri · Aalborg Boldspilklub A/S · Aalborg Håndbold A/S · Aalborg Symfoniorkester · Aalborg Universitet · Aalborg Zoo

Europa Plads 4, 9000 Aalborg · Tlf. 9935 5555 · akkc.dk

AKKC Sponsorbrochure 2012  

Brochure om sponsorater i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you