Page 1

gener febrer març 2014 casal de gent gran CAN CASTELLÓ Sarrià-Sant Gervasi

Per un envelliment actiu i saludable!


2 /3

ANEM DE CONCERT / TEATRE

ÍNDEX

Activitats puntuals Activitats de districte

Activitats Físiques Coneixements Expressió Creativa Informàtica

A càrrec de la Sra. Maite Pipó.

pàg. 3 pàg. 7

pàg. 11 pàg. 12 pàg. 15 pàg. 17

Serveis

pàg. 18

Calendari

pàg. 18

L’OBC I BROADWAY Diumenge 12 de gener, a les 10.45h Lloc: Auditori. c/ Padilla, 159 (Bus 6 i 7 – Metro L1 Marina - Glòries). Inscripció fins el 18 de desembre. UN JETA, DOS JEFES Una comèdia en la seva màxima expressió. Una ambiciosa proposta amb dotze actors i quatre músics. Una festa per al teatre! Dimecres 12 de febrer, a les 17h Lloc: Teatre Victòria. Av. Paral·lel, 67-69 (Bus 64 i 20 – Metro L3 Paral·lel) Preu: 15,50€ Inscripció fins el 23 de gener.

DOÑA ROSITA LA SOLTERA Federico García Lorca, ofereix un àcid retrat d’aquesta “Rosita” que creu haver-se d’enfrontar al pas dels mesos i acaba topant contra la seva manera de viure i d’entendre l’espera. Espectacle en castellà. Dissabte 8 de març, a les 17h Lloc: TNC. Pl. De les arts, 1 (Bus 6 i 7 – Metro L1 Marina - Glòries). Preu: 12€ Inscripció fins el 5 de febrer. L’OBC I EL RÈQUIEM DE MOZART Diumenge 2 de març, a les 10.45h Lloc: Auditori. c/ Padilla, 159 (Bus 6 i 7 – Metro L1 Marina - Glòries). Preu: 9€ A confirmar.

ASSEMBLEA

No te la pots perdre! Dijous 20 de març, a les 18h Memòria d’activitats i balanç econòmic del 2013. Informe de la Comissió Gestora pel 2014. NOTA: Totes les activitats puntuals les organitza l’Assoc. de gg de Can Castelló. Si cal inscripció, s’ha de fer en l’horari de l’Associació de gg Can Castelló.


4 /5

CAMINADES – ITINERARIS A MIDA

Per conèixer a peu racons del nostre entorn proper i de Catalunya.

CAMINS DE SALUT

DIMECRES, Dimecres, A a LES les 9.30H 9.30h Nivell de dificultat baixa - 2,5h Trobada a l’andana de l’estació dels FGC de Muntaner, direcció Sarrià. Inscripcions fins dilluns abans de sortir. A càrrec de la Sra. M. Teresa Garuz i els Srs. Francesc Guasch, Joan Sarrias i Joan Cerdà.

FONT GROGA 8 de gener

PUIG CASTELLAR (Sta. Coloma de Gramanet) 5 de març

1r SALT D’AIGUA RIERA DE VALLVIDRERA 5 de febrer Atenció, agafar bitllet 2 zones

PASSEJADES URBANES DIVENDRES, Divendres, A a LES les 10.30H 10.30h Nivell de dificultat baix - 2h Trobada a l’andana de l’estació dels FGC de Muntaner, direcció Sarrià. Inscripcions fins dimecres abans de sortir. A càrrec dels Srs. Francesc Guasch i Joan Sarrias i de la Sra. Mercè Malaret.

CAMINAIRES Dimecres, A a LES les 7.45H 7.45h DIMECRES, Nivell de dificultat mig-alta - 3,5h Trobada a Via Augusta, 200 (edifici de la Zurich). Inscripcions fins dimecres abans de sortir. Places limitades A càrrec dels Srs. Francesc Guasch, Joan Cerdà i Joan Sarrias, i de la Sra. Grego Càrdenas. FONT DE LA PORTELLA (Parc Natural de St. Llorenç del Munt i la Serra de l’Obac) 15 de gener

PARC DE LA SÈQUIA (Manresa) 19 de febrer TORRENT DE LA CABANA – RUTA DELS 7 GORGS (Campdevànol) 12 de març

COMPARTIM AMB ELS INFANTS De l’Escola Augusta divendres DIVENDRES de 10h a 12.30h Inscripcions fins el dimecres abans. CANÇONS DE FALDA I CONTES (P3 I P4) 17 de gener

NOVES TECNOLOGIES (5è i 6è) 7 de març

JOCS MATEMÀTICS (P5, 1r i 2n) 24 de gener 7 de febrer

PETANCA – BITLLES – AROS (P3, P4 i P5) 14 de març

COSTURA (3r i 4t) 21 de febrer

HISTÒRIA PER ENTENDRE ELS FETS DEL 1714 DIjous, a les 18h Dijous, A càrrec del Sr. Joan Casanovas.

PL. ESPANYA – MNAC – FUNDACIÓ MIRÓ – PL. ESPANYA 24 de gener

CIUTADELLA – ZOO – PARLAMENT 14 de febrer GRÀCIA 21 de març

BREU HTA. DE CATALUNYA I LA MONARQUIA ESPANYOLA 9 de gener LA GUERRA DELS SEGADORS 16 de gener

LA GUERRA DE SUCCESSIÓ 23 de gener HIMNES I CANÇONS DE CATALUNYA 30 de gener


6/7

EXCURSIONS

A càrrec de la Sra. M. Rosa Sabater.

festes tradicionals

MUSEU DEL SURO – CASA MUSEU JOSEP PLA – CASTELL DE BENDORMIENS (Baix Empordà) Dijous 30 de gener CALÇOTADA Divendres 28 de febrer AREA DE GUISSONA (La Segarra) Divendres 28 de març

CARNESTOLTES Dijous 5 de març, a les 17.30h Amb la col·laboració del grup de Teatre de Can Castelló, i una bona ballaruca.

XERRADES ELS SECRETS D’UN BON TESTAMENT Dilluns 3 de febrer, a les 18h A càrrec de les Sres. M. Elba Rojas i Laura Romero, del bufet d’advocats Rojas. MARIA CANALS – EDUCA Mireu a activitats de dte – pàg 7.

VISITES CULTURALS A càrrec de la Sra. M. Rosa Sabater.

ANEM A TV3 – PROGRAMA “DIVENDRES” Un dimarts de març, de 14.30h a 19.30h Inscripcions fins el 28 de gener. Ens demanen previsió i ens hi heu d’ajudar! Trobada: a la Via Augusta, 200 (per anar amb autocar) Preu: gratuït A càrrec de la Sra. Carmen Uribe.

SETMANA DE LA SALUT Mireu a activitats de dte – pàg 8. DONES GRANS, GRANS DONES. LA VELLESA FEMENINA AL CINEMA Dijous 6 de març, a les 18h A càrrec de Trama Serveis Culturals, amb la col· laboració del PIAD SarriàSt Gervasi.

VIATGE EN PERSPECTIVA PÉRIGORD NOIR Del 12 al 16 de maig Preinscripcions a partir del 8 de gener. Si t’interessa, vine a fer la teva paga i senyal. A càrrec de la Sra. Ma Rosa Sabater.

PASSEJADES URBANES

Per conèixer a peu racons de Barcelona. Divendres, a les 10.30h DIvendres, Trobada a l’andana de l’estació dels FGC de Muntaner, direcció Sarrià. Es demana puntualitat. Inscripcions als casals de Can Castelló i de Can Fàbregas. Les podeu fer per telèfon, correu electrònic o presencialment. Les places són limitades. Fins a 2 dies abans de l’activitat. A càrrec dels Srs. Francesc Guasch i Joan Sarrias i de la Sra. Mercè Malaret.

PL. ESPANYA – MNAC – FUND. MIRÓ – PL. ESPANYA 24 de gener

GRÀCIA 21 de març

CIUTADELLA – ZOO – PARLAMENT 14 de febrer

MARIA CANALS EDUCA Dijous, a les 18h DIjous, Activitats proposades per promoure un major coneixement del repertori i els intèrprets de la música clàssica i el piano en particular. Organitza l’associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona. Cal inscripció prèvia de cadascuna de les activitats en els casal de gg Can Castelló i Can Fàbregas. La podeu fer per telèfon, via correu electrònic o presencialment. RECITAL DE PIANO – DIDÀCTIC I COMENTAT 20 de febrer Al Centre Cívic Orlandai. CONFERÈNCIA – AUDICIÓ COMENTADA 27 de febrer Al Casal de gg Can Castelló.

TERTÚLIA MUSICAL DIALÒGICA MOZARIANA 13 de març Amb la col·laboració de Laura Gómez, voluntària de Can Castelló. Al Casal de gg Can Castelló.


8/9

SETMANA DE LA SALUT Del 11 al 19 de febrer

Organitza la Comissió de gent gran de Sarrià – St. Gervasi. Cal inscripció prèvia en els casal de gg Can Castelló i Can Fàbregas. A partir del 21 de gener. Entrada Lliure. CONSELLS SOBRE LA UTILITZACIÓ  DELS MEDICAMENTS Dimarts 11 de febrer, a les 17.30h A càrrec del Centre Mèdic Iradier. Al Casal de gg Can Fàbregas. CONSULTA OBERTA A DUBTES I DOCUMENTS MÈDICS Dimecres 12 de febrer, a les 10.30h A càrrec del Dr. Afif Asad Alí, metge jubilat de Can Castelló. Al Casal de gg Can Castelló.

DESCOBREIX LES CLAUS DEL YOGHOURT I D’UNA ALIMENTACIÓ EQUILIBRADA Dilluns 17 de febrer, a les 18h A càrrec de Georgina Salvà, educadora de Danone. Al Casal de gg Can Castelló. LES ACTIVITATS LÚDIQUES I CULTURALS AFAVOREIXEN L’ENVELLIMENT ACTIU Presentació de les diferències significatives a nivell cognitiu i emocional,que presenten les persones grans, que fan activitats lúdiques i socials, en front d’aquelles que no en practiquen. Dimarts 18 de febrer, a les 18h Inscripcions del 3 al 14 de febrer a la recepció del cc Sarrià o trucant al 93/256.27.20 A càrrec d’estudiants de 4art de psicologia de L’ Universitat Blanquerna. Al Centre Cívic Sarrià. SAPS QUÈ ÉS EL MÈTODE FELDENKRAIS? Practica’l i sabràs què és. Exercici físic, que a partir del moviment, millora el teu estat de salut. Dimecres 19 de febrer, a les 18h Inscripcions del 3 al 14 de febrer a la recepció del cc Sarrià o trucant al 93/256.27.20 A càrrec de Nati Rocamora. Al Centre Cívic Sarrià.

12A MOSTRA DE TEATRE DIJOUS 27 de març, a les 17.30h Dijous

PATOLOGIES DE L’APARELL LOCOMOTOR I POSSIBLES SOLUCIONS Dijous 13 de febrer, a les 18h A càrrec de la Dra. Montserrat Oliver, especialista en traumatologia. Al Casal de gg Can Castelló. ENVELLIMENT ACTIU Dijous 13 de febrer, a les 17.30h A càrrec de la Dra. Imma Tarrero, Geriatre del Centre de Dia Vitàlia. Al Casal de gg Can Fàbregas. PASSEJADA URBANA: CIUTADELLA – ZOO – PARLAMENT Divendres 14 de febrer, a les 10.30h A càrrec dels voluntaris de les passejades urbanes de Can Castelló i Can Fàbregas.

Lloc: Centre Parroquial de Sarrià. c/ Pare Miquel de Sarrià, 8. A càrrec dels grups de Teatre dels casals de gg del dte. Organitza la Comissió de gent gran de Sarrià – St. Gervasi. Entrada Lliure.


10 / 11

PERÍODE D’INSCRIPCIÓ ALS TALLERS:

Confirmació de continuïtat: − Fet el desembre de 2013

Nous tallers:

− Del 7 al 9 de gener − De 10 a 13.30h i de 16.30

a 19h

CRITERIS D’INSCRIPCIÓ ALS TALLERS Cal tenir en compte: − Aquelles persones que volen inscriure’s a un taller de continuïtat, com a nous alumnes, els apuntarem a les llistes d’espera segons disponibilitat de plaça. − Cada persona es podrà inscriure a un màxim de 3 tallers. − Serà imprescindible notificar les faltes d’assistència als tallers directament a l’organització. En cas que no es tingui aquesta notificació (màx. 3), es donarà de baixa automàticament a la persona. − No es faran devolucions dels imports un cop pagats, exceptuant aquells casos en que el taller quedi anul·lat per causes alienes a l’organització.

Reducció de targeta rosa: − S’haurà d’omplir un full de sol·licitud, acompanyat de l’acreditació de la targeta. I pagar l’import total del taller. − Sols es farà una reducció per persona i trimestre.

ACTIVITATS FÍSIQUES

Preus dels tallers assenyalats amb el símbol − 1,86 €/hora − TR gratuïta, modalitat A: 0,53 €/hora − TR reduïda, modalitat B: 1,20 €/hora Preus aprovats en el plenari de l’Ajuntament de Barcelona, sense l’IVA. Per cada taller es reservaran fins a 2 places per cada modalitat A i B.

Període Hivern 2014: Inici: A partir de 8 de gener – les de continuïtat. Els nous tallers – la setmana del 13 de gener. Final: Setmana del 24 de març.

Llegenda: –› Tallers de pagament –› Taller nou –› Tallers a càrrec de voluntaris –› Entrada lliure –› Activitat de districte

Balls COUNTRY

Moviment físic ESTIRAMENTS 8) Divendres, de 10.15h a 11.15h 9) Divendres, d’ 11.15h a 12.15h Preu: 22,32 € (12 sessions) A càrrec de Carmen Gallo ESTIRAMENTS I RELAXACIÓ

1) BASIC: Dilluns, de 17h a 18h

10) Dilluns i dimecres, de 10.15h a 11.05h

2) Avançat: Dilluns, de 18h a 19h

11) Dilluns i dimecres, d’11.15h a 12.05h (23 sessions) A càrrec d’Olga Palau Col·laboren Ketty López i Pilar Balbàs

3) MIG: Dilluns, de 19h a 20h Preu: 20,46 € (11 sessions) A càrrec d’Àngels Bargueño BALL EN LÍNIA 4) Dilluns, de 11.15h a 12.45h (11 sessions) A càrrec de M. Àngels Martínez MOU EL COS AMB MÚSICA 5) Divendres, d’11h a 12h (12 sessions) A càrrec de Pilar Barbarà SEVILLANES 6) Mig: Dimarts, de 19.15h a 20.30h (11 sessions) 7) Avançat: Dimecres, de 12h a 13.30h (12 sessions) A càrrec de M. Eugènia Sànchez

GIMNÀSTICA

12) Dilluns i dimecres, de 10.15h a 11.15h Preu: 42,78€ (23 sessions) A càrrec d’Adrià Gonzàlez 13) Dimarts i dijous, de 10.15 a 11h 14) Dimarts i dijous, de 11h a 11.45h Preu: 32,09 (23 sessions) A càrrec de Maite Carroggio 15) Dimarts i dijous, d’11.45h a 12.30h Preu: 32,09 (23 sessions) A càrrec de Mariona Valls IOGA

16) Dimecres i divendres, de 12.15h a 13.15h Preu: 44,64 € (24 sessions) A càrrec de Annalisa Giostra PILATES 17) Dimarts i dijous, de 12.30h a 13.15h Preu: 32,09 € (23 sessions) A càrrec de Mariona Valls


12 / 13

PSICOMOTRICITAT per a > 75 anys

CONEIXEMENTS

18) Dilluns, de 12.15h a 13h (12 sessions) A càrrec d’Olga Palau Col·labora Assumpció Surrallés TAI-TXI CHUAN 19) Dimarts i dijous, de 10.15h a 11.15h 20) Dimarts i dijous, d’11.15h a 12.15h Preu: 42,78 € (23 sessions) A càrrec d’Eulàlia Framis QI-GONG 21) Dilluns i dimecres, de 10.15h a 11.15h 22) Dilluns i dimecres, d’11.15h a 12.15h Preu: 42,78 € (23 sessions) A càrrec de Cristina Loris

Petanca PETANCA

23) Dilluns i dimecres, d’11h a 13h 24) Dimarts i dijous, d’11h a 13h

TERTÚLIES CULTURALS

Llengües

87) Dimarts, de 12.30h a 13.30h (10 sessions) A càrrec de Polly Casson

(Les llengües estrangeres, no es comencen de zero, per la qual cosa es demana tenir ja coneixements d’aquestes)

Aules didàctiques

UN BON LLIBRE, UNA BONA CONVERSA

ALEMANY

CLUB DE LECTURA

32) Dijous, de 17h a 18.30h (12 sessions) A càrrec d’Autogestió Amb el suport de la Fundació “la Caixa”

25) Dijous, de 17h a 18h 84) Dijous, de 18h a 19h (12 sessions) A càrrec de Tere Catasús ESCRIPTURA 26) Dilluns, de 16.30h a 17.45h (9 sessions) A càrrec de Tere Catasús HISTÒRIA DE CATALUNYA 27) Dimarts, d’11.45 h a 1245 h (11 sessions) A càrrec de Juan Antonio de Rueda

UNA ÀMPLIA MIRADA SOBRE CATALUNA 33) Dimarts, de 18.30h a 20h (11 sessions) 34) Dimecres, de 10.15h a 11.45h (12 sessions) A càrrec de Joan Vegara

Jocs de taula

HISTÒRIA DE L’ART

BRIDGE

28) Dimarts, de 10.15h a 11.30h (11 sessions) A càrrec de Miquel Morell 29) Dimecres, de 17.45h a 19h 30) Dimecres, de 19.15h a 20.30h (12 sessions) A càrrec de Maria Moliner

35) INICIACIÓ: Dilluns i dijous, de 10.15h a 11.15h (23 sessions)

HOMES I DONES DE LA HISTÒRIA 31) Dijous, de 10.15h a 11.45h (12 sessions) A càrrec de Miquel Morell

36) AVANÇAT 1: Dilluns, d’11.15h a 13.30h (11 sessions) 37) AVANÇAT 2: Dijous, d’11.15h a 13.30h (12 sessions) A càrrec d’Erika Daunert MUS 38) Dimecres, de 10.15h a 12.15h (12 sessions) A càrrec de Luis Alberto Rosell

39) Dimecres, de 18h a 19.30h (12 sessions) A càrrec de Salvador Avià ANGLÈS 40) Pràctiques en diferents situacions quotidianes Dilluns, de 17h a 18h (11 sessions) A càrrec d’Anna Rierola 41) Lectura, comprensió i vocabulari Dimarts, d’11h a 12.30h (11 sessions) A càrrec de Pere Forcada 42) Gramàtica conversació bàsica Dimecres, d’11.45h a 13.15h (12 sessions) A càrrec d’Alan Ponz CATALÀ 43) Dilluns, de 17h a 18.30h (11 sessions) A càrrec d’Autogestió 44) Dilluns, de 17h a 18.30h (11 sessions) A càrrec de Teresa Bonastre 45) Dimarts, de 17h a 18.30h (11 sessions) A càrrec d’Assumpta Marsà 46) Dimarts, de 17.30h a 19h (11 sessions) A càrrec d’Aina Ruiz Col·labora Assumpció Surrallès


14 / 15

FRANCÈS 47) Comprensió, ortografia i parlar. Dilluns, d’11h a 12.30h (11 sessions) A càrrec de Jaume Guindulain 48) Lectura i tertúlia. Dimecres, d’11h a 12.30h (12 sessions) A càrrec de M. Thérese Mosser CONVERSA ALEMANY 49) NIVELL MIG: Dilluns, de 17.30h a 18.45h (11 sessions) A càrrec de Jordi Mora CONVERSA ANGLÈS 50) Dimecres, de 16.15h a 17.45h 51) Dijous, de 16.30h a 18h (12 sessions) A càrrec d’Ernest Terren 85) Divendres, d’ 11h a 12h (12 sessions) A càrrec de Patrick Lawlor CONVERSA FRANCÈS 83) Dilluns, de 18.30h a 19.30h (11 sessions) A càrrec d’Asunción Villanueva CONVERSA ITALIÀ 52) Dimarts, d’11.45h a 13.15h (11 sessions) A càrrec d’Adela Ferrajoli LISTENING ANGLÈS 53) Dilluns, de 18h a 19.30h 54) Dimarts, de 10.15h a 11.45h (11 sessions) A càrrec de Joan Vegara

Memòria MEMORIA 55) Dilluns, de 18.30h a 19.30h Preu: 20,46 € (11 sessions) A càrrec de Maite Carroggio 56) Dimecres, de 18h a 19h Preu: 22,32€ (12 sessions) A càrrec de Maite Carroggio 57) Divendres, de 17.30h a 18.30h Preu: 22,32€ (12 sessions) A càrrec de Jessica Sanchez MEMÒRIA AMB INFORMÀTICA 58) Dimarts, de 18.30h a 19.30h Preu: 20,46€ (11 sessions) A càrrec de Maite Carroggio ACTIVALAMENT Reforça la memòria amb l’ordinador. 59) Dimarts 21 i 28 de gener, 10.15h a 11.45h (2 sessions) Amb el suport de la Fundació “la Caixa”

EXPRESSIÓ CREATIVA

Arts escèniques HAVANERES 60) Dimarts, de 10.15h a 11.45h (11 sessions) A càrrec de Joan Francès Col·labora Luis Alberto Rosell TEATRE 61) Dijous, de 17h a 18.30h (12 sessions) A càrrec d’Anna Rierola Col·labora M. Jesús Rierola

Cuina MICROONES Dimarts, de 10.30h a 12.30h 62) 14 de gener, 63) 11 de febrer, 64) 11 de març, A càrrec de: Pepita Ejarque, Maite Ruiz i Ma Teresa Steegman Inscripció per dies, 15 dies abans MICROONES 68) Dijous, de 10.30h a 12.30h (6 sessions) Inici el 9 de gener. A càrrec de Toni Lechuga i Maite Ruiz PASTISSERIA 66) Dilluns, de 10.15h a 12.30h (11 sessions) Material a pagar el 1r dia de cada mes A càrrec de M. Dolors Puig Col·labora M. Carmen Garcia


16 / 17

Pintura PINTURA

Roba i fils

67) Dimarts, de 10.30h a 12h Preu: 30,69€ (11 sessions) A càrrec de Rodrigo G. Aubert 68) Dimarts, de 17h a 18.30h Preu: 30,69€ (11 sessions) A càrrec de Rosa Blanch 69) Dijous, de 16.30h a 18h Preu: 33,48€ (12 sessions) A càrrec de Rosa Blanch PINTURA 70) Dijous, de 10.30h a 12h (12 sessions) A càrrec de Manel Taure PINTURA DE ROBA 71) Divendres, d’ 11h a 12.30h Preu: 33,48€ (12 sessions) A càrrec de Griselda Gusta

INFORmÀTICA

COSTURA 72) Dimecres, de 17h a 19h (12 sessions) A càrrec de Laura Gimenez Col·laboren:Teresa Hernández, M. Dolors Puig i Antònia Rojo LABORS 73) Dilluns, de 17h a 18.30h (11 sessions) A càrrec de Rosario Montes Col·labora Teresa Hernández 74) Dimarts, de 17h a 19h (11 sessions) A càrrec de M. Lluïsa Mirabet PATCHWORK

75) Dijous, de 10.15h a 11.45h 76) Dijous, d’11.45h a 13.15h Preu: 33,48€ (12 sessions) A càrrec de M. José Folguera

ELS ORGANITZATS PER La Fundació “la Caixa” És previst iniciar-los pel febrer POWER POINT 81) Dilluns, de 10.15h a 11.45h (11 sessions) A càrrec de Jaume Casas

PHOTOSHOP I EDICIÓ DE VÍDEO 82) Dimarts, de 16.15h a 17.45h (11 sessions) A càrrec de Francesc Guasch i Joan Sarrias REFORÇ INFORMÀTIC Entrada lliure, no cal inscripció. 86) Dilluns, de 12h a 13h A càrrec de Jaume Casas


18 / 19

GRUPS D’ORGANITZACIÓ ALTRES SERVEIS: I PARTICIPACIÓ −> Premsa diària −> Comissió Gestora

−> Plafó informatiu

−> Grups de treball per

d’activitats −> Autoservei de begudes i alimentació −> Jocs de taula, divendres −> Petanca −> Aula informàtica, disponible per a navegar, practicar,.. – Veure horaris disponibles a l’aula. −> Servei de préstec de llibres de lletra + – Disponibles al despatx de l’Associació en el seu horari.

activitats −> Voluntaris de Can Castelló

El Projecte Radars: El projecte RADARS és una xarxa de prevenció que té l’objectiu de garantir el benestar de les persones grans reduint el risc d’aïllament i d’exclusió social amb la complicitat del seu entorn.

Si en voleu informació podeu contactar a: radarsgentgran@bcn.cat Tel. 936 197 311 Des de Can Castelló ens hi hem afegit i des de l’Associació de gent gran es farà el seguiment telefònic.

GENER

febrer Dl 3

18 h

XERRADA: Els secrets d’un bon testament

Dc 5

9.30 h

CAMINS DE SALUT: 1r salt d’aigua de Vallvidrera

Dv 7

10 h

COMPARTIM AMB INFANTS: Jocs matemàtics

dm 11

17.30 h SETMANA DE LA SALUT: ús dels medicaments

dc 12

10.30 h SETMANA DE LA SALUT: Consulta mèdica

Dc 12

16.45 h TEATRE: Un jeta, dos jefes

DJ 13

18 h

dj 13

17.30 h SETMANA DE LA SALUT: Envelliment actiu

Dv 14

10.30 h

PASSEJADES URBANES: Ciutadella - Zoo - Parlament

Dl 17

18 h

SETMANA DE LA SALUT: Descobreix els Yogurts

Dm 18

18 h

SETMANA DE LA SALUT: Activitats que afavoreixen l’envelliment actiu

dc 19

18 h

SETMANA DE LA SALUT: mètode Feldenkrais

DC 19

7.45h

CAMINAIRES a Manresa

DJ 20

18 h

MARIA CANALS EDUCA: Recital de Piano

DV 21

10 h

COMPARTIM AMB ELS INFANTS: Costura

DM 25 Dj 20

SETMANA DE LA SALUT: Aparell locomotor

ANEM A TV3

18 h

DV 28

MARIA CANALS EDUCA: Audició comentada

EXCURSIÓ: Calçotada

MARÇ Dg 2

10.45 h CONCERT: OBC i el Rèquiem de Mozart

Dc 5

9.30 h

Dc 5

17.30 h FESTA DE CARNESTOLTES

Dj 6

18 h

Dv 7

10 h

Ds 8

16.45 h TEATRE: Doña Rosita la soltera

DC 12

7.45 h

CAMINS DE SALUT: Puig Castellar (Sta. Coloma de Gramanet) DONES GRANS, GRANS DONES. LA VELLESA FEMENINA AL CINEMA COMPARTIM AMB ELS INFANTS: Noves tecnologies

Dc 8

9.30 h

CAMINS DE SALUT: Font groga

DJ 9

18 h

FETS PER ENTENDRE 1714: Breu Hta.

DG 12

10.45 h CONCERT: OBC i Broadway

DC 15

7.45 h

CAMINAIRES al Parc de St. Llorenç del Munt i la Serra de l’Obac

dj 16

18 h

FETS PER ENTENDRE 1714: Guerra dels Segadors

dV 17

10 h

COMPARTIM AMB INFANTS: Cançons de Falda i Contes

DJ 13

18 h

DJ 23

18 h

FETS PER ENTENDRE 1714: Guerra del Successió

DV 14

10 h

DV 24

PASSEJADES URBANES: 10.30 h Pl. Espanya - MNAC - Fund. Miró

Dj 20

18 h

Dv 24

10 h

COMPARTIM AMB INFANTS: Jocs matemàtics

DV 21

10.30 h PASSEJADES URBANES: Gràcia

18 h

FETS PER ENTENDRE 1714: Himnes i cançons de Catalunya

DJ 27

17.30 h MOSTRA DE TEATRE DE LA GG

EXCURSIÓ: Baix Empordà

dv 28

DJ 30 DJ 30

CAMINAIRES a Campdevànol MARIA CANALS EDUCA: Tertúlia musical dialògica COMPARTIM AMB ELS INFANTS: Petanca - Bitlles - Aros ASSEMBLEA. No hi pots faltar!

EXCURSIÓ: Àrea de Guissona


Col.laborem amb:

Veniu, trieu i participeu! Som molt a prop!

Casal de gent gran Can Castelló C. Castelló, 1 – 7 08021 Barcelona Tel. 93 241 78 74 Fax. 93 200 90 66

Muntaner 14, 58, 64 i 68

Horari de l’equipament de Can Castelló –>De dilluns a divendres, de 10h a 21h –>Dissabtes, de 10h a 14h

Punt d’informació –> De dilluns a divendres, de 10h a 16h i de 16.30h a 20.30h –>Dissabtes, de 10.30h a 13h

Atenció al públic de l’Associació GG Can Castelló –> De dilluns a dijous, Matins de 10.30h a 12h, tardes de 17h a 19.30h casaldegentgrancancastello@gmail.com

Districte de Sarrià-Sant Gervasi bcn.cat/sarria-santgervasi

Casal de gent gran Can Castelló  

Programació hivern 2014