Page 1

Sara Gonz谩lez L贸pez


Sara Gonz谩lez L贸pez


David Lachapelle David LaChapelle és conegut internacionalment per el seu excepcional talent en la combinació d'una estètica hiperrealista única amb missatges profunds i socials. La seva carrera fotogràfica va començar en la dècada de 1980 quan va començar a mostrar la seva obra a galeries de Nova York. De la fotografia , que molt admiro, de David Lachapelle he intentat agafar el toc de sàtira grotesca que obtenen les seves imatges. Són exagera amb grans escenaris les seves fotografies carregades amb una gran critica. No es el meu cas ja que intento promocionar un rellotge però sí intento cridar l’atenció amb imatges molt estridents i probablement molt realistes. Una de les dues imatges aparenta un moment de consumició de estupefacients, en aquesta represento una escena excessiva, com diu l’eslògan, amb la diferencia de que el que ensuma són brillants, per tant fer referència al rellotge tant brillant. En la segona imatge interpreto una escena on la model s'estremeix aparentment per tot l’excessiu que l'envolta, es mostra així amb la seva cara, cabell, ungles, etc. I aquesta sensació l'ha agrada. David Lachapelle té diferents fotografies on les models apareixen amb cara de clímax, i crida molt l'atenció a l'escena ja que imagines un context. Per tant també he agafat com a referència aquest gest.


Marylin Minter Marilyn Minter ha estat objecte de nombroses exposicions individuals , Com el Museu de Sant Francesc d'Art Modern el 2005 , el Centre d'Art Contemporani, i molts més. Les seves fotografies i obres inclouen sovint la sexualitat i la imatgeria eròtica. Utilitza els processos de cambra fosca convencionals. No retalla o manipula digitalment les seves fotografies. Les seves pintures, d'altra banda, es realitzen mitjançant la combinació de negatius en photoshop per crear una imatge totalment nova. Aquesta nova imatge es va convertir després en pintures creades a través de les capes de pintura d'esmalt sobre alumini. Minter i els seus assistents treballen directament aquesta imatge digital de nova creació. El que he extret del caràcter fotogràfic de Minter, ha estat la seva sèrie de joies a la boca, especialment de la fotografia titulada Satiated (2003), on vaig intentar fer unes fotografies prèvies inspirant-me en aquesta. Crec que concordava publicitàriament amb el meu rellotge ja que es un rellotge un tant exagerat i molt cridaner i quedava molt be amb l’excés de voler joies i brillants tant com per mossegar-los. també m'agradava molt la similitud de les gotes d'aigua als diamants.


Hid Saib Hid Said tracta d'expressar la visió , la sensació que tenim envers el món i el seu entorn a través de les obres fotogràfiques . La seva creativitat és el que el fa tan únic, encantador i expressiu . Hid va guanyar prestigi quan va començar a assistir a la Universitat, amb els esdeveniments fotogràfic: " Rostres " , " Retallades " , " desigual " i " sense color" .

La seva col·lecció "neon", es basa en fotografiar cares amb les llums apagades però maquillades amb maquillatge i purpurina fluorescent. em va cridar molt l'atenció la manera en com pintava les cares i com cridava l'atenció ja que no centrava l'atenció en el retrat sinó en els brillants, i això em recordava molt al meu rellotge, també em vaig fixar en les mirades, moltes d'elles directes a càmera i molt provocadores.


Altres campanyes publicitàries, He fet molta recerca sobre moltes cases de rellotgeria i com venen els seus rellotges. En moltes ocasions utilitzen persones famoses, per fer referència a que si una persona tant important o famosa com ella ho porta, tu també per ser com ell hauries de dur aquest rellotge. també moltes campanyes s'identifiquen amb els seus targets. Si un rellotge es elegant i obster, creen un espai fosc o negre, ja que es sol dir que es el colo més elegant, o be un anunci correcte amb línies rectes etc. altres campanyes treuen partit a les múltiples capacitats que té el rellotge com per exemple que pugui anar amb diferents corretges o que s'il·lumini, etc. Altres campanyes amb més nom només els cal fer quelcom que cridi molt la atenció o bé que aixequi molta polèmica per poder rellançar un nou producte. un exemple n’és la campanya D&G mostra vàries imatges lèsbiques, i també sado. Un altre exemple son les múltiples campanyes de Benetton, tan polèmiques.


El meu rellotge es de color rosa, platejat metal·litzat, metal·litzat rosenc, i una corona de brillants que envolten l'esfera. el primer que vaig pensar quan em vaig proposar crear un anunci per aquest, va ser que era molt cridaner, molt estrident. el que més destaca es l'esfera de brillantets que l'envolta i fa que es vagi tota la teva atenció cap a aquesta. al ser tant rosa, un rosa una mica xiclet, vaig pensar en enfocar-ho amb un punt de vista on ressaltar tot lo exagerat i cridaner que aquest es. El projecte proposat a classe va ser el de elaborar el rellotge perfecte amb l'ajuda del photoshop i moltes fotografies preses a plató, vaig combinar capa per capa de cada foto que m'agradava una part del rellotge per poder crear un rellotge, totalment ben il·luminat, i essent fidel al rellotge físic. posteriorment havíem d'introduir aquest en un cartell publicitari i trobar del rellotge allò que poguem potenciar per tal de cridar el públic. el fons de l'anunci ha de ser una fotografia o un muntatge creat totalment per nosaltres, per tant també l’eslògan. Aquest ha de ser breu i concís, que no vol dir que no es pugui allargar, però tindrà més contundència curt i a més, si afegim imperacions, ens introduïm molt més al subconscient del consumidor.


Com he dit, el meu treball comença amb l'elecció d'aquest rellotge per a fotografiar-lo. A la sessió realitzada al plató, me'n vaig adonar de la gran quantitat de brillants i reflexes que aquest té. la corretja es de color rosa fúcsia, i te una corona de brillants al voltant de l'esfera principal. el fons de les busques es brillant rosaci. vàrem realitzar en diferents dies sessions al plató, amb dos flash un a cada costat, sobre la taula de bodegó. Vam col·locar el rellotge a sobre d'un mostrador de rellotges d'una rellotgeria, i vam prendre múltiples fotografies de manera que en cada una d'elles treballàvem l’ il·luminació per a cada part especifica del rellotge. Un cop vaig veure que tenia les suficients fotografies amb els detalls ben il·luminats en cada una diferent, vaig obrir-les en lightroom, i aquí vaig seleccionar les que posteriorment utilitzaria per a la elaboració del rellotge final en photoshop. un cop havia escollit les fotografies que tenien els detalls il·luminats com calia vaig corregir el defecte d'objectiu. Vaig obrir el photoshop i vaig crear un A3 de manera que vaig anar superposant i esborrant el que m'interessava i el que no de cada fotografia on finalment vaig crear un rellotge, intentant-me al màxim al rellotge físic.


Un cop ja vaig tenir el rellotge, havíem de crear un anunci publicitari per tal de cridar l'atenció del públic. jo vaig observar el meu rellotge i vaig veure que el que més podia explotar d'aquest era la seva brillantor, d'aquesta manera vaig veure una possibilitat de tractar-ho com a una mena de luxe a l'abast de tothom i sobretot per a aquelles persones que els hi encanten els complements cridaners. com diu el meu eslògan l’excessiu.

Volia ressaltar que es bo que fos tan recarregat i quant més millor. De manera que una primera prova vaig aprofitar les gotes als vidres i em vaig pintar el llavis de manera molt exagerada i vaig mossegar tant joies com el rellotge i vaig fer fotografies a través del vidre. tot i que les fotografies m'agradaven estèticament, com a anunci no funcionaven. simulant amb les gotes de la pluja els brillants, quedava una imatge molt atapeïda i bastant bruta per ser un anunci tant estètic i vaig descartar la opció.

Vaig rescatar el pensament de que tot l’excessiu que pugui tenir el rellotge era bo i que mai es suficient i vaig agafar una model i la vaig convertir en una model exagerada i artificial. fabricant-la així una mascara brillant amb brillants roses, unes pestanyes postisses molt llargues i els llavis coberts de purpurina i una perruca rossa li vaig col·locar també el rellotge.


En unes primeres fotografies la vaig retratar intentant insinuar i ser sotil i delicada, però poc a poc la sessió va anar evolucionar i m'agradaven molt més les reaccions més exagerades. com a la foto que he seleccionat en primer lloc, la noia s'agafa la cara de manera una mica desesperada, aquesta era una imatge totalment recreada ja que s'hi ens fixem , la mirada de la model se'n va cap al rellotge que es col·locat en un primer pla. La frase de l’eslògan "everything in excess is" finalitza al rellotge, donant a entendre que el que busquen excessiu és el rellotge.

En una segona imatge, es veu que la sessió va anar evolucionant i vaig decidir col·locar la model de manera desenfrenada, i vaig simular una consumició de drogues. He escollit una fotografia on la model intenta ocultar l'evident amb el bitllet sobre el vidre. en aquesta busco la provocació de l'espectador o bé una possible polèmica que aquesta pugui aixecar. aquesta segona imatge publicitària no porta l’eslògan principal perquè la utilitzaria com a una segona imatge publicitària complementària és a dir per a tanques publicitàries on la gent reconegués l'anunci principal on sí apareix l’eslògan "everything in excess is good".


He dirigit el meu anunci a noies de entre 16 i 35 anys aproximadament, amb un caràcter bastant marcat, ja que el rellotge es d'un color molt estrident i cridaner no passarà desapercebut. Va dirigit a un públic que li agraden els reptes i que li agradi la moda. Possiblement va dirigit a un sector de gent molt concret, però que es se sent molt identificat amb el què de la meva campanya. El meu Target es de gent que no te por, que no l'importen les critiques i que li agrada viure la vida al dia, noies que els hi agrada fixar-se en el que porten i que els hi agrada que les mirin. Als meus anuncis intento que les noies desitgin tenir aquest rellotge per tal de ser "excessiva" ja que es ben vist viure la vida de manera desenfrenada per al meu públic. Per tan indirectament intento dir que "si no tens el meu rellotge no podràs ser mai tan radical".


PREZZI http://prezi.com/nenfnivlqpiq/present/?auth_key=ufw3duz&follow=nskhek4jk_hz &kw=present-nenfnivlqpiq&rc=ref-43104311


Rellotge publicitari sara gonzalez lopez  
Advertisement