Page 1

Ohjelmisto 1|2013


SYKSYN ENSI-ILLAT TUTUSTU JO NYT SYKSYN 2013 ENSI-ILTOIHIMME JA LUE MYÖS JATKAVISTA NÄYTELMISTÄ, JOTKA PYSYVÄT OHJELMISTOSSA VÄHINTÄÄN KEVÄÄN AJAN.

2


Ohjelmisto 1|2013

Elämyksiä sinulle ja ystävillesi Hyvä katsoja, Pidät käsissäsi vuoden ensimmäistä Tampereen Työväen Teatterin ohjelmistoesitettä. Toivottavasti pidät tarjontaamme monipuolisena ja onnistut löytämään omaan makuusi ja tarkoitukseesi sopivaa koettavaa, katsottavaa ja kuunneltavaa. Syksyllä Tampereen Työväen Teatterin neljällä erilaisella näyttämöllä esitetään musikaalia, komediaa ja draamaa niin kotimaasta kuin ulkomailta. Jos olet TTT:n vakikävijä, osannet jo odottaa laadukkaita esityksiä. Pyrimme olemaan luottamuksesi arvoisia! Jos olet ensikertalainen teatterissa, kurkista rohkeasti esiripun taa. Digitaalisen teho-arjen aikakaudella teatterin kaltaisella elävällä, kouriintuntuvalla ja sydämeenkäyvällä kokemuksella on entistä enemmän annettavaa. Tervetuloa teatteriin!

3.9.2013 HILJAISET SILLAT

5.9.2013 PRINSESSA

4.10.2013 THE ADDAMS FAMILY

25.9.2013 IHMISELLINEN MIES

26.9.2013 KULKURI

17.10.2013 MAANALAINEN ARMEIJA ISKEE JÄLLEEN

Tuhansien tarinoiden talo 3


Valokuva Petri Kovalainen

PIRJO TOIKKA

ARTO HALONEN

Armi Toivanen


Suuri näyttämö

Uusi musikaali perustuu tositapahtumiin ja Arto Halosen samannimiseen palkittuun menestyselokuvaan. Halonen ohjaa rakastetun tarinan musikaaliksi, ja musiikin säveltää Tuomas Kantelinen. Nimiroolissa on Armi Toivanen (Putous, 21 tapaa pilata avioliitto). Ilkka Koivula palaa tutulle näyttämölle tohtori Grotenfeltin roolissa.

M

usikaali kertoo Anna Lappalaisesta (1896-1988), joka eli 50 vuotta elämästään Tuusulan Kellokosken mielisairaalassa. Risaisen lapsuuden elänyt Anna loi itselleen uuden elämän Prinsessana, joka rakensi hovinsa sairaalaan. Karismaattinen persoona herätti ristiriitoja lääkärikunnassa, mutta ennenkaikkea hän toi iloa ja lohtua toisten potilaiden, henkilökunnan ja ympäröivän yhteisön elämään. Lempeän huumorin sävyttämä tarina herättää kysymyksiä minuudesta ja erilaisuuden hyväksymisestä. Kuka lopulta voi sanoa, milloin ihminen on ehjä? Jospa Prinsessa olikin onnellisempi kuin yksikään meistä? Prinsessa-elokuva on voittanut useita kansainvälisiä elokuvafestivaalipalkintoja ja se on yksi viime aikojen katsotuimmista elokuvista yli 300 000 katsojallaan. Ohjaaja Arto Halonen on puolestaan palkittu elokuvan ansiosta mm. vuoden 2010 valtakunnallisella mielenterveys-palkinnolla sekä kansalaistoiminnan valtakunnallisella tunnustuspalkinnolla. Anna Lappalaisen elämästä on kirjoitettu myös kirja Kellokosken prinsessa.

Rooleissa Armi Toivanen (Prinsessa), Ilkka Koivula (Johan Grotenfelt), Eriikka Väliahde, Jari Ahola, Laura Alajääski, Kristiina Hakovirta, Mika Honkanen, Janne Kallioniemi, Vesa Kietäväinen, Jari Leppänen, Jyrki Mänttäri, Markku Nenonen, Jaana Oravisto Käsikirjoitus Pirjo Toikka ja Arto Halonen • Oh­jaus Arto Halonen Musiikki Tuomas Kantelinen • Kapellimestari Eeva Kontu/Toni Sikström Koreografia Reija Väre • Lavastussuunnittelu Teppo Järvinen • Pukusuunnittelu Jaana Aro Valosuunnittelu Timo Alhanen • Äänisuunnittelu Kalle Nytorp

5

Kantaesitys 5.9.2013 Suurella näyttämöllä

Teatteriravintola Tildan

Prinsessa menu tilauksesta ryhmille! Kysy lisää puh. (03) 2178 444

Ennakkomyynti käy vilkkaasti, joten varaa oma lippusi pian ja varmista paikkasi syksyn teatteritapaukseen! Lippujen hinnat 44/42/39 €


Kantaesitys 26.9.2013 Suurella näyttämöllä

Valokuva Petri Kovalainen

K

ulkuri on raivokkaan hauska sukellus kaikkien aikojen tunnetuimman koomikon Charlie Chaplinin maailmaan. Vuonna 85:n tekijöiden uusi draamakomedia on rakkaudentunnustus miehelle, joka näki naurua mahdottomissakin paikoissa. Se on tarina rakkauden hylkäämästä pojasta, josta kasvoi koko maailman palvoma koomikko. Kulkuri vie katsojat aikamatkalle varieteen ajoista elokuvan kultakauteen. Lavalla nähdään Chaplin-elokuvista tuttuja kohtauksia, fyysistä komediaa ja vaudeville-numeroita. Mitään häpeilemätön, näyttävä suurproduktio ottaa Chaplinin nerokkaan musiikin siivittämänä TTT:n koneistosta kaiken irti pyrkiessään tekemään oikeutta koomikolle, joka sai maailman nauramaan vaikka katsoi sitä kyyneltensä läpi.

Rooleissa Eppu Salminen (Charles Chaplin), Teija Auvinen, Pentti Helin, Tuukka Huttunen, Jari Leppänen, Soili Markkanen, Jyrki Mänttäri, Suvi-Sini Peltola, Tommi Raitolehto, Jukka Saikkonen, Markku Toikka Tanssijat Minna Liimatainen, Saku Mäkelä, Petra Porspakka, Hanna Rajantie, Timo Saari Nuori Charlie - Eino Niemelä/ Mikael Nyberg /Miska Rissanen Nuori Sydney - Akseli Kurkikangas/ Preeti Pesä/Eemeli Rintamäki

Suosittelemme yli 12-vuotiaille. Lippujen hinnat 34/32/29 €

Käsikirjoitus Riku Suokas ja Heikki Syrjä Ohjaus Riku Suokas Koreografia Markku Nenonen Lavastussuunnittelu Hannu Lindholm Pukusuunnittelu Marjaana Mutanen Maskeeraussuunnittelu Emmi Lahtinen, Marjaana Mutanen Äänisuunnittelu Jarkko Tuohimaa Musiikki Charles Chaplin Valosuunnittelu Timo Alhanen Videosuunnittelu Tommi Lepola ja Tero Molin

”Me rakastetaan niitä jotka meitä siitä muistuttaa. Se on hienointa mitä voi toiselle tehdä. Muistuttaa hymystä.”

7

Suuri näyttämö


Suuri näyttämö

Jeremy Lloyd & David Croft

(’Allo ’Allo)

Huippusuosittuun tv-sarjaan perustuva brittikomedia vie katsojan keskelle vilkasta katukahvilaa toisen maailmansodan aikaisessa Ranskassa.

PARHAAT PALAT TV-SARJASTA Suomen kantaesitys Suurella näyttämöllä 17.10.2013 Rooleissa Ola Tuominen, Minna Hokkanen, Heidi Kiviharju, Juha-Matti Koskela, Soili Markkanen, Suvi-Sini Peltola, Matti Pussinen-Eloranta, Tommi Raitolehto, Jukka Saikkonen Käsikirjoitus Jeremy Lloyd, David Croft Suomennos Aino Piirola Ohjaus Mika Eirtovaara Lavastus- ja pukusuunnittelu Marjaana Mutanen Lippujen hinnat 34/32/29 €

T

eoriassa jokaisen pitäisi valita puolensa natsimiehittäjien tai vastarintaliikkeen välillä. Käytännössä soveltamisen varaa jää, kun käyttää vähän mielikuvitusta ja keittiöpsykologiaa. Renén (Ola Tuominen) kaltainen juonikas kahvilanpitäjä miettii hyötyvänsä tilanteesta miellyttämällä kaikkia osapuolia riippuen siitä, mistä päin tuulee. Mutta heiluttaako häntä koiraa? René-raukka huojuu vähintäänkin kahden tulen välissä myös naisrintamalla, vaikka kukaan ei oikein tiedä, millä avuilla hän vetää kauniimpaa sukupuolta niin vastustamattomasti puoleensa. Farssin tapaan mutkittelevat tapahtumat herkullisine yllätyksineen ja väärinkäsityksineen saavat nosteensa terveistä ennakkoluuloista ranskalaisten, saksalaisten, englantilaisten ja italialaisten välillä. Ne toiset ovat juuri tuollaisia! Liity sinäkin maanalaiseen armeijaan – kahvilassa kohtaat tuuheita viiksiä, pökkelöitä natseja ja kuumia tarjoilijoita!

Ola Tuominen Minna Hokkanen Heidi Kiviharju Juha-Matti Koskela Soili Markkanen 8


9

Valokuva Kari Sunnari

Suvi-Sini Peltola Matti Pussinen-Eloranta Tommi Raitolehto Jukka Saikkonen


Valokuva Petri Kovalainen

10


Robert James Waller

(The Bridges of Madison County)

dramatisoinnin Kantaesitys Kellariteatterissa 3.9.2013

P

erheelleen omistautunut mutta yksinäinen Francesca (Teija Auvinen) elää maalaiskaupungissa samanlaisina toistuvia päiviä. Työlleen omistautunut Robert (Auvo Vihro) tulee paikkakunnalle valokuvaamaan National Geographic -lehteen seudun idyllisiä puusiltoja. Heidän tiensä kohtaavat sattumalta, mutta molempien maailmat mullistaen. ”Olemme koko elämämme ajautuneet kohti toisiamme, kohti sitä viikkoa. Katson kamerani linssin läpi ja näen vain sinut.” Vuosikymmeniä myöhemmin Francescan lapset Carolyn ja Michael (Emmi Kaislakari ja Samuli Muje) palaavat äidin kuoltua Iowan maatalolle. Äiti kertoo heille ihmeellisen tarinan kirjeiden, päiväkirjojen ja valokuvien avulla.

Tarina on ihastuttanut Clint Eastwoodin ja Meryl Streepin elokuvana, ja nyt on uuden näyttämösovituksen aika. Rooleissa Teija Auvinen, Auvo Vihro, Emmi Kaislakari, Samuli Muje Romaanin käsikirjoitus Robert James Waller Suomennos ja dramatisointi Seija Holma Ohjaus Milko Lehto Lavastus- ja pukusuunnittelu Markus Tsokkinen Valosuunnittelu Juha Haapasalo Äänisuunnittelu T.J. Mäkinen Lippujen hinnat 25/23/20 €

Francesca: Kuka uskoisi koskaan, että tällainen rakkaus osuu omalle kohdalle? Robert: Osui kuitenkin. Mitä me nyt teemme?

Teija Auvinen • Auvo Vihro 11

Kellariteatteri


Valokuva Pertti Miettinen

12


UUSI MUSIKAALIKOMEDIA SUORAAN BROADWAYLTA

A

ddamsit eivät ole tavallinen perhe. Kaukana siitä. Oman porukan ja kuolleiden sukulaisten kesken sitä ei aina muista, mutta enää vertailulta ei voi välttyä. Perheen tytär Wednesday on kasvanut isoksi ja aikoo naimisiin – taviksen kanssa! Sitä tosin ei Morticia-äiti vielä tiedä. Muuten koko juttu tapahtuisi vain hänen kuolleen ruumiinsa yli. Vaikka toisaalta tyttökin on päättäväinen; pikkuveljensä mukaan kuin pakkaus pahoja aikomuksia, joka olisi ilolla myrkyttänyt oman veljensä vain päästäkseen ajelulle ambulanssissa. Kidutusvälineitä keräävä Isä-Gomez ei ole aiemmin pitänyt salaisuuksia rakkaalta vaimoltaan. Musikaali kulminoituu iltaan, jolloin Wednesdayn herttainen Lucas-ihastus ja hänen järkevät vanhempansa Beinekenit saapuvat ensi kertaa vieraisille salaperäiseen ja selkäpiitä karmivaan Addamsien taloon. Siellä kaikki ei mene ihan niin kuin elokuvissa.

suomen kantaesitys

Vanhalla päänäyttämöllä

Rooleissa Puntti Valtonen (Gomez), Eriikka Väliahde (Morticia), Laura Alajääski (Wednesday), Jukka Nylund (Pugsley), Matti Pussinen-Eloranta (Mumma), Samuli Muje (Fester), Minna Hokkanen (Alice), Mika Honkanen (Mal), Juha-Matti Koskela (Lucas), Sami Eerola (Lurch)

Käsikirjoitus Marshall Brickman, Rick Elise Musiikki ja sanoitukset Andrew Lippa Suomennos Tiina Puumalainen ja Ilpo Tiihonen (laulut) Ohjaus Tiina Puumalainen Visuaalinen suunnittelu Teppo Järvinen Kapellimestari Pekka Siistonen

13

Koreografi Osku Heiskanen Äänisuunnittelu Kalle Nytorp 6-henkinen orkesteri ja tanssiryhmä Lippujen hinnat 32/30/23 €

Vanha päänäyttämö


SIRKKU PELTOLAN UUTUUSNÄYTELMÄ

Kantaesitys 25.9.2013 Kellariteatterissa 14


Valokuva Petri Kovalainen

”Ollaan pitkällä monessa asiassa. Mutta että ihminen on jäänyt siinä monesti hiukan huomiotta. Tai vähälle.”

K

un mies on noin kuusikymmentävuotias, hän saattaa menettää lähes kaiken: kodin, avioliiton, työn ja tomaattien viljelyn. Tilanteeseen voi tietysti suhtautua hyvin monella tapaa. Raine Kukkia antaa muutosten tuulten puhaltaa ja kuljettaa hänet toiseen kaupunkiin, uusien haasteiden ja ihmisten pariin. Hän yrittää voittaa vastoinkäymiset, yksinäisyyden ja elintason jyrkän laskun, iloisella ja luottavaisella elämänkatsomuksella, hyvällä käytöksellä, ahkeruudella ja nöyryydellä, välittämällä kanssaihmisistään, tarjoamalla tilanteen vaatiessa apuaan. Näin Raine Kukkia tulee auttaneeksi ihmisiä ympärillään, hän on eleetön päähenkilö, joka vaikuttaa hieman sivussa, mutta kaikkeen ja kaikkiin. Raine Kukkia jättää maailmaan ja ihmisiin itseään suuremman jäljen: halun elää, kasvaa ja jurottaa, lentää kun on lentoaika. Ihmisellisen käsitteeseen sisältyy ajatus elämän arvosta ja arvokkuudesta kanssaihmisen ominaisuutena. Se hylkii nykyaikaista yksin pärjäämisen ja kilpailun kulttuuria, jossa kiinnostavia ovat vain nuorekkaat voittajat. Rooleissa: Auvo Vihro (Raine Kukkia), Jaana Oravisto, Mikko Nousiainen, Petra Karjalainen, Emmi Kaislakari, Jari Ahola, Miia Selin, Aimo Räsänen, Tuire Salenius Käsikirjoitus ja ohjaus Sirkku Peltola Lavastussuunnittelu Hannu Lindholm Pukusuunnittelu Tellervo Helminen Valo-, video- ja äänisuunnittelu Kyösti Kallio

Auvo Vihro 15

Lippujen hinnat 25/23/20 €

Kellariteatteri


Kiehtova, kiihkeä Carmen kertoo rakkaudesta ja raivosta, tavallisen arjen ylittävästä intohimosta elää ja kuolla.

Valokuva Teppo Järvinen

Rooleissa mm. Janne Kallioniemi (Don Jose), Eriikka Väliahde (Carmen), Miia Selin, Soili Markkanen, Auvo Vihro, Jaana Oravisto, Petra Karjalainen, Juha-Matti Koskela, Emmi Kaislakari, Laura Alajääski, Matti Pussinen-Eloranta, Samuli Muje sekä tanssiryhmä. Prosper Mériméen kertomuksen pohjalta näytelmäksi kirjoittanut Tiina Puumalainen Ohjaus Tiina Puumalainen Koreografia Osku Heiskanen Lavastussuunnittelu Teppo Järvinen Pukusuunnittelu Tellervo Helminen Valosuunnittelu Teemu Nurmelin Äänisuunnittelu Jarkko Tuohimaa Kesto noin 2:15 väliaikoineen. Kantaesitys oli 7.2.2013 Suurella näyttämöllä. Liput 34/32/29 €

16


BIZET – MÉRIMÉE – PUUMALAINEN

T

ämän pävän Carmen nähdään suurella näyttämöllä ilman flamencohametta, härkätaisteluareenoja ja oopperasta tuttuja punaisia ruusuja. Klassikkotarinassa koetaan kohtuuttoman sankarittaren ja perheellisen menestyjämiehen kesyttömistä tunteista syntyvä kiihkeä suhde. Vahva esitys kietoo pauloihinsa upean shown ja visuaalisen teatterin voimin. Kahden eri maailman hahmot nähdään vastakkainasettelussa, jossa kohtaavat järkevä ja byrokraattinen yhteiskunta sekä lainsuojattomien alamaailma mafiosoineen ja yökerhojen burleskitähtineen.

”Tiina Puumalaisen näkemys Carmenista jää varmasti teoksen kotimaiseen esityshistoriaan kiinnostavana merkintänä.” – Maria Hattunen, Turun Sanomat

/CarmenTampereenTyovaenTeatteri

”... työryhmä onnistuu ylittämään odotukset lähes mykistävällä tavalla. (...) Hehkuvat aariat muuttuvat hetkessä pelkäksi kiihkeästi takovaksi rytmiksi kuin tiskijukan sormissa.” – Lauri Meri, Helsingin Sanomat Suuri näyttämö

17


Kellariteatteri

Vuoden paras komedia Britanniassa

BEAN

Valokuva Petri Kovalainen

RICHARD

NÄYTTELIJÄ MINNA HOKKASEN 25-VUOTIS TAITEILIJAJUHLAT 23.3. ESITYKSESSÄ

ic)

(The Heret

R

ichard Beanin kirjoittama Harhaoppinen palkittiin vuoden parhaana komediana Britanniassa. Ilmastotutkija Diane Cassell (Minna Hokkanen) epäilee ilmastonmuutosta. Itsepintainen tiedenainen väittää, ettei valtameren pinta ole noussut senttiäkään. Mutta esimies, professori Kevin Maloney haluaa päästää julkisuuteen vain rahoittajien toiveiden mukaisia tutkimustuloksia. Diane ei pääse helpolla myöskään yksityiselämässään. Hän ajaa pää pystyssä Jaguarilla, vaikka aktivistit puhkovat renkaat ja jättävät jälkeensä uhkauksia. Tytär Phoebe syyttää äitiään syömishäiriöstä sekä kaikesta muusta.

Oman mausteensa maukkaaseen soppaan tuo Dianen ohjaama opiskelija Ben, nuori idealisti, joka painaa omaa hiilijalanjälkeään nollaan. Varoitus: näytelmässä kiroillaan! ”Minna Hokkanen vie totaalisesti mukanaan” – Markus Määttänen, Aamulehti

”Teemat polveilevat tieteen, uskonnon ja politiikan maailmoissa kiinnostavasti ja monitulkintaisesti” – Jussi Kareinen, Keskipohjanmaa

18

Rooleissa Minna Hokkanen, Toni Harjajärvi, Suvi-Sini Peltola, Vesa Kietäväinen, Jyrki Mänttäri, Jenni Helenius Käsikirjoitus Richard Bean Suomennos Teemu Kaskinen Dramaturgi Seija Holma ja työryhmä Ohjaus ja musiikkidramaturgia Snoopi Siren Lavastussuunnittelu Hannu Lindholm Puvut Marjaana Mutanen Valo- ja projisointisuunnittelu Juha Haapasalo Äänisuunnittelu T.J. Mäkinen Kesto noin 2:40 väliaikoineen. Pohjoismainen kantaesitys oli 6.2.2013 Kellariteatterissa. Liput 25/23/20 €


Vanha päänäyttämö

LEO LÖTHMAN – SEPPO PARKKINEN (Fångtransport nr. 86)

”TTT:n vankikomedia on täysosuma” – Pertti Julkunen , Suomen Kuvalehti

”Esitys puhuu, liikkuu, soittaa, laulaa ja tanssii katsojat puolelleen”

Valokuva Jyrki Tervo

– Matti Wacklin, Aamulehti

K

uljetusalan vapaa ammatinharjoittaja Gustav Gustavsson (Pentti Helin) vie kruunun vankia Yrjö Janatuista (Tom Lindholm) kohti Tukholmaa halki Ruotsi-Suomen metsien ja majatalojen. Julkea meno ja hilpeät sattumukset rytmittävät kaksikon matkaa kohti loppuratkaisua. Vahvan musiikin ryydittämän näytelmän tarina perustuu Leo Löthmanin romaaniin. Vånkikuljetus nro 86 on karnevalistinen komedia, joka yhdistää maallista ja sakraalia, kauhua ja riemua. Se on seikkailukertomus kahden pienistä ympyröistä ”Vilpitön veijaritarina, kotoisin olevan miehen matkasta ennakkoluulot voittavaan joka jättää hieman ystävyyteen. hengästyneen ja lämpimän olon” – Katri Kekäläinen, Hämeen Sanomat

19

Rooleissa Pentti Helin, Tom Lindholm, Tuire Salenius, Teija Auvinen, Jari Leppänen, Heidi Kiviharju, Marko Keskitalo Romaani Leo Löthman Suomennos Riitta-Lea Värelä Dramaturgi Seppo Parkkinen Ohjaus Juha Malmivaara Säveltäjä Kari Mäkiranta Lavastus- ja pukusuunnittelu Pirjo Liiri-Majava Valo- ja videosuunnittelu Kyösti Kallio Äänisuunnittelu Niklas Vainio Kesto noin 2:40 väliaikoineen. Kantaesitys oli 5.2.2013 Vanhalla päänäyttämöllä. Liput 28/26/23 €


Vanha päänäyttämö

Kevään esitykset loppuunvarattu. Syksyn liput nyt myynnissä!

Valokuva Petri Kovalainen

Tuomas Kyrön Miniä on vuoden 2012 Kirjan ja ruusun päivän -kirja

Lavalla komedian mestarit Esko Roine ja Aimo Räsänen TUOMAS KYRÖ – SEIJA HOLMA

MIELENSÄPAHOITTAJA JA POIKA

S

uomalaiset sydämet valloittanut Tuomas Kyrön Mielensäpahoittaja nyt TTT:ssä! Seija Holman dramatisoimassa komediassa kaikki tapahtuu näinä aikoina, keväisen jäittenlähdön ja jouluviikkojen välillä. Keskiössä isä, jonka mieli niin helposti pahoittuu. Isän voinnista ja touhuista alituiseen huolissaan hänen aikuinen poikansa.

”Varma paketti naurua ja liikutusta. TTT:llä on tarjota loistavien tekstien päälle myös taitava työryhmä. Kaikki kertakaikkiaan toimii.” – Noora Vaarala, Aamulehti ”Sydämellinen esitys tarjoaa pienen hengähdyksen perusasioiden äärelle.” – Katri Kekäläinen, Keskisuomalainen

20

Rooleissa Esko Roine (Mielensäpahoittaja), Aimo Räsänen (Mielensäpahoittajan poika) Tuomas Kyrön romaanien pohjalta dramatisoinut Seija Holma Ohjaus Marika Vapaavuori Lavastussuunnittelu Oskari Löytönen Pukusuunnittelu työryhmä ja Katri Innanmaa Yhteistyössä TTT ja EP-tuotanto Kesto noin 2 tuntia väliaikoineen. Kantaesitys oli 20.2.2013 Vanhalla päänäyttämöllä. Liput 28/26/23 €


Suuri näyttämö

Valokuva Petri Kovalainen

Sirkku Peltola

L

ento tuo suurelle näyttämölle joukon suomalaisia, jotka odottavat lentokentällä aamuvarhaisella alkavaa Egyptin matkaa. Lomamatkailijat kaipaavat pois pimeästä ja loskaisesta kotimaasta ja lentoa lämpimään on odotettu kuin kuuta nousevaa. Aamun pikkutunneilla lentokentän hulinassa ihmiskohtalot ovat kovilla ja pienikin viivytys tai vastoinkäyminen voi nujertaa lepolomaa tuskaisesti odottavan matkalaisen. ”Niin kristallinkirkasta, niin hienoa. Mutta kuten monet loistavat ideat, tämänkin ymmärtää, kun sen näkee. (...) Lento on uudenlaista Peltolaa ja ehdottomasti hänen parhaita näytelmiään. Ehkä jopa paras.” – Marika Riikonen, Hämeen Sanomat ”Näytelmän idea on mahtava. Se koskettaa melkein kaikkia suomalaisia. (...) Peltola tekee havaintoja meistä tavallisista taapertajista ihan omalla jäljittelemättömällä tavallaan.” – Olli-Pekka Ulkuniemi, Ilkka

21

Rooleissa Laura Alajääski, Tommi Eronen, Pentti Helin, Mika Honkanen, Janne Kallioniemi, Heidi Kiviharju, Jyrki Mänttäri, Mikko Nousiainen, Tuire Salenius, Risto Salmi ja Miia Selin Käsikirjoitus ja ohjaus Sirkku Peltola Koreografia Samuli Roininen Lavastussuunnittelu Hannu Lindholm Pukusuunnittelu Marjaana Mutanen Valosuunnittelu Timo Alhanen Äänisuunnittelu Jarkko Tuohimaa Videosuunnittelu Petri Ruikka Yhteistyössä Tanssiteatteri MD sekä Timo Saari ja Jukka Wennström Kantaesitys oli 27.9.2012 Suurella näyttämöllä Kesto n. 2 h 30 min väliaikoineen. Liput 34/32/29 €


Suuri näyttämö

LIZ – katsojien rakastama häikäisevä musikaali filmitähden elämästä

”Sokan hauraus ja Lundin temperamenttisuus tekevät hahmosta moniulotteisen ja mielenkiintoisen. Laulullisesti molemmat ovat loistavia.” – Katri Kekäläinen, Keskisuomalainen

”Esitys on luksusshow, joka tulee nauttia makeannälkään.” – Anu Ala-Korpela, Aamulehti

yksyllä 2012 ensi-iltansa saanut upea musikaali Liz jatkaa voittokulkuaan Suurella näyttämöllä. Musikaalin nimiroolissa loistavat upeat Sinikka Sokka ja Maria Lund. Esitys on täynnä filmitaivaan säihkettä, sykähdyttäviä pukuja, loisteliaita tanssinumeroita sekä tuttuja hittejä vuosikymmenien varrelta. Musikaali seuraa nykyajassa ikääntyneen Lizin taistelua hänelle tarjotun roolin kanssa ja tuo nuoren Lizin kautta näyttämölle tähden koko historian kirjon; unohtumattomat elokuvat, Hollywoodin glamourin ja Oscar-palkitun Elizabeth Taylorin satuakin ihmeellisemmän elämän.

Rooleissa Maria Lund (nuori Liz), Käsikirjoitus Eppu Nuotio ja Sinikka Sokka (Liz), Toni Harjajärvi, Tiina Brännare Emmi Kaislakari, Laura Alajääski, Ohjaus Tiina Brännare Mika Honkanen, Vesa Kietäväinen, Kapellimestari Eeva Kontu/ Juha-Matti Koskela, Matti Pussinen- Esa Nieminen Eloranta, Jari Ahola, Kristiina Koreografia Tiina Brännare ja Reija Wäre Hakovirta, Jari Leppänen sekä Lavastus Minna Välimäki 12-henkinen tanssiryhmä ja kuoro Pukusuunnittelu Matti Seppänen Kesto n. 2:40 väliaikoineen sekä live-orkesteri

Yhteistyössä

Liput 44/42/39 €

S

Valokuva Petri Kovalainen

”Täydellinen musikaali! Kyyneleet nousivat silmiin vuoroin pakahduttavasta ihastuksesta, vuoroin surun tunteesta. Joka laulusta meni iho varpaita myöten kananlihalle, niin loistavia olitte. (...) Mieletön koreografia, ei voi kuin haukkoa henkeään.” – katsoja


Suuri näyttämö

Valloittava

Vanha päänäyttämö

Valokuva Jonne Renvall

Vanha päänäyttämö 25.-26.10. Katsojien sydämet ainutlaatuisella huumorillaan ja osaamisellaan valloittaneet Osku Heiskanen ja Jarkko Valtee viihdyttävät jälleen tamperelaisyleisöä ilmiömäisillä playback-taidoillaan ja salamannopeilla vaatteiden vaihdoillaan. Luvassa niin vanhoja tuttuja tähtiä kuin uusiakin tuttavuuksia sekä kotimaasta että kansainvälisiltä lavoilta. Nämä ihastuttavat setätädit eivät myöskään jätä ajankohtaisia asioita ja ilmiöitä huomioimatta. Show tempaa mukaansa vaativimmankin yleisön. Tule nauttimaan ja nauramaan itsesi iloiseksi!

Operettien helmi Kreivitär Mariza

L

Intohimoista operettimusikaalia tähdittävät hehkuva Kristiina Hakovirta rikkaana Kreivitär Marizana ja hurmuritenori Pentti Hietanen köyhtyneenä Kreivi Tassilona, joka ajautuu tavoitellun kreivittären tilanhoitajaksi. Humoristista lemmensoppaa saapuu hämmentämään kreivin sisar sekä Marizaa piirittävät rikkaat aatelisherrat. Sykähdyttävä esitys on täynnä viettelyksiä ja väärinkäsityksiä, romantiikkaa ja huumoria.

Kesto noin 2 tuntia väliaikoineen. Liput 35 €

Rooleissa mm. Kristiina Hakovirta (Mariza), Pentti Hietanen (Kreivi Tassilo Endröry-Wittenburg) Musiikki Emmerich Kálmán Libretto Julius Brammer ja Alfred Grünwald Ohjaus ja koreografia Markku Nenonen Kapellimestari Kimmo Tullila/Aino Koskela Sovitus Massimo Lambertin Kesto n. 2:25 väliaikoineen. Liput 41/39/36 €

!

Esitykset 22.3. klo 19, 23.3. klo 13 ja 23.3. klo 19 Suurella näyttämöllä

23

Kreivitär Marizan katsojat kiittävät! ”Lämmitti sielua myöten.” ”Aivan mahtava esitys.” “Musiikkia, romantiikkaa, huumoria kaikilla mausteilla. Suurkiitokset!”


Vanha päänäyttämö

Omakotitalon rakentaminen on farssi on

nutz

(Håndværk

erne)

Valokuva Petri Kovalainen

K Line

S

uomalaisille läheistä aihetta käsitellään poskettoman hauskasti kaikki traumat esiin kaivaen – jos jokin voi mennä omakotitalon rakentamisessa pieleen, se menee! Annika ja Hannes saavat pian oman talon. Modernin parin tavoin he ovat antaneet urakan ammattilaisten hoitoon. Oma peukalo on näissä hommissa keskellä kämmentä, vaikka viulistiHanneksella sormet toimivatkin muuten hyvin. Maallikoiden järki ei lopulta enää taivu työmaan tapahtumiin, kun ammattilaiset vetävät joka välissä höplästä. Mitta tulee täyteen, ja lopulta on pakko lyödä viimeinen naula arkkuun! Kesto noin 2:05 väliaikoineen. Ensi-ilta oli 4.9.2012 Vanhalla päänäyttämöllä. Liput 28/26/23 €

”Urakkaporukka on miehitetty huumorintaitajien Dream Teamilla” – Matti Wacklin, Aamulehti

”Olen eläkkeellä oleva rakennusalan mies. Kävin katsomassa Urakkaporukkaa, oli loistava esitys, kerta kaikkiaan” – Katsoja Rooleissa Heidi Kiviharju, Janne Kallioniemi, Tommi Raitolehto, Miia Selin, Tuire Salenius, Aimo Räsänen, Ilkka A. Jokinen, Jyrki Mänttäri Käsikirjoitus Line Knutzon • Suomennos Liisa Urpelainen • Suometus Tuomas Parkkinen • Ohjaus Pentti Kotkaniemi • Lavastussuunnittelu Teppo Järvinen • Pukusuunnittelu Marjaana Mutanen • Valosuunnittelu Timo J. Mäkinen • Äänisuunnittelu Jarkko Tuohimaa ja Niklas Vainio

24


Yksiöön en Parasta ennen Äitee ota (Bäst före)

(Love, loss and what I wore)

Kellariteatteri

SIRKKU PELTOLA

Rakkauden vaatekaappi Naisen elämää ja suuria tunteita yhdeksi viime syksyn parhaaksi kehutussa näytelmässä

Viimeinen esitys pe 23.3. klo 19 Kellariteatterissa Liput 25/23/20 €

!

vierailut Ilmari Saarelainen kertoo ikääntymisestä ihan kaiken suositussa yhden miehen komediassa. ”Huonotuulisena esityksestä ei pääse poistumaan. Siitä pitää huolen Saarelaisen ironisen itseriittoinen ja samalla aseistariisuvan hurmaava hahmo.”

Lannistumaton Kotalan perhe jo kuudetta vuotta Kellariteatterissa!

M

aailmallakin menestystä saavuttanut Yksiöön en Äitee ota on huikea yleisömenestys. Sirkku Peltolan trilogian perhe on kulkenut samaa matkaa jo peräti vuodesta 2005, kun trilogian ensimmäinen osa Suomen hevonen sai ensi-iltansa.

– Katri Kekäläinen, Keskisuomalainen

”... saa katsomon pyyhkimään naurunkyyneliä silmäkulmistaan.” – Anna Sirén, Etelä-Suomen

Krister Classon Rickard Fuchsin kirjan “Du ser int så gammal ut” -pohjalta
 Suomennos André Wickström Ohjaus, lavastus ja puvustus Riku Suokas

SanomatKesto noin 2 tuntia väliaikoineen. Ensi-ilta oli 7.10.2010. Liput 25/23/20 €

Rooleissa Tuire Salenius (Aili), Maria Aro (Äite),
Aimo Räsänen (Kai),
 Miia Selin
(Jaana), Pentti Helin (Äiten ystävä)

” ... suomalaisen arkipäivän räväkän satiirinen ja pohjimmiltaan lämminhenkinen kuvaus.” – Lauri Meri, Helsingin Sanomat

Satu Paavola

– Dirty, Difficult & Dangerous

 Martti Suosalo ja Satu Paavola Esitykset pe 15.3. klo 19 ja la 16.3. klo 13 Vanhalla päänäyttämöllä K-15. Liput 25 /23/20 €

(The secret lives of Henry and Alice)

Käsikirjoitus ja ohjaus Sirkku Peltola
 Kesto noin 2:30 väliaikoineen. Kantaesitys oli 12.3.2008 Kellariteatterissa. Liput 25/23/20 €

25

Esitykset pe 5.4. ja la 6.4. klo 19 Vanhalla päänäyttämöllä Liput 28/26/23 €


Vanha päänäyttämö

Perheesi teatteri

Lasten teatterisynttärit Haluatko järjestää synttärit, joissa on teatterin taikaa? Tutustu teatterin maailmaan ja kurkista kulisseihin jännittävillä, riemukkailla teatterisynttäreillä! Teatterisynttärit sisältävät ohjattua ohjelmaa ja tarjoilun kymmenelle lapselle. Luvassa on tutustumista esiripun takaiseen maailmaan ja teatterileikkejä. Synttärit kestävät noin puolitoista tuntia. Synttärit on mahdollista järjestää myös teatteriesityksen yhteyteen ostamalla juhlaväelle liput teatteriesitykseen ja tilaamalla synttäritarjoilun väliajalle. Lisätiedot ja varaukset TTT:n Ryhmämyynnistä puh. (03) 2178 333 (ma–pe klo 9–16).

Ensi-ilta 23.4. Vanha päänäyttämö

E

räänä päivänä muuan Brownin perhe löytää pienen karhun Paddingtonin juna-asemalta. Tämä istuu matkalaukun päällä takissaan lappu, jossa lukee ”Huolehtikaa tästä karhusta, kiitos”. Karhu on matkannut Perun perukoilta pelastusveneen vapaamatkustajana. Brownit heltyvät ja vievät hänet kotiinsa. Tämä on alku monille seikkailuille! Karhuherra Paddington on Michael Bondin luoma ja Peggy Fortnumin

luonnostelema ihmisenkaltainen karhu, joka esiteltiin lastenkirjassa ensimmäisen kerran vuonna 1958. Paddingtonilla on yllään kulunut, punainen hattu, sininen takki ja saappaat. Matkalaukussaan hän kantaa tärkeimpiä aarteitaan, kuten passia. Utelias karhuherra tarkoittaa aina hyvää, vaikka hänen ponnistelunsa päättyvätkin usein katastrofeihin. Paddingtonin intohimoja ovat marmeladivoileivät ja kaakao.

Rooleissa Kristian Thulesius, Stina Liman, Ylva Edlund, Kari Jagt, Frank Skog

Ohjaus ja dramatisointi Christian Lindroos Suomennos Pasi Hiihtola Lavastus, projisointikuvat ja pukusuunnittelu Janne Siltavuori Valo- ja äänisuunnittelu, animointi Jukka Hannukainen Musiikki Sofia Finnilä

Karhuherra Paddington kirjoja on käännetty yli 40 kielelle. Hänestä on tehty kaksi televisiosarjaa sekä näköispatsas Lontoon Paddingtonin rautatieasemalle.

26

Yhteistyössä TTT ja Unga Teatern. Suositellaan 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Kesto noin 1 h (ei väliaikaa). Liput 12 €

Valokuva Petra Lönqvist

(Paddington Bear)


Vanha päänäyttämö

EDUARD USPENSKI

Fedja-setä, kissa ja koira Klassikkokertomus ystävyydestä ja mielikuvituksesta

Valokuva Petri Kovalainen

KATJA KROHNIN KAIKEN NURIN PERIN KIEPSAUTTAVA TARINA

K F

edja on kuusivuotias poika, joka vakavan mielenlaatunsa vuoksi on saanut lisänimen setä, siis Fedja-setä. Hänellä on uusi erityislaatuinen ystävä, puhuva löytökissa Matroskin, jota äiti ei anna pitää. Niinpä Fedja-setä päättää muuttaa kissan kanssa maalle. Mukaan liittyvät myös läähättävä karvaturri Musti, hoopo lehmä Mirri, varasteleva Naakka sekä makkaralle perso traktori Tr-Tr Mitja. Vain utelias posteljooni Petshkin aiheuttaa päänvaivaa. Kesto noin 1:50 väliaikoineen. Suosittelemme 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Ensi-ilta oli 23.10.2012 Vanhalla päänäyttämöllä. Liput 20 €

Rooleissa Suvi-Sini Peltola (Fedja-setä), Teija Auvinen, Auvo Vihro, Jaana Oravisto, Jukka Saikkonen, Minna Hokkanen, EevaRiitta Salo, Sanna Majanlahti Käsikirjoitus Eduard Uspenski Suomennos Martti Anhava Näyttämösovitus Kaija Siikala Ohjaus Pekka Sonck Lavastus Kari Kokkonen Pukusuunnittelu Tellervo Helminen Valosuunnittelu Juha Haapasalo Äänisuunnittelu Niklas Vainio

TARJOUS S-ETUKORTILLA 18 € (max 4 lippua / kortti) Koululaisliput arkiaamuesityksiin 13 € oppilas, 1 opettaja ryhmän mukana ilmaiseksi.

27

oko perheen näytelmä saa katsomaan tuttuja tapoja hauskasti uudesta näkökulmasta. Miten ruokapöydässä käyttäydytään? Saako sisällä pelata pallolla? Pitääkö pukea yöpaita? Nelivuotiaalla Iiralla on edessään jännittävä seikkailu: hän menee ensi kertaa isoisälle yökylään. Siellä kaikki on vähän hassusti, sillä isoisällä on omat erikoiset tapansa. Hänen nimensä on Sotta Pyttynen, ja hän ei piittaa turhantarkoista säännöistä. Kesto noin 45 minuuttia (ei väliaikaa). Suosittelemme 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Ensi-ilta oli 18.9.2012 Kellariteatterissa. Liput 9 €

Rooleissa Eeva-Riitta Salo, Harri Rantanen Käsikirjoitus Katja Krohn Ohjaus Auvo Vihro Lavastussuunnittelu Kari Kokkonen Puvut Katri Innanmaa Valo- ja äänisuunnittelu Juha Haapasalo Kellariteatteri


Tervetuloa Tildan pitopöytään!

PUISTOTORNIN PUISTOTORNIN UUDET UPEATUUDET UPEAT KOKOUSKOKOUSJA JA JUHLATILAT Tampereen Työväen Teatterin yhteydessä JUHLATILAT VARATTAVISSA!

OTA Tervetuloa YHTEYTTÄ: Puistotorniin, jossa www.puistotorni.fi kokous, kulttuuri myynti@puistotorni.fi puh. 044 705 5775

ja historia yhdistyvät!

Tampere Congress & Culture Centre Puistotorni Hämeenpuisto 28 Tampere

Tampere Congress & Culture Centre Puistotorni Hämeenpuisto 28, 33200 Tampere, puh. 044 705 5775, myynti@puistotorni.fi

puistotorni.fi

Tilausruokailut ryhmille teatteripalvelut@ttt-teatteri.fi, 044 7201 235 ttt-teatteri.fi/ravintola


Ravintola Natalie sijaitsee Tampereen Työväen Teatterin kanssa samassa talossa. Tunnelmallinen ja lämminhenkinen Natalie toimii teatteri- ja iltaravintolana. Ruokalista on koottu siten, että herkkuja löytyy niin kasvissyöjille kuin kalan ja mehevien pihvien ystäville. Ryhmille omat tarjoukset. Ole hyvä ja soita tai katso nettisivuiltamme.

Pidä Luova Tauko arjen keskellä. Tampereen Seudun Osuuspankki tukee monipuolisesti paikallista kulttuurielämää ja tarjoaa omistajajäsenilleen ainutlaatuisia elämyksiä. Herkkuja ennen ja jälkeen teatterin.

Hallituskatu 19, 33200 Tampere Puh. 03-223 2040 Avoinna: Tiistai klo 17 - 22 Keskiviikko - perjantai 17 - 24 Lauantai klo 12 - 24 www.natalie.fi • ravintola@natalie.fi

Tutustu ajankohtaisiin etuihimme osoitteessa www.op.fi/tampere. Yhteistyökumppaniemme tarjoamat edut saat esittämällä maksutilanteessa pankkikorttisi, josta omistajajäsenyys ilmenee.

Yhdessä hyvä tulee.


A J O K K I KE AA I D E M & KO Sakespearen kootut theokset

Ihan kusessa

(Fully Committed)

Yksi näyttelijä, kymmeniä rooleja

Luolamies

(Defending the Caveman)

Lämmöllä ja suurella sydämellä jo vuodesta 2007

FC Siperia opettaa ”Jos haluat nauraa sydämesi pohjasta, suuntaa TTT-Klubille” – Päivi Kuokkanen, Ylöjärven Uutiset

Ollako vai eikö olla? Vai miten se meni? Kuka se Macbeth oli vai oliko se edes mikään? Kaikkihan tietävät Romeon ja Julian? Jos William Shakespearen tuotanto ei ole hallussasi, ei se mitään. Ei se ole meilläkään. Esitämme silti kaikki hänen näytelmänsä kahdessa tunnissa. Koska teoksia on paljon, täytyy hieman tiivistää, oikoa ja tehdä niistä hyvinkin... no, omia tulkintoja. Kesto noin 2:00 väliaikoineen. Ensi-ilta oli 30.1.2013 TTT-Klubilla. Yhteistyössä TTT ja Teatteri Siperia. Liput 25/23/20 €

Rooleissa Tuukka Huttunen, Mikko Nousiainen, Teemu Palosaari Käsikirjoitus Jess Borgeson, Adam Long, Daniel Singer Suomennos Tuomas Nevanlinna Ohjaus Miika Muranen Puvustus Jenni Tokpanou Äänisuunnittelu Ville Leppilahti

”Hetkessä vaihtuvia ja keskenään kommunikoivia rooleja ei hallitsisi kukaan muu kuin Lari Halmeen tapainen virtuoosi” – Nina Lehtinen, Aamulehti

Time-lehden Best Theater 2000 -listalle yltäneen komedian ovat kotiuttaneet Manhattanilta Suomeen näyttelijä Lari Halme ja ohjaaja Mika Eirtovaara muovaten, leipoen ja maustaen tekstiä. Kesto noin 1:40 väliaikoineen. Pohjoismainen kantaesitys oli 1.11.2012 TTT-Klubilla. Liput 25/23/20 €.

Kaikki roolit Lari Halme Käsikirjoitus Becky Mode Suomennos Timo Mikkola Ohjaus Mika Eirtovaara Puvustus Katri Innanmaa Ääni- ja valosuunnittelu Jani Havunen

”Stand up -komiikan kokenut tekijä on näyttämöllä nopeasti reagoiva ja levollisesti läsnä oleva” – Matti Wacklin, Aamulehti ”En löydä kyllin kiittäviä sanoja taidokkaasta esityksestänne” – Katsoja Rakastaa shoppailua? Kysyy eksyessään tietä? Vaihtaa sukat joka päivä? On ehkä mies – mutta ei Luolamies! Luolamies on tikahduttavan hauska, lämmöllä miesten ja naisten eroja ruotiva esitys, jota on esitetty ainakin 30 eri maassa 15 eri kielellä. TTT:n näyttämölle sen tuo Riku Suokas! Luolamies Riku Suokas Käsikirjoitus Rob Becker Suomennos ja ohjaus Ville Virtanen Kesto noin 2:15 väliaikoineen. Suosittelemme yli 15-vuotiaille. Ensi-ilta oli 5.10.2007. Liput 25/23/20 €


)

Viimeiset esitykset

Mysteerio Buffo Riku Suokas Ilmiömäinen show-kokonaisuus tuo TTT-Klubin valokeilaan koomikot ja tähtiartistit kerran kuukaudessa.

Älä ohita tätä! Erkki Saarelan Dario Fon teksteihin perustuva klassikkoesitys

Vain 5.4. klo 19 TTT-Klubilla Liput 25/23/20 €

Nauti koko ilta stand upista, musiikista ja yllätysohjelmasta – hyvää ruokaa ja juomaa unohtamatta! Jokaisella kerralla mukana isännät Riku Suokas ja Sami Hintsanen House Band sekä koomikkovieras ja illan tähtiartisti.

Sami Hintsanen

Ilta alkaa klo 20.30, buffet klo 19.30. Ohjelma kestää yli puolenyön.

Sainks mä? Työporukka risteilyllä Sainks mä?

Viimeinen esitys ke 10.4. TTT-Klubilla. Liput 25/23/20 €.

22.3. Kirsi Ranto Paul Westlake 19.4. Pauli Hanhiniemi Liput 28 € (klo 22 jälkeen 14 €). 10.5. Antti Kleemola Buffet ja Friday Night Live yhteensä 48 €.


9

skatu 1

Hallitu

13.4. For Your Ears Only

KEIKAT

K 18

Viikonloppuisin live-musiikkia laadukkaasti TTT-Klubilla – koe artisti läheltä, rennosti omassa pöydässä istuen! 12.4. Costello Hautamäki

Showtime klo 23, ovet avataan klo 21.30. Liput 10-15 €. Muutokset ohjelmaan mahdollisia.

26.4. Jani Wickholm Solo

11.5. Dave Lindholm Solo

5.4. Harri Marstio Duo

3.5. Paleface

23.3. Kauko Röyhkä Solo

6.4. Mr. Breathless

27.4. Pepe Ahlqvist Solo


TTT-Klubi info BUFFET + ESITYS Ravintola on avoinna esitysiltoina arkisin klo 18–22 sekä viikonloppuisin klo 18–02 (04).

Ikäraja 18 vuotta kaikkiin klo 20 jälkeen alkaviin esityksiin. A-oikeudet ja lämmitetty terassi. Hallituskatu 19, puh. (03) 2178 222

Haluaisitko ruokailla ennen esitystä monipuolisessa buffet-pöydässämme? Buffet katetaan TTT-Klubille perjantaisin ja lauantaisin klo 17.30–18.15 sekä Friday Night Live -iltoina klo 19.30–20.15.

Varaa itsellesi tai ryhmällesi herkutteluhetki: myynti@ttt-teatteri. fi tai puh. (03) 2178 222.

www.ttt-klubi.fi

MENU (20 €) LIPUT

Marinoitua paprikaa ja oliiveja sekä artisokkaa (m, g)

Lippu.fi TTT:n lippumyymälä puh. (03) 2178 222 tai ovelta

Seuraa TTT-Klubia

Perunasalaattia ja chorizomakkaraa (l, g) Paahdettua broileria aiolikastikkeen ja punasipulin kera (m, g) Katkarapu-omenasalaattia (l, g) Häränpaistia coleslawsalaatin kera (m, g) m=maidoton, l=laktoositon, g=gluteeniton

Ristorante Como tarjoaa TTT:n teatterilipulla

-30% pääruuista

Lippu voimassa 2 viikon ajan esityspäivästä. (max. 6 hengen seurueelle)

Yhteistyössä

Teatterijatkot samassa kort teliss

?

a

ulla pääset Saman päivän TTT:n lip hintaan! keväällä klubille puoleen

Tarjous voimassa 31.12.2013 asti.

Hämeenkatu 7, 2. krs. • Puh. 010 423 3209


AITIOT UUDET UPEAT SUUREN NÄYTTÄMÖN AITIOT OVAT LOISTAVA PAIKKA YRITYSTILAISUUKSILLE.

Esitteen Graafinen suunnittelu, Anne Sillanaukee, Jenni Miettinen, Kari Sunnari

VIP-PAKETTIIN SISÄLTYY • Omat lämpiötilat tarjoiluineen: alkukuohuviini ja väliaikatarjoilut • Vip-emäntä/-isäntä • Vaatesäilytys • Käsiohjelma Sivuaitio max. 26 henkilöä Taka-aitio max. 15 henkilöä

TTT-Klubi

Alkaen 60 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat näytelmittäin.

Buffet perjantaisin ja lauantaisin klo 17.30, myös muiden näyttämöiden asiakkaille.

Kysy VIP-paketteja myös muille näyttämöille!

puh. 044 720 1350 tai 044 7201 289

Tiedustelut ja varaukset puh. (03) 2178 333 (ma–pe klo 9–16), myynti@ttt-teatteri.fi

Väliaikatarjoilut ja tilausruokailut Teatteriravintola Tilda

Yhtä juhlaa yrityksille! Meiltä räätälöidyt ratkaisut yrityksille ja yksityistilaisuuksiin. Tilat, ruokailut ja kulttuurielämäykset samasta korttelista.

puh. 044 7201 289

EROTU TYYLILLÄ! Tiedustelut Ryhmä- ja yritysmyynti puh. (03) 2178 333 (ma–pe klo 9–16) myynti@ttt-teatteri.fi

Karoliina Nisula puh. 044 720 1375 karoliina.nisula@ttt-teatteri.fi


INFO (03) 217 8222 Hämeenpuisto 32 (PL 139), 33201 Tampere Avoinna ma–la klo 12–19 Puhelinmyynti ma–la klo 10–19 lipunmyynti@ttt-teatteri.fi

RYHMÄ- JA YRITYSMYYNTI (03) 2178 333 Avoinna ma–pe klo 9–16

LIPPUJEN VAHVISTAMINEN JA LUNASTAMINEN Yksittäislippujen lunastaminen tai vahvistaminen viimeistään 2 viikkoa ennen esitystä ja ryhmävarauksien viimeistään 4 viikkoa ennen esitystä. Lippupisteen kirjelaskuna lähetettävistä lipuista veloitetaan posti- ja käsittelykuluja 10 €/lähetys. Teatteri ei lunasta takaisin jo lunastettuja lippuja.

NAULAKKOMAKSU 1,50 €, auloissa on myös maksuttomia naulakoita.

VÄLIAIKATARJOILUT Väliaikatarjoilut ja ryhmien/ yritysten tilausruokailut (03) 2178 444 ma–pe 9–16 teatteripalvelut@ttt-teatteri.fi

myynti@ttt-teatteri.fi

VIP-PAKETIT

TTT-KLUBI

ALENNUKSET

Alkaen 60 €, sisältäen teatterilipun, tarjoilun, käsiohjelman ja vaatesäilytyksen

(03) 2178 222 ma–la klo 12–19 esitysiltoina, klo 19 jälkeen 044 720 1350.

Eläkeläis-, opiskelija- ja lastenliput ovat voimassa ma–pe sekä lauantain iltapäiväesityksissä.

SARJALIPPU

PUKUVUOKRAUS

Teatterisarjalippuun sisältyy 4 lippua Kellariteatterin ja/tai Vanhan päänäyttämön esityksiin.

044 720 1277

Alennukset eivät koske ensi-iltoja.

RYHMÄHINNAT • Väh. 30 henkilön ryhmä - 2 €/peruslippu, ryhmänvetäjälle ilmainen lippu • Väh. 90 henkilön ryhmä - 4 e/peruslippu, ryhmänvetäjälle ilmainen lippu • Väh. 30 henkilön opiskelijaryhmä - 2e/opiskelijalippu, ryhmänvetäjälle ilmainen lippu Ryhmäalennukset ovat voimassa ma– pe esityksissä.

Hinta 100 €.

VIIME HETKEN LIPPU Voimassa erikseen ilmoitettavana ajankohtana. Myynti alkaa tuntia ennen esitystä TTT:n lippumyymälässä, ennakkovarausta ei voi tehdä.

pukuvuokraus@ttt-teatteri.fi

TEATTERIKIERROKSET JA ESTEETTÖMYYSPALVELUT (03) 2178 111 minna.viklund@ttt-teatteri.fi Muutokset mahdollisia.

FORCE MAJEURE Näytäntö perutetaan vain ylivoimaisen esteen sattuessa. Tällöin asiakkaalle palautetaan vain lipun hinta lunastettua pääsylippua vastaan. Yhteistyökumppanit

TTT-TEATTERI.FI

LIPPUMYYMÄLÄ


TTT-TEATTERI.FI LATAA TTT PUHELIMEESI

Iphone

Android

OLEMME SOSIAALISIA

LIPUT

RYHMÄ- JA YRITYSMYYNTI

Lippumyymälä (Hämeenpuisto 32) ma–la klo 12–19 puhelinmyynti ma–la klo 10–19 puh. (03) 2178 222 lipunmyynti@ttt-teatteri.fi

ma–pe klo 9–16 puh. (03) 2178 333 myynti@ttt-teatteri.fi

/TampereenTyovaenTeatteri

/TTTeatteri

VÄLIAIKATARJOILUT JA TILAUSRUOKAILUT Teatteriravintola Tilda puh. (03) 2178 444 Nettivaraukset ttt-teatteri.fi

Tilaa uutiskirje Ajankohtaiset uutiset ja teatteritarjoukset

Tampereen Työväen Teatterin ohjelmistoesite  

Kevään ja syksyn 2013 ohjelmisto yksissä kansissa.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you