Page 1

RECORREGUT PER PARÍS Primer dia: Al matí sortirem des de la estació de metro Gare du Nord, on tindrem que estar allà a les 8:30 del matí. Agafarem el metro amb direcció de l'estació Charles de Gaulle. Tardarem més de 30 minuts, així que arribarem a les a un quart de deu del matí al arc del Triomf. El arc del Triomf és un monument típic de l'arquitectura romana en forma d'arc que originàriament commemorava el triomf en alguna batalla. Tindrem mitjà hora per poder visitar el arc del Triomf. A continuació anirem camina'n per els Camps Elisis, on son 2 quilometres caminant, on trigarem mitjà hora/ tres quarts d'hores, ja que podem anar gaudint de diferents botigues. Finalment arribarem a la plaça Concorde, on tindrem 20 minuts per estar-hi. Desprès passarem per el jardí de Tuileries, fins arribar al Museu de Louvre on trigaríem un quart d'hora en arribar, on l'entra costarà 8,50 euros, i els menors de 26 anys passaran gratuïtament i entrarem a gaudir del musem a les 11:30. Per últim anirem a menjar al Jardí de

les Tuileries.


A la tarda sortiríem de Jardí de les Tuilerias, on tindrem que estar tots a les tres del mig dia. Anirem agafar el metro a l’estació Palais Royal amb destinació Cité. On anirem caminant fins a Notre Dame, que hi ha uns 10 minuts. La entra per entrar a Notre Dame es gratuïta, però si volen pujar a dalt té un cost de 7 euros, menys el menors de 18 anys que es gratuït. Tindrem tres quarts d’hora per poder estar. Notre Dame és una de les catedrals franceses més antigues d'estil gòtic. Es va començar a construir l'any 1163 i es va acabar l'any 1345. Dedicada a Maria, Mare de Jesucrist (d'aquí el nom Notre-Dame, la Mare de Déu). I allà estaríem una hora.


I per finalitzar el dia aniríem a visitar al Palau de la justícia, on era l’antiga residència del reis. Allà en podrem estar tota la estona que vulguem, ja que desprès cadascun agafarà el metro i baixarà en la

parada del metro que li vagi millor per arribar al seu hotel.

Segon dia: Al matí sortirem des de la estació de metro Gare du Nord, on va ser el punt de trobada del primer dia, haurem d’estar allà a les 9:30. Agafaren el metro amb destinació de l’estació de metro Champs-Élysees, on es trigarà una mica més de mitjà hora. Desprès tenim cinc minuts caminat per arribar al Petit Palais, on podrem estar una hora.

A continuació anirem al Port des Champs Elysees, on agafarem el vaixell per poder navegar per tot el riu Sena i poder gaudir de les seves vistes. Embarcarem a les 11 del matí.


Finalment al cap de mitjà hora sobre les 11:30, acabarem arribant al Port de la Bourdonnais, on només arribar ja podrem gaudir de la magnifica Torre Iffel. La Torre Iffel va ser erigida amb motiu de l'Exposició Universal celebrada a París (França) l'any 1889. Va suposar una fita decisiva en la construcció en ferro. L'enginyer francès Alexandre Gustave Eiffel va projectar aquesta impressionant estructura reticulada de ferro colat. En la Torre Iffel es podrà estar tota la estona que es vulgui, ja que per la tarda es lliure per que cadascú vagi allà on vulgui en París.


Esperem que desfruiteu molt del viatjà, i os agradi aquesta petita estança en París!

Recorregut per Paris  

oifdygwioer ire ire oireg

Advertisement