Page 1

SARA BERNAL MUÑOZ PORTFOLIO 2019 INFLUENCERS CAMPAIGNS


#ActitudBienStar

ElPozo BienStar Objectiu _ Awareness Plataformes _ IG + FB + YT + Blogs Descripció de la campanya _ La campanya #ActitudBienStar tenia com objectiu aconseguir 7 milions d’impactes en digital durant l’any 2018 potenciant 4 productes. Va ser una campanya constant durant tot l’any, on cada mes es feien col·laboracions a perfils variats i a diferents plataformes. Es van seleccionar diferents perfils en funció del target al que anava dirigit cada producte (perfils més esportius per un producte dirigit a esportistes, perfils més foodies per la gama sense sal, perfils familiars per la gama “KIDS” o perfils més “lifestyle per la gama sense sucre).


#momentoGullón

Gullón Objectiu _ Awareness Plataformes _ IG Descripció de la campanya _ La campanya #momentoGullón tenia com a objectiu donar a conèixer diferents games de la marca on cada influencer explicava què significava per a ella un “momento Gullón”. Es van seleccionar diferents perfils d’acord amb el tipus de producte.


#125añosGullón

Gullón Objectiu _ Brand awareness + Leads Plataformes _ IG Descripció de la campanya _ Per a celebrar els 125 anys de Gullón, es va fer un sorteig a través d’una influencer amb un perfil medium on es regalava un pack de productes. L’objectiu principal era aconseguir awareness i atreure seguidors al perfil de la marca.


Turris Objectiu _ Brand awareness + Fidelització Descripció de la campanya _ De manera trimestral es duia a terme una campanya de microinfluencers. S´aprofitava el llançament de un nou producte i/o una data especial (Sant Valentí, Nadal o l’inici de la tardor, com a l’exemple de les fotografíes) per enviar-ho a un grup de microinfluencers per a que fossin els primers en provar-ho. Es van aconseguir molt bons resultats per a les 3 campanyes que es van dur a terme durant l’any 2018. Gairebé el 90% dels influencers van compartir a través de les seves xarxes socials els productes de Turris de manera totalment altruista i a més, es va aconseguir fidelitzar a la majoria de perfils, ja que de manera regular es van seguir enviant productes.


EMAIL. SARABERNAL15@GMAIL.COM TELF. 656 94 83 88

Profile for sarabernalmunoz

Portfolio Sara Bernal Muñoz  

Portfolio Sara Bernal Muñoz  

Advertisement