Page 1

WWW.IDE.DK

VIND EN HAVEPLAN

til en værdi af kr. 10.000,-

TEMA: LYSET ER TILBAGE

31 sider

HAVEMØBLER

HAVEMØBLER, HAVEMØBLER,

havemøbler …

06

MAKEOVER: SOMMERHUSET BLEV KLAR TIL NYE FERIER HJERTEFORENINGEN

STYRKER DANSKE HJERTER Alle har råd til

EN LÆKKER SOFA

IDEMØBLER HOLDER SØNDAGSÅBENT DEN 28. MARTS FRA KL. 10 TIL 16


UD I LYSET … Forandringen fra vinter til forår har virkelig ladet vente på sig i år. Bag os ligger nogle meget lange og meget kolde måneder, og ligesom os har du sikkert længtes mod krokus, fuglefløjt og ny energi. Men nu er det forår, og FRYD inviterer dig ud i de første solstråler. Åben alle sanser, klæd dig lunt på og find havens mest solbeskinnede krog. Hent så dækstolen frem fra gemmerne, red den op med hynder, puder og tæpper – eller vælg dig parkens bedste bænk – lav dig en kop dampende varm te og tag FRYD med ud i lyset. Her kan du nu nyde stilheden, ensomheden og de 68-siders forårsinspiration til boligen. Vi kommer bl.a. med gode tips til, hvordan du gør din have eller altan spiselig. Du kan gå på opdagelse blandt alle de lækre nye havemøbler, og du kan lade dig inspirere af forårets bedste boligtips – se for eksempel den overraskende makeover af et sommerhus i Blåvand på s. 38. En plads i solen er også de helt rigtige rammer til at læse om den boblende optimisme, der følger med lyset og foråret, og som for mange udløser en ubændig lyst til at skabe forandringer i hus og have. Vi afslører, at der faktisk er en god forklaring på forårskuller – få den på side 4. Und dig selv en stille stund med magasinet her og fryd dig over, at forandringen langt om længe er kommet.

LEVERING IDEmøbler kan altid hjælpe dig med at få bragt dine nye møbler hjem. I butikken kan du få leveringsomkostningerne oplyst. Fortryder du købet, kan vi også hjælpe med returtransporten. PRISGARANTI Har du købt en vare hos IDEmøbler, og derefter ser den annonceret fra et andet bolighus til en lavere pris, udbetaler vi selvfølgelig prisforskellen ved henvendelse. Prisgarantien gælder 14 dage efter køb. Garantien gælder ikke for internettilbud, ophørsudsalg, køtilbud eller priser annonceret i en meget begrænset tidsperiode. GAVEKORT Et gavekort til IDEmøbler er den ideelle gaveide til fødselsdag, bryllup, jubilæum, konfirmation eller til jul. Gavekortet kan indløses over hele landet, og du kan købe det i alle vores butikker. RETURRET Har du fortrudt dit køb, kan du inden 8 dage returnere varen mod fremvisning af kvittering. Varen skal returneres i original emballage samt være ubrugt og ubeskadiget. Nedsatte varer eller specielt hjemtagne varer kan ikke returneres. BYTTEGARANTI Får du en gave, der er købt hos IDEmøber, og du af en eller anden grund gerne vil bytte den, kan alle gaver under 2.000,- kr. byttes i hvilken som helst IDEmøbler forretning. Eneste krav er, at den er mærket med IDEmøblers byttemærkat, og at du medbringer kvitteringen.

IDEmøbler

14 DAGES OMBYTNINGSRET Hos IDEmøbler giver vi 14 dages ombytningsret, du skal blot medbringe en kvittering. Desuden skal varen være ubrugt og i original emballage. Nedsatte eller specielt bestilte varer kan ikke ombyttes.

IDEMØBLER SØGER NYE ELEVER TIL VORES HOVEDKONTOR OG MØBELHUSE. ER DET NOGET FOR DIG, ELLER NOGEN DU KENDER, ER DER MEGET MERE AT LÆSE PÅ WWW.IDE.DK

THORBJØRN SEJER JENSEN Direktør IDEmøbler

SKYGGE

5 ÅRS REKLAMATIONSRET Når du køber møbler hos IDEmøbler, får du 5 års reklamationsret på alle møbler beregnet til indendørs brug. På senge giver vi endda helt op til 15 års reklamationsret. Læs mere om IDEmøblers garantier og reklamationspolitik på www.ide.dk/garanti. WWW.IDE.DK Bliv inspireret, se det store udvalg og find butiksoversigt, åbningstider og meget mere på www.ide.dk.

eller ring på 89 20 20 39 og få anvist den nærmeste IDEmøbler. REKLAMEBUREAU: Recommended Denmark A/S TRYKKERI: Stibo Graphic


INDHOLD

SOMMERHUSET FIK EN MAKEOVER Side 38 NYT PÅ MENUEN Side 56

EN LILLE SMULE SKAGEN Side 8

2 4 6 8 10 12 14 17 18 20 24 25 26 28 30 34 36 38 41 42 44 46 48 50 52 54 55 58 60 66 67

Leder Forårskuller Din spiselige have En lille smule Skagen Kulør på udelivet Drømmen om en havudsigt Sort & Sommerligt Slæng dig - et udvalg af hynder Din private fortovscafé Sommer i lige linier - designerhavemøbler En plads i solen Tag sommeren med indenfor Den overdækkede terrasse Havemøbler til helårsbrug Cane-line – forkælelse der holder Parasoller – til ly, læ og skygge Galleri Sommerhuset fik en makeover Fang stilen i sommerhuset Fornemmelser for forår Vask din sofa Klassiske sorte lædersofaer Alle har råd til en lækker sofa Sofa om dagen – seng om natten Lyse indfald i spisestuen 10 vi ka’ li’ Stylistens opslagstavle Løb for forandring Soveværelset Hvad er din nattesøvn værd? Øko tekstiler og sjovt genbrug

CANE-LINE FORKÆLELSE DER HOLDER Fra side 30

HVAD ER DIN NATTESØVN VÆRD? Side 66

HJERTEFORENINGEN OG LØB FOR FORANDRING Side 58


FORÅRSKULLER – kast overtøjet og smid hæmningerne Bliver du også en lille smule fjollet og overgearet på den første solbeskinnede forårsdag? Som om foråret udløser al den energi og trang til forandring, som har ophobet sig gennem den lange, mørke vinter? Hvis ja, så får du her en helt logisk forklaring.

Det hele begynder, når de første spæde tegn på forår viser sig, og solen farver himmel og jord i klare farver. Så kommer den her kriblen og kilden dybt indeni, det bobler i brystet og breder sig gradvist til fingre og tæer. Og så melder den sig – lysten til at fløjte, synge eller måske ligefrem skrige af fryd og sammen med den – trangen til forandring. Og da det stadig er lidt køligt, kan den passende begynde inden døre.

LYS GØR DIG LYKKELIGERE Fænomenet forårskuller er ikke nyt og er bl.a. beskrevet i litteratur og sangtekster gennem hele menneskehedens historie. Men hvad skyldes så, den øgede energi og brusende fornemmelse af lykke, der følger med, når solen får magt og dagene gradvist bliver længere? Det spørgsmål stillede vi Poul Videbech, professor i klinisk psykiatri: ”Man bliver selvfølgelig gladere, når det bliver varmere, og man ser det hele spire. Men for nogle mennesker betyder det også meget, at der er mere sollys,” forklarer han og giver svaret på dét, som traditionelt går under betegnelsen forårskuller. ”Lyset påvirker nogle områder i hjernen, som igen påvirker det, der hedder serotonin-systemet. Serotonin er et signalstof, der indvirker positivt på vores humør og energi. Så vil man selv gøre noget godt for sit humør, er det en god idé at gå sig en tur – især ved middagstid, hvor der er mest lys,” foreslår Poul Videbech.

FORÅR IND I HJEMMET Så meget klogere kan man(d) nu overveje, i hvor høj grad serotonin skal have æren (eller skylden) for de mange forandringer, foråret bringer med sig. Og her tænker vi ikke kun på udsprungne bøgetræer og nyklækkede fugleæg. Det er som om foråret også sniger sig ind i boliginteriør og klædeskabe i form af f.eks. nye


FORÅRSKULLER

TipDER GØR GLAD: 1 Trods temperaturen og sæt dig en time i haven (godt indpakket i lune tæpper) med ansigtet mod solen – husk solcremen!

2 GUL er den af alle farver, der indeholder mest lys, og den virker derfor opløftende – orange har omtrent samme effekt. Brug dem som små smilende solstrejf rundt omkring i boligen.

3 Gå en tur i din middagspause – især på dage med høj sol. Det vil højne din optimisme.

4 Påvirker vintermørke dit humør, så anskaf dig en særlig lysterapi-lampe, der indvirker positivt på dannelsen af serotonin.

5 Dyrk motion – gerne udendørs. Det modvirker stress og øger dit velvære.

smukke sko, fine glasvaser, blomstrede nederdele og lækre kulørte håndklæder. For når solen endelig vender tilbage fra sit vinterskjul, afslører den også på ubønhørlig vis, at vinterens mørke og hyggelige hulestemning har udlevet sin funktion rundt omkring i hjemmene. Mange af os får afløb med en gang rengøring afløst af en tur på torvet, hvor vi shopper amok i tulipaner, vibeæg og perlehyacinter. Men boligshopping kan altså også dulme trangen – en fin ny lys dug på bordet, en lækker stol eller farvestrålende nye puder med glade mønstre som afløser for vinterens mørke tekstiler i uld og velour.

HAVEARBEJDE SOM HUMØRBOOST Og så er der selvfølgelig haven. De af os, som har de tilbøjeligheder, er ved at sprænges af længsel efter at få jord under neglene. De forspirede tomatplanter og sommerblomster står sikkert allerede og knejser i vindueskarmen og venter på, at den sidste nattefrost er væk. Vi spurgte igen videnskaben, om dét har noget på sig. ”Havearbejde er jo først og fremmest meget afstressende – hvis man kan li’ det,” kommenterer professor Poul Videbech. ”Jeg synes selv, det er træls, men min kone siger, jeg skal,” indrømmer han med smil i stemmen. ”Havearbejdet giver både lys og ikke mindst god motion, og det brænder stresshormoner af. Dermed frigøres der bestemte stoffer, der populært sagt virker som en slags gødning til nervecellerne, så de kommer ’i bedre form’,” slutter han.

LUG DIG LYKKELIG! Hvad glæden ved havearbejde gælder, er der måske endnu en logisk forklaring. Et forsøg foretaget på mus af forskere på Bristol University påviste en særlig jordbakterie, der får hjernen til at producere netop serotonin, så det dermed virker som en “naturlig lykkepille.” Så grib hakkejernet og kom i gang. Kilde: medicalnewstoday.com

Foråret er under alle omstændigheder som skabt til forandring – om så det er i form af en boligmakeover, en ny kjole, nye haveplaner eller måske endda en forårsforelskelse, så er opfordringen til at finde sit forårsskrig og bruge løs af forårets energi hermed givet videre.

6 Vi kender alle ét eller flere mennesker, der kan få os til at le – brug mere tid sammen med de bekendtskaber.

7 Syng og dans. Skru op for din yndlingsmusik og skrål og spræl i 10 minutter – det virker! FLASH pude 60 x 30 cm fra Södahl 199,GINKO BILOBA pude 50 x 30 cm fra Södahl 99,-

Den gode læsestol Ara er dansk produceret kvalitet, når det er bedst. Stolene er designet af arkitekt Jacob Berg og produceres på Schou Andersen Møbelfabrik i Vejen, som siden 1919 har været kendt for deres fine håndværk. Kom ind i butikken og oplev den fantastiske komfort og høje finish.

ARA lænestol med lux hynde monteret med kraftigt læder. Fås i sort, mørk brun eller cognac farvet. Stel i massiv bøg sæbe eller lakeret samt i eg sæbebehandlet. Høj model. Normalpris 7.999,- Nu 6.999,- Spar 1.000,Lav model. Normalpris 7.499,- Nu 5.999,- Spar 1.500,-

spar

spar

1.500,-

1.000,-

IDEmøbler April 2010 Fryd 5


DIN

SPISELIGE

HJÆLP FARVER, DUFTE OG SMAGE PÅ VEJ, SÅ HAVEGLÆDERNE KAN PIRRE ALLE SANSER – HELE SOMMEREN.

have Nyhed

3.499,-

899,ELLEN havesæt i hvid højglans poleret bambus og pulverlakeret aluminiumsstel. Stol med armlæn, L 58 x H 78 x B 57 cm 899,- Havebord H 72 x D 120 cm 3.499,- Hynde i Plaza strib, dralon 339,NORDIC CLASSIC tæppe i 100% bomuld, L 180 x B 130 cm 349,- VICTOR pude, hindbær. 50 x 50 cm 189,NORDIC LIGHT lanterne i hvid bambus. H 20 x D 16 cm til fyrfadslys 99,- H 42,5 x D 33 til lys D 7 cm 249,-

VIND Tilmeld dig IDEmøblers nyhedsbrev på www.ide.dk/vind og deltag i lodtrækningen om en haveplan til en værdi af kr. 10.000,-


HAVEMØBLER ELLEN stol med armlæn 899,NORDIC CLASSIC tæppe i 100% bomuld, L 180 x B 130 cm 349,NORDIC LIGHT lanterne i hvid bambus. H 20 x D 16 cm til fyrfadslys 99,H 42,5 x D 33 til lys D 7 cm 249,HYNDE i Plaza strib, dralon 339,-

RANVA stel i hvid porcelæn. Middagstallerken, dyb tallerken, desserttallerken, kop med underkop, krus, portionsskål D 15 cm. Pr. stk. 69,- CIAO glas. Longdrink 35 cl, hvidvin 19 cl, rødvin 25,5 cl 24,-

JANNIE TOUSGAARD Havearkitekt JANNIE TOUSGAARD har 14 års erfaring med haver og driver i dag egen tegnestue i Brabrand Bakker ved Århus. Hun løser opgaver for både virksomheder og private og samarbejder med bl.a. Haveselskabet. Se mere på www.havearkitekt-jt.dk Foto: Jacob Lerche

*

*

Citronverbena

Morgenfrue

Aloysia triphylla

Calendula officinalis

Vidunderligt duftende krydderurtebusk, der kan overvintre frostfrit – bliver op til 1.5 meter høj. Citronverbenaens blade har en frisk krydret citronsmag, som er meget anvendelig til salater, fiskeretter, kødretter, desserter m.m.

Morgenfrue lykkes altid. Frøene sås i krukker eller i haven og giver smukke gule og orange blomster, der pynter i salatskålen.

*

*

* Dyrk, duft OG SMAG At nippe en ært på aftenens havevandring, servere en tærte med bær høstet i egen have eller skænke sig et glas hjemmelavet hyldeblomstsaft – det er håndgribelige glæder, der skaber minder. Og det kræver ikke nødvendigvis en stort anlagt køkkenhave, at kunne nyde frugten af eget arbejde – selv på en altan, kan du få succes med hjemmedyrkede nytteplanter. HAVEARKITEKT JANNI TOUSGAARD GIVER HER SINE BEDSTE TIPS TIL PLANTER, DER GØR HAVEN SMUKKERE, SJOVERE OG MERE SPISELIG.

*

*

Rødbladet hyldetræ

Surbærbusk

Kartofler

Citronmelisse

Sambucus nigra `Black Lace´

Aronia melanocarpa ´Aron´

Solanum tuberosum

Melissa officinalis

En dekorativ busk/træ, som er nem at dyrke – kan også plantes i en stor balje eller krukke. Den vokser langsommere og bliver mindre end almindelig hyld, men er lige så nyttig. I forsommeren blomstrer den med rosa hyldeblomster, der giver den skønneste rosafarvede hyldeblomstsaft. I sensommeren er der hyldebær til saft, og de resterende klaser kan indsamles i frostposer, fryses og tages op til fuglebrættet til vinter.

1.5 meter høj busk i fantastiske høstfarver. Den er let at dyrke og dens bær (som bør spises tilberedt) er dejlige til marmelade og saft. De er et stort hit i USA på grund af bærrenes høje indhold af antioxidanter og vitaminer, der har givet dem tilnavnet ”verdens sundeste frugt.” Kan købes i helsekostbutikker under navnet Aronia.

Nyd hjemmedyrkede nye kartofler, selvom du kun har altan. Kartofler kan dyrkes i krukker eller en spand med små huller i bunden, der fyldes op med god jord eller plantemuld. Læggekartoflen plantes i jorden og vandes flittigt.Lægger du de første kartofler tidligt, kan du høste to gange.

Lav din egen te af den duftende citronmelisse. Den breder sig med udløbere, så plant krydderurten i en krukke eller en nedgravet spand med hul i bunden. Brug den til madlavning, te og opkvikkende sommerdrinks.

(Sortrøn)

IDEmøbler April 2010 Fryd 7


Nyhed

3.999,-

799,-

EN LILLE SMULE

Skagen

… KAN VI ALLE TRÆNGE TIL. MEN DU BEHØVER IKKE AT MALE TAGSTENENE HVIDE. SKAB STEMNINGEN MED KLASSISKE HVIDE HAVEMØBLER I TRÆ, OG SÅ KAN DU JO OVERVEJE AT ANSKAFFE DIG EN GUL SOMMERKJOLE OG EN FIN PARASOL.

Funktionelle detaljer Fugerne i bordpladen giver den et maritimt udtryk. Samtidig gør den pladen modstandsdygtig over for vand og lader træet arbejde under forskellige fugtighedsforhold.

Nyhed

SKAGEN opbevaringsbænk hvid højglans med teaklåg med hvide Sika fuger, L 90 x H 48 x B 30 cm 1.599,-

NYHED – SKAGEN hyndekiste hvid højglans med teaklåg med hvide Sika fuger, L 130 x H 60 x B 50 cm 2.999,-


Tip:

>>

NYHED – MARINA havebord med teak bordplade med hvide Sika fuger, L 170 x H 92 x B 90 cm 3.999,YORK foldestol med armlæn i hvid højglans, L 53 x H 86 x B 53 cm 799,MAYA pude, turkis, i 100% hør. 50 x 50 cm 229,- MINI DIMENSIONS pude, koral/hvid. 50 x 50 cm 199,CHILL OUT siddehynde, fås i farverne sort, rød eller azur. 40 x 40 cm 99,NEW YORK bobble vase, fås i flere farver. H 19 cm 99,-

HAVEMØBLER

En hængeparasol er praktisk – se udvalget af parasoller i butikken eller på www.ide.dk/have

Værd at læse * – inspiration til haven

LUXOR hængeparasol inkl. granitfod, med stok i aluminium og naturfarvet polyester dug, D 350 cm 2.799,-

Årets skønneste haveudgivelse: ”Camillas havebog” – en dejlig bog om havens herligheder i Camilla Plums usnobbede og letforståelige sprog. Fin til både nybegyndere og hærdede haveejere. Camilla Plum, Camillas havebog, Politikens forlag, 320 sider, 2009.

ROMA hængeparasol inkl. granitfod, stok i sort aluminium og sort polyester dug, drejbar 360°. D 350 cm 4.999,ARGUS hængeparasol inkl. granitfod, med aluminium stok og polyester dug. D 350 cm 1.499,-

NYHED – SKAGEN trappestige med 2 trin i sort eller hvid højglans, L 37,5 x H 53,5 x B 40,5 cm 599,-

Nyhed

Bord, bænk + 2 stole

3.999,ROSENBORG havesæt i højglans hvidmalet akacietræ med bænk, bord og 2 stole 3.999,- Bænk L 150 x B 59 x H 89 cm. Bord L 165 x B 85 x H 75 cm. Stol B 59 x H 89 cm. HYNDE Nacar i lux cotton 249,- MAYA pude, turkis, i 100% hør. 50 x 50 cm 229,- CIRKEL pude, turkis. 50 x 50 cm 239,- ELLIPSE pude hvid/orange. 35 x 70 cm 349,- PLAID i fleece. Fås i farverne gul, lilla eller turkis. L 180 x B 130 cm 129,- HURRICANE vokslys, mandarin orange. D 15 cm 59,- D 20 cm 99,IDEmøbler April 2010 Fryd 9


Kulør på udelivet HAVEMØBLER I PLAST SPREDER GLÆDE MED DERES PANGFARVER – OG SÅ ER DE TILMED EN VEDLIGEHOLDELSESFRI FORNØJELSE …

spar Bord + 6 stole

1.194,-

8.299,NYHED – AVIGNON havebord med galvaniseret stål stel med hvid composit plade, L 200 x H 73 x B 90 cm 3.499,- COKKA stol i formstøbt plast, H 85 x B 51 cm 999,- Fås i blå, hvid, orange og koksgrå. Bord + 6 stole. Normalpris 9.493,- Nu 8.299,- Spar 1.194,- TIVOLI pude, multi stribet i 100% hør. 50 x 50 cm 299,- MAYA pude, pink eller lime, i 100% hør. 50 x 50 cm 229,-

GIV HAVENS BLOMSTER MODSPIL MED FARVERIGT TILBEHØR

JOY lysestage i træ. Fås i farverne sort, rød, turkis, gul, orange og grøn. H 25 cm 49,- H 30 cm 59,- H 35 cm 69,-


HAVEMØBLER

COKKA stabelstol i formstøbt plast, H 85 x B 51 cm 999,- Fås i blå, hvid, orange og koksgrå.

Stol

STABL DIG!

STABELBARE STOLE ER FANTASTISKE. 1-2-3 KAN DE FLYTTES I TØRVEJR UNDER ET HALVTAG. DE ER PRAKTISKE AT HAVE TIL MIDDAGE MED MANGE GÆSTER – ÅRET RUNDT, FOR DE KAN SAGTENS BRUGES INDENFOR! OG I VINTERHALVÅRET KAN DE OPBEVARES PÅ MINIMAL PLADS I GARAGEN ELLER HAVESKURET. Se flere havemøbler på www.ide.dk/have

MARS stabelstol i plast, L 56 x H 79 x B 58 cm 449,- Fås i sort, rød og creme.

NYHED – LISA stabelstol i plast, L 55 x H 75 x B 59 cm 299,- Fås i mørk blå, orange, rød og duset blå.

MANGO cafebord med hvid plast bordplade, L 72 x H 72 x B 72 cm 799,MAYA stabelstol i orange, H 81,5 x B 41,5 cm 399,- PLAID i fleece. Fås i farverne gul, lilla eller turkis. L 180 x B 130 cm 129,- RETANGULÆR kurv, hvid eller sort, mellem str. L 30 x H 21,5 x B 38 cm 29,- LOVE skål, blå. H 7 x D 12 cm 69,- NORTHERN ROMANCE lanterne i træ og glas. Fås i orange, rød eller pink. H 13 cm 39,- ESSENTIAL pude, pink. 45 x 45 cm 299,-

E DIGENETUME.

Nyhed NYHED – MAYA stabelstol i formstøbt plast, H 81,5 x B 41,5 cm 399,- Fås i hvid, orange og mørk grå. IDEmøbler April 2010 Fryd 11


TONGA stol i hvid polyrattan og teak arm 699,Fås også i sort og natur polyrattan.

spar

2.298,Bord + 6 stole

5.395,BARREL havebord med alu. stel og bordplade i teaktræ med 2 tillægsplader, B 100 x L 150/240 x H 74 cm 3.499,- TONGA stol i naturfarvet polyrattan og teak arm 699,- Bord + 6 stole. Normalpris 7.693,- Nu 5.395,- Spar 2.298,- FIRENZE parasol, D 250 cm 1.249,- Fås i sort og sandfarvet.

PAS GODT PÅ - dine havemøbler DE FLESTE MODERNE HAVEMØBLER BEHØVER KUN LIDT PLEJE, MEN VIL DU PASSE GODT PÅ DEM OG HOLDE DEM FLOTTE, FÅR DU ET PAR TIP HER: Guardian Ædeltræsrens: Til snavset, gråt eller jordslået træ. Dræber mug- og skimmelvækst og renser træet for snavs. Efterbehandling med Guardian Udendørs Træolie anbefales. Guardian Udendørs Træolie: Farveløs olie til alle træhavemøbler, der giver træet en naturlig glød. Er træet beskidt anbefales det at rense med Guardian Ædeltræsrens, inden olien påføres. Guardian Poly Wash: Til rengøring og pleje af havemøbler i polyrattan og lign. materialer. Indeholder rensende sæbe og nærende, beskyttende voks. Guardian Pleje & vedligeholdelsessæt: Alt-i-ét-vedligeholdelsesæt til havemøbler i træ. Alt til forårets klargøring: træolie, ædeltræsrens, påføringssvampe, slibesvampe samt børste til rengøring.

REBECCA havebord med naturfarvet polyrattan og teak bordplade, H 74 x D 110 cm 1.799,- JULIET stol i naturfarvet polyrattan og teak arm 549,Bord + 4 stole. Normalpris 3.995,- Nu 2.995,- Spar 1.000,-

Guardian produkterne kan købes i alle IDEmøbler butikker. Se mere på www.ide.dk/have

En krukke fuld AF FARVER

Understreg den romantiske stemning med nostalgiske blomster som hortensia eller pelargonier som i mormors have.

OSKAR krukkesæt i akacie træ. H 24 x D 40 cm 199,H 28 x D 46 cm 249,H 32 x D 52 cm 299,-


HAVEMØBLER

Drømmen OM EN HAVUDSIGT

DET ER IKKE ALLE, DER ER SÅ HELDIGE AT HAVE UDSIGT TIL BØLGEN BLÅ. MEN DERFOR KAN MAN JO GODT SNIGE LIDT VESTERHAVSSTEMNING IND PÅ TERRASSEN MED FRISKE PIL-SELV-REJER OG KLASSISKE HAVEMØBLER.

Bord + 4 stole

3.595,-

THILDE havebord med alu. stel og bordplade i teaktræ, L 150 x H 74 x B 90 cm 2.299,TONGA stol i sort polyrattan og teak arm 699,- Bord + 4 stole. Normalpris 5.795,- Nu 3.595,Spar 2.200,- CECILIE pude, pink. Økologisk bomuld. 50 x 50 cm. Normalpris 199,- Nu 159,20 SISSEL UNI pude, lavendel. 50 x 50 cm 299,- HALLAND plaid i 100% bomuld. L 170 x B 130 cm 319,IDEmøbler April 2010 Fryd 13


SORT OG

sommerligt SORT ER DEN NYE FARVE TIL HAVEMØBLER. DEN ER MODERNE, ELEGANT, OG DE NYE MATERIALER BLEGNER IKKE I SOLENS STRÅLER.

3.999,-

699,ALICANTE havesæt med sort polywood. Bord L 200 x H 75 x B 90 cm 3.999,- Stol L 54 x H 78 x B 55,5 cm 699,- Bænk L 170 cm 1.499,COSMOS pude hvid/lilla. 45 x 45 cm 299,- Hynde 239,- ELLIPSE pude, lilla/hvid. 35 x 70 cm 349,- Plastbakke, lilla 59,- Gummipotter rund eller firkantet. Fås i farverne lilla, sort, petrol og orange. Fra 39,-


HAVEMØBLER

ROMA langbord med galvaniseret stålstel og sort granit bordplader, L 200 x H 75 x B 80 cm 6.999,- L 80 x H 75 x B 80 cm 2.999,- NEWPORT stol i sort Cane-line fiber. Normalpris 1.099,- Nu 999,- Spar 100,- Hynde, sort 249,-

Denne parasol passer perfekt til de smarte sorte sæt. mvh stylisten

Nyd morgenmaden PÅ TERRASSEN Det er lidt lettere at komme op om morgenen, når solen står på himlen allerede kl. syv. Begynd dagen med morgenmad udendørs og giv dig selv og din familie et energiboost til resten af dagen. Spred hygge med hynder og plaider. Se det store udvalg af puder i friske farver, der kan pifte et hvert sort havesæt op, hos IDEmøbler eller på www.ide.dk/puder PALETTE pude fra Moltex, multifarvet, 70 x 35 cm 299,-

SHANGHAI parasol med aluminiums stok og polyester dug i sort eller natur, D 275 cm 999,-

GLORIA bænk og bord med sort polywood. Bord L 195,5 x H 75 x B 95 cm 3.999,- Bænk L 195,5 x H 75 x B 95 cm 1.799,- Bord L 160 x H 75 x B 95 cm 3.799,- OLIVIA stol i sort polyrattan 799,IDEmøbler April 2010 Fryd 15


NEW YORK fyrfadsstage, H 7 cm. Fås i sand, hvid, mocca, turkis og lilla 29,-

SHIRAZ havebord med teak bordplade, L 200 x B 90 cm 3.499,- MORRIS havestol i sort polyrattan 699,-

3.299,-

599,-

Det elegante sorte Summerfield-bord fås i to størrelser til hhv. den store og lille terrasse.

SUMMERFIELD havebord med sort Aintwood, L 200 x B 90 cm 3.299,GINIUES stol i sort polyrattan, L 58 x H 88 x B 56 cm 599,- FIRENZE parasol med aluminiums stok og polyester dug i sort eller natur, D 250 cm 1.249,DERBY LINEN hynde 329,SUMMERFIELD havebord med sort Aintwood, L 90 x B 90 cm 1.799,SUMMERFIELD stol med sort Aintwood, L 56 x H 87 x B 56 cm 699,-


HAVEHYNDER TIL HAVEN

Slæng dig! VÆLG MELLEM MASSER AF FLOTTE OG MAGELIGE HYNDER TIL DINE HAVEMØBLER. Se dem alle på www.ide.dk/have

NYHED KELLY GREY OLIVER GREY bomuld polyester

Model/dessin

NYHED KELLY GREEN DERBY bomuld linen

NYHED BELVITA STRIPE NACAR dralon lux bomuld

NYHED TROPIC ANTRACIT PLAZA dralonblue light

TROPIC SAND BELVISTA STRIPE dralon

TROPIC TROPICPURPLE PURPLE dralon

TROPIC ANTRACIT

194 cm 59 cm

solvogns hynde

499,-

699,-

699,-

699,-

699,-

299,-

349,-

329,-

329,-

329,-

249,-

329,-

299,-

299,-

299,-

149,-

149,-

117 cm 50 cm

Sæde/ryg hynde 95 cm 45 cm

Sæde/ryg hynde

449,-

449,-

44 cm 42 cm

99,-

Sæde hynde

149,-

39 cm 42 cm

149,-

Sæde hynde

149,-

50 cm 50 cm

199,-

Box hynde

229,-

229,-

219,-

47 cm 48 cm

Sæde hynde

219,IDEmøbler April 2010 Fryd 17


FAST cafebord i aluminium med teak bordplade, D 60 cm 549,- FAST cafestol i aluminium med teak sæde og ryg 449,-

>>

CAFEBORD i aluminium, L 60 x H 70 x B 60 cm 449,CAFESTOL i aluminium og sæde og ryg i flet, L 56 x H 74 x B 56 cm 329,-

>>

Et voilà!

– DIN PRIVATE FORTOVSCAFÉ

SÅ ER DET TID AT FÅ RYDDET OP PÅ ALTANEN OG INDRETTET DIN EGEN FRYDEFULDE OASE. DROP CAFÉEN OG NYD DIN LATTE ELLER FRISKPRESSEDE JUICE HJEMME I RO, FRED – OG HVIS DU ER HELDIG – FULD SOL. TANGO cafebord i rustfri stål med sort polywood bordplade, L 70 x H 75 x B 70 cm 1.199,- COKKA cafestol i formstøbt plast, H 85 x B 51 cm 999,- Fås i blå, hvid, orange og koksgrå.

Nyhed


CAFÉHYGGE

3 TING TIL HJEMMECAFÉEN Nyhed

Indret altanen med nips og service, der fremhæver cafestemningen. Her får du et par gode bud:

UNIQUE stentøjsstel i hvid eller sort. Middagstallerken 69,- Desserttallerken 59,Krus u/hank 49,- Salatskål 99,- Portionsskål 59,-

CAFÉ-LATTE glas med ske, sæt af 2 stk. Normalpris 49,- Nu 25,- Spar 24,-

NYHED – CRYSTAL plaststol i transparent smoked grey, H 60 cm 1.299,-

MARS cafebord med bordplade som kan vippes ned, H 74 x D 80 cm 1.499,CAFESTOL med sæde og ryg i grå plast, L 55 x H 74 x B 55 cm 399,-

>>

MARS cafebord med bordplade som kan vippes ned, H 74 x D 80 cm 1.499,- MARS cafestol i formstøbt plast, L 56 x H 79 x B 58 cm 449,-

>>

>>

NYHED – BUTTERFLY cafebord i hvid højglans, L 130 x H 72 x B 65 cm. Velegnet til altan. Kan foldes sammen så den kun fylder 20 cm i bredden 2.299,- YORK foldestol uden armlæn i hvid højglans, L 44,5 x H 86 x B 53 cm 699,- NEW YORK bobble vase, fås i flere flotte farver, H 19 cm 99,PLAY STRIPE pude, koral og grøn, 45 x 45 cm 299,- FAVOURITES pude, koral. 45 x 45 cm 299,- NORDIC CLASSIC tæppe i 100% bomuld, turkis. L 180 x B 130 cm 349,-

En hyggestund kan også bruges til netshopping. Shop frø til din køkkenhave på www.gourmetgarage.dk eller www.froetorvet.dk

>> SOFIA cafebord i rustfri stål med sort polywood bordplade, H 75 x D 70 cm 1.199,- OLIVIA cafestol i grå polyrattan 799,- ELLIPSE pude, lilla/hvid. 45 x 45 cm 299,- COSMOS pude, hvid/lilla. 45 x 45 cm 299,IDEmøbler April 2010 Fryd 19


SOMMER i lige linier FORETRÆKKER DU BOLIGINDRETNING PRÆGET AF ENKELTHED OG FÅ, MEN VELVALGTE ACCESSORIES? SÅ FORTSÆT STILEN I DIT UDERUM. BOLIGMODEN AFSPEJLES I ET STORT UDVALG AF MODERNE HAVEMØBLER, DER OPFYLDER ALLE KRAV TIL FUNKTION, SAMTIDIG MED AT DE TILFØRER DIN HAVE ET TIDSSVARENDE UDTRYK MED STRAMT OG ENKELT DESIGN. VI HAR SAMLET ET UDVALG AF MODERNE HAVEMØBLER TIL DIG LIGE HER …

Nyheder til haven eller terrassen

FATBOY hængekøje med stativ i sort eller taupe (grå). Kraftig nylon, overfladebehandlet, vand- og skidtafvisende. Nem at tørre af med en fugtig klud. 140 x 280 cm. Kan bære op til 200 kg. Anbefalet max. bæreevne 150 kg. Stativ i letvægtsstål. Leveres i praktisk pose i kraftig nylon 3.599,FATBOY FLOWERPOWERSOL i marimekko sort eller rød, H 183 x D 3,5 cm 2.999,-

2.999,-

3.599,-

THE GRAND EDISON udelampe H 92 x D 60 cm. Produceret i anti-oxidant termoplastik 3.999,-


DESIGNER HAVEMØBLER

HELLERUP af designer Henrik Pedersen Idérigdom, produktivitet og rig tankevirksomhed er kendetegnende for designeren Henrik Pedersens arbejdsliv. En uddannelse som tøjdesigner satte det hele igang, og i dag har han både lamper, møbler, tæpper og grafisk design i sin portfolio. Han er også manden bag serien “Hellerup” som er fremstillet i slebne massive plast lameller og med varmebestandig granit i midten. Serien er skabt i cirkelformer, som giver et moderne og indbydende look. Komforten i stolen gør sit til at du bliver siddende og nyder livet når de lange lune sommeraftener byder sig. Stol er fremstillet i polyratten med lakeret stål stel.

Nyhed

spar

1.600,Bord + 4 stole

9.995,HELLERUP havesæt designet af Henrik Pedersen. Stol i sort polyrattan, L 58 x H 75 x B 55 cm, inkl. hynde 1.899,- Bord i sort polywood og sort granit plade i midten, H 75 x D 150 cm 3.999,- Bord + 4 stole. Normalpris 11.595,- Nu 9.995,- Spar 1.600,- ELLIPSE pude hvid/ orange. 45 x 45 cm 349,- VERTIGO pude, rød. 50 x 50 cm 179,- FUNKTIO skål sort/hvid L 46,5 x H 8,5 x B 31,5 cm 479,-

IDEmøbler April 2010 Fryd 21


HVIDE horisonter

VIND

Virum havemøbler på www.ide.dk/vind

VIRUM af designer Thomas Pedersen Thomas Pedersen er Danmarks måske mest prisvindende unge danske designer. Han løb allerede med publikums opmærksomhed ved sit afgangsprojekt fra Arkitektskolen, hvor han tegnede den Charles & Eames-inspirerede gyngestol “Stingray”. Thomas Pedersen har skabt flere designs til IDEmøbler – nu også det elegante havemøbelsæt “Virum”. Inspirationen til det stilrene hvide glasfibersæt kommer fra skibenes hvide sejl i kombination med galvavaniseret metal, så sættet vil patinere med ynde. ”

Nyhed

spar

1.540,Bord + 4 stole

5.555,VIRUM havesæt. Designet af Thomas Pedersen. Bord med galvaniseret stel og hvid bordplade i glasfiber med UV bestandig coating, L 140 x B 80 cm 2.699,Stol med galvaniseret stel og hvidt sæde og ryg i glasfiber med UV bestandig coating, L 58 x H 75 x B 55 cm 1.099,- Bord + 4 stole. Normalpris 7.095,Nu 5.555,- Spar 1.540,- MINI DIMENSION pude, koral, 50 x 50 cm 199,- CHILL OUT siddehynde, rød, 40 x 40 cm 99,- HÅNDLAVET krus, rød 79,-


DESIGNER HAVEMØBLER

De enkle, skulpturelle former har også fundet vej til havens møbler. Og faktisk passer de fantastisk ind i det organiske miljø med deres svungne former og neutrale farver. Som modvægt til en travl hverdag vil vi ha’ tid til at nyde udelivet, og derfor er vedligeholdelsesfri havemøbler blevet populære. Blandt de nyheder, der forener funktion med lækkert design, finder du bl.a. Virum – smukke, hvide møbler i stærke, rengøringsvenlige og UV-ægte materialer. Vælg dem for den gode komfort og det enkle design, der komplementerer stilen på moderne terrasser.

TEARDROP vase i glasfiber. Fås i farverne rød, grøn, orange eller blå. H 130 cm 1.249,- H 110 cm 999,-

BLØD DET STRAMME DESIGN OP MED FARVERIGE, MØNSTREDE PUDER OG PLAIDER

ESSENTIAL pude i bomuld, orange, 45 x 45 cm 299,ELLIPSE pude, hvid/orange, 45 x 45 cm 299,MINI DIMENTION pude, koral, 50 x 50 cm 199,-

299,-

549,-

299,199,-

LUCCA udendørs krukke i hvid højglans glasfiber, H 66 x D 33 cm 549,-

IDEmøbler April 2010 Fryd 23


Fiks idé Plant græsser i dine potter – f.eks. elefantgræs eller snefrytle. De er meget dekorative og tåler let udtørring.

Nyhed

GUMMIPOTTER rund eller firkantet. Fås i farverne lilla, sort, petrol og orange. Fra 39,LUCCA bænkesæt med galvaniseret jern og lys grå akacietræ. Bord, B 90 x L 200 x H 75 cm. 2 bænke, B 45 x L 180 x H 45 cm 4.999,ALBERT pude, blomme/gråblå eller lemon/sort. 50 x 50 cm 219,LIAM pude, lemon/sort. 50 x 50 cm 219,-

EN PLADS I

SOLEN

RHEA solvogn med sort textiline, L 185 x H 73,5 x B 88 cm 1.799,ESSENTIAL håndklæde i 100% bomuld. 50 x 100 cm 139,- 70 x 140 cm 259,-

Nu hvor solen endelig kommer, kan vi næsten ikke få nok af den. Vælger du havemøbler i lette materialer, som dem du ser her, kan du nemt flytte dem efter lyset – eller skyggen.

Minder mig om dengang … Snørre-effekten giver den lette, sorte solvogn et skønt retro-look og en behagelig affjedring.

Nyhed


SNIT HAVEN

Latyrus ’Lathyrus grandiflorus ’Fire and Ice’

Fots af sommeren 2010 s nyheder (kontakt evt. ”Haven”

Disse prægede, buttede vaser i sølv og hvid egner sig bedst til fyldige buketter. Lav dem f.eks. af de letdyrkede latyrus, som kun blomstrer endnu mere, hvis du plukker flittigt. Samtidig dufter de skønt både i haven og i huset. Frøene fås i de fleste supermarkeder eller hos www. froetorvet.dk

DELUXE potter i hvid eller sølv. Fås i mange størrelse og varianter. Fra 29,- Spar op til 140,- Begrænset antal.

Ta’ sommeren med

INDENFOR Ridderspore

UND DIG SELV DEN LUKSUS AT KUNNE HENTE STORE, DUFTENDE BUKETTER IND FRA EGEN HAVE. AFSÆT ET LILLE STYKKE JORD OG ANLÆG EN SNITHAVE ALLEREDE NU, SÅ KAN DU PLUKKE DEJLIGE BUKETTER TIL LANGT UD PÅ EFTERSOMMEREN. MANGE AF DEM VIL KUN BLOMSTRE ENDNU MERE VILLIGT, NÅR DU PLUKKER OFTE. LÆS HER OM GODE SNITBLOMSTER, OG VASER DER PASSER TIL DEM.

Billeder udlånt af Haveselskabet

Delphinium x culturum ’Centurion Lilac Blue Bicolour’ Glasvaser giver mere fokus til blomsterne end en farvet vase. Er den som denne høj og slank, gør den sig bedst med høje, slanke blomster som f.eks. stauderidderspore. Denne fyldige sort er hhv. lys blå og lavendel og bliver op til 150 cm høj. Den skal forkultiveres og blomstrer fra juni-juli. Flerårig. Fås hos www.froetorvet.dk

Sommerasters ’Callistepus chinensis ’Pompon blue White Center’

De smukke plisserede vaser er flotte både med buketter og enkelte blomster. Her er f.eks. en dekorativ asters med hvidt center og lilla krans. Den kan sås direkte eller forkultiveres, blomstrer fra august til oktober og bliver 50 cm høj. Fås hos www.froetorvet.dk

Akeleje Aquilegia vulgaris ’Tower Light Blue’

PLISSÉ vase fås i sort, hvid, blå eller lyseblå. H 24 cm. Normalpris 199,Nu 79,- Spar 120,-

STELLA vase i glas. H 20 x D 11 cm. Normalpris 99,- Nu 49,- Spar 50,-

Disse skønne, grønne retro-vaser kan sagtens pynte alene – gerne de to størrelser sat sammen. Men du kan tilføje lidt mormor-stemning med f.eks. akeleje – en fin flerårig blomst, der forkultiveres eller sås direkte i efteråret. Den bliver op til 70 cm høj – husk at blomsterne som hovedregel skal være 1,5-2 gange vasens højde. Akeleje blomstrer i maj-juni. Fås hos www.froetorvet.dk

Dahlia Dahlia ’Arabian Night’ Disse vaser ”i ramme” behøver næsten ikke blomster. Men de gør sig også godt med både enkelte blomster og buketter af enkle, ensfarvede blomster. Vi foreslår Dahlia, som blomstrer så rigt og overdådigt, at du hurtigt bærer over med, at knoldene skal opbevares frostfrit efter afblomstring. Denne smukke variant hedder Dahlia ‘Arabian Night’ og fås hos www.bakker.dk

GLASVASE i glasholder, fås i sort, lilla eller grøn. H 31 cm. Normalpris 199,Nu 99,- Spar 100,-

FOREST vase. Lys grøn. H 32 cm. Normalpris 169,- Nu 99,- Spar 70,Grøn H 19 cm. Normalpris 99,Nu 59,- Spar 40,IDEmøbler April 2010 Fryd 25


HALVVEJS UDE – den overdækkede terrasse

Tip: Er du heldig at have en udestue eller overdækket terrasse, kan du med fordel vælge ”bløde” havemøbler.

Bord + sofa + 2 stole

4.696,-

METIS sofasæt i sort polyrattan – vedligeholdelsesfrit. 2 stole inkl. sorte hynder, L 77 x H 79 x B 69 cm. Bord med glasplade, L 104 x H 45,5 x B 64 cm. 2 pers. sofa inkl. sort hynde, L 129 x H 79 x B 78 cm. Bord + sofa + 2 stole 4.696,- NORDIC CLASSIC tæppe i 100% bomuld, pink. L 180 x B 130 cm 349,- BUZZ pude, lilla. 45 x 45 cm 299,- SANNA CIRCLE pude, pink. 50 x 50 cm 499,- NEW YORK løgformet vase, hvid. H 18 cm 129,- Bobble vase, turkis. H 19 cm 99,- Fyrfadsstage, mocca. H 7 cm 29,- NONI vase, lilla keramik. H 26 cm 129,-


HAVEMØBLER

INVESTÉR I EN FLOT HYNDEBOKS OG GØR DET NEMT AT GEMME HYNDERNE VÆK FOR BYGER OG AFTENDUG

Nyhed FAMA hyndeboks i sort flet 2.249,-

SALOON hjørnesofa til haven eller udestuen i sort børstet polyrattan – vedligeholdelsesfrit. Inkl. polyester hynder. Viste opstilling. Normalpris 13.995,Nu 8.399,- Spar 5.596,- Sidebord/puf L 72 x H 33 x B 72 cm 949,-

Nyhed

8.399,spar

5.596,-

949,-

Sammensæt din egen

MODULSOFA

Hvert modul kan købes separat. Alle priser inkl. hynder. BARI udendørs krukke i sort højglans glasfiber, L 31 x H 76 x B 31 cm 699,MILANO udendørs krukke i sort højglans glasfiber, L 38 x H 38 x B 38 cm 599,-

Midtermodul, L 72 x H 72 x B 72 cm 2.399,-

Sidebord/puf L 72 x H 33 x B 72 cm 949,-

Hjørnemodul, L 72 x H 72 x B 72 cm 3.199,-

Endegavl, L 72 x H 72 x B 72 cm 2.999,-

IDEmøbler April 2010 Fryd 27


BALI sofasæt i sort polyrattan inkl. sorte hynder. Normalpris 7.398,Nu 3.699,- Spar 50%. Sofa, L 116 x D 62 x H 82 cm. Bord med glasplade, L 126 x B 66 H 45 cm. 2 stole, B 64 x D 62 x H 82 cm. FAVOURITES pude, lilla. 45 x 45 cm 299,- NORDIC FLOWER pude, grøn. 45 x 45 cm 299,- NORDIC CLASSIC tæppe i 100% bomuld. L 180 x B 130 cm 349,- CAYMANN glas vase. Fås i pink eller lilla. H 15 cm 49,-

Nyhed

spar

50% Sofa, 2 stole + bord

3.699,-

Når du endelig har tid til af slappe af i haven, så gør dig det behageligt med bløde puder og lune plaider. FAVOURITES pude, lilla. 45 x 45 cm 299,- NORDIC FLOWER pude, grøn. 45 x 45 cm 299,-

NAPOLI havesæt. Bord med stel i massiv børstet stål og bordplade i hvid composit - vedligeholdelsesfri. H 72 x D 120 cm 3.499,- Stol i børstet flet med vippe/dreje funktion, sokkel i massiv børstet stål, H 107 x B 67 cm, inkl. sort sædehynde 1.999,- Bord + 4 stole. Normalpris 11.495,- Nu 7.995,- Spar 3.500,-


HAVEMØBLER

Havemøbler TIL HELÅRSBRUG

MANGE AF DE NYE HAVEMØBLER OPHÆVER GRÆNSERNE MELLEM INDE- OG UDEMØBLER. DERFOR KAN DU ROLIGT FORELSKE DIG I NYHEDERNE HER. DU TAGER DEM BLOT MED IND I VARMEN, NÅR EFTERÅRET SÆTTER IND.

INDRET

dit uderum ... ligeså hyggeligt som resten af dit hjem – med f.eks. en vase til sommerens blomster eller en hurricane-stage, når solen forsvinder.

CAYMANN glasvase. Fås i pink eller lilla. H 15 cm 49,-

CAYMANN glasvase. Fås i pink eller lilla. H 15 cm 49,-

ECLIPSE hængestol i sort flet, (max. bæreevne 110 kg) L 82 x H 121 x B 62 cm 2.999,- Sort hynde 199,-

NORDIC CLASSIC tæppe i 100% bomuld. Fås i mange flotte farver. L 180 x B 130 cm 349,IDEmøbler April 2010 Fryd 29


ETON bord med sort Cane-line fiber på stel med sort granit bordplade, L 180 x B 100 cm. Normalpris 8.649,- Nu 7.449,Spar 1.200,- LUTON stol i sort Cane-line fiber. Normalpris 1.199,- Nu 999,- Spar 200,- Sort sædehynde 199,SANNA CIRCLE pude 50 x 50 cm 499,- SANNA STRIPE 50 x 50 cm 499,- NORDIC CLASSIC tæppe i 100% bomuld, L 180 x B 130 cm 349,- INTER parasol med stok i træ og olifin dug i sort eller natur inkl. cover. D 300 cm 1.699,-


CANE-LINE HAVEMØBLER

Cane-line HVIS ROLLS-ROYCE LAVEDE HAVEMØBLER...

Går du efter fuldkommen forkælelse, så skal du opleve Cane-line. Cane-line er unikke håndflettede havemøbler i patenterede Cane-line fibre. De designes og udvikles i Danmark af danske designere som f.eks. det succesfulde designerpar STRAND+HVASS. Og designet er ikke bare flot. Det tager også højde for den gode komfort, der kendetegner gennemtænkte møbler af højeste kvalitet. Cane-line produceres i Fjernøsten under de strengeste krav til social og miljømæssig ansvarlighed, så du kan tilmed nyde dine havemøbler med god samvittighed.

>>

DE EKSKLUSIVE HAVEMØBLER FRA DANSKE CANE-LINE ER SOM HAVEMØBLER I DEN IDEELLE VERDEN: SMUKKE, KOMFORTABLE, HOLDBARE – OG IKKE MINDST – VEDLIGEHOLDELSESFRIE.

BOTANIC blomsterkrukker i natur- eller moccafarvet Cane-line fiber. L 44 x H 36 x B 44 cm 399,- L 58 x H 42 x B 58 cm 699,-

Derfor CANE-LINE • Håndflettet kvalitet i gennemfarvet, slidstærkt polyethylen • Smudsafvisende og vedligeholdelsesfri • Ekstrem UV-, farve-, vand- og frostbestandighed.

LANSING bordramme i sort Cane-line fiber med sort granit bordplade, L 180 x B 100 cm 9.049,HAMPSTED stol i sort Cane-line fiber 2.499,- Sort sædehynde 299,-

Se mere på www.ide.dk/have

ELEMENTS bordramme i sort med grå keramiske fliser, L 207 x H 5 x B 106 cm 8.299,MAYFAIR stol i sort Cane-line fiber med armlæn 2.399,- Sort sædehynde 299,-

IDEmøbler April 2010 Fryd 31


>>

SHARE bord med stel i rustfrit stål og hvid matteret bordplade, L 160 x B 100 cm 8.849,BREEZE stol i sort 1.899,Sort sædehynde 459,LIAM pude, blå/grå. 50 x 50 cm 219,- ANTON pude, blå/grå stribet. 50 x 50 cm 219,SHANGHAI parasol med aluminiums stok og polyester dug i sort eller natur, D 275 cm 999,-

PLEJE: Cane-line kræver ingen vedligeholdelse, men kan blot tørres af med en klud opvredet i vand tilsat almindeligt rengøringsmiddel.

>>

AVENUE cafebord med stel i rustfrit stål og sort matteret bordplade, L 75 x B 75 cm 1.999,TRINITY stol i graphite, L 57 x H 70 x B 60 cm 1.399,- Silver sædehynde 369,- ALBERT pude, blomme/gråblå. 50 x 50 cm 219,-

SLIK SOL

- uden at blegne

PRESLEY sunbed i sort Cane-line fiber, L 202 x H 31 x B 62 cm 5.999,Sort hynde til Presley sunbed 1.449,-

ESCAPE sunbed i sort Cane-line fiber, L 217 x H 42 x B 74 cm 7.099,- Designet af Rikke Frost. Sort hynde til Escape sunbed 1.149,-


CANE-LINE HAVEMØBLER

Cane-line BOTANIC blomsterkrukker i natur- eller moccafarvet Cane-line fiber. L 44 x H 36 x B 44 cm 399,- L 58 x H 42 x B 58 cm 699,-

>>

CANE-LINE HAR EN EKSTREM GOD HOLDBARHED. De unikke Cane-line fibre er modstandsdygtige overfor UV-stråler og mister derfor ikke farve, selvom de udsættes for direkte sollys langvarigt. Samtidig er de designet til både at tage sig godt ud og yde maksimal komfort for kroppen.

>>

FORKÆLELSE DER HOLDER

SANNA CIRCLE pude 50 x 50 cm 499,NORDIC CLASSIC tæppe i 100% bomuld, L 180 x B 130 cm 349,-

LANSING bordramme i naturfarvet Cane-line fiber med travertin bordplade, L 180 x B 100 cm 10.899,- DERBY stol i naturfarvet Cane-line fiber. Normalpris 2.199,- NU 1.999,- Spar 200,- Chocolate sædehynde 369,INTER parasol med stok i træ og olifin dug i sort eller natur inkl. cover. D 300 cm 1.699,-

IDEmøbler April 2010 Fryd 33


Parasoller

– TIL LY, LÆ OG SKYGGE

SELVOM DEN DANSKE SOMMER ER LUNEFULD, BETYDER DET IKKE, AT DER ER MINDRE BEHOV FOR PARASOLLER HER END UNDER VARMERE HIMMELSTRØG – TVÆRTIMOD. PARASOLLER KAN NEMLIG LIDT AF HVERT. Der er selvfølgelig også varme dage i den danske sommer, hvor vi søger væk fra den brændende sol og ind i parasollens skygge. Men en parasol kan også give læ mod vind og ly mod mindre byger. Giv den evt. en god gang tekstilimprægnering, hvis den skal kunne modstå let sommerregn og lad den tørre godt, inden du slår den ned. En parasol skaber også et hyggeligt ”loft” på kølige dage, eller når aftenduggen falder, og tusmørket sænker sig. Den holder samtidig på varmen og kan pyntes flot med lyskæder, så samtalerne i det fri kan fortsætte til langt ud på natten – husk da en lun og blød plaid.

Nyhed

999,-

MODELLI parasolfod, sort beton med håndtag, 60 kg 899,-

VERMO parasolfod, grå granit, 20 kg 249,-

LENO parasolfod, grå beton, 36 kg 299,-

LAVEL parasolfod i firkantet, 45 kg, gråmix granit 599,- eller sort granit 599,-

PRATO undervogn, passer til alle parasolfødder, D 60 cm 299,-


PARASOLLER

ORIENTALSK NYHED Årets parasol-nyhed er den asiatisk inspirerede SHANGHAI – en charmerende og eksklusiv parasol med hele 24 ribber og en diameter på 275 cm 999,-

K

PARASOL BETYDER ”MOD SOL”, MENS PARAPLY BETYDER ”MOD REGN” – EN HAVEPARASOL I GOD KVALITET KAN DOG DET HELE

9,4 2 un

I

e v o c . nkl

r

1

2

7

7

3

BUD

på sommerens

PARASOLLER

4 6

5

t e g g y ndb i / m lys

1 NYHED – STRESA parasol med aluminiums stok og polyester dug i sort eller natur. Inkl. cover, D 330 cm 2.799,- 2 INTER parasol med stok i træ og olifin dug i sort eller natur inkl. cover, D 300 cm 1.699,- 3 FIRENZE parasol med aluminiums stok og polyester dug i sort eller natur, D 250 cm 1.249,- 4 COMO parasol med tilt. Stok i træ med sort eller naturfarvet polyester dug, D 230 cm 699,- 5 BARREL parasol sort med 8 stål ribs og med flaps, D 300 cm 1.499,- 6 LAS VEGAS parasol med stok i træ og polyester dug. Med indbygget lys, D 300 cm 1.649,- Fås i sort og natur. 7 PRIMAVERA parasol med naturfarvetdug, D 270 cm 249,- Se udvalget af parasoller i butikken eller på www.ide.dk/have IDEmøbler April 2010 Fryd 35


2

1

3

4

5

1 CODFISH 1 af Jonas, L 100 x H 100 cm 2.299,- 2 CALL af Mark, L 100 x H 100 cm 2.299,- 3 WOOD 1 af Freja, L 100 x H 80 cm 1.999,4 STORY af Mark, L 118 x H 150 cm 3.399,- 5 FLY af Mark, L 100 x H 100 cm 2.299,- 6 REPEAT af Peter, L 100 x H 100 cm 2.299,-


6

Tip! Du får en flot sammenhæng i rummet, hvis du gentager nuancer fra dine møbler i galleri og tilbehør. Se mere galleri på www.ide.dk/galleri

7 10

9

8

11 12

7 Mixed media – Sean Punk, L 100 x H 100 cm 1.499,- 8 DANCE 1 af Julie, L 118 x H 150 cm 3.399,- 9 Connie O. Simonsen, L 70 x H 70 cm 1.799,10 Original malerier. Anne Mette Hylleborg, L 70 x H 100 cm 1.999,- 11 Connie O. Simonsen, L 90 x H 120 cm 1.999,- 12 KOMP 23 af Line, B 80 x H 100 cm 1.999,IDEmøbler April 2010 Fryd 37


Sommerhuset

FIK EN MAKEOVER

MARGIT OG BIRGER KRUSE FRA VEJLE KØBTE SOMMERHUSET I BLÅVAND I DECEMBER SIDSTE ÅR. DER VAR HYGGELIGT, DA IDEMØBLER TROPPEDE OP, MEN INDRETNINGEN BAR PRÆG AF AT HAVE TRE ÅRTIER PÅ BAGEN. Møblerne var tunge og anonyme og huset lignede i det hele taget ethvert andet ældre sommerhus. Men med hjælp fra IDEmøblers stylist har huset nu fået et hyggeligere og mere moderne udtryk.

Det store rum, som kombinerer stue, alrum og spisestue, har vinduer i hele gavlen. Stylist Charlotte Østergaard begyndte derfor med at ændre rummets planløsning, så sofagruppen blev flyttet frem til vinduerne, og loftshøjden blev fremhævet. Også spisestuen blev rykket fra køkkenet og tættere på lyset, hvor der er blevet god plads til at forlænge bordet, når parret samler hele familien, der også tæller tre børn, svigerbørn og fem mindre børnebørn. På endevæggen er der ophængt en CALYPSO skænk. Det sparer plads i det lille køkken, og glas og service er lige ved hånden, når bordet skal dækkes. Ovenover er der lavet en personlig collage af nye og gamle billeder og familiefotos – inklusiv et billede af Margits idol, Marilyn Monroe. Foran køkkenet, hvor spisebordet stod før, er der blevet en rummelig plads med et blødt tæppe, hvor børnebørnene kan lege tæt på de voksne. Over pladsen er der ophængt Calypsomoduler med plads til spil og legetøj.

FØR

Ved et vindue har Charlotte indrettet husets hyggeligste hjørne. Én af parrets egne lænestole har fået selskab af en hyggelig pude og et lilla lammeskind 399,- og som kronen på værket har hun valgt den flotte overdimensionerede arkitektlampe HOBBY 1.299,NESTOR pude, lilla 40 x 40 cm 299,-


MAKEOVER

EFTER

Det lyse spisebord får fin kontrast af de sorte stole og pendler. Parret har selv valgt at købe ekstra plader til bordet, så hele familien kan sidde med. SATURN spisebord i hvidolieret eg, H 75 x B 95 x L 200 cm 11.499,ELLIOT spisestol i massiv sortbejdset ask 1.099,- BILBAO pendel, 35 cm 1.149,- NORDIC tæppe, L 140 x B 200 cm 1.898,-

DER ER LAVET EN MASSE GODE NYE TING, SOM VI IKKE SELV VILLE HAVE FUNDET PÅ

Over CALYPSO skænken har Charlotte lavet et personligt galleri af et mix af foto, billeder og postkort, der betyder noget for familien og arvestykker fra sommerhuset - det vækker altid gæsters nysgerrighed. Lamperne, som før var gemt af vejen, lyser gallerivæggen op. CALYPSO reol i sort ask 3.095,IDEmøbler April 2010 Fryd 39


Sommerhuset

FIK EN MAKEOVER

REGNESTYKKE SATURN spisebord 11.499,ELLIOT spisestol 6 x 1.099,- 6.594,CALYPSO skænk 3 x 899,2.697,CALYPSO glaslåger 2 x 199,398,CALYPSO bogreol 2 x 899,1.798,CALYPSO bogreol 2 x 599,1.198,HOBBY gulvlampe 1.299,BILBAO pendler 2 x 1.149,2.298,NORDIC tæppe 1.898,Puder, plaider pynt mm. 2.500,I ALT…

32.179,-

Se flere billeder og videoklip fra makeoveren i sommerhuset på www.ide.dk/makeover

Stolpen, der står centralt i stuen, er bærende. Den har fået lov at stå umalet, så den understreger den naturlige stemning og kan samtidig fungere som højdemåler for børnebørnene.

Også Margit og Birgers sofaer er genbrugt, men er frisket op med flotte puder i yndlingsfarverne lime og lilla. NESTOR pude, lilla 40 x 40 cm 299,CIRKLIG WOOL pude, brun/lilla 50 x 50 cm 399,EASY35 pude i 100% uld, grøn 35 x 60 cm 399,FLEECE plaid, lilla 180 x 130 cm 129,-

SORT GIVER FOKUS Margit og Birger har planer om en større renovering af huset – bl.a. ville de gerne lægge nyt gulv i stedet for de brune 70’er klinker, men de vurderede, at det var for stort og tidskrævende et arbejde lige nu. I stedet har Charlotte tilføjet rummet varme med store løse tæpper, der også luner på klinkerne. Et større indgreb gjaldt dog brændeovnen, der havde en upraktisk placering midt i rummet, og som derfor blev fjernet. Men den helt store udfordring var træpanelerne på væggene. De gjorde det store rum meget ensfarvet i sit udtryk – især fordi træmøblerne og de lyse lamper faldt sammen med væggenes farver. Lamper og spisestuestole samler nu rummet og gør det mere kontrastfyldt og moderne. Kombineret med tilbehør i yndlingsfarverne limegrøn og lilla, bliver rummet både venligt og lidt huleagtigt. Margit og Birger Kruse var vilde med resultatet. ”Jeg havde aldrig forstillet mig, at forandringen kunne blive så stor,” fortæller en begejstret Margit, der nu kan se frem til en masse dejlige fridage og ferier i deres ”nye gamle” sommerhus.

2 IDÉER du selv kan bruge 1

CALYPSO-modulerne bryder kedelige flader og kan ophænges i utallige variationer, så de passer til netop dit behov. CALYPSO 2.996,-

2

Saml ensartet nips som f.eks. keramik, farvet glas eller porcelæn i grupper. Det skaber fine og rolige helheder. Her lyser LOVE fyrfadsstager op imellem gamle arvestykker. LOVE fyrfadsstager H 4 cm 39,- H 7 cm 49,-


FANG STILEN NORDIC SPISEBORDSSTOL Vælg en behagelig stol i tidløst design og varme materialer. NORDIC spisestol SM90 i sort læder og stel i sæbebehandlet eg passer til de fleste træborde og har et flot klassisk design 2.199,-

COLORADO PENDEL i pulverlakeret metal med stofledning, D 36 cm 1.149,-

FLEECE PLAID En fleece plaid er en billig måde at holde varmen på – især på kølige sommeraftener. Tag den rundt om dig, når du går til stranden for at se solnedgangen. FLEECE plaid fås i mange flotte farver, 180 x 130 cm 129,-

NORDIC SPISEBORD Er med sin slidstærke laminat-overflade ideel, hvis sommerhuset også bruges til udlejning. Samtidig kan bordet trækkes ud til 2,75 meter til sommerens store sammenkomster. B 100 x L 183/275 cm. »Saml selv« 7.999,- inkl. 2 sammenklappelige tillægsplader.

HELEN FYRFADSSTAGER Sørg for rigeligt med fine fyrfadsstager, der kan bruges til at skabe hygge i alle rum. Fyrfadsstage i aluminium H 12 cm til 149,Hurricane i aluminium. H 17 cm 199,-

PANDORA SKÆNK Opbevaring er vigtigt i sommerhuset, hvor der ofte er begrænset plads. Skænkens sorte farve giver en god kontrast til trævægge eller hvide vægge. PANDORA skænk i sortbejdset egefiner. H 190 x B 47 x L 95 cm 10.999,-

FANG STILEN SOMMERHUS I GOD STIL Trænger dit sommerhus til en opdatering? Lad dig inspirere af stilen i makeoveren. Her får du et par små og store idéer til forandringer, der gør dit sommerhus lidt hyggeligere.

UMBRIA LÆDERSOFA I sommerhuset skal tiden bruges til afslapning. Læder er et godt valg! F.eks. sofaen Umbria der fås i mange farver, størrelser og opstillinger i et moderne design. UMBRIA XL sofa med chaiselong monteret med handskeblødt og kraftigt semianilin læder. Kan bestilles i mange farver. L 305 x D 88/163 cm 12.999,Armpude pr. stk. 599,Nakkestøtte 799,-

IDEmøbler April 2010 Fryd 41


FORNEMMELSER

for

forår Stjæl idéen: Spraymal en stor gren og lad den lyse op i stuen.

PISA WASHLINE 3 pers. sofa med aftagelige vaskbare betræk. Leveres i flere farver. L 250 x D 100 cm. Normalpris 6.999,Introduktionspris 5.499,- Spar 1.500,- Lige nu kan du spare 20% på alle øvrige Pisa sofaer - gælder indtil 31. maj 2010. VERNER PANTON metal pendel D 30 cm 995,- JET ryatæppe, L 140 x 240 cm 1.398,-


1

FORÅRETS FARVER 2

4

5

3

1

LOVEPLATES glasserie, nye farver i turkis, pink eller orange. Fås også i mange andre flotte farver og varianter. LOVE fyrfadsstage H 4 cm 39,- H 7 cm 49,-

2

LOVE tallerken D 32 cm 169,- TULIPAN stearinlys i farverne orange, rød eller pink, H 14,5 xD 6 cm 25,Fås også som hyacintlys.

3

JOY lysestage i træ. Fås i farverne sort, rød, turkis, gul, orange og grøn. H 25 cm 49,- H 30 cm 59,- H 35 cm 69,-

4

EASY50 pude i 100% uld 399,- Fås i mange flotte farver. UTOPI pude i koral/pink 60 x40 cm 249,-

5

FLEUR bakkebord. Normalpris 299,- Nu 199,- Spar 100,- Fås også i rød højglans.

6

HJERTEKOP designet af Mette Ditmer 49,- Fås med stribe i farverne orange, pink, grøn og turkis. For hver hjertekop, du køber, går kr. 5,- direkte til Børnefonden.

7

FATSTRAP basket med håndtag i æblegrøn, L 32 x H 31 x B 32 cm 169,-

hjertekoppen

7

- fås nu også med stribe i pink.

6

IDEmøbler April 2010 Fryd 43


Vask DIN SOFA

spar

1.500,-

299,-

229,-

299,-

PISA WASHLINE er IDEmøblers nye sofaserie, hvor alle betræk er aftagelige og vaskbare – ikke bare på hynderne, men på hele sofaen. Samtidig sikrer dun og koldskumspolstrede hynder optimal komfort. Serien omfatter almindelige sofaer, hjørnesofaer, loungesofaer med chaiselong m.m. Du kan også købe modulerne enkeltvis og selv designe sofaen, der passer til netop dig. PISA WASHLINE-serien leveres i 3 forskellige stoffer – hver især i flere farver. Se mere på www.ide.dk/washline.

PISA WASHLINE 3 pers. sofa med aftagelige vaskbare betræk. Rigtig god siddekomfort med sædehynder i koldskum med dun top og dunpolstring i rygpuderne. Leveres i flere farver. L 250 x D 100 cm. Normalpris 6.999,- Introduktionspris 5.499,- Spar 1.500,- Nakkestøtte 599,- Lige nu kan du spare 20% på alle øvrige Pisa sofaer gælder indtil 31. maj 2010. HOBBY DELUXE gulvlampe i mat sort eller mat hvid, H 180 cm 1.299,- RAFFI ryatæppe i mørk grå, L 170 x B 240 cm. Normalpris 3.599,Nu 2.699,- Spar 900,- CHARON sofabord med bordplade i 5 mm hvidt glas. »Saml selv«. D 50 x H 40 cm 399,- D 60 x H 45 cm 599,- D 80 x H 50 cm 999,-


WASHLINE SOFAER

WASHLINE vaskbare betræk gør livet lidt lettere i hjem med hus og børn – og andre steder hvor livet leves. Hvis uheldet skulle være ude, er det betryggende at vide, at der kan gøres noget ved det. De aftagelige betræk til Washline kan maskinvaskes, skal ikke stryges og kan let monteres efter vask.

Tip: Washline kan maskinvaskes

spar

3.000,-

NYHED – PISA WASHLINE hjørnesofa med aftagelige vaskbare betræk. Rigtig god siddekomfort med sædehynder i koldskum med dun top og dunpolstring i rygpuderne. Leveres i flere farver. L 290 x B 260 x D 100 cm. Normalpris 12.999,- Introduktionspris 9.999,- Spar 3.000,Nakkestøtte 549,- Lige nu kan du spare 20% på alle øvrige Pisa sofaer - gælder indtil 31. maj 2010.

spar

2.000,-

NYHED – PISA WASHLINE sofa med chaiselong med aftagelige vaskbare betræk. Rigtig god siddekomfort med sædehynder i koldskum med dun top og dunpolstring i rygpuderne. Leveres i flere farver. L 290 x D 100/160 cm. Normalpris 9.999,- Introduktionspris 7.999,- Spar 2.000,- Nakkestøtte 549,Lige nu kan du spare 20% på alle øvrige Pisa sofaer - gælder indtil 31. maj 2010.

Sofatrenden 2010 “Trenden inden for sofaer er, at de meget kantede minimalistiske former ’blødes op’. Ved at bruge blødere polstringsmaterialer såsom dun og lignende ændres sofaens formsprog fra det meget stive look til et i stedet mere blødt, indbydende og hyggeligt indtryk. På møbelstof er trenden den samme. De lidt stive, groftvævede stoffer afløses nu af bløde fintvævede stoffer. Farverne på betrækkene er sorte eller koksgrå, og især ’Silver grey’, vinder frem i de kommende år. Er man mere modig, og skal der mere knald på, er de dominerende farver i øjeblikket pink og lilla. Er man til læder, er det den altid moderne farve sort, der in. Dog er farverne hvid, mørk brun og cognac på vej fremad”. Tom Aagaard, Produktchef IDEmøbler IDEmøbler April 2010 Fryd 45


HOLDBA

SORT

B<D:C HOLDBART SORT

STILRENT

HOLDBART

SORT

STILRENT

SORT

Klassiske sorte

SORT holdbart

LÆDERSOFAER spar

3.000,2+3 pers.

5.998,-

PALERMO 3+2 pers. sofa monteret med sort læder overalt. L 201 + 160 cm. Normalpris 8.998,- Nu 5.998,- Spar 3.000,-


SOFAER Med hele seks siddepladser er der plads til gæster eller til den store familie.

9.999,-

MILTON 6 pers. hjørnesofa monteret med sort okselæder. Leveres i mange farver. L 229 x 184 cm. Leveres også spejlvendt 9.999,-

Tip! Sådan passer du dit læder I DAGLIGDAGEN SKAL DU IKKE GØRE NOGET VED DINE LÆDERMØBLER. Her er det nok blot at støve møblet af engang imellem med en helt tør eller meget hårdt opvreden klud (kun vand). Et par gange om året – alt efter hvor meget sollys møblerne udsættes for – bør møblerne rengøres med læderrens og efterfølgende en lædercreme, som blødgør læderet og holder det pænt i årevis. Læs mere på www.ide.dk

spar

2.000,2+3 pers.

7.998,MILTON sofa monteret med sort okselæder. 3 pers. sofa L 218 cm 5.499,2 pers. sofa L 163 cm 4.499,Samlet pris 3+2 pers. sofa normalpris 9.998,Nu 7.998,- Spar 2.000,-

IDEmøbler April 2010 Fryd 47


ALLE HAR RÅD TIL EN

lækker sofa Lån op til 40.000,rentefrit i 12 mdr. Se side 64

4.999,spar

4.000,-

NYHED – WILLOW XL sofa med chaiselong monteret med blødt betræk i sort. L 300 x D 160 cm. Leveres også spejlvendt. Normalpris 8.999,- Introduktionspris 4.999,- Spar 4.000,- EMMA sofabord i massiv sæbebehandlet eg inkl. skuffe og hylde, B 70 x L 130 x H 51 cm. »Saml selv«. 2.499,- PLIBO gulvlampe med sort skærm, H 145 cm. Normalpris 649,- Nu 549,- Spar 100,- JET ryatæppe, L 140 x B 240 cm 1.398,-

Stort

pudemarked Puder. Normalpris op til 599,Nu fra 99,- Spar op til 300,-


SOFAER

5

NU ÅRS REKLAMATIONSRET! IDEmøbler har udvidet reklamationsretten fra 2 1/2 år til hele 5 år! Det giver dig ekstra tryghed, når du køber dine møbler hos os. Læs mere om de nye regler på www.ide.dk/garanti

2.999,-

3.999,-

HELSINKI 2½ pers. sofa monteret med blødt Porto stof, som leveres i mange farver. Sædehynder med koldskumspolstring for ekstra god komfort. L 198 cm. Normalpris 5.499,- Nu 3.999,- Spar 1.500,- Lænestol L 123 cm. Normalpris 3.499,- Nu 2.999,- Spar 500,Leveres i 7 forskellige stoffer til samme pris (Linz, Otto, Paradiso, Porto, Restona, Siena, Vera)

spar

4.499,-

1.500,-

HELSINKI 3 pers. sofa monteret med blødt Porto stof, som leveres i mange farver. Sædehynder med koldskumspolstring for ekstra god komfort. L 228 cm normalpris 5.999,- Nu 4.499,- Spar 1.500,- Leveres i 7 forskellige stoffer til samme pris (Linz, Otto, Paradiso, Porto, Restona, Siena, Vera)

Mange forskellige størrelser og dessiner Puder. Normalpris op til 599,Nu fra 99,- Spar op til 300,-

IDEmøbler April 2010 Fryd 49


SOFA

OM DAGEN

– OM DAGEN LÆKKER SOFA I MODERNE DESIGN. OM NATTEN KOMFORTABEL OG RUMMELIG SENG. EN SOVESOFA KAN DET HELE …

6.999,-

PERTH sove-hjørnesofa monteret med blødt Vera stof, som leveres i mange farver. Inkl. stort sengetøjsmagasin. L 246 x D 222 cm, udslået madrasmål 140 x 206 cm. Leveres også spejlvendt 6.999,HOBBY DELUXE bordlampe, H 70 cm 399,- Fås også i mat hvid og mat sort. DEER IN THE WOODS sengesæt. Designet af Susanne Schjerring. 140 x 200 cm 499,- 140 x 220 cm 549,- HILLERY sofabord i hvid lak med forniklet stål, B 90 x L 90 x H 36 cm. Normalpris 1.799,- Nu 999,- Spar 800,- Kan også bestilles i sortlakeret samt i oval, B 70 x L 140 x H 36 cm. Normalpris 1.999,- Nu 999,Spar 1.000,- og i rund eller firkantet 60 x 60 cm. Normalpris 999,Nu 599,- Spar 400,-

6.999,-

SENG

OM NATTEN


SOVESOFAER

spar

400,-

1599,MATRIX sovesofa inkl. armpølle. Monteret med flot stof i sort eller beige. L 195 x D 75 cm. Udslået mål L 195 x D 150 cm. Normalpris 1.999,- Nu 1.599,- Spar 400,-

SLY sovesofa polstret med posefjedre i sædet, som giver en rigtig god komfort. L 200 cm, udslået mål B 140 x L 200 cm. Monteret med strukturvævet betræk i antracit grå. Inkl. rygpuder og sengetøjsmagasin 5.065,- Leveres også i andre stoffer.

BRUGER DU DIN SOVESOFA HVER NAT, SÅ KØB EN FLOT KISTE ELLER ET SOFABORD MED MAGASIN, SÅ DYNER OG PUDER HURTIGT KAN GEMMES VÆK

Et møbel

DER GØR BOLIGEN STØRRE

En sovesofa er en genial løsning til rum, der skal forene flere funktioner – f.eks. stue og soveværelse i ét eller kombineret kontor og gæsteværelse. Din teenager vil også elske idéen om både at ha’ plads til hygge med vennerne om dagen og til en overnattende kammerat om natten. På den måde kan du med en sovesofa ”møblere dig til flere kvadratmeter.” Sovesofaer fås i masser af størrelser, modeller og prisklasser, så du kan vælge den, der passer til dit behov. Se flere sovesofaer på www.ide.dk/sovesofa

spar

3.999,-

1.000,-

NYHED – CORFU sovesofa med chaiselong monteret med blødt stof i antracit. L 227 x D 166 cm, udslået madrasmål 147 x 195 cm. Leveres også spejlvendt. Normalpris 4.999,- Introduktionspris 3.999,- Spar 1.000,-

IDEmøbler April 2010 Fryd 51


899,-

11.499,-

1.299,-

SATURN spisebord i massiv hvidolieret eg og ben i børstet rustfri stål, B 95 x L 200 x H 75 cm. »Saml selv«. Ekskl. tillægsplader 11.499,Kan bestilles i mange forskellige størrelser og bredder samt overfladebehandlinger. NYHED – TEXAS spisestol i hvid eller sort læder 1.299,- NICE pendel, D 41 cm 899,- NAOMI vendetæppe, L 240 x B 170 cm 1.498,-


LYSE

indfald „ Mocha Zap 1 kop varm kaffe, 2 shots espresso, 1 spiseskefuld kakao. Bland først espressoen i kaffen og dernæst kakao. Rør rundt og nyd drikken. Kilde: esprezzo.dk

SPISESTUEN

DE FRISTER – MED DERES RENE HVIDE FLADER OG STÆRKE ACCENTFARVER – DE NYE FORÅRSVARER. GIV BOLIGEN ET TILTRÆNGT LØFT MED DE LÆKRESTE MØBLER OG DE FINESTE ACCESSORIES

spar

200,-

CAFÉ-LATTE glas med ske, sæt af 2 stk. Normalpris 49,Nu 25,- Spar 24,-

LOVEPLATES glasserie, nye farver i turkis, pink eller orange. Fås også i mange andre flotte farver. Fyrfadsstage H 4 x D 8 cm 39,- Skål H 7 x D 12 cm 69,- H 12 x D 21 cm 169,- H 15 x D 28 cm 249,Fad D 31,5 cm 199,- Tallerken D 32 cm 169,-

CENTRO barstol med sæde i sort aluminium. Min/max. siddehøjde 51/78 cm. Introduktionspris 1.199,- Spar 200,Kan også bestilles med sæde i grå aluminium.

SCALA 4 dørs skænk i hvidlakeret med kromstel, B 209 x D 50 x H 70 cm. »Saml selv«. Normalpris 3.999,- Nu 3.499,- Spar 500,- Kan også bestilles i sort askefiner. CLAUDIA bordlampe i sort eller hvid, H 51 cm. Normalpris 599,- Nu 399,- Spar 200,- POUL PAVA galleri i sølv svæveramme, 22 x 22 cm 159,-

IDEmøbler April 2010 Fryd 53


spar

Nyhed

3.000,-

VERNER PANTON VP Panton pendel i hvid, D 40 cm. Normalpris 8.995,- Nu 5.995,Spar 3.000,-

NEW YORK skænk i rød højglans lakeret med 2 døre og 2 skuffer, L 145 x H 66 x B 45 cm. Normalpris 2.399,- Introduktionspris 1.699,- Spar 700,-

TREE stumtjener i lakeret metal. Fås i hvid, rød og sort, H 174 cm 399,-

TOOTH barstol i sort eller hvid plast med trompet sokkel i krom. »Saml selv« 499,-

VI KA´ LI FORÅRET ER FULDT AF FARVER, SÅ HVORFOR IKKE SKABE EN NEUTRAL GRAFISK BAGGRUND. VI HAR SAMLET ET UDVALG AF FINE TING I SORT OG HVID (– OG OK, VI KUNNE ALTSÅ IKKE DY OS FOR AT VISE BORDET OG SKÆNKEN I RØDT.)

FLEUR bord i rød højglans stål lakeret, L 45 x H 50,8 x B 45 cm. Normalpris 299,- Nu 199,- Spar 100,- Kan også bestilles i hvid højglans.

spar

1.386,-

FLEX garderobeskab med hvide skydelåger. B 198,7 x D 66,5 x H 219 cm. »Saml selv«. Normalpris 3.885,- Nu 2.499,- Spar 1.386,-

MORGAN spisebord i hvid højglans, L 170/270 x H 74 x B 100 cm. »Saml selv« 3.999,- PALMA spisestol med front i sort læder og ryg i hvid højglans. »Saml selv« 599,-


STYLISTENS OPSLAGSTAVLE spar

700,-

Stylistens OPSLAGSTAVLE

PLASMA TV-unit i hvid glas, forniklet ben og front i hvid højglans. L 160 x H 32 x B 45 cm. »Saml selv«. Normalpris 2.699,- Nu 1.999,- Spar 700,-

WALL reol i hvidlakeret, L 36,5 x H 180 x B 32 cm. Introduktionspris 399,Spar 100,- Fås også i sortlakeret.

Puder med personlighed Giv dine puder et helt nyt look med sjove og flotte knapper. Brug knapper i træ, ben, perlemor eller plastik i alle mulige farver og størrelser. Skab gerne kontrast i både farver og materialer eller lav en fin effekt med sytråd i en kontrastfarve.

Min favorit:

WALL reol i sortlakeret, L 66,5 x H 189 x B 35 cm. Introduktionspris 499,Spar 200,- Fås også i hvidlakeret.

NYHED

NYHED – CRYSTAL plaststol i transparent smoked grey, H 60 cm 1.299,-

spar

200,-

ebokkresedrviet k k a b t i Pyner tborddet vist med en pink filtdæ

Giv dit lampe- eller bakkebord lidt mere karakter med en farverig dækkeserviet i filt. Brug idéen som en billig og hurtig genvej til at inddrage denne sæsons yndlingsfarve i indretningen.

– her

TJEK WWW.IDE.DK/INSPIRATION OG SE FLERE IDEER

IDEmøbler April 2010 Fryd 55


1.599,-

699,-

spar

700,-

LIGHT spisebord i lakeret hvid højglans, L 180 x H 75 x B 90 cm. »Saml selv«. Introduktionspris 1.599,- Spar 700,- LIGHT tillægsbord i lakeret hvid højglans, L 90 x H 75 x B 56 cm. »Saml selv«. Introduktionspris 699,- Spar 100,- BLAZER spisestol i sort kunstlæder og kromstel. »Saml selv« 699,- NICE pendel 41 cm 899,- JET ryatæppe, L 140 x 240 cm 1.398,- (2 stk. anvendt)

spar

1.200,-

COOPER spisebord i hvid højtrykslaminat, B 100 x L 200 cm. Ekskl. tillægsplader 5.999,BORA spisestol med sæde og ryg i sort læderlook 699,-


SPISESTUEN

Nyhed

LIGHT tillægsbord i lakeret hvid højglans, L 90 x H 75 x B 56 cm. »Saml selv«. Introduktionspris 699,- Spar 100,-

Nyt på

MENUEN Vi disker op med delikate nyheder: Spise- og anretterbord i lækkert design til meget indbydende priser. Og så kunne man fristes til at sige ”frokost i det grønne”. Men farvevalget er selvfølgelig op til dig.

Nyhed CYLINDER glasvase. H 35 cm. Normalpris 299,- Nu 179,- Spar 120,H 40 cm. Normalpris 399,- Nu 249,- Spar 150,H 50 cm. Normalpris 349,- Nu 219,- Spar 130,H 75 cm. Normalpris 999,- Nu 649,- Spar 350,-

NEW YORK skænk i hvidlakeret højglans med 2 døre + 2 skuffer, L 145 x H 66,6 x B 45 cm. Introduktionspris 1.699,- Spar 700,- Kan også bestilles i rød højglans samt med 4 låger, B 182 cm. Introduktionspris 2.199,- Spar 800,-

YUCCA grund reol i mat hvidlakeret, B 75 x D 29 x H 200 cm. »Saml selv« 2.799,IDEmøbler April 2010 Fryd 57


r hjertet

lette Råd der

:

lse på indflyde r størst

o for din risik

m ha ktor, so er den fa og g hjerte. in n it g d y R rk k, Frugt n og sty AKKEN. Fedt, Fis e r B d O p T ro P 5 F’er”: ket elle .D e e te DRO m o “D p m d a o e , på tm rsygd s lægen Styrk de o . h hjerteka L l A a lt LT ESTERO kolestero DIT KOL målt dit TYR PÅ . Få evt. rn o . k e HOLD S ld tr u n e stress ibre og F ivningsc , undgå grønt, F rygning ens rådg g p , det in ro m n d o , l re n iv o fo i Hjerte du er i tv yrk moti D is . v K h , Y k R y tr DT dit blod JET BLO Få målt FORHØ alkohol. UNDGÅ g o lt sa på ge og spar ervægti flere ov jt. er for hø der 75% rtekarr je e h g r a d fo .I oen ÆGTEN ger risik ægt. ORMALV rvægt ø normalv HOLD N end i 1987. Ove in d e ld ho t re a e b sk æ n da lstr me, så ti sygdom d andre eret me . Kombin S gativ S e E n R , T g S ri n langva UNDGÅ p a k r d re lo b pro kto risikofa okere en emprov m din o d n å h stress fr – så tag elbred! i hjertet og dit h hverdag

Professor Erik Warburg forestillede sig nok ikke, hvor stor forskel hans initiativ ville gøre, da han grundlagde det, vi i dag kender som Hjerteforeningen. ”I efterkrigsårene var der et pludseligt stigende antal danskere med hjertekarproblemer, og man forventede, at man ligeså hurtigt kunne sætte ind med tiltag, der imødegik denne udvikling,” fortæller Inge Vestbo, direktør i Hjerteforeningen. Så simpelt var det som bekendt ikke. Behovet for foreningens arbejde er stadig stort, og du kan derfor jævnligt møde Hjerteforeningen i medie- og bybilledet som en venlig påmindelse om, at du skal passe på dit hjerte. EN DEL AF DANSKERNES HVERDAG ”Vi vil rigtig gerne vise, at det ikke er svært at leve sundt. F.eks. ved at inspirere folk til at lave mad, der er ligeså god, som den de plejer at spise – der er bare drejet lidt på nogle knapper, så den lever op til vores anbefalinger,” lyder det fra Inge Vestbo. Og netop maden er ét af de mest populære emner i Hjerteforeningens tilbud. Der er stor efterspørgsel på foreningens kogebøger, og hjemmesidens opskrifter er også velbesøgte.

Hjerteforeningen – passer på danskernes hjerter DANMARK VILLE SE ANDERLEDES UD I DAG, HVIS DET IKKE VAR FOR HJERTEFORENINGEN. SIDEN FORENINGEN BLEV GRUNDLAGT I 1962, HAR DEN INDSAMLET MILLIONER AF KRONER TIL FORSKNING OG HAR MERE END NOGEN ANDEN PATIENTFORENING OPLYST DANSKERNE OM SUND LIVSSTIL.

DRIVES AF ENGAGEMENT ”I modsætning til hvad mange tror, er Hjerteforeningen en privat organisation. Dens arbejde finansieres udelukkende gennem salg af varer, kontingenter fra foreningens 108.000 medlemmer og bidrag fra virksomheder og privatpersoner,” forklarer Inge Vestbo. Her varetager man bl.a. et stort presse- og informationsarbejde, og det er også her en forskningsafdeling formidler de indsamlede penge til forskningsprojekter. Hjerteforeningen yder i dag økonomisk støtte til 50% af al hjerteforskning i Danmark – en forandring, der er til at tage at føle på. Herudover har Hjerteforeningen syv rådgivningscentre i hhv. Ålborg, Odense, Kolding, Næstved, Århus, Esbjerg og København. ”Her sidder sygeplejersker, som måler kolesterol, blodtryk, blodsukker og taljemål på folk, der kommer ind fra gaden, ligesom de tilbyder sundhedstjek i virksomheder,” fortæller Inge Vestbo. ”Er tallene på vej op i det røde felt, kan man hjælpe folk med enten medicin eller livsstilsændringer i form af kost og motion.” Herudover har foreningen 81 lokalkomitéer, der støtter op omkring dens kampagner, arrangerer løb og gåture mv.

ELSKHJERTET.DK Til en af foreningens aktuelle ”hjertesager” er der hentet forstærkning blandt landets kvindelige kendisser. Ambassadører i skikkelse af bl.a. Lisbeth Dahl, Sanne Salomonsen, Trine Panum Kjeldsen, Lone Hertz og Emilia van Hauen stiller op til bl.a. foredrag og interviews, og de medvirker på annoncer og plakater, der skaber synlighed for kampagnens ”Elsk hjertet”. ”Kampagnen skal over en femårig periode indsamle penge til forskning i kvinders hjerter, som hidtil har været et underprioriteret område,” fortæller Inge Vestbo. ”Kampagnen kører nu på fjerde år, den har p.t. indsamlet ni millioner og kendskabet til, at kvinder også får hjertekarsygdomme er hævet betragteligt.” Føler du dig inspireret, har du snart mulighed for at deltage i foreningens hjerteuge om kost og motion under temaet ”Let dit hjerte”. Den løber af stablen den 19.-25. april og omfatter bl.a. et spil, der sender børn og voksne en tur ud i foråret, hvor de rundt omkring i landets stisystemer skal løse opgaver, der kræver, at man bruger både øjnene, ørerne og kroppen. En anden mulighed er at deltage i Feminas Kvindeløb, hvor du også har mulighed for at støtte Hjerteforeningen. Fra Fryd redaktionen skal der i hvert fald lyde en opfordring til at deltage – for en forandrings skyld.

www.hjerteforeningen.dk · Leg og spil på www.rumlerikkerne.dk · Giv dig selv skæg på www.elskhjertet.dk og læs hvorfor · Støt, shop, find opskrifter og få meget mere at vide om hjertet på www.hjerteforeningen.dk


LØB FOR FORANDRING HJERTESUNDT OG LÆKKERT TERIYAKI MØRBRADBØFFER MED MELONSALAT

Ingredienser (til 4 pers.) 1 svinemørbrad, ca. 500 g 1 spsk. olie salt og peber 4 spsk. teriyakisauce eller sojasauce 50 g feta- eller salatost 25% fedt, 1 bundt radiser 400 g vandmelonkød uden kerner 1 lille romainesalat ½ rødløg 2 spsk. citronsaft 2 tsk. olivenolie 3 spsk. pinjekerner Tilbehør: fuldkornsbrød (400 g) eller kogte ris af 4 dl rå, brune ris. Tilberedningstid: 40 minutter

Afpuds mørbraden for sener og hinder. Skær mørbraden i 2 cm tykke skiver. Dup bøfferne tørre med køkkenrulle. Krydr kødet med salt og peber. Brun bøfferne i olie på en pande ca. 1 minut på hver side. Kom teriyakisaucen ved og steg bøfferne 3-4 minutter mere på hver side. Del fetaosten i mindre stykker. Skær radiserne i skiver og vandmelonkødet i tern. Snit salaten. Skær rødløget i små tern. Bland fetaost, radiser, vandmelon, salat og rødløg i en skål. Dryp citronsaft og olivenolie over. Krydr med salt og peber. Rist eventuelt pinjekernerne og drys dem over salaten. Servér bøfferne med salat og brød eller ris. Tip: Du kan erstatte radiserne med 2 dl friskbælgede ærter eller agurketern.

Energi pr. person: 2500 kJ (590 kcal.) kulhydrat 65 g, fedt 19 g, heraf mættet fedt 5 g. Fedtenergi 30%. Frugt og grønt pr. person: ca. 225 g. Hvis du vil tabe dig: Spis 1/6 af portionen.

Tip til løbetræning! Kom godt i gang med at løbe. Sæt realistiske mål. Det er vigtigt, at løbeturen bliver en succesoplevelse hver gang og giver mod til næste tur. Løb, når du har lyst - udnyt din motivation, når den er der. Læs mere på www.femina.dk/loeb

Løb for forandring

Løbetider: Århus: søndag 9. maj 2010 kl. 11 (tilmeldingsfrist: 22. april 2010)

IDEMØBLER ER HOVEDSPONSOR FOR FEMINA KVINDELØB 2010 – LØB MED OG STØT HJERTEFORENINGEN Forandring fryder – også uden for hjemmets fire vægge. Netop derfor har vi valgt at være hovedsponsor for Femina Kvindeløbet 2010. For løb og motion kan være med til at forandre menneskers liv og give dem mere energi, overskud og glæde. Og når vi taler om glæde – så kan du i år også være med til at skabe glæde for andre end dig selv. Under temaet ”Løb for forandring” kan du hjælpe Hjerteforeningen i deres arbejde med at forebygge og bekæmpe hjertekarsygdomme. Gennemfør løbet med en forandringsballon – så donerer vi automatisk 10 kr. til Hjerteforeningen.

København: onsdag 19. og torsdag 20. maj 2010 kl. 19 (tilmeldingsfrist: 4. maj 2010) Kvindeløb

Fredericia: mandag 24. maj 2010 kl. 11 (tilmeldingsfrist: 8. maj 2010) Aalborg: onsdag 9. juni 2010 kl. 19 (tilmeldingsfrist: 30. april 2010)

Tilmelding på www.femina.dk/loeb

Kvindeløb

Deltag også i konkurrencen om en boligmakeover til 40.000. Se mere i IDEloungen på løbspladsen. Vi glæder os til at se dig.

IDEmøbler April 2010 Fryd 59


En ny BEGYNDELSE Sund fornuft • Luft dynerne • Vask dyne og pude v 60° i vaskemiddel uden enzymer og husk at tørre dem i tørretumbler

180 x 200 cm

15.999,spar

3.521,-

SVANE® ZENIT boxmadras med IntelliGel®. Øverst: IntelliGel® som giver dig optimal støtte uanset vægtklasse. Nederst: bærelag af 229 hærdede LFK fjedre pr. m2. Inkl. kraftig topmadras med vaskbart betræk og indlæg af Elastec®. Farve: std. grå. Ekskl. ben. B 180 x 200 cm. Normalpris 19.520,Nu 15.999,- Spar 3.521,-B 180 x 210 cm. Normalpris 21.620,- Nu 17.599,- Spar 4.021,NORDIC tæppe L 140 cm x B 200 cm 1.898,-


SVANE MADRASSER

spar

25%

NORSK KVALITET SIDEN 1937 Når lyset vælter ind og luften bliver lunere, så giv dit soveværelse, din dyne og din madras en opfriskning – eller endnu bedre – forkæl dig selv og dit helbred og køb en ny seng. Svane® er et af de sundeste bud på en seng, der reelt giver dig bedre søvn. Prøv den hos IDEmøbler og lad din ryg komme med på råd.

TEMPRAKON dyner – temperaturregulerende dyner produceret med det særlige OUTLAST materiale, som også bruges i NASA rumdragter. Kombineret med de fineste kvalitetsdun opnås en unik sovekomfort med jævn temperatur, tilpasset rummets og kroppens temperatur. Spar 25% på alle TEMPRAKON dyner. Priseksempel: TEMPRAKON helårsdyne med 600 g hvide sibiriske dun og aktiv temperaturregulering. Bæreevne over 10. 135 x 205 cm. Normalpris 1.799,- Nu 1.349,- Spar 450,-

180 x 200 cm

spar

5.621,-

19.999,-

SVANE® ZEFIR boxmadras med IntelliGel®. Øverst: IntelliGel® som giver dig optimal støtte uanset vægtklasse. I midten: 262 hærdede posefjedre pr. m2. Elastec® polstring på begge sider af fjedrene. Nederst: 150 Bonell fjedre pr. m2. Inkl. kraftig topmadras med vaskbart betræk og indlæg af Elastec®. Farve: std. grå. Ekskl. ben. B 180 x 200 cm. Normalpris 25.620,- Nu 19.999,- Spar 5.621,-B 180 x 210 cm. Normalpris 28.320,- Nu 21.999,- Spar 6.321,-

spar

180 x 200 cm

12.961,-

26.999,-

SVANE® ZEFIR elevationssæt bestående af: • 2 stk. Svane® elevationsbunde B 90 x L 200 cm med el-betjent hoved- og fodende. • 2 stk. Svane® Zefir elevationsmadrasser B 90 x L 200 cm med IntelliGel® på bærelag af 262 Pocket fjedre pr. m2 samt Elastec® polstring. Inkl. kraftig topmadras med vaskbart betræk og indlæg af Elastec®. Hele sættet i farven std. grå, ekskl. ben. B 180 x 200 cm. Normalpris 39.960,- Nu 26.999,- Spar 12.961,B 180 x 210 cm. Normalpris 43.220,- Nu 29.699,- Spar 13.521,-

DEN INTELLIGENTE MADRAS Svane® Zenit og Svane® Zefir er højdepunktet på mange års forskning i, hvad der er mest ergonomisk korrekt og samtidig rigtig behageligt at ligge på. Det helt unikke IntelliGel® adskiller Svane® Zenit og Svane® Zefir fra alle andre typer madrasser. IntelliGel® tilpasser sig kroppen og dens bevægelser bedre end noget andet materiale, og reducerer dermed risikoen for rygproblemer. Intelligel, den “ergonomisk intelligente opførsel” gør, at én person på 40 kg og én på 110 kg ligger lige komfortabelt på den samme madras.

Svane® Zefir og Svane® Zenit er det nærmeste jeg har været på dét, som jeg vil kalde en ideel madras. Hans-Jørgen Sørensen, kiropraktor.

IDEmøbler April 2010 Fryd 61


>>

Curem leveres med en lille trådløs fjernbetjening, som giver dig adgang til alle sengens funktioner, herunder trinløs justering af hoved- og fodende.

399,CUREM puder med ergonomisk korrekt pasform og indlæg af trykaflastende og temperaturfølsomt Curefoam. Former sig efter hovedet og sikrer korrekt støtte til hals og nakke. Lyst og blødt stretch betræk, som er vaskbar ved 60 °C. Vælg mellem 3 typer af komfort: blød, medium og fast. Normalpris 699,Introduktionspris 399,- Spar 300,-

CUREM kan være kuren HAR DU PROBLEMER MED SØVNLØSHED, MUSKEL- OG LEDSMERTER ELLER URO I BENENE, KAN CUREM VÆRE DEN LØSNING, DER GIVER DIG DEN AFSLAPPENDE SØVN, der sikrer dig større

IDEmøbler har desuden specialudviklet et pudebetræk til at passe den ergonomiske pude. CUREM pudebetræk, hvid, i 100% økologisk bomuld. L 62 x B 43 cm 69,-

velvære både dag og nat. Det skyldes CUREMs unikke evne til at fordele din krops tryk, så din rygsøjle hviler i en anatomisk naturlig stilling og alle lemmer aflastes, hvad enten du foretrækker at sove på ryggen, maven eller siden.

både box og elevation og passer i de fleste sengerammer til boxmadrasser. spar

4.700,180 x 200 cm

9.299,-

>>

CUREM fås som

HVORDAN VIRKER CUREFOAM? Curefoam er et smidigt og temperaturfølsomt materiale, som former sig efter din krop og giver dig unik støtte og aflastning i nakke og ryg. CUREM madrasserne tilpasser sig lige præcis til dig!

CUREM boxmadras, fleksibel boxmadras inkl. 6 cm tyk topmadras med indlæg af trykaflastende og temperaturfølsomt Curefoam for optimal og individuel liggekomfort. Madrassen er beklædt med sort Pressless betræk, der er slidstærk og nem at rengøre. Vælg mellem 3 typer af komfort: blød, medium og fast. 180 x 200 cm. Normalpris 13.999,- Introduktionspris 9.299,- Spar 4.700,(Introduktionsprisen er gældende i perioden 26/3 - 24/4 2010)


CUREM MADRASSER

GIV DIN NATTESØVN

en mirakelkur

HVIS DU DRØMMER OM EN MADRAS, DER ALLEREDE FRA FØRSTE NAT LÆSER DIN KROPS BEHOV OG TILPASSER SIG DEN – ja, så vil du glæde dig

over IDEmøblers nyhed CUREM. En dårlig madras svækker ikke bare dit immunforsvar og stjæler dit gode humør – for slet ikke at tale om den energi, der skulle få dig godt igennem dagens opgaver. Den kan også give dig varige problemer med nakke, ryg og skulder. Og det behøver du ikke finde dig i. CUREM giver dig den velgørende søvn, du kun kan få på en madras, der natten igennem giver din krop optimal støtte. Og det er hemmeligheden bag nyheden CUREM.

CUREM madrasser er fremstillet i et avanceret trykaflastende og temperaturfølsomt materiale, der støtter kroppen punktvis uden at skabe modtryk – uanset hvad du vejer, og hvor mange gange du vender dig. Når du rejser dig fra sengen, vender madrassen tilbage til sin oprindelige form og er klar til næste nat. Kom ind til IDEmøbler og prøv CUREM, men forbered dig på, at det godt kan føre til søvnløse nætter – indtil du får dig en selv.

Se videoen om det nye unikke madraskoncept på www.ide.dk/curem

spar

9.000,180 x 200 cm INTRODUKTIONSPRIS

14.998,NYHED - CUREM elevations-continental, hævbar elevationsboks med stærk elevationsmotor og trådløs fjenbetjening. Inkl. 6 cm tyk topmadras med indlæg af trykaflastende og temperaturfølsomt Curefoam for optimal og individuel liggekomfort. Elevationsramme og boksmadrassen er beklædt med sort Pressless betræk, der er slidstærk og nem at rengøre. Vælg mellem 3 typer af komfort: blød, medium og fast. L 210 x B 90 cm. Normalpris 23.998,- Introduktionspris 14.998,- Spar 9.000,(Introduktionsprisen er gældende i perioden 26/3 - 24/4 2010) IDEmøbler April 2010 Fryd 63


15

ÅRS REKLAMATIONSRET på stel- og fjedrebrud på alle vores senge. Læs mere om de nye regler på www.ide.dk/garanti

spar

8.994,180 x 200 cm

11.998,-

NOCTURNE elevationsseng 8055/430 • 2 stk. 8055 el-betjente polstrede elevationsbunde med 28 lameller inkl. madrasbremser. • 2 stk. 430 madrasser med trykaflastende temperaturfølsomt helseskum. • 2 stk. trådløse fjernbetjeninger • 2 stk. topmadrasser med indlæg af 25 mm trykaflastende og temperaturfølsomt Celsius helseskum. Blødt, vaskbart strikket betræk. Ekskl. ben/meder. Hele sættet. Normalpris 20.992,- Nu 11.998,- Spar 8.994,-

FORANDRING

fryder

Lån op til 40.000,rentefrit i 12 mdr.

– så hvorfor vente når du kan låne 40.000 rentefrit i 12 måneder? Har du forelsket dig i en lækker sofa, eller har du brug for en ny seng – nu! Så vælg IDEplus, der giver dig mulighed for at låne op til 40.000 kr. rentefrit. Ansøg med det samme i din nærmeste IDEmøbler-butik eller på www.ide.dk/ideplus.

IDEplus: • • • • • •

Lån op til 40.000 kr. Ingen udbetaling Ingen sikkerhedsstillelse Vælg selv ønsket månedlig ydelse og lånestørrelse. Fast ydelse i hele lånets løbetid Ønsker du at låne mere end 20.000 kr, skal du medbringe din seneste lønseddel som dokumentation. • Et lån på 40.000 kr. i 5 år har en nom. rente 20,2% og ÅOP 15,5%

Hvad koster det? Der betales 19 kr. pr. måned i administrationsgebyr og 15 kr. pr. måned for betaling via Betalingsservice eller 29 kr. pr. måned, hvis der betales med indbetalingskort. De første 12 måneder er rentefrie og lånet kan til enhver tid indfries uden yderligere omkostninger. Løber lånet længere end de 12 rentefrie måneder, betales der en rente på 18,5%. Renten er variabel i hele lånets løbetid. Oprettelsesgebyr 3% af lånet, min. 400 kr.


4

NOCTURNE MADRASSER

STÆRKE

tilbud

spar

1.300,-

90 x 200 cm

1.249,-

spar

850,-

NOCTURNE 315 dobbeltfjedrende boxmadras. Fast affjedring. Nederst: 150 stk. Bonell fjedre pr. m2. Øverst: 114 stk. Bonell fjedre pr. m2. Inkl. topmadras med vaskbart betræk og indlæg af 25 mm latex. Ekskl. ben/meder. B 90 x L 200 cm. Normalpris 2.099,Nu 1.249,- Spar 850,- Kan også bestilles i andre mål til tilbudspris. Nyt praktisk lysegråt betræk.

90 x 200 cm

3.499,NOCTURNE 327 L dobbeltfjedrende boxmadras. Medium affjedring. Nederst: 150 stk. Bonell fjedre pr. m2. Øverst: 265 5-zonet Pocket fjedre pr. m2. Inkl. kraftig topmadras med blødt, strikket vaskbart betræk og indlæg af 40 mm latex. Ekskl. ben/meder. B 90 x L 200 cm. Normalpris 4.799,- Nu 3.499,- Spar 1.300,B 180 x L 200 cm. Normalpris 9.598,- Nu 6.999,- Spar 2.599,Kan også bestilles i andre mål til tilbudspris.

spar

1.300,-

90 x 200 cm

4.499,NOCTURNE 328 L boxmadras. Fast affjedring. Nederst: 150 stk. Bonell fjedre pr. m2. Øverst: 498 stk. 5-zonet Multipocket fjedre pr. m2. Inkl. kraftig topmadras med blødt, strikket vaskbart betræk og indlæg af 40 mm latex. Ekskl. ben/meder. B 90 x L 200 cm. Normalpris 5.799,- Nu 4.499,- Spar 1.300,B 180 x L 200 cm. Normalpris 11.598,- Nu 8.999,- Spar 2.599,Kan også bestilles i andre mål til tilbudspris.

Månedlig ydelse 199,-

299,-

4.000,-

26

16

5.000,-

34

20

14

46

10.000,-

Lånebeløb

15.000,20.000,30.000,40.000,-

399,-

499,-

599,-

699,-

799,-

899,-

999,-

1.099,-

30

23

19

16

14

52

37

29

24

55

42

1.199,-

21

18

16

15

34

29

25

22

20

18

59

48

41

35

31

28

62

52

45

40

Til venstre vælger du det beløb, du ønsker at låne. I øverste række vælger du det beløb, du ønsker at afdrage pr. måned. I tabellens hvide felt kan du så aflæse, hvor mange måneder lånet vil løbe i. IDEmøbler April 2010 Fryd 65


HVAD ER DIN

Nattesøvn

VÆRD ?

Vi ved det jo godt. Vi bruger 1/3 af livet på at sove, så vi burde prioritere at bruge penge på en ordentlig seng. Alligevel er det oftest stuen, der løber med vores penge og opmærksomhed. Men en god dag afhænger i høj grad af, hvordan du sov natten forinden, så overvej hvad din nattesøvn egentlig er værd.

Elbetjent po lstret elevationsbu nd

På 10 år koster det for 2 pers. kun

2,74 pr. nat

180 x 200 cm

dras a m r a b Vend et pocket fjedre n m/5-zo

9.998,-

NOCTURNE elevationsseng 8055/421 L • 1 stk. 8055 el-betjent polstret elevationsbunde med 28 lameller inkl. madrasbremser. • 1 stk. 421 vendbare madrasser med 265 stk. 5-zonet Pocket fjedre pr. m2. • 1 stk. kraftig topmadras med indlæg af 25 mm latex. Blødt, vaskbart strikket betræk. Ekskl. ben/meder. B 180 x L 200 cm. Normalpris 17.194,- Nu 9.998,- Spar 7.196,-

spar

7.196,-

t r a b sk æk a v t, betr d Blø ikket str


ØKO TEKSTILER

GENBRUG med en sjov historie

Nyhed

BOX med låg, Recycle. Stor 459,- Mellem 399,- Lille 339,VASKETØJSKURV Recycle. Stor 699,- Lille 599,- KURVE Recycle. Stor 299,- Mellem 259,- Lille 229,- AVISKURV Recycle. L 47 x H 31 x B 26 cm 399,-

IDDESIGN lagensortiment i 100% økologisk bomuld. Spar 25% på alle modeller. Eks. Satin faconlagen til boxmadras, 180 x 200 x 30 cm. Normalpris 229,- Nu 171,75 Spar 57,25

RICEBAG serien er fremstillet af rissække i Indien. Stor L 40 x H 35 x B 40 cm 199,- mellem L 35 x H 30 x B 35 cm 169,lille L 30 x H 25 x B 30 cm 119,- Box med håndtag, stor L 40 x H 40 x B 40 cm 249,- lille L 30 x H 30 x B 30 cm 149,- Vasketøjskurv, stor H 65 x B 45 cm 499,- lille H 58 x B 40 cm 429,-

KÆMPE ØKOLOGISK tekstil marked Spar 20% på økologiske tekstiler som puder, viskestykker, dækkeservietter og meget mere fra AU Maison.

spar

20%

IDEmøbler April 2010 Fryd 67


Priserne er vejledende inkl. 25% moms. Dog er nogle tilbud begrænsede, og sælges derfor kun så længe lager haves. Der tages forbehold for svigtende leverancer, udsolgte varer, afgiftsforhøjelser, devaluering samt trykfejl. Lokale variationer i sortimentet kan forekomme. Tilbudene gælder fra den 26. marts til og med 26. april 2010.

Et stærkt tilbud KING solvogn i naturfarvet eller sort polyrattan, L 191 x H 48 x B 71 cm. Normalpris 1.799,- Nu 1.299,- Spar 500,- Hynde i sort eller brun. Normalpris 749,- Nu 549,- Spar 200,-

spar

500,-

1.299,WWW.IDE.DK

PÅ GENSYN I MAJ

GLÆD DIG

til at læse om bl.a.: De nye havemøbler, havefest på 24 timer, gør stuen klar til VM og meget mere.

http://studio88.hu/id/100408/pdf/fryd06  

http://studio88.hu/id/100408/pdf/fryd06.pdf