Page 1

La Cursa de Muntanya del Ripollès


Entrevalls i el turisme esportiu El turisme esportiu és un mercat especialment important i creixent.

L’importància de l'esport en el món actual ha transcendit l'àmbit social i econòmic. La celebració de grans esdeveniments esportius s’ha convertit en una font de beneficis directes i indirectes.


Entrevalls i el turisme familiar Per aquesta raó, neix ENTREVALLS, una cursa diferent i original. Una nova raó perquè tota la família passi un cap de setmana al Ripollès. ENTREVALLS busca la complicitat i implicació de tots els actors econòmics i socials de la comarca. Volem que tothom es faci seva la cursa. Que ENTREVALLS es converteixi, per prestigi i qualitat, en una referència en les curses de muntanya a nivell nacional i internacional.


Entrevalls i el comerç local ENTREVALLS generarà efectes econòmics i impactes positius directes en el comerç local i en els serveis d’allotjament i restauració, així com l’ús de proveïdors locals per part de l’organització alhora que incrementarà la promoció turística de la comarca.

L’organització de l’ENTREVALLS farà un seguiment de diferents indicadors per valorar l’impacte real de la prova i determinar les millores per les noves edicions.


Entrevalls i el Ripollès Utilitzarem de manera intensiva el màrqueting per internet a través d’una bona estratègia en social Media que inclou: disseny web, publicitat per banners en webs o blogs, optimització per a motors de cerca, xarxes socials com Facebook, Youtube, Tweeter, Instagram o LinkedIn…. I per e-mail mitjançant una gran base, etc… Tot amb l’objectiu de donar a conèixer totes les propostes de serveis turístcs del Ripollès: allotjaments, restaurants, activitats turístiques , gastronomia, història i cultura..


Entrevalls i dades tècniques Cursa de Muntanya que uneix QUERALBS (Vall del FRESER-NURIA) i SETCASES (Vall del TER)

Diumenge 30 de juny del 2013 a les 08:30 35km (aprox) de recorregut

desnivell + 2.016m // - 1.112m // total acumulat ± 3.128m


Entrevalls i col.laboradors


ENTREVALLS La Cursa de Muntanya del Ripollès ENTREVALLS

US ESPEREM!

ENTREVALLS  

ENTREVALLS