Page 1

Can Massallera

Setembre - Desembre 2018

23

setembre

TEATRE

diumenge, 19h

Durada: 70 minuts

MALEÏDES LES GUERRES (i aquell qui les va fer)

Espectacle gratuït d’inauguració de la temporada i en commemoració del Dia Internacional de la Pau. L’actriu Lali Barenys, el músic Carles Beltran i la cantant Namina ens presenten una sèrie de veus (textos i adaptacions que van des d’Ovidi Montllor o Pere Quart fins a Bob Dylan o Silvio Rodríguez) que mostren la degradació de la condició humana com a conseqüència de la guerra. Reivindiquen la cultura, l’educació, la informació i el coneixement com a armes de construcció massives, tot denunciant les guerres (en les seves diferents formes) des de la rebel·lió, per recordar-nos que lluitar ens fa estar vius i ser més lliures. L’espectacle es presenta com un contínuum de textos i música que mostren les diferents perspectives de la guerra com una vivència traumàtica per les persones que les viuen, i que les aboca a la realitat de l’exili, el refugi o la mort. fitxa artística guió: Lali Barenys música (piano i guitarra): paraules: Lali Barenys cant: Namina.

Carles Beltran

Preu: Gratuït (cal obtenir invitació per ticketea o a taquilla).

30

setembre

TEATRE

diumenge, 19h

Durada: 70 minuts

EL SECRET DE LA LLOLL Aquest és un conte teatralitzat, una història romàntica d´un comte francès i una cupletista catalana plena d´aventures, sorpreses i bogeries. Un espectacle fresc i divertit, on la Lloll fa tots els papers de l’auca i desplega el seu ofici i el seu art com a gran show-woman. Aquest espectacle és molt més que un monòleg teatralitzat. Des d´un xarleston, passant per un cancan fins a un rock o un tema de cabaret, trobarem un bon assortit d´estils musicals en aquesta història de suspens en la que conviuen personatges ben variats i algun de molt actual.

fitxa artística guió i direcció:

Lloll Beltran intèrprets: Lloll Beltran, Bernat Cot, Eduard Autonell, Ariadna Cabiró, Isaac Fonoll (piano).

Preus: Anticipada Normal: 14 €. Reduïda: 10 €. Menors de 16 anys: 5 €. Taquilla Normal: 15 € Reduïda: 12 € Menors de 16 anys: 7 €.

21

octubre

diumenge, 17.30h

FAMILIAR + 4 anys Durada: 70 minuts

ALADDIN

#ThePopMusical Aladdin #ThePopMusical és una versió actualitzada del clàssic de Disney on Aladdin ja no és un lladre que es passeja pels carrers de Bagdad, sinó un jove de Los Angeles que té un grup de música amb els seus amics. És un espectacle ple de coreografies trepidants i temes musicals amb molta força que qüestiona la fama en un món que gira ràpid i busca l’impacte mediàtic. Es tracta d’un espectacle musical ple de talent i whatsapps, però també de superació, treball en equip i il·lusions que vol fer reflexionar a grans i petits sobre la repercussió que pot tenir la fama a les seves vides. fitxa artística text i direcció: Dani Cherta música original i lletra: Keco Pujol intèrprets: Miguel Ángel Sánchez, Jordi González, Jana Gómez, Víctor Gómez,

Roger Sahuquillo, Pol Nubiala i Júlia Bonjoch.

Preus: Anticipada 4 €. Taquilla 5 €.

28

octubre

diumenge, 19h

TEATRE Durada: 80 minuts

FAIRFLY Quatre amics intenten organitzar-se després que l’empresa on treballen els comuniqui l’obertura d’un ERO. La primera idea és lluitar per defensar els seus llocs de feina, és clar. Però de quina manera? I de què servirà? Realment val la pena lluitar per aquesta feina que tenen? No seria millor que ho deixessin estar i intentessin convertir en realitat aquella brillant idea que van tenir uns anys enrere? Fairfly (Tantarantana, 2017) és una comèdia sobre la bombolla de les startups i la cultura emprenedora. De què parlem quan parlem de canviar el món? Volem un canvi real o només estem intentant canviar la nostra posició al món? fitxa artística dramatúrgia:

Joan Yago direcció: Israel Solà intèrprets: Queralt Casasayas, Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher i Esther López.

Preus: Anticipada Normal: 14 €. Reduïda: 10 €. Menors de 16 anys: 5 €. Taquilla Normal: 15 € Reduïda: 12 € Menors de 16 anys: 7 €.


16

desembre

Familiar + 3 anys

diumenge, 17.30h

Durada: 65 minuts

EL PETIT DALÍ

i el camí cap els somnis “Aquesta és la història d’un geni, més ben dit, d’un petit geni nascut a Figueres…” Així comença la història d’en Salvi, un nen alegre i somiador a qui agrada dibuixar a la platja, on va per deixar volar la seva imaginació. Un dia, troba dins l’aigua una clau grossa i brillant. La il·lusió de saber d’on és la clau i, sobretot, què obre, el durà a recórrer un llarg viatge ple d’aventures on coneixerà molts personatges. No us perdeu aquest petit tresor: un espectacle amb música on l’humor, la fantasia i una gran dosi d’imaginació ens faran viatjar en el peculiar món de Salvador Dalí.

fitxa artística autora llibre:

Anna Obiols i Subi intèrprets: Jaume Gomez, Cris Vidal, Toni Figuera-Xavier Flores i Albert Graus adaptació teatral: Anna Obiols i Gisela Juanet direcció: Miquel Murga.

Preus: Anticipada 4 €. Taquilla 5 €.

23

desembre

Música

diumenge, 19h

FESTIVAL DE VALSOS I DANSES Orquestra Simfònica del Vallès Jacques Offenbach: Obertura Orfeo als Inferns Jesus Guridi: Amorosa Eduard Toldrà: Floreix l’ametller Serguéi Prokofiev: Troika George Bizet: Aragonesa i Habanera, de la suite Carmen Dimitri Xostakóvitx: Vals núm. 2 Arturo Márquez: Conga del Fuego Nuevo Mikhail Glinka: Ruslan i Ludmila obertura Gioachino Rossini: “Una voce poco fa” Johann Strauss: Sota llamps i trons, polca ràpida Johann Strauss: Al bell Danubi blau, op. 314 fitxa artística direcció:

Diego M. Etxebarría

soprano:

Anna Alàs i Jové

Preus: Anticipada Normal: 18 €. Reduïda: 15 €. Menors de 16 anys: 5 €. Taquilla Normal: 20 € Reduïda: 18 € Menors de 16 anys: 7 €.

CONCERTS A L’AUDITORI DE L’ESCOLA DE MÚSICA E M M B N scola

unicipal de

úsica

lai

et

Dijous 18 d’octubre, 19.30h

Dijous 22 de novembre, 19.30h

HOMENATGE A LORCA Preus: 3 €

Venda d’entrades al mateix equipament mitja hora abans.

L’ARTESÀ DE PLANETES

TRIO BRULL-SALVADÓ-MOR

MOTS DE FUSTA

Música d’autors catalans amb lleugeres pinzellades de flamenc, de jazz i d’improvisació.

Un espectacle musical familiar d’astronomia amb quartet de corda i narrador.

ESPECTACLES FAMILIARS ALS BARRIS 20/09

07/10

11/11

18/11

MÀGIA JUNIOR

UN DIA

PALLA, FUSTA, PEDRA

THE DUMPY LOBSTERS

Casal de Barri Marianao

La Gralla

Casal de Barri Ciutat Cooperativa

Casal de Barri Casablanca

02/12

EL PORQUET QUE VOLIA VEURE EL MÓN Cal Ninyo

INFORMACIÓ I VENDA D’ENTRADES Venda d’entrades Per internet www.ticketea.com (sense comissions). A la taquilla de Can Massallera De dilluns a divendres de 9 a 22h. Dissabtes i diumenges de 10 a 14h i de 17 a 21h. Venda el dia de la representació: 1h abans de l’inici de l’espectacle a la taquilla de Can Massallera, sempre que en quedin localitats disponibles. Lloc de representació Can Massallera. Carrer Mallorca, 30. Tel. 93 654 89 50.

Entrada reduïda L’entrada reduïda s’haurà d’acreditar amb el carnet corresponent: estudiant, més gran de 65 anys, xarxa de biblioteques i carnet de la gent gran de Sant Boi. Espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda. Sala equipada amb bucle magnètic.

Els menors de 2 anys no han de comprar entrada sempre i quan no ocupin cap seient ni es tracti d’espectacles adreçats a nadons.

Programa Arts escèniques setembre - desembre'18 a Sant Boi de Llobregat  

Programa Arts Escèniques i Música setembre/desembre'18 a Can Massallera. NOVA TEMPORADA DE TEATRE amb 8 propostes, a més del programa d'espe...

Programa Arts escèniques setembre - desembre'18 a Sant Boi de Llobregat  

Programa Arts Escèniques i Música setembre/desembre'18 a Can Massallera. NOVA TEMPORADA DE TEATRE amb 8 propostes, a més del programa d'espe...