Page 1


LA PRINCESA I EL DRAC VIATGEN PEL MÓN - Vet aquí que una vegada fa molts i molts anys, en un país molt llunyà hi havia una princesa que vivia en un castell. Un dia va sortir a passejar i va sentir que dins d’una cova algú plorava., hi va entrar i hi va trobar un drac petitet.

- La princesa li va dir: - Per què plores? - Perquè sóc petitet i vull ser gran. La princesa se’l va emportar al castell i cada dia li donava menjar.

- Al cap d’una anys la princesa i el drac s’havien fet grans i a més a més eren molt amics, tant que van decidir fer un gran viatge tots dos junts, doncs tenien ganes de viure aventures. Primer van anar a la selva.

- Passats uns dies ja estaven cansats de passar tanta calor i van decidir marxar i van anar a parar a la Xina. Allà van veure la Gran Muralla, van aprendre a menjar amb bastonets i van visitar les magnífiques pagodes que hi ha.

- Desprès de visitar tota la Xina van viatjar fins a Egipte on van trobar unes piràmides immenses. Van entrar en una d’elles i hi van descobrir una gran tresor. Mentre eren a dins van sentir un soroll i van sortir corrents. A la porta hi van trobar el Faraó Tutankamon que els va renyar molt per què no hi deixava entrar a ningú.

- Van haver de marxar d’Egipte volant per què els perseguien els soldats del Faraó . Des de l’aire van veure una illa amb un gran volcà i com que la princesa volia ser vulcanòloga van baixar a terra.


- Va resultar que aquell volcà es deia Teide. La princesa el va voler escalar per estudiar el crater, però mentre pujava hi va haver una erupció. Ella va relliscar i va quedar enganxada en una roca. Per sort el drac la va poder salvar.

- Aleshores van decidir que volien tornar a casa seva i així ho van fer doncs ja havien passat moltes aventures i tenien ganes de veure la seva família.

- A partir d’aquell viatge sempre van ser molt amics i van decidir que cada any farien un viatge junts. I vet aquí un gos i vet aquí un gat i aquest conte s’ha acabat.


La princesa i el drac viatgen pel món  

Conte col·lectiu dels alumnes de 2nA

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you