Page 1

Haj- és testápoló termékek útmutatója TISZTASÁGFUTÁR rendeles@tisztasagfutar.hu


Crema Sampon Recharge formulával

Crema Korpaelleni sampon és kondicionáló

Az újító Recharge formula több összetevő hatásán alapszik: E-vitamin – megvédi a hajat az UV sugaraktól és a környezet ártalmas hatásaitól, erősíti a haj szerkezetét, megőrzi hidratáltságát, fényét és rugalmasságát. Kondicionáló anyagok – selymesítik, óvják, gátolják a haj ös�szekuszálódását, könnyen kezelhetővé teszik. Fényesítő – intenzívebbé teszi a haj színét és fényesíti, egészséges kinézetet kölcsönözve a hajnak. Hatása: Erős és a környezet káros hatásaival szemben ellenálló haj. A Recharge formula felélénkíti a hajat és egészséges kinézetet kölcsönöz neki.

A Recharge újító formulája mélyen tisztít, megakadályozva a korpásódást. Hatása: Selymes, fényes, korpamentes haj.

2


Crema Hajtápláló maszk Az újító Recharge formula rendkívül hatékonyan ápolja az Ön haját. A maszk hidratáló szereket tartalmaz, melyek segítik a hajhagymák regenerálódását és gyorsítják a haj növekedését.

Crema Instant hajbalzsam E-vitaminnal dúsítva, hidratálja a hajat egészséges megjelenést és ragyogást kölcsönözve neki. Könnyen kezelhető, időjárástól függetlenül. Instant hajbalzsam korpásódás ellen lehetővé teszi a haj formázását anélkül, hogy tartani kellene a korpa megjelenésétől. Instant kondicionáló göndörített hajra különleges összetevői hosszas tartást biztosítanak a tincseknek.

A sorozat tartalmaz maszkokat normál-, száraz-, festett- és göndörhajra is.

3

A terméksorozat tartalmaz még kondicionálót normál és festett hajra; golgotavirág illattal és férfiak számára kifejlesztett terméket is.


Crema Krém-tusfürdő 25% hidratálókrémet tartalmaz, mely a tusolást kényeztető és megnyugtató élményé varázsolja. E-vitamintartalma, mely jelentős antioxidáns, késlelteti a bőr öregedési folyamatait és véd az időjárás és a környezet kárósító hatásaitól. Fokozott hatás érhető el a természetes golgotavirággal és hagyományosan illatosított radírozó szemcsékkel dúsított Crema Krémtusfürdővel, mely eltávolítja a száraz elhalt bőrsejteket, E-vitaminnal táplálja a bőrt és megfiatalítja a bőrszövetet.

4


Crema Olajos Krém-tusfürdő A Crema olajos krém-tusfürdő kettős hatású: krém-tusfürdő és természetes testápoló olaj. Ez a páratlan tervezésű termékekből álló sorozat mélyen hidratálja és E-vitaminnal dúsítja a bőrt. Olajos krém-tusfürdővel bőre finomabb lesz, mint előtte valaha.

Perfect formula = tökéletes összetétel For your skin = Az Ön bőrének New = Új

Fresh Mind Silk Touch Pure Sensation 5

A Crema olajos krém-tusfürdő természetes olajakkal dúsított.


Crema Testápoló

Crema Gyengéd krém-tusfürdő A Crema komplex összetételű Gyengéd krém-tusfürdője nagy töménységben tartalmaz hidratáló krémet és E-vitamint. A Gyengéd krém-tusfürdő dédelgeti a bőrt, hidratált, selymes és friss érzetet kölcsönöz neki.

A Crema Testápoló hipoallergén és E-vitaminnal dúsított, hogy óvja a bőrt a káros környezeti hatásoktól és az időjárás viszontagságaitól. Elősegíti a bőrsejtek fiatalódását és segíti a bőrt természetes rugalmasságának megőrzésében, lágy bársonyos hatást keltve.

Illipevaj Illipevaj hidratálja a bőrt és az A- ill. F-vitaminja segíti a bőrsejtek fiatalodását.

Kasmírkivonat bársonyos puhaságot és rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek.

Kasmírkivonat Bambuszkivonat óvja és hidratálja a bőrt egész napon át.

Bambuszkivonat

6


Crema Sminkeltávolító szalvéták Puha és minőségi szalvéták a smink eltávolításához és a bőr felélénkítéséhez. Nedvesített, E-vitamint és kamillakivonatot tartalmaz. Alkoholmentes. A Crema Sminkeltávolító szalvéták alaposan, kíméletesen és hatékonyan tisztítanak, megőrizve a bőr természetes nedvességét, lágy, tiszta bőrt eredményezve.

7

Crema Arclemosó krém Extra minőségű arclemosó krém 25% hidratálókrémmel és E-vitaminnal. Kíméletes hatóanyagokból gyártott, hogy gyöngéden, mégis alaposan tisztítson, a bőr kiszárítása nélkül. A sorozat tartalmaz arclemosó krémet bőrradírral mindennapos használatra, hogy eltávolítsa az elhalt bőrsejteket és sminkmaradványokat.

Crema Kézkrém E-vitaminnal dúsítva. Táplálja a kezet és védi az öregedés ellen. Gyorsan felszívódik. A Crema Kézkrém puha, bársonyos érzést kölcsönöz a bőrnek.


Crema Testápoló A Crema Testápoló E-vitaminnal dúsított, hogy óvja a bőrt a káros környezeti hatásoktól és az időjárás viszontagságaitól. Elősegíti a bőrsejtek fiatalódását és segíti a bőrt természetes rugalmasságának megőrzésében, lágy bársonyos hatást keltve.

Három illatban kapható: Klasszikus, Méz, Golgotavirág.

Crema Dezodorok A Crema Dezodorok egyedülálló formulája óvja a bőrt, gyorsan hat és maximális, hosszantartó védelmet biztosít az izzadtságszag ellen napi 24 órán keresztül, még kimerítő fizikai tevékenység után is. A Crema Dezodor egyenletesen bevonja a hónalj tájékát, kellemes illatot, ill. a nyugalom és frissesség érzetét árasztva egész nap. A „Crema Dezodor” hidratáló és szabályozó anyagokat tartalmaz, melyek táplálják a hónalj érzékeny bőrét. E-vitaminnal dúsítva, mely természetes védelmet biztosít a környezet bőrkárosító hatásaival szemben.

A sorozat tartalmaz: golyós, gél, stick és spray változatokat a következő illatokkal: „Selyem”, „Friss”, „Puha” és „Szellő”.

8


Crema SPA - Gyógyfürdő Crema Spa meghívja Önt a gyógyfürdőzés élményének átélésére a saját fürdőszobájában. A Crema egész sorozat E-vitaminban dúsított terméket ajánl, melyek a következő illatokban kaphatóak: Pacsuli - Levendula, Kókusz – Vanília, Ginzeng – Citromfű, melyekkel a nyugalom és a kényelem érzését élheti át. SPA Kézkrém SPA tusfürdő Spa testápoló olaj SPA Testradír SPA testápoló krém E-vitaminnal dúsít- Szappanmentes hidra- Tengeri sókristályokat Oldja a stresszt, Intenzív hidratálás és va. Táplálja a kezet táló anyagokat tartal- tartalmaz, sok mandu- élénkíti a vérkerin- gyors felszívódás, rugalés védi az öregedés mazó tusfürdő, mely laolajjal. Mélyen, ala- gést és a megújulás massá és zsírtalanná vaellen. Provitamin kíméletesen tisztítja a posan tisztítja a bőrt, érzetét kelti. Az olaj rázsolja a bőrt, hidratálB5 regenerálja a bőrt, ill. puhává, kelle- élénkíti a vérkeringést behatol a bőrbe és ja, nyugtatja és óvja azt. hámszövetet és a mes illatúvá varázsolja és serkenti a sejtképző- táplálja azt. A bőr pu- Eredmény: puha, selykamilla kivonat azt. dést a külső száraz bőr- hává, tisztává és illa- mes és ragyogó bőr. hidratálja a legszásejtek eltávolításával, tossá válik tőle. razabb bőrt is. puha, kellemes tapintásúvá varázsolja.

9


Keff Sampon A Keff Sampon tisztítja és B5 provitaminnal táplálja a hajat, mely felszívódik a hajszerkezetbe, és hidratáló anyagokkal dúsítja azt. A sorozat tartalmaz: sampont normál, száraz/ göndör/ festett és zsíros/ vékony/ ritka hajhoz, korpaelleni sampont, ill. sampon + kondicionáló balzsamot.

Keff Hajkondicionáló balzsam Egyedi összetétele lágyítja és könnyen fésülhetővé teszi a hajat, dúsítja és selymesen puhává, illatossá varázsolja azt. A „Keff Sampon + Kondicionáló” kellemes tevékenységgé teszi a napi hajmosást. A sorozat tartalmaz: Sampon + Kondicionálót normál, száraz/ göndör/ festett, ill. zsíros/ vékony/ ritka hajra, és korpaellenit.

10


Keff Haj hidratálókrém A Keff Haj hidratálókrém hidratáló és hajformázó összetevőket tartalmaz, melyek táplálják a hajat és megőrzik a tökéletes egyensúlyt az optimális hidratáltság és kinézet között, egész napon át. Válassza ki az Ön hajának legmegfelelőbb krémet, és haja úgy fog kinézni, ahogy szeretné. A sorozat tartalmaz hidratálókrémet normál-, száraz-/ festett- és göndörhajhoz, ill. tüskefrizurához

11

Keff Extrém Hajformázó zselé A haj egész napon át megőrzi formáját. Kitűnően alkalmas hajformázáshoz, hajtüskékhez és mulatságos tréfákhoz. Kapható extraerős, nedves kinézetű, és tüskefrizurához való is.


Keff Krémtusfürdő Hidratálóval és B5 provitaminnal dúsított, puha és sima bőr egész napon át. Kényeztesse magát a Keff csodálatos illatú Tusfürdők sorozatával, melyek a tusolást kellemes élménnyé változtatja. A Keff Krémtusfürdő allantoint tartalmaz, mely nyugtatja a bőrt és regenerálja a bőrsejteket. Kapható: Mandula, Méz és Papaya illatokban.

Keff Testápoló Frissítő és kellemes, B5 provitamint tartalmaz, táplálja és hidratálja a bőrt. Allantoin tartalma megnyugtatja a bőrt és regenerálja a bőrsejteket. A sorozat krémjei különleges kivonatokat tartalmaznak: •Méztejes Testápoló – mézkivonattal dúsított, mely táplálja és hidratálja a bőrt, sima és selymesen lágy látszatot keltve. •Papayatejes Testápoló – papayakivonattal dúsított, mely hidratálja és erősíti a bőrt. •Mandulatejes Testápoló – mandulakivonattal dúsított, mely táplálja és hidratálja a bőrt.

12


Keff Joghurtos Testápolókrém sorozat A Keff Joghurtos Testápolókrém sorozat finomszerkezetű, és tartalmaz joghurtproteint A-vitaminnal, mely segíti az új bőrsejtek képződését és puha, friss bőrt eredményez; ill. B-vitaminnal, mely segíti a bőr regenerálódását; továbbá Kazein fehérjével, mely extrahidratáló hatású a bőrsejtekre. Gyorsan felszívódik, lágy selymes szerkezetet kölcsönözve a bőrnek. Kapható: Kókusz - Vanília, Lichi – Ananász, Erdei gyümölcsök és Őszibarack – Sárgabarack illatokban.

13

Keff Joghurtos Krémtusfürdő sorozat A Keff Joghurtos Krém tusfürdő sorozat finomszerkezetű, és A- ill. B-vitamint, továbbá Kazein fehérjét tartalmazó joghurtproteinnel dúsított. A joghurt összetevői frissítő hatásúak a bőrsejtekre, puhítják a külső bőrtakarót, hidratálják a bőrt és selymesen simává varázsolják. Kapható: Kókusz - Vanília, Lichi – Ananász, Erdei gyümölcsök és Őszibarack – Sárgabarack illatokban.


Keff Dezodor sorozat A Keff Dezodorok frissítő hatásúak, diszkrét illatúak és egyedi összetételük egész napon át biztosítja az Ön számára a tökéletes önbizalmat. A Keff Dezodorok hidratáló összetevőket tartalmaznak, melyek gondoskodnak a hónalj érzékeny bőréről, ellenállnak az izzadásnak és frissességet biztosítanak egész napra.

Kapható: Körömvirág, Kamilla, Aloé Vera, Tengeri alga illatokban; golyós-, gél- és sprayváltozatokban egyaránt.

Keff Általanos használatú krém A Keff krém friss, selymesen puha és ragyogó bőrt eredményez. A kamillavirág kivonattal és számos vitaminnal dúsított krém gyorsan felszívódik, varázslatos illatot kölcsönözve a bőrnek. Arcra és testre egyaránt ajánlott.

14


Keff Selymes Folyékony Szappan Kíméletes és illatos a tökéletes mosdáshoz. Hidratáló összetevőkkel dúsított szappan, mely jól habzik, és kiszárítás nélkül tisztítja a bőrt. Eredmény: friss, puha és diszkréten illatos bőr. Kapható: Tengeri alga, Kamilla, Ginzeng és Körömvirág illatokban.

Silky soapless soap = selymes folyékony szappan 2 Liter

15

Ásványokkal dúsított Szappanok sorozata A Keff Ásványokkal dúsított folyékony szappanjai kíméletesen mégis alaposan tisztítják a bőrt, mely friss, puha és pirospozsgás lesz. Ásványokkal masszírozni a bőrt, nem mindennapi élvezet. Kapható: Óceán, Friss, Tűz és Föld változatokban.


Keff Babakrém Pelenkázáshoz Megnyugtatja a bőrt és védi a bőrkiütések és a vörösség ellen. Puhítja a baba bőrét, véd a fertőzések és irritáció ellen, ill. regenerálja a bőrsejteket. Hármas formulája tartalmaz: Elasztint, mely hidratálja és rugalmassá teszi a bőrt; Bisabolol tartalma gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatású; Kamillatartalma pedig gyorsítja a sejtek regenerálódását.

Keff Babahintőpor Gyógyfüvekkel készült, 100%-ban felhasználóbarát, azbesztmentes összetevők. Szokás szerint a baba fürdetése után használatos.

Keff Pamutpálcika 100% pamut rugalmas pálcikán.

Keff Nedves Törlők Babáknak Extra vastag és puha nedves törlők visszazárható csomagolásban. Hypoallergén – megőrzi a bőr nedvességét anélkül, hogy irritációt okozna. Kapható illatosított és illatmentes változatban. Keff Baba Olaj Védi a baba bőrét a dehidratációtól és a viszketéstől. Ajánlott a baba fejbőrének bedörzsölésére, a korpa eltávolítására.

Keff Baba Olajos Gél Könnyű használat, cseppmentes gél E-vitaminnal és Kamillakivonattal.

16


Keff Folyékony Babaszappan Természetes hatóanyagokkal, melyek a bőr pH értékéhez igazítottak. Hypoallergén, hidratáló, E-vitamint és Kamillakivonatot tartalmaz.

17

Keff Babasampon Extra gyengéd, hypoalergén „könnymentes” babasampon. Nem csípi a szemet és naponta használható. Óvja a baba fejbőrét, tisztává, selymesen puhává és fénylővé teszi a hajat.

Keff Baba testápoló Hidratálja a baba bőrét, gyengéden ápolva. Hypoallergikus, E-vitamin tartalma segíti a bőr védekezését a kiszáradástól és viszketéstől, irritációtól.


ORBITOL fogkrém egészséges fogakért és teljes körű szájhigiéniáért ORBITOL Whitening

Fehérítő hatású egyedi összetételével kíméletesen tisztítja a fogat. Hosszantartó kellemes lehelet.

ORBITOL Fluor & Mentol

Mentakivonata hosszantartó frissességet kölcsönöz, fluortartalma megelőzi a fogszuvasodást és ínygyulladást.

ORBITOL Szájvíz

Fehéríti a fogat, megelőzi az ínygyulladást és fertőtleníti a szájat kellemes leheletet kölcsönözve. Orbitol fogkrémmel való mindennapi fogmosás után ajánlott.

ORBITOL Fluoride & Baking Soda

ORBITOL Alpine Fresh Whitening

Egyedi összetétele fehéríti a fogat és megelőzi a fogkőképződést. Megelőzi a fogszuvasodást hosszantartó kellemes leheletet biztosít. Kellemes ízt hagy maga után.

Fluortartalma erős szuvasodás elleni védelmet biztosít, míg a szódabikarbónát fehéríti a zománcot.

ORBITOL Kid

Fogkrém, melyet minden gyermek szeret. Fluort és kalciumot tartalmaz, hogy erősítse a fogzománcot. Kapható mézga- és 18 eperízesítéssel.


AZ EGÉSZSÉGES FOGAKÉRT O R B I T O L BRIGHTENING A kerekített és fényes fogkefeszálak biztosítják a fogzománc védelmét, míg a puha műanyag szálak masszírozzák az ínyt, eltávolítják a foglepedéket és fényesítik a fogakat. A fogkefe gumi nyele megfelelő fogást és használatot biztosít.

ORBITOL COMPACT

A kerekített és fényes fogkefeszálak biztosítják a fogzománc védelmét, míg a gyémánt alakzatúak a fogak felületét és a fogközöket tisztítják. A kompakt fogkefefej a nehezen hozzáférhető helyek tisztítását is könnyedén lehetővé teszi. A fogkefe gumi nyele megfelelő fogást és használatot biztosít.

ORBITOL DIAMOND

A kerekített és fényes fogkefeszálak biztosítják a fogzománc védelmét, míg a gyémánt alakzatúak a fogak felületét és a fogközöket tisztítják. A fogkefe lágy guminyele megfelelő fogást és használatot biztosít. Duo pack.

ORBITOL MEDIC

Az extra lágy keskenyített fejű fogkefe gyengéd fog- és ínytisztítást tesz lehetővé. A fogkefefej annak érdekében lett kifejlesztve, hogy tökéletesen tisztítsa a szájüreg egészét. A csúszásgátló lágy guminyél még jobb fogást és használatot biztosít, illetve elég rugalmas, hogy a nyomás elosztódjon a fogakon, megelőzve az ínysérüléseket.

ORBITOL KIDS Gyermekfogkefék

19

ORBITOL REFRESHING

A fogkefe puha szálai masszírozzák az ínyt, a széleken levők pedig hatásosan tisztítanak még a nehezen hozzáférhető részeken is. A fogkefe fejével a nyelv is megtisztítható a kellemetlen szájszagot okozó baktériumoktól.

ORBITOL REVIVING

A fogkefe puha szálai mas�szírozzák az ínyt, a széleken levő hosszúak pedig mélységében tisztítják a fogak belső felületét. A különleges formájú stabil nyél jobb fogást és kényelmesebb használatot biztosít, megelőzve így az íny felsértését a fogmosás alatt. A széleken puha gumival bevont, különleges design-u fogkefefej csökkenti az ínysérülés kockázatát.

A fogkefe puha szálai masszírozzák az ínyt, a hosszúak pedig hatásosan tisztítanak. A fényes és lekerekített kefe csökkenti a fogíny megsértésének esélyét a fogmosás alatt és biztosítja a fogzománc védelmét. Flexibilis nyél a biztonságos használathoz.


7LV]WDViJIXWiU.IW 1071 Budapest gfgt Dembinszky u. 10. 06 70 33-808-33 info@tisztasagfutar.hu

Importőr: Sano Bruno Hungary Kft., Amiex Kft, Váci utca 40, 10/a, H-1056 Budapest, Hungary Tel. 0036-1-2664008 A képek csak tájékoztató jellegűek!

Tisztaságfutár- Haj és Testápoló termékek  

Tisztaságfutár- Haj és Testápoló termékek

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you