Page 1

05 ÎNVELITORI


1

1

Plăci ondulate bituminate

sunt destinate acoperişurilor şi placărilor de pereţi. Sunt fabricate cu 10 ondule în culorile roşu, maro, verde şi negru. O placă are dimensiunile de 0,93 m x 2 m = 1,86 m2.

2 2

Coame pentru plăci ondulate bituminate

se utilizează împreună cu plăcile ondulate bituminate, fiind produse în aceleasi culori ca şi acestea (roşu, maro, verde şi negru). La fel ca şi lateralele, coamele sunt prevazute cu două canturi metalice. Au lungimea de 1 m.

3

3

Laterale pentru plăci ondulate bituminate

sunt elemente contra vântului şi se utilizează împreună cu plăcile ondulate bituminate. Culorile disponibile sunt roşu, maro, verde şi negru. Au lungimea de 1 m.

4 4

Cuie fixare plăci ondulate bituminate

sunt prevăzute cu o garnitură de etanşare din polietilenă. Culoarea cuielor este identică cu cea a plăcilor.


1

Şindrilă bituminoasă

Piesă fixare coamă

1 10 1

1

este folosită atât pentru renovarea acoperişurilor vechi, cât şi pentru acoperişurile noi, la case de vacanţă şi depozite. Este fabricată în formă de solzi, dreptunghi şi hexagon. Se comercializează în culorile roşu, maro şi verde.

înlocuieşte mortarul şi se foloseşte la fixarea elementelor de coamă direct de şipci. Se comercializează în culorile roşu, maro şi antracit.

2

Cuie pentru şindrilă bituminoasă 2

2

sunt fabricate din oţel zincat şi se utilizează la fixarea şindrilei bituminoase. Lungimea unui cui este de 25 mm.

Hornomat

3

2

asigură scurgerea infiltraţiilor de apă sau zăpadă şi aerisirea acoperişului. Fiind confecţionat dintr-un material flexibil, se mulează sub orice tip de coame. Dimensiuni: 0,3 x 5 m.

3

3

se foloseşte la etanşarea horn - acoperiş. Fiind foarte flexibil se potriveşte cu orice tip de învelitori. Se comercializează în culorile roşu, maro şi antracit. Pentru etanşarea hornomat horn se utilizeaza o bandă de închidere care asigură o protecţie îndelungată la ploaie şi zăpadă.

3

4

4

4

asigură aerisirea sub ţiglă şi împiedică pătrunderea vietăţilor sub aceasta.

Parazăpezi

5

5

Bandă aerisire streaşină

asigură un strat de ventilare şi împiedică pătrunderea vietăţilor sub acoperiş. Este fabricat din PVC cu protecţie la UV. Se comercializează în culorile roşu, maro şi antracit.

5

impiedică zăpada să cadă în cantitate mare de pe acoperiş, ceea ce ar putea afecta jgheaburile casei şi provoca accidente. Se comercializează în culorile roşu, maro şi cărămiziu.

Luftomat

este un element prevăzut cu o perie (sau pieptene) care asigură ventilarea la nivelul coamei.

4

Pieptene închidere

Rollomat sau Alu Roll

5

Piesă închidere coamă

închide capetele libere de la coame şi asigură totodată aerisirea acoperişului datorită suprafeţei perforate.

Lider CMC - Catalog Invelitori  

Materiale de constructii - Invelitori.