Page 1

02

HIDROIZOLAลขII


1

1

Placă de drenaj

Terradrain Standard

asigură protecţia mecanică şi eficienţa hidroizolaţiei, eliminând rapid infiltraţia apei. Este fabricată din polietilenă de înaltă densitate. Înălţimea cramponului este de 8 mm. Rezistenţa la presiune este de 250 KN/m2.

Terradrain Light se poate folosi numai până la adâncimi de 3 m datorită rezistenţei la presiune mai reduse (150 KN/m2). Se comercializează cu lăţimea de 1 m, 1,5 m, 2 m şi 2,5 m.

Ţeavă perforată 2 de drenaj serveşte la acumularea şi eliminarea infiltraţiilor de apă. Lungimea ţevilor este de 50 m, iar cele mai utilizate diametre sunt 75, 90 şi 110 mm.

2

Bandă autoadezivă pentru 3 plăcile de drenaj

3

asigură lipirea şi etanşarea plăcilor Terradrain. Lungimea unei benzi este de 30 m.

4

5

4

Cuie pentru plăcile de drenaj

ajută la fixarea în beton a plăcilor Terradrain. Capacul cu care este fabricat estanşează perfect placa de drenaj.

5

Geotex

reţine particulele mici din sol şi permite trecerea apei, comportându-se ca un filtru. Această folie nu putrezeşte şi rezistă la acţiunea mecanică a rădăcinilor din sol. Are dimensiunile de 50 m x 1,5 m = 75 m2.


1

Membrane bituminoase se utilizează fie într-un strat, fie în două straturi la hidroizolarea suprafeţelor înclinate, la fundaţii, subsoluri, acoperişuri de bloc, parcări, terase circulabile şi necirculabile. Sunt armate cu fibră de sticlă sau cu poliester. Pe partea superioară membranele au un strat protector de nisip sau de ardezie.

2

1

Membrane bituminoase cu nisip

se comercializează în două variante, ambele având greutatea specifică de 2,3 si 4 kg/m2. FN - pe suport din fibră de sticlă şi strat protector de nisip PN - pe suport din poliester şi strat protector de nisip

2

3

Membrane bituminoase cu ardezie

se comercializează în două variante, ambele având greutatea specifică de 3,5 , 4 şi 4,5 kg/m2. FA - pe suport din fibră de sticlă şi strat protector de ardezie PA - pe suport din poliester şi strat protector de ardezie

3

Carton asfaltat bitumat

se foloseşte ca strat de hidroizolaţie şi etanşeizare în construcţii civile şi industriale.

4 4

Bitu Plast

este o hidroizolaţie pentru acoperişuri inversate, poduri, subsoluri, fundaţii şi tuneluri. Poate fi folosită şi ca barieră de vapori pentru camere frigorifice, acoperişuri şi pe suprafeţe umede. Se comercializează la bidoane de 25 kg.

5

Bitu Plast Primer

este folosit pentru protecţia metalelor şi a construcţiilor din beton aflate în contact permanent cu apa. Poate fi utilizat şi pentru amorsarea şi fixarea membranelor bituminoase, în special pe suprafeţele verticale de beton. Este cel mai potrivit produs pentru protecţia ţevilor de canalizare şi a tuburilor de metal. Se comercializează la bidoane de 25 kg.

5

Lider CMC - Catalog Hidroizolatii  

Catalog produse pentru Hidroizolatii.