Page 1

Susanne Svendsen PTF FOTO


Bilde nr 1 Mote/portrett Meningen med dette bildet var egentlig at hun skulle ha hjerteformede lepper, men det var umulig. Derfor endte jeg opp med å bare ta hele leppene hennes røde. jeg ville bruke rød leppestift fordi det er en sterk og fin farge. Jeg ville ha ei jente med mørkt hår og mørk genser så ikke hun skulle ta oppmerksomheten fra leppene. Jeg mener også at mørkt hår passer best til røde lepper.


Bilde nr 2. Natur Dette bildet er satt sammen av tre bilder i ett. “Første bildet” har jeg brukt blender 4.1 og lukker 1/125 “Andre bildet” har jeg brukt blender 16.o og lukker 1/15 “Tredje bildet” har jeg brukt blender 22 og lukker 2.0 Ideen fikk jeg fra lars fordi han tok et liknende bilde i foto perioden. Jeg tok det bilder fordi jeg har sett en del andre sånne typer bilder. Jeg tenkte at jeg ville prøve meg på å ta et sånn bilde. Jeg syntes måten det blir satt sammen på er kult. Jeg ville også øve meg litt på å de forskjellige lukkertidene og blenderen


Bilde nr 3. Portrett Jeg visste jeg ville ta et protrett bilde, så når jeg søkte litt rundt på portrett bilde så fant jeg ut at jeg ville ta et litt typisk gammeldags preg over bilder. Jeg ville også at modellen skulle kikke til siden, fordi da virker hun litt mer fjern i blikket. Akkurat som om hun tenker på “fremtiden” hennes.


Bilde nr 4. Mat Jeg ville ta et bilde som var litt nytt for meg, og derfor fant jeg ut at jeg ville ta bilde av en dessert. Meningen med dette bilder er 책 f책 cupcaken til 책 se skikkelig delikat ut. jeg ville f책 frem mye rosa i bildet, fordi det er en farge som tiltrekker seg oppmerksomhet.


Ptf foto  

skoleprosjekt. foto periode