Page 1

TR

IA

LB

So Sa phie Sa rah Be nn Ro lae e K dr y iel igu em e oe s

IK

E


Wedstrijd Inhoudsopgave

Video

Sociale media

Print media

1

5

2

6

Storyboard

3

12

Sociale media

4

15

Wedstrijd

Print media


Met ons project willen we jongeren aansporen om uit hun dagelijkse sleur te breken. Veel studenten moeten elke dag studeren, naar school gaan, zitten uren achter de pc of op hun smartphone. Vaak is er geen tijd meer voor actieve vrijetijdsbesteding. Hier willen wij verandering in brengen. Trial bike is een actieve sport en is relatief onbekend bij jongeren. Kenny Belaey is ambassadeur van de sport en wordt gesponsord door Red Bull. Red Bull is gelijk aan extreem. Hieruit hebben wij onze inspiratie gehaald om jongeren aan te sporen tot beweging. De boodschap aan de jongeren: “Doe


Om deze boodschap aantrekkelijk te maken willen wij een wedstrijd op poten zetten. We zijn ons er van bewust dat de camera’s, smartphones en tablets niet meer weg te denken zijn uit de leefwereld van een jongere. Daarom hebben we een wedstrijd bedacht die inspeelt op hun interesse in de digitale snufjes, én die hen ook nog motiveert om actieve,

Het doel van onze wedstrijd is dat jongeren maken van momenten waarin ze zot/extreem doen

moeten de jongeren dan uploaden op de facebookpagina van Trial Bike – Go Extreme. Elke week wordt een winnaar nieuwe t-shirt cadeau van Kenny Belaey.

WEDSTRIJD


Om de wedstrijd snel en goedkoop bekend te maken hebben wij ervoor gekozen om te werken met . De eerste video

populair

medium,

je

kan

makkelijk

zien

hoeveel

wedstrijd. Daarin tonen we het verhaal van Kenny Belaey die uit zijn sleur breekt en zijn passie, namelijk Trial Bike uitoefent.

1

2

3


1

De video bestaat uit 3 delen: 1) iemand zit in een sleur 2) iets doet hem uit de sleur breken 3) hij doet iets extreems met zijn

2 een jonge student. Hierin wordt enkel deel 1 en deel 2 getoond. Na de 2 delen stellen wij de vraag aan het publiek: “What would you do?

3 een tienermeisje. Hierin wordt eveneens enkel deel 1 en 2 getoond, waarop de kijker moet reageren. Op die manier willen we onze doelgroep aanspreken om mee te doen aan onze wedstrijd.

VIDEO


We maken een facebookpagina. Onze facebookpagina is voornamelijk bedoeld voor de deelnemers die hun foto’s en Daarnaast heeft een facebookpagina nog enkele andere voordelen. Het helpt ons namelijk awareness te creëren. De pagina kan gedeeld en geliked worden waardoor meer mensen kennis hebben van onze wedstrijd.

Op onze instagrampagina zullen wij als organisatoren de foto’s plaatsen die doorgestuurd werden door deelnemers. Op die manier wordt nogmaals awareness gecreëerd op het sociale medium instagram. Maar naast awareness willen we ook een positieve sfeer rond de wedstrijd creëren. Ons verhaal moet door zoveel mogelijk mensen gevolgd worden, we willen dat onze wedstrijd als het ware een hype wordt die elke jongere wil volgen, niemand wil missen en waar iedereen wil aan deelnemen.


De tumblr pagina is een extra middel om aandacht te trekken in de blogwereld. Op die manier kunnen we proberen free publicity te genereren als bloggers in contact komen met onze pagina en erover willen aandacht te trekken in de blogwereld. Op die manier kunnen we proberen free publicity te genereren als bloggers in contact komen met onze pagina en erover willen schrijven. We willen ook zoveel mogelijk mensen naar onze facebookpagina lokken. Op de tumblr pagina staat een link die rechtreeks naar de facebookpagina leidt. Via de pagina kunnen we ook de evolutie van onze wedstrijd weergeven. We zullen t e n van de making off van de zullen we blogposten over de evolutie van de wedstrijd. een RSS feed kunnen

SOCIALE MEDIA


Om onze doelgroep op de hoogte te brengen maken we die we zullen verspreiden in scholen, universiteiten, steden en op uitgaansfaciliteiten. om de print media een extra dimensie te geven zullen layar plaatsen. Op die manier creĂŤren we de mogelijkheid om We zullen ook een link plaatsen naar de facebookpagina. Naast de layar plaatsen we ook een QR-code folder. Zo komen ze sneller op de facebookpagina terecht.

PRINT MEDIA


RESULTAAT

WEDSTRIJD

“DOE IETS EXTREEM, ZOT MET JE FIETS”


PRIJS


OVERWERKT - FRUSTRATIES

Montage tekst: Everyday the same routine

Camera: Schuin links achter Kenny. Zodat je het scherm van de pc ziet en het papier. Kenny werkt op zijn pc aan het laatste documentje. Hij is klaar en legt het op de afgewerkte documenten. Hij is opgelucht en leunt naar achter in zijn stoel (beetje rekken). Zijn baas komt af met een stapel papieren en ploft ze op de bureau. Kenny zijn mond valt open.

STORYBOARD

1

HOOFDPERSONAGE KENNY BELAEY http://youtu.be/g5nMsvfowm0


MONTAGE OVERGANG

>

BREEKPUNT KENNY Camera: voor de bureau maar schuin zodat je gezicht van Kenny ziet. Hij kijkt op naar zijn baas die weg stapt en hij geraakt geërgerd (te lezen op zijn gezicht) Hij kijkt op zijn uurwerk. Wacht even en hij smijt zijn bladeren weg. Einde: Hij duwt zijn stoel naar achteren en loopt links uit het beeld OF slow motion als papieren vallen.

>

“Some of us can’t

Montage tekst: They break free

KENNY STAPT WEG EN GOOIT IETS VAN ZIJN SAAI LEVEN WEG (HEMD)

>

L

R In het midden gooit hij zijn hemd weg

Camera: horizontaal Montage tekst: Searching for that one thing


KENNY FIETST WEG

>

L Camera: horizontaal Montage tekst: That makes us live life

STORYBOARD

1

HOOFDPERSONAGE KENNY BELAEY

R


KENNY BAANT ZIJN WEG HIERDOOR

>

Camera: Vanuit de hoogte (brug, hoge scheidsrechterstoel, camionette) Montage tekst: Trialbike

>

AANKONDIGING WEDSTRIJD Kenny fietst naar de camera toe Ondertussen komt de wedstrijd tevoorschijn


FRUSTRATIES - VERLIEST HAAR IDENTITEIT de meisjes: zodat we de gezichten goed zien. Meisjes maken Judith op. Judith moet echt zielig kijken. Ze is overweldigd omdat de meisjes zo druk bezig zijn met haar uiterlijk maar eigenlijk meer met elkaar. Judith wil zelf iets aanbrengen op haar gezicht maar één van de meisjes snokt Montage tekst: Everyday trying to be someone you’re not

STORYBOARD

2

HOOFDPERSONAGE JUDITH REYNÉ http://youtu.be/vi7iKadsvpo


MONTAGE OVERGANG

BREEKPUNT JUDITH

achterkant

van

> Montage tekst: They break free

Einde: laatste beeld vertraagd OF laatste die meisje wegdoet

meisjes

wordt enorm beeld is Judith in slow motion

JUDITH STAPT WEG EN GOOIT DE MEISJESSPULLEN WEG (ARMBAND, SPELT)

>

de

Judith draait zich boos om zodat ze naar de meisjes kijkt (andere meisjes maken beetje plaats zodat ze in beeld van camera staan) De meisjes zijn verrast. Judith pakt een borstel af en smijt die weg. Ze veegt haar lippenstift af. Éen van de meisjes wilt haar tegenhouden maar Judith duwt haar meisje weg. Judith loopt rechts uit beeld. De camera volgt.

“Some of us can’t

>

Camera:

L

R In midden smijt ze haar armband en spelt weg

Camera: horizontaal Montage tekst: Searching for that one thing


STORYBOARD

2

HOOFDPERSONAGE JUDITH REYNÉ


JUDITH FIETST WEG

>

L

Camera: horizontaal Montage tekst: That makes us live life

>

UITLEG WEDSTRIJD - T-shirt Kenny in beeld - Tekst: Girls, break free and go extreme with your bike Post dit op www.facebook.com/Trialbikegoextreme En win deze T-shirt

R


VERVELING - FOUTE STUDIEKEUZE Camera 1: Schuin rechts van student Camera 2: Links van student, leerkracht in beeld. De student valt in slaap. De leerkracht passeert hem en klopt op zijn bank. Doran zucht en ruimt op.

Montage tekst: Everyday doubting your decision

STORYBOARD

3

HOOFDPERSONAGE DORAN MERTENS http://youtu.be/F6JdnkySvuc


MONTAGE OVERGANG

BREEKPUNT DORAN Camera: Rechtop/ beste positie voor effect van Jump

“Some of us can’t

De leerkracht klopt op zijn tafel. De student is geërgerd. Hij kijkt afvragend. Beweging met handen: waaa??? Hij trekt zijn ogen op. Hij klapt zijn bank terug en springt over de bank.

>

>

Einde: de Jump in slow motion of het weglopen.

Montage tekst: They break free

DORAN STAPT WEG EN GOOIT IETS VAN ZIJN SAAI LEVEN WEG (BOEKENTAS)

>

L

R In midden smijt hij zijn boekentas weg

Camera: horizontaal Montage tekst: Searching for that one thing


STORYBOARD

3


DORAN FIETST WEG

>

L

Camera: horizontaal Montage tekst: That makes us live life

>

UITLEG WEDSTRIJD - T-shirt Kenny in beeld - Tekst: Boys, break free and go extreme with your bike Post dit op www.facebook.com/Trialbikegoextreme En win deze T-shirt

R


SOCIALE MEDIA

https://www.facebook.com/Tria goextreme


albike-


SOCIALE MEDIA


http://trialbike-go-extreme. tumblr.com/


SOCIALE MEDIA

http://instagram.com/trialb go_extreme


bike_


PRINT MEDIA


PLANNING http://cozicentral.cozi.com/ homepage/

Flipboek trialbike  
Flipboek trialbike  

Digital Storytelling

Advertisement