Page 1

Worldwide Expertise in Hygienic Toilet Systems! Edition 2014


! Iedereen moet verscheidene keren per dag naar de wc. Een goede toiletvoorziening voldoet in een belangrijke behoefte.! ! SaniTronics International B.V. is een Nederlandse producent van hygiënische toiletsystemen. Ontwikkeling en productie vindt plaats in onze vestiging in Rotterdam. Daar vandaan leveren wij over heel de wereld. Onze klanten zijn overheden, attractieparken, tankstations, sauna’s, sporthallen, zwembaden, horecabedrijven, theaters, organisatoren van evenementen, aannemers, projectontwikkelaars, beheerders van openbare gebouwen, etc. Voor elke plaats waar bezoekers komen, hebben wij het geschikte hygiënische toiletsysteem.! ! Waarom kiezen voor een hygiënisch openbaar toilet van SaniTronics? Een toilet is veel meer dan een noodzakelijk kwaad. Toch zien we in ons dagelijks leven teveel openbare toiletten met een bedenkelijke staat van onderhoud. Het imago van het openbaar toilet heeft te lijden onder vieze, onfrisse, vandalismegevoelige ruimten. Dat is jammer voor iedereen die bezoekers een gastvrij onthaal wil bieden.! ! De hygiënische toiletten van SaniTronics zijn de beste oplossing voor dit probleem. Met onze hoogwaardige voorzieningen, die slechts een minimum aan onderhoud nodig hebben, bewijst u uw gasten een grote dienst.! ! Een doordachte openbare toiletvoorziening is een visitekaartje voor uw bezoekers en een aanwinst voor uw omgeving. Wij bespreken graag uw eisen en wensen en vertellen u daarbij meer over de uitgebreide mogelijkheden voor interieur en exterieur.!

!

! Zoals uit deze presentatie zal blijken levert SaniTronics alles op dit gebied. Mocht hetgeen u zoekt er niet bij zitten dan maken we dat gewoon voor u. Dat geldt voor het product en voor de wijze van realisatie/exploitatie.


Draaitoilet


Draaitoilet

Schoon, droog en fris in 20 seconden!


Draaitoilet

Gegarandeerd hygiĂŤnisch schoon 24/7


Draaitoilet

Altijd online controle en back-up


Stadstoilet


Standaard Stadstoilet


Inbouwtoilet


Modulair Toilet


Specials


Specials


Specials


Hurktoiletten


Single Urinoir, Vespasienne


Dubbel Urinoir, Vespasienne


Viervoudig Urinoir, Plaspiramide


SaniTronics International BV Schuttevaerweg 73 Postbus 11384 3004 EJ ROTTERDAM !

Tel. 010 - 245 1840 Web www.sanitronics.eu Email wc@sanitronics.eu !

U vindt ons op

Presentatie SaniTronics 2014 NED  
Presentatie SaniTronics 2014 NED  

SaniTronics International B.V. is een Nederlandse producent van hygiënische toiletsystemen. Ontwikkeling en productie vindt plaats in onze v...

Advertisement