Page 1

AANGESLOTEN BIJ:


Beken kleur met Xenz Britt Ligbad in prachtige kleuren Stap af van het ‘standaard wit’ en kies een andere basiskleur in je badkamer. De Xenz Britt is een sierlijk gevormd vrijstaand ligbad en verkrijgbaar in meerdere bicolor en full color kleuren. Deze badkuip met luxe uitstraling zal uw badervaring onvergetelijk maken.

Britt XS cement

Moniek XS ebony

Britt binnenzijde wit, buitenzijde matgrijs

Door de bodemmaat met een diepte van 46 cm is dit bad zeer ruim te noemen. De ovale rugleuningen zorgen voor een ergonomische en comfortabele lighouding. Ligbad Britt is ook verkrijgbaar als XS model, in elke badkamer past een stijlvol vrijstaand bad.


Sphinx Rimfree® hét closet zonder spoelrand Van alle schoonmaakklussen behoort het schoonmaken van het closet ongetwijfeld tot de minst favoriete. Alle reinigende toiletblokken ten spijt, de spoelrand blijft een moeilijk te reinigen broeihaard van bacteriën en vuil. Het Sphinx Rimfree® wandcloset is hierop een opvallende uitzondering. Dit closet heeft namelijk geen spoelrand.

SPHINX WORDT GEBERIT PER 01.04.2020

De Sphinx Rimfree® closets hebben een aantrekkelijk design en vormen ook qua uitstraling een aanwinst in elke badkamer of toiletruimte. Het slimme ontwerp van Sphinx Rimfree® betekent een belangrijke stap voorwaarts in schoonmaakgemak en hygiëne. Kijk op www.sphinx.nl/rimfree


Van Hoefsmid tot Warmtepomp! 80 jaar vertrouwd

1939 In Dirkshorn als hoefsmederij begonnen.

Jaap va n in de sm der werff ederij

erff in l ke der W van rofile win ie r r Co nP ixet e F e d

Jaap van

der w erff in

actie

In Dirkshorn als hoefsmederij begonnen.

1939 DeHoefsmederij Hoefsmederij 1939 De

80 80 Jaar jaar van werff van der der Werff in vogelvlucht vogelvlucht

In 1939, 1939 vlak vlakvoor voorde deoorlog oorlog,begonnen begonnenGerrit Gerritvan vander der Werff en Anna-Aagje Anna-Aagjevan vander derWerff-van Werff-vanScheijen Scheijeneen een hoefsmederij daarbij gebruikelijk die hoefsmederij met met daarbij, zoalszoals gebruikelijk in dieintijd, tijd winkel in Dirkshorn. besloeg de een een winkel in Dirkshorn. Opa Opa GerritGerrit besloeg de paarden paarden van deuitboeren uit de omgeving en Oma Anna van de boeren de omgeving en Oma Anna verkocht verkocht radio’s, kachelpijpen, fietsen en vele radio’s, kachelpijpen, tv’s, fietsentv’s, en vele potten en potten pannen.en pannen.

1959 ZoonJaap Jaapkomt komt zaak 1959 Zoon inin dede zaak

Toen Jaap van van de de ambachtsschool ambachtsschoolkwam kwamvond vondvader vader Toen Jaap Gerrit het de hoogste tijd dat hij z’n vader kwam Gerrit het de hoogste tijd dat hij z’n vader kwam helpen helpen in de smederij. Samen bestierden ze de en in de smederij. Samen bestierden ze de smederij smederij gingen ze bij ookdealmensen vaker bijlangs de mensen langs gingen zeen ook al vaker om kachels om kachels te Ditfiets gingmet opeen de fikarretje ets meterachter, een te plaatsen. Ditplaatsen. ging op de karretje later meterachter, de auto. later met de auto.

1975 Overnamedoor doorJaap Jaap Corry. 1975 Overname enen Corry.

De De hoefsmederij hoefsmederij werd werd,na nade de overname overname in in 1975 1975door door zoon Jaap een erkend installatiebedrijf, een mooie zoon Jaap, een erkend installatiebedrijf, een mooie stap voor het het bedrijf. bedrijf.Moeder MoederCorry Corrywas waseen eenechte echte stap voor handelsvrouw en maakte van de radio en tv winkel een handelsvrouw en maakte van de radio- en tv-winkel doe-het-zelf zaak met aanverwante artikelen. Dat onteen doe-het-zelf zaak met aanverwante artikelen. Dat wikkelde zich verder, omdat er in Dirkshorn campings ontwikkelde zich verder, omdat er in Dirkshorn campings verschenen, wat de nodige handel opleverde. Je kon verschenen, wat de nodige handel opleverde. Je kon het

zo maar maar in de winkel kon jekon allesjekrijgen. hetgek zo niet gek verzinnen, niet verzinnen, in de winkel alles Van BisonVan lijm,Bison Gazelle fiets, schroevendraaier, pvc buis, tot krijgen. lijm, Gazelle fiets ,schroevendraaier, zelfs en maden en wormen voor hengelsporpvc vistuigjes buis, tot zelfs vistuigjes en maden ende wormen voor de hengelsporters onder de campinggasten. ters onder de campinggasten.

1985Nieuwe Nieuwe winkel in Tuitjenhorn 1985 winkel in Tuitjenhorn

1985 heeft heeft de de toenmalige toenmaligegemeente gemeente Harenkarspel Harenkarspel InIn1985 Tuitjenhornals alshoofddorp hoofddorpvan vandedegemeente gemeentebenoemd. benoemd. Tuitjenhorn Hetzakelijk zakelijkinstinct instinctvan vanJaap JaapenenCorry Corryzeizegt direct dat Het direct dat ze ze daar ook een winkel moeten beginnen, want daar daar ook een winkel moesten beginnen, want daar was nog was nog tube lijmDetewinkel koop. werd De winkel wordt gestart geen tubegeen lijm te koop. gestart in het pand In het pand waar nu de pizzeria en de kledinghersteller waar nu de pizzeria en de kledinghersteller zitten op de zitten op deOp Dorpsstraat. Ophad dat de moment Dorpsstraat. dat moment familiehad van de derfamilie Werff van2der Werff dus 2 winkels. dus winkels.

1985Gerard Gerard treedt 1985 treedt toetoe

NadatGerard Gerardbij bijeen eencollega collegaloodgietersbedrijf loodgietersbedrijf Nadat het vak het vak verder heeft geleerd komt hij ook in het bedrijf verder had geleerd kwam hij ook in het bedrijf bij zijn vader bij zijn vader en moeder. Hij behaalt alle papieren en moeder. Hij behaalde alle papieren op het gebied op van de het gebied van de installatietechniek. installatietechniek.

1993Een Eennieuw nieuw pand 1993 pand

Vander derWerff Werffmaakte maaktgrote grotestappen. stappen.ErErwerd wordt een enorm Van een enorm 2 in nieuw pand gebouwd van maar liefst 1000m nieuw pand gebouwd van maar liefst 1000m2 in TuitjenTuitjenhorn. Dit gebeurde op de grote parkeerplaats waar horn. Dit gebeurde op de grote parkeerplaats waar

80 jaar Van der Werff - Vakmensen met gevoel voor service.


80 jaar Van der Werff met vakmanschap!

2019 voorheen snackbar Pandora erer nog voorheen Pandorazat. zat.Van Vander derWerff Werffis is steeds gevestigd. Het pand is diverse kerenkeren uitgebreid nog steeds gevestigd. Het pand is diverse 2 . Als bouwtot de huidige vangrootte maar liefst uitgebreid tot grootte de huidige van1600 maarmliefst 2 . Alser bouwmarkt ernamen gehandeld 1600 marktmwerd gehandeldwerd onder als ‘deonder Vakman’ namen ‘de Vakman’ en ‘Fixet Tuitjenhorn’. en ‘Fixetals Tuitjenhorn’ . Ook is er ruimte gemaakt voor eeneen eigen werd er ruimte gemaakt voor eigen badkamerbadkamershowroom. Anna van derScheijen Werff- van showroom. Oma AnnaOma van der Werff-van heeft Scheijen ‘eerste steen’ gelegd voor het pand. de ‘eerste heeft steen’de gelegd voor het pand.

1996 Wilcoenen Jack komen in het bedrijf 1996 Wilco Jack komen in het bedrijf

Het goed met met het het bedrijf, bedrijf,ook ookde deandere anderezoons Het gaat erg goed zoons Wilco en Jack komen in het bedrijf. Wilco en Jack komen in het bedrijf. Wilco als technische Wilco manininde deverkoop. winkel en Jack in de man inals detechnische winkel en Jack verkoop.

2008 Jaap en Corry verlaten het bedrijf

2008 Jaap en Corrymoest verlaten Om gezondheidsredenen Corry inhet 2008bedrijf helaas het Om gezondheidsredenen moest Corry in dit jaar bedrijf verlaten en ging genieten van een welverdiend helaas het bedrijf verlaten en ging genieten van een pensioen. Jaap deed toen nog wel wat hand en spanwelverdiend pensioen. Jaap deed toen nog wel wat diensten. Beiden komen nog wel iedere week op de zaak hand span diensten. Beide komen wel iedere en zijnen nog altijd erg betrokken bij het nog bedrijf. week op de zaak en zijn nog altijd erg betrokken bij het bedrijf. 2014 Nieuwe plannen De bouwmarkt Fixet wordt omgebouwd naar een instal-

2014 Nieuwe plannen latiewinkel onder de eigen naam van Van der Werff. Ook De bouwmarkt Fixet wordt omgebouwd naarvernieuwd. een wordt de showroom voor badkamers verder

installatiewinkel onder de eigen van 2018 De 4e generatie komtnaam binnen Van Ook wordt devan showroom voor in het Jorander vanWerff. der Werff, de zoon Gerard, komt badkamers verder vernieuwd.Daarmee komt de 4e bedrijf werken als loodgieter. generatie het bedrijf binnen. Ondertussen werken

2018 De 4eneefjes generatie komt binnen ook al andere en nichtjes zo nu en dan mee in

Joran van der van Gerard komt in het het bedrijf metWerff handde enzoon spandiensten. bedrijf werken als loodgieter. Daarmee komt de 4e generatie hetder bedrijf binnen. Ondertussen 2019 Van Werff bestaat 80 jaarwerken ook al andere neefjes en nichtjes zo en dan mee in Het installatiebedrijf neemt een grotenu vlucht door het bedrijf met hand en spandiensten. nieuwe technieken zoals zonnepanelen en warmtepompen.

2019 Van der Werff bestaat 80 jaar Van installatiebedrijf der Werff heeft het enorm door die nieuwe Het neemt eendruk grote vlucht door technieken en de rest van het installatiewerk. nieuwe technieken zoals zonnepanelen en warmtepompen. Van der Werff heeft het enorm druk door die De broers Gerard, Wilco Jackvan besluiten om zich nieuwe technieken en deenrest het installatiewerk volledig te richten op de steeds vernieuwende De broers Gerard, Wilco en Jack besluiten om zich installatiebranche verkopen te volledig te richtenen opde dedetailhandel steeds vernieuwende beëindigen. De showroom zal worden installatiebranche en de detailhandelgemoderniseerd. verkopen te beëindigen. De showroom zal worden gemoderniseerd. De focus komt volledig te liggen op het installatiebedrijf De focus komt volledig te leggen op het en de verkoop van badkamers via de eigen showroom. installatiebedrijf en de verkoop van badkamers via de Ook komt er een informatiepunt voor duurzame en eigen showroom. Ook komt er een informatiepunt voor nieuwe installatie technieken. duurzame en nieuwe installatie technieken.

En Van der derWerff Werffisisklaar klaarvoor voorde detoekomst. toekomst. En Van

80 jaar Van der Werff - Vakmensen met gevoel voor service.


Sealskin Acqua 5000 staal Industrieel design, tijdloze trend en zorgeloos onderhoud De Acqua 5000 staal brengt stoerheid ĂŠn elegantie in je badkamer. Door het Easy clean systeem en de op het proďŹ el geplaatste minimalistische handgreep is de douche eenvoudig schoon te houden.

Het soft open-close systeem zorgt dat ervoor dat de schuifdeur de laatste 20 cm automatisch en zachtjes opent en sluit. En door de maatwerk mogelijkheden van Sealskin heeft u altijd een passende oplossing voor uw badkamer.


Thebalux Stone en Twenty Meubels en wastafels in tijdloos design van topkwaliteit De Stone serie bevat design badkamermeubelen met HPL, composiet en beton topbladen. De opbouwkommen zijn er in keramiek, solid surface en beton. De serie Stone is er in vele breedtematen en door de verschillende topbladen en opbouwkommen kunt u altijd een samenstelling maken die bij u past. De Twenty serie kenmerkt zich door de dunne belijning en opstaande rand langs de gehele bovenzijde. Deze strakke keramische wastafels zijn te verkrijgen in een 6 tal breedtematen (60, 80, 100, 120, 140 en zelfs 160 cm).

Stone badkamermeubel Twenty wastafel Thebalux is een Nederlandse fabrikant van badkamermeubilair. Door de combinatie van vakmanschap, duurzame materialen, creativiteit en een geavanceerd machinepark brengt Thebalux sinds 1995 vernieuwende designs voor uw stijlvolle badkamer.


Duurzame vervanger van CV Van gas los met de alpha innotec LWDV De energietransitie, waarbij fossiele brandstoffen worden vervangen door duurzame alternatieven, is in volle gang. De nieuwe alpha innotec LWDV is dé oplossing voor het één-op-één vervangen van de CV-ketel. De LWDV maakt het mogelijk dat een groot deel van de zeven miljoen woningen met een gasaansluiting sneller en zonder grote verbouwing van het gas afgehaald kunnen worden.

De voordelen: • Verwarmen en warmtapwaterbereiding in één systeem • Zeer sterke prijs-kwaliteitverhouding • Warmtapwaterbereiding zonder elektrische naverwarming • 70 graden cv-temperatuur, bestaande afgiftesystemen, zoals radiatoren, kunnen blijven hangen • Aantrekkelijk design • Standaard buffervat voor 185 liter tapwater • ISDE-subsidie: € 2100,-

De LWDV is energiezuinig, want hij gebruikt geen gas, maar werkt volledig op stroom. Met de huidige gas- en elektra prijzen bespaart u mogelijk honderden euro’s per jaar met de LWDV. Het gebruiksrendement ligt bij verwarming op 350% en bij tapwater op 250%. Het hoge rendement komt doordat de warmtepomp energie uit de buitenlucht haalt. Vervolgens wordt dit op een hoger temperatuurniveau gebracht om zodoende het huis en tapwater te verwarmen.


Ze zijn Ze zijn voor voor velen velen nognog steeds steeds héthét gezicht gezicht bij Van bij Van derder Werff: Werff: Jaap Jaap & Corry. & Corry. Wat precies Wat deden deden Watjullie jullie deden precies jullie precies in in het hetbedrijf? bedrijf in het bedrijf

Jullie hard gewerkt, Julliehebben hebben Jullie jarenlang hebben jarenlang jarenlang hard gewerkt, hard gewerkt, wat jullie nu? watdoen doen wat jullie doen nu? jullie nu?

Corry: “Ikbestierde bestierde dewinkel, winkel, deed Corry; Ik Corry; Ik bestierde de dedeed winkel, deed de boekhouding, maakte maakte de boekhouding, rekeningen, ruimde rekeningen, rekeningen, ruimde de deruimde de inkomende goederengoederen inkomende goederen op, op, tjsa, jeje deed je tjsa,eigenlijk eigenlijk tjsa,deed deed eigenlijk gewoon alles. In gewoon in het het alles. in het begin met de hand metbegin meten de hand en later ook ook wel latermet ookde wel met de computer. Daarnaast computer.computer. DaarnaastDaarnaast runde ik gezin ik het het runde ik met het gezin met de 4 kinderen. kinderen. de 4”kinderen. Jaap: veel “Veel smederijwerk Jaap: smederijveel smederijzoals werk ploegmessen zoalswerk ploegmessen zoals ploegmessen uithalen (scherp uithalenmaken), maken), (scherp maken), kachelpijpen met de met de kachelpijpen hand maken enmaken later veel hand en later veel loodgieterswerk. ” loodgieterswerk loodgieterswerk

“We genieten tijd. “Ik doe eenikcursus We genieten We van genieten onze vrije van onze tijd.” Corry: vrije Corry,tijd. ik doe Corry, een doe een cursus Spaans, kleinkinderen spaans, de despaans, kleinkinderen de kleinkinderen komen vaak langs. komen langs. vaak langs. DaarnaastDaarnaast zit zitikikop op zit ik op de zang, zang,zwemmen zwemm de zang, zwemm en wandelen veel. ” Jaap: veel. wandel Jaap,veel. Jaap, “Ik beniedere iedere dag ik ben ik ben dag iedere op dedag op de zaak, bij de voetbal zaak,en envaak vaak zaak, bij en de vaak voetbij de voet in wat wat En... wat balDirkshorn. in Dirkshorn. balEn... in Dirkshorn. En... we ook heerlijk vinden isis vinden is we ook vinden heerlijk dat we we vaak vaak datop op wevakantie vakantie vaak op vakantie gaan met de ” camper. metgaan de camper. camper. met de

Wat jullie Wat zijn zijnWat jullie zijn jullie mooistemooiste herinneringen? herinneringen herinneringen

Tijden Tijden veranderen, veranderen, Tijden veranderen, wat watvinden vinden wat vinden jullie van de van jullie de van de veranderingen bij veranderingen veranderingen bij bij van Werff? vander dervan Werff der Werff

“Er zitten22Erkanten kanten Er zitten zitten aan. 2aan. kanten aan. We zijn trots trots Wedat dat zijnde de trots dat de kinderen het bedrijf het kinderen bedrijfhet bedrijf “De opening van voortzetten. En De opening Dein opening vandede in van de voortzetten. En in in deze dezeEn in deze winkel in Dirkshorn en tijd dat winkel Dirkshorn in Dirkshorn en tijd isishet hetbelangrijk tijd belangrijk is het belangrijk dat dat dat Gerard je beslissingen neemt dat onze onzezoon dat zoononze Gerard zoon Gerard beslissingen je beslissingen neemt neemt hiervoor met een fifiets waar je ook wel hiervoor een met ets een fiets ook waar weljemoeite moeite ook wel moeite door een zelfgemaakte mee hebt,mee de kinderen door een zelfgemaakte kinderen hebt, de kinderen papieren deur moest omrijden doen van durf inzicht deze papieren deur rijden moest de winkel om de te openen. winkel te openen. doendit. dit.Het doen Hetgetuigt getuigt dit. Het van getuigt durfenen van inzicht durfom en om inzicht deze om deze DaarnaastDaarnaast de braderieën in Dirkshorn contact stappen zetten. de braderieën in Dirkshorn en het contact en het contact stappentetestappen zetten.” te zetten. met al onze trouwe met al onze klanten. trouwe” klanten.

Hoe naar dede toekomst Hoekijken kijken Hoejullie jullie kijken naar jullie naar toekomst de toekomst der Werff? Wat meest nu jullie vanVan Van van der Van Werff? der Werff? Wat missen missen Wat jullie missen julliehet het jullie meest het nu meest jullienu jullie van uit de zijn? “We zien dit tegemoet. dezaak zaak uit de zijn zaak zijn We zien Wemet zienveel ditvertrouwen met veel vertrouwen tegenmoet. tegenmoet.

“Het contact met deklanten. klanten. We hebben zoveel goede Het zal zich specialiseren enen Het contact Hetmet contact de met deWe klanten. hebben Wezoveel hebben goede zoveel goede Het bedrijf bedrijfHet zalbedrijf zichverder verder zal zich specialiseren verder specialiseren en en trouween mis wel. Daarnaast het er van der klanten, trouwedie klanten, mis je je die wel.mis Daarnaast je wel. Daarnaast het leuke leuke het leuke erkomt komteen een er nieuwe komt nieuwe een van nieuwe derWerff Werff vangeneratie der generatie Werffaan, generatie aan, aan, werken inwerken de winkel enwinkel de showroom. ” de datis isuniek!” uniek! in de showroom. en de showroom. de4e, 4e,dat de 4e, dat is uniek!

80 jaar80Van jaarder Van Werff der -Werff Vakmensen - Vakmensen met gevoel met gevoel voor service. voor service.


Villeroy & Boch CreĂŤer nu extra aantrekkelijk je eigen wellness beleving Een moment voor jezelf voelt als een luxe: laat de drukte van alledag even achter je en geniet van alle tijd van de wereld. Verander jouw badkamer in een wellness ruimte waar de tijd even lijkt stil te staan.

atis r g d a b Het een n a v p o o bij aank m!* e e t s y s l o whirlpo

Er zijn diverse whirlpoolsystemen afhankelijk van jouw wensen die toepasbaar zijn op diverse bad modellen uit ons brede assortiment. *De actie geldt t/m 31 december 2019. Vraag de verkoopadviseur naar meer informatie en de voorwaarden.


Grohe Essence keramiek Schoonheid in de puurste vorm Helder, subtiel en verfijnd. Dit zijn de kwaliteiten die horen bij Essence keramiek, een designlijn met subtiele organische lijnen. Perfect voor degenen die op zoek zijn naar een badkamer die is ingericht als thuis-spa. De slanke profielen en zachte lijnen van de collectie zijn namelijk ideaal om een rustgevende omgeving te creëren. De lijn is tijdloos in zijn elegantie en geeft de hele badkamer ruimte om te ademen.

In de Essence Keramiekcollectie vind je alles wat je nodig hebt om je badkamer aan te passen naar je wensen, zoals staande of hangende toiletten en bidets, compacte wastafels met muurbevestiging of stijlvolle opzetwastafels. Alle keramiek in deze collectie is voorzien van PureGuard-oppervlaktetechnologie voor een makkelijkere reiniging en meer hygiëne. Bovendien zijn alle toiletten uitgerust met een innovatieve randloze technologie.


Klaar voor morgen met de Klaar voor morgen met de Klaar voor morgen met de

GasLos GasLos GasLos Garantie Garantie Garantie

Profiteer teer t/m Profi te r 2019 beer t/ mm ceofi 31 dePr t/ be m ke19 de unrie20 tm di nce 31va rie ke19 m un ce t be de dinb 31va .20 od naa . ke t un dinb vanaa odie aanbod.

Er is op dit moment veel aandacht voor de energietransitie en duurzaam verwarmen. Er is is op op dit dit moment moment veel aandacht aandacht voor de de Er veel voor De keuze maken isaandacht daardoor best de energietransitie en duurzaam duurzaam verwarmen. Er isjuiste op dit moment veel voor energietransitie en verwarmen. lastig. Moet ik kiezen voor eenverwarmen. cv-ketel De juiste juiste keuze maken is daardoor daardoor bestof energietransitie en duurzaam De keuze maken is best toch alMoet een warmte pomp? lastig. Moet ik kiezen kiezen voor een cv-ketel cv-ketel of De juiste keuze maken is daardoor bestof lastig. ik voor een toch al alMoet een warmte warmte pomp? lastig. ik kiezen voor een cv-ketel of toch een pomp? Met de Remeha GasLos garantie maak je nu de juiste keuze

toch al een warmtepomp?

en klaar voor morgen. Gaat maak in de toekomst jouwkeuze wijk Metben de je Remeha GasLos garantie je nu nu de de juiste juiste Met de Remeha GasLos garantie maak je keuze verplicht gas af, morgen. dan nemen wijinjouw cv-ketel terug en en ben ben jevan klaar voor Gaat de toekomst toekomst jouwkeuze wijk en klaar voor morgen. Gaat in de jouw wijk Met de je Remeha GasLos garantie maak je nu de juiste krijg je een gegarandeerde korting een nieuw, terug duurzaam verplicht van gas af, morgen. dan nemen nemen wijinop jouw cv-ketel en verplicht gas af, dan wij jouw cv-ketel terug en en ben jevan klaar voor Gaat de toekomst jouw wijk systeem dat past bij jouw woning. krijg je je een een gegarandeerde korting op een nieuw, terug duurzaam krijg gegarandeerde korting een nieuw, duurzaam verplicht van gas af, dan nemen wij op jouw cv-ketel en systeem dat past bij jouw woning. systeem dat past bij jouw woning. krijg je een gegarandeerde korting op een nieuw, duurzaam systeem dat past bij jouw woning. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op:

remeha.nl/gaslosgarantie Kijk voor voor meer meer informatie informatie en en de de voorwaarden voorwaarden op: op: Kijk Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op: remeha.nl/gaslosgarantie remeha.nl/gaslosgarantie

Zo werkt het! Zo werkt werkt het! het! Zo Zo werkt het! Kies een Remeha cv-ketel Kies een een Remeha Remeha cv-ketel cv-ketel Kies Kies een Remeha cv-ketel

Ruil jouw cv-ketel in voor een gasloos systeem Ruil jouw jouw cv-ketel cv-ketel in in Ruil voor een een gasloos gasloos systeem systeem voor Ruil jouw cv-ketel in voor een gasloos systeem

Ontvang een gegarandeerde korting op jouw nieuwe systeem Ontvang een een gegarandeerOntvang gegarandeerde korting korting op op jouw jouw nieuwe nieuwe de systeem systeem Ontvang een gegarandeerde korting op jouw nieuwe systeem


Vervang uw bad in één dag voor een veilige instapdouche De meeste mensen denken niet eerder aan een woningaanpassing totdat er iets gebeurd is. Ze zijn uitgegleden of gevallen tijdens een bezoek aan het toilet of de badkamer. Dit risico kan verkleind worden door er op tijd bij te zijn. Het vervangen van uw bad voor een douche van Kinedo is het voortaan weer veilig, comfortabel en prettig vertoeven in uw badkamer.

+ 2 jaar volledige garantie + Binnen 1 dag geplaatst + 100% waterdichte en schimmelwerende naden + Onderhoudsvriendelijk CrystalPlus veiligheidsglas + Voorzien van antislip coating + Lage instap (slechts 3 cm) + Opklapbaar zitje (soft-close) + Ergonomische handgrepen Binnen 1 dag geplaatst! Vraag naar de voorwaarden.

NA VOOR

KINEMAGIC

Met Kinemagic® vervangt u uw bad door een ruime douche, in slechts één dag en zonder grote verbouwing. De Kinemagic® douchecabine is toegankelijk, veilig en comfortabel.


Primabad Get Up serie Een nieuw compact badkamermeubel De compacte uitvoering van de Get Up maakt dit badkamermeubel uitermate geschikt voor wie ruimte wil besparen in de badkamer, maar toch wil beschikken over verrassend veel opbergruimte. De Get Up heeft een diepte van 40 cm. en is zowel met greep als greeploos leverbaar en te combineren met een keramisch of kunstmarmeren wastafelblad.

Het Get Up meubel van PRIMABAD is leverbaar in: • Keramiek, kunstmarmer en opbouwkommen. • 7 breedtematen (60-70-80-90-100-105 en 120 cm). • 31 melamine en 7 acryl corpuskleuren. • 31 melamine en 7 acryl frontkleuren.


HSK Aperto douchecabines Zwenkbare deuren scheppen vrije ruimte Het innovatieve Aperto-scharnier van HSK Duschkabinenbau biedt de oplossing voor alle badkamers: Het brengt een nobele, frisse look in de badkamer en overtuigt ook met zijn comfort. Het maakt het mogelijk om de deur zowel naar buiten als naar binnen te openen en biedt zo een royale instap voor elke ruimtesituatie.

10 JAAR

20 JAAR

48 UUR

MADE IN

KWALITEITSGARANTIE

NALEVERGARANTIE

SERVICE

GERMANY

De Aperto-scharnieren in hoogwaardig softcube-design overtuigen door hun heldere en elegante chroomlook. Het zwenkbare scharnier ligt inwendig gelijk met het glas, wat de reiniging en verzorging aanzienlijk vergemakkelijkt.


CV-ketel vervangen, wat is wijsheid? Vervangen, verduurzamen of volledig duurzaam? U staat op het punt een keuze te maken voor de komende 15 jaar. Bij nieuwbouw ligt de keuze voor een volledig elektrische warmtepomp voor de hand. Bij bestaande woningen is de keuze minder makkelijk. Wat voor u de juiste keuze is hangt af van uw woonsituatie, budget en wensen. Loop eens binnen bij ons en vraag naar de vele mogelijkheden om uw CV-ketel duurzaam te vervangen.

“Ik kies voor elektrisch verwarmen met een warmtepomp.”

“Wij combineren de CV-ketel met een warmtepomp.”

AANGESLOTEN BIJ:

4-19 - Geldig t/m 31 december 2019 - Zet- en drukfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

“Ik kies voor de voordelen van een nieuwe HR-ketel!”

Profile for Sanitiem Sanitair

Van der Werff - Brochure 4 2019  

Van der Werff - Brochure 4 2019  

Profile for sanitiem