Page 1

Duurzaam

meer &

Vind je bij Kruisselbrink Installaties

Zonnepanelen Sanitair Elektra

Nul op de meter Warmtepompspecialist Verwarming Ventilatie

n de:

Deelnemer aa BEDRIJVEN AANGESLOTEN BIJ:

BEURS

Zie pagina 16 ! voor meer info

Kruisselbrink Installaties Leeghwaterweg 7 - Winterswijk - Tel. 0543-564478 www.kruisselbrinkinstallaties.nl - info@kruisselbrinkinstallaties.nl


De HSK Pure douchecabine Prachtige profielloze douchecabines Een minimalistisch designconcept, dat functionaliteit en design op een optimale manier verbindt. Afgestemd op uw smaak en uw badkamersituatie kunt u profielkleuren – glasuitvoeringen – productopstellingen eindeloos met elkaar combineren. De HSK Pure is ook te verkrijgen zonder kunststof sluitstrip, wat de minimalistische optiek onderstreept.

10 JAAR

20 JAAR

48 UUR

MADE IN

KWALITEITSGARANTIE

NALEVERGARANTIE

SERVICE

GERMANY

De HSK Pure is uitgerust met pendelbare, aan de binnenzijde glasvlakke scharnieren en wordt geleverd in een standaardhoogte van 210 cm.


Geberit DuoFresh Module Een frisse boodschap voor iedereen We staan er niet vaak bij stil, maar geur speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Het minste beetje geur roept direct al een reactie op. Zowel positief als negatief. Door het nieuwe stankvrije toiletsysteem DuoFresh van Geberit zijn de vervelende luchtjes op het toilet nu voor iedereen te neutraliseren.

De DuoFresh Sticks en het filter Zowel het keramische filter als de DuoFresh sticks zijn bij uw Sanitiem installateur te bestellen.

Naast het verwijderen van nare geurtjes voegt de DuoFresh module ook een aantal slimmigheidjes toe. Zo detecteert de ingebouwde sensor wanneer iemand de wc nadert en wordt de geurzuivering automatisch geactiveerd. Daarnaast gaat het LED-oriëntatielicht automatisch aan. Deze geeft voldoende licht om je ‘s nachts de weg naar het toilet te wijzen.


Verduurzamen? Specialist in duurzame energie Kruisselbrink Installaties is uw partner als het gaat om het verduurzamen van uw woning. Of het nu gaat om nieuwbouw of verbouw. Voor de particulier, zakelijke opdrachtgever of voor de agrarische sector: Kruisselbrink Installaties helpt u op weg om te verduurzamen!

NIEUWBOUW Bezig met een nieuwe woning die conform de nieuwste regelgeving gas-loos en nul-op-demeter moet zijn? Maak nu alvast een afspraak met Kruisselbrink Installaties en informeer in een vroegtijdig stadium al naar de mogelijkheden. VERBOUW: Denk u er aan om uw bestaande woning te verduurzamen? Maak een afspraak met Kruisselbrink Installaties uw woning in kaart te brengen. Wat zijn de mogelijkheden, wat zijn de investeringen, wat zijn de subsidies? Wij kunnen het gehele traject van verduurzamen van uw bestaande woning voor u regelen. Dus isoleren, warmtepompen, ventilatie, LED verlichting. Kortom alles om uw woning te verduurzamen. AGRARISCHE SECTOR: Kruisselbrink Installaties is ook actief in de agrarische sector. Dus op zoek naar een duurzame oplossing voor uw agrarisch bedrijf? Maak gerust een afspraak met ons om dit samen door te nemen.


Kruisselbrink Installaties Specialist in duurzame energie Kruisselbrink Installaties is een erkend totaalinstallateur en werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven. Onze opdrachtgevers hechten waarde aan een persoonlijke benadering en aandacht voor hun wensen en situatie. We geven vakkundig advies en bieden creatief maatwerk. Hierbij zijn wij voortdurend op zoek naar energie- en kostenbesparende oplossingen.

Kruisselbrink Installaties is een vooruitstrevende totaalaanbieder van: • Verwarming • Loodgieterswerk • Duurzame energie oplossingen • Sanitair • Zinkwerk • Airco & ventilatie BRL 6000 • Service & onderhoud -21 • Elektra • Waterontharders • Agrarische installaties Tevens is Kruisselbrink Installaties BRL gecertificeerd waar het gaat om bodem gebonden warmtepomp systemen!

Leeghwaterweg 7 7102 JJ Winterswijk info@kruisselbrinkinstallaties.nl www.kruisselbrinkinstallaties.nl Graag bellen voor een afspraak: Tel. 0543 - 564 478


Primabad Rise serie Tegenpolen in één design badkamermeubel Yin en Yang. De serie Rise biedt de optie tussen twee tegenpolen. Stijlvol keramiek met en fijne bladlijn of stoer en robuust beton in drie krachtige kleuren. Gecombineerd met het sterke lijnenspel van tussenliggende ladefronten zorgt dit voor een machtig, maar gebalanceerd aanzicht.

Het RISE – meubel van PRIMABAD is leverbaar in: • Keramiek, beton en opbouwkommen. • 5 breedtematen (60-80-100-120 en 141 cm). • 31 melamine en 7 acryl corpuskleuren. • 31 melamine en 7 acryl frontkleuren.


Strak, sterk en elegant Maak kennis met de vernieuwde Memento 2.0! De populaire Villeroy & Boch Memento badkamercollectie is naar een heel nieuw niveau gebracht met Memento 2.0. De randen en vormen zijn strakker en duidelijker gedeďŹ nieerd. Met de toepassing van TitanCeram worden strakke en elegante contouren mogelijk zonder teniet te doen aan de buitengewone kwaliteit. Memento 2.0 bevat, naast de klassieke kleur wit, ook nieuwe tinten zoals mat zwart of een betonlook. Op deze wijze kan een stoere urban look worden gecreĂŤerd in uw badkamer.

De vernieuwde Memento 2.0 collectie bevat 8 nieuwe wastafels en zelfs een bijpassend closet en bidet. De vernieuwde Memento 2.0 biedt ruimte voor karakter in uw badkamer met een strak lijnenspel en een prachtig minimalistisch design.


De beste manier om energie

maak ken Alpha innotec warmtepompen staan voor kwaliteit, innovatie, eenvoudige installatie en bediening en voor een betrouwbare werking. Met een breed assortiment voor iedere toepassing neemt u de beslissing voor de aanschaf van een kwaliteitsproduct, dat geheel aan uw behoeften voldoet.

Duurzaam Naast het gebruik van natuurlijke energiebronnen en een laag energieverbruik beperken warmtepompen ook de uitstoot van schadelijke stoffen en maken CO₂-besparing hierdoor kinderspel. Efficiënt Vooral bij wisselende vraag leveren frequentiegeregelde warmtepompen de meest optimale prestatie en onderscheiden zich door hun bijzonder hoge efficiëntie. Voordelen Alterra warmtepomp: • Hoge energiezuinigheid • Flexibele bediening • Fluisterstil- tijdens bedrijf nauwelijks hoorbaar • Modern design


ie uit de bodem te benutten

ennis met de alpha innotec Alterra Door de onafhankelijkheid van fossiele en eindige energiebronnen en de grote energiezuinigheid van warmtepompen is alpha innotec een merk dat de hoogste waarde hecht aan ecologische en economische duurzaamheid.

Kruisselbrink Installaties heeft al jarenlange ervaring als het gaat om het plaatsen van grondgebonden warmtepompsystemen. Niet voor niets zijn we BRL gecertificeerd. Ontwerp, installatie en onderhoud in eigen beheer! Als u overtuigd wil worden van deze prachtige installaties dan zijn we uiteraard bereid om u mee te nemen naar een van onze vele gerealiseerBRL 6000 de projecten. Overtuig u zelf! -21

Warmtepompen zijn een duurzaam alternatief voor CV-ketels. Maak uw woning toekomstbestendig en stap van het gas af! Haal energie uit lucht, water of de bodem voor verwarming, koeling en warmtapwaterbereiding. Warmtepompen zijn er in verschillende soorten en maten. Voor iedere toepassing, gebouwgrootte en behoefte is er een passende oplossing. Kijk op www.alpha-innotec.nl voor meer informatie.


Welk Type bent u? Eindeloos combineren met het Type badkamermeubel Er is altijd een Type dat bij u past! Type badkamermeubelen biedt keuze uit 3 modellen wastafels, 11 kleuren, 2 kastvarianten, 4 front/greepvarianten en 9 spiegel(-kast) varianten. Alles is met elkaar te combineren. Zo kunt u uw meubel naar eigen smaak en Type samenstellen.

Type badkamermeubelen, een Nederlands kwaliteitsproduct waarvan de makers reeds ruim 20 jaar badkamermeubelen produceren. Type badkamermeubelen worden geproduceerd volgens de laatste stand van de techniek. Zo werkt Type badkamermeubelen uitsluitend met dubbelwandige softclose lades, LED verlichting en soft-close scharnieren. Ook zijn de meubelen van 19 mm hoogwaardig plaatmateriaal.


De slimme inbouwset Rapid SLX en kleine bedieningsplaten GROHE introduceert zijn vernieuwende toiletoplossing: het Rapid SLX inbouwelement, in combinatie met een kleine bedieningsplaat. Met dit systeem is de gebruiker klaar voor de toekomst. Het slimme en eenvoudig te monteren systeem biedt door een ingebouwde waterdoorvoer en een stekkerdoos, dat de stroomaansluiting vereenvoudigt, de mogelijkheid om in een later stadium een douche-wc te installeren.

Met de geïntegreerde flowmanager is het eenvoudig om handmatig spoelhoeveelheid in te stellen, waardoor opspattend water in randloze wc’s wordt voorkomen. De universeel passende bedieningsplaat is verkrijgbaar in twee maten, drie designs en maar liefst twaalf kleuren, zo past zelfs de bedieningsplaat in de op kleur gestylde badkamer.


Heeft u ook genoeg van die lange hete zomers? Slapen in een drukkend warme slaapkamer? Thuis werken in een benauwde ruimte? Het hoeft niet meer. Want met de fluisterstille en energiezuinige airconditioners van Daikin zet u het binnenklimaat geheel naar uw hand. Aangename verkoeling in de zomer, behaaglijke warmte in de winter. Dankzij het uitgebreide assortiment is er altijd wel een Daikin airconditioner die past bij uw wensen.

Individuele bediening U kunt elke airconditioner individueel bedienen met de infrarode afstandsbediening die standaard wordt meegeleverd. Energiezuinig en kostenbesparend Daikin airconditioners behalen een zeer hoog rendement (energielabel A of hoger). Flexibele montage Daikin airconditioners zijn zeer compact en daardoor eenvoudig te installeren, zelfs in kleine(re) ruimtes. Koelen ĂŠn verwarmen Daikin airconditioners zijn warmtepompen en kunnen niet alleen koelen maar ook verwarmen. Vraag naar de mogelijkheden.


Duurzame vervanger van CV Van gas los met de alpha innotec LWDV De energietransitie, waarbij fossiele brandstoffen worden vervangen door duurzame alternatieven, is in volle gang. De nieuwe alpha innotec LWDV is dé oplossing voor het één-op-één vervangen van de CV-ketel. De LWDV maakt het mogelijk dat een groot deel van de zeven miljoen woningen met een gasaansluiting sneller en zonder grote verbouwing van het gas afgehaald kunnen worden.

De voordelen: • Verwarmen en warmtapwaterbereiding in één systeem • Zeer sterke prijs-kwaliteitverhouding • Warmtapwaterbereiding zonder elektrische naverwarming • 70 graden cv-temperatuur, bestaande afgiftesystemen, zoals radiatoren, kunnen blijven hangen • Aantrekkelijk design • Standaard buffervat voor 185 liter tapwater • ISDE-subsidie: € 2100,-

De LWDV is energiezuinig, want hij gebruikt geen gas, maar werkt volledig op stroom. Met de huidige gas- en elektra prijzen bespaart u mogelijk honderden euro’s per jaar met de LWDV. Het gebruiksrendement ligt bij verwarming op 350% en bij tapwater op 250%. Het hoge rendement komt doordat de warmtepomp energie uit de buitenlucht haalt. Vervolgens wordt dit op een hoger temperatuurniveau gebracht om zodoende het huis en tapwater te verwarmen.


Vasco Niva Collectie Strakke vormgeving, extra functionaliteit Niva is beschikbaar in verticale (recht en afgerond) en horizontale versie, alsook in elektrische uitvoering. Speciaal voor de badkamer ontwikkelde Vasco de multi- functionele Niva Bath met leggers en kapstok voor extra gebruikscomfort. De Niva ventilo-convector brengt iedere ruimte in uw woning op de gewenste comforttemperatuur. Hij warmt bij koud weer

NIVA BATH

snel op en zorgt bij warme dagen voor de nodige verkoeling!

NIVA VERTICAAL (recht)

NIVA HORIZONTAAL (recht)

NIVA SOFT (afgerond)

NIVA BATH

NIVA E-VOLVE NIVA BLOWER ELEKTRISCH ELEKTRISCH

NIVA VENTILO CONVECTOR (verwarmen & koelen)


Sealskin Soho douches Zwart, stoer, industrieel en modern De SOHO douches zijn geïnspireerd op industriële, stalen deuren. Door de ontwerpers van Sealskin vertaald naar een moderne douche die past in de design badkamer van nú. De Sealskin SOHO is beschikbaar als 1-delige deur, 2-delige deur en als inloopdouche (divider).

SOHO the original Schoonmaakgemak

• Subtiele industriële look • Blinde bevestiging van de steun • Verkrijgbaar als inloop, nisdeur en deur-wand combinatie

• Standaard voorzien van anti-kalk behandeling • Zwarte metalen frames alleen aan de buitenzijde


Kruisselbrink Installaties is aanwezig op de Bedrijvenbeurs van Winterswijk.

Kruisselbrink Installaties zal zich hier presenteren als een Duurzame Installateur. Bent u op zoek naar een duurzame oplossing voor uw bestaande of nieuw te bouwen woning? Kom dan gerust bij ons langs op de Bedrijvenbeurs.

BEDRIJVEN

BEURS

Locatie: Theater De Storm, Haitsma Mulierweg 11 in Winterswijk Tijdens de beurs kunt u een woningscan laten doen, om te kijken op welke wijze u uw energierekening omlaag kunt krijgen. Duurzaam is de toekomst!

AANGESLOTEN BIJ:

Leeghwaterweg 7 7102 JJ Winterswijk info@kruisselbrinkinstallaties.nl www.kruisselbrinkinstallaties.nl Graag bellen voor een afspraak: Tel. 0543 - 564 478

3 - 19 - Geldig t/m 31 oktober 2019 - Zet- en drukfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Bedrijvenbeurs Winterswijk Zaterdag 21 september 10.00 uur – 18.00 uur Zondag 22 september 10.00 uur – 17.00 uur

Profile for Sanitiem Sanitair

Sanitiem Brochure 3 2019 - Kruisselbrink Installatietechniek  

Sanitiem Brochure 3 2019 - Kruisselbrink Installatietechniek  

Profile for sanitiem