Page 1

Genieten! bij Kruisselbrink Installaties

Zonnepanelen Sanitair Elektra Nul op de meter Warmtepompspecialist Verwarming Ventilatie

Brochure 2 - 2017 Aanbiedingen geldig t/m 30 juni 2017

AANGESLOTEN BIJ:

ter?

Nul op de me

Zie pagina 9!

Kruisselbrink Installaties Leeghwaterweg 7 - Winterswijk - Tel. 0543-564478 www.kruisselbrinkinstallaties.nl - info@kruisselbrinkinstallaties.nl


Verrassend veelzijdig De nieuwe AquaClean Tuma van Geberit brengt frisheid en comfort binnen handbereik. Met zijn fraaie designafdekplaat, verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen, biedt dit model zelfs kleine badkamers een optimale esthetische uitstraling. Het is nu mogelijk om zonder omvangrijke bouwkundige ingrepen te genieten van alle voordelen van reinigen met water.

Geberit AquaClean Tuma Complete set

Vanaf â‚Ź 2.395,-

Verkrijgbaar als compleet systeem inclusief wandcloset of als losse toiletzitting

De Geberit AquaClean Tuma onderscheidt zich door zijn stijlvolle combinatie van eenvoudig maar elegant design en geavanceerde, innovatieve technologie. Dankzij de fraaie designafdekplaat, leverbaar in wit kunststof, zwart of wit glas, of geborsteld roestvast staal, harmonieert deze douchewc volmaakt met iedere badkamerambiance.


Een statement in uw badkamer! Voor elke badkamer heeft Xenz passende producten in diverse maten voor grote of juist kleine badkamers in de stijl die bij u past. Xenz is verkrijgbaar bij de badkamerspeciaalzaken en erkende installatiebedrijven met showroom van Sanitiem. Zij zorgen voor vakkundige montage met betrouwbare kwaliteit. Kijk ook eens op Xenz.nl voor meer informatie over kranen en doucheafscheidingen.

Vrijstaand bad Charley 180 x 80 x 60 cm, wit

Vanaf € 1.885,Ook verkrijgbaar als hoekmodel

Beterbad heeft een nieuwe merknaam: Xenz. Een nieuwe naam en een compleet vernieuwde uitstraling. Met de naam Xenz maken wij direct duidelijk waar het in de badkamerwereld om draait: ‘beleving en zintuigen’. Tegenwoordig is de badkamer de uitgekozen plek om te ontsnappen uit de dagelijkse hectiek. Wij spelen in op de toenemende vraag naar comfort- en wellnessproducten.


Kruisselbrink Installaties Kruisselbrink Installaties is een erkend totaalinstallateur en werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven. Onze opdrachtgevers hechten waarde aan een persoonlijke benadering en aandacht voor hun wensen en situatie. We spelen daar op in met het geven van vakkundig advies en het bieden van creatief maatwerk. Hierbij zijn wij voortdurend op zoek naar energieen kostenbesparende oplossingen.

STOCK

Kruisselbrink Installaties | Aardwarmte

Kruisselbrink Installaties is een vooruitstrevende totaalaanbieder van: 3 Verwarming 3 Loodgieterswerk 3 Duurzame energie oplossingen 3 Sanitair 3 Zinkwerk 3 Airco & ventilatie 3 Service & onderhoud 3 Elektra 3 Waterontharders 3 Agrarisch

Leeghwaterweg 7 Graag bellen voor een afspraak: 7102 JJ Winterswijk Tel. 0543 - 564 478 info@kruisselbrinkinstallaties.nl www.kruisselbrinkinstallaties.nl


Maakt u al gebruik van zonne-energie? Kruisselbrink Installaties: Uw betrouwbare partner! De zon is een onuitputtelijke bron van energie waarvan al veel mensen gebruik maken om stroom te produceren of om warm water en warmte in huis op te wekken. Het is naast uw duurzame bijdrage ook nog eens financieel interessant. Inmiddels hebben wij veel installaties mogen bouwen en informeren wij u graag over de mogelijkheden. U kunt besparen op uw stroom rekening met PVpanelen, maar ook op uw gasrekening, indien u kiest voor zonnecollectoren. Ga naar onze website en klik de zonnepaneelwijzer aan om uw besparing uit te rekenen!


Primabad GetUp De compacte uitvoering van de Get Up maakt dit badkamermeubel uitermate geschikt voor wie ruimte wil besparen in de badkamer, maar toch wil beschikken over verrassend veel opbergruimte.

PRIMABAD GETUP Leverbaar in: - 7 breedtematen (60-70-80-90-100-105-120 cm.) - 27 corpuskleuren - 34 frontkleuren

De wastafelkasten zijn zowel met greep als greeploos leverbaar en te combineren met een keramisch of kunstmarmeren wastafelblad. De luxe laden zijn voorzien van zelfsluiting. Aan de meubellijnen, voor zowel de kleine als ruim bemeten badkamers, stelt Primabad hoge eisen. De badkamermeubelen worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en voorzien van een onberispelijke afwerking.


Kiezen voor Sealskin

10 redenen waarom u voor Sealskin kiest in uw nieuwe badkamer: 3 Sealskin is de onbetwiste specialist in douchen en baden 3 Sealskin maakt uw douche zoals u dat wilt 3 Sealskin kent het mooiste design en de slimste technieken 3 Sealskin biedt u het grootste schoonmaak/onderhoudsgemak 3 Sealskin garandeert jarenlang plezier van uw badkamer 3 Sealskin geeft de juiste prijs/kwaliteitverhouding 3 Sealskin kent op ieder prijsniveau de juiste oplossing 3 Sealskin komt gewoon uit Nederland 3 Sealskin is altijd dichtbij en tot uw dienst En‌ 3 Sealskin wordt gewoon geplaatst door uw Sanitiem-installateur U denkt nu na over die nieuwe badkamer, dan denkt u nu na over Sealskin! Meer informatie? www.sealskin.nl


Subsidieregelingen van de overheid Dat is pas voordelig besparen! Voor welke duurzame warmtebron kan ik subsidie aanvragen?

Biomassa ketel

Zonneboiler

Subsidie vanaf: € 2.500,-*

Subsidie vanaf : € 500,-*

Pelletkachel Subsidie vanaf: € 500,-*

Warmtepomp Subsidie vanaf: € 500,-* * Exacte subsidiebedrag is afhankelijk van soort apparaat en de energieprestatie.

Zonneboiler Via een zonneboiler wordt zonlicht omgezet naar warmte voor het verwarmen van ruimtes of water. Levert een besparing op van rond de € 130,- per jaar.

Vanaf € 500,- subsidie* Warmtepomp Haalt warmte uit de lucht, de bodem of het grondwater en maakt dit geschikt voor het verwarmen van ruimtes of water.

Vanaf € 500,- tot wel € 3.200,-subsidie* Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels, pelletkachels en pelletketels. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers. ISDE is een subsidieregeling van het ministerie van Economische Zaken. Voor meer informatie over de subsidies zie www.kruisselbrinkinstallaties.nl

* Vraag naar de voorwaarden


Nul op de meter! Stelt u zich eens voor dat u een woning had die net zoveel energie zou opleveren als dat zij zou verbruiken. Een woning die geen gas gebruikt, maar alleen elektriciteit, en al die elektriciteit zelf opwekt. Dat is te mooi om waar te zijn, denkt u wellicht. Maar deze zogeheten Nul-op-de-meter woningen zijn anno 2017 wel degelijk mogelijk! Kruisselbrink Installaties vertelt u hier graag meer over. Over Nul-op-de-meter woningen

Interesse in een Nul-op-de-meter woning?

Nul-op-de-meter woningen zijn duurzame wo-

Voor het merendeel van de bestaande wonin-

ningen die middels innovatieve technieken zo

gen is een Nul-op-de-meter renovatie een zeer

energiezuinig worden gemaakt dat de energie-

aantrekkelijke investering. Wilt u weten of een

rekening op nul komt te staan. Zo zijn vloeren,

Nul-op-de-meter renovatie van uw bestaande

daken en gevels optimaal geĂŻsoleerd en zijn er

woning voor u tot de mogelijkheden behoort?

zonnepanelen op het dak geĂŻnstalleerd. Zo zijn

Of bent u bezig met of gaat u een nieuwbouw-

Nul-op-de-meter woningen vele malen minder

woning kopen? Neem dan contact op met Kruis-

belastend voor het milieu, maar bieden ook

selbrink Installaties voor een deskundig advies!

blijvend financieel voordeel.

Kruisselbrink Installaties | Aardwarmte


Grohe Sensia Arena deze douche-wc biedt een summum aan toilethygiëne De douche-wc is in Nederland bezig aan een stevige opmars. Steeds vaker kiest de klant voor een hygiënische en comfortabele reiniging met water. Om aan die snel groeiende vraag te voldoen brengt GROHE de fraaie Sensia Arena douche-wc op de markt. Deze voldoet aan de hoogste eisen van de klant en heeft een aantrekkelijke prijsstelling ten opzichte van vergelijkbare modellen. En uniek is de speciale app voor smartphones voor het kiezen en opslaan van een persoonlijk profiel.

Vanaf € 2.495,-

Grohe Sensia Arena douche-wc: 3 perfecte reiniging 3 meerdere instelbare straalsoorten 3 met luchtdroger 3 inclusief “soft nightlight” LED verlichting 3 randloos toilet 3 optimaal vuil- en kalkafstotend

3 instelbare water temperatuur 3 krachtige spoeling 3 deksel opent automatisch


Novellini Kuadra H Hoogstaand Italiaans design in mat zwart U wilt uw huis graag inrichten in uw eigen stijl, dus waarom niet ook de doucheruimte? De vraag naar inloopdouches neemt al jaren toe, een inloopdouche betekent immers meer comfort, elegantie en vrijheid in de badkamer. Een nieuwe opkomende woontrend is mat zwart: stoer en een tikje industrieel. Met de Kuadra H inloopdouche van Novellini kunt u uw badkamer inrichten volgens deze laatste trend en tegelijkertijd uw doucheruimte personaliseren.

Zwart straalt luxe en elegantie uit en is een echte blikvanger. Bij een aantal populaire doucheseries van Novellini bestaat nu ook de mogelijkheid te kiezen voor een mat zwarte uitvoering. EĂŠn daarvan is de Kuadra H: een inloopdouche die naar eigen wens is samen te stellen.


Nefit EnviLine warmtepomp Duurzaam verwarmen, koelen en warm water Nefit EnviLine is één van de meest duurzame warmtebronnen. Het systeem haalt energie uit de buitenlucht. Een grondbron is niet nodig. Zelfs bij temperaturen van -20°C en +37°C zorgt EnviLine voor een aangenaam binnenklimaat. Naast gewone buitenlucht is er alleen elektriciteit nodig om de pomp te laten draaien. Uw gasverbruik kan hiermee dus terug naar nul. Sterker nog: voor de monovalente varianten is een gasaansluiting niet meer nodig.

Nul-op-de-meter Bovendien kunt u EnviLine uitbreiden met Nefit zonneenergiesystemen voor het produceren van elektriciteit en warm water. Hierdoor ontstaat een compleet energieneutraal systeem voor verwarming, warm water en koeling. De ideale oplossing voor duurzaam verwarmen en koelen en nul-op-de-meter. Subsidie tot 36% Een Nefit EnviLine warmtepomp is nu extra interessant, voor zowel particulieren als ondernemers. Met de regeling Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) kunt u subsidie krijgen die kan oplopen tot 36% van de aanschafprijs. Voor meer informatie, neem contact op met Kruisselbrink Installaties.


Airco zomeractie Slapen in een drukkend warme slaapkamer? Thuis werken in een benauwde ruimte? Het hoeft niet meer. Want met de fluisterstille en energiezuinige airconditioners van Daikin zet u het binnenklimaat geheel naar uw hand. Aangename verkoeling in de zomer, behaaglijke warmte in de winter. Dankzij het uitgebreide assortiment is er altijd wel een Daikin airconditioner die past bij uw wensen. Individuele bediening U kunt elke airconditioner individueel bedienen met de infrarode afstandsbediening die standaard wordt meegeleverd. Energiezuinig en kostenbesparend Daikin airconditioners behalen een zeer hoog rendement (energielabel A of hoger). Flexibele montage Daikin airconditioners zijn zeer compact en daardoor eenvoudig te installeren, zelfs in kleine(re) ruimtes. Koelen én verwarmen Daikin airconditioners zijn warmtepompen en kunnen niet alleen koelen maar ook verwarmen. Vraag Kruisselbrink Installaties naar de mogelijkheden.

Daikin Airconditioner DIW-25, 2.5 kW

DIW-35, 3,5 kW

Compleet geïnstalleerd

Compleet geïnstalleerd

Nu € 1.650,-

Nu € 1.799,-

Vraag naar de voowaarden.

Kruisselbrink Installaties | Aardwarmte


Bereikbaar topdesign Comfort Collection biedt de perfecte oplossing voor elke ruimte in huis, van leefkeuken tot badkamer en woonkamer. Geen standaard verwarmingselementen, maar stijlvolle interieurobjecten.

BATHLINE BA VASCO baseerde zich voor de ontwikkeling van Comfort Collection op een aantal fastrunners uit het gamma. Elk model werd tot de essentie herleid. Resultaat? Een uitgekiend gamma aan radiatoren met een tijdloos karakter. Schoonheid was nog nooit zo bereikbaar. Meer informatie op www.comfortcollection.com of vraag uw Sanitiem vakman naar de vele mogelijkheden.


LoooX Wood natuurlijk mooi Het innovatieve merk LoooX heeft een nieuwe collectie geïntroduceerd: De LoooX Wood. Een nieuwe productlijn die voor meer sfeer in de badkamer zorgt. Zoals de naam al zegt gaat het om massief eiken producten.

Wooden Shelf Box

Wooden Bath Shelf

Wooden Base Shelf

Wooden Box

Pressalit toiletzittingen Een helder ontwerp en zachte lijnen worden gecombineerd in de nieuwe profiel-toiletzitting SWAY D, ontwikkeld voor de veeleisende minimalist. SWAY D werd ontwikkeld door Lars Herold, de huisdesigner van Pressalit, die onvermoeibaar en tot in de laatste details het sterke design ontwikkelde en vormgaf.

Pressalit Sway D Softclose toiletzitting, Leverbaar in wit en zwart

Wit € 115,Zwart € 124,-


Kruisselbrink Installaties

dé Vaillant Innovatiepartner van de Achterhoek

Duurzaamheid gaat hand in hand met kwaliteit. Om deze kwaliteit voor de eindgebruiker te kunnen leveren gelooft Vaillant in samenwerking. Om de kwaliteit en professionaliteit voor de consument te waarborgen zijn een aantal gerenommeerde installatiebedrijven geselecteerd om “Gekwalificeerd Innovatiepartner” van Vaillant te worden. Zo is Kruisselbrink Installatie dé Vaillant Innovatiepartner van de Achterhoek!

3H  ybride systemen

3W  armtepompen

3M  odulair buffersysteem

3Z  onne-energie

Subsidie op rgie? duurzame ene

Zetfouten, drukfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Kruisselbrink Installaties is expert op het gebied van:

Gekwalificeerd Innovatiepartner

AANGESLOTEN BIJ:

gina 8!

Kijk snel op pa

Kruisselbrink Installaties | Aardwarmte

Leeghwaterweg 7 Graag bellen voor een afspraak: 7102 JJ Winterswijk Tel. 0543 - 564 478 info@kruisselbrinkinstallaties.nl www.kruisselbrinkinstallaties.nl

Kruisselbrink  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you