Page 1

Genieten! bij Kruisselbrink Installaties

Zonnepanelen Sanitair Elektra Nul op de meter Warmtepompspecialist Verwarming Ventilatie

Brochure 3 - 2017 Aanbiedingen geldig t/m 31 oktober 2017

AANGESLOTEN BIJ:

ter?

Nul op de me

Zie pagina 9!

Kruisselbrink Installaties Leeghwaterweg 7 - Winterswijk - Tel. 0543-564478 www.kruisselbrinkinstallaties.nl - info@kruisselbrinkinstallaties.nl


Sphinx Acanto Dat een badkamer mooi moet zijn, spreekt voor zich. Sphinx Acanto biedt daarnaast een veelheid aan slimme ideeĂŤn die het dagelijkse leven makkelijker maakt. De praktische en veelzijdige mogelijkheden van Sphinx Acanto zijn afgestemd op individuele wensen en badrituelen. Het uitgebreide assortiment en de veelzijdigheid van de serie bieden een oplossing voor elke badkamerinrichting.

Kijk voor meer informatie op: www.sphinx.nl/sphinx-acanto


Gratis ProCare op alle Sealskin douches

Bekijk alle douches van Sealskin op www.sealskin.nl

Als u kiest voor een Sealskin douche met de innovatieve bescherming ProCare, dan wordt het glas op een speciale wijze behandeld. Hiermee krijgt uw douchedeur of -wand een beschermlaag die ĂŠĂŠn geheel met het glas vormt en permanent aanwezig blijft. Kalk en vuil hechten daardoor veel moeilijker, zodat het glas veel eenvoudiger te reinigen is. Zo blijft uw Sealskin douche jarenlang mooi!


Kruisselbrink Installaties Kruisselbrink Installaties is een erkend totaalinstallateur en werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven. Onze opdrachtgevers hechten waarde aan een persoonlijke benadering en aandacht voor hun wensen en situatie. We spelen daar op in met het geven van vakkundig advies en het bieden van creatief maatwerk. Hierbij zijn wij voortdurend op zoek naar energieen kostenbesparende oplossingen.

Kruisselbrink Installaties is een vooruitstrevende totaalaanbieder van: 3 Verwarming 3 Loodgieterswerk 3 Duurzame energie oplossingen 3 Sanitair 3 Zinkwerk 3 Airco & ventilatie 3 Service & onderhoud 3 Elektra 3 Waterontharders 3 Agrarische installaties

Kruisselbrink Installaties | Aardwarmte

Leeghwaterweg 7 Graag bellen voor een afspraak: 7102 JJ Winterswijk Tel. 0543 - 564 478 info@kruisselbrinkinstallaties.nl www.kruisselbrinkinstallaties.nl


Kruisselbrink Najaars Actie Ook u kunt profiteren van veel voordeel tijdens de Kruisselbrink Najaars Actie Het najaar is weer aangebroken. Tijd om te laten controleren of uw CV-ketel nog wel goed en veilig werkt. Mocht dit niet zo zijn, dan is het verstandig om vóór de winter een nieuwe CV-ketel te laten installeren. Kruisselbrink Installaties heeft daarom in samenwerking met Vaillant een zeer scherpe aanbieding voor u. Kruisselbrink Installaties helpt u graag bij het kiezen van de voor u meest geschikte Vaillant CV-ketel. Een CV-ketel die u voorziet in absolute zekerheid en het hoogste comfort. Die belofte durven wij te maken met de energiezuinige ecoTEC plus HR-ketel. Neem contact met ons op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Nog meer voordeel Vaillant actie van Kruisselbrink CV-ketel bedrijfsklaar incl.montage Vaillant ecoTEC plus CW4 + calorMATIC 350 klokthermostaat

€ 1.749,-

Vaillant ecoTEC plus CW5 + calorMATIC 350 klokthermostaat

€ 1.849,-

Vraag naar de voorwaarden.


De nieuwste trends met onbegrensde mogelijkheden in materialen, maten en kasten

Beat 2.0

Beat 2.0

Beat 2.0

Beat 2.0

Taste

De Thebalux series BEAT 2.0 en TASTE: een breed programma meubelen in vele kleuren en dieptematen. U kunt naast een grote diversiteit aan spoelkasten, spiegels en spiegelkasten in leem, antraciet eiken houtfineer en naturel eiken houtfineer een keuze maken uit diverse materiaalsoorten wastafels, zoals keramiek, beton, mineraalmarmer en topbladen met opbouwkommen. Ervaar deze prachtige series in uw Sanitiem showroom.

Taste


Uw eigen glaswand Myglass is een innovatieve digitale glasbedrukking waarbij keramische inkt met het glas wordt samengesmolten. HSK biedt een keuze van standaard decors (met name de zeer trendy industriĂŤle look van zwarte lijnen in het glas), maar vrijwel ieder motief is mogelijk, ook uw lievelingsfoto! Standaard decor tegen geringe meerprijs.

HSK beschikt over een glasbewerkingsmachine waardoor de mogelijkheid wordt geboden om uw eigen ideeĂŤn en indelingen te kiezen. Deze wordt dan, geheel naar uw eigen wens, door onze vakmensen geproduceerd. Vraag de Sanitiem installateur naar de mogelijkheden.


Subsidieregelingen van de overheid Dat is pas voordelig besparen! Voor welke duurzame warmtebron kan ik subsidie aanvragen?

Biomassa ketel

Zonneboiler

Subsidie vanaf: € 2.500,-*

Subsidie vanaf : € 500,-*

Pelletkachel Subsidie vanaf: € 500,-*

Warmtepomp Subsidie vanaf: € 500,-* * Exacte subsidiebedrag is afhankelijk van soort apparaat en de energieprestatie.

Zonneboiler Via een zonneboiler wordt zonlicht omgezet naar warmte voor het verwarmen van ruimtes of water. Levert een besparing op van rond de € 130,- per jaar.

Vanaf € 500,- subsidie* Warmtepomp Haalt warmte uit de lucht, de bodem of het grondwater en maakt dit geschikt voor het verwarmen van ruimtes of water.

Vanaf € 500,- tot wel € 3.200,-subsidie* Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels, pelletkachels en pelletketels. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers. ISDE is een subsidieregeling van het ministerie van Economische Zaken. Voor meer informatie over de subsidies zie www.kruisselbrinkinstallaties.nl

* Vraag naar de voorwaarden


Nul op de meter! Stelt u zich eens voor dat u een woning had die net zoveel energie zou opleveren als dat zij zou verbruiken. Een woning die geen gas gebruikt, maar alleen elektriciteit, en al die elektriciteit zelf opwekt. Dat is te mooi om waar te zijn, denkt u wellicht. Maar deze zogeheten Nul-op-de-meter woningen zijn anno 2017 wel degelijk mogelijk! Kruisselbrink Installaties vertelt u hier graag meer over. Over Nul-op-de-meter woningen

Interesse in een Nul-op-de-meter woning?

Nul-op-de-meter woningen zijn duurzame wo-

Voor het merendeel van de bestaande wonin-

ningen die middels innovatieve technieken zo

gen is een Nul-op-de-meter renovatie een zeer

energiezuinig worden gemaakt dat de energie-

aantrekkelijke investering. Wilt u weten of een

rekening op nul komt te staan. Zo zijn vloeren,

Nul-op-de-meter renovatie van uw bestaande

daken en gevels optimaal geĂŻsoleerd en zijn er

woning voor u tot de mogelijkheden behoort?

zonnepanelen op het dak geĂŻnstalleerd. Zo zijn

Of bent u bezig met of gaat u een nieuwbouw-

Nul-op-de-meter woningen vele malen minder

woning kopen? Neem dan contact op met Kruis-

belastend voor het milieu, maar bieden ook

selbrink Installaties voor een deskundig advies!

blijvend financieel voordeel.

Kruisselbrink Installaties | Aardwarmte


Voorkom waterschade De GROHE Sense is een slimme watersensor die overstromingen detecteert, de ruimtetemperatuur en luchtvochtigheid meet en een melding geeft zodra er vorst op komst is. Met de Ondus-app wordt u op de hoogte gesteld van eventuele problemen. De GROHE Sense Guard is een slimme waterbesturing die het lekken van een kraan of een leidingbreuk signaleert waarna de watertoevoer afgesloten wordt.

Detecteert gebroken leidingen automatisch, sluit de watertoevoer direct af en waarschuwt u.

Sluit de watertoevoer handmatig of automatisch af in geval van een gebroken leiding.

Detecteert microlekkages in het koudwatersysteem en waarschuwt u.


Viervoudige hygiëne en ongekende bescherming van Villeroy & Boch

Hygiënisch, fris en eenvoudig te reinigen – met onze hygiëne kampioen beschikt u thuis altijd over een optimale bescherming. Het spoelrandloze DirectFlush-toilet met innovatieve ViFresh-technologie en CeramicPlus- en AntiBac-oppervlakken is de perfecte hygiëneoplossing van Villeroy & Boch.

DirectFlush Subway 2.0

Ontwerp zonder spoelrand

+

Geïntegreerde frisheid

+

Antibacteriële bescherming

+

Vuilafstotend


Nefit EnviLine warmtepomp Duurzaam verwarmen, koelen en warm water Nefit EnviLine is één van de meest duurzame warmtebronnen. Het systeem haalt energie uit de buitenlucht. Een grondbron is niet nodig. Zelfs bij temperaturen van -20°C en +37°C zorgt EnviLine voor een aangenaam binnenklimaat. Naast gewone buitenlucht is er alleen elektriciteit nodig om de pomp te laten draaien. Uw gasverbruik kan hiermee dus terug naar nul. Sterker nog: voor de monovalente varianten is een gasaansluiting niet meer nodig.

Nul-op-de-meter Bovendien kunt u EnviLine uitbreiden met Nefit zonneenergiesystemen voor het produceren van elektriciteit en warm water. Hierdoor ontstaat een compleet energieneutraal systeem voor verwarming, warm water en koeling. De ideale oplossing voor duurzaam verwarmen en koelen en nul-op-de-meter. Subsidie tot 36% Een Nefit EnviLine warmtepomp is nu extra interessant, voor zowel particulieren als ondernemers. Met de regeling Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) kunt u subsidie krijgen die kan oplopen tot 36% van de aanschafprijs. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kruisselbrink Installaties. Wij helpen u graag verder.


CV-onderhoudscontracten

bij Kruisselbrink Installaties

Heeft u wel eens gedacht aan onderhoud aan uw CV-ketel? En wist u dat, wanneer u uw ketel onderhoudt door middel van schoonmaken, dit u energie bespaart? Tevens heeft u minder kans op storingen en zal de levensduur van uw ketel worden verlengd. En wat dacht u van de veiligheid? Wij kunnen voor u de ketel onderhouden door middel van een onderhoudscontract, of u kunt zelf bellen voor een afspraak voor een controle/schoonmaakbeurt van uw CV-ketel. We hebben 2 soorten contracten voor de volgende merken:

Vraag naar de voorwaarden 0543-564478.

CV-onderhoudscontracten Contract A

Contract B

4 Het schoonmaken van de CV-Ketel

4 Idem als contract A

4 Het reinigen en afstellen van de brander

4 Alle storingen aan de CV-ketel worden gratis verholpen,

4 Controle van de regeling- en beveiligingsapparatuur 4 Het eventueel bijvullen en ontluchten van de installatie 4 Registratie in het bijgeleverde logboek Werkzaamheden jaarlijks uitgevoerd â‚Ź 60,50

met uitzondering van de gebruikte materialen. Werkzaamheden jaarlijks uitgevoerd â‚Ź 121,-


Van de makers van de EasyDrain de EasyDrain Black edition

Bij het zien van deze exclusieve design drain bent u eigenlijk al verkocht. Modern en stijlvol. De drain die naadloos aansluit bij de laatste trends. De Easy Drain BLACK is in het bezit van een stoer zwart rooster met dito frame en dat maakt hem een echte “eyecatcher� in uw doucheruimte. Met de Easy Drain BLACK kiest u niet alleen voor een fraai uiterlijk, ook bezit hij een inbouwdiepte vanaf slechts 70mm.

Zwarte uitvoering | reinigbaar sifon | wps techniek (voorgemonteerd waterdicht doek) | Taf systeem (frame op tegeldikte verstelbaar) | hoge afvoercapaciteit. De Easy Drain BLACK is leverbaar in 3 verschillende lengtes: 700, 800 en 900 mm met waterslot van 30 of 50 mm.


Ervaar aangename warmte en zorgeloos comfort

Elektrische vloerverwarming biedt de meest comfortabele manier van verwarmen. Door de gelijkmatige warmtestraling vanuit de gehele vloeroppervlakte wordt een zeer egale warmtespreiding gecreëerd. Daarnaast kunt u met de bijgeleverde thermostaat geld besparen op uw energiekosten! Elektrische vloerverwarming

1,5 M2 Nu slechts € 265,2,0 M2 Nu slechts € 275,2,5 M2 Nu slechts € 335,-

Spiegelverwarming

MAGNUM Look spiegelverwarming geeft altijd een heldere kijk bij het scheren, kappen en opmaken. Er is geen veeg met de handdoek voor nodig om jezelf weer te zien in de spiegel na het douchen of bij gebruik van warm water. 360 x 500 mm Nu slechts € 49,00 400 x 580 mm Nu slechts € 62,50 500 x 580 mm Nu slechts € 69,00


Kruisselbrink Installaties

dé Vaillant Innovatiepartner van de Achterhoek

Duurzaamheid gaat hand in hand met kwaliteit. Om deze kwaliteit voor de eindgebruiker te kunnen leveren gelooft Vaillant in samenwerking. Om de kwaliteit en professionaliteit voor de consument te waarborgen zijn een aantal gerenommeerde installatiebedrijven geselecteerd om “Gekwalificeerd Innovatiepartner” van Vaillant te worden. Zo is Kruisselbrink Installatie dé Vaillant Innovatiepartner van de Achterhoek!

3H  ybride systemen

3W  armtepompen

3M  odulair buffersysteem

3Z  onne-energie

Zetfouten, drukfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Kruisselbrink Installaties is expert op het gebied van:

Gekwalificeerd Innovatiepartner

AANGESLOTEN BIJ:

Kruisselbrink Installaties | Aardwarmte

Leeghwaterweg 7 Graag bellen voor een afspraak: 7102 JJ Winterswijk Tel. 0543 - 564 478 info@kruisselbrinkinstallaties.nl www.kruisselbrinkinstallaties.nl

Kruisselbrink - brochure 3 - 2017