Page 1

Genieten! bij Installatiebedrijf Knibbeler

Installatie Sanitair Verwarming Wand- & Vloertegels Ventilatie

Brochure 4 - 2017 Aanbiedingen geldig t/m 31 december 2017

AANGESLOTEN BIJ:

Installatiebedrijf Knibbeler Hommerterweg 106 - Hoensbroek - Tel.: 045-5214990 info@knibbelerinstallatie.nl - www.knibbelerinstallatie.nl


Stank hoeft niet te stinken! Dankzij de DuoFresh van Geberit Ja, het staat er echt. Stank hoeft niet te stinken. Op het toilet, althans. Want wie kiest voor Geberit DuoFresh, kiest voor een toiletsysteem dat stank direct vanuit de toiletpot verwijdert. Een toiletblokje achter de bedieningsplaat zorgt vervolgens voor een aangenaam frisse spoeling. Eindelijk een toilet dat nooit meer stinkt. Dat mag met recht een grote boodschap genoemd worden.

www.stankhoeftniettestinken.nl


De nieuwste trends

met onbegrensde mogelijkheden in materialen, maten en kasten

Beat 2.0

Beat 2.0

Beat 2.0

Taste

De Thebalux series BEAT 2.0 en TASTE: een breed programma meubelen in vele kleuren en dieptematen. U kunt naast een grote diversiteit aan spoelkasten, spiegels en spiegelkasten in leem, antraciet eiken houtfineer en naturel eiken houtfineer een keuze maken uit diverse materiaalsoorten wastafels, zoals keramiek, beton, mineraalmarmer en topbladen met opbouwkommen. Ervaar deze prachtige series in uw Sanitiem showroom.


Installatiebedrijf Knibbeler Het installatiebedrijf met 76 jaar ervaring! Of het nu gaat om de aanleg of het onderhoud van CV-ketels, een verbouwing van de badkamer of bijvoorbeeld overige loodgieterswerken: bij Installatiebedrijf Knibbeler pakken we alles aan. Want een goede service staat bij ons voorop. Installatiebedrijf Knibbeler: de totaalinstallateur die van aanpakken weet!

Installatiebedrijf Knibbeler is een vooruitstrevende totaalaanbieder van: 3 Sanitair 3 Wand- en vloertegels 3 Verwarming 3 Duurzame energie oplossingen 3 Comfortabel wonen 3 Ventilatie 3 Service & onderhoud

Waarom Installatiebedrijf Knibbeler? 3 Een ruime showroom sanitair en wand- en vloertegels 3 Unieke 3-D ontwerp mogelijkheden 3 Vakmanschap is het motto van onze eigen vakmensen 3 Betrouwbaar (al 76 jaar!) 3 Zekerheid 3 Innovatief 3 Doe-het-zelf afdeling voor al uw sanitair, CV en installatiematerialen 3 Al meer dan 75 jaar een begrip in Zuid-Limburg


Installatiebedrijf Knibbeler groeit! met de overname van Gesit Service Per 1 oktober jl. heeft Installatiebedrijf Knibbeler te Hoensbroek de werkzaamheden overgenomen van Gesit Service te Munstergeleen. Gesit Service is op zoek gegaan naar een gedegen overname partij en heeft die gevonden in Installatiebedrijf Knibbeler te Hoensbroek. Men zocht een partij die kwaliteit, betrouwbaarheid en goede service tegen de juiste prijs hoog in het vaandel heeft staan. Sinds 1941 is Installatiebedrijf Knibbeler vanuit Hoensbroek actief in de regio Parkstad Limburg en de Westelijke Mijnstreek. Ons enthousiaste team van 15 medewerkers houdt zich, naast het onderhouden en aanleggen van CVinstallaties, ook bezig met o.a. badkamerrenovaties en loodgieterswerkzaamheden. Op www.knibbelerinstallatie.nl vertellen we u graag meer over ons bedrijf. Voor de klanten van Gesit Service zullen er overigens geen merkbare veranderingen zijn. Want, naast het personeel dat overgegaan is naar Installatiebedrijf Knibbeler, blijven de garanties, de 24-uurs service en de onderhoudscontracten gelijk.

Hommerterweg 106 6431 EX Hoensbroek Tel.: 045-521 49 90 info@knibbelerinstallatie.nl www.knibbelerinstallatie.nl


Squaro InďŹ nity

De oplossing op maat

De minimalistische Squaro Infinity douchevloer is een indrukwekkend voorbeeld van moderne badkamervormgeving: exacte randen en een ultravlakke, randloze vormgeving vormen een echt design-hoogtepunt in uw badkamer. Om de hoogwaardige indruk te completeren, is de kleur van de geĂŻntegreerde afvoer aan de douchevloer aangepast en van een fraaie chroomlijst voorzien.


Sanitiem en Sealskin

vullen uw douchewensen in

duka 1700 swingdeur met zijwand

De huidige woontrend nu ook vertaald naar de badkamer met de Sealskin duka 1700. Een strak design gecombineerd met ultiem gebruiks- en schoonmaakgemak. Jarenlang zorgeloos genieten van uw hippe badkamer met een Sealskin douche. Sealskin duka 1700 is ook in chroom/ zilverhoogglans en matzilver leverbaar.

duka 1700 swingdeur met zijwand


Grohe Sensia Arena deze douche-wc biedt een summum aan toilethygiëne De douche-wc is in Nederland bezig aan een stevige opmars. Steeds vaker kiest de klant voor een hygiënische en comfortabele reiniging met water. Om aan die snel groeiende vraag te voldoen brengt GROHE de fraaie Sensia Arena douche-wc op de markt. Deze voldoet aan de hoogste eisen van de klant en heeft een aantrekkelijke prijsstelling ten opzichte van vergelijkbare modellen. En uniek is de speciale app voor smartphones voor het kiezen en opslaan van een persoonlijk profiel.

Vanaf € 2.495,-

Grohe Sensia Arena douche-wc: 3 perfecte reiniging 3 meerdere instelbare straalsoorten 3 met luchtdroger 3 inclusief “soft nightlight” LED verlichting 3 randloos toilet 3 optimaal vuil- en kalkafstotend

3 instelbare water temperatuur 3 krachtige spoeling 3 deksel opent automatisch


Koop, huur of lease een CV-ketel bij Installatiebedrijf Knibbeler

Hu een CV-ur k al vanafetel :

NU

€ 20,- p/m

,€ 10b0 ack cash

Vraag Installatiebedrijf Knibbeler naar de voorwaarden

CV-onderhoudscontracten

bij Installatiebedrijf Knibbeler

Wij kunnen voor u de ketel onderhouden door middel van een onderhoudscontract, of u kunt zelf bellen voor een afspraak voor een controle/schoonmaakbeurt van uw ketel. We hebben 3 soorten contracten.

U heeft al een onderhoudscontract voor uw CV-ketel vanaf € 5,71 per maand! Vraag Installatiebedrijf Knibbeler naar de voorwaarden: Telefoon 045-521 49 90

Abonnementsvorm Jaarlijks onderhoud Verhelpen storingen Onderdelen

Onderhoud

ServicePlus

All-in

4

4 4

4 4 4


Primabad Blend Nu met touch bediening verlichting

N21 Nothern Pine

PRIMABAD Blend - 5 breedtematen (60-80-102-122 en 142 cm.) - 26 melamine en 5 acryl corpuskleuren - 26 melamine, 16 folie en 5 acryl frontkleuren. - HPL afdekbladen in 26 kleuren A88 Mat zwart

M20 Stone grey

De meubellijn Blend is een lust voor het oog en ontworpen voor iedereen die graag afwijkt van de norm en het avontuur opzoekt. De wastafelkast zorgt voor de speelse “Touch� in de badkamer terwijl het hoge en strakke keramische wastafelblad het geheel complementeert met een stoere en volwassen uitstraling.


RenoConcept van HSK Het RenoConcept van wandbekledingspanelen is door HSK verder doorontwikkeld als systeem, waarbij een montage binnen één dag mogelijk is.

situatie e d u o e D

De panelen zijn licht en kunnen worden verwerkt, gezaagd en geboord met gebruikelijk gereedschap. Ze kunnen op vrijwel elke vlakke ondergrond worden aangebracht. Bij de ombouw tot barrièrevrije badkameroplossingen is RenoDeco een ideale oplossing: zonder tegelwerkzaamheden, zonder voegen en hygiënisch.


Installatiebedrijf Knibbeler - S Installatiebedrijf Knibbeler heeft de beschikking over een ruim gesorteerde Doe-Het-Zelf winkel voor zowel de doe-het-zelver als de ZZP’er. Kom langs en vraag naar onze speciale aanbiedingen.

U vindt in onze DHZ winkel o.a. een ruim assortiment: 3 CV en sanitair onderdelen 3 PVC buizen en hulpstukken 3 CV en sanitair aansluitmaterialen 3 CV installatiematerialen 3 Knel- en soldeerfittingen 3 Kranen en douchegarnituren 3 Elektra 3 Ventilatie 3 IJzerwaren 3 Hang- en sluitwerk

Hommerterweg 106 6431 EX Hoensbroek

Showroom:

Doe-Het-Zelf:

Tel.: 045-521 49 90

maandag gesloten

maandag gesloten

info@knibbelerinstallatie.nl

di. t/m vrij. 10.00-17.00 uur

di. t/m vrij. 09.00-18.00 uur

www.knibbelerinstallatie.nl

zaterdag 10.00-16.00 uur

zaterdag 09.00-16.00 uur


- Showroom - Doe-Het-Zelf Installat iebedrijf Knibbele in doe-he r: de spec t-zelf, re ialist paratie en o voor al u w sanita nderdelen ir!

Bij Installatiebedrijf Knibbeler begrijpen we dat doe-het-zelven een uitdaging kan zijn. Zelf een badkamer of een CV-ketel installeren, dat is best leuk en stoer werk. De doe-het-zelver die méér zoekt dan alleen de laagste prijs kan gebruik maken van onze kennis en kunde op het gebied van bijvoorbeeld het installeren van sanitair. Zo doet ú het werk en de vakman van Installatiebedrijf Knibbeler steunt en adviseert u waar nodig.


De Grohe SmartControle de inbouw douchethermostaat: verborgen topcomfort

Voordelen zijn: 3 Controleer tot drie douchefuncties voor een betere douche-ervaring 3 IntuĂŻtieve werking en perfecte controle van het waterstraal- en volume via SmartControl 3 De totale diepte van de afwerking bedraagt nooit meer dan 43 mm

Het werken met inbouwkranen is zowel optisch als qua ruimtegebruik ideaal in de badkamer. GROHE SmartControl biedt met zijn verborgen installatie en het minimalistische ontwerp de ideale invulling voor een dergelijke inbouwsituatie met volledig behoud van functionaliteit en comfort.


Nemox Black accessoire collectie voor in badkamer en toilet

Zwart is trendy! De ingetogen, matzwarte Nemox Black collectie van Geesa is dan ook helemaal van nu. Ondanks het bescheiden design springen de accessoires in het oog, want de matzwarte kleur zorgt voor een mysterieus en spannend contrast in de badkamer en het toilet.


Een frisse blik

badkamerrenovatie door Installatiebedrijf Knibbeler

Complete badkamerrenovatie, incl.montage, slechts:

â‚Ź 9.295,Zetfouten, drukfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

He-le-maal compleet! Inclusief: badmeubelcombinatie, wandclosetcombinatie, handdoek-radiator en douchecombinatie, witte en zwarte wandtegels 30 x 60 cm, zwarte vloertegels van 60 x 60 cm. Kortom: helemaal compleet inclusief aansluiten, betegelen en voegen. Vraag Installatiebedrijf Knibbeler naar de voorwaarden.

AANGESLOTEN BIJ:

Hommerterweg 106 6431 EX Hoensbroek

Showroom:

Doe-Het-Zelf:

Tel.: 045-521 49 90

maandag gesloten

maandag gesloten

info@knibbelerinstallatie.nl

di. t/m vrij. 10.00-17.00 uur

di. t/m vrij. 09.00-18.00 uur

www.knibbelerinstallatie.nl

zaterdag 10.00-16.00 uur

zaterdag 09.00-16.00 uur

Knibbeler  
Knibbeler