Page 1

Genieten! bij Gotink Totaalinstallateur

Installatie Sanitair Elektra Verwarming Duurzame energie Wand- & Vloertegels Ventilatie

Brochure 4 - 2017 Aanbiedingen geldig t/m 31 december 2017

AANGESLOTEN BIJ:

? Warmtepomp Voor meer informatie zie pagina 9.

Gotink Totaalinstallateur Molenenk 6 - Hengelo (Gld) - Telefoon 0575-465258 info@gotinkinstallatie.nl - www.gotinkinstallatie.nl


Stank hoeft niet te stinken! Dankzij de DuoFresh van Geberit Ja, het staat er echt. Stank hoeft niet te stinken. Op het toilet, althans. Want wie kiest voor Geberit DuoFresh, kiest voor een toiletsysteem dat stank direct vanuit de toiletpot verwijdert. Een toiletblokje achter de bedieningsplaat zorgt vervolgens voor een aangenaam frisse spoeling. Eindelijk een toilet dat nooit meer stinkt. Dat mag met recht een grote boodschap genoemd worden.

www.stankhoeftniettestinken.nl


De nieuwste trends

met onbegrensde mogelijkheden in materialen, maten en kasten

Beat 2.0

Beat 2.0

Beat 2.0

Taste

De Thebalux series BEAT 2.0 en TASTE: een breed programma meubelen in vele kleuren en dieptematen. U kunt naast een grote diversiteit aan spoelkasten, spiegels en spiegelkasten in leem, antraciet eiken houtfineer en naturel eiken houtfineer een keuze maken uit diverse materiaalsoorten wastafels, zoals keramiek, beton, mineraalmarmer en topbladen met opbouwkommen. Ervaar deze prachtige series in uw Sanitiem showroom.


Wie zijn wij? Gotink

Sanitair - Wand- & Vloertegels - CV-installaties - Warmtepompen - PV pane Gotink Totaalinstallateur is een modern en veelzijdig installatiebedrijf uit Hengelo Gld. Het bedrijf realiseert alle soorten installaties: van gas, water, CV, elektra, airconditioning tot aan complete badkamers. Of het nu gaat om het plaatsen van een buitenkraan, een renovatie of een nieuwbouwproject: wij zijn uw partner! Waarom Gotink Totaalinstallateur? 3 de zekerheid van deskundige montage 3 de zekerheid van een goede service 3 de zekerheid van garantie 3 de zekerheid van vakmanschap 3 maatwerk altijd mogelijk 3 showroom met sanitair, wand- en vloertegels 3 badkamers voor elk budget 3 3D badkamer ontwerp 3 vanaf â‚Ź 7.295,- heeft u al een compleet gemonteerde badkamer!

In onze showroom is alles te vinden op het gebied van wellness en comfort. Denk hierbij aan een zeepbakje tot en met de complete badkamer. Gotink Totaalinstallateur heeft in het assortiment ook sauna’s, infrarood-cabines, natuurstenen en keramische woonkamervloeren. De installatieshop en afhaalbalie zijn bestemd voor de handige klusser of doe-het-zelver.


k Totaalinstallateur

nelen - Houtpelletkachels - Elektra - Dak- en Zinkwerk - Ventilatie - Airco

Molenenk 6 7255 AX Hengelo (Gld.) Tel: 0575-465258 Fax: 0575-460181 info@gotinkinstallatie.nl www.gotinkinstallatie.nl

Openingstijden: maandag 13.00-17.30 di t/m vr 09.00-17.30 zaterdag 09.00-16.00 Op afspraak ook ‘s avonds


Squaro Infinity

De oplossing op maat

De minimalistische Squaro Infinity douchevloer is een indrukwekkend voorbeeld van moderne badkamervormgeving: exacte randen en een ultravlakke, randloze vormgeving vormen een echt design-hoogtepunt in uw badkamer. Om de hoogwaardige indruk te completeren, is de kleur van de geĂŻntegreerde afvoer aan de douchevloer aangepast en van een fraaie chroomlijst voorzien.


Sanitiem en Sealskin

vullen uw douchewensen in

duka 1700 swingdeur met zijwand

De huidige woontrend nu ook vertaald naar de badkamer met de Sealskin duka 1700. Een strak design gecombineerd met ultiem gebruiks- en schoonmaakgemak. Jarenlang zorgeloos genieten van uw hippe badkamer met een Sealskin douche. Sealskin duka 1700 is ook in chroom/ zilverhoogglans en matzilver leverbaar.

duka 1700 swingdeur met zijwand


Nul op de meter! Stelt u zich eens voor dat u een woning had die net zoveel energie zou opleveren als dat zij zou verbruiken. Een woning die geen gas gebruikt, maar alleen elektriciteit, en al die elektriciteit zelf opwekt. Dat is te mooi om waar te zijn, denkt u wellicht. Maar deze zogeheten Nul-op-de-meter woningen zijn anno 2017 wel degelijk mogelijk! Gotink Totaalinstallateur vertelt u hier graag meer over. Over Nul-op-de-meter woningen

Interesse in een Nul-op-de-meter woning?

Nul-op-de-meter woningen zijn duurzame wo-

Voor het merendeel van de bestaande wonin-

ningen die middels innovatieve technieken zo

gen is een Nul-op-de-meter renovatie een zeer

energiezuinig worden gemaakt dat de energie-

aantrekkelijke investering. Wilt u weten of een

rekening op nul komt te staan. Zo zijn vloeren,

Nul-op-de-meter renovatie van uw bestaande

daken en gevels optimaal geĂŻsoleerd en zijn er

woning voor u tot de mogelijkheden behoort?

zonnepanelen op het dak geĂŻnstalleerd. Zo zijn

Of bent u bezig met of gaat u een nieuwbouw-

Nul-op-de-meter woningen vele malen minder

woning kopen? Neem dan contact op met

belastend voor het milieu, maar bieden ook

Gotink Totaalinstallateur voor een deskundig

blijvend financieel voordeel.

advies!


Nefit EnviLine warmtepomp Duurzaam verwarmen, koelen en warm water Nefit EnviLine is één van de meest duurzame warmtebronnen. Het systeem haalt energie uit de buitenlucht. Een grondbron is niet nodig. Zelfs bij temperaturen van -20°C en +37°C zorgt EnviLine voor een aangenaam binnenklimaat. Naast gewone buitenlucht is er alleen elektriciteit nodig om de pomp te laten draaien. Uw gasverbruik kan hiermee dus terug naar nul. Sterker nog: voor de monovalente varianten is een gasaansluiting niet meer nodig.

Nul-op-de-meter Bovendien kunt u EnviLine uitbreiden met Nefit zonneenergiesystemen voor het produceren van elektriciteit en warm water. Hierdoor ontstaat een compleet energieneutraal systeem voor verwarming, warm water en koeling. De ideale oplossing voor duurzaam verwarmen en koelen en nul-op-de-meter. Subsidie tot 36% Een Nefit EnviLine warmtepomp is nu extra interessant, voor zowel particulieren als ondernemers. Met de regeling Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) kunt u subsidie krijgen die kan oplopen tot 36% van de aanschafprijs. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gotink Totaalinstallateur.


Primabad Blend Nu met touch bediening verlichting

N21 Nothern Pine

PRIMABAD Blend - 5 breedtematen (60-80-102-122 en 142 cm.) - 26 melamine en 5 acryl corpuskleuren - 26 melamine, 16 folie en 5 acryl frontkleuren. - HPL afdekbladen in 26 kleuren A88 Mat zwart

M20 Stone grey

De meubellijn Blend is een lust voor het oog en ontworpen voor iedereen die graag afwijkt van de norm en het avontuur opzoekt. De wastafelkast zorgt voor de speelse “Touch� in de badkamer terwijl het hoge en strakke keramische wastafelblad het geheel complementeert met een stoere en volwassen uitstraling.


RenoConcept van HSK Het RenoConcept van wandbekledingspanelen is door HSK verder doorontwikkeld als systeem, waarbij een montage binnen één dag mogelijk is.

situatie e d u o e D

De panelen zijn licht en kunnen worden verwerkt, gezaagd en geboord met gebruikelijk gereedschap. Ze kunnen op vrijwel elke vlakke ondergrond worden aangebracht. Bij de ombouw tot barrièrevrije badkameroplossingen is RenoDeco een ideale oplossing: zonder tegelwerkzaamheden, zonder voegen en hygiënisch.


Houtpelletkachels: betaalbare warmte Nu de energieprijzen blijven stijgen krijgen alternatieve manieren van verwarming steeds meer aandacht. Eén van deze duurzame energiebronnen is het stoken van houtpellets in speciale kachels. Pelletkachels geven u de aangename vlammensfeer van een houtkachel maar met een groot comfort en beter energierendement dan de conventionele systemen.

Géén schoorsteen nodig, CO2 neutraal, volautomatisch en nagenoeg overal te plaatsen!

Nu vanaf € 500,- subsidie Informeer bij Gotink Totaalinstallateur naar de voorwaarden en de mogelijkheden of kijk op onze site: www.gotinkinstallatie.nl

Pure Power houtpellets 100% puur natuur. De houtpellets worden voor 100% gemaakt van onbehandeld hout uit duurzaam beheerde bossen en voldoen aan ENplusA1 en DINplus.

Nu € 5,95 per zak/15 kilo


Ik zit er warmpjes bij

dankzij Gotink Totaalinstallateur

Heeft u wel eens gedacht aan onderhoud aan uw CV ketel? En wist u dat u energie bespaart wanneer u uw CV ketel laat schoonmaken? Tevens heeft u minder kans op storingen en zal de levensduur van uw ketel wordt verlengd. En wat dacht u van de veiligheid? Wij kunnen voor u de ketel onderhouden door middel van een onderhoudscontract. Of u kunt zelf een afspraak maken voor een controle- en schoonmaakbeurt van uw CV ketel. Vraag naar de voorwaarden.

Bel Gotink Totaalinstallateur, telefoon 0575-465258

Het nieuwe OK CV label: OK CV is het label voor veilig en zuinig stoken. Alleen bedrijven die voldoen aan strenge eisen en werken met Energie Service Specialisten mogen onder dit label uw cv-ketel inspecteren en onderhouden. De Energie Service Specialist is de monteur die het ketelonderhoud bij u thuis uitvoert. Uiteraard is hij hiervoor gediplomeerd. Zo weet u zeker dat het onderhoud aan uw cv-ketel plaatsvindt volgens de voorschriften van de fabrikant.

CV-onderhoudscontracten CV onderhoudscontract Standaard

CV onderhoudscontract Uitgebreid

4 1 onderhoudsbeurt per jaar

Als standaard met als extra’s:

4 Reinigen en controleren CV-ketel

4 Kostenloze 24-uurs service (excl. materiaal)*

4 Afstellen CV-ketel

4 Geen voorrijkosten

4 Water bijvullen

4 Geen arbeidsloon

4 Visuele controle

*Alle storingen die binnen de mantel van het toestel vallen

Slechts € 80,- per jaar

Slechts € 131,50 per jaar


De Grohe SmartControle de inbouw douchethermostaat: verborgen topcomfort

Voordelen zijn: 3 Controleer tot drie douchefuncties voor een betere douche-ervaring 3 IntuĂŻtieve werking en perfecte controle van het waterstraal- en volume via SmartControl 3 De totale diepte van de afwerking bedraagt nooit meer dan 43 mm

Het werken met inbouwkranen is zowel optisch als qua ruimtegebruik ideaal in de badkamer. GROHE SmartControl biedt met zijn verborgen installatie en het minimalistische ontwerp de ideale invulling voor een dergelijke inbouwsituatie met volledig behoud van functionaliteit en comfort.


Nemox Black accessoire collectie voor in badkamer en toilet

Zwart is trendy! De ingetogen, matzwarte Nemox Black collectie van Geesa is dan ook helemaal van nu. Ondanks het bescheiden design springen de accessoires in het oog, want de matzwarte kleur zorgt voor een mysterieus en spannend contrast in de badkamer en het toilet.


Heerlijk en veilig zonnen met Sunshower

Zonlicht is belangrijk voor uw gezondheid, mits goed gedoseerd. Sunshower zorgt daarvoor. Met een juiste, lage dosis UV-licht wordt het lichaam gestimuleerd om de zo belangrijke vitamine D aan te maken. Het resultaat? U voelt zich energieker en heeft een gezonde kleur. Het warme infraroodlicht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. De Sunshower is speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimtes. U doucht en

Zetfouten, drukfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

sunshowert tegelijkertijd.

AANGESLOTEN BIJ:

Molenenk 6 7255 AX Hengelo (Gld) Tel: 0575-465258 Fax: 0575-460181 info@gotinkinstallatie.nl www.gotinkinstallatie.nl

Openingstijden: maandag 13.00-17.30 di t/m vr 09.00-17.30 zaterdag 09.00-16.00 Op afspraak ook ‘s avonds

Gotink