Page 1

Badkamers

meer &

Vind je bij Gotink Totaalinstallateur

Sanitair

Wand- & Vloertegels Installatie Elektra Verwarming Duurzame energie Ventilatie

AANGESLOTEN BIJ:

Gotink Totaalinstallateur Molenenk 6 - Hengelo (Gld) - Tel.: 0575 - 465 258 info@gotinkinstallatie.nl - www.gotinkinstallatie.nl


De HSK Pure douchecabine Prachtige profielloze douchecabines Een minimalistisch designconcept, dat functionaliteit en design op een optimale manier verbindt. Afgestemd op uw smaak en uw badkamersituatie kunt u profielkleuren – glasuitvoeringen – productopstellingen eindeloos met elkaar combineren. De HSK Pure is ook te verkrijgen zonder kunststof sluitstrip, wat de minimalistische optiek onderstreept.

10 JAAR

20 JAAR

48 UUR

MADE IN

KWALITEITSGARANTIE

NALEVERGARANTIE

SERVICE

GERMANY

De HSK Pure is uitgerust met pendelbare, aan de binnenzijde glasvlakke scharnieren en wordt geleverd in een standaardhoogte van 210 cm.


Geberit DuoFresh Module Een frisse boodschap voor iedereen We staan er niet vaak bij stil, maar geur speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Het minste beetje geur roept direct al een reactie op. Zowel positief als negatief. Door het nieuwe stankvrije toiletsysteem DuoFresh van Geberit zijn de vervelende luchtjes op het toilet nu voor iedereen te neutraliseren.

De DuoFresh Sticks en het filter Zowel het keramische filter als de DuoFresh sticks zijn bij uw Sanitiem installateur te bestellen.

Naast het verwijderen van nare geurtjes voegt de DuoFresh module ook een aantal slimmigheidjes toe. Zo detecteert de ingebouwde sensor wanneer iemand de wc nadert en wordt de geurzuivering automatisch geactiveerd. Daarnaast gaat het LED-oriëntatielicht automatisch aan. Deze geeft voldoende licht om je ‘s nachts de weg naar het toilet te wijzen.


Koelen en verwarmen met Strada Hybrid van Jaga Nog geen warmtepompinstallatie? Strada Hybrid radiatoren laten ook HR-ketels op hun laagste watertemperatuur werken en dus op hun hoogste rendement. En zo kan je elk moment omschakelen naar een installatie met een warmtepomp en dit zonder aan de radiatoren, de warmtedistributie of de leidingen iets te hoeven wijzigen.

De unieke eigenschappen van Strada Hybrid • Strada Hybrid werkt efficiënt óók op de laagste watertemperatuur • Laagste geluidsniveau en gegarandeerde afgifte volgens NEN16430 • Reageert snel op het leefritme en wisselende weersomstandigheden • Verbetert het seizoensrendement van elke warmtepomp • In combinatie met een warmtepomp energie-efficiënt koelen • HR-ketels kunnen maximaal presteren op hun laagste temperatuur


Klaar voor morgen met de Klaar voor morgen met de Klaar voor morgen met de

GasLos GasLos GasLos Garantie Garantie Garantie

Profiteer teer t/m Profi te r 2019 beer t/ mm ceofi 31 dePr t/ be m ke19 de unrie20 tm di nce 31va rie ke19 m un ce t be de dinb 31va .20 od naa . ke t un dinb vanaa odie aanbod.

Er is op dit moment veel aandacht voor de energietransitie en duurzaam verwarmen. Er is is op op dit dit moment moment veel aandacht aandacht voor de de Er veel voor De keuze maken isaandacht daardoor best de energietransitie en duurzaam duurzaam verwarmen. Er isjuiste op dit moment veel voor energietransitie en verwarmen. lastig. Moet ik kiezen voor eenverwarmen. cv-ketel De juiste juiste keuze maken is daardoor daardoor bestof energietransitie en duurzaam De keuze maken is best toch alMoet een warmte pomp? lastig. Moet ik kiezen kiezen voor een cv-ketel cv-ketel of De juiste keuze maken is daardoor bestof lastig. ik voor een toch al alMoet een warmte warmte pomp? lastig. ik kiezen voor een cv-ketel of toch een pomp? Met de Remeha GasLos garantie maak je nu de juiste keuze

toch al een warmtepomp?

en klaar voor morgen. Gaat maak in de toekomst jouwkeuze wijk Metben de je Remeha GasLos garantie je nu nu de de juiste juiste Met de Remeha GasLos garantie maak je keuze verplicht gas af, morgen. dan nemen wijinjouw cv-ketel terug en en ben ben jevan klaar voor Gaat de toekomst toekomst jouwkeuze wijk en klaar voor morgen. Gaat in de jouw wijk Met de je Remeha GasLos garantie maak je nu de juiste krijg je een gegarandeerde korting een nieuw, terug duurzaam verplicht van gas af, morgen. dan nemen nemen wijinop jouw cv-ketel en verplicht gas af, dan wij jouw cv-ketel terug en en ben jevan klaar voor Gaat de toekomst jouw wijk systeem dat past bij jouw woning. krijg je je een een gegarandeerde korting op een nieuw, terug duurzaam krijg gegarandeerde korting een nieuw, duurzaam verplicht van gas af, dan nemen wij op jouw cv-ketel en systeem dat past bij jouw woning. systeem dat past bij jouw woning. krijg je een gegarandeerde korting op een nieuw, duurzaam systeem dat past bij jouw woning. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op:

remeha.nl/gaslosgarantie Kijk voor voor meer meer informatie informatie en en de de voorwaarden voorwaarden op: op: Kijk Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op: remeha.nl/gaslosgarantie remeha.nl/gaslosgarantie

Zo werkt het! Zo werkt werkt het! het! Zo Zo werkt het! Kies een Remeha cv-ketel Kies een een Remeha Remeha cv-ketel cv-ketel Kies Kies een Remeha cv-ketel

Ruil jouw cv-ketel in voor een gasloos systeem Ruil jouw jouw cv-ketel cv-ketel in in Ruil voor een een gasloos gasloos systeem systeem voor Ruil jouw cv-ketel in voor een gasloos systeem

Ontvang een gegarandeerde korting op jouw nieuwe systeem Ontvang een een gegarandeerOntvang gegarandeerde korting korting op op jouw jouw nieuwe nieuwe de systeem systeem Ontvang een gegarandeerde korting op jouw nieuwe systeem


Primabad Rise serie Tegenpolen in één design badkamermeubel Yin en Yang. De serie Rise biedt de optie tussen twee tegenpolen. Stijlvol keramiek met en fijne bladlijn of stoer en robuust beton in drie krachtige kleuren. Gecombineerd met het sterke lijnenspel van tussenliggende ladefronten zorgt dit voor een machtig, maar gebalanceerd aanzicht.

Het RISE – meubel van PRIMABAD is leverbaar in: • Keramiek, beton en opbouwkommen. • 5 breedtematen (60-80-100-120 en 141 cm). • 31 melamine en 7 acryl corpuskleuren. • 31 melamine en 7 acryl frontkleuren.


Strak, sterk en elegant Maak kennis met de vernieuwde Memento 2.0! De populaire Villeroy & Boch Memento badkamercollectie is naar een heel nieuw niveau gebracht met Memento 2.0. De randen en vormen zijn strakker en duidelijker gedeďŹ nieerd. Met de toepassing van TitanCeram worden strakke en elegante contouren mogelijk zonder teniet te doen aan de buitengewone kwaliteit. Memento 2.0 bevat, naast de klassieke kleur wit, ook nieuwe tinten zoals mat zwart of een betonlook. Op deze wijze kan een stoere urban look worden gecreĂŤerd in uw badkamer.

De vernieuwde Memento 2.0 collectie bevat 8 nieuwe wastafels en zelfs een bijpassend closet en bidet. De vernieuwde Memento 2.0 biedt ruimte voor karakter in uw badkamer met een strak lijnenspel en een prachtig minimalistisch design.


Cv-ketel vervangen,

Vervangen, verduurzamen o

U staat op het punt een keuze te maken voor de komende 15 jaar. Bij nieuwbouw ligt de keuze voor een volledig elektrische warmtepomp voor de hand. Bij bestaande woningen is de keuze minder makkelijk. Wat voor u de juiste keuze is hangt af van uw woonsituatie, budget en wensen. Een warmtepompinstallatie is beduidend duurder dan een nieuw HR-toestel. Zeker als hiervoor het afgiftesysteem en/of de woning nog geschikt gemaakt moeten worden. Toch is het verstandig niet alleen te kijken naar de investering: ook het kostenplaatje op de lange termijn moet bij u passen.

“ Ik kies voor de voordelen van een nieuwe HR-ketel!”

“ Ik kies voor elektrisch verwarmen met een warmtepomp”

“ Wij combineren de cv-ketel met een warmtepomp”


wat is wijsheid?

n of volledig duurzaam? 2

Vervangen door een HR-toestel van de nieuwste generatie. HR-ketel, keuze uit: 1 - ProLine NxT CW3/4/5 - ProLine Eco CW4 - TrendLine (AquaPower Plus) II CW4/5/6 - 9000i (AquaPower Plus) CW5/6

1

3

Thermostaat, keuze uit:

4

2 Nefit Easy 3 Bosch EasyControl 4 Nefit ModuLine 1010/2050/3000

3

Volledig elektrisch met een warmtepomp.

1

2 4 1

2 3 4

Verduurzamen met een EnviLine Hybride warmtepomp.

1

2

3

Keuze uit: - EnviLine All-electric - EnviLine Tower - EnviLine TowerSolar - Binnenunit met ingebouwde (zonne)boiler (Ook leverbaar zonder boiler, als compact wandtoestel) - Buitenunit Monoblock (ook leverbaar als Split) - ModuLine 1010H thermostaat - Pompgroep - Buffervat (optioneel)

1 Binnenunit EnviLine Hybride (Basis)* 2 HR-ketel

Thermostaat:

3 ModuLine 1010H

* Alternatief: VentiLine ventilatiewarmtepomp


Welk Type bent u? Eindeloos combineren met het Type badkamermeubel Er is altijd een Type dat bij u past! Type badkamermeubelen biedt keuze uit 3 modellen wastafels, 11 kleuren, 2 kastvarianten, 4 front/greepvarianten en 9 spiegel(-kast) varianten. Alles is met elkaar te combineren. Zo kunt u uw meubel naar eigen smaak en Type samenstellen.

Type badkamermeubelen, een Nederlands kwaliteitsproduct waarvan de makers reeds ruim 20 jaar badkamermeubelen produceren. Type badkamermeubelen worden geproduceerd volgens de laatste stand van de techniek. Zo werkt Type badkamermeubelen uitsluitend met dubbelwandige softclose lades, LED verlichting en soft-close scharnieren. Ook zijn de meubelen van 19 mm hoogwaardig plaatmateriaal.


De slimme inbouwset Rapid SLX en kleine bedieningsplaten GROHE introduceert zijn vernieuwende toiletoplossing: het Rapid SLX inbouwelement, in combinatie met een kleine bedieningsplaat. Met dit systeem is de gebruiker klaar voor de toekomst. Het slimme en eenvoudig te monteren systeem biedt door een ingebouwde waterdoorvoer en een stekkerdoos, dat de stroomaansluiting vereenvoudigt, de mogelijkheid om in een later stadium een douche-wc te installeren.

Met de geïntegreerde flowmanager is het eenvoudig om handmatig spoelhoeveelheid in te stellen, waardoor opspattend water in randloze wc’s wordt voorkomen. De universeel passende bedieningsplaat is verkrijgbaar in twee maten, drie designs en maar liefst twaalf kleuren, zo past zelfs de bedieningsplaat in de op kleur gestylde badkamer.


De Strada II waskommen Ideal Standard zet de standaard Kubische vormen met afgeronde hoeken zijn een terugkerend thema in hedendaags design. De Strada II collectie onderscheidt zich vooral door dunwandig keramiek, een functioneel detail dat esthetisch is. Deze collectie past perfect bij meubels uit de Adapto en Connect Air meubelseries en kranen uit de Edge kranenserie.

De collectie bestaat uit waskommen en wastafels met keramische afvoerafdekking voor een mooie esthetiek. Om het assortiment harmonieus aan te vullen en compleet te maken is er in de Strada II collectie ook een wandcloset beschikbaar met AquabladeÂŽ-technologie.


Compleet nieuwe vloer In uw woonkamer, hal of keuken U wilt een nieuwe vloer in uw woonkamer, hal of keuken? Maar u ziet op tegen alle rompslomp? Geen probleem! Want bij Gotink Totaalinstallateur nemen we u al het werk uit handen. Wij verzorgen uw complete nieuwe vloer en voorzien deze zelfs, indien gewenst, van vloerverwarming. Dan is uw woning meteen deels verduurzaamd!

sief u l c n I ing! m r a rw e v r e vlo

Compleet nieuwe vloer, inclusief vloerverwarming, vanaf slechts

€ 5.900,Helemaal compleet bestaande uit: • 50 m² vloertegels (t.w.v. € 1.500,-) • Inclusief tegellijm en voegsel • Vloerverwarming ingeslepen als hoofdverwarming • 5 groeps verdeler • Aansluiten en afvullen • Optie: tegelplinten Vraag naar de voorwaarden.

Kom langs in onze showroom voor meer informatie. Gotink Totaalinstallateur - Molenenk 6 - Hengelo (Gld) Tel: 0575-465258 - info@gotinkinstallatie.nl


Vasco Niva Collectie Strakke vormgeving, extra functionaliteit Niva is beschikbaar in verticale (recht en afgerond) en horizontale versie, alsook in elektrische uitvoering. Speciaal voor de badkamer ontwikkelde Vasco de multi- functionele Niva Bath met leggers en kapstok voor extra gebruikscomfort. De Niva ventilo-convector brengt iedere ruimte in uw woning op de gewenste comforttemperatuur. Hij warmt bij koud weer

NIVA BATH

snel op en zorgt bij warme dagen voor de nodige verkoeling!

NIVA VERTICAAL (recht)

NIVA HORIZONTAAL (recht)

NIVA SOFT (afgerond)

NIVA BATH

NIVA E-VOLVE NIVA BLOWER ELEKTRISCH ELEKTRISCH

NIVA VENTILO CONVECTOR (verwarmen & koelen)


Sealskin Soho douches Zwart, stoer, industrieel en modern De SOHO douches zijn geïnspireerd op industriële, stalen deuren. Door de ontwerpers van Sealskin vertaald naar een moderne douche die past in de design badkamer van nú. De Sealskin SOHO is beschikbaar als 1-delige deur, 2-delige deur en als inloopdouche (divider).

SOHO the original Schoonmaakgemak

• Subtiele industriële look • Blinde bevestiging van de steun • Verkrijgbaar als inloop, nisdeur en deur-wand combinatie

• Standaard voorzien van anti-kalk behandeling • Zwarte metalen frames alleen aan de buitenzijde


Check de LoooX nieuwkomers! Prachtige nieuwe collectie van LoooX De LoooX collectie is uitgebreid met onder andere de LoooX Colour Shelf BoX. Een mooi alternatief voor het doorsnee doucherek. De LoooX Colour Shelf BoX is leverbaar in mat zwart, antraciet, wit of geborsteld rvs. Handig om te weten: het item is geschikt voor plaatsing in de doucheruimte. De onderzijde is namelijk voorzien van een sleuf waar het water doorheen kan.  LoooX Organic Nieuw in het LoooX assortiment: De LoooX Organic: de spiegel met organische vorm. De LoooX Organic is leverbaar in 4 speelse maten (60 – 80 – 100 – 120 cm).

Organic

LoooX Roll Met de LoooX Roll hangt je wc-rol altijd binnen handbereik. Uiteraard kan je hier ook je handdoek aan ophangen. De LoooX Roll wordt los geleverd en is leverbaar in de kleuren mat zwart of rvs.

Mirror Shelf

Roll

Colour Shelf BoX AANGESLOTEN BIJ:

Molenenk 6 7255 AX Hengelo (Gld) Tel: 0575-465258 Fax: 0575-460181 info@gotinkinstallatie.nl www.gotinkinstallatie.nl

Openingstijden: maandag 13.30-17.30 di t/m vr 09.00-17.30 zaterdag 09.00-16.00 Op afspraak ook ‘s avonds

3 - 19 - Geldig t/m 31 oktober 2019 - Zet- en drukfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

LoooX Mirror Shelf Op de LoooX Mirror Shelf kun je verschillende spullen plaatsen, zoals je borstel of cosmetica. Het item is voorzien van een uitsparing voor de gekozen spiegel. Perfect te combineren met diverse spiegels.

Profile for Sanitiem Sanitair

Sanitiem Brochure 3 2019 - Gotink Totaalinstallateur  

Sanitiem Brochure 3 2019 - Gotink Totaalinstallateur  

Profile for sanitiem