Page 1

Badkamers

meer &

Vind je bij Gotink Totaalinstallateur

Sanitair

Wand- & Vloertegels Installatie Elektra Verwarming Duurzame energie Ventilatie

AANGESLOTEN BIJ:

Gotink Totaalinstallateur Molenenk 6 - Hengelo (Gld) - Tel.: 0575 - 465 258 info@gotinkinstallatie.nl - www.gotinkinstallatie.nl


De nieuwe Atelier Plan (Pur) De ideale douche oplossing De wens van een ruime en moderne badkamer staat voor veel gebruikers op de eerste plaats. Om ervoor te zorgen dat ook in kleine badkamers aan alle wensen kan worden voldaan, heeft de badkamerspecialist HSK met het nieuwe Atelier Plan en Atelier Plan Pur de ideale douche-oplossingen in het assortiment.

De Atelier Plan biedt een perfecte oplossing voor elke badkamer. Als hoekinstap of draaideur. De Atelier Plan biedt maximale ruimte in een minimale ruimte. Een andere, net zo praktische oplossing is de Atelier Plan Pur. Daarmee komt er nog meer gemak in de badkamer. De frameloze douchewanden creĂŤren niet alleen visuele vrijheid - met deze serie zijn er ook vrijwel geen grenzen aan functionaliteit.


Douchen in het zonlicht Feel Good Shower van XENZ Natuurlijk zonlicht, nagebootst door UV- en infraroodstralers te combineren. Dankzij de Feel Good Shower voelt het alsof u doucht in het zonlicht. De warmte op uw huid, een dosis vitamine D, sterkere botten en spieren, minder infecties en meer energie. Eigenlijk biedt de Feel Good Shower alleen maar voordelen.

De Feel Good Shower kent een 2-tal uitvoeringen, namelijk een inbouwmodel in het wit of in het zwart. De infrarood en de UV zijn afzonderlijk van elkaar en tegelijkertijd te gebruiken. Dus heeft u rug-, nek- of reumatische klachten dan kan de warmte van de Feel Good Shower deze klachten verlichten.


Straal wisselen?

dat doe je met je ogen dicht!

De Grohtherm mengkranen met rapido smartbox-systeem. De nieuwe Grohtherm thermostaten met conventionele bediening zijn zelf allesbehalve conventioneel. We hebben deze zo gebruikersvriendelijk en intuĂŻtief mogelijk ontworpen. Ook verkrijgbaar als model met 1 functie om een enkele douche te bedienen of als model met 2 functies voor douche en het vullen van een bad.

Slanke ruimtebespaarder De nieuwe Grohtherm thermostaten met twee knoppen zijn ontworpen en gebouwd voor meer comfort, gemak en ruimte en zien er verraderlijk eenvoudig uit. De uitzonderlijk dunne platen, met een dikte van slechts 10 mm, en het slanke design van de besturingsknoppen zorgen ervoor dat het totaal slechts een luttele 43 mm uitsteekt. Alle nieuwe Grohtherm thermostaten met twee knoppen bieden deze combinatie van een mooie uitstraling en extra ruimte.


Sphinx Acanto Dat een badkamer mooi moet zijn, spreekt voor zich. Sphinx Acanto biedt daarnaast een veelheid aan slimme ideeĂŤn die het dagelijkse leven makkelijker maken. De praktische en veelzijdige mogelijkheden van Sphinx Acanto zijn afgestemd op individuele wensen en badrituelen. Het uitgebreide assortiment en de veelzijdigheid van de serie bieden een oplossing voor elke badkamerinrichting.

Kijk voor meer informatie op: www.sphinx.nl/sphinx-acanto


De Venlo thermostaat PowderRain

Strelende warmte van Hansgrohe

Vanuit een onbegrensde passie voor water, topkwaliteit en de allermooiste doucheproducten, heeft Hansgrohe in het Zwarte Woud de nieuwe standaard in douchen ontwikkeld. Douches met een unieke waterstraal, die pure ontspanning garandeert: de PowderRain.

Cashback actie Tot en met 30 juni 2019 maakt u voordelig kennis met deze ultieme douche ervaring dankzij een flinke cashback korting op vier douches. Meer info vindt u op: https://pro.hansgrohe.nl/cashback

Kenmerken De zes keer verfijnde PowderRain stralen strelen uw huid en geven langer •een Hartwarm op hart afstand mm PowderRain • Cool Body gevoel. Ook150 spatten douches minder. En minder •spatten Terugslagklep • Thermostatisch betekent: minder kalkvlekken in de badkamer enwaspatroon. een ultiem stille •douche, Keramische schijven • Extra temperatuurbegrenzing die tot 20% minder geluid maakt. Niet alleen ontspannend voor •de Volumeregeling metalle eco-functie • (kinderveiligheid) huid, maar voor zintuigen! PowderRain is overigens niet alleen zacht, maar ook effectief. De vele volle druppels wassen zeep grondig • voor 50% waterbesparing weg en spoelen shampoo effectief uit.


De hygiënekampioen Het innovatieve toilet voor viervoudige hygiëne Kies voor de hygiënekampioen van Villeroy & Boch. Dit toilet is voorzien van de DirectFlush-technologie: het heeft geen spoelrand waardoor de pot efficiënt tot bovenaan, spatvrij, wordt schoongespoeld. Dankzij de vuilafstotende CeramicPlus toplaag hechten vuil en kalk zich amper aan de oppervlakte. Daarnaast vermindert de innovatieve AntiBac toplaag de groei van bacteriën tot bijna 100%.

De ViFresh-technologie combineert een frisse geur met een hygiënische verzorging. In het keramiek is een bakje in de watertoevoer geïntegreerd dat met toiletblokken of gels wordt gevuld. Bij elke spoeling worden de werkzame stoffen gelijkmatig gedoseerd en in de binnenruimte verdeeld waarna er een frisse geur vrijkomt. ViFresh, CeramicPlus en AntiBac zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar voor onze DirectFlush-toiletten en kunnen naar wens worden gecombineerd. Maar gezamenlijk vormen ze onze hygiënekampioen.


Klaar Klaarvoor voormorgen morgen met met de de

GasLos GasLos Garantie Garantie

Pr ofiteer van Profi 11 no mber 2018 vem nove t/m 31 cember 2019 dece 31 de va dit unieke n di van aa aanbod.

Erisisop opdit ditmoment momentveel veelaandacht aandacht voor voor de de Er energietransitieen enduurzaam duurzaamverwarmen. verwarmen. energietransitie Dejuiste juistekeuze keuzemaken makenisisdaardoor daardoor best best De lastig.Moet Moetik ikkiezen kiezenvoor vooreen eencv-ketel cv-ketel of of lastig. tochalaleen eenwarmte warmtepomp? pomp? toch

Zo werkt werkt het! Zo

Kieseen een Remeha Remeha cv-ketel cv-ketel Kies

Metde deRemeha RemehaGasLos GasLosgarantie garantiemaak maakjejenu nude dejuiste juistekeuze keuze Met enben benjejeklaar klaarvoor voormorgen. morgen.Gaat Gaatininde detoekomst toekomstjouw jouwwijk wijk en verplichtvan vangas gasaf,af,dan dannemen nemenwij wijjouw jouwcv-ketel cv-ketelterug terugen en verplicht krijgjejeeen eengegarandeerde gegarandeerdekorting kortingop opeen eennieuw, nieuw,duurzaam duurzaam krijg

Ruil jouw cv-ketel in Ruil jouw cv-ketel in voor een gasloos systeem voor een gasloos systeem

systeemdat datpast pastbij bijjouw jouwwoning. woning. systeem

Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op: Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op:

remeha.nl/gaslosgarantie remeha.nl/gaslosgarantie

Ontvang een gegarandeerOntvang een gegarandeerde korting op jouw nieuwe de korting op jouw nieuwe systeem systeem


9

Warmtepomp Is uw woning daar geschikt voor? De installatie van een warmtepomp is een uitstekende manier om uw woning op een duurzame manier te verwarmen en te besparen op uw maandelijkse energiekosten. Gotink Totaalinstallateur vertelt u graag meer over hoe een warmtepomp werkt, welke soorten er zijn en aan welke voorwaarden uw woning moet voldoen om van een optimaal rendement te kunnen profiteren.

Voorwaarden voor een warmtepomp • Woning moet goed (na-)geïsoleerd zijn. Denk aanHR++ beglazing en dak-, vloer- en/of (spouw)muurisolatie. • Huidige warmteafgiftesysteem moet geschikt zijn voor verwarmen met een lage aanvoertemperatuur (LTV). • Ruimte om een warmtepomp te kunnen installeren naast uw CV-ketel op de plek waar uw ventilatiebox hangt.

 raag Gotink Totaalinstallateur naar V de subsidie mogelijkheden van de diverse warmtepomp systemen!

op omp-check p te m r a w e Doe d pomp-check te m r a w / l llatie.n .gotinkinsta

Wat is een warmtepomp eigenlijk? Een warmtepomp is een innovatief en duurzaam systeem dat samen met of in plaats van uw CV-ketel functioneert. Bepaalde warmtepompen kunnen tegelijkertijd functioneren als mechanisch ventilatiesysteem, wat bevorderlijk is voor de luchtkwaliteit in uw woning. Een warmtepomp is een van de duurzame oplossingen om uw woning te verwarmen en flink te besparen op uw maandelijkse energiekosten.


Aluminium radiatoren hogere energie efficientie

Vasco radiatoren zijn veelzijdig, praktisch en uitermate stijlvol. Ze zijn een esthetische meerwaarde voor elk interieur, maar hebben nog veel meer troeven.

Kenmerken aluminium radiatoren van Vasco • Licht en praktisch (3 x lichter dan stalen radiatoren) • Fluisterstille warmte (middels gepatenteerd perssysteem) • Razendsnelle opwarming door een kleine waterinhoud • Handige middenaansluiting • Geschikt voor lage temperatuur verwarming • 100% duurzaam (aluminium is recyclebaar)

Bryce

Beams

Oni-P


Pressalit 300 Slim een nieuwe en stijlvolle toiletzitting Het design van de zitting is vlak en minimalistisch. De zitting past op de modellen van de series 280, 300 (met uitzondering van sommige Comfort modellen) en de 345 van Sphinx. Ook toepasbaar op randloze en verkorte modellen! Met zijn vederlichte lijnen is Pressalit 300 Slim een moderne en uitstekend ontworpen toiletzitting, die bruist van hoge functionaliteit en gestroomlijnde elegantie.

Bekroond design De Sway toiletzitting van Pressalit Slank profiel, gestroomlijnde elegantie en vederlichte lijnen. In de drie modellen,

MET SOFT CLOSE EN LIFT OFF

te weten de Sway D, Sway D2 en de Sway Uni (type is afhankelijk van het merk keramiek) komen vrouwelijke vormen en mannelijke overtuigingskracht samen.

MET SOFT CLOSE EN LIFT OFF

De Sway Serie is bekroond met de Red Dot Award, de prestigieuze onderscheiding van de design-branche: Product Design 2016. Daarmee is de toiletzitting de stijlbewuste keuze, die op natuurlijke wijze opgaat in de inrichting van de moderne woning.


Fourth Edition

by Primabad

De Fourth Edition heeft een scherpe prijsstelling en wordt geleverd met een wit keramisch wastafelblad van 3,5 cm dik en een wastafelkast inclusief stijlvolle chromen grepen of in een greeploze uitvoering met de greeplijst in corpuskleur. Fourth Edition by Primabad, scherpe prijs, Primabad kwaliteit!

Het Fourth Edition meubel is leverbaar in: • 4 breedtematen (61-81-101 en 121 cm) • 2 laden met sluitdemping • Chromen grepen of greeploos met greeplijst in corpuskleur • Leverbaar in 8 kleuren • Kleuren van de kast en fronten zijn te combineren zonder meerprijs

De sets worden geleverd in combinatie met een spiegelkast of een spiegel: - Spiegelkast Basic of Luxe van 12 cm diep met dubbelzijdige spiegeldeuren en stopcontact/schakelaar. - Spiegelpaneel met opbouwverlichting of een spiegelpaneel met geïntegreerde LED verlichting.


LoooX design waskommen LoooX Ceramic Raw De Sink Collection bestaat uit drie soorten waskommen, waaronder een serie interdunne, met de hand afgewerkte keramische waskommen: de LoooX Ceramic Raw. Dankzij deze ruw afgewerkte finish ben je verzekerd van een gewaagde look! Leverbaar in de kleuren zwart, donker grijs, licht grijs en roest. Welke kleur heeft jouw voorkeur? Tip: stem de kleur van de kraan af met de gekozen waskom.

De Easy Drain S-Line Indrukwekkend mooi Met de Easy Drain S-Line creĂŤer je een strakke look in de badkamer. Een design drain die nagenoeg onzichtbaar tegen de muur geplaatst kan worden. Kies voor deze drain als je houdt van een minimalistische look! Het rooster kan bij montage als RVS geborsteld of als tegelrooster gebruikt worden. De douchegoot is verkrijgbaar in de lengtes 700, 800, 900, 1000, 1200 mm.


Ervaar aangename Novellini Rose warmte en zorgeloos comfort

Elektrische vloerverwarming van Magnum biedt de meest comfortabele manier van verwarmen. Door de gelijkmatige warmtestraling vanuit de gehele vloeroppervlakte wordt een zeer egale warmtespreiding gecreëerd. De vloertemperatuur zal snel een aangename waarde bereiken. Daarnaast kunt u met vloerverwarming geld besparen op energiekosten. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, onze verwarmingsoplossingen bieden een zorgeloos comfort voor iedere badkamer.

Spiegelverwarming MAGNUM Look spiegelverwarming geeft altijd een heldere kijk bij het scheren, kappen en opmaken. Er is geen veeg met de handdoek voor nodig om jezelf weer te zien in de spiegel na het douchen of bij gebruik van warm water.

Nefit EnviLine warmtepomp Duurzaam verwarmen, koelen en warm water

Nefit EnviLine is één van de meest duurzame warmtebronnen. Het systeem haalt energie uit de buitenlucht. Een grondbron is niet nodig. Zelfs bij temperaturen van -20°C en +37°C zorgt EnviLine voor een aangenaam binnenklimaat. Naast gewone buitenlucht is er alleen elektriciteit nodig om de pomp te laten draaien. Uw gasverbruik kan hiermee dus terug naar nul. Sterker nog: voor de monovalente varianten is een gasaansluiting niet meer nodig.

Nul-op-de-meter Bovendien kunt u EnviLine uitbreiden met Nefit zonne-energiesystemen voor het produceren van elektriciteit en warm water. Hierdoor ontstaat een compleet energieneutraal systeem voor verwarming, warm water en koeling. De ideale oplossing voor duurzaam verwarmen en koelen en nul-op-de-meter.


Thebalux Twenty Prachtig vormgegeven wastafels Wastafelbladen van keramiek blijven een enorm populaire keuze. Het materiaal is zeer gebruiksvriendelijk en de designs worden ieder jaar fraaier en fraaier. Zo ook de Twenty serie, de prachtig vormgegeven wastafel kenmerkt zich door de strakke lijnen en opstaande rand langs de bovenzijde. De Twenty wastafels kunnen in het Thebalux programma gecombineerd worden met alle onderkasten uit de Beat en Ceramic Line serie.

20 verschillende soorten wastafels Er is erg veel keuze in de serie Twenty. Er zijn 4 breedtematen (60 cm, 80 cm, 100 cm en 120 cm) en per breedtemaat zijn er variaties in een brede kom, een kom links, een kom rechts en een kom in het midden. Daarnaast heeft de 120 cm brede wastafel ook nog een dubbele kom.


Toilet aan vervanging toe? Dat kan Gotink Totaalinstallateur voor u doen! Gotink Totaalinstallateur is de specialist als het gaat om het renoveren van uw badkamer en/ of toilet. U kunt uw toilet ook upgraden met bijvoorbeeld een randloos toilet, een softclose zitting of zelfs een douche-wc. Kom gerust eens vrijblijvend langs in onze showroom om in-

AANGESLOTEN BIJ:

Molenenk 6 7255 AX Hengelo (Gld) Tel: 0575-465258 Fax: 0575-460181 info@gotinkinstallatie.nl www.gotinkinstallatie.nl

Openingstijden: maandag 13.30-17.30 di t/m vr 09.00-17.30 zaterdag 09.00-16.00 Op afspraak ook ‘s avonds

1 - 19 - Geldig t/m 31 maart 2019 - Zet- en drukfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

spiratie op te doen om uw toilet te renoveren!

Profile for Sanitiem Sanitair

Gotink Totaalinstallateur - Brochure 1 2019  

Gotink Totaalinstallateur - Brochure 1 2019  

Profile for sanitiem