Page 1

Genieten! bij Showroomshop van Ginkel

Installatie Sanitair Elektra Verwarming Ventilatie Duurzame energie

Brochure 3 - 2017 Aanbiedingen geldig t/m 31 oktober 2017

AANGESLOTEN BIJ:

Showroomshop van Ginkel bv Weerkruislaan 97 - Bennekom - Tel. 0318-419001 - www.ginkel.nu


Sphinx Acanto Dat een badkamer mooi moet zijn, spreekt voor zich. Sphinx Acanto biedt daarnaast een veelheid aan slimme ideeĂŤn die het dagelijkse leven makkelijker maakt. De praktische en veelzijdige mogelijkheden van Sphinx Acanto zijn afgestemd op individuele wensen en badrituelen. Het uitgebreide assortiment en de veelzijdigheid van de serie bieden een oplossing voor elke badkamerinrichting.

Kijk voor meer informatie op: www.sphinx.nl/sphinx-acanto


Gratis ProCare op alle Sealskin douches

Bekijk alle douches van Sealskin op www.sealskin.nl

Als u kiest voor een Sealskin douche met de innovatieve bescherming ProCare, dan wordt het glas op een speciale wijze behandeld. Hiermee krijgt uw douchedeur of -wand een beschermlaag die ĂŠĂŠn geheel met het glas vormt en permanent aanwezig blijft. Kalk en vuil hechten daardoor veel moeilijker, zodat het glas veel eenvoudiger te reinigen is. Zo blijft uw Sealskin douche jarenlang mooi!


Showroomshop Doe-het-zelf artikelen, badkamers, cv, tegels, sanitair, accessoires en nog vĂŠĂŠl meer!

Ruime keuze - Scherpe prijzen - Vakkundig advies

Weerkruislaan 97 6721 BS Bennekom Tel. 0318-419001 www.ginkel.nu showroomshop@ginkel.nu


van Ginkel Een badkamer is een belangrijke plaats in huis. Wij vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past. Wanneer u zich wilt oriĂŤnteren of een 3D ontwerp wilt laten maken, bezoek dan onze Showroomshop in Bennekom.


De nieuwste trends met onbegrensde mogelijkheden in materialen, maten en kasten

Beat 2.0

Beat 2.0

Beat 2.0

Beat 2.0

Taste

De Thebalux series BEAT 2.0 en TASTE: een breed programma meubelen in vele kleuren en dieptematen. U kunt naast een grote diversiteit aan spoelkasten, spiegels en spiegelkasten in leem, antraciet eiken houtfineer en naturel eiken houtfineer een keuze maken uit diverse materiaalsoorten wastafels, zoals keramiek, beton, mineraalmarmer en topbladen met opbouwkommen. Ervaar deze prachtige series in uw Sanitiem showroom.

Taste


Uw eigen glaswand Myglass is een innovatieve digitale glasbedrukking waarbij keramische inkt met het glas wordt samengesmolten. HSK biedt een keuze van standaard decors (met name de zeer trendy industriĂŤle look van zwarte lijnen in het glas), maar vrijwel ieder motief is mogelijk, ook uw lievelingsfoto! Standaard decor tegen geringe meerprijs.

HSK beschikt over een glasbewerkingsmachine waardoor de mogelijkheid wordt geboden om uw eigen ideeĂŤn en indelingen te kiezen. Deze wordt dan, geheel naar uw eigen wens, door onze vakmensen geproduceerd. Vraag de Sanitiem installateur naar de mogelijkheden.


Bereid u duurzaam voo Showroomshop van Ginkel: óók specialist in duurzame energie.

Showroomshop van Ginkel Ruime keuze - Scherpe prijzen - Vakkundig advies

Weerkruislaan 97 6721 BS Bennekom Tel. 0318-419001 www.ginkel.nu showroomshop@ginkel.nu

Openingstijden: Ma. t/m vrij. 8.30-17.30 uur Zaterdag 8.30-16.30 uur


or op het stookseizoen Waterzijdig inregelen

van uw cv-installatie In de meeste huizen - ook bij nieuwbouw - is de

CV-installatie niet goed afgesteld. Dit gaat ten koste van het comfort en het energieverbruik.

Nefit Trendline Vervang nu uw oude CV-ketel voor een nieuwe, bijvoorbeeld de Nefit Trendline II CW5.

De belangrijkste oplossing heet ‘waterzijdig inregelen’.

Online bestellen?

De waterdoorstroming in de radiatoren wordt daarbij

www.ginkel.nu/ketelwijzer

optimaal ingesteld. Dit zorgt ervoor dat kamers niet meer te warm of te koud zijn ten opzichte van de rest. En doordat de radiatoren hun warmte beter kwijt kunnen gaat het gasverbruik omlaag met vaak 10%

De Nefit Trendline compleet

tot wel 20%! U bespaart hiermee al snel

geplaatst voor € 1.995,-

€ 100,- per jaar.

Vraag naar de voorwaarden.

Laat Evohome zorgen voor de verwarming van uw huis

Henrad ECO + DeECO een mooie combinatie! + 10,5% BESPARING

Centraal bedieningspaneel, internet-gateway en WiFi Via het verlichte touchscreen kunt u uw persoonlijke programma instellen voor alle kamers in uw huis. Verbind uw Evohome met een smartphone of tablet via de Honeywell Total Comfort Connect-app. Dit geeft u controle over uw verwarming waar u ook bent. Het lokaal instellen van de temperatuur kan via radiatorregelaars.

EPC REDUCTIE De energiezuinige decoratieve radiatoren van Henrad zijn er om gezien te worden! Door de toepassing van de revolutionaire ECO-technologie op decoratieve radiatoren wordt uw woning energiezuinig, aantrekkelijk en stijlvol. Een uitgebreid kleurengamma zorgt voor de perfecte integratie in uw interieur.


Voorkom waterschade De GROHE Sense is een slimme watersensor die overstromingen detecteert, de ruimtetemperatuur en luchtvochtigheid meet en een melding geeft zodra er vorst op komst is. Met de Ondus-app wordt u op de hoogte gesteld van eventuele problemen. De GROHE Sense Guard is een slimme waterbesturing die het lekken van een kraan of een leidingbreuk signaleert waarna de watertoevoer afgesloten wordt.

Detecteert gebroken leidingen automatisch, sluit de watertoevoer direct af en waarschuwt u.

Sluit de watertoevoer handmatig of automatisch af in geval van een gebroken leiding.

Detecteert microlekkages in het koudwatersysteem en waarschuwt u.


Viervoudige hygiëne en ongekende bescherming van Villeroy & Boch

Hygiënisch, fris en eenvoudig te reinigen – met onze hygiëne kampioen beschikt u thuis altijd over een optimale bescherming. Het spoelrandloze DirectFlush-toilet met innovatieve ViFresh-technologie en CeramicPlus- en AntiBac-oppervlakken is de perfecte hygiëneoplossing van Villeroy & Boch.

DirectFlush Subway 2.0

Ontwerp zonder spoelrand

+

Geïntegreerde frisheid

+

Antibacteriële bescherming

+

Vuilafstotend


Nefit EnviLine warmtepomp Duurzaam verwarmen, koelen en warm water Nefit EnviLine is één van de meest duurzame warmtebronnen. Het systeem haalt energie uit de buitenlucht. Een grondbron is niet nodig. Zelfs bij temperaturen van -20°C en +37°C zorgt EnviLine voor een aangenaam binnenklimaat. Naast gewone buitenlucht is er alleen elektriciteit nodig om de pomp te laten draaien. Uw gasverbruik kan hiermee dus terug naar nul. Sterker nog: voor de monovalente varianten is een gasaansluiting niet meer nodig.

Nul-op-de-meter Bovendien kunt u EnviLine uitbreiden met Nefit zonneenergiesystemen voor het produceren van elektriciteit en warm water. Hierdoor ontstaat een compleet energieneutraal systeem voor verwarming, warm water en koeling. De ideale oplossing voor duurzaam verwarmen en koelen en nul-op-de-meter. Subsidie tot 36% Een Nefit EnviLine warmtepomp is nu extra interessant, voor zowel particulieren als ondernemers. Met de regeling Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) kunt u subsidie krijgen die kan oplopen tot 36% van de aanschafprijs. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Showroomshop van Ginkel.


Houtpelletkachels: betaalbare warmte Nu de energieprijzen blijven stijgen krijgen alternatieve manieren van verwarming steeds meer aandacht. Eén van deze duurzame energiebronnen is het stoken van houtpellets in speciale kachels. Pelletkachels geven u de aangename vlammensfeer van een houtkachel maar met een groot comfort en beter energierendement dan de conventionele systemen.

Géén schoorsteen nodig, CO2 neutraal, volautomatisch en nagenoeg overal te plaatsen!

Nu vanaf € 500,- subsidie Informeer bij Showroomshop van Ginkel naar de voorwaarden en de mogelijkheden of kijk op onze site: www.ginkel.nu

Pellets koop je bij van Ginkel! 100% puur natuur. De houtpellets worden voor 100% gemaakt van onbehandeld hout uit duurzaam beheerde bossen en voldoen aan ENplusA1 en DINplus.

Nu € 5,95 per zak/15 kilo Grotere aantallen op aanvraag


Van de makers van de EasyDrain de EasyDrain Black edition

Bij het zien van deze exclusieve design drain bent u eigenlijk al verkocht. Modern en stijlvol. De drain die naadloos aansluit bij de laatste trends. De Easy Drain BLACK is in het bezit van een stoer zwart rooster met dito frame en dat maakt hem een echte “eyecatcher� in uw doucheruimte. Met de Easy Drain BLACK kiest u niet alleen voor een fraai uiterlijk, ook bezit hij een inbouwdiepte vanaf slechts 70mm.

Zwarte uitvoering | reinigbaar sifon | wps techniek (voorgemonteerd waterdicht doek) | Taf systeem (frame op tegeldikte verstelbaar) | hoge afvoercapaciteit. De Easy Drain BLACK is leverbaar in 3 verschillende lengtes: 700, 800 en 900 mm met waterslot van 30 of 50 mm.


Ervaar aangename warmte en zorgeloos comfort

Elektrische vloerverwarming biedt de meest comfortabele manier van verwarmen. Door de gelijkmatige warmtestraling vanuit de gehele vloeroppervlakte wordt een zeer egale warmtespreiding gecreëerd. Daarnaast kunt u met de bijgeleverde thermostaat geld besparen op uw energiekosten! Elektrische vloerverwarming

1,5 M2 Nu slechts € 265,2,0 M2 Nu slechts € 275,2,5 M2 Nu slechts € 335,-

Spiegelverwarming

MAGNUM Look spiegelverwarming geeft altijd een heldere kijk bij het scheren, kappen en opmaken. Er is geen veeg met de handdoek voor nodig om jezelf weer te zien in de spiegel na het douchen of bij gebruik van warm water. 360 x 500 mm Nu slechts € 49,00 400 x 580 mm Nu slechts € 62,50 500 x 580 mm Nu slechts € 69,00


Online uw cv-ketel bestellen? dat kan bij Van Ginkel! U kunt op www.ginkel.nu/ketelwijzer uw cv-ketel ONLINE bestellen of een offerte samenstellen. Ga naar de door uw gewenste CV-ketel en geef aan welke extra’s u er bij wilt bestellen. U kunt zelfs uw gewenste installatieweek aangeven.

Zetfouten, drukfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

n de e o ! c de ijzer n w a l c e t S e de k k e o bez

www.ginkel.nu/ketelwijzer

AANGESLOTEN BIJ:

Showroomshop van Ginkel Ruime keuze - Scherpe prijzen - Vakkundig advies

Weerkruislaan 97 6721 BS Bennekom Tel. 0318-419001 www.ginkel.nu showroomshop@ginkel.nu

Openingstijden: Ma. t/m vrij. 8.30-17.30 uur Zaterdag 8.30-16.30 uur

Ginkel - brochure 3 - 2017  
Ginkel - brochure 3 - 2017