__MAIN_TEXT__

Page 1

Duurzaam

meer &

Vind je bij Kruisselbrink Installaties

Zonnepanelen Sanitair Elektra

Nul op de meter Warmtepompspecialist Verwarming Ventilatie

Op zoek naar de baan een spetteren tietechniek? in de installa AANGESLOTEN BIJ:

Zie pagina 16 ! voor meer info

Kruisselbrink Installaties Leeghwaterweg 7 - Winterswijk - Tel. 0543-564478 www.kruisselbrinkinstallaties.nl - info@kruisselbrinkinstallaties.nl


HSK Aperto douchecabines Zwenkbare deuren scheppen vrije ruimte Het innovatieve Aperto-scharnier van HSK Duschkabinenbau biedt de oplossing voor alle badkamers: Het brengt een nobele, frisse look in de badkamer en overtuigt ook met zijn comfort. Het maakt het mogelijk om de deur zowel naar buiten als naar binnen te openen en biedt zo een royale instap voor elke ruimtesituatie.

10 JAAR

20 JAAR

48 UUR

MADE IN

KWALITEITSGARANTIE

NALEVERGARANTIE

SERVICE

GERMANY

De Aperto-scharnieren in hoogwaardig softcube-design overtuigen door hun heldere en elegante chroomlook. Het zwenkbare scharnier ligt inwendig gelijk met het glas, wat de reiniging en verzorging aanzienlijk vergemakkelijkt.


Geberit DuoFresh Een frisse boodschap voor iedereen We staan er niet vaak bij stil, maar geur speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Het minste beetje geur roept direct al een reactie op. Zowel positief als negatief. Door het nieuwe stankvrije toiletsysteem DuoFresh van Geberit zijn de vervelende luchtjes op het toilet nu voor iedereen te neutraliseren.

Naast het verwijderen van nare geurtjes voegt de DuoFresh module ook een aantal slimmigheidjes toe. Zo detecteert de ingebouwde sensor wanneer iemand de wc nadert en wordt de geurzuivering automatisch geactiveerd. Daarnaast gaat het LED-oriĂŤntatielicht automatisch aan. Deze geeft voldoende licht om je ‘s nachts de weg naar het toilet te wijzen.


Verduurzamen? Specialist in duurzame energie Kruisselbrink Installaties is uw partner als het gaat om het verduurzamen van uw woning. Of het nu gaat om nieuwbouw of verbouw. Voor de particulier, zakelijke opdrachtgever of voor de agrarische sector: Kruisselbrink Installaties helpt u op weg om te verduurzamen!

NIEUWBOUW Bezig met een nieuwe woning die conform de nieuwste regelgeving gas-loos en nul-op-demeter moet zijn? Maak nu alvast een afspraak met Kruisselbrink Installaties en informeer in een vroegtijdig stadium al naar de mogelijkheden. VERBOUW: Denk u er aan om uw bestaande woning te verduurzamen? Maak een afspraak met Kruisselbrink Installaties om uw woning in kaart te brengen. Wat zijn de mogelijkheden, wat zijn de investeringen, wat zijn de subsidies? Wij kunnen het gehele traject van verduurzamen van uw bestaande woning voor u regelen. Dus isoleren, warmtepompen, ventilatie, LED verlichting. Kortom alles om uw woning te verduurzamen. AGRARISCHE SECTOR: Kruisselbrink Installaties is ook actief in de agrarische sector. Dus op zoek naar een duurzame oplossing voor uw agrarisch bedrijf? Maak gerust een afspraak met ons om dit samen door te nemen.


Kruisselbrink Installaties Specialist in duurzame energie Kruisselbrink Installaties is een erkend totaalinstallateur en werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven. Onze opdrachtgevers hechten waarde aan een persoonlijke benadering en aandacht voor hun wensen en situatie. We geven vakkundig advies en bieden creatief maatwerk. Hierbij zijn wij voortdurend op zoek naar energie- en kostenbesparende oplossingen.

Kruisselbrink Installaties is een vooruitstrevende totaalaanbieder van: • Verwarming • Loodgieterswerk • Duurzame energie oplossingen • Sanitair • Zinkwerk • Airco & ventilatie BRL 6000 • Service & onderhoud -21 • Elektra • Waterontharders • Agrarische installaties Tevens is Kruisselbrink Installaties BRL gecertificeerd waar het gaat om bodem gebonden warmtepomp systemen!

Kruisselbrink Installaties | Aardwarmte

Leeghwaterweg 7 7102 JJ Winterswijk info@kruisselbrinkinstallaties.nl www.kruisselbrinkinstallaties.nl Graag bellen voor een afspraak: Tel. 0543 - 564 478


Koelen en verwarmen met Strada Hybrid van Jaga Nog geen warmtepompinstallatie? Strada Hybrid radiatoren laten ook HR-ketels op hun laagste watertemperatuur werken en dus op hun hoogste rendement. En zo kan je elk moment omschakelen naar een installatie met een warmtepomp en dit zonder aan de radiatoren, de warmtedistributie of de leidingen iets te hoeven wijzigen.

De unieke eigenschappen van Strada Hybrid • Strada Hybrid werkt efficiënt óók op de laagste watertemperatuur • Laagste geluidsniveau en gegarandeerde afgifte volgens NEN16430 • Reageert snel op het leefritme en wisselende weersomstandigheden • Verbetert het seizoensrendement van elke warmtepomp • In combinatie met een warmtepomp energie-efficiënt koelen • HR-ketels kunnen maximaal presteren op hun laagste temperatuur


De nieuwe bidetzitting van Grohe combinatie van innovatie, stijl en hygiëne Met deze nieuwe bidetzitting van Grohe uit de Bau Ceramic serie is het nog nooit zo eenvoudig geweest om te genieten van extra comfort en hygiëne in de badkamer. Upgrade dus eenvoudig je toilet met deze briljante bidetzitting. Door de Grohtherm Micro-thermostaat toe te voegen kun je ook nog van warm water genieten. Voor totaal comfort en effectiviteit wordt de bidetzitting geleverd met een instelbare Rear Spray en de zachte LadyDouche met bredere douchestralen.

De Bidetzitting Bau Ceramic is los verkrijgbaar of als set tesamen met het wandcloset. Tevens ook helemaal compleet te verkrijgen als drie-in-een set incl. Grohtherm Micro.


De beste manier om energie

maak ken Alpha innotec warmtepompen staan voor kwaliteit, innovatie, eenvoudige installatie en bediening en voor een betrouwbare werking. Met een breed assortiment voor iedere toepassing neemt u de beslissing voor de aanschaf van een kwaliteitsproduct, dat geheel aan uw behoeften voldoet.

Duurzaam Naast het gebruik van natuurlijke energiebronnen en een laag energieverbruik beperken warmtepompen ook de uitstoot van schadelijke stoffen en maken CO₂-besparing hierdoor kinderspel. Efficiënt Vooral bij wisselende vraag leveren frequentiegeregelde warmtepompen de meest optimale prestatie en onderscheiden zich door hun bijzonder hoge efficiëntie. Voordelen Alterra warmtepomp: • Hoge energiezuinigheid • Flexibele bediening • Fluisterstil- tijdens bedrijf nauwelijks hoorbaar • Modern design


ie uit de bodem te benutten

ennis met de alpha innotec Alterra Door de onafhankelijkheid van fossiele en eindige energiebronnen en de grote energiezuinigheid van warmtepompen is alpha innotec een merk dat de hoogste waarde hecht aan ecologische en economische duurzaamheid.

Kruisselbrink Installaties heeft al jarenlange ervaring als het gaat om het plaatsen van grondgebonden warmtepompsystemen. Niet voor niets zijn we BRL gecertificeerd. Ontwerp, installatie en onderhoud in eigen beheer! Als u overtuigd wil worden van deze prachtige installaties dan zijn we uiteraard bereid om u mee te nemen naar een van onze vele gerealiseerBRL 6000 de projecten. Overtuig u zelf! -21

Warmtepompen zijn een duurzaam alternatief voor CV-ketels. Maak uw woning toekomstbestendig en stap van het gas af! Haal energie uit lucht, water of de bodem voor verwarming, koeling en warmtapwaterbereiding. Warmtepompen zijn er in verschillende soorten en maten. Voor iedere toepassing, gebouwgrootte en behoefte is er een passende oplossing. Kijk op www.alpha-innotec.nl voor meer informatie.


Vasco Oni en Beams Elektrisch verwarmen bespaart gas Vasco breidde onlangs haar collectie elektrische radiatoren verder uit. Want elektriciteit is dé energie van de toekomst. Dankzij zon, wind en water is stroom onuitputtelijk leverbaar. Deze groene elektriciteit is dus een uitstekend alternatief voor een comfortabel en vooral duurzaam binnenklimaat. Met de aluminium designradiatoren Oni en Beams introduceert Vasco ongeëvenaard topdesign in elektrische verwarming.

Vasco Oni

Vasco Beams

ECO DESIGN 2018

Vanzelfsprekend voldoen Vasco’s elektrische radiatoren aan de huidige energiebesparende richtlijnen volgens de Europese EcoDesign-norm met week- en dag programmering, verbruiksindicator, aanwezigheid en openraamdetectie.


De nieuwe Primabad Blend Een nieuw asymmetrisch badkamermeubel De Blend is er voor iedereen die graag afwijkt van de norm en het avontuur opzoekt. De wastafelkast zorgt voor de speelse ‘Touch’ in de badkamer. Gecompleteerd met een dun Hi-Macs blad, opbouwkommen of het strakke keramische wastafelblad geeft het gehele plaatje een volwassen uitstraling.

Het Blend meubel van Primabad is leverbaar in: • Keramiek, Hi-Macs blad of opbouwkommen. • 5 breedtematen (60-80-102-122 en 142 cm). • 31 melamine en 7 acryl corpuskleuren. • 31 melamine en 7 acryl frontkleuren.


Heeft u ook genoeg van

Koelen ĂŠn verwarmen!

Aangename verkoeling in de zomer, behaaglijke warmte in de winter. Dankzij het uitgebreide assortiment is er altijd wel een Daikin airconditioner die past bij uw wensen.


n die lange hete zomers? Installeer dan snel een Daikin Airconditioning Slapen in een drukkend warme slaapkamer? Thuis werken in een benauwde ruimte? Het hoeft niet meer. Want met de fluisterstille en energiezuinige airconditioners van Daikin zet u het binnenklimaat geheel naar uw hand.

Individuele bediening U kunt elke airconditioner individueel bedienen met de infrarode afstandsbediening die standaard wordt meegeleverd. Energiezuinig en kostenbesparend Daikin airconditioners behalen een zeer hoog rendement (energielabel A of hoger). Flexibele montage Daikin airconditioners zijn zeer compact en daardoor eenvoudig te installeren, zelfs in kleine(re) ruimtes. Koelen ĂŠn verwarmen Daikin airconditioners zijn warmtepompen en kunnen niet alleen koelen maar ook verwarmen. Vraag naar de mogelijkheden.


Villeroy & Boch Collaro Voor iedere stijl en ruimte Elegant, modern en met een mooi design. Dit zijn de kenmerken van de nieuwe Villeroy & Boch collectie die bestaat uit diverse wastafels, bijpassende meubels en mooie baden voor heerlijke momenten van ontspanning. Opvallend aan de producten is de strakke designrand: deze is praktisch maar geeft tegelijkertijd de collectie een unieke uitstraling.

Geniet van de beste kwaliteit: de wastafels zijn gemaakt van het unieke materiaal TitanCeram waardoor ze een verfijnde en strakke vormgeving hebben zonder in te boeten aan robuustheid. Combineer dit met een inbouwbad of een handige back-to-wall versie, die, tegen een wand of in een hoek geplaatst het gevoel geeft van een vrijstaand bad. Dankzij de keuze uit meer dan 200 kleuren is het eenvoudig om de badkamer een persoonlijke touch te geven.


De Stone serie van Thebalux badmeubelen met opbouwkommen De Stone badkamermeubelen worden gecombineerd met opbouwkommen in vele vormen en materialen. Er zijn onderkasten met enkele lade of dubbele laden in verschillende modellen leverbaar. De greeploze onderkasten zijn er met een aluminium of mat zwarte greeplijst, of een greeplijst in de kleur van het meubel. Een push open systeem is ook mogelijk.

In de Stone serie zijn afdekbladen van hout (HPL) in 15 kleuren beschikbaar, van composiet in 10 kleuren en van beton in 4 kleuren. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden! Voor meer informatie over de opbouwkommen of afdekbladen kunt u terecht in onze showroom.


Een spannende

&

spetterende baan in de installatie?

Kruisselbrink Installaties is een vooruitstrevende totaalinstallateur met een passie voor duurzame energieoplossingen. Ons bedrijf kenmerkt zich door de persoonlijke aandacht voor zowel haar klanten als haar medewerkers. Onze organisatie typeert zich door een professionele, vooruitstrevende aanpak en een informele sfeer. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

Allround monteur Wij zijn op zoek naar een echte allrounder die het vele rijden zat is en mooi werk zoekt in de buurt en dan ook nog eens in een leuke werkomgeving. Iemand die het uitdagend vindt om te werken aan mooie, liefst duurzame installaties, maar ook het wat traditionelere werk zoals service en onderhoud, zinkwerk etc. niet schuwt. Iets voor jou?

Sollicitatie graag richten aan: Jan Willem Kruisselbrink, info@kruisselbrinkinstallaties.nl

AANGESLOTEN BIJ:

Kruisselbrink Installaties | Aardwarmte

Leeghwaterweg 7 7102 JJ Winterswijk info@kruisselbrinkinstallaties.nl www.kruisselbrinkinstallaties.nl Graag bellen voor een afspraak: Tel. 0543 - 564 478

1-20 - Geldig t/m 31 maart 2020 - Zet- en drukfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Wij bieden: • Een afwisselende baan in een hecht team. • Klantenwerk en bouwen op maat, geen seriebouw. • We werken veelal in de omgeving van Winterswijk, geen lange reistijden. • Werken aan mooie duurzame installaties.

Profile for Sanitiem Sanitair

Brochure 1 2020 - Kruisselbrink Installaties  

Brochure 1 2020 - Kruisselbrink Installaties  

Profile for sanitiem