Assen

Page 1

Genieten! bij Assen installatietechniek & badkamers

Installatie Sanitair Elektra Verwarming Ventilatie Duurzaam Wand- & Vloertegels

Brochure 1 - 2018 Aanbiedingen geldig t/m 31 maart 2018

AANGESLOTEN BIJ:

e Vragen over d Nefit Topline? Zie pagina 5.

Assen installatietechniek & badkamers Meulenakker 8 - Sleen - Tel.: 0591 - 390 620 info@assentib.nl - www.assentib.nl


Sphinx Acanto Dat een badkamer mooi moet zijn, spreekt voor zich. Sphinx Acanto biedt daarnaast een veelheid aan slimme ideeĂŤn die het dagelijkse leven makkelijker maken. De praktische en veelzijdige mogelijkheden van Sphinx Acanto zijn afgestemd op individuele wensen en badrituelen. Het uitgebreide assortiment en de veelzijdigheid van de serie bieden een oplossing voor elke badkamerinrichting.

Kijk voor meer informatie op: www.sphinx.nl/sphinx-acanto


Vasco Blower Radiator Veel hedendaagse woningen zijn zo goed geĂŻsoleerd dat er nauwelijks nog verwarming nodig is. Behalve op sommige plaatsen, zoals de badkamer. Om dan snel in te spelen op de warmtevraag, bent u het beste af met een elektrische radiator met blower. Zeker als u ook uw eigen elektriciteit opwekt met PV-panelen.

- Direct warmte waar en wanneer u dit wenst t.o.v. 15 minuten opwarmtijd van een traditionele elektrische of cv radiator. - Energieverbruik in eigen hand en altijd aeesbaar. - Geen onnodig stroomverbruik, door bewegingssensor (blijft niet aan staan). - Compleet voorgemonteerd. - Radiator verkrijgbaar in alle Vasco kleuren.

ECO DESIGN

2018


Iguana Plus en Tetra van Jaga Designradiatoren ook geschikt voor lage temperatuurverwarming Voor de Iguana Plus zijn slanke driehoekige buizen gebruikt, waardoor er een strakke look & feel ontstaat én je een warm gevoel krijgt. Bijna alle Iguana modellen zijn als Plus variant verkrijgbaar waarbij een strakke zijplaat zorgt voor veel meer warmteafgifte, zodat de watertemperatuur drastisch omlaag kan. Iguana

Iguana

Tetra

De Tetra is met zijn gecombineerde vierkante, lange verwarmingselementen en zijn manshoge afmetingen een opvallende verschijning met hoekprofielen die niet alleen de zijkanten netjes afwerken, maar ook zorgen voor convectie en dus een hogere warmteafgifte.


Vragen over de Nefit Topline? Heeft u een Nefit Topline CV ketel uit 2006 t/m 2009 welke onlangs in het nieuws is geweest en wilt u graag weten of deze CV ketel veilig is? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een controlebeurt. Indien nodig dan wordt de brander kosteloos vervangen. Maar wij hebben desgewenst ook een heel mooi inruilaanbod voor u.

Ons inruil aanbod: - Kosteloze vervanging van de brander tijdens het eerstvolgende reguliere onderhoud. - 15 jaar garantie op de warmtewisselaar, waarbij de eerste 5 jaar incl. arbeidsloon en voorrijkosten*. - Inruilaanbod voor het oude Topline toestel t.w.v. minimaal € 600,- tot maximaal € 785,- incl. BTW bij aankoop van een nieuwe Nefit CV ketel*. - Consumenten cashback actie t.w.v. nog eens € 100,- bij aankoop van een nieuwe Nefit CV ketel (geldig tot en met 28 februari 2018).

BEL DIRECT: 0591 - 390 620

* Vraag naar de voorwaarden


Finion van Villeroy & Boch Beleef uw visie

ontdek elk detail op villeroyboch.com/ďŹ nion

Waar anders kan individuele stijl zo indrukwekkend tot uitdrukking komen als in uw eigen badkamer? Finion biedt met subtiel en puristisch design ruimte voor uw persoonlijkheid. Het hoogwaardige interieur zorgt voor een luxueuze sfeer om te ontspannen en weerspiegelt een hoge levenskwaliteit. Met de Fision definieert Villeroy & Boch nieuwe maatstaven voor esthetiek en welzijn.


Industrial interior

in de badkamer van nĂş Kies nu voor een stijlvolle zwarte douche in uw badkamer. Niet zomaar een eyecatcher, maar door de designers van Sealskin ontworpen met kennis, ervaring en passie. Zwarte metalen frames aan de buitenzijde, subtiel toegepaste zichtbare bouten, met of zonder drempel, blinde bevestiging van de steun, verborgen scharnieren. Volg de rest van het Soho verhaal ĂŠn de verrassende acties via www.sealskin.nl/soho


Douche wc’s van Geberit AquaClean Tuma De Geberit AquaClean Tuma onderscheidt zich door zijn stijlvolle combinatie van eenvoudig maar elegant design en geavanceerde, innovatieve technologie. Dankzij de fraaie designafdekplaat, leverbaar in wit kunststof, zwart of wit glas, of geborsteld roestvast staal, harmonieert deze douche wc volmaakt met iedere badkamerambiance.

AquaClean Sela Wanneer u niet alleen belang hecht aan intieme hygiëne, maar ook aan elegant design met hoge functionaliteit, dan is de nieuwe Geberit AquaClean Sela perfect voor u. Eén simpele druk op de knop schakelt de douchefunctie in, terwijl u gemakkelijk op de wc blijft zitten. De reiniging met warm water is zachter dan met toiletpapier en dus ideaal voor de gevoelige intieme zone. U voelt zich schoon en fris, telkens als u de douche wc heeft gebruikt.

AquaClean Mera De AquaClean Mera is de eerste douche wc met de gepatenteerde WhirlSpray douche technologie: een pulserende douchestraal, aangevuld met dynamische beluchting, die voor een bijzonder grondige en zachte reiniging van het onderlichaam zorgt. Geberit AquaClean Mera biedt de hoogste standaards op het gebied van technologie, ontwerp en comfort.


Koud, warm, kokend én ijskoud water Nu uit één kraan: Floww

IJskoud gezuiverd water

Gezuiverd water

Kokend water

Kies je voor Floww, dan kies je voor meer met minder. Waar je vroeger verschillende apparaten en kranen voor nodig had, kan dankzij Floww met één kraan. Zo tap je met het grootste gemak – en plezier – koud, warm, kokend of (ijskoud) gezuiverd Made by IthoDaalderop

water. Zonder nadenken, op je gevoel. Heel gemakkelijk én vooral veilig.


Primabad Exclusive XL De Exclusive XL van Primabad is een design badkamermeubel waarmee de badkamer in individuele stijl ingericht kan worden. De greeploze afwerking of de combinatie met grepen zorgen voor een strakke en een eigentijdse vormgeving.

Het EXCLUSIVE XL – meubel is leverbaar in: - 6 breedtematen (70-90-80-105-120 en 140 cm.) - 26 melamine en 5 acryl corpuskleuren - 26 melamine, 16 folie en 5 acryl frontkleuren - HPL afdekbladen in 26 kleuren

Bij de uitvoering met Alu greeplijsten maakt de optionele LED-verlichting het plaatje compleet. De laden zijn voorzien van sluitdemping en uit te voeren met Tipmatic voor het openen zonder gebruik te maken van grepen of greepprofielen. Ook is er de optie de laden asymmetrisch uit te voeren.


Novellini Kuadra H Inloopdouche met zwart lijnenmotief Zwart stalen kozijnen zijn weer helemaal terug van weggeweest en daar is de Novellini Kuadra H inloopdouche met het nieuwe zwarte lijnenmotief een uitstekend voorbeeld van. Het is een echte look-a-like van het industriĂŤle stalen kozijn en geeft de doucheruimte een moderne uitstraling. Een onderscheidende badkamer die de aandacht trekt en het unieke karakter van de bewoner benadrukt.

De Kuadra H inloopdouche is verkrijgbaar met uitsluitend horizontale strepen Ăłf met horizontale en verticale strepen waardoor een fraai lijnenspel ontstaat. De Kuadra H is vervaardigd van 8 mm dik veiligheidsglas en kan worden voorzien van een stabilisatiestang naar keuze.Easy Drain Black mooi zwart

Met de Easy Drain BLACK kiest u niet alleen voor een fraai uiterlijk, ook bezit hij een inbouwdiepte vanaf slechts 70 mm. Het fabrieksmatig voorgemonteerd afdichtingsdoek geeft maar liefst 10 jaar garantie op de waterdichtheid. De Easy Drain BLACK is leverbaar in 3 verschillende lengtes: 700, 800 en 900 mm met een waterslot van 30 of 50 mm.

Easy Drain M-Line De Easy Drain M-line is een mooi voorbeeld van innovatie in uw badkamer. De Easy Drain M-Line is een van de laagste douchegoten ter wereld. De Easy Drain M-Line is voorzien van een gepatenteerd TAFen WPS-systeem. Het TAF-systeem is speciaal ontwikkeld om afvoer van eventueel lekwater mogelijk te maken. Met de WPS-techniek is 10 jaar waterdichtheid gegarandeerd. De betegelbare drain is perfect afgewerkt en vormt een stijlvol geheel in de badkamer.


Fijne optiek van HSK

De nieuwe serie Atelier Plan

De nieuwe slanke scharnieren geleiden de deuren van de nieuwe douchecabine serie Atelier Plan optisch gewichtloos naar hun plek. Nieuw is de stabilisatiestang die ervoor zorgt dat de doucheopstelling niet alleen extreem stabiel is, maar ook optisch de opstelling naar een hoger niveau tilt. Naast draaideur varianten zijn ook draaivouwdeuren in deze serie mogelijk. Zo past de nieuwe Atelier Plan serie in nagenoeg iedere badkamer.


Douchen wordt nu nóg leuker

met een gratis bluetooth speaker

Het meest gangbare Euphoria douchesysteem is nu voorzien van een extra grote hoofddouche, want het formaat is gewijzigd van 180 naar maar liefst 260 mm. Bovendien heeft deze Euphoria van Grohe nu maar liefst drie douchestralen, die in te stellen zijn op de hoofddouche.

Koop een GROHE Euphoria douchesysteem en krijg een Aquatunes bluetooth speaker t.w.v. € 90,- cadeau! Vraag naar de voorwaarden.

Het formaat van de hoofddouche en de keuze uit drie verschillende stralen zorgen voor een optimaal douchecomfort. De 450 mm lange douchearm draait zelfs 180˚ voor extra flexibiliteit. Uiteraard is dit systeem ook voorzien van slang en handdouche, eveneens met drie stralen, en zorgt de douchethermostaat met een SafeStop bij 38˚C voor een comfortabel en veilig gebruik.


Zetfouten, drukfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Achterste rij: John Vinke, Gert Staphorst, Sander Snippe, Jolanda de Vries, Harjan Peters, Jantje Lubbers Middelste rij: Rudi Knegt, Willie Berg, Johan Norg, Floris Kootstra, Ferdi Regts Voorste rij: Hendri van Dijk, Arno Assen, Ineke Assen, Jan Assen, Martijn Heller, Linda Assen

AANGESLOTEN BIJ:

Voor dringende storingen kunt u ons altijd bellen!

Meulenakker 8 7841 EP Sleen Tel.: 0591 - 390 620 info@assentib.nl www.assentib.nl

Telefonisch bereikbaar op ma. t/m vrij. 8.00 - 17.00 uur zaterdag 10.00 - 15.30 uur Showroom openingstijden: di. t/m vrij. 8.30 - 17.00 uur zaterdag 10.00 - 15.30 uur


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.