Page 8

Douche wc’s van Geberit AquaClean Tuma De Geberit AquaClean Tuma onderscheidt zich door zijn stijlvolle combinatie van eenvoudig maar elegant design en geavanceerde, innovatieve technologie. Dankzij de fraaie designafdekplaat, leverbaar in wit kunststof, zwart of wit glas, of geborsteld roestvast staal, harmonieert deze douche wc volmaakt met iedere badkamerambiance.

AquaClean Sela Wanneer u niet alleen belang hecht aan intieme hygiëne, maar ook aan elegant design met hoge functionaliteit, dan is de nieuwe Geberit AquaClean Sela perfect voor u. Eén simpele druk op de knop schakelt de douchefunctie in, terwijl u gemakkelijk op de wc blijft zitten. De reiniging met warm water is zachter dan met toiletpapier en dus ideaal voor de gevoelige intieme zone. U voelt zich schoon en fris, telkens als u de douche wc heeft gebruikt.

AquaClean Mera De AquaClean Mera is de eerste douche wc met de gepatenteerde WhirlSpray douche technologie: een pulserende douchestraal, aangevuld met dynamische beluchting, die voor een bijzonder grondige en zachte reiniging van het onderlichaam zorgt. Geberit AquaClean Mera biedt de hoogste standaards op het gebied van technologie, ontwerp en comfort.

Assen  
Assen