Page 1

intryck. VÅREN 2010. ETT UTSKICK FRÅN

SANDVIKENS TRYCKERI.


Hänt sen sist

Välkommen våren! Marknaden har bottnat och vi ser små positiva rörelser framöver. Det här med konjunkturnedgång drabbar ju inte alla, det finns företag som klarat sig bra och det beror på antingen en konjunkturokänslig kundstock eller hur flexibel man är under tuffa perioder. Vi har klarat 2009 på ett positivt Håkan Andersson, VD sätt trots att flera av våra kunder tvingats till ett stålbad och bland annat minskat sina inköp av grafiska produkter. Vi har valt att jobba med flexibiliteten och breddat vårt utbud där vi nu kan erbjuda grafiska tjänster i vår ateljé, webbshop av återkommande trycksaker genom vårt Printflowsystem, digitaltryck och nu också storformat. Så nu ser vi fram mot en härlig vår.

Vårt senaste tillskott till projektledarna är Petra. Hon har en gedigen bakgrund från både reklambyrå och tryckeri. En stor passion är att köra snöskoter och fritiden tillbringas helst ute i naturen.

Ny röst i växeln är Katri. Hon kommer även jobba med vår ekonomi. Katris stora intresse är trädgårdsarbete och hon har precis blivit stolt ägare till ett växthus.

Vi sponsrar

Emil Jönssons nya klädkollektion Av försäljningens vinst kommer en del gå till Emils fortsatta satsning och resten till ungdomsstipendier för idrottsungdomar i Gästrikland. Tanken är att stipendiet ska gå till en idrottande tjej och kille. Kläder sticker ut med den egna designen och Emils egna färger, svart, grått och gult. Kollektionen består av mössa, vindväst och tröja. Kläderna finns att köpa på www.trimtex.se


Storformat Vår senaste investering är två storformatsskrivare med åtta och tolv färger. Nu kan vi skriva ut ännu snabbare effektivare och framförallt bättre. Nu har vi två nya storformats skrivare från Canon. De skriver jämnare, snabbare och med fler färger. Tolv eller åtta färger. Det ger en säkrare färgåtergivning och bredare färgomfång. De svartvita bilderna får bättre färggradering genom att de svarta tonerna skrivs ut med svart, matt svart, grå och fotogrå färg. Bestruket eller obestruket papper, det spelar ingen roll. Maxbredden är 105 cm och längder upp till 250 cm fungerar utmärkt att köra ut.

De vanligaste produkterna vi kör ut är roll-ups, vepor och affischer. Men ibland har vi lite ovanligare jobb. Som när Ulrika här på tryckeriet fick nytt kontor. Vi gjorde en björkskog som fondtapet!


SVERIGE PORTO BETALT PORT PAYÉ

Ditt personliga tryckeri! Box 175, 811 23 Sandviken, telefon 026-24 80 00, www.sandvikenstryckeri.se

Miniintryck våren 2010  

Storformat