Page 1

R SANDTON

GRAND HOTEL REYLOF

De nieuwste parel van Gent


Het prachtige viersterren deluxe hotel in het hart van de historische stad Gent zit in het oudste gedeelte van een typisch achttiende- eeuws herenhuis, in Louis XIV stijl. Sandton Grand Hotel Reylof is gebouwd op de plaats waar Maurice Maeterlinck’s, Nobel prijs winnaar voor de Literatuur in 1911, zijn geboortehuis was. Het interieur is in een prestigieuze empirestijl en bevat ondermeer een imposante draaitrap en diverse empireschouwen. De salons, de foyers, de lobby en de living room hebben de namen gekregen van historische personen uit Gent.

S

andton Grand Hotel Reylof, Gent


Faciliteiten •

158 hotelkamers, suites en appartementen

Restaurant & bar ‘Lof’

Champagnebar

Cocktailbar ‘NJOY’

Bibliotheek met living corner

9 vergaderzalen met elk hun authentieke sfeer

Gratis WiFi, in het volledige hotel

Klassieke binnentuin

Buitenterras met mogelijkheden voor ontbijt, lunch en diner

Wellness met gratis gebruik van zwembad, sauna, stoombad en fitness

Ontspanningsruimte voor behandelingen, massages en

solarium (tegen betaling)

Ondergrondse parking (tegen betaling), publieke parking ‘Ramen’

in de nabije omgeving


Kamers


Het interieur van de kamers is gebaseerd op de rijke Franse stijl, klassiek maar met een moderne touch. Een luxe gevoel wordt gecreĂŤerd door zeer hoge plafonds, een prachtige badkamer met de wanden en vloeren uitgevoerd in een keramische versie van Carrara marmer, een ruime en luxe doucheruimte met een dubbele regendouche of een heerlijk ontspannend bad. De suites beschikken over beide faciliteiten. Alle kamers zijn voorzien van alle moderne comfort, zoals climate control systeem, high speed internet, satelliettelevisie en minibar met gratis water. Bij de suites zijn alle items uit de minibar bij de prijs inbegrepen. Uniek aan Sandton Grand Hotel Reylof is dat het merendeel van de hotelkamers beschikt over een privĂŠbalkon.


Restaurant Bar Het sfeervolle restaurant ‘Lof’ bevindt zich in het monumentale hoofdgebouw. Hier kan u genieten van een groot aanbod aan culinaire heerlijkheden. Op de menukaart vindt u allerlei Franse klassiekers terug, alles gepresenteerd op een moderne manier waardoor al uw zintuigen worden verrast.

In het hart van het restaurant vindt u de Champagnebar. Voor een heerlijke cocktail, die gemaakt en geserveerd wordt door professionals, kunt u gaan genieten in de cocktailbar ‘NJOY’. Wanneer het terrasseizoen van start gaat is het tevens mogelijk om heerlijk buiten te ontbijten, te lunchen en te dineren.


Meetings Voor een schitterende locatie voor uw vergadering, training, workshop, roadshow, seminarie, productpresentatie, personeelsborrel- of diner bent u van harte welkom bij Sandton Grand Hotel Reylof. U kunt plaats nemen in één van de negen vergaderzalen met elk hun eigen authentieke sfeer, gratis WiFi, audiovisuele technieken en daglicht.

Op de eerste etage, welke eveneens geklasseerd is, bevinden zich vier salons, allen met authentiek parket, empire schouwen en hoge authentieke plafonds. Vier vergaderzalen bevinden zich op de derde etage. Uniek is hier het gebruik van de oude eikenhouten dakconstructie, die zichtbaar is in de diverse zalen. Aangrenzend aan de kamers bevindt zich nog één vergaderzaal. Verder is er toegang tot het dakterras waar u kunt gaan genieten.


R


R


Wellness Een oase van rust middenin de stad. Met een prachtige binnentuin waar u heerlijk kunt genieten op het terras. Voor de verdere ontspanning vindt u in het koetshuis een Wellness, waarin zich een zwembad, sauna, stoombad, solarium en fitness bevinden. Tevens is er een ruimte voor diverse massages en schoonheidsbehandelingen. Van deze faciliteiten, met uitzondering van de behandelingen en het solarium, kunt u als gast gratis gebruik maken.


Gent

Gent, volgens Lonely Planet het best bewaarde geheim van België, is zeer zeker een bezoek waard. De stad ademt de sfeer uit van het verleden, de stad die schoonheid en cultuur combineert met creativiteit, vooruitstrevend design en gastronomie. Een wereldstad in een kleine wandelstad.

Gent telt meer dan 9800 bestaande objecten die zijn aangemerkt als waardevol onroerend erfgoed. Een groot deel hiervan is beschermd erfgoed. Zet een stap terug in de tijd en ontdek de tientallen historische gebouwen die Gent rijk is. Het stadssilhouet van Gent wordt gedomineerd door ‘de drie torens’.


De nacht in Gent is misschien wel mooier als Gent overdag. Gent is de enige Belgische stad met een lichtplan. Hoekjes die overdag verborgen bleven, komen volledig tot leven dankzij de verlichting.Je moet gewoon de nacht doorbrengen in Gent.

Gent kent verscheidene grote evenementen waaronder Gent Jazz, Gent Smaakt, OdeGand, Festival van Vlaanderen, het Internationaal Filmfestival, de Ronde Van Vlaanderen en de start van het wielerseizoen. Het bekendste evenement is echter de Gentse feesten, een cultuurfestival.


SANDTON

GRAND HOTEL REYLOF

Restaurant Bar

Sandton Grand Hotel Reylof Hoogstraat 36, 9000 Gent, Belgium T.+32 (0)9 235 40 70 E. gent@sandton.eu I. www.sandton.eu/gent

Restaurant & Bar ‘Lof’ Hoogstraat 36, 9000 Gent, Belgium T. +32 (0)9 235 40 71 E. info@restaurantlof.be I. www.restaurantlof.be

Follow Us GrandHotelReylof @sandtonreylof

Sandton Grand Hotel Reylof  

New: Sandton Grand Hotel Reylof, Gent A four-star de luxe hotel in the heart of the most historic and exciting city of Flanders.

Sandton Grand Hotel Reylof  

New: Sandton Grand Hotel Reylof, Gent A four-star de luxe hotel in the heart of the most historic and exciting city of Flanders.

Advertisement