Sandtone Natursten - inspiration til haven vol. 3

Page 1

Sandstone Natursten - inspiration til haven vol. 3


Indhold side 4-7

Velkommen hjem

side 8-9

Slap af pĂĽ terrassen

side 10-12

Sahara Sandstone

side 13

Sand Sandstone

side 14-15

Grey Sandstone

side 16-18

Black Limestone

side 19

Rust Limestone

side 20-23

Dark Sandstone

side 24-27

Olive Sandstone

side 28-30

Mahogni Sandstone

side 31

Nordic Sandstone

side 32-33

Naturel og Red Sandstone

side 34-35

Beige Limestone

side 36

Cathedral Limestone

side 37

Harlekin Mix

side 38-41

Velkommen til vores udstillinger

side 42-43

Du kan trygt handle hos os


Velkommen

masser af inspiration til dit nye haveanlæg

‘‘ Se kataloget igennem og nyd de smukke billeder fra vores kunders haveanlæg. Mange er tegnet af kreative havearkitekter og udført af dygtige anlægsgartnere. Tag fat i os, så hjælper vi dig gerne videre. God fornøjelse fra os hos Sandstone


Velkommen hjem Førstehåndsindtrykket har en stor effekt på vores opfattelse af folk såvel som på steder, derfor er mødet med huset vigtigt. Intrykket af hjemmet starter allerede i indkørslen, så hvad skal din forhave sige om dig? Ønsker du at signalere ro, overskud og overblik, kan en enkel belægning der går igen i hele haven være en løsning. Modsat opnår man nemt et mere livligt og fantasifuldt udtryk ved at blande størrelser, læggemønstre og farver.

1


2 1. Trappetrin og brosten i Sahara Sandstone. 2. Mursten, trappetrin og classic fliser i Nordic Sandstone. 3. Soldaterflise i Black Limestone med bånd af chaussésten i Dark Sandstone. 4. Kørefast chelsea mix og specialproducerede brosten i Københavner størrelse i Dark Sandstone.

3

4 5


5

6 6

7


5. Bånd af chaussésten i Harlekin Mix og classic flise i Dark Sandstone. 6. Soldaterfliser som trædesten, klinker og trappetrin i Black Limestone. Chaussésten i Dark Sandstone. 7. Stort repos i chelsea mønster samt trappetrin i Black Limestone. Bånd af rumlede brosten i Dark Sandstone. 8-9. Kørefast chelsea mønster og classic fliser i Dark Sandstone.

8

9 7


Slap af på terrassen En sandstensterrasse er smuk at se på og let at holde. Den holder ’evigt’ - så den er det perfekte valg til dig, der vil nyde livet på terrassen. Stenenes kløvede overflade har en smuk struktur, som kan nydes både når man ser den indefra, og når man går på den skridsikre flade. Det brede farvevalg gør, at de fantastiske natursten klæder enhver ejendom.

10


10. Terrasse med chelsea mønster og lav støttemur af murblokke. Alt i Olive Sandstone. 11. Beige Limestone i chelsea mønster samt trappe og støttemur i columbussten i Dark Sandstone. 12. Rumlede brosten på havestien og chelsea mønster på terrasserne i Naturel Sandstone. 13. Faldende længder af plank i Grey Sandstone.

11

14. Regnvåd terrasse i Naturel Sandstone i chelsea mønster.

12

13

14 9


Sahara Sandstone Den spændende og varme Sahara Sandstone er med rette en af de mest populære af sandstenene, og sortimentet er derfor meget stort. Sahara byder på et stort varmt farvespil mellem de dominerende varme gyldne farver i spændet fra lyse til mørke nuancer. I stenene møder man fossiler, striber og andre smukke variationer af naturens underværker.

15


16

17

15. Soldaterfliser og trapptrin i Sahara Sandstone. 16. Gårdrum med chelsea mønster i Sahara Sandstone. 17. Haglvejr på sti med chelsea mønster med kant af chaussésten. 18. Naturligt fossil i Sahara Sandstone.

18 11


19. Chelsea mønster på terrassen, læmur med brudfliser og topsten i Sahara Sandstone. 20. Cirkelterrasse med stier og kant af brosten, samt poolkant i Sahara Sandstone. 21. Chelsea mønster i Sahara Sandstone.

19

20

21 12


Sand Sandstone Den varme sandsten med lyse nuancer er en håndsortering af Sahara sandstenene. De lyse farver er dominerende, der er meget få streger og striber i stenene, og fossilerne er frasorteret. Farvetonerne svinger fra helt lyse, over forskellige gule og rødlige til grønne toner - fælles for dem alle er, at det er de lyse nuancer, der er udvalgt fra den mere farverige Sahara Sandstone.

22

24

22. Specialproduktion til projekt i Arizona. Kvadratiske fliser med skårede sider og overflade samt poolkanter i Sand Sandstone. Bål og plantekummer i Dark Sandstone. 23. Soldaterfliser med trappetrin som kant på terrassen i Sand Sandstone. 24. Soldaterfliser og kuber i varierende højder i Sand Sandstone.

23 13


Grey Sandstone Den grå sandsten er en klassiker og klæder enhver ejendom. Grey Sandstone er stilfuld og elegant, ved første blik næsten ensartet grå, men når man får kigget nærmere på de smukke fliser, ser man farvespil i alle varme grå nuancer. Det sikre stenvalg der fås i alle størrelser i det store sortiment.

25


25. Stor terrasse i chelsea mønster i Grey Sandstone. 26. Soldaterfliser i Grey Sandstone med bronzeskulptur på. 27. Brosten til havestien og kørefast chelsea mix til indkørslen i Grey Sandstone. 28. Grey Sandstone kube til skulptur.

26

29. Terrasse med plank i faldende længder i Grey Sandstone.

27

28

29 15


Black Limestone Black Limestone har en smuk koksgrå overflade, der med tiden patinerer til en lysere grå - når den er våd, er den dybsort. Stenen er meget ensartet og jævn i farve og overflade. Black er smuk til store harmoniske flader og perfekt som skarp og rolig belægning, både til bygninger med spræl og med et stramt design.

30 16


30. Klinker i sildeben mønster i Black Limestone. 31. Trappetrin i Black Limestone. 32. Havedam med bordursten som trÌdesten og soldaterfliser omkring vandet i Black Limestone.

31

32 17


33

33. Soldaterfliser i Black Limestone og Columbus mur i Dark Sandstone med topsten og sort fast fuge. 34. Slotfliser i Black Limestone med grĂĽ fast fuge.

34 18


Rust Limestone Rust har et fantastisk farvespil - helt klart en farve, der skal ses. På samme sten kan den have partier med farver i rustrøde og orange nuancer og partier med blågrå og grønlige farver. Den er svær at beskrive, men fantastisk på det rette sted. Her kan man få en terrasse, hvor hver enkelt sten er unik og interessant. Rust er meget jævn i overfladen og kombineres ofte med flere af vores andre farver, som bl.a. Black Limestone og Dark Sandstone.

35

35. Nærbillede af Rust Limestone flise. 36. Chelsea mønster i Rust Limestone lagt sammen med slotsfliser og bordursten i Dark Sandstone. 37. Chelsea mønstret i Rust Limestone er her skåret til en cirkel med en enkel kant af brosten i Black Limestone.

36

32 37 19


Dark Sandstone Dark er en af de mørkeste stenfarver i Sandstones sortiment. Stenene har et levende farvespil i grå, koks og gulbrune farver, især som våde. Overfladen har den mest rå struktur af sandstenene, hvilket giver et unikt spil og liv i en belægningsflade med denne sten. En rigtig smuk og karakterfuld natursten.

38


39

38. Terrasse med chelsea mønster 30. RustSandstone. Limestone kan kombineres med i Dark flere af de andre farver sten. 39. 1,5 meter trappetrin i Dark Sandstone. 31. Chelsea mønstret er her kombineret mellem de to farver Black og Rust.og chaussé40. Chelsea mønster, trappetrin sten i buemønster i Dark Sandstone. 32. Chelseamønster i Rust limestone og Dark samtmed bordursten Dark. 41. Sandstone, Lounge område chelseai mønster i Dark Sandstone.

40

41 21


42

42. Trappe i to bredder med repos i Dark Sandstone samt terrasse i chelsea mønster. To rækker bordursten som afslutning i græsset. 43. Columbus mur i Dark Sandstone.

43 22


44. Chelsea mønster i Dark Sandstone. 45. Kube 60x60x60 cm med skåret top og grovhuggede sider i Dark Sandstone. 46. Stor trappe igennem høj støttemur med columbus mursten i Dark Sandstone, samt soldaterfliser i Dark Sandstone nedenfor trappen.

44

45

46 23


Olive Sandstone Den lyse Olive Sandstone har vi sammensat i en unik farvekombination. Vi har valgt bløde varme efterårsfarver i et farvemiks, der spænder fra grønbrune over i grå nuancer. Olive passer perfekt til en ejendom, hvor belægningerne ikke skal være dominerende, og den er god til at kombinere med andre natursten, granit eller beton.

47


48

47. Chelsea mønster i Olive Sandstone. 48. Olive Sandstone i chelsea mønster der skaber sammenhÌng mellem udestuen og terrassen. 49. Stor trappe med flere nedgange bygget af trappetrin i Olive Sandstone.

49 25


50

51

52 26


53 50. Terrasse og loungeområde med chelsea mønster og trappetrin i Olive Sandstone. 51. Chelsea mønster i Olive Sandstone. 52. Chelsea mønster i Olive Sandstone med kant af chaussésten. 53. To speciallavede cirkler, chaussésten og kørefaste soldaterfliser i Olive Sandstone med kant af bordursten i Dark Sandstone. 54. Kuber 45x45x45 cm og murblokke i Olive Sandstone. Stonewall i Nordic og Dark med en topsten af columbus mursten i Dark Sandstone.

54 27


Mahogni Sandstone Et spændende bud på en mørk sandsten med en jævn overflade. Farverne er i dybe varme brune, sorte og grå nuancer, der træder tydeligt frem i regnvejr. Specielt og karakteristisk for Mahogni er de sorte striber, hvor man ser lag af de underliggende farver i den kløvede overflade.

55


56 55. Chelsea mønster og chaussésten i Mahogni Sandstone. 56. Classic fliser og chaussésten i Mahogni Sandstone, samt støttemur af murblokke og en hævet terrasse i Black Limestone klinker. 57. Rumlede brosten i Mahogni Sandstone på sti. 58. Indgangsparti med repos trin og chelsea mønster i Mahogni Sandstone.

57

58 29


59. Bryggersdør med trappetrin ned til chelsea mønster i Mahogni Sandstone med bred kant af chaussÊsten i Harlekin Mix. 60. Mur med brudfliser i Mahogni Sandstone og en enkelt kvadratisk flise med fossiler i Sahara Sandstone.

59

60 30


Nordic Sandstone Nordic kan med sit spændende farvespil skabe liv på en stor åben flade som f.eks. en indkørsel. Nuancerne og stenens stuktur spiller godt sammen med farver som Grey, Olive og Mahogni, hvilket også gør Nordic Sandstone til en ideel stenfarve i overgange mellem to forskellige stenfarver.

61

61. Trappetrin i 150 cm bredde, chelsea mønster og lav støttemur af mursten, alt i Nordic Sandstone. 62. Classic flisen i Nordic Sandstone, velegnet til både gang- og kørearealer. 63. Nuancerne i Nordic ses på de tre trappetrin og spillet i murstenene.

62

63 31


Naturel og Red Sandstone Naturel Sandstone er den rødgyldne sandsten med spræl i farverne uden at være skrigende. Der er spil og glød i Naturel, når den er våd, og ro når den er tør. Naturel er perfekt tilat skabe en sydlandsk stemning på steder, hvor man ønsker at forstærke indtrykket af sol og varme. Red Sandstone har mere farvespil med røde, pink, orange, hvide og cerise nuancer.

64


65

66

64. Trappetrin og chelsea mønster i Naturel Sandstone. 65. Chelsea mønster i Naturel Sandstone. 66. Soldaterfliser og brosten i Naturel Sandstone. 67. Chelsea mønster i Red Sandstone både ude og inde.

67 33


Beige Limestone Beige er en lys sten, som tør har et farvespil af gule, blågrønne og grålige toner. Når den er våd, bliver den endnu skarpere i farven, og det gule farvespænd folder sig ud og når helt over i orange toner. Overfladen er jævn og ret ensartet. Stenene har skårede sider og er rumlede, så de får et blødt og slidt udtryk.

68


69

71 68. Chelsea mønster i Beige Limestone og columbus mur med topsten og trappetrin i Dark Sandsone. 69. Soldaterfliser i Beige Limestone og poolkant af plank i Sand Sandstone. 70. Specialibestilt slotflise i Beige Limestone. 71. Tagterrasse med vüdt chelsea mønster i Beige Limestone.

70 35


Cathedral Limestone Cathedral er en elegant grå sandsten, der fremstår meget ensartet med et lille farvespil fra grå til gråbrun, alt efter om den er tør eller våd. Den er skåret og rumlet og pga. af dens jævnhed oplagt at bruge både indenfor og udendørs. Denne eksklusive sten laves i særligt udvalgte formater, men passer til gengæld godt til mange af vores andre farver.

72

73

72. Kvadratfliser med en kant af chaussésten i Cathedral Limestone. 73. Plank og lange klinker i Cathedral Limestone. 74. Plank og lange klinker i Cathedral Limestone. Begge med skårede sider, så stenene ligger tæt med en smal fast fuge.

74 36


76 75. Sti af chaussésten i Harlekin Mix, der efter bestilling er håndpakket i en grå farveblanding, der matcher bygningen. 76. Mahogni Sandstone belægning med kant af chaussésten i Harlekin Mix, der er håndpakket i tilpasset farveblanding. 77. Chelsea mønster i Olive Sandstone og classic fliser i Harlekin Mix, der efter bestilling er håndpakket i en farverig blanding med bl.a. Black Limestone.

75

Harlekin Mix Harlekin mix laver vi på bestilling, da farvekombinationen kan varieres efter dine ønsker. Harlekin kan være den fine bort på en belægning eller et spændende indgangsparti, og kan mixes så det passer i farvedominans og overflader, til den belægning den skal støde op til. Farvespillet kan laves i alle materialer, men er mest populært i de mindre sten som chaussésten, brosten, de lange klinker og diverse murmaterialer.

77


Velkommen til vores udstillinger Vi står klar til at hjæpe og inspirere dig. I Sorø finder du en helt unik udstilling på 3000 m2 med 12 forskellige haverum, der viser vores brede udvalg af farver og produkter. Udstillingshaverne giver dig muligheden for at opleve de mange forskellige muligheder og stemninger, der kan skabes med sandsten, hvad enten du søger inspiration til terrassen, stier, indkørslen, mure, trapper eller andet. Her vil du kunne få professionel vejledning og prøver med hjem. Er Sorø for langt væk, kan du se på vores hjemmeside, sandstone.dk, om nogen af vores ubemandede udstillingshaver er tættere på.

78


79

80

82 78. Chelsea mønster og sidde kuber på 45x45x45 cm i Olive Sandstone. Stonewall i Nordic med en topsten af columbus mursten i Dark Sandstone. 79. Chelsea mønster med kant af brosten i Sahara Sandstone. 80. Under pergolaen af Platantræer ligger der chelsea mønster i Beige Limestone. 81. Skiltet i indkørslen til udstillingshaverne i Sorø er en stor stenblok i Olive Sandstone.

81

82. Chelsea mønsteret i Rust Limestone er skåret, så belægningen er ellipseformet.

39


83

84

85

86 40


87 83. Rundt om spejlbassinet ligger der soldaterfliser i Naturel Sandstone. 84. Chelsea mønster i Grey Sandstone.

Udstillingshaver flere steder i landet. Se på SANDSTONE.DK hvilken udstilling der er nærmest dig

85. The sunken garden er lavet udelukkende i Black Limestone, hvor der er brugt chelsea mønster, trappetrin, murblokke og topsten. 86. Soldaterfliser, kuber i forskellige størrelser og rumlede brosten i finsorteringen Sand Sandstone. 87. Chelsea mønster i Dark Sandstone.

41


‘‘ Der er mange gode grunde til at vælge sandsten fra Sandstone ApS

Stort udvalg af terrassefliser fra

299 kr./m

2

Stort sortiment i 14 stenfarver • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • 42

Chelsea mønster Soldaterfliser Slotfliser Plank Brudfliser Chaussésten Brosten Rumlede brosten Mursten Columbus mursten Stonewall Bordursten Kantsten Trappetrin Repos trin Topsten Lange klinker Cirkelterrasser Kuber Specialsten


Kontakt os Kontor og lager Nyrupvej 47 4180 Sorø Hovedudstilling Nyrupvej 70 4180 Sorø

Besøg hovedudstillingen og få inspiration og rådgivning eller besøg udstillingerne i Nordsjælland, Fyn eller Jylland

KVALITET • Hårde stærke sandsten, frostsikre og CE-mærkede. • Testet efter danske og europæiske kvalitets standarter.

FAQ - se mere på web

ANLÆG & PLEJE • Stenene lægges på grus som andre fliser. • Lette at vedligeholde, tåler bl.a. salt og højtryksvask. LEVERING • Hurtig levering i hele Danmark. • 35.000 m2 på lager midt på Sjælland. CSR • Forsvarlig produktion, bæredygtige produkter. • Transport med begrænset CO2 forbrug.

Du kan trygt handle med os

Sandstone blev grundlagt i 1994, blev ApS i 2011 og er vokset støt med høj kreditværdighed igennem flere år.

Vi har engagerede og dygtige medarbejdere, der gør deres bedste for at hjælpe dig med dit haveprojekt.

Certifikater & Samarbejdspartnere

43