Page 1

Katalog

20 1 7

est från SouthW

n e n o i t k e l l o k t r o Späxer v STEGET FÖRE I HÅLLBARHETSARBETE Nu sätter vi nya tuffa mål

VÄLKOMMEN TILLÖKNING Praktiska och sköna byxor kompletterar sortimentet


NYTT, SPORTIGT OCH HÅLLBART VÄLKOMMEN till South West 2017

och vår nya katalog. Här hittar du

allt vad företaget behöver i alla

väder. Det är framför allt fyra nyheter som vi vill göra dig uppmärksam på. Tre av nyheterna gäller sortimentet. Det handlar om en

vidareutveckling av vårt populära

Mix Concept, en utökning av vår

sportiga kollektion och några efter-

längtade nykomlingar: nämligen byxor!

Det fjärde som vi vill lyfta fram är

vårt CSR-arbete, alltså det vi gör för miljön och för hälsa, rättvisa

och säkerhet för alla som jobbar

med att producera våra plagg. Här

har vi länge legat ett steg före, och

nu sätter vi nya tuffa mål.

Vi hoppas att katalogen och vår

webbshop blir till hjälp i din var-

dag och att 2017 blir ett år av fram-

gång och goda aff ärer.

Jonas Cedås, VD Sandryds

2

SOUTH WEST


4

S

S

8

10

S

NU HÖJER VI RIBBAN I VÅRT CSR-ARBETE

S

14

S

34 PIKÉ

S

50 COLLEGE

S

64 STICKAT

S

70

SOUTH WEST ONLINE

MIXA OCH MATCHA DITT FÖRETAGS IDENTITET

T-SHIRTS

SPORT

S

84 FLEECE

S

96 JACKOR

S

116

S

124 UNDERSTÄLL

S

130 ACCESSOARER

S

136 JUNIOR

BYXOR

116

S

OEKO-TEX® Certifieringen är intyg på att produkten inte innehåller kemikalier i halter som är hälsoskadliga.

FAIRTRADE COTTON Certifi ering som bidrar till förbättrade arbetsvillkor för odlare och anställda.

GOTS Global Organic Textile Standard, internationell miljöcertifi ering av ekologiskt odlad naturfi ber.

Nu satsar vi stort på byxor. Det är praktiska modeller, från lättare, stretchiga byxor för rörelsefrihet och komfort på jobbet till oömma skalbyxor som står emot vatten och vind.

SUSTAINABLE CHOICE Producerat med hänsyn till miljön i alla led av produktionen.

2017

3


HÅLLBARHET handlar om

ANSVAR Hållbarhet är en kärnfråga hos oss på Sandryds. Det har vi jobbat aktivt med i många år och etablerat oss som en föregångare i branschen. Möt Erica Persson, eldsjäl i hållbarhetsfrågor och ansvarig för inköp och CSR på Sandryds.

4

SOUTH WEST


2017

5


Erica ägnar mycket tid åt att besöka fabrikerna i Asien, där våra plagg tillverkas.

– Hela vår bransch står inför stora utmaningar, säger Erica Persson. Världens behov av textilier kommer att öka från dagens 90 miljoner ton per år till 240 miljoner ton år 2050. Men redan idag har nytillverkning nått sitt tak, med den belastning både på människor och miljö det innebär. – Det krävs krafttag. Och det är bråttom, säger Erica. Därför har vi nu formulerat tre tuffa kvantitativa mål som dessutom har kort tidplan:

1.

2.

3.

Senast år 2020 vill vi kunna informera våra kunder om alla våra produkters sociala och miljömässiga påverkan ur ett livscykelperspektiv. Senast 2020 vill vi att 50% av våra produkter består av certifierat och/ eller återvunnet material. Alla våra leverantörer ska vara hållbarhetsreviderade och uppnått godkänd status senast 2019.

OEKO-TEX ® Certifieringen är intyg på att produkten inte innehåller kemikalier i halter som är hälsoskadliga.

6

SOUTH WEST

– Allt detta innebär att du som kund hos Sandryds ska kunna se exakt vilket CO2-avtryck som produkten bidragit till, hur stor del av materialet som är ekologiskt, återvunnet och/ eller certifierat och hur arbetsförhållandena hos producenten ser ut. – De flesta plaggen i South Westkollektionen tillverkas i Bangladesh. Vi har kontor i Dhaka med folk som följer upp verksamheten på plats och skickar rapporter varje vecka. Men jag besöker själv fabrikerna regelbundet. Det är mitt jobb att se till att vi tar vårt ansvar längs hela värdekedjan. – Både jag själv och medarbetarna känner fabrikerna och verksamheterna väl, vi har en kontinuerlig kontakt och bra rutiner för uppföljningar. Men om det handlar om en ny fabrik, ett nytt samarbete, då får man börja från början. En bra utveckling är att många

BSCI är ett initiativ som

verkar för goda arbetsvillkor i en global leverantörs kedja. Det innebär bland annat att förhindra barnarbete, betala lagstadgade minimilöner och att tillåta fackföreningar.

fabriker nuförtiden har genomgått en BSCI-revision – det var något vi fick tjata om förr i tiden. – Det är en lång checklista. Många krav som ska uppfyllas. Det handlar om lokalerna, byggnaderna: är de brandsäkra, tillförlitliga, rena? Hur är det till exempel med elinstallationer och ventilation? Och det handlar om de som jobbar där. Hur ser deras arbetsvillkor ut, löner, arbetstider, arbetsmiljö? Kan de leva på sina löner? Finns det vatten och hygienutrymmen? Har de bra skyddsutrustning, handskar, masker? – Det här är viktigt för oss. Vi har ett ansvar – ekonomiskt, socialt och miljömässigt. När vi och våra produkter bidrar till en hållbar utveckling kan vi också hjälpa våra kunder, och i sin tur kundernas kunder, att bidra. Vi tänker driva den här utvecklingen. Och nu tar vi nästa steg.

SUSTAINABLE CHOICE är vår egen symbol som hjälper våra kunder att enkelt göra ett hållbart val. Med symbolen märker vi de plagg som vi har producerat i hållbara material och med minsta möjliga miljöpåverkan – från fiberframställning till färdig produkt. Vår målsättning är att kunna sätta denna symbol på fler produkter framåt. Exempel på hållbara material som vi använder är ekologisk bomull, recycled polyester och Lifewear Bamboo.


VIKTIGA MILSTOLPAR 2016 • GOTS-certifiering av 6 modeller, från bomullsfält till vårt lager. • OEKO-TEX-certifiering av 21 plagg ur vårt bassortiment. • Bangladesh Accord for Fire and Building Safety: förbättringsarbetet fortsatte och fokus var på att träna alla arbetare i säkerhetsfrågor. • Ny modell i polyester, gjord av återvunna PET-flaskor, lanseras 2017. • Genomfört 8 BSCI-revisioner hos de 15 största leverantörerna.

UTMANINGAR INFÖR 2017 • Nya utvecklingar av hållbara material. • Projekt att minska vattenförbrukning. • Utveckling av cirkulärt perspektiv på våra plagg och vår aff är. • Utbildning i CSR-frågor. Pakistan 2,5% Turkiet 2,5%

Kina 30% Bangladesh 65%

Här tillverkas våra plagg. Fördelningen är beräknad på volym.

2017

7


SOUTH WE Lätt att handla

Vår sajt är en effektiv webbshop. Du har god överblick över sortimentet. Det är enkelt att välja och beställa. All information du behöver finns nära till hands. Sajten är responsiv – den anpassar gränssnittet automatiskt till den plattform du använder. Det fungerar lika bra på din smartphone eller läsplatta som på datorn.

Med hjälp av vårt digitala verktyg Logoappliceraren, som du hittar på vår webbplats, kan du visuellt applicera text och bild på plagg. Enkelt och användbart! 1 2 3 4 5

Surfa in på Sandryds.com, klicka på Logoappliceraren. Välj ett plagg. Ladda upp din logotyp eller skriv en valfri text. Placera den på plagget. Skala eller rotera om du vill. Spara resultatet, så att du kan dela och visa andra hur bra det blev.

Enklare än så här blir det inte.

8

SOUTH WEST

DIN

LOG

O

T

LI

R

T!

TESTA B

Prova logoappliceraren.

R

YP

Bli din egen designer!

VA

Om det är något mer du vill veta så ringer du bara. Vi är glada att få hjälpa till.

SNYGGA

S


ST ONLINE Modeller in action

Vi är aktiva i sociala medier. Följ oss på YouTube, Instagram och Facebook. Du följer oss på Instagram för att få idéer och inspiration. På Facebook får du vara med oss i vår vardag och se vad vi har för oss.

På nätet kan du se många av våra plagg på film! Du hittar filmerna

både på sajten sandryds.com och på vår YouTube-kanal @Sandryds.

Filmen visar plaggens design, passform och detaljer tydligare. På

sajten finns också många fler bilder på plaggen, bland annat så att du kan se dem även bakifrån och från sidan.

2017

9


Make your perfect match Med vårt Mix Concept kan du enkelt skapa en outfit som känns skräddarsydd för ditt företags identitet. För era event, konferenser och teambuilding. Och med mängder av färgkombinationer kan du enkelt matcha företagets logotyp och färgpalett. Välj mellan sex olika jackor, två västar och två fleecetröjor i flera färger. Komplettera med praktiska byxor. Låt sedan väder, funktion, komfort och personlig stil styra din kombination. Plaggen kan användas ihop eller individuellt vilket ger stor flexibilitet för olika säsonger och behov. Lättviktsjacka, väst eller fleece fäster du enkelt i skaljackan eller parkan. De smala dunkanalerna ger en figurnära passform så att plaggen fungerar perfekt som foder.

Med många lager och smarta material håller du dessutom värmen, samtidigt som plaggen andas och släpper ut fukt. Färgerna är framtagna för att fungera tillsammans och ger dig möjlighet att skapa både moderna och personliga kombinationer som stärker ditt varumärke. Varmt och bekvämt med egen unik stil. Det är vad vårt Mix Concept handlar om. På nästa uppslag kan du se vilka plagg som ingår i konceptet. >>

Så här gör du:

1.

Välj en tålig skaljacka eller parka.

2.

Lägg till en bekväm lättviktsjacka, väst eller fleece.

3.

Vips så har du en personlig outfit.

Snygga detaljer. Våra lättviktsjackor och västar levereras med svarta zipperpullers. Till det får du en extra påse med fem dragkedje-pullers i plaggets färg (gäller ej svarta plagg). Med dem kan du skapa färgkontraster som ger din oufit en helt egen touch. Samtliga pullers passar på alla dragkedjor.

10

SOUTH WEST


2017

11


MIXA MED ALMA

730 ZIP PULLERS

Här är alla delarna på damsidan i vårt Mix Concept. Lätt att kombinera till en outfit som passar företagsidentiteten. Nu ingår även byxor i konceptet – och fleece i fem färger.

12

635 ALMA SKALJACKA

623 ALMA PARKAS

910 ALMA SKALBYXA

633 ALMA LÄTTVIKTSJACKA

634 ALMA LÄTTVIKTSVÄST

425 ALMA ZIP IN FLEECE

SOUTH WEST


730 ZIP PULLERS

MIXA MED AMES

Här är herrmodellerna som ingår. Sätt ihop en outfit som matchar företagets färger. Nytt för i år är fleece i fyra färger och byxor, vilket ökar kombinationsmöjligheterna.

632 AMES SKALJACKA

622 AMES PARKAS

909 AMES SKALBYXA

630 AMES LÄTTVIKTSJACKA

631 AMES LÄTTVIKTSVÄST

424 AMES ZIP IN FLEECE

2017

13


T-S H I RTS 120 Basic Tee (28 navy).

T-SHIRTS South West har t-shirts i mängder av modeller, passformer och storlekar. Plus bra miljöval i ekologisk och Fairtrade-certifierad bomull. Här kan alla hitta sin favorit – storsäljaren finns i upp till 30 olika färger.

2017

15


SOUTH WEST

106 Kings (27 blue).


T-S H I RTS

106 KINGS

CA.PRIS 55:-

Klassisk t-shirtmodell. Single jersey i kammad bomull. Modellen har elastan i halsribben för ökad hållfasthet. Material: 100% bomull. Färg 98 är 65% polyester, 35% bomull. Färg 93 är 95% bomull, 5% viskos. Vikt: 155 g/m². Storlekar: 60–80–100–120–140–160, S–M–L–XL–XXL–3XL. 4XL–5XL endast i färgerna 28, 93 och 99. Tvättråd: 60°

JR JUNIOR SIZES

01 white

48 orange

65 red

24 light royal

25 royal

50 light olive

66 dark red

26 french blue

51 lime

68 wine

52 light green

77 dark lilac

109 CARCOSA

27 blue

55 green

28 navy

56 bright green

81 aqua

92 ash

32 khaki

57 olive

93 grey melange

43 spicy orange

58 dark green

95 grey

44 blazing yellow

45 yellow

59 light petrol

62 cerise

98 dark grey

99 black

CA.PRIS 85:-

T-shirt i single jersey, kammad bomull med bandad halskrage. Material: 100% bomull. Vikt: 180 g/m². Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 60°

01 white

25 royal

28 navy

65 red

81 aqua

95 grey

99 black

2017

17


102 Delray (93 grey melanve), 103 Venice (65 red).


T-S H I RTS CA.PRIS 55:-

102 DELRAY

T-shirt i silikontvättad single jersey. Figurnära modell med bandad halskrage. Material: 100% bomull. Färg 93 är 95% bomull, 5% viskos. Vikt: 155 g/m² Storlekar: S–M–L–XL–XXL (3XL endast i färgerna 01 och 99). Tvättråd: 60° SLIM FIT

01 white

25 royal

27 blue

28 navy

44 blazing yellow

45 yellow

48 orange

56 bright green 57 olive

62 cerise

65 red

66 dark red

93 grey melange

99 black

51 lime

CA.PRIS 55:-

103 VENICE

T-shirt i silikontvättad single jersey. Figurnära dampassform med bandad halskrage.

01 white

24 light royal

25 royal

27 blue

28 navy

44 blazing yellow

45 yellow

48 orange

51 lime

55 green

56 bright green

62 cerise

65 red

66 dark red

81 aqua

93 grey melange

99 black

103 Venice (44 blazing yellow).

Material: 100% bomull. Färg 93 är 95% bomull, 5% viskos. Vikt: 155 g/m² Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 60°

2017

19


120 BASIC TEE

CA.PRIS 36:-

Prisvärd t-shirt i 100% bomull med ribbad halsringning. Ett bra basplagg. Material: 100% bomull. Vikt: 140 g/m² Storlekar: 120–140–160–S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 60°

120 Basic Tee (28 navy).

JR JUNIOR SIZES

111 OHIO

CA.PRIS 89:-

T-shirt med med sportig framtoning. Kontrastfärg i hals och ärmribb. Material: 100% bomull. Vikt: 155 g/m². Storlekar: 80–100–120–140–160 finns i färgerna 24 och 45, S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 60°

JR JUNIOR SIZES

01 white/ navy

20

24 lt.royal/ yellow

SOUTH WEST

28 navy/ white

45 yellow/ lt.royal

01 white

28 navy

99 black


2017

111 Ohio (28 navy/white).

T-S H I RTS


121 Mackay (99 black).

121 MACKAY

CA.PRIS 109:-

T-shirt i slubgarn som ger en fin struktur på plagget. Försedd med uppvik på ärmen och en lite djupare halsringning. Transfertryck i nacken och en snygg bröstficka. Material: 100% bomull. Vikt: 160 g/m². Storlekar: S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

01 white

22

18 smaragd

27 blue

SOUTH WEST

62 cerise

64 bright red

86 indigo

99 black


T-S H I RTS 122 Mary (62 cerise).

122 MARY

CA.PRIS 109:-

T-shirt med dampassform i slubgarn, som ger en fin struktur på plagget. Försedd med uppvik på ärmen och en lite djupare halsringning. Transfertryck i nacken och en snygg bröstficka. Material: 100% bomull. Vikt: 160 g/m². Storlekar: S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

01 white

18 smaragd

27 blue

62 cerise

64 bright red

86 indigo

99 black

2017

23


24

SOUTH WEST

131 Melia (68 wine melange), 130 Mel (88 indigo melange).


T-S H I RTS CA.PRIS 109:-

130 MEL

Rundhalsad melange t-shirt tillverkad i 60% ekologisk bomull. Dekorativ bröstficka samt en broderad text i höger nederkant. Material: 60% ekologisk bomull, 40% polyester. Vikt: 160 g/m² Storlekar: S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 40°

NYHET

57 olive melange

68 wine melange

88 indigo melange

131 MELIA

CA.PRIS 109:-

Rundhalsad melange t-shirt i dampassform, tillverkad i 60% ekologisk bomull. Dekorativ bröstficka samt en broderad text i höger nederkant. Material: 60% ekologisk bomull, 40% polyester. Vikt: 160 g/m² Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

NYHET

57 olive melange

68 wine melange

88 indigo melange

2017

25


125 SCARLET

CA.PRIS 129:-

T-shirt gjord av Fairtrade-certifierad bomull med stretch för skön passform. Snygg v-ringad hals och fin dampassform. Material: 95% ekologisk bomull Fairtrade-certifierad, 5% elastan. Färg 94 är 70% ekologisk bomull Fairtrade-certifierad, 25% viskos, 5% elastan. Vikt: 180 g/m². Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

94 medium grey melange är certifierad enligt OCS.

125 Scarlet (99 black).

NY FÄRG

124 FRISCO

CA.PRIS 129:-

T-shirt gjord av Fairtrade-certifierad bomull med stretch för skön passform. Snygg v-ringad hals. Material: 95% ekologisk bomull Fairtrade-certifierad, 5% elastan. Färg 94 är 70% ekologisk bomull Fairtrade-certifierad, 25% viskos, 5% elastan. Vikt: 180 g/m². Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

94 medium grey melange är certifierad enligt OCS.

NY FÄRG

01 white

26

86 indigo

SOUTH WEST

NY FÄRG

94 medium grey melange

99 black

01 white

62 cerise

NY FÄRG

86 indigo

NY FÄRG

94 medium grey melange

99 black


T-S H I RTS

Cerise

124 Frisco (94 medium grey melange).

124 FRISCO GOTS T-shirt / MEN

Indigo

GrĂĽmelange

2017


126 NORMAN

CA.PRIS 129:-

T-shirt gjord av Fairtrade-certifierad bomull med stretch för skön passform. Rundhals med smal ribbkant. Material: 95% ekologisk bomull Fairtrade-certifierad, 5% elastan. Färg 94 är 70% ekologisk bomull Fairtrade-certifierad, 25% viskos, 5% elastan. Vikt: 180 g/m². Storlekar: S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 40°

126 Norman ( 01 white).

94 medium grey melange är certifierad enligt OCS.

128 NORA

CA.PRIS 129:-

T-shirt gjord av Fairtrade-certifierad bomull med stretch för skön passform. Rundhals med smal ribbkant, fin dampassform. Material: 95% ekologisk bomull Fairtrade-certifierad, 5% elastan. Färg 94 är 70% ekologisk bomull Fairtrade-certifierad, 25% viskos, 5% elastan. Vikt: 180 g/m². Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

94 medium grey melange är certifierad enligt OCS.

01 white

28

62 cerise

SOUTH WEST

86 indigo

94 medium grey melange

99 black

01 white

86 indigo

94 medium grey melange

99 black


2017

128 Nora (62 cerise).

T-S H I RTS


30

SOUTH WEST

127 Leo (86 indigo), 129 Lily (01 white).


T-S H I RTS CA.PRIS 159:-

127 LEO

Långärmad t-shirt gjord av Fairtrade-certifierad bomull med stretch för skön passform. Rundhals med smal ribbkant. Material: 95% ekologisk bomull Fairtrade-certifierad, 5% elastan. Färg 94 är 70% ekologisk bomull Fairtrade-certifierad, 25% viskos, 5% elastan. Vikt: 180 g/m². Storlekar: S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 40°

94 medium grey melange är certifierad enligt OCS.

01 white

86 indigo

94 medium grey melange

99 black

129 LILY

CA.PRIS 159:-

Långärmad t-shirt gjord av Fairtrade-certifierad bomull med stretch för skön passform. Rundhals med smal ribbkant, fin dampassform. Material: 95% ekologisk bomull Fairtrade-certifierad, 5% elastan. Färg 94 är 70% ekologisk bomull Fairtrade-certifierad, 25% viskos, 5% elastan. Vikt: 180 g/m². Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

94 medium grey melange är certifierad enligt OCS.

01 white

62 cerise

86 indigo

94 medium grey melange

99 black

2017

31


112 Greenfi eld (01 white).

112 GREENFIELD

CA.PRIS 99:-

T-shirt i 100% certifierad ekologisk bomull med sidosömmar, nackband och ribb i halsen. Material: 100% bomull. Vikt: 160 g/m². Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

01 white

32

65 red

SOUTH WEST

99 black


T-S H I RTS 113 Greenville (65 red).

113 GREENVILLE

CA.PRIS 99:-

T-shirt i 100% certifi erad ekologisk bomull med sidosömmar, nackband, ribb i halsen och dampassform. Material: 100% bomull. Vikt: 160 g/m². Storlekar: XS–S–M–L–XL. Tvättråd: 40°

01 white

65 red

99 black

2017

33


34

SOUTH WEST


PI K É 315 Marion (65 red).

PIKÉ Pikétröja, det är snyggt men ledigt för alla tillfällen – passar lika bra till kavaj som på stranden. Välj bland många modeller, färger och dekorativa detaljer. Här finns allt från pikéer i certifierad bomull till sköna funktionspikéer.

2017

35


320 CRICKET

CA.PRIS 279:-

Piké i double lacoste stickning för en skön känsla och bra passform. Vävd krage och kragstånd. Metallknappar och fina detaljer på knappslån. Nit i nederkant vid slits. Kantband i nacke och sprund.

320 Cricket (99 black).

Material: 95% bomull, 5% elastan. Vikt: 230 g/m² Storlekar: S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 40°

321 CELIA

CA.PRIS 279:-

Piké med dampassform, gjord i double lacoste stickning för en skön känsla och bra passform. Vävd krage och kragstånd. Metallknappar och fina detaljer på knappslån som dessutom är lite längre för kvinnligare look. Nit i nederkant vid slits. Kantband i nacke och sprund. Material: 95% bomull, 5% elastan. Vikt: 230 g/m² Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

01 white

36

14 cobalt

SOUTH WEST

28 navy

65 red

99 black

01 white

14 cobalt

28 navy

65 red

99 black


321 Celia (99 black).

PI K É


315 Marion (97 graphite/grey), 314 Morris (50 light olive/lime).

315 MARION

CA.PRIS 219:-

Piké med dampassform. Dekorativt band i nacke och sprund. Halvmånesöm i nacken. Längre knappslå för kvinnligare look. Knappslån har vita knappar och en fiskbensmönstrad insida i avvikande färg samt en diskret brodyr som går ton-i-ton. Brodyr i avvikande färg ovanför sprund. Material: 95% bomull, 5% elastan. Vikt: 200 g/m². Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

38

01 white/ grey

14 cobalt/ navy

28 navy/ white

65 red/ black

81 aqua/ white

97 graphite/ grey

SOUTH WEST

47 dark orange/ 50 light olive/ grey lime

99 black/ red

56 br. green/ navy

62 cerise/ grey


PI K É

314 MORRIS

CA.PRIS 219:-

Piké med dekorativt band i nacke och sprund. Halvmånesöm i nacken. Knappslån har vita knappar och en fiskbensmönstrad insida i avvikande färg samt en diskret brodyr som går ton-i-ton. Brodyr i avvikande färg ovanför sprund. Material: 100% bomull. Vikt: 220 g/m². Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 40°

01 white/ grey

14 cobalt/ navy

65 red/ black

81 aqua/ white

28 navy/ 47 dark orange/ 50 light olive/ 56 br. green/ white grey lime navy

97 graphite/ grey

62 cerise/ grey

99 black/ red

2017

39


334 MORRIS ENFÄRGAD

CA.PRIS 219:-

Piké med dekorativt band i nacke och sprund. Halvmånesöm i nacken. Knappslån har knappar som går ton i ton, fiskbensmönstrad insida samt diskret brodyr ovanför sprund.

334 Morris enfärgad (01 white).

Material: 100% bomull. Vikt: 220 g/m² Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL–3XL–4XL. Tvättråd: 40°

335 MARION ENFÄRGAD DAM

CA.PRIS 219:-

Piké med dampassform. Dekorativt band i nacke och sprund. Halvmånesöm i nacken. Längre knappslå för kvinnligare look. Knappslån har knappar som går ton i ton, fiskbensmönstrad insida samt diskret brodyr ovanför sprund. Material: 95% bomull, 5% elastan. Vikt: 200 g/m² Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

01 white

40

28 navy

SOUTH WEST

99 black

01 white

28 navy

99 black


2017

335 Marion enfärgad dam (28 navy).

PI K É


354 WALES

CA.PRIS 379:-

Klassisk rugbymodell i heavy jersey. Krage och manschett i twilltyg. Avvikande färg på insida knappslå och sprund vid ärmslut. Armbågspatchar med flatlookstickningar i kontrastfärg. Vävd etikett i nederkant vid sprund.

354 Wales (30 navy/white).

Material: 100% bomull. Vikt: 310 g/m² Storlekar: S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 40°

336 MORRIS RAND

CA.PRIS 239:-

Randig piké med dekorativt band i nacke och sprund. Halvmånesöm i nacken. Knappslån har vita knappar och en fiskbensmönstrad insida samt diskret brodyr. Brodyr ovanför sprund. Material: 100% bomull. Vikt: 220 g/m². Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 40°

27 blue/ navy

42

30 navy/ white stripe

SOUTH WEST

64 red/ navy

84 aqua/ white stripe

28 navy

30 navy/ white

64 red/ navy

99 black


2017

43

336 Morris rand (27 blue/navy).

PI K É


330 CORONADO

CA.PRIS 139:-

Piké med knappslå och knappar som går ton i ton. Sprund i sidan. Material: 100% bomull. Färg 94 är 75% bomull, 25% viskos. Vikt: 190 g/m² Storlekar: 120–140–160–XS–S–M–L–XL–XXL–3XL. 4XL endast i färgerna 01, 28 och 99. Tvättråd: 40°

328 CORONITA

CA.PRIS 139:-

Piké med dampassform. Längre knappslå för kvinnligare look och knappar som går ton i ton. Sprund i sidan. Material: 100% bomull. Färg 94 är 75% bomull, 25% viskos. Vikt: 190 g/m² Storlekar: S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

JR JUNIOR SIZES

01 white

25 royal

56 bright green 62 cerise

27 blue

28 navy

45 yellow

48 orange

51 lime

01 white

25 royal

27 blue

28 navy

45 yellow

48 orange

65 red

81 aqua

94 medium grey melange

95 grey

99 black

56 bright green

62 cerise

65 red

81 aqua

94 medium grey melange

99 black

323 PARKER

CA.PRIS 159:-

Piké med kantband i avvikande färg i nacke och sprund. Halvmåne i nacken. Knappslå med knappar som går ton i ton. Infälld bröstficka på vänster sida. Material: 65% polyester, 35% bomull. Vikt: 200 g/m². Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 60°

01 white

44

28 navy

SOUTH WEST

99 black

51 lime


PI K É 330 Coronado (94 medium grey melange), 328 Coronita (62 cerise).

324 PATSY

CA.PRIS 159:-

Piké med dampassform. Kantband i avvikande färg i nacke och sprund. Längre knappslå för kvinnligare look och knappar som går ton i ton. Infälld bröstficka på vänster sida. Material: 65% polyester, 35% bomull. Vikt: 200 g/m². Storlekar: S–M–L–XL. Tvättråd: 60°

01 white

28 navy

99 black

2017

45


312 Riverdale (28 navy).

312 RIVERDALE

CA.PRIS 239:-

Piké i 100% Fairtrade certifierad bomull. Kontrastsöm i krage. Präglade knappar i matchande färg. 1x1 ribb i krage. Sprund i sidosöm. Material: 100% ekologisk bomull, Fairtrade certifierad. Vikt: 220 g/m² Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

01 white

46

28 navy

SOUTH WEST

65 red

99 black


PI K É 313 Roseville (01 white).

313 ROSEVILLE

CA.PRIS 239:-

Piké med dampassform, gjord i 100% Fairtrade certifierad bomull. Kontrastsöm i krage. Präglade knappar i matchande färg. 1x1 ribb i krage. Sprund i sidosöm. Material: 100% ekologisk bomull, Fairtrade certifierad. Vikt: 220 g/m² Storlekar: XS–S–M–L–XL. Tvättråd: 40°

01 white

28 navy

65 red

99 black

2017

47


347 Somerton (43 spicy orange).

347 SOMERTON

CA.PRIS 199:-

Piké med mjuk skön känsla. Knappar och den undre knappslån i avvikande färg. Eyelets under ärm och som en fin detalj på nackplatta. Kantband i nacke och sprund. Silikon-logo tryckt på höger ärm. Material: 100% polyester. Vikt: 200 g/m². Storlekar: S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 40°

14 cobalt

48

28 navy

43 spicy orange

SOUTH WEST

53 lime

65 red

99 black


PI K É 348 Sandy (14 cobalt).

348 SANDY

CA.PRIS 199:-

Piké i dampassform mjuk och skön känsla. Knappar och den undre knappslån i avvikande färg. Lite längre knappslå för kvinnligare look. Eyelets under ärm och som en fin detalj på nackplatta. Kantband i nacke och sprund. Silikon-logo tryckt på höger ärm. Material: 100% polyester. Vikt: 200 g/m². Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

14 cobalt

28 navy

43 spicy orange

53 lime

65 red

99 black

2017

49


50

SOUTH WEST


CO L L EG E

201 Brooks (25 royal).

COLLEGE College i massor av varianter: mjukt eller stretchigt, huva eller rundhals, dragkedja eller inte. Klassiskt sportigt eller mer elegant och moderiktigt. Tål tuffa tag och passar för all profilering du kan tänka dig.

2017

51


SOUTH WEST

233 Georgia (81 aqua).


CA.PRIS 329:-

233 GEORGIA

Collegejacka med dampassform. Dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Elastisk mudd i nederkant och vid ärmslut.

CO L L EG E

Material: 80% bomull, 20% polyester. Färg 93 är 75% bomull, 20% polyester och 5% viskos. Vikt: 315 g/m². Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

01 white

28 navy

62 cerise

65 red

81 aqua

202 TABER

93 grey melange

99 black

CA.PRIS 299:-

203 PARRY

CA.PRIS 329:-

Collegetröja med flatlocksömmar och dubbelt tyglager i huvan och genomgående ficka på magen.

Collegejacka med dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Elastisk mudd i nederkant och vid ärmslut.

Material: 80% bomull, 20% polyester. Färg 93 är 75% bomull, 20% polyester och 5% viskos. Vikt: 315 g/m² Storlekar: 120–140–160–XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

Material: 80% bomull, 20% polyester. Färg 93 är 75% bomull, 20% polyester och 5% viskos. Vikt: 315 g/m² Storlekar: 120–140–160–XS–S–M–L–XL–XXL–3XL. Storlek 120 finns endast utan snörning i luvan. Tvättråd: 40°

JR JUNIOR SIZES JR JUNIOR SIZES

01 white

25 royal

28 navy

65 red

93 grey melange

99 black

01 white

28 navy

62 cerise

65 red

81 aqua

93 grey melange

99 black

2017

53


CA.PRIS 329:-

231 DENVER

Collegejacka med hel dragkedja. Borstad insida och raglanärm. Elastisk mudd i krage, ärmslut och nederkant. Dekorativa stickningar runt frontfickor och mudd. Material: 80% bomull, 20% polyester. Färg 88 är 60% bomull, 40% polyester. Färg 93 är 75% bomull, 20% polyester och 5% viskos. Vikt: 315 g/m². Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

01 white

28 navy

65 red

88 bluemelange

93 grey melange

204 STEWART

99 black

CA.PRIS 299:-

Collegetröja med ståkrage och kort dragkedja i halsen. Elastisk mudd i nederkant och ärmslut. Material: 80% bomull, 20% polyester. Färg 93 är 75% bomull, 20% polyester och 5% viskos. Vikt: 315 g/m² Storlekar: 120–140–160–S–M–L–XL–XXL. 3XL och 4XL endast i färgerna 28 och 99. Tvättråd: 40°

232 SAVANNAH

CA.PRIS 329:-

Collegejacka med hel dragkedja i fin dampassform. Borstad insida och raglanärm. Elastisk mudd i krage, ärmslut och nederkant. Dekorativa stickningar runt frontfickor och mudd. Material: 80% bomull, 20% polyester. Färg 88 är 60% bomull, 40% polyester. Färg 93 är 75% bomull, 20% polyester och 5% viskos. Vikt: 315 g/m² Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

JR JUNIOR SIZES

01 white

54

25 royal

SOUTH WEST

28 navy

65 red

93 grey melange

99 black

01 white

28 navy

65 red

88 blue melange

93 grey melange

99 black


2017

231 Denver (88 blue melange).

CO L L EG E


SOUTH WEST

03035 Sweatshirt rundhals (93 grey melange).


CA.PRIS 159:-

03035 SWEATSHIRT RUNDHALS Rundhalsad collegetröja i basmodell med borstad insida för mjuk känsla.

CO L L EG E

Material: 60% bomull, 40% polyester. Vikt: 280 g/m². Storlekar: S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

28 navy

93 grey melange

99 black

201 BROOKS

CA.PRIS 239:-

205 JASPER

CA.PRIS 239:-

Rundhalsad collegetröja med flatlocksömmar, borstad insida och elastan i halsribb för ökad hållfasthet.

Collegebyxa i klassisk basmodell. Resår i benavslut, dragsko i midjan och två sidofickor.

Material: 80% bomull, 20% polyester. Färg 93 är 75% bomull, 20% polyester och 5% viskos. Vikt: 315 g/m² Storlekar: 120–140–160–XS–S–M–L–XL–XXL. 3XL–4XL–5XL endast i färgerna 28 och 99. Tvättråd: 40°

Material: 80% bomull, 20% polyester. Färg 93 är 75% bomull, 20% polyester och 5% viskos. Vikt: 315 g/m² Storlekar: 120–140–160–XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

JR JUNIOR SIZES JR JUNIOR SIZES

01 white

25 royal

28 navy

65 red

93 grey melange

99 black

28 navy

93 grey melange

99 black

2017

57


CA.PRIS 489:-

220 NELSON

Collegejacka i stretchig kvalitet med hel dragkedja och ståkrage. Fickor i sidan med meshdetalj i kontrastfärg. Bröstficka med dragkedja. Dragkedjorna har kontrastfärg på tapen och matchande kläppar. Litet logotryck på ryggok.

220 Nelson (97 graphite).

Material: 92% bomull, 8% elastan. Vikt: 280 g/m² Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 40°

221 NELLY

CA.PRIS 489:-

Collegejacka med dampassform i stretchig kvalitet med hel dragkedja och ståkrage. Fickor i sidan med meshdetalj i kontrastfärg. Bröstficka med dragkedja. Dragkedjorna har kontrastfärg på tapen och matchande kläppar. Litet logotryck på ryggok. Material: 92% bomull, 8% elastan. Vikt: 280 g/m². Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

28 navy

58

50 olive

SOUTH WEST

97 graphite

99 black

28 navy

50 olive

97 graphite

99 black


2017

221 Nelly (28 navy).

CO L L EG E


CA.PRIS 489:-

210 MADISON

Collegejacka i stretchig kvalitet. Sidfickor och bröstficka med dragkedja i avvikande färg. Präglade logo-kläppar. Huva med hög hals och dragsko för att lätt kunna justera passformen. Material: 92% bomull, 8% elastan. Färg 94 är 67% bomull, 25% viskos, 8% elastan. Vikt: 280 g/m². Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 40°

48 orange

56 bright green

85 bright blue

94 medium grey melange

99 black

211 Mia (01 white), 213 Randy (94 medium grey melange), 210 Madison (94 medium grey melange), 212 Ripley (99 black).

01 white

SOUTH WEST


CA.PRIS 489:-

211 MIA

Collegejacka i stretchig kvalitet med dampassform. Sidfickor och bröstficka med dragkedja i avvikande färg. Präglade logo-kläppar. Huva med hög hals och dragsko för att lätt kunna justera passformen.

CO L L EG E

Material: 92% bomull, 8% elastan. Färg 94 är 67% bomull, 25% viskos, 8% elastan. Vikt: 280 g/m². Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

01 white

48 orange

212 RIPLEY

56 bright green

85 bright blue

94 medium grey melange

99 black

CA.PRIS 299:-

213 RANDY

CA.PRIS 299:-

Collegebyxa med sidofickor och bred midjemudd med dragsko. Fina logo eyelets. Bakficka med dragkedja och tryck i avvikande färg. Präglad logo-kläpp på dragkedjan.

Collegebyxa med dampassform. Sidofickor och bred midjemudd med dragsko. Fina logo eyelets. Bakficka med dragkedja och tryck i avvikande färg. Präglad logo-kläpp på dragkedjan.

Material: 92% bomull, 8% elastan. Färg 94 är 67% bomull, 25% viskos, 8% elastan. Vikt: 280 g/m². Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

Material: 92% bomull, 8% elastan. Färg 94 är 67% bomull, 25% viskos, 8% elastan. Vikt: 280 g/m². Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

94 medium grey melange

99 black

94 medium grey melange

99 black

2017

61


SOUTH WEST

235 Aurora (65 red).


CA.PRIS 479:-

235 AURORA

Exklusiv collegetröja med dampassform och fina detaljer. Tröjan har en peachad yta som ger en mjuk och skön känsla. Huvan har dubbla tyglager, med innertyg i kontrastfärg, samt ett kantband med dekorsöm. Snygg logoapplikation i filt på höger ficka. Metalldragkedja i matt silver.

CO L L EG E

Material: 80% bomull, 20% polyester. Vikt: 350 g/m². Storlekar: XS–S–M–L–XL. Tvättråd: 40°

28 navy/grey

65 red/grey

99 black/grey

234 ASPEN

CA.PRIS 479:-

Exklusiv collegetröja med fina detaljer. Tröjan har en peachad yta som ger en mjuk och skön känsla. Huvan har dubbla tyglager, med innertyg i kontrastfärg, samt ett kantband med dekorsöm. Snygg logoapplikation i filt på höger ficka. Metalldragkedja i matt silver.

234 Aspen (99 black/grey).

Material: 80% bomull, 20% polyester. Vikt: 350 g/m² Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

28 navy/grey

65 red/grey

99 black/grey

2017

63


64

SOUTH WEST


Tidlös kollektion av klassiska modeller i skön och lättskött bomull. Stickat gör dig välklädd i de flesta situationer. Förädla med vävt märke eller brodyr och exponera ditt varumärke snyggt.

STI C K AT

510 Fitzroy (67 red melange).

STICKAT

2017

65


510 FITZROY

CA.PRIS 429:-

Finstickad, rundhalsad tröja med ribbad ringning. Dekorativa flatlockstickningar vid halsringningen och piping i axelsömmar. Armbågspatchar med kontraststickning. Tab i läderimitation i nederkant. Material: 100% bomull. Storlekar: S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 40°

67 red melange

88 bluemelange

94 medium grey melange

99 black melange

506 JAMES

CA.PRIS 429:-

Finstickad tröja med v-ringad, ribbad halskant. Nederkant och ärmslut i 2x2 ribb med elastan som håller passformen. Material: 100% bomull. Storlekar: S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 40°

14 cobalt

66

56 bright green 80 dark navy

SOUTH WEST

98 dark grey melange

99 black

507 CORAL

CA.PRIS 429:-

Finstickad tröja med dampassform. V-ringad, ribbad halskant. Nederkant och ärmslut i 2x2 ribb med elastan som håller passformen. Tröjan har ett dekorativt nackband i satäng. Material: 98% bomull, 2% elastan. Storlekar: S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

14 cobalt

80 dark navy

98 dark grey melange

99 black


2017

506 James (80 dark navy), 507 Coral (98 dark grey melange).

STI C K AT


CA.PRIS 379:-

505 FRASER

Finstickad v-ringad cardigan med melangefärgade knappar ton-i-ton. Nederkant och ärmslut i 2x2 ribb med elastan som håller passformen.

505 Fraser (93 grey melange).

Material: 100% bomull. Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

508 COHEN

CA.PRIS 429:-

Finstickad tröja med stickad ståkrage i 2x2 ribb. Matchande knappar med präglad logo. Nederkant och ärmslut i 2x2 ribb med elastan som håller passformen. Armbågspatchar med kontraststickning. Tab i läderimitation i nederkant. Material: 100% bomull. Storlekar: S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 40°

88 bluemelange

68

98 dark greymelange

SOUTH WEST

99 black

28 navy

93 grey melange

98 dark grey melange

99 black


STI C K AT 509 Flora (98 dark grey melange).

509 FLORA

CA.PRIS 429:-

Finstickad v-ringad cardigan med dampassform. Melangefärgade knappar ton-i-ton. Nederkant och ärmslut i 2x2 ribb. Dekorativt nackband i satäng och tab i läderimitation i nederkant. Material: 98% bomull, 2% elastan. Storlekar: S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

28 navy

98 dark grey melange

99 black

2017

69


70

SOUTH WEST


Företagshälsovården har blivit en folkrörelse. Det är smart: välmående medarbetare gör ett bättre jobb. Ta hjälp av South West! Funktionsplagg i hög kvalitet gör friskvården ännu friskare i föreningar och på företag. S P O RT

811 Tea (62 cerice)

SPORT

2017

71


72

SOUTH WEST 801 Rex (46 fl uorecent yellow), 820 Troy (99 black).


CA.PRIS 499:-

Vindtålig träningsjacka med invävd reflextråd vid axel, rygg och ärmslut för att öka synligheten i mörker. Tvåvägsdragkedja fram med reflex. Mesh i ryggen för ventilation. Matchande zip-pullers med invävd reflextråd. Sidfickor med dragkedja. Jackan kan vikas in i sidfickan och är enkel att ta med på träningen. Material: 100% polyester. Storlekar: S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 40°

46 fluorescent yellow

99 black

803 ROX

Reflexpartier på axlarna

802 REXIA

CA.PRIS 499:-

Vindtålig träningsjacka med dampassform. Invävd reflextråd vid axel, rygg och ärmslut för att öka synligheten i mörker. Tvåvägsdragkedja fram med reflex. Mesh i ryggen för ventilation. Matchande zip-pullers med invävd reflextråd. Sidfickor med dragkedja. Jackan kan vikas in i sidfickan och är enkel att ta med på träningen. Material: 100% polyester. Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

46 fluorescent yellow

99 black

Vik ihop jackan till en nätt väska.

CA.PRIS 399:-

Unisex träningsväst med lätt padding. Invävd reflextråd för att öka synligheten i mörker. Meshpartier i sidan för ventilation. Tvåvägsdragkedja fram med reflex och ficka bak. Matchande zip-pullers med invävd reflextråd. Material: 100% polyester. Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 40°

46 fluorescent yellow

99 black

2017

73

S P O RT

801 REX


810 TED

CA.PRIS 199:-

811 TEA

CA.PRIS 199:-

Rundhalsad tränings t-shirt med meshpartier i sidor och övre del av rygg för ventilation. Reflextryck på ärmar för att öka synligheten i mörker. Ficka i vänster nederkant.

V-ringad tränings t-shirt i dampassform med meshpartier i sidor och övre del av rygg för ventilation. Reflextryck på ärmar för att öka synligheten i mörker. Ficka i vänster nederkant.

Material: 92% polyester, 8% elastan. Vikt: 170 g/m² Storlekar: S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 40°

Material: 92% polyester, 8% elastan. Vikt: 170 g/m² Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

14 cobalt

43 spicy orange

46 fluorescent yellow

94 medium grey melange

99 black

820 TROY

43 spicy orange

46 fluorescent yellow

62 cerice

94 medium grey melange

99 black

CA.PRIS 399:-

Träningstights med mesh i knäveck och vid ok bak. Resår med dragsko i midja och ficka på insida linning. Dragkedja med reflex vid benslut. Reflextryck på framsida lår samt baksida vad. Material: 92% polyester, 8% elastan. Vikt: 300 g/m² Storlekar: S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 40°

821 TESS

CA.PRIS 399:-

Träningstights i dampassform med mesh i knäveck och vid ok bak. Resår med dragsko i midja och ficka på insida linning. Dragkedja med reflex vid benslut. Reflextryck på framsida lår samt baksida vad. Material: 92% polyester, 8% elastan. Vikt: 300 g/m² Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

99 black

74

SOUTH WEST

99 black


2017

75

803 Rox (99 black), 811 Tea (62 cerice), 821 Tess (99 black). 810 Ted (94 medium grey melange), 820 Troy (99 black).

S P O RT


76

SOUTH WEST 806 Sara (99 black), 821 Tess (99 black).


CA.PRIS 399:-

806 SARA

CA.PRIS 399:-

Långärmad träningströja med meshpartier i sidor för ventilation. Reflexdragkedja i hals och reflextryck i sidor fram och mitt bak. Ficka i vänster nederkant. Zip-puller med invävd reflextråd.

Långärmad träningströja i dampassform med meshpartier i sidor för ventilation. Reflexdragkedja i hals och reflextryck i sidor fram och mitt bak. Ficka i vänster nederkant. Zip-puller med invävd reflextråd.

Material: färg 94 är 92% polyester, 8% elastan. Färg 99 är 90% polyester, 10% elastan. Vikt: färg 94 - 230 g/m², färg 99 - 200 g/m² Storlekar: S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 40°

Material: färg 94 är 92% polyester, 8% elastan. Färg 99 är 90% polyester, 10% elastan. Vikt: färg 94 - 230 g/m², färg 99 - 200 g/m² Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

94 medium grey melange

825 TIM

99 black

Reflexlogo baktill

94 medium grey melange

S P O RT

805 SAM

99 black

CA.PRIS 249:-

Träningsshorts i fyrvägsstretch för ökad komfort. Resår med dragsko i midjan. Fickor i sidan och reflextryck på sidan av benen. Material: 100% polyester. Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 40°

99 black

2017

77


NYHET

812 RAY FUNCTIONAL TEE

CA.PRIS 99:-

Funktions t-shirt i 100% återvunnen polyester. Flatlocksömmar ton i ton. Snabbtorkande kvalité som transporterar bort fukt från kroppen.

813 Funtional Tee (49 fl uorecent orange).

Material: 100% polyester. Vikt: 140 g/m² Storlekar: S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 40°

01 white

46 fluorescent yellow

CA.PRIS 99:-

813 ROZ FUNCTIONAL TEE

Funktions t-shirt med dampassform i 100% återvunnen polyester. Flatlock sömmar ton i ton. Snabbtorkande kvalité som transporterar bort fukt från kroppen. Material: 100% polyester. Vikt: 140 g/m² Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

NYHET

01 white

78

46 fluorescent 49 fluorescent 62 fluorescent orange cerice yellow

SOUTH WEST

99 black

49 fluorescent orange

99 black


2017

79

812 Funtional Tee (01 white).

S P O RT


80

SOUTH WEST

03091/ 03092 Funktions T-shirt (47 orange), 03091 Funktions T-shirt (47 orange).


CA.PRIS 99:-

03092 FUNKTIONS T-SHIRT

CA.PRIS 99:-

T-shirt i funktionsmaterial med raglanärm. Snabbtorkande kvalité som transporterar bort fukt från kroppen. Färgerna 25, 46, 47, 56, 62 och 81 har kontrasterande sömmar.

T-shirt i funktionsmaterial med dampassform och raglanärm. Snabbtorkande kvalité som transporterar bort fukt från kroppen. Färgerna 25, 46, 47, 56, 62 och 81 har kontrasterande sömmar.

Material: 100% polyester. Vikt: 140 g/m². Storlekar: 120–140–160–XS–S–M–L–XL–XXL. 3XL endast i färgerna 46 och 99. Tvättråd: 40°

Material: 100% polyester. Vikt: 140 g/m². Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

01 white

25 royal

46 fluorescent yellow

47 orange 56 bright green

62 cerise

01 white

25 royal

46 fluorescent yellow

47 orange

56 bright green

62 cerise

JR JUNIOR SIZES

65 red

81 aqua

99 black

03093 SHORTS

65 red

81 aqua

99 black

CA.PRIS 109:-

Shorts i funktionsmaterial med dekorativa sömdetaljer. Shortsen har både elastisk midja och snörning för flexibel passform. Innerbyxa i mesh. Material: 100% polyester. Vikt: 140 g/m² Storlekar: 120–140–160–XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

JR JUNIOR SIZES

99 black

2017

81

S P O RT

03091 FUNKTIONS T-SHIRT


181 BRONX T-SHIRT

CA.PRIS 159:-

T-shirt i funktionsmaterial med snygga detaljer i kontrastfärg runt hals och axlar samt i sidan. Materialets fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Matchar perfekt med artikel 182 Bronx shorts. Material: 100% polyester. Vikt: 150 g/m² Storlekar: 120–140–160–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

JR JUNIOR SIZES

181 Bronx T-shirt Mia (99 black), 182 Bronx Shorts (99 black)

01 white/navy 25 royal/black 65 red/black 99 black/white

82

SOUTH WEST


CA.PRIS 349:-

03023 CLUB SET

Klubboverall med collegetröja och byxa. Tröjan har högre hals och dragkedja. Byxor med två sidofickor och piping längs sidorna. Elastiska muddar. Material: 60% bomull, 40% polyester. Vikt: 280 g/m² Storlekar: 120–140–160–XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

JR JUNIOR SIZES

182 BRONX SHORTS

CA.PRIS 119:S P O RT

Shorts i funktionsmaterial med piping bak och i sidorna. Elastisk midja med dragsko för flexibel passform. Shortsen är försedda med innerbyxa. Materialets fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Matchar perfekt med artikel 181 Bronx t-shirt. Material: 100% polyester. Vikt: 150 g/m² Storlekar: 120–140–160–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

JR JUNIOR SIZES

28 navy

99 black

23 royal/ black/white

Piping bak och i sidorna

238 PERTH

28 navy/ red/white

65 red/ black/white

99 black/ white/white

CA.PRIS 329:-

Mjuk WCT-jacka med sportig framtoning. Raglanärm med två kontrastränder samt stolpfickor med blixtlås i avvikande färg. Material: 60% bomull, 40% polyester. Vikt: 295 g/m² Storlekar: S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

28 navy/ bright blue

99 black/ grey

2017

83


84

SOUTH WEST


Fleece är ett mjukt och lättskött material som håller värme bra och transporterar bort fukt effektivt. Perfekt för aktiva människor. Här finns en mängd sköna jackor, västar och tröjor att välja på.

F L EEC E

424 Ames (99 black), 425 Alma (99 black).

FLEECE

2017

85


86

SOUTH WEST

425 Alma (62 cerise).


425 ALMA ZIP IN FLEECE

CA.PRIS 349:-

Fleecejacka med dampassform som kan användas ensam eller enkelt fästas i 635 Alma skaljacka eller 623 Alma parkas. Två sidfickor och en ficka på vänster bröst. Samtliga fickor har dragkedjor i kontrastfärg. Fleecen levereras med svarta zip-pullers som går att byta vid behov.

NYHET

Material: 100% polyester. Vikt: 270 g/m² Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 40°

62 cerise

65 red

97 graphite

99 black

F L EEC E

28 navy

NYHET

424 AMES ZIP IN FLEECE

CA.PRIS 349:-

Fleecejacka som kan användas ensam eller enkelt fästas i 632 Ames skaljacka eller 622 Ames parkas. Två sidfickor och en ficka på vänster bröst. Samtliga fickor har dragkedjor i kontrastfärg. Fleecen levereras med svarta zip-pullers som går att byta vid behov.

424 Ames (97 graphite).

Material: 100% polyester. Vikt: 270 g/m² Storlekar: S–M–L–XL–XXL–3XL–4XL. Tvättråd: 40°

28 navy

65 red

97 graphite

99 black

2017

87


422 Henry (88 blue melange).

422 HENRY

CA.PRIS 649:-

Powerstretchjacka i följsam kvalité. Framsida i nylontyg med lätt padding. Dragkedjorna har tejp och zip-pullers i kontrastfärg. Elastiska band med SW-heatprint i nederkant, ärmavslut och krage. Färg svart har reflexband i ärmens flatlocksöm och reflex på frontdragkedjans tejp. Material: 92% polyester, 8% elastan. Vikt: 240 g/m2. Storlekar: S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 40°

88 blue melange

88

94 medium grey melange

SOUTH WEST

99 black


F L EEC E 423 Hedda (70 fuchsia melange).

423 HEDDA

CA.PRIS 649:-

Powerstretchjacka med dampassform i följsam kvalité. Framsida i nylontyg med lätt padding. Dragkedjorna har tejp och zip-pullers i kontrastfärg. Elastiska band med SW-heatprint i nederkant på ärmavslut och krage. Färg svart har reflexband i ärmens flatlocksöm och reflex på frontdragkedjans tejp. Material: 92% polyester, 8% elastan. Vikt: 240 g/m2. Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

70 fuchsia melange

94 medium grey melange

99 black

2017

89


CA.PRIS 499:-

418 SIDNEY

Powerstretchjacka med elastiska bandkanter i kontrastfärg vid hals och ärmslut. Fickor med dragkedjor och detaljerade kläppar. Samtliga dragkedjor och pullers i kontrastfärg. Flatlocksömmar och mjuka avskärningar. Högerärm med mobilficka och öppning för sladd på insidan. Material: 2 lager, single jersey bondat med fleece, 100% polyester. Vikt: 240 g/m² Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

01 white

85 bright blue

99 black

419 SOMERS

CA.PRIS 499:-

Powerstretchjacka med dampassform. Elastiska bandkanter i kontrastfärg vid hals och ärmslut. Fickor med dragkedjor och detaljerade kläppar. Samtliga dragkedjor och pullers i kontrastfärg. Flatlocksömmar och mjuka avskärningar. Högerärm med mobilficka och öppning för sladd på insidan. Material: 2 lager, single jersey bondat med fleece, 100% polyester. Vikt: 240 g/m² Storlekar: XS–S–M–L–XL. Tvättråd: 40°

01 white

90

85 bright blue

SOUTH WEST

99 black


2017

418 Sidney (01 white).

F L EEC E


SOUTH WEST

370 Regina (25 royal).


370 REGINA

CA.PRIS 229:-

371 DAWSON

CA.PRIS 229:-

Fleecejacka med dragsko nedtill och två frontfickor med dragkedja. Antipillingbehandlad.

Material: 100% polyester. Vikt: 260 g/m². Storlekar S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

Material: 100% polyester. Vikt: 260 g/m². Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

F L EEC E

Fleecejacka i figursydd dampassform. Dragsko nedtill och två frontfickor med dragkedja. Antipillingbehandlad.

02 offwhite

25 royal

28 navy

65 red

99 black

396 WINNIPEG

02 offwhite

25 royal

28 navy

65 red

99 black

CA.PRIS 159:-

Fleeceväst med dragsko nedtill och två frontfickor med dragkedjor. Antipillingbehandlad. Material: 100% polyester. Vikt: 260 g/m². Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

02 offwhite

25 royal

28 navy

65 red

99 black

2017

93


CA.PRIS 289:-

414 IDAHO

Microfleecejacka med modern passform. Sidfickor med dragkedja. Samtliga dragkedjor, pullers och flatlockstickningar i kontrastfärg. Dragsko i nederkant. Dekorativt ”heatprint” på höger axel. Antipillingbehandlad. Material: 100% polyester. Vikt: 260 g/m². Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

01 white

24 light royal

28 navy

65 red

83 aqua

415 MONTANA

99 black

CA.PRIS 289:-

Microfleecejacka med dampassform. Sidfickor med dragkedja. Samtliga dragkedjor, pullers och flatlockstickningar i kontrastfärg. Dragsko i nederkant. Dekorativt ”heatprint” på höger axel. Antipillingbehandlad. Material: 100% polyester. Vikt: 260 g/m². Storlekar: XS–S–M–L–XL. Tvättråd: 40°

01 white

94

28 navy

SOUTH WEST

65 red

83 aqua

99 black


2017

415 Montana (01 white), 414 Idaho (28 navy).

F L EEC E


96

SOUTH WEST


Klimatet på våra breddgrader ställer höga krav på ytterkläder. Vårt utbud av jackor lever upp till dem i alla väder. Perfekt för profilering dessutom – bara fantasin sätter gränser.

J AC KO R

622 Ames Parkas (99 black), 623 Alma Parkas (57 olive).

JACKOR

2017

97


98

SOUTH WEST

636 Otis (99 black), 637 Olive (28 navy).


CA.PRIS 799:-

636 OTIS

Lättfodrad herrparkas i 100% bomull med vaxad yta. Dragsko i midjan. Påstickade bröstoch framfickor med lock och tryckknappar. Zipperpuller och badge i präglad läderimitation. Foder ton-i-ton med jackans färg. Dekorativ brodyr på höger bröstficka. Jackan har dragkedja i fodret, vilket underlättar profilering. Material: 100% bomull med vaxad yta. Foder: 100% polyester. Storlekar: S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 30°

54 dark olive

99 black

J AC KO R

28 navy

637 OLIVE

CA.PRIS 799:-

Lättfodrad damparkas i 100% bomull med vaxad yta. Dragsko i midjan. Påstickade bröst- och framfickor med lock och tryckknappar. Zipperpuller och badge i präglad läderimitation. Foder ton-i-ton med jackans färg. Dekorativ brodyr på höger bröstficka. Jackan har dragkedja i fodret, vilket underlättar profilering.

637 Olive (54 dark olive).

Material: 100% bomull med vaxad yta. Foder: 100% polyester. Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 30°

28 navy

54 dark olive

99 black

2017

99


638 Hunter (54 dark olive).

638 HUNTER

CA.PRIS 599:-

Quiltad och lättvadderad herrjacka i 100% polyester. Knäppning med dragkedja och präglade tryckknappar samt fickor med lock och tryckknappar. Jackan har kantband i manchester och ståkrage. Zipperpuller och badge i präglad läderimitation. Foder i kontrasterande vinrött. Jackan har dragkedja i fodret, vilket underlättar profilering. Material: 100% polyester. Storlekar: S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 30°

28 navy

100

54 dark olive

99 black

SOUTH WEST


J AC KO R

639 Holly (99 black).

639 HOLLY

CA.PRIS 599:-

Figurnära, quiltad och lättvadderad damjacka i 100% polyester. Knäppning med dragkedja och präglade tryckknappar samt fickor med lock och tryckknappar. Jackan har kantband i manchester och ståkrage. Zipperpuller och badge i präglad läderimitation. Foder i kontrasterande vinrött. Jackan har dragkedja i fodret, vilket underlättar profilering. Material: 100% polyester. Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 30°

28 navy

54 dark olive

99 black

2017

101


SOUTH WEST

617 East bay (01 white).


617 EAST BAY

CA.PRIS 899:-

Snygg och genomtänkt lumberjacka. Mudd med vit dekorationsrand samt inre resår i nederkant för extra komfort. Blixtlåsfickor fram med fina oxiderade silverkläppar. Innerficka med blixtlås på höger sida. Jackan har dragkedja i fodret, vilket underlättar profilering.

CA.PRIS 325:-

Stilren vatten- och vindavvisande jacka med gråmelerat foder i single jersey. Ärmar med polyesterfoder ökar smidigheten. Innerficka med kardborrförslutning. Kragens lätta vaddering, den dekorativa silverdragkedjan och ytterfickorna med dolda tryckknappar är några smarta detaljer. Metallöljetter under ärmarna ger ökad andningsförmåga. Yttertyg: 100% nylon. Innertyg (body): 100% polyester single jersey. Innertyg (ärm): 100% polyester. Vattenpelare: 3000 mm. Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 40°

J AC KO R

Yttertyg: 100% nylon dull oxford. PU clear coating. Innertyg: 100% nylon. Andningsförmåga: 3000g/m²/24h. Vattenpelare: 3000 mm. Storlekar: S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 40°

619 PACIFIC

01 white

28 navy

629 HALIFAX

28 navy

99 black

CA.PRIS 799:-

Vatten- och vindavvisande jacka i neonfärger för extra synlighet. Påstickade fickor med lock och två praktiska fickor med dragkedjor på bröstet. Justerbar dragsko i midjan. Dubbla reflexer på ärmar. Alla kritiska sömmar är tejpade. Gummibadge på fickan. Jackan har dragkedja i fodret, vilket underlättar profilering Yttertyg: 100% polyester med PU-coating. Kontrasttyg: 100% polyester. Foder: 100% polyester. Andningsförmåga: 3000 g/m²/24h. Vattenpelare: 3000 mm. Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 40°

46 fluorescent 49 fluorescent yellow orange

2017

103


620 ATLANTIC

CA.PRIS 539:-

621 VICTORIA

CA.PRIS 539:-

Vatten- och vindavvisande softshelljacka i stretch med TPU-membran. Yttertyget är bondat med mesh. Modellen har fina präglade kläppar och metallöljetter under ärmarna för ökad andningsförmåga. Justerbara ärmslut och dragsko nedtill.

Vatten- och vindavvisande softshelljacka i stretch med TPU-membran i fin dampassform. Yttertyget är bondat med mesh. Modellen har fina präglade kläppar och metallöljetter under ärmarna för ökad andningsförmåga. Justerbara ärmslut och dragsko nedtill.

Material: 94% polyester, 6% elastan. Andningsförmåga: 800g/m²/24h. Vattenpelare: 3000 mm. Storlekar: S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 40°

Material: 94% polyester, 6% elastan. Andningsförmåga: 800g/m²/24h. Vattenpelare: 3000 mm. Storlekar: S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

28 navy

65 red

85 bright blue

28 navy

99 black

03061 SOFTSHELL JACKET

CA.PRIS 449:-

Softshelljacka med fast huva och två frontfickor med dragkedja. Microfleece och kontrastfärgade detaljer på insidan. Försedd med dragsko nertill. Material: 100% polyester. Andningsförmåga: 1000 g/m²/24h. Vattenpelare: 1000 mm. Storlekar: 120–140–160–XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

JR JUNIOR SIZES

24 royal

104

99 black

SOUTH WEST

65 red

85 bright blue

99 black


2017

105

621 Victoria (85 bright blue).

J AC KO R


106

SOUTH WEST

622 Ames Parkas (57 olive), Alma Parkas (99 black).


622 AMES PARKAS

CA.PRIS 1199:-

Lättfodrad parkas i vårt populära Mix Concept. Avtagbar huva med avvikande foder. Påstickade bälgfickor med ficklock och präglade tryckknappar. Slejf i nederkant på ärm med tryckknapp för justering av ärmslut. Kan användas tillsammans med 630 Ames lättviktsjacka, 631 Ames lättviktsväst eller 424 Ames fleece som fästs i jackan genom en enkel zip-in-funktion. Jackan har dragkedja i fodret, vilket underlättar profilering. Material: 52% polyester, 35% nylon, 13% bomull. Andningsförmåga: 2000g/m2/24h. Vattenpelare: 2000 mm. Storlekar: S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 40°

57 olive

99 black

623 ALMA PARKAS

CA.PRIS 1199:-

J AC KO R

Lättfodrad damparkas i vårt populära Mix Concept. Avtagbar huva med avvikande foder. Påstickade bälgfickor med ficklock och präglade tryckknappar. Slejf i nederkant på ärm med tryckknapp för justering av ärmslut. Kan användas tillsammans med 633 Alma lättviktsjacka, 634 Alma lättviktsväst eller 425 Alma fleece som fästs i jackan genom en enkel zip-in-funktion. Jackan har dragkedja i fodret, vilket underlättar profilering. Material: 52% polyester, 35% nylon, 13% bomull. Andningsförmåga: 2000g/m2/24h. Vattenpelare: 2000 mm. Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

57 olive

99 black

2017

107


632 AMES SKALJACKA

CA.PRIS 899:-

Praktisk och allsidig vind- och vattentät skaljacka i polyester ripstop-material. Går bra att kombinera med 630 Ames lättviktsjacka,631 Ames lättviktsväst eller 424 Ames fleece, som fästs som foder. Fin passform och snygga fickdetaljer. Tejpade sömmar. Gummibadge i nederkant. Justerbar och avtagbar huva. Gummiflärp med logo för justering av ärm. Material: 100% polyester ripstop med TPU-membran bondat med mesh. Andningsförmåga: 5000 g/m²/24h. Vattenpelare: 10 000 mm. Storlekar: 120–140–160–S–M–L–XL–XXL–3XL–4XL. 120–140–160 endast i färg 99. Tvättråd: 40°

JR JUNIOR SIZES

28 navy

65 red

99 black

635 ALMA SKALJACKA

CA.PRIS 899:-

Praktisk och allsidig vind- och vattentät skaljacka i polyester ripstop-material. Går bra att kombinera med 633 Alma lättviktsjacka, 634 Alma lättviktsväst eller 425 Alma fleece som fästs som foder. Fin dampassform och snygga fickdetaljer. Tejpade sömmar. Gummibadge i nederkant. Justerbar och avtagbar huva. Gummiflärp med logo för justering av ärm.

635 Alma skaljacka (28 navy).

Material: 100% polyester ripstop med TPU-membran bondat med mesh. Andningsförmåga: 5000 g/m²/24h. Vattenpelare: 10 000 mm. Storlekar:XS–S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 40°

28 navy

108

SOUTH WEST

65 red

99 black


2017

632 Ames skaljacka (99 black), 635 Alma skaljacka (65 red).

J AC KO R


630 AMES LÄTTVIKTSJACKA

CA.PRIS 699:-

Lättviktsjacka med fuskdun och figurnära passform som kan användas ensam eller enkelt fästas i 622 Ames parkas och 632 Ames skaljacka och kan då användas som ett värmande foder. Jackans smala kanaler håller dunet på plats. En bröstficka och två sidofickor. Elastiska band med heatprint i nederkant och ärmslut. Gummibadge i nederkant. Jackan levereras med svarta zipperpullers. En påse med extra pullers i jackans färg medföljer (gäller ej färg 98 och 99) till alla dragkedjor och kan även fästas på parkasen och skaljackan. Material: 100% nylon. Färg 98 är 67% nylon, 33% polyester. Fyllning: 100% polyester fuskdun, 250 g. Storlekar: 120–140–160–S–M–L–XL–XXL–3XL–4XL. 120–140–160 endast i färgerna 23, 65 och 99. Tvättråd: 40°

JR JUNIOR SIZES

5 EXTRA PULLERS INGÅR

NY FÄRG

23 classic blue

43 spicy orange

53 dark lime

65 red

97 graphite

98 dark grey melange

99 black

633 ALMA LÄTTVIKTSJACKA

CA.PRIS 699:-

Lättviktsjacka med fuskdun och figurnära dampassform som kan användas ensam eller enkelt fästas i 623 Alma parkas och 635 Alma skaljacka och kan då användas som ett värmande foder. Jackans smala kanaler håller dunet på plats. En bröstficka och två sidofickor. Elastiska band med heatprint i nederkant och ärmslut. Gummibadge i nederkant. Jackan levereras med svarta zipperpullers som går att byta. En påse med extra pullers i jackans färg medföljer (gäller ej färg 98 och 99) till alla dragkedjor och kan även fästas på parkasen och skaljackan. Material: 100% nylon. Färg 98 är 67% nylon, 33% polyester. Fyllning: 100% polyester fuskdun, 250 g. Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40° 5 EXTRA PULLERS INGÅR

NY FÄRG

23 classic blue

110

43 spicy orange

62 cerise

SOUTH WEST

65 red

97 graphite

98 dark grey melange

99 black


2017

111

630 Ames lättviktsjacka (53 dark lime).

J AC KO R


112

SOUTH WEST

634 Alma lättviksväst dam (65 red).


631 AMES LÄTTVIKTSVÄST

CA.PRIS 489:-

Lättviktsväst med fuskdun och figurnära passform som kan användas ensam eller enkelt fästas i 622 Ames parkas, eller 632 Ames skaljacka och kan då användas som värmande bålfoder. Dunet hålls på plats genom västens smala kanaler. Två praktiska sidofickor. Elastiska band med heatprint i nederkant, på ärmhål och sidfickor. Gummibadge i nederkant. Västen levereras med svarta zipperpullers. En påse med extra pullers i västens färg medföljer (gäller ej färg 98 och 99) till alla dragkedjor och kan även fästas på parkasen och skaljackan. Material: 100% nylon. Färg 98 är 67% nylon, 33% polyester. Fyllning: 100% polyester fuskdun, 250 g. Storlekar: S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 40° 5 EXTRA PULLERS INGÅR

NY FÄRG

23 classic blue

43 spicy orange

53 dark lime

65 red

97 graphite

98 dark grey melange

634 ALMA LÄTTVIKTSVÄST

99 black

CA.PRIS 489:-

J AC KO R

Lättviktsväst med fuskdun och figurnära dampassform som kan användas ensam eller enkelt fästas i 623 Alma parkas och 635 Alma skaljacka och kan då användas som värmande bålfoder. Dunet hålls på plats genom västens smala kanaler. Två praktiska sidofi ckor. Elastiska band med heatprint i nederkant, på ärmhål och sidfickor. Gummibadge i nederkant. Västen levereras med svarta zipperpullers som går att byta vid behov. En påse med extra pullers i västens färg medföljer (gäller ej färg 98 och 99) till alla dragkedjor och kan även fästas på parkasen och skaljackan. Material: 100% nylon. Färg 98 är 67% nylon, 33% polyester. Fyllning: 100% polyester fuskdun, 250 g. Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40° 5 EXTRA PULLERS INGÅR

NY FÄRG

23 classic blue

43 spicy orange

62 cerise

65 red

97 graphite

98 dark grey melange

99 black

2017

113


SOUTH WEST

611 Greystone men (99 black).


611 GREYSTONE (MEN)

CA.PRIS 999:-

Vind- och vattentät 3-i-1 jacka. Innerjackan i fodrad microfleece är avtagbar. Går bra att använda var och en för sig eller tillsammans. Avtagbar huva. Bröstficka och sidfickor med dragkedja. Båda jackor har dragkedja i fodret, vilket underlättar profilering. Ytterjacka: 100% nylon. Innerjacka: 100% polyester. Andningsförmåga: 5 000g/m²/24h. Vattenpelare: 5 000mm. Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 40°

65 red

99 black

J AC KO R

28 navy

612 GREYSTONE (WOMEN)

CA.PRIS 999:-

Vind- och vattentät 3-i-1 jacka med dampassform. Innerjackan i fodrad microfleece är avtagbar. Går bra att använda var och en för sig eller tillsammans. Avtagbar huva. Bröstficka och sidfickor med dragkedja. Båda jackor har dragkedja i fodret, vilket underlättar profilering.

612 Greystone women (65 red).

Ytterjacka: 100% nylon. Innerjacka: 100% polyester microfleece. Andningsförmåga: 5 000g/m²/24h. Vattenpelare: 5 000mm. Storlekar: XS–S–M–L–XL. Tvättråd: 40°

28 navy

65 red

99 black

2017

115


116

SOUTH WEST


Vår satsning på byxor är en välkommen nyhet. Det är ett bra urval praktiska modeller – från lättare, stretchiga byxor för rörelsefrihet och komfort på jobbet till oömma skalbyxor som står emot vatten och vind.

BY XO R

906 Wega (62 cerise), 905 Wiggo (97 graphite)

BYXOR

2017

117


CA.PRIS 699:-

905 WIGGO

Praktisk 5-ficks hybridbyxa i stretchig kvalitet för optimal rörelsefrihet och komfort. Benfickor samt bakficka har dragkedjor med zip-pullers i reflex. Knappar nedtill på benet för reglering av fotvidd. SW rubberlabel bak vid ok. Material: 92% nylon, 8% spandex. Vikt: 200 g/m² Storlekar: 46, 48, 50, 52, 54, 56. Tvättråd: 40°

NYHET

57 olive

905 Wiggo (57 olive).

97 graphite

118

SOUTH WEST

99 black


CA.PRIS 699:-

906 WEGA

Praktisk 5-ficks hybridbyxa med dampassform. Stretchig kvalitet för optimal rörelsefrihet och komfort. Benfickor samt bakficka har dragkedjor med zippullers i reflex. Knappar nedtill på benet för reglering av fotvidd. SW rubberlabel bak vid ok. Material: 92% nylon, 8% spandex. Vikt: 200 g/m² Storlekar: 36, 38, 40, 42, 44. Tvättråd: 40°

62 cerice

BY XO R

97 graphite

99 black

906 Wega (99 black).

NYHET

2017

119


CA.PRIS 549:-

907 WILLE

Lättare byxa i stretchig kvalitet för optimal rörelsefrihet och komfort. Byxan har snedställda sidofickor, benficka samt bakficka. Samtliga fickor har dragkedjor med zip-pullers i reflex. Benficka samt hälla fram med reflex band. Knappar nedtill på benet för reglering av fotvidd. SW rubberlabel bak vid ok.

NYHET

Material: 85% nylon, 15% spandex. Vikt: 185 g/m² Storlekar: 46, 48, 50, 52, 54, 56. Tvättråd: 40°

99 black

97 graphite

908 WILMA

CA.PRIS 549:-

Lättare byxa med dampassform. Stretchig kvalitet för optimal rörelsefrihet och komfort. Byxan har snedställda sidofickor, benficka samt bakficka. Samtliga fickor har dragkedjor med zip-pullers i reflex. Benficka samt hälla fram med reflex band. Knappar nedtill på benet för reglering av fotvidd. SW rubberlabel bak vid ok. Material: 85% nylon, 15% spandex. Vikt: 185 g/m² Storlekar: 36, 38, 40, 42, 44. Tvättråd: 40°

97 graphite

120

SOUTH WEST

NYHET

99 black


2017

121

907 Wille (99 black).

BY XO R


122

SOUTH WEST

909 Ames (99 black), 910 Alma (99 black).


CA.PRIS 749:-

909 AMES

Vind- och vattentät skalbyxa i polyester ripstop-material. Tejpade sömmar och resår med dragsko i midjan. Passar bra till exempelvis 632 Ames skaljacka. Material: 100% polyester ripstop med TPU-membran bondat med mesh. Andningsförmåga: 5 000g/m2/24h. Vattenpelare: 10 000 mm. Storlekar: S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 40°

CA.PRIS 749:-

910 ALMA

Vind- och vattentät skalbyxa i polyester ripstop-material. Fin dampassform. Tejpade sömmar och resår med dragsko i midjan. Passar bra till exempelvis 635 Alma skaljacka. Yttertyg: 100% polyester ripstop med TPU-membran bondat med mesh. Andningsförmåga: 5 000g/m²/24h. Vattenpelare: 10 000 mm. Storlekar: S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

NYHET

NYHET

99 black

650 MELVILLE

99 black

CA.PRIS 649:-

BY XO R

Lätt vadderad skalbyxa som passar utmärkt för vinterväder. Byxan är vind- och vattentät med tejpade sömmar. Justerbar midja med kardborrband samt snölås. Förstärkt insida med dubbelt lager tyg nertill. Två sidfickor med fina kläppar. Yttertyg: 100% nylon. Fyllning: 80g. Andningsförmåga: 3 000g/m2/24h. Vattenpelare: 3 000 mm. Storlekar: S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 40°

651 SORELL

CA.PRIS 649:-

Lätt vadderad skalbyxa med kvinnlig passform som passar utmärkt för vinterväder. Byxan är vind- och vattentät med tejpade sömmar. Justerbar midja med kardborrband samt snölås. Förstärkt insida med dubbelt lager tyg nertill. Två sidfickor med fina kläppar. Yttertyg: 100% nylon. Fyllning: 80g. Andningsförmåga: 3 000g/m²/24h. Vattenpelare: 3 000 mm. Storlekar: S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 40°

99 black

99 black

2017

123


1 24

SOUTH WEST


Att klä sig förståndigt är att tänka inifrån och ut. Tänk flera lager för att hålla sig varm. Plaggen närmast kroppen ska vara bekväma, andas och vara fuktighetsreglerande.

U N D ERSTÄ L L

280 Whitney Bamboo (93 greymelange/black/cerise), 279 Whistler Bamboo (93 greymelange/black/cobalt).

UNDERSTÄLL

2017

125


280 Whitney Bamboo (99 black/graphite).

LIFE WEAR BAMBOO®

BAMBU – ETT KLIMATSMART MATERIAL FRÅN AX TILL TRÖJA. Bambufiber är oerhört smart och effektivt när det kommer till allt från odling till hela kedjan som leder fram till ett klädesplagg. Bambu behöver t ex ingen konstbevattning utan klarar sig på naturlig nederbörd. Det krävs inte heller någon form av bekämpningsmedel vid odling av bambu eftersom den av egen kraft kan motstå skadedjur. Och som fiber i ett plagg fortsätter bambu att leverera. Bambuns naturliga egenskaper håller materialet fräscht längre, dessutom har bambu fukthetsreglerande egenskaper och håller huden sval. Själva fibrerna är runda och släta vilket gör att de är extra bra för dig som har känslig hud. På köpet får du ett mjukt och följsamt material som är naturligt antistatiskt, transporterar 3-4 gånger bättre än bomull och torkar dessutom snabbare!

126

SOUTH WEST


279 WHISTLER BAMBOO

CA.PRIS 429:-

280 WHITNEY BAMBOO

CA.PRIS 429:-

Funktionsunderställ i Life Wear Bamboo®. Snygg design med två kombinerade färger och avvikande färg på sömmar. Praktisk dragkedja i halsen. Mjukt och följsamt material som håller huden sval och verkar fuktighetsreglerande. Bambuns naturliga egenskaper håller materialet fräscht längre.

Funktionsunderställ med dampassform i Life Wear Bamboo®. Snygg design med två kombinerade färger och avvikande färg på sömmar. Praktisk dragkedja i halsen. Mjukt och följsamt material som håller huden sval och verkar fuktighetsreglerande. Bambuns naturliga egenskaper håller materialet fräscht längre.

Material: färg 99 är 95% bambuviskos, 5% elastan. Färg 93 är 85% bambuviskos, 10% bomull, 5% elastan. Vikt: 190 g/m2 Storlekar: S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 60°

Material: färg 99 är 95% bambuviskos, 5% elastan. Färg 93 är 85% bambuviskos, 10% bomull, 5% elastan. Vikt: 190 g/m2 Storlekar: XS–S–M–L–XL–XXL. Tvättråd: 60°

93 greymelange/black/cobalt

99 black/graphite

93 greymelange/black/cerise

99 black/graphite

20x

MER FIBRER PER HEKTAR ÄN BOMULL

Vi använder en högväxande bambussort som inte ingår i pandornas föda, så vi är inget hot mot dem.

LIFE WEAR BAMBOO®

100%

BIOLOGISKT NEDBRYTBAR

100%

FÖRNYELSEBAR 2017

127

U N D ERSTÄ L L

LIFE WEAR BAMBOO® ODLAS HELT EKOLOGISKT. UTAN KONSTGÖDSEL ELLER BEKÄMPNINGSMEDEL.


NYHET

99 black

281 BASIC UNDERWEAR

CA.PRIS 199:-

Enfärgat funktionsunderställ med flatlocksömmar i avvikande färg. Används som första lagret och transporterar bort fukt från kroppen. Material: 100% polyester. Vikt: 160 gram. Storlekar 120, 140, 160, XS–S–M–L–XL–XXL–3XL. Tvättråd: 60°

281 Basic underwear (99 black).

JR JUNIOR SIZES

128

SOUTH WEST


2017

129

U N D ERSTÄ L L


130

SOUTH WEST


Det är de små detaljerna som gör det. De tillför karaktär och personlighet, sätter pricken över i och är tacksamma profileringsverktyg att jobba med. Färgmatcha accessoarer med plagg ur vårt sortiment och skapa harmoniska kombinationer.

ACC ESSOA R ER

793 Beanie (30 marin/vit).

ACCESSOARER

2017

131


SOUTH WEST

799 Beanie 2-färg (14 cobalt/navy).


793 BEANIE

CA.PRIS 59:-

Beanie för alla tillfällen. Fina avvikande sömmar. Vävd logo-tab. Material: 95% bomull, 5% elastan. Färg 94 är 80% bomull, 15% viskos och 5% elastan. Vikt: 220 g/m². Storlekar: One size. Tvättråd: 40°

01 white

53 dark lime

03 vit/marin

14 cobalt

62 cerise

65 red

28 navy

85 bright blue

30 marin/vit

94 medium grey melange

799 BEANIE 2-FÄRG

47 orange

50 light olive

99 black

CA.PRIS 69:-

798 NECKBAND

CA.PRIS 59:-

Tub som man kan ha som halsduk eller vika dubbelt till ett pannband. Vävd logo-tab.

Material: 95% bomull, 5% elastan. Vikt: 220 g/m² Storlekar: One size. Tvättråd: 40°

Material: 95% bomull, 5% elastan. Vikt: 220 g/m² Storlekar: One size. Tvättråd: 40°

ACC ESSOA R ER

Beanie-modell som är vändbar i två kontrasterande färger. Vävd logo-tab som syns på båda sidor av mössan.

14 cobalt/navy

47 orange/grey

65 red/black

01 white

14 cobalt

62 cerise

65 red

99 black

2017

133


795 BEANIE ULL

CA.PRIS 109:-

Ribbstickad mössa i 70% akryl och 30% ull. 1x1 ribb på mössa och 2x2 ribb på uppvik. Tab i läderimitation på uppvik. Matcha gärna med 797 halsduk ull. Material: 70% akryl, 30% ull. Storlek: One size. Tvättråd: 30°

28 navy

93 greymelange

99 black

797 HALSDUK ULL

CA.PRIS 169:-

Ribbstickad halsduk i 70% akryl och 30% ull. 1x1 ribb. Tab i läderimitation i nederkant. Längd 180 cm, bredd 26 cm. Matchar väl med 795 beanie ull. Material: 70% akryl, 30% ull. Storlek: One size. Tvättråd: 30°

28 navy

93 greymelange

99 black

741 SPORT BAG

CA.PRIS 249:-

Smidig och enkel sportbag med en praktisk skopåse. Passar lika bra på konferensen som till träningen. Väskan har ett stort huvudfack med innerficka, samt frontficka och justerbar axelrem. Stora tryckytor. 795 Beanie ull (93 greymelange), 797 Halsduk ull (93 greymelange).

Material: Polyester 600D. Storlek: 60 x 30 x 30 cm/54 l.

99 black

134

SOUTH WEST


01 white

796 BEANIE BOMULL

CA.PRIS 99:-

Ribbstickad mössa i 95% bomull och 5% elastan. 2x2 ribb på mössa och 1x1 ribb på toppen. Vävd logo-tab i nederkant. Material: 95% bomull, 5% elastan. Storlek: One size. Tvättråd: 40°

32 khaki

28 navy

62 cerise

65 red

98 dark grey

99 black

81 aqua

714 BAYPOINT

CA.PRIS 45:-

Handduk i åtta färger. Försedd med en 3 cm bred bård för brodyr. Storlek: 50 x 70 cm. Material: 100% bomull. Vikt: 450 g/m². Tvättråd: 60°

CA.PRIS 109:-

715 WESTLAKE

Badhandduk i åtta färger. Försedd med en 4,5 cm bred bård för brodyr. Storlek: 70 x 130 cm. Material: 100% bomull. Vikt: 450 g/m². Tvättråd: 60°

CA.PRIS 159:-

716 PALM BEACH

Strandhandduk i åtta färger. Försedd med en 4,5 cm bred bård för brodyr. Storlek: 100 x 150 cm. Material: 100% bomull. Vikt: 450 g/m². Tvättråd: 60°

28 navy

65 red

99 black

794 SKÄRP

CA.PRIS 75:-

Rolig accessoar i fina färger. Snyggt metallspänne ton-i-ton med bältet. Metallavslut med logo. Spännets insida är en kapsylöppnare Material: 100% polyester. Längd: 120 cm. Bredd: 4 cm.

44 blazing yellow

56 bright green

62 cerise

85 bright blue

730 ZIP PULLERS

CA.PRIS 10:-

Praktiska zipper pullers i mängder av färger ger en snygg effekt och gör det enklare att hantera dragkedjor. De kan matchas färgmässigt mot våra övriga produkter eller mot företagets färgpalett för att stärka företagsidentiteten. Storlek: 5-pack

99 black

23 classic blue

43 spicy orange

46 fluorecent yellow/ reflex

53 dark lime

65 red

97 graphite

98 black/reflex

99 black

62 cerise

2017

135

ACC ESSOA R ER

14 cobalt blue


JUNIOR Kan man vara mindre än Extra Small? Ja, det kan man. Och här är plaggen, i storlekar ända ner till 60 centilong. Det är goda nyheter för skolor, klubbar och föreningar.

136

SOUTH WEST


137

JUNIOR

2017


106 KINGS

CA.PRIS 45:-

Klassisk t-shirtmodell. Single jersey i kammad bomull. Modellen har elastan i halsribben för ökad hållfasthet.

111 OHIO

gr

k

ey

99

bl

ac

ey

gr

gr

rk

95

da

93

98

h

ge

as

an el

92

ey

m

c

aq ua

li l a

81

da

rk

d

ne

68

wi 77

d

re

re

rk

65

da

66

l

e

62

ce

ri s

n

t ro

ee

pe

gr

ht

rk da

li g 59

n

i ve ol 58

ee ht

ig

CA.PRIS 69:-

57

gr

ee gr

55

br 56

li g 52

n

n

e

ee

li m

gr

51

ol ht li g

50

ht

ge

i ve

w

an or

ye 45

48

w lo el

gy in

az

44

bl

sp 43

ll o

e

i

ng

ak kh

ra yo

28

32

ic

ue

na vy

ue

bl

bl h

26

24

f re

nc

27

ya l

ya l ro

ro

25

li g

01

ht

wh i te

Material: 100% bomull. Färg 98 är 65% polyester, 35% bomull. Färg 93 är 95% bomull, 5% viskos. Vikt: 155 g/m² Storlekar: 60–80–100–120–140–160 (vuxenstorlekar på sida 17). Tvättråd: 60°

120 BASIC TEE

CA.PRIS 36:-

T-shirt med med sportig framtoning. Kontrastfärg i hals och ärmribb.

Prisvärd t-shirt i 100% bomull med ribbad halsringning. Ett bra basplagg.

Material: 100% bomull. Vikt: 155 g/m². Storlekar: 80–100–120–140–160 (vuxenstorlekar på sida 20). Tvättråd: 60°

Material: 100% bomull. Vikt: 140 g/m². Storlekar: 120–140–160 (vuxenstorlekar på sida 20). Tvättråd: 60°

24 lt.royal/yellow

45 yellow/lt.royal

330 CORONADO

CA.PRIS 129:-

Piké med knappslå och knappar som går ton i ton. Sprund i sidan.

138

SOUTH WEST

re 81 d 94 aqu gr m ey e a m diu el m an ge 95 gr e 99 y bl ac k

ri s

e

65

ce

62

gr

ee

n

e li m

51

ht ig

56

br

w

ge an

48

or

ll o

45

ye

bl ue na vy 28

27

ya l ro

25

01

wh i te

Material: 100% bomull. Färg 94 är i 75% bomull, 25% viskos. Vikt: 190 g/m² Storlekar: 120–140–160 (vuxenstorlekar på sida 44). Tvättråd: 40°

01 white

28 navy

203 PARRY

99 black

CA.PRIS 289:-

Collegejacka med dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Elastisk mudd i nederkant och vid ärmslut. Material: 80% bomull, 20% polyester. Färg 93 är 75% bomull, 20% polyester och 5% viskos. Vikt: 315 g/m² Storlekar: 120–140–160 (vuxenstorlekar på sida 53). Storlek 120 finns endast utan snörning i luvan. Tvättråd: 40°

01 white

28 navy

62 cerise

65 red

81 aqua

93 grey melange

99 black


106 Kings (27 blue, 65 red, 01 white).

201 BROOKS

CA.PRIS 189:-

Collegetröja med ståkrage och kort dragkedja i halsen. Elastisk mudd i nederkant och ärmslut

Rundhalsad collegetröja med flatlocksömmar, borstad insida och elastan i halsribb för ökad hållfasthet.

Material: 80% bomull, 20% polyester. Färg 93 är 75% bomull, 20% polyester och 5% viskos. Vikt: 315 g/m² Storlekar: 120–140–160 (vuxenstorlekar på sida 54). Tvättråd: 40°

Material: 80% bomull, 20% polyester. Färg 93 är 75% bomull, 20% polyester och 5% viskos. Vikt: 315 g/m² Storlekar: 120–140–160 (vuxenstorlekar på sida 57). Tvättråd: 40°

01 white

25 royal

28 navy

65 red

205 JASPER

93 grey melange

99 black

CA.PRIS 229:-

01 white

25 royal

28 navy

65 red

93 grey melange

202 TABER

99 black

CA.PRIS 259:-

Collegebyxa i klassisk basmodell med resår i benavslut, dragsko i midjan och två sidofickor

Collegetröja med flatlocksömmar och dubbelt tyglager i huvan och genomgående ficka på magen.

Material: 80% bomull, 20% polyester. Färg 93 är 75% bomull, 20% polyester och 5% viskos. Vikt: 315 g/m² Storlekar: 120–140–160 (vuxenstorlekar på sida 57). Tvättråd: 40°

Material: 80% bomull, 20% polyester. Färg 93 är 75% bomull, 20% polyester och 5% viskos. Vikt: 315 g/m² Storlekar: 120–140–160 (vuxenstorlekar på sida 53). Tvättråd: 40°

28 navy

93 grey melange

99 black

01 white

25 royal

28 navy

65 red

93 grey melange

99 black

2017

139

JUNIOR

CA.PRIS 269:-

204 STEWART


03091 FUNKTIONS T-SHIRT

CA.PRIS 79:-

03093 SHORTS

T-shirt i funktionsmaterial med dampassform och raglanärm. Snabbtorkande kvalité som transporterar bort fukt från kroppen. Färgerna 25, 46, 47, 56, 62 och 81 har kontrasterande sömmar.

Material: 100% polyester. Vikt: 140 g/m² Storlekar: 120–140–160 (vuxenstorlekar på sida 81). Tvättråd: 40°

k ac bl

99

d

aq ua

re 65

81

ya l

es ye c e ll o n t w 47 or an 56 ge br ig ht gr ee n 62 ce ri s e

ro

or

99 black

46

flu

25

wh i te

Material: 100% polyester. Vikt: 140 g/m². Storlekar: 120–140–160 (vuxenstorlekar på sida 81). Tvättråd: 40°

01

CA.PRIS 99:-

Shorts i funktionsmaterial med dekorativa sömdetaljer. Shortsen har både elastisk midja och snörning för flexibel passform. Innerbyxa i mesh.

181 BRONX T-SHIRT

CA.PRIS 149:-

T-shirt i funktionsmaterial med snygga detaljer i kontrastfärg runt hals och axlar samt i sidan. Materialets fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Matchar perfekt med artikel 182 Bronx shorts. Material: 100% polyester. Vikt: 150 g/m² Storlekar: 120–140–160 (vuxenstorlekar på sida 82). Tvättråd: 40°

01 white/navy

25 royal/black

182 BRONX SHORTS

65 red/black

99 black/white

CA.PRIS 99:-

3091 Funktions t-shirt (56 bright green), 3093 Shorts (99 black).

Shorts i funktionsmaterial med piping bak och i sidorna. Elastisk midja med dragsko för flexibel passform. Shortsen är försedda med innerbyxa. Materialets fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. Matchar perfekt med artikel 181 Bronx t-shirt. Material: 100% polyester. Vikt: 150 g/m² Storlekar: 120–140–160 (vuxenstorlekar på sida 83). Tvättråd: 40°

28 navy

140

SOUTH WEST

99 black


CA.PRIS 339:-

03023 CLUB SET

281 BASIC UNDERWEAR

CA.PRIS 179:-

Klubboverall med collegetröja och byxa. Tröjan har högre hals och dragkedja. Byxor med två sidofickor och piping längs sidorna. Elastiska muddar.

Enfärgat funktionsunderställ med flatlocksömmar i avvikande färg. Används som första lagret och transporterar bort fukt från kroppen.

Material: 60% bomull, 40% polyester. Vikt: 280 g/m² Storlekar: 120–140–160 (vuxenstorlekar på sida 83). Tvättråd: 40°

Material: 100% polyester. Vikt: 160 gram Storlekar 120–140–160 (vuxenstorlekar på sida 128). Tvättråd: 60°

23 royal/ black/white

28 navy/ red/white

65 red/ black/white

03061 SOFTSHELL JACKET

99 black/ white/white

99 black

CA.PRIS 429:-

632 AMES SKALJACKA

Softshelljacka med fast huva och två frontfickor med dragkedja. Microfleece och kontrastfärgade detaljer på insidan. Försedd med dragsko nertill. Material: 100% polyester. Andningsförmåga: 1000 g/m²/24h. Vattenpelare: 1000 mm. Storlekar: 120–140–160 (vuxenstorlekar på sida 104). Tvättråd: 40°

Material: 100% polyester ripstop med TPU-membran bondat med mesh. Andningsförmåga: 5000 g/m²/24h. Vattenpelare: 10 000 mm. Storlekar: 120–140–160 (vuxenstorlekar på sida 108). Tvättråd: 40°

99 black

630 AMES LÄTTVIKTSJACKA

CA.PRIS 799:-

Praktisk och allsidig vind- och vattentät skaljacka i polyester ripstopmaterial. Går bra att kombinera med 630 Ames lättviktsjacka och 631 Ames lättviktsväst, som fästs som foder. För mer information, var god se vuxenstorlek sida 106.

99 black

CA.PRIS 599:-

Lättviktsjacka med fuskdun och figurnära passform som kan användas ensam eller enkelt fästas i 632 Ames skaljacka och kan då användas som ett värmande foder. För mer information, var god se vuxenstorlek sida 110.

23 classic blue

65 red

99 black

2017

141

JUNIOR

5 EXTRA PULLERS INGÅR

632 Ames skaljacka (99 black), 630 Ames (23 classic blue).

Material: 100% nylon. Fyllning: 100% polyester fuskdun, 250 g. Storlekar: 120–140–160 (vuxenstorlekar på sida 110). Tvättråd: 40°


ÖVRIG INFORMATION TVÄTT- & SKÖTSELRÅD

PRISER: Alla priser i katalogen är rekommenderade cirkapriser, exklusive moms. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Reservation för slutförsäljning och eventuella tryckfel. Färgavvikelse kan förekomma mellan bilderna i katalogen och de verkliga produkterna. Av ljusmässiga skäl kan det skilja mellan produktbilder och miljöbilder, i dessa fall hänvisar vi i första hand till produkterna. Är du tveksam, begär alltid färgprov.

Det enklaste sättet att förlänga klädernas livslängd är att följa tvättinstruktioner. Tvätta ljusa och mörka plagg separat, dra igen dragkedjorna och glöm inte att tömma fickorna. Känsliga och färgade plagg tvättas med avigsidan utåt och överdosera inte tvättmedel. Obs! Använd ej strykjärn direkt på tryckta detaljer!

Maskintvätt, max 30°. Maskintvätt, max 40°. Maskintvätt, max 60°.

South West: Priser gäller vid köp av minst 25 st. Reservation för prishöjningar av ca. priser beroende av valutautvecklingen.

Maskintvätt, max 40° Tvätta med halvfull maskin och kort centrifugeringstid. Maskintvätt, max 60° Tvätta med halvfull maskin och kort centrifugeringstid.

MATERIAL

Endast handtvätt, högst 40°. Kort tvättid, gnugga inte. Kort centrifugering.

Bomull Bomull kan krympa ända upp till 5 procent. Undvik torktumling första tvätten och dra i sömmarna när plagget är fuktigt.

Ej vattentvätt. Hängtorkning. Plantorkning.

Bambuviskos Fibern framställs av bambuplantan och är ett mycket miljövänligt material.

Dropptorkning. Tål torktumling. Bör ej torktumlas.

Fleece Syntetmaterial. Använd ej sköljmedel, skall ej strykas.

Strykning behövs, högsta temperatur 200°.

Polyester Syntetfiber. Följ tvättinstruktionerna vid hantering.

Strykning behövs, högsta temperatur 150°.

Viskos En mjuk och följsam fiber som framställs av träcellolousa.

Tål ej strykning eller mangling.

Strykning behövs, högsta temperatur 110°.

Tål kemtvätt, men inga vätskor starkare än perkloretylen. Tål ej kemtvätt. Alla typer av blekmedel kan användas. Blekmedel får ej användas.

MÅTTABELL Damstorlekar

XS

S

M

L

XL

XXL

72–76

80–84

88–92

94–100

103–108

112–116

B-midjevidd

58–61

64–67

70–73

76–79

82–85

88–91

C-stussvidd

84–87

90–93

96–99

102–106

110–113

116–119

XS

S

M

L

XL

XXL

A-bröstvidd

84–88

92–96

100–104

108–112

116–120

124–128

B-midjevidd

68–73

78–83

88–93

98–103

108–113

118–123

C-stussvidd

90–93

97–101

105–108

111–114

117–120

123–126

77

79

82

84

86

88

A-bröstvidd

Herrstorlekar

D-innerbenlängd

A = bröst/bystvidd: Mät runt kroppen där bröstet/bysten är som störst. B = midjemått: Mät runt midjan. C = stussvidd: Mät runt kroppen där stussen är som bredast. D = beninnerlängd: Mät från grenen till fotsulan.

142

SOUTH WEST


INDEX A ALMA ZIP IN FLEECE ALMA LÄTTVIKTSVÄST ALMA LÄTTVIKTSJACKA ALMA SKALBYXA ALMA SKALJACKA ALMA PARKAS AMES ZIP IN FLEECE AMES LÄTTVIKTSVÄST AMES LÄTTVIKTSJACKA (JR) AMES SKALBYXA AMES SKALJACKA (JR) AMES PARKAS AURORA ASPEN ATLANTIC

Art nr 425 634 633 910 635 623 424 631 630 909 632 622 235 234 620

Sid 87 113 110 123 108 107 87 113 110 123 108 107 63 63 104

120 281 714 793 799 796 795 182 181 201

20 128 135 133 133 135 134 83 82 57

C CARCOSA CELIA CLUB SET (JR) COHEN CORAL CORONADO (JR) CORONITA CRICKET

109 321 03023 508 507 330 328 320

17 36 83 68 66 44 44 36

371 102 231

93 19 54

617

103

E EAST BAY

F FITZROY FLORA FRASER FRISCO FUNKTIONS T-SHIRT (JR) FUNKTIONS T-SHIRT

510 509 505 124 03091 03092

66 69 68 26 81 81

G GEORGIA GREENFIELD GREENVILLE GREYSTONE (MEN) GREYSTONE (WOMEN)

Art nr 629 797 423 422 639 638

Sid 103 134 89 88 101 100

I IDAHO

414

94

506 205

66 57

106

17

127 129

31 31

121 210 122 315 335 130 131 650 211 415 314 336 334

22 60 23 38 40 25 25 123 61 94 39 42 40

J JAMES JASPER (JR)

K L LEO LILY

M MACKAY MADISON MARY MARION MARION ENFÄRGAD DAM MEL MELIA MELVILLE MIA MONTANA MORRIS MORRIS RAND MORRIS ENFÄRGAD

233 112 113 611 612

53 32 33 115 115

NECKBAND NELLY NELSON NORA NORMAN

798 221 220 128 126

133 58 58 28 28

111 637 636

20 99 99

619 716 323 203 324 238

103 135 44 53 45 83

O OHIO (JR) OLIVE OTIS

Idé och grafi sk produktion: Cordovan Communication Foto: Dan Holmqvist Modeller: Linnea - Avenue modeller, Alex - Lind Models Stylist: Marie Farah Fioriniello Tryck: Vindspelet Papper: Maxisilk

RANDY RAY FUNCTIONAL TEE REGINA REX REXIA RIPLEY RIVERDALE ROSEVILLE ROX ROZ FUNCTIONAL TEE

Art nr 213 812 370 801 802 212 312 313 803 813

Sid 61 78 93 73 73 61 46 47 73 78

805 348 806 232 125 03093 418 794 03061 419 347 651 741 204 03035

77 49 77 54 26 81 90 135 104 90 48 123 134 54 57

S SAM SANDY SARA SAVANNAH SCARLET SHORTS (JR) SIDNEY SKÄRP SOFTSHELL JACKET (JR) SOMERS SOMERTON SORELL SPORT BAG STEWARD (JR) SWEATSHIRT RUNDHALS

T TABER (JR) TEA TED TESS TIM TROY

202 811 810 821 825 820

53 74 74 74 77 74

WALES WEGA VENICE WESTLAKE WHISTLER BAMBOO WHITNEY BAMBOO VICTORIA WIGGO WILLE WILMA WINNIPEG

354 906 103 715 279 280 621 905 907 908 396

42 119 19 135 127 127 104 118 120 120 93

730

135

Z

P PACIFIC PALM BEACH PARKER PARRY (JR) PATSY PERTH

R

V/W

N

D DAWSON DELRAY DENVER

HALIFAX HALSDUK ULL HEDDA HENRY HOLLY HUNTER

KINGS (JR)

B BASIC TEE (JR) BASIC UNDERWEAR (JR) BAYPOINT BEANIE BEANIE 2-FÄRG BEANIE BOMULL BEANIE ULL BRONX SHORTS (JR) BRONX T-SHIRT (JR) BROOKS (JR)

H

ZIP PULLERS


HEAD OFFICE: P. O Box 10406, SE-434 24 Kungsbacka, Sweden. VISITING ADDRESS: Energigatan 19, 434 37 Kungsbacka. WAREHOUSE ADDRESS : Mejerigatan 1, 412 76 Gรถteborg PHONE: +46 (0)300-56 82 00. FAX: +46 (0)300-56 82 01. E-MAIL: info@sandryds.com

www.sandryds.com

South West S/S 2017 (se)  
South West S/S 2017 (se)