Page 1

Kuvasto

20 1 7

a m i o k i l a v u l i e h r Uasvaa k EDELLEKÄVIJÄ KESTÄVÄN KEHITYKSEN TIELLÄ Tavoitteet korkealle

TERVETULLUT LISÄYS MALLISTOON Käytännölliset ja mukavat housut täydentävät valikoimaamme


UUTTA, URHEILULLISTA JA KESTÄVÄÄ TERVETULOA tutustumaan South

Westin uuteen kuvastoon ja vuoteen

2017. Täältä löydät kaiken, mitä yritys tarvitsee. Toivomme sinun

huomioivan erityisesti seuraavat

neljä uutista, joista kolme koskee

valikoimaamme: Mix-konseptin

kehitys, urheilumalliston laajentuminen ja pitkään odotettu tuoteuutuus eli housut!

Neljäs esille nostettava asia on

yhteiskuntavastuu eli se miten

suhtaudumme ympäristön lisäksi

terveyteen, oikeudenmukaisuuteen

ja turvallisuuteen koskien jokaista

tuotantoketjumme jäsentä. Tässä

asiassa olemme pitkään olleet aske-

leen edellä ja nyt on aika asettaa

uudet tavoitteet.

Toivottavasti tästä kuvastosta ja

verkkokaupastamme on apua arkeesi. Menestyksekästä vuotta 2017!

Jonas Cedås, TJ Sandryds

2

SOUTH WEST


4

S

S

8

10

S

KESTÄVÄN KEHITYKSEN UUDET TAVOITTEET

S

14

S

34 PIKEET

S

50 COLLEGET

S

64 NEULEET

S

URHEILU

S

84 FLEECET

S

96 TAKIT

S

116

S

124 ALUSASUT

S

130 ASUSTEET

S

136 JUNIOR

70

SOUTH WEST ONLINE

MIXAA YRITYKSESI ILME

T-PAIDAT

HOUSUT

116

S

OEKO-TEX ® Sertifiointi on todiste siitä, ettei tuote sisällä terveydelle vaarallisia kemikaalipitoisuuksia.

REILUN KAUPAN PUUVILLA Sertifi ointi auttaa parantamaan viljelijöiden ja työntekijöiden työoloja.

GOTS Global Organic Textile Standard, kansainvälinen ympäristösertifi kaatti luomuviljellyille luonnonkuiduille.

Nyt panostamme housuihin. Valikoimassamme on käytännöllisiä malleja kevyen joustavista ja mukavan monipuolisista housuista kestäviin kuorihousuihin, jotka suojaavat vedeltä ja tuulelta.

SUSTAINABLE CHOICE Valmistuksen kaikissa vaiheissa on otettu ympäristönäkökulma huomioon.

2017

3


KESTÄVÄSSÄ KEHITYKSESSÄ

on kyse

VASTUUSTA Kestävän kehityksen sitoumuksiin liittyvä toiminta on tärkeää Sandrydsille. Olemme tehneet monta vuotta aktiivisesti töitä sen parissa ja päätynyeet siksi alan edelläkävijöiksi. Sandrydsin sisäänosto- ja CSR-vastaavalle Erica Perssonille kestävä kehitys on sydämen asia.

4

SOUTH WEST


2017

5


Erican työajasta suuri osa kuluu Aasiassa. Hän vierailee vaatteitamme valmistavissa tehtaissa.

– Koko ala on suurten haasteiden edessä, Erica Persson kertoo. Maailmassa tekstiilien tarve vuositasolla kasvaa nykyisestä 90 miljoonasta tonnista 240 miljoonaan tonniin vuonna 2050. Kuitenkin jo nyt on saavutettu katto siinä, miten paljon vaatteiden uusvalmistus kuormittaa ympäristöä ja ihmiskuntaa. – Siksi tarvitaan järeitä otteita. Ja aika alkaa olla vähissä, Erica toteaa. Tästä syystä olemme määrittäneet kolme kovaa lyhyen aikavälin tavoitetta:

1.

2.

3.

Vuoteen 2020 mennessä haluamme pystyä kertomaan asiakkaille kaikkien tuotteiden sosiaali- ja ympäristövaikutukset elinkaarinäkökulmasta. Vuoteen 2020 mennessä haluamme, että 50 % tuotteistamme on valmistettu sertifioiduista ja/tai kierrätetyistä materiaaleista. Vuoteen 2019 mennessä kaikki alihankkijamme ovat saaneet hyväksynnän toiminnalleen kestävän kehityksen puolesta.

OEKO-TEX ® – Sertifiointi on todiste siitä, ettei tuote sisällä terveydelle vaarallisia kemikaalipitoisuuksia.

6

SOUTH WEST

– Kaikkien tavoitteiden toteutuessa saat Sandrydsin asiakkaana tarkat tiedot siitä, millainen hiilijalanjälki tuotteesta jää, miten iso osuus siitä on luomua, kierrätettyä ja/tai sertifioitua ja miltä alihankkijan työolosuhteet näyttävät. – Suurin osa Southwest-mallistosta valmistetaan Bangladeshissä. Dhakan konttorimme vastaa siitä, että toimintaa seurataan paikan päällä ja raportointi tapahtuu viikottain. Yritän itsekin kiertää tehtaissa säännöllisesti. Minun työni on varmistaa, että vastuumme toteutuu koko arvoketjussa. – Sekä minä että henkilöstömme tunnemme tehtaat ja niiden toiminnan hyvin, koska meillä on säännöllinen yhteys tehtaisiin ja hyvä seurantajärjestelmä. Uuden tehtaan tai yhteistyön kohdalla kaikki on tietysti aloitettava alusta. Hyvästä kehityksestä kertoo se, että monet tehtaamme ovat saaneet BSCI-hyväksynnän, josta jouduimme ennen huomauttamaan useamminkin.

– Siihen liittyvä tarkistuslista on kieltämättä pitkä, monen vaatimuksen lista. Ovatko tilat ja rakennukset paloturvallisia, luotettavia, puhtaita? Entä sähköasennukset ja ilmastointi? Kyse on myös tiloissa työskentelevistä ihmisistä. Millaiset ovat työolot, palkat, työajat, työympäristö? Pystyvätkö he elämään palkallaan? Onko tehtaassa hygieniatilat ja vettä? Entä turvavarusteita, käsineitä, naamareita? – Nämä asiat ovat meille tärkeitä. Me kannamme vastuun – talouden, sosiaalisten vaikutusten ja ympäristön näkökulmasta. Kun me vaateyrityksenä edistämme kestävää kehitystä, voimme myös auttaa asiakkaitamme ja asiakkaiden asiakkaita edistämään samaa asiaa. Me haluamme olla edelläkävijöitä tässä kehityksessä. Nyt on seuraavan askeleen vuoro.

BUSINESS SOCIAL COMPLIANCE INITIATIVE – aloitteen tarkoitus on edistää hyviä työehtoja kansainvälisessä toimitusketjussa. Se muun muassa estää lapsityövoiman käytön, varmistaa lakisääteiset minimipalkat ja sallii jäsenyyden ammattiliittoihin.

SUSTAINABLE CHOICE on oma merkkimme, joka auttaa asiakkaitamme tekemään oikeita kestävään kehitykseen perustuvia valintoja. Merkin saavat tuotteemme, jotka ovat valmistettu pienimmällä mahdollisella ympäristövaikutuksella - kuidun valmistuksesta valmiiseen tuotteeseen asti. Tavoitteenamme on tulevaisuudessa laajentaa tämän merkin käyttöä valikoimassamme. Esimerkkejä materiaaleista, joilla on pienin mahdollinen ympäristövaikutus on luomupuuvilla, kierrätetty polyesteri ja Lifiewear Bamboo.


TÄRKEÄT ETAPIT 2016 • 6 tuotteen GOTS-sertifiointi puuvillapellolta varastoon. • 21 perusvalikoiman tuotteen ÖkoTex-sertifiointi. • Bangladesh Accord for Fire and Building Safety: parannustyö jatkui ja tavoitteena oli kouluttaa kaikki työntekijät turvallisuuskysymyksiin. • Uusi kierrätyspulloista (PET) valmistettu polyesterimalli lanseerataan 2017. • 8 BSCI-tarkastusta suoritettu 15 suurimman alihankkijan luona.

HAASTEITA VUODELLE 2017 • Uutta kehitystä kestävistä materiaaleista. • Vedenkäyttöä vähentävä projekti. • Vaatteiden ja liiketoiminnan kehitys ympyrämallilla kuvattuna. • Sisäinen koulutus yhteiskuntavastuukysymyksistä.

Pakistan 2,5% Turkki 2,5%

Kiina 30% Bangladesh 65% Vaatteidemme valmistusmaat. Osuudet on laskettu volyymin mukaan.

2017

7


SOUTH WE Helppo tapa tehdä ostoksia

Verkkokauppamme on hyvä ja toimiva. Saat kattavan kuvan valikoimastamme. Valinta ja tilaus on helppoa. Kaikki tarvitsemasi tieto on helposti saatavilla. Sivumme ovat responsiiviset eli ne mukautuvat automaattisesti käyttämääsi päätelaitteeseen. Sivut toimivat yhtä hyvin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneella. Jos kaipaat vielä lisätietoja, soita meille. Autamme mielellämme.

Sinä itse suunnittelijana! Kokeile logotyökalua. Löydät sivuiltamme digitaalisen logotyökalun, jonka avulla voit sijoittaa tuotteeseen tekstiä ja kuvia. Helppoa ja kätevää! 1 2 3 4

5

Siirry sivulle sandryds.com ja valitse logotyökalu. Valitse vaate. Valitse logo tai kirjoita haluamasi teksti. Siirrä se valitsemaasi kohtaan vaatteessa. Lähennä/ loitonna tai kierrä jos tarpeen. Tallenna lopputulos, niin voit näyttää sen muille.

Tämän helpompaa ei suunnittelu voi olla.

8

SOUTH WEST


ST ONLINE Vaatteet in action

Olemme aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Voit seurata meitä YouTubessa, Instagramissa ja Facebookissa. Instagramista saat inspirtaatiota ja ideoita. Facebookissa pääset tutustumaan Sandrydsin arkeen.

Verkossa voit nähdä videolta, miten vaatteet istuvat luonnossa! Videot löytyvät kotisivuiltamme sandryds.com ja YouTube-kanavaltamme @Sandryds. Niissä esitellään tarkemmin vaatteen muotoa, istuvuutta ja yksityiskohtia. Sivulla on myös enemmän kuvia tuotteista, joten näet miltä ne näyttävät myös takaa ja sivulta katsottuna.

2017

9


Tee täydellinen yhdistelmä Mix Conceptin avulla luot helposti asukokonaisuuden, joka tuntuu juuri sinun yrityksellesi räätälöidyltä. Se sopii tapahtumiin, konferensseihin ja tiimipäiviin. Värivaihtoehtoja riittää, joten varmasti löydät omaan logoonne ja väreihinne sopivan. Malliston vaihtoehdot ovat kuusi erilaista takkia, kaksi liiviä ja kaksi fleecetakkia eri väreissä. Täydennä asu käytännöllisillä housuilla. Anna sen jälkeen sään, tilaisuuden, mukavuuden ja henkilökohtaisen tyylin määrätä loput. Vaatteita voi käyttää yhdessä ja tai erikseen, joten ne sopivat moneen eri tilanteeseen ja sesonkiin. Kevyttoppatakin ja -liivin voi kiinnittää helposti kuori- tai parkatakkiin. Kapeiden untuvakanavien ansiosta malli on vartalonmyötäinen ja toimii siksi erinomaisesti vuorina.

Monta kerrosta ja käytännölliset materiaalit pitävät vartalon lämpimänä samalla, kun vaatteet hengittävät ja päästävät kosteuden ulos. Värit on valittu niin, että ne sopivat hyvin yhteen ja antavat mahdollisuuden luoda sekä muodikkaita että yksilöllisiä yhdistelmiä tuotemerkkisi vahvistukseksi. Lämmintä ja miellyttävää omalla uniikilla tyylillä on Mix Conceptin perusajatus. Seuraavalla aukeamalla näet mallistoon kuuluvat vaatteet. >>

Tee näin:

1.

Valitse kestävä kuoritakki tai parkatakki.

2.

Lisää mukava fleece, kevyttoppatakki tai -liivi.

3.

Ja asu on valmis.

Tyylikkäitä yksityiskohtia. Kevyttoppatakeissa ja -liiveissä on mustat vetoketjuvetimet. Lisäksi saat ylimääräiset viisi vetoketjun vedintä, jotka ovat takin väriset (ei koske mustia vaatteita). Niillä voit luoda värikontrasteja ja tehdä vaatteesta omannäköisesi. Vetimet sopivat kaikkiin vetoketjuihin.

10

SOUTH WEST


2017

11


MIXAA OMA ALMA

730 ZIP PULLERS

Kaikki nämä osat kuuluvat naisten Mix Conpectiin. Yhdistä ja luo yrityksenne näköinen asu. Nyt konspetiin kuuluvat myös kuorihousut ja fleecetakki viidessä eri värissä.

12

635 ALMA KUORITAKKI

623 ALMA PARKAS

910 ALMA KUORIHOUSUT

633 ALMA KEVYTTOPPATAKKI

634 ALMA KEVYTTOPPALIIVI

425 ALMA FLEECETAKKI

SOUTH WEST


730 ZIP PULLERS

MIXAA OMA AMES Tässä miesten konseptiin kuuluvat vaatteet. Tee yhdistelmä, joka sopii yrityksenne väreihin. Tämän vuoden uutuutena yhdistelymahdollisuuksia lisäävät neljä fleeceväriä ja housut.

632 AMES KUORITAKKI

622 AMES PARKAS

909 AMES KUORIHOUSUT

630 AMES KEVYTTOPPATAKKI

631 AMES KEVYTTOPPALIIVI

424 AMES FLEECETAKKI

2017

13


T- PA I DAT 120 Basic Tee (28 navy).

T-PAIDAT South Westin T-paidoissa on valinnanvaraa: erilaisia malleja, istuvuuksia ja kokoja. Mallisto tarjoaa myös ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja: luomupuuvillaa ja Reilu Kauppa-sertifioitua puuvillaa. Täältä kaikki löytävät suosikkinsa – menestystuotteesta on saatavana jopa 30 eri värivaihtoehtoa.

2017

15


SOUTH WEST


T- PA I DAT

106 KINGS

5.50€

Klassinen t-paitamalli single jersey kampapuuvillaa. Pääntieresorin elastaani auttaa pääntien säilyttämään muotonsa. Materiaali: 100 % puuvillaa. Väri 98 on 65 % polyesteriä, 35 % puuvillaa. Väri 93 on 95 % puuvillaa, 5 % viskoosia. Paino: 155 g/m² Koot: 60–80–100–120–140–160–S–M–L–XL–XXL–3XL. 4XL–5XL vain väreissä 28, 93 ja 99. Pesuohje: 60°

JR JUNIOR SIZES

01 white

48 orange

65 red

24 light royal

25 royal

50 light olive

66 dark red

26 french blue

51 lime

68 wine

52 light green

77 dark lilac

27 blue

28 navy

55 green

56 bright green

81 aqua

109 CARCOSA

92 ash

32 khaki

57 olive

93 grey melange

43 spicy orange

58 dark green

95 grey

44 blazing yellow

45 yellow

59 light petrol

62 cerise

98 dark grey

99 black

8.50€

T-paita single jersey kampapuuvillaa. Kanttinauhallinen kaulus. Materiaali: 100 % puuvillaa. Paino: 180 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 60°

01 white

25 royal

28 navy

65 red

81 aqua

95 grey

99 black

2017

17


102 Delray (93 grey melanve), 103 Venice (65 red).


T- PA I DAT

5.50€

102 DELRAY T-paita silikonipestyä single jersey puuvillaa. Vartalonmyötäinen malli, jossa kanttinauhallinen pääntie.

Materiaali: 100 % puuvillaa. Väri 93 on 95 % puuvillaa, 5 % viskoosia. Paino: 155 g/m² Koot: S–M–L–XL–XXL (3XL vain väreissä 01 ja 99). Pesuohje: 60° SLIM FIT

01 white

25 royal

27 blue

28 navy

44 blazing yellow

45 yellow

48 orange

56 bright green 57 olive

62 cerise

65 red

66 dark red

93 grey melange

99 black

103 VENICE

51 lime

5.50€

T-paita silikonipestyä single jersey puuvillaa. Vartalonmyötäinen naisten malli, jossa kanttinauhallinen pääntie. Materiaali: 100 % puuvillaa. Väri 93 on 95 % puuvillaa, 5 % viskoosia. Paino: 155 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 60°

01 white

24 light royal

25 royal

27 blue

28 navy

44 blazing yellow

45 yellow

48 orange

51 lime

55 green

56 bright green

62 cerise

65 red

66 dark red

81 aqua

93 grey melange

99 black

2017

19


3.60€

120 BASIC TEE Edullinen t-paita 100 % puuvillaa, jonka pääntie huoliteltu nauhalla. Hyvä perusvaate. Materiaali: 100 % puuvillaa. Paino: 140 g/m² Koot: 120–140–160–S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 60°

120 Basic Tee (28 navy).

JR JUNIOR SIZES

111 OHIO

8.90€

Sporttinen t-paita, jonka pääntie ja hihansuut huoliteltu tehostevärisillä nauhoilla. Materiaali: 100 % puuvillaa. Paino: 155 g/m². Koot: 80–100–120–140–160–S–M–L–XL–XXL. 80–100–120–140–160 väreissä 24 ja 45. Pesuohje: 60°

JR JUNIOR SIZES

01 white/ navy

20

24 lt.royal/ yellow

SOUTH WEST

28 navy/ white

45 yellow/ lt.royal

01 white

28 navy

99 black


2017

111 Ohio (28 navy/white).

T- PA I DAT


121 Mackay (99 black).

121 MACKAY

10.90€

T-paita, jonka epätasaisesta langasta valmistettu neulos antaa vaatteelle elävän pinnan. Hihoissa käänne ja syvähkö pääntie. Niskassa on siirtopainatus ja rinnassa tyylikäs tasku. Materiaali: 100 % puuvillaa. Paino: 160 g/m² Koot: S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

01 white

22

18 smaragd

27 blue

SOUTH WEST

62 cerise

64 bright red

86 indigo

99 black


T- PA I DAT 122 Mary (62 cerise).

122 MARY

10.90€

Naisten T-paita, jonka epätasaisesta langasta valmistettu neulos antaa vaatteelle elävän pinnan. Hihoissa käänne ja syvähkö pääntie. Niskassa on siirtopainatus ja rinnassa tyylikäs tasku. Materiaali: 100 % puuvillaa. Paino: 160 g/m² Koot: S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

01 white

18 smaragd

27 blue

62 cerise

64 bright red

86 indigo

99 black

2017

23


24

SOUTH WEST

131 Melia (68 wine melange), 130 Mel (88 indigo melange).


T- PA I DAT

10.90€

130 MEL

Pyöreäpäänteinen meleerattu T-paita, josta 60 % luomupuuvillaa. Tyylikäs rintatasku sekä brodeeraus helmassa. Materiaali: 60 % luomupuuvillaa, 40 % polyesteriä. Paino: 160 g/m² Koot: S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 40°

UUTUUS

57 olive melange

68 wine melange

88 indigo melange

131 MELIA

10.90€

Pyöreäpäänteinen meleerattu naisten T-paita, josta 60 % luomupuuvillaa. Tyylikäs rintatasku sekä brodeeraus helmassa. Materiaali: 60 % luomupuuvillaa, 40 % polyesteriä. Paino: 160 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

UUTUUS

57 olive melange

68 wine melange

88 indigo melange

2017

25


12.90€

125 SCARLET

Naisten T-paita Fairtrade-sertifioidusta puuvillasta, jonka joustava materiaali antaa tuotteelle hyvän istuvuuden. Paidassa tyylikäs V-pääntie. Materiaali: 95 % Fairtrade-sertifitoitua luomupuuvillaa, 5 % elastaania. Väri 94 on 70 % Fairtrade-sertifitoitua luomupuuvillaa, 25 % viskoosia, 5 % elastaania. Paino: 180 g/m². Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

94 medium grey melange on OCS sertifioitu.

125 Scarlet (99 black).

UUSI VÄRI

124 FRISCO

12.90€

T-paita Fairtrade-sertifioidusta puuvillasta, jonka joustava materiaali antaa tuotteelle hyvän istuvuuden. Paidassa tyylikäs V-pääntie. Materiaali: 95 % Fairtrade-sertifitoitua luomupuuvillaa, 5 % elastaania. Väri 94 on 70 % Fairtrade-sertifitoitua luomupuuvillaa, 25 % viskoosia, 5 % elastaania Paino: 180 g/m² Koot: S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 40°

94 medium grey melange on OCS sertifioitu.

UUSI VÄRI

01 white

26

86 indigo

SOUTH WEST

UUSI VÄRI

94 medium grey melange

99 black

01 white

62 cerise

UUSI VÄRI

86 indigo

UUSI VÄRI

94 medium grey melange

99 black


T- PA I DAT

Cerise

124 Frisco (94 medium grey melange).

124 FRISCO GOTS T-shirt / MEN

Indigo

GrĂĽmelange

2017


12.90€

126 NORMAN

Kauniisti istuva t-paita on valmistettu Reilu kauppa-sertifioidusta joustavasta puuvillasta. Paidassa pyöreä nauhalla huoliteltu pääntie. Materiaali: 95 % Reilu kauppa-sertifioitua luomupuuvillaa, 5 % elastaania. Väri 94 on 70 % Reilu kauppa-sertifioitua luomupuuvillaa, 25 % viskoosia, 5 % elastaania. Paino: 180 g/m². Koot: S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 40°

126 Norman ( 01 white).

94 medium grey melange on OCS sertifioitu.

128 NORA

12.90€

Kauniisti istuva naisten T-paita on valmistettu Reilu kauppa-sertifioidusta joustavasta puuvillasta. Paidassa pyöreä nauhalla huoliteltu pääntie. Materiaali: 95 % Reilu kauppa-sertifioitua luomupuuvillaa, 5 % elastaania. Väri 94 on 70 % Reilu kauppa-sertifioitua luomupuuvillaa, 25 % viskoosia, 5 % elastaania. Paino: 180 g/m². Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

94 medium grey melange on OCS sertifioitu.

01 white

28

62 cerise

SOUTH WEST

86 indigo

94 medium grey melange

99 black

01 white

86 indigo

94 medium grey melange

99 black


2017

128 Nora (62 cerise).

T- PA I DAT


30

SOUTH WEST

127 Leo (86 indigo), 129 Lily (01 white).


T- PA I DAT

15.90 €

127 LEO

Kauniisti istuva pitkähihainen t-paita on valmistettu Reilu kauppa-sertifioidusta joustavasta puuvillasta. Paidassa pyöreä kapealla nauhalla huoliteltu pääntie. Materiaali: 95 % Reilu kauppa-sertifioitua luomupuuvillaa, 5 % elastaania. Väri 94 on 70 % Reilu kauppa-sertifioitua luomupuuvillaa, 25 % viskoosia, 5 % elastaania. Paino: 180 g/m². Koot: S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 40°

94 medium grey melange on OCS sertifioitu.

01 white

86 indigo

94 medium grey melange

99 black

129 LILY

15.90 €

Kauniisti istuva naisten t-paita on valmistettu Reilu kauppa-sertifioidusta joustavasta puuvillasta. Paidassa pyöreä kapealla nauhalla huoliteltu pääntie. Materiaali: 95 % Reilu kauppa-sertifioitua luomupuuvillaa, 5 % elastaania. Väri 94 on 70 % Reilu kauppa-sertifioitua luomupuuvillaa, 25 % viskoosia, 5 % elastaania. Paino: 180 g/m². Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

94 medium grey melange on OCS sertifioitu.

01 white

62 cerise

86 indigo

94 medium grey melange

99 black

2017

31


112 Greenfi eld (01 white).

112 GREENFIELD

9.90€

T-paita 100 % sertifioidusta luomupuuvillasta, jossa sivusaumat, niskanauha ja pääntiellä resori. Materiaali: 100 % puuvillaa. Paino: 160 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

01 white

32

65 red

SOUTH WEST

99 black


T- PA I DAT 113 Greenville (65 red).

113 GREENVILLE

9.90€

Naisten T-paita 100 % sertifioidusta luomupuuvillasta, jossa sivusaumat, niskanauha ja pääntiellä resori. Materiaali: 100 % puuvillaa. Paino: 160 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL. Pesuohje: 40°

01 white

65 red

99 black

2017

33


34

SOUTH WEST


PI K EE T 315 Marion (65 red).

PIKEET Pikeepaita on tyylikäs ja samalla rento sopien näin kaikkiin tilanteisiin – sopii yhtä hyvin pikkutakin kanssa kuin rannalle. Valittavana on monia malleja, värejä ja koristeellisia yksityiskohtia. Täältä löytyy aina sertifioidusta puuvillasta valmistetuista pikeepaidoista mukaviin teknisiin pikeepaitoihin.

2017

35


320 CRICKET

27.90€

Huoliteltu ja hyvin istuva pikeepaita double lacoste-neulosta tuntuu päällä miellyttävältä. Paidassa kankainen kaulurikaulus ja nappilistassa metallinappien lisäksi kauniita yksityiskohtia. Helmahalkion vieressä niitti. Niskassa ja halkiossa koristenauha.

320 Cricket (99 black).

Materiaali: 95 % puuvillaa, 5 % elastaania. Paino: 230 g/m² Koot: S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 40°

321 CELIA

27.90€

Huoliteltu ja hyvin istuva naisten pikeepaita double lacoste-neulosta tuntuu päällä miellyttävältä. Paidassa kankainen kaulurikaulus ja nappilistassa metallinappien lisäksi kauniita yksityiskohtia. Pidempi nappilista tekee paidasta naisellisen. Helmahalkion vieressä niitti. Niskassa ja halkiossa koristenauha. Materiaali: 95 % puuvillaa, 5 % elastaania. Paino: 230 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

01 white

36

14 cobalt

SOUTH WEST

28 navy

65 red

99 black

01 white

14 cobalt

28 navy

65 red

99 black


321 Celia (99 black).

PI K EE T


315 Marion (97 graphite/grey), 314 Morris (50 light olive/lime).

315 MARION

21.90€

Huoliteltu naisten pikeepaita. Niskassa ja sivuhalkiossa koristenauha ja niskassa lisäksi puolikuunmuotoinen tikkaus. Pidempi nappilista tekee paidasta naisellisen. Paidassa valkoiset napit ja nappilistan sisäpuolella tehostevärinen, kalanruotokuvioinen nauha. Nappilistan nauhassa väriinsointuva ja helmahalkion yläpuolella tehostevärinen brodeeraus. Materiaali: 95 % puuvillaa, 5 % elastaania. Paino: 200 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

38

01 white/ grey

14 cobalt/ navy

28 navy/ white

65 red/ black

81 aqua/ white

97 graphite/ grey

SOUTH WEST

47 dark orange/ 50 light olive/ grey lime

99 black/ red

56 br. green/ navy

62 cerise/ grey


PI K EE T

314 MORRIS

21.90€

Huoliteltu pikeepaita. Niskassa ja sivuhalkiossa koristenauha ja niskassa lisäksi puolikuunmuotoinen tikkaus. Paidassa valkoiset napit ja nappilistan sisäpuolella tehostevärinen, kalanruotokuvioinen nauha. Nappilistan nauhassa väriinsointuva ja helmahalkion yläpuolella tehostevärinen hillitty brodeeraus. Materiaali: 100 % puuvillaa. Paino: 220 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 40°

01 white/ grey

14 cobalt/ navy

65 red/ black

81 aqua/ white

28 navy/ 47 dark orange/ 50 light olive/ 56 br. green/ white grey lime navy

97 graphite/ grey

62 cerise/ grey

99 black/ red

2017

39


334 MORRIS YKSIVÄRINEN

21.90€

Huoliteltu pikeepaita. Niskassa ja sivuhalkiossa koristenauha ja niskassa lisäksi puolikuunmuotoinen tikkaus. Paidan napit sekä nappilistan sisäpuolella oleva kalanruotokuvioinen nauha ovat paidan värin mukaisia. Nappilistan nauhassa ja helmahalkion yläpuolella olevat brodeeraukset ovat myös paidan sävyn mukaisia.

334 Morris enfärgad (01 white).

Materiaali: 100 % puuvillaa. Paino: 220 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL–3XL–4XL. Pesuohje: 40°

335 MARION YKSIVÄRINEN

21.90€

Huoliteltu pikeepaita. Niskassa ja sivuhalkiossa koristenauha ja niskassa lisäksi puolikuunmuotoinen tikkaus. Pidempi nappilista tekee paidasta naisellisen. Paidan napit sekä nappilistan sisäpuolella oleva kalanruotokuvioinen nauha ovat paidan värin mukaisia. Nappilistan nauhassa ja helmahalkion yläpuolella olevat brodeeraukset ovat myös paidan sävyn mukaisia. Materiaali: 95 % puuvillaa, 5 % elastaania. Paino: 200 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

01 white

40

28 navy

SOUTH WEST

99 black

01 white

28 navy

99 black


2017

335 Marion enfärgad dam (28 navy).

PI K EE T


354 WALES

37.90€

Klassinen rugby-paita heavy jersey neuloksesta, jossa kaulus ja hihansuut twill-kangasta. Nappilistan alapuoli, hihansuiden halkio ja kyynärpaikkojen tasosaumatikkaukset tehosteväriset. Helmahalkion vieressä kangasmerkki.

354 Wales (30 navy/white).

Materiaali: 100 % puuvillaa. Paino: 310 g/m² Koot: S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 40°

336 MORRIS RAND

23.90€

Huoliteltu raidallinen pikeepaita, jonka niskassa ja sivuhalkiossa koristenauha ja niskassa lisäksi puolikuun muotoinen tikkaus. Paidassa valkoiset napit ja nappilistan sisäpuolella tehostevärinen, kalanruotokuvioinen nauha. Nappilistan nauhassa väriinsointuva ja helmahalkion yläpuolella tehostevärinen hillitty brodeeraus. Materiaali: 100 % puuvillaa. Paino: 220 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 40°

27 blue/ navy

42

30 navy/ white stripe

SOUTH WEST

64 red/ navy

84 aqua/ white stripe

28 navy

30 navy/ white

64 red/ navy

99 black


2017

43

336 Morris rand (27 blue/navy).

PI K EE T


330 CORONADO

13.90€

328 CORONITA

13.90€

Klassinen pikeepaita, jonka nappilista sekä napit paidan värin mukaiset ja sivulla halkio.

Klassinen naisten pikeepaita, jonka nappilista sekä napit paidan värin mukaiset ja sivulla halkio. Pidempi nappilista tekee paidasta naisellisen.

Materiaali: 100 % puuvillaa. Väri 94 on 75 % puuvillaa, 25 % viskoosia. Paino: 190 g/m² Koot: 120–140–160–XS–S–M–L–XL–XXL–3XL. 4XL vain väreissä 01, 28 ja 99. Pesuohje: 40°

Materiaali: 100 % puuvillaa. Väri 94 on 75 % puuvillaa, 25 % viskoosia. Paino: 190 g/m² Koot: S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

JR JUNIOR SIZES

01 white

25 royal

56 bright green 62 cerise

27 blue

28 navy

45 yellow

48 orange

51 lime

01 white

25 royal

27 blue

28 navy

45 yellow

48 orange

65 red

81 aqua

94 medium grey melange

95 grey

99 black

56 bright green

62 cerise

65 red

81 aqua

94 medium grey melange

99 black

323 PARKER

15.90€

Pikeepaita, jonka niskassa ja sivuhalkiossa tehostevärinen koristenauha ja niskassa lisäksi puolikuunmuotoinen tikkaus. Nappilista ja napit paidan sävyn mukaiset. Vasemmalla upotettu rintatasku. Materiaali: 65 % polyesteriä, 35 % puuvillaa. Paino: 200 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 60°

01 white

44

28 navy

SOUTH WEST

99 black

51 lime


PI K EE T 330 Coronado (94 medium grey melange), 328 Coronita (62 cerise).

324 PATSY

15.90€

Naisten pikeepaita, jonka niskassa ja sivuhalkiossa tehostevärinen koristenauha ja niskassa lisäksi puolikuunmuotoinen tikkaus. Nappilista ja napit paidan sävyn mukaiset. Pidempi nappilista tekee paidasta naisellisen. Vasemmalla upotettu rintatasku. Materiaali: 65 % polyesteriä, 35 % puuvillaa. Paino: 200 g/m² Koot: S–M–L–XL. Pesuohje: 60°

01 white

28 navy

99 black

2017

45


312 Riverdale (28 navy).

312 RIVERDALE

23.90€

Klassinen pikeepaita 100 % Reilu kauppa-sertifioidusta puuvillasta. Niskassa kauluksen sisäpuolella tehostevärinen tikkaus. Paidan värin mukaiset logonapit ja pikeekaulus 1x1 neuloksesta. Sivusaumassa halkio. Materiaali: 100 % Reilu kauppa sertifioitua luomupuuvillaa. Paino: 220 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

01 white

46

28 navy

SOUTH WEST

65 red

99 black


PI K EE T 313 Roseville (01 white).

313 ROSEVILLE

23.90€

Klassinen naisten pikeepaita 100 % Reilu kauppa-sertifioidusta puuvillasta. Niskassa kauluksen sisäpuolella tehostevärinen tikkaus. Paidan värin mukaiset logonapit ja pikeekaulus 1x1 neuloksesta. Sivusaumassa halkio. Materiaali: 100 % Reilu kauppa sertifioitua luomupuuvillaa. Paino: 220 g/m² Koot: XS–S–M–L– XL. Pesuohje: 40°

01 white

28 navy

65 red

99 black

2017

47


347 Somerton (43 spicy orange).

347 SOMERTON

19.90€

Pehmeä ja miellyttävä pikeepaita, jonka napit ja alempi nappilista ovat tehosteväriset. Hihojen alla ja niskassa kauniina yksityiskohtina metallirenkaat ja niskassa ja sivuhalkiossa koristenauha. Oikeassa hihassa silikonilogopainatus. Materiaali: 100 % polyesteriä. Paino: 200 g/m² Koot: S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 40°

14 cobalt

48

28 navy

43 spicy orange

SOUTH WEST

53 lime

65 red

99 black


PI K EE T 348 Sandy (14 cobalt).

348 SANDY

19.90€

Pehmeä ja miellyttävä naisten pikeepaita, jonka napit ja alempi nappilista ovat tehosteväriset. Pidempi nappilista tekee paidasta naisellisen. Hihojen alla ja niskassa kauniina yksityiskohtina metallirenkaat ja niskassa ja sivuhalkiossa koristenauha. Oikeassa hihassa silikonilogopainatus. Material: 100 % polyesteriä. Paino: 200 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

14 cobalt

28 navy

43 spicy orange

53 lime

65 red

99 black

2017

49


50

SOUTH WEST


CO L L EG E T

201 Brooks (25 royal).

COLLEGET Collegeja on monenlaisia: pehmeitä tai joustavia, hupullisia ja pyöreäpäänteisiä, vetoketjulla tai ilman. Klassisen sporttisia tai tyylikkäämpiä ja muodikkaampia. Colleget ovat erinomaisia tuotteita kaikenlaiseen yksilöintiin.

2017

51


SOUTH WEST

233 Georgia (81 aqua).


32.90€

233 GEORGIA

Klassinen naisten collegetakki, jossa kaksinkertainen huppu ja kaksi etutaskua. Helmassa ja hihansuissa joustava resori.

CO L L EG E T

Materiaali: 80 % puuvillaa, 20 % polyesteriä. Väri 93 on 75 % puuvillaa, 20 % polyesteriä ja 5 % viskoosia. Paino: 315 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

01 white

28 navy

62 cerise

65 red

81 aqua

99 black

93 grey melange

29.90€

202 TABER

203 PARRY

32.90€

Collegehuppari, jonka kaksinkertaisessa hupussa tasosaumatikkaukset ja edessä kengurutasku.

Klassinen collegetakki, jossa kaksinkertainen huppu ja kaksi etutaskua. Helmassa ja hihansuissa joustava resori.

Materiaali: 80 % puuvillaa, 20 % polyesteriä. Väri 93 on 75 % puuvillaa, 20 % polyesteriä ja 5 % viskoosia. Paino: 315 g/m² Koot: 120–140–160–XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

Materiaali: 80 % puuvillaa, 20 % polyesteriä. Väri 93 on 75 % puuvillaa, 20 % polyesteriä ja 5 % viskoosia. Paino: 315 g/m² Koot: 120–140–160–XS–S–M–L–XL–XXL–3XL. Koossa 120 ei ole nauhoja hupussa. Pesuohje: 40°

JR JUNIOR SIZES JR JUNIOR SIZES

01 white

25 royal

28 navy

65 red

93 grey melange

99 black

01 white

28 navy

62 cerise

65 red

81 aqua

93 grey melange

99 black

2017

53


32.90€

231 DENVER

Vetoketjullinen collegetakki, jossa harjattu sisäpinta ja raglanhihat. Kauluksessa, hihansuissa ja helmassa joustava resori. Etutaskujen ja resoreiden ympärillä koristetikkaukset. Materiaali: 80 % puuvillaa, 20 % polyesteriä, harjattu sisäpinta. Väri 88 on 60 % puuvillaa, 40 % polyesteriä. Väri 93 on 75% puuvillaa, 20 % polyesteriä ja 5 % viskoosia. Paino: 315 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

01 white

28 navy

65 red

88 bluemelange

93 grey melange

204 STEWART

99 black

29.90€

College, jossa pystykaulus ja pääntiellä vetoketju. Joustava resori helmassa ja hihansuissa. Materiaali: 80 % puuvillaa, 20 % polyesteriä. Väri 93 on 75% puuvillaa, 20 % polyesteriä ja 5 % viskoosia. Paino: 315 g/m². Koot: 120–140–160–S–M–L–XL–XXL. 3XL–4XL vain väreissä 28 ja 99. Pesuohje: 40°.

232 SAVANNAH

32.90€

Vetoketjullinen naisten collegetakki, jossa harjattu sisäpinta ja raglanhihat. Kauluksessa, hihansuissa ja helmassa joustava resori. Etutaskujen ja resoreiden ympärillä koristetikkaukset. Materiaali: 80 % puuvillaa, 20 % polyesteriä. Väri 88 on 60 % puuvillaa, 40 % polyesteriä. Väri 93 on 75 % puuvillaa, 20 % polyesteriä ja 5 % viskoosia. Paino: 315 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

JR JUNIOR SIZES

01 white

54

25 royal

SOUTH WEST

28 navy

65 red

93 grey melange

99 black

01 white

28 navy

65 red

88 blue melange

93 grey melange

99 black


2017

231 Denver (88 blue melange).

CO L L EG E T


SOUTH WEST

03035 Sweatshirt rundhals (93 grey melange).


15.90€

03035 SWEATSHIRT BASIC Perus collegepaita, jossa pyöreä pääntie ja pehmeä, harjattu sisäpinta.

CO L L EG E T

Materiaali: 60 % puuvillaa, 40 % polyesteriä. Paino: 280 g/m² Koot: S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

28 navy

93 grey melange

99 black

201 BROOKS

23.90€

205 JASPER

23.90€

Pyöreäpäänteinen college, jossa on tasosaumatikkaukset ja harjattu sisäpinta. Pääntien resorin elastaani auttaa tuotteen säilyttämään muotonsa.

Klassiset collegehousut, jossa on kuminauha lahkeensuissa, nyöri vyötäröllä ja sivutaskut.

Materiaali: 80 % puuvillaa, 20 % polyesteriä. Väri 93 on 75 % puuvillaa, 20 % polyesteriä ja 5 % viskoosia. Paino: 315 g/m² Koot: 120–140–160–XS–S–M–L–XL–XXL. 3XL–4XL–5XL vain väreissä 28 ja 99. Pesuohje: 40°

Materiaali: 80 % puuvillaa, 20 % polyesteriä. Väri 93 on 75 % puuvillaa, 20 % polyesteriä ja 5 % viskoosia. Paino: 315 g/m² Koot: 120–140–160–XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

JR JUNIOR SIZES JR JUNIOR SIZES

01 white

25 royal

28 navy

65 red

93 grey melange

99 black

28 navy

93 grey melange

99 black

2017

57


48.90€

220 NELSON

Collegetakki joustavasta neuletrikoosta, jossa täyspitkä vetoketju ja pystykaulus. Tuotteessa tehosteväriset vetoketjut ja ketjuun sointuvat vetimet. Sivutaskuissa myös tehosteväriset yksityiskohdat mesh-kankaasta ja rintataskussa vetoketju. Selän olkakaarrokkeessa pieni logopainatus.

220 Nelson (97 graphite).

Materiaali: 92 % puuvillaa, 8 % elastaania. Paino: 280 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 40°

221 NELLY

48.90€

Naisten collegetakki joustavasta neuletrikoosta, jossa täyspitkä vetoketju ja pystykaulus. Tuotteessa tehosteväriset vetoketjut ja ketjuun sointuvat vetimet. Sivutaskuissa myös tehosteväriset yksityiskohdat mesh-kankaasta ja rintataskussa vetoketju. Selän olkakaarrokkeessa pieni logopainatus. Materiaali: 92 % puuvillaa, 8 % elastaania. Paino: 280 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

28 navy

58

50 olive

SOUTH WEST

97 graphite

99 black

28 navy

50 olive

97 graphite

99 black


2017

221 Nelly (28 navy).

CO L L EG E T


48.90€

210 MADISON

Collegetakki joustavasta neuletrikoosta, jonka sivutaskuissa ja rintataskussa tehostevärinen vetoketju ja ketjussa logovetimet. Hupussa korkea kaulanosuus sekä nyöri, jonka avulla voi säätää hupun etureunaa. Materiaali: 92 % puuvillaa, 8 % elastaania. Väri 94 on 67 % puuvillaa, 25 % viskoosia, 8 % elastaania. Paino: 280 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 40°

48 orange

56 bright green

85 bright blue

94 medium grey melange

99 black

211 Mia (01 white), 213 Randy (94 medium grey melange), 210 Madison (94 medium grey melange), 212 Ripley (99 black).

01 white

SOUTH WEST


48.90€

211 MIA

Naisten collegetakki joustavasta neuletrikoosta, jonka sivutaskuissa ja rintataskussa tehostevärinen vetoketju ja ketjussa logovetimet. Hupussa korkea kaulanosuus sekä nyöri, jonka avulla voi säätää hupun etureunaa.

CO L L EG E T

Materiaali: 92 % puuvillaa, 8 % elastaania. Väri 94 on 67 % puuvillaa, 25 % viskoosia, 8 % elastaania. Paino: 280 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

01 white

48 orange

56 bright green

85 bright blue

94 medium grey melange

212 RIPLEY

99 black

29.90€

213 RANDY

29.90€

Collegehousut, joissa sivutaskut ja leveä vyötäröresori ja nyöri. Nyörien aukoissa logorenkaat. Takatasku, jossa tehostevärinen painatus ja vetoketju logovetimellä.

Collegehousut, joissa sivutaskut ja leveä vyötäröresori ja nyöri. Nyörien aukoissa logorenkaat. Takatasku, jossa tehostevärinen painatus ja vetoketju logovetimellä.

Materiaali: 92 % puuvillaa, 8 % elastaania. Paino: 280 g/m² Väri 94 on 67 % puuvillaa, 25 % viskoosia, 8 % elastaania. Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

Materiaali: 92 % puuvillaa, 8 % elastaania. Paino: 280 g/m² Väri 94 on 67 % puuvillaa, 25 % viskoosia, 8 % elastaania. Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

94 medium grey melange

99 black

94 medium grey melange

99 black

2017

61


SOUTH WEST

235 Aurora (65 red).


47.90€

235 AURORA

Ylellinen naisten collegetakki, jossa on kauniita yksityiskohtia. Kangas on käsitelty pehmeäksi, joten takki tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä. Kaksinkertaisen hupun sisäpuoli on tehostevärinen ja hupun reunanauhassa koristeellinen ommel. Oikeassa taskussa tyylikäs huopainen logoapplikointi. Mattahopean värinen metallivetoketju.

CO L L EG E T

Materiaali: 80 % puuvillaa, 20 % polyesteriä. Paino: 350 g/m². Koot: XS–S–M–L–XL. Pesuohje: 40°

28 navy/grey

65 red/grey

99 black/grey

234 ASPEN

47.90€

Ylellinen collegetakki, jossa on kauniita yksityiskohtia. Kangas on käsitelty pehmeäksi, joten takki tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä. Kaksinkertaisen hupun sisäpuoli on tehostevärinen ja hupun reunanauhassa koristeellinen ommel. Oikeassa taskussa tyylikäs huopainen logoapplikointi. Mattahopean värinen metallivetoketju.

234 Aspen (99 black/grey).

Materiaali: 80 % puuvillaa, 20 % polyesteriä. Paino: 350 g/m². Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

28 navy/grey

65 red/grey

99 black/grey

2017

63


64

SOUTH WEST


Ajaton mallisto klassisia neuleita, jotka on valmistettu miellyttävästä, korkealaatuisesta ja helppohoitoisesta puuvillasta. Neuleet saavat sinut näyttämään aina tyylikkäältä. Yksilöi neule merkein tai brodeeraamalla ja tuo tuotemerkkisi tyylikkäästi esiin.

N EU L EE T

510 Fitzroy (67 red melange).

NEULEET

2017

65


42.90€

510 FITZROY

Ohut neule, jonka pyöreässä pääntiessä joustinneuletta. Pääntiellä koristeelliset tasosaumatikkaukset ja olkasaumoissa terenauha. Kyynärpääpaikoissa koristeelliset tikkaukset ja helmassa tekonahkainen merkki. Materiaali: 100 % puuvillaa. Koot: S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 40°

67 red melange

88 bluemelange

94 medium grey melange

99 black melange

506 JAMES

42.90€

Ohut neule, jonka V-pääntiessä joustinneuletta. Helman ja hihansuiden 2x2 joustinneuleen elastaani pitää neuleen muodossaan. Materiaali: 100 % puuvillaa. Koot: S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 40°

14 cobalt

66

56 bright green 80 dark navy

SOUTH WEST

98 dark grey melange

99 black

507 CORAL

42.90€

Ohut naisten neule, jonka V-pääntiessä joustinneuletta ja satiininen niskanauha. Helman ja hihansuiden 2x2 joustinneuleen elastaani pitää neuleen muodossaan. Materiaali: 98 % puuvillaa, 2 % elastaania. Koot: S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

14 cobalt

80 dark navy

98 dark grey melange

99 black


2017

506 James (80 dark navy), 507 Coral (98 dark grey melange).

N EU L EE T


37.90€

505 FRASER

Ohut V-aukkoinen neuletakki, jossa meleeratut väriin sointuvat napit. Helman ja hihansuiden 2x2 joustinneuleen elastaani pitää neuleen muodossaan.

505 Fraser (93 grey melange).

Materiaali: 100 % puuvillaa. Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

508 COHEN

42.90€

Ohut neule, jossa pystykaulus 2x2 joustinneuleesta. Sointuvat logolliset napit. Helman ja hihansuiden 2x2 joustinneuleen elastaani pitää neuleen muodossaan. Kyynärpääpaikoissa koristeelliset tikkaukset ja helmassa tekonahkainen merkki. Materiaali: 100 % puuvillaa. Koot: S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 40°

88 bluemelange

68

98 dark greymelange

SOUTH WEST

99 black

28 navy

93 grey melange

98 dark grey melange

99 black


N EU L EE T 509 Flora (98 dark grey melange).

509 FLORA

42.90€

Ohut naisten V-aukkoinen neuletakki, jossa meleeratut väriin sointuvat napit. Helmassa ja hihansuissa 2x2 joustinneuletta. Niskassa satiininen nauha ja helmassa tekonahkainen merkki. Materiaali: 98 % puuvillaa, 2 % elastaania. Koot: S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

28 navy

98 dark grey melange

99 black

2017

69


70

SOUTH WEST


Työnantajan tukemasta liikunnasta on tullut suosittua. Hyvinvoivat työntekijät jaksavat paremmin töissä. Ota South West avuksesi! Laadukkaat tekniset vaatteemme tekevät kuntoilusta entistä miellyttävämpää. U R H EI LU

811 Tea (62 cerice)

URHEILU

2017

71


72

SOUTH WEST 801 Rex (46 fl uorecent yellow), 820 Troy (99 black).


49.90 €

Tuulenpitävä treenitakki. Olkapäiden, selän ja hihansuiden kappaleissa kangasta, jonka sidoksessa käytetty heijastavaa lankaa näkyvyyden lisäämiseksi. Edessä kaksisuuntainen heijastava vetoketju. Selässä tuulettavaa mesh-kangasta. Vetoketjuissa kiinteä heijastinnauha ja yhteensointuvat vetimet. Vetoketjulliset sivutaskut. Takin voi taitella sivutaskuun, joten se on helppo ottaa mukaan. Materiaali: 100 % polyesteriä Koot: S–M–L–XL–XXL–3XL Pesuohje: 40°

46 fluorescent yellow

99 black

803 ROX

802 REXIA

49.90 €

Tuulenpitävä naisten treenitakki. Olkapäiden, selän ja hihansuiden kappaleissa kangasta, jonka sidoksessa käytetty heijastavaa lankaa näkyvyyden lisäämiseksi. Edessä kaksisuuntainen heijastava vetoketju. Selässä tuulettavaa mesh-kangasta. Vetoketjuissa kiinteä heijastinnauha ja yhteensointuvat vetimet. Vetoketjulliset sivutaskut. Takin voi taitella sivutaskuun, joten se on helppo ottaa mukaan. Materiaali: 100 % polyesteriä Koot: XS–S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

Heijastavat somisteet olkapäissä

46 fluorescent yellow

99 black

Viikkaa takki pieneksi pussiksi.

39.90€

Kevyesti topattu treeniliivi. Sivuissa tuulettavaa mesh-kangasta. Edessä kaksisuuntainen heijastava vetoketju ja takana vetoketjullinen tasku. Materiaali: 100 % polyesteriä Koot: XS–S–M–L–XL–XXL–3XL Pesuohje: 40°

46 fluorescent yellow

99 black

2017

73

U R H EI LU

801 REX


810 TED

19.90€

811 TEA

19.90€

O-päänteinen treeni t-paita, jonka sivuissa ja selän yläosassa tuulettavaa mesh-kangasta. Heijastinpainatus hihoissa lisää näkyvyyttä pimeässä. Tasku vasemmassa alareunassa.

V-päänteinen naisten treeni t-paita, jonka sivuissa ja selän yläosassa tuulettavaa mesh-kangasta. Heijastinpainatus hihoissa lisää näkyvyyttä pimeässä. Tasku vasemmassa alareunassa.

Materiaali: 92 % polyesteriä, 8 % elastaania. Paino: 170 g/m² Koot: S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 40°

Materiaali: 92 % polyesteriä, 8 % elastaania. Paino: 170 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

14 cobalt

43 spicy orange

46 fluorescent yellow

94 medium grey melange

99 black

820 TROY

43 spicy orange

46 fluorescent yellow

62 cerice

94 medium grey melange

99 black

39.90€

Treenitrikoot nopeasti kuivuvaa materiaalia, joissa mesh-kangasta polvitaipeissa sekä takana vyötärökaarrokkeessa. Vyötäröllä leveä kuminauha sekä nyöri ja sisäpuolella tasku. Heijastinvetoketjut lahkeensuissa. Heijastinpainatus etupuolella reisissä ja takana pohkeissa. Materiaali: 92 % polyesteriä, 8 % elastaania Paino: 300 g/m² Koot: S–M–L–XL–XXL–3XL Pesuohje: 40°

821 TESS

39.90€

Naisten treenitrikoot nopeasti kuivuvaa materiaalia, joissa mesh-kangasta polvitaipeissa sekä takana vyötärökaarrokkeessa. Vyötäröllä leveä kuminauha sekä nyöri ja sisäpuolella tasku. Heijastinvetoketjut lahkeensuissa. Heijastinpainatus etupuolella reisissä ja takana pohkeissa. Materiaali: 92 % polyesteriä, 8 % elastaania Paino: 300 g/m2 Koot: XS–S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

99 black

74

SOUTH WEST

99 black


2017

75

803 Rox (99 black), 811 Tea (62 cerice), 821 Tess (99 black). 810 Ted (94 medium grey melange), 820 Troy (99 black).

U R H EI LU


76

SOUTH WEST 806 Sara (99 black), 821 Tess (99 black).


39.90€

806 SARA

39.90€

Pitkähihainen treenipusero, jonka sivuissa tuulettavaa mesh-kangasta. Heijastinvetoketju kauluksessa sekä heijastinpainatus edessä sivuilla ja takana keskellä. Tasku vasemmassa alareunassa. Vetoketjussa vetimet, joissa heijastinnauha.

Pitkähihainen naisten treenipusero, jonka sivuissa tuulettavaa mesh-kangasta. Heijastinvetoketju kauluksessa sekä heijastinpainatus edessä sivuilla ja takana keskellä. Tasku vasemmassa alareunassa. Vetoketjussa vetimet, joissa heijastinnauha.

Materiaali: väri 94 on 92 % polyesteriä, 8 % elastaania. Väri 99 on 90 % polyesteriä, 10 % elastaania. Paino: väri 94 - 230 g/m², väri 99 - 200 g/m² Koot: S–M–L–XL–XXL–3XL Pesuohje: 40°

Materiaali: väri 94 on 92 % polyesteriä, 8 % elastaania. Väri 99 on 90 % polyesteriä, 10 % elastaania. Paino: väri 94 - 230 g/m², väri 99 - 200 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

94 medium grey melange

99 black

825 TIM

Heijastinlogo

94 medium grey melange

99 black

24.90€

Treenishortsit miellyttävästä nelisuuntaisesta joustoneuleesta. Vyötäröllä leveä kuminauha ja nyöri. Sivutaskut ja heijastinpainatus lahkeiden sivuissa. Sisähousut mesh-neuloksesta. Materiaali: 100 % polyesteriä Koot: XS–S–M–L–XL–XXL–3XL Pesuohje: 40°

99 black

2017

77

U R H EI LU

805 SAM


UUTUUS

812 RAY TEKNINEN T-PAITA

9.90€

Tekninen t-paita 100 % kierrätetystä polyesteristä, jossa väriin sointuvat tasosaumat. Nopeasti kuivuvaa materiaalia, joka kuljettaa kosteuden pois iholta.

813 Funtional Tee (49 fl uorecent orange).

Materiaali: 100 % polyesteriä. Paino: 140 g/m² Koot: S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 40°

01 white

46 fluorescent yellow

9.90€

813 ROZ TEKNINEN T-PAITA

Naisten tekninen t-paita 100 % kierrätetystä polyesteristä, jossa väriin sointuvat tasosaumat. Nopeasti kuivuvaa materiaalia, joka kuljettaa kosteuden pois iholta. Materiaali: 100 % polyesteriä. Paino: 140 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

UUTUUS

01 white

78

46 fluorescent 49 fluorescent 62 fluorescent orange cerice yellow

SOUTH WEST

99 black

49 fluorescent orange

99 black


2017

79

812 Funtional Tee (01 white).

U R H EI LU


80

SOUTH WEST

03091/ 03092 Funktions T-shirt (47 orange), 03091 Funktions T-shirt (47 orange).


9.90€

03092 TEKNINEN T-PAITA

Raglanhihainen t-paita teknistä materiaalia. Nopeasti kuivuva materiaali siirtää kosteuden pois iholta. Väreissä 25, 46, 47, 56, 62 ja 81 on tehosteväriset saumat.

Raglanhihainen naisten t-paita teknistä materiaalia. Nopeasti kuivuva materiaali siirtää kosteuden pois iholta. Väreissä 25, 46, 47, 56, 62 ja 81 on tehosteväriset saumat.

Materiaali: 100 % polyesteriä. Paino: 140 g/m². Koot: 120–140–160–XS–S–M–L–XL–XXL. 3XL ainoastaan väreissä 46 ja 99. Pesuohje: 40°

01 white

25 royal

46 fluorescent yellow

47 orange 56 bright green

9.90€ U R H EI LU

03091 TEKNINEN T-PAITA

Materiaali: 100 % polyesteriä. Paino: 140 g/m². Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

62 cerise

01 white

25 royal

46 fluorescent yellow

47 orange

56 bright green

62 cerise

JR JUNIOR SIZES

65 red

81 aqua

99 black

03093 SHORTSIT

65 red

81 aqua

99 black

10.90€

Shortsit teknistä materiaalia, koristesaumat. Vyötäröllä leveä kuminauha ja säätönyöri. Sisähousut meshi-neulosta. Materiaali: 100 % polyesteriä. Paino: 140 g/m² Koot: 120–140–160–XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

JR JUNIOR SIZES

99 black

2017

81


181 BRONX T-PAITA

15.90€

Tekninen T-paita, jossa on pääntiessä, olkapäillä ja sivuilla tyylikkäät tehosteväriset yksityiskohdat. Kosteutta siirtävä materiaali pitää ihosi kuivana. Sopii täydellisesti 182 Bronx-shortsien kanssa. Materiaali: 100 % polyesteriä. Paino: 150 g/m² Koot: 120–140–160–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

JR JUNIOR SIZES

181 Bronx T-shirt Mia (99 black), 182 Bronx Shorts (99 black)

01 white/navy 25 royal/black 65 red/black 99 black/white

82

SOUTH WEST


34.90€

03023 SEURA-ASU

Collegeasu, jossa housut ja paita. Paidassa korkea vetoketjukaulus ja hihansuissa sekä vyötäröllä resorit. Housuissa kaksi sivutaskua, terenauhat lahkeiden sivuissa ja lahkeensuissa resorit. Materiaali: 65 % puuvillaa, 35 % polyesteriä. Koot: 120–140–160–XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

JR JUNIOR SIZES

U R H EI LU

11.90€

182 BRONX SHORTSIT

Tekniset shortsit, joissa on takana ja sivuilla terenauha. Vyötäröllä kuminauha ja säätönyöri. Shortseissa on sisähousut. Kosteutta siirtävä materiaali pitää ihosi kuivana. Sopivat täydellisesti t-paidan 181 Bronx kanssa. Materiaali: 100 % polyesteriä. Paino: 150 g/m² Koot: 120–140–160–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

JR JUNIOR SIZES

28 navy

99 black

23 royal/ black/white

Takana ja sivuilla terenauha

238 PERTH

28 navy/ red/white

65 red/ black/white

99 black/ white/white

32.90€

Mukavan pehmeä WCT-takki, joka on suurimmaksi osaksi puuvillaa. Raglanhihoissa on kaksi kontrastiraitaa. Pystytaskut, joissa on tehosteväriset vetoketjut. Materiaali: 60 % puuvillaa, 40 % polyesteriä. Paino: 295 g/m². Koot: S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

28 navy/ bright blue

99 black/ grey

2017

83


84

SOUTH WEST


Fleece on pehmeää ja helppohoitoista materiaalia, joka pitää lämmön ja siirtää kosteuden tehokkaasti. Sopii hyvin aktiivisille ihmisille. Täältä löydät hyvännäköisiä takkeja, liivejä ja paitoja.

F L EEC E T

424 Ames (99 black), 425 Alma (99 black).

FLEECET

2017

85


86

SOUTH WEST

425 Alma (62 cerise).


425 ALMA FLEECETAKKI

34.90€

Naisten fleecetakki, jota voidaan käyttää erillisenä tai kiinnittää kätevästi 623 Alma-parkatakkiin tai 635 Alma-kuoritakkiin lämmittäväksi vuoriksi. Kahdessa sivutaskussa ja vasemman puolen rintataskussa tehosteväriset vetoketjut. Fleecen mukana toimitetaan mustat vaihtovetimet kaikkiin vetoketjuihin.

UUTUUS

Materiaali: 100 % polyesteriä. Paino: 270 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 40°

62 cerise

65 red

97 graphite

99 black

F L EEC E T

28 navy

UUTUUS

424 AMES FLEECETAKKI

34.90€

Fleecetakki, jota voidaan käyttää erillisenä tai kiinnittää kätevästi 622 Ames parkatakkiin tai 632 Ames kuoritakkiin lämmittäväksi vuoriksi. Kahdessa sivutaskussa ja vasemmalla puolelle olevassa rintataskussa tehosteväriset vetoketjut. Fleecen mukana toimitetaan mustat vaihtovetimet kaikkiin vetoketjuihin.

424 Ames (97 graphite).

Materiaali: 100 % polyesteriä. Paino: 270 g/m² Koot: S–M–L–XL–XXL–3XL–4XL. Pesuohje: 40°

28 navy

65 red

97 graphite

99 black

2017

87


422 Henry (88 blue melange).

422 HENRY

64.90€

Powerstretch-takki joustavaa materiaalia. Etupuoli on kevyesti topattua nailonia. Kaikki vetoketjut ja vetimet ovat tehosteväriset. Helmassa, hihansuissa ja kauluksessa joustava nauha, jossa SW-kuumapainatus. Mustassa on heijastinnauha hihan etu- ja takasaumassa sekä vetoketjussa. Materiaali: 92 % polyesteriä, 8 % elastaania. Paino: 240 g/m2 Koot: S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 40°

88 blue melange

88

94 medium grey melange

SOUTH WEST

99 black


F L EEC E T 423 Hedda (70 fuchsia melange).

423 HEDDA

64.90€

Naisten powerstretch-takki joustavaa materiaalia. Etupuoli on kevyesti topattua nailonia. Kaikki vetoketjut ja vetimet ovat tehosteväriset. Helmassa, hihansuissa ja kauluksessa joustava nauha, jossa SW-kuumapainatus. Mustassa on heijastinnauha hihan etu- ja takasaumassa sekä vetoketjussa. Materiaali: 92 % polyesteriä, 8 % elastaania. Paino: 240 g/m2 Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

70 fuchsia melange

94 medium grey melange

99 black

2017

89


49.90€

418 SIDNEY

Powerstretch-takki, jossa on pääntiessä ja hihansuissa joustava, tehostevärinen reunusnauha. Kaikki vetoketjut ja erikoisvetimet ovat tehosteväriset. Sivuilla vetoketjutaskut. Oikeassa hihassa on kännykkätasku ja sisäpuolella aukko johdolle. Takissa tasosaumatikkaukset ja pehmeät leikkaukset. Materiaali: 2 kerrosta: single jersey -neulosta, joka on päällystetty fleecellä, 100 % polyesteriä. Paino: 240 g/m². Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

01 white

85 bright blue

99 black

49.90€

419 SOMERS

Naisten powerstretch-takki. Pääntiessä ja hihansuissa joustava, kontrastivärinen reunusnauha. Vetoketjulliset taskut ja vetimissä kiva yksityiskohta. Kaikki vetoketjut ja vetimet ovat kontrastiväriset. Tasosaumatikkaukset ja pehmeät leikkaukset. Oikeassa hihassa on kännykkätasku ja sisäpuolella aukko johdolle. Materiaali: 2 kerrosta: single jersey -neulosta, joka on päällystetty fleecellä, 100 % polyesteriä. Paino: 240 g/m². Koot: XS–S–M–L–XL. Pesuohje: 40°

01 white

90

85 bright blue

SOUTH WEST

99 black


2017

418 Sidney (01 white).

F L EEC E T


SOUTH WEST

370 Regina (25 royal).


22.90€

370 REGINA

371 DAWSON

22.90€

Fleecetakki, jossa helmassa nyöri ja edessä kaksi vetoketjutaskua. Antipilling-käsitelty nyppyyntymisen ehkäisemiseksi.

Materiaali: 100 % polyesteriä. Paino: 260 g/m² Koot: S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

Materiaali: 100 % polyesteriä. Paino: 260 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

F L EEC E T

Naisten istuva fleecetakki. Helmassa nyöri ja edessä kaksi vetoketjutaskua. Antipilling-käsitelty nyppyyntymisen ehkäisemiseksi.

02 offwhite

25 royal

28 navy

65 red

99 black

396 WINNIPEG

02 offwhite

25 royal

28 navy

65 red

99 black

15.90€

Fleeceliivi, jossa helmassa nyöri ja edessä kaksi vetoketjutaskua. Antipilling-käsitelty nyppyyntymisen ehkäisemiseksi. Materiaali: 100 % polyesteriä. Paino: 260 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

02 offwhite

25 royal

28 navy

65 red

99 black

2017

93


28.90€

414 IDAHO

Moderni mikrofleecetakki, jossa vetoketjulliset sivutaskut. Kaikki vetoketjut, vetimet ja tasosaumatikkaukset ovat tehosteväriset. Helmassa nyöri, oikealla olalla kuumapainatus. Antipilling-käsitelty nyppyyntymisen ehkäisemiseksi. Materiaali: 100 % polyesteriä. Paino: 260 g/m². Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

01 white

24 light royal

28 navy

65 red

83 aqua

415 MONTANA

99 black

28.90€

Moderni naisten mikrofleecetakki, jossa vetoketjulliset sivutaskut. Kaikki vetoketjut, vetimet ja tasosaumatikkaukset ovat tehosteväriset. Helmassa nyöri, oikealla olalla kuumapainatus. Antipilling-käsitelty nyppyyntymisen ehkäisemiseksi. Materiaali: 100 % polyesteriä. Paino: 260 g/m². Koot: XS–S–M–L–XL. Pesuohje: 40°

01 white

94

28 navy

SOUTH WEST

65 red

83 aqua

99 black


2017

415 Montana (01 white), 414 Idaho (28 navy).

F L EEC E T


96

SOUTH WEST


Ilmastomme asettaa ulkovaatteille korkeita vaatimuksia. Takkitarjontamme täyttää vaatimukset joka säässä. Kaiken lisäksi takkimme sopivat täydellisesti yksilöintiin – yksilöintiin, jolla vain mielikuvitus on rajana.

TA KIT

622 Ames Parkas (99 black), 623 Alma Parkas (57 olive).

TAKIT

2017

97


98

SOUTH WEST

636 Otis (99 black), 637 Olive (28 navy).


79.90€

636 OTIS

Kevytvuorinen miesten parkatakki vahapintaista 100 % puuvillakangasta. Säätönyöri vyötäröllä. Päälleommellut läpälliset sekä painonapilliset rinta- ja etutaskut. Vetoketjun vedin ja merkki kuvioitua tekonahkaa. Vuori sävy sävyyn takin kanssa. Brodeeraus oikeanpuoleisessa rintataskussa. Takin vuorissa on vetoketju, mikä helpottaa mahdollista yksilöintiä. Materiaali: 100 % vahapintaista puuvillaa. Vuori: 100 % polyesteriä. Koot: S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 30°

54 dark olive

99 black

TA KIT

28 navy

637 OLIVE

79.90€

Kevytvuorinen naisten parkatakki vahapintaista 100 % puuvillakangasta. Säätönyöri vyötäröllä. Päälleommellut läpälliset sekä painonapilliset rinta- ja etutaskut. Vetoketjun vedin ja merkki kuvioitua tekonahkaa. Vuori sävy sävyyn takin kanssa. Brodeeraus oikeanpuoleisessa rintataskussa. Takin vuorissa on vetoketju, mikä helpottaa mahdollista yksilöintiä.

637 Olive (54 dark olive).

Materiaali: 100 % vahapintaista puuvillaa. Vuori: 100 % polyesteriä. Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 30°

28 navy

54 dark olive

99 black

2017

99


638 Hunter (54 dark olive).

638 HUNTER

59.90€

Tikattu ja kevyesti pehmustettu miesten takki 100 % polyesteriä. Vetoketjukiinnitys, kuvioidut painonapit sekä painonapilliset läppätaskut. Vakosamettinen kanttinauha ja pystykaulus. Vetoketjun vedin ja merkki kuvioitua tekonahkaa. Tehostevärinen viininpunainen vuori. Takin vuorissa on vetoketju, mikä helpottaa mahdollista yksilöintiä. Materiaali: 100 % polyesteriä. Koot: S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 30°

28 navy

100

54 dark olive

99 black

SOUTH WEST


TA KIT

639 Holly (99 black).

639 HOLLY

59.90€

Tikattu ja kevyesti pehmustettu naisten takki 100 % polyesteriä. Vetoketjukiinnitys, kuvioidut painonapit sekä painonapilliset läppätaskut. Vakosamettinen kanttinauha ja pystykaulus. Vetoketjun vedin ja merkki kuvioitua tekonahkaa. Tehostevärinen viininpunainen vuori. Takin vuorissa on vetoketju, mikä helpottaa mahdollista yksilöintiä. Materiaali: 100 % polyesteriä. Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 30°

28 navy

54 dark olive

99 black

2017

101


SOUTH WEST

617 East bay (01 white).


617 EAST BAY

89.90€

619 PACIFIC

Siisti ja huoliteltu klassisen tyylikäs pusakka. Hihansuissa ja helmassa resorit, joissa valkoinen koristeraita. Edessä vetoketjutaskut, joissa kauniit mattametalliset vetimet. Oikealla puolella vetoketjullinen sisätasku. Takin vuorissa on vetoketju, mikä helpottaa mahdollista yksilöintiä.

32.50€

Tyylikäs vettä- ja tuultahylkivä takki, jossa harmaameleerattu single jersey -vuori. Hihojen polyesterivuori helpottaa takin päällepuettavuutta. Sisätaskussa tarrakiinnitys. Käteviä yksityiskohtia ovat esimerkiksi kauluksen kevyt toppaus, tyylikäs hopeanvärinen vetoketju ja päällitaskujen piilopainonapit. Metallirenkaat kainaloissa parantavat hengittävyyttä.

Päällyskangas: 100 % himmeää oxford-nailonia. Läpinäkyvä PU-pinnoite. Sisäkangas: 100 % nailonia. Hengittävyys: 3 000 g/m²/24 h. Vesipilari: 3 000 mm Koot: S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 40°

TA KIT

Päälliskangas: 100 % nailonia. Sisäkangas (vartalon ympärillä): 100 % single jersey -polyesteriä. Sisäkangas (hihat): 100 % polyesteriä. Vesipilari: 3000 mm. Koot: XS–S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 40°

01 white

28 navy

629 HALIFAX

28 navy

99 black

79.90€

Vettä- ja tuultahylkivä neonvärinen takki näkyy pitkälle. Takissa päälleommellut läppätaskut ja kaksi kätevää vetoketjullista rintataskua. Säätönyöri vyötäröllä. Tuplaheijastimet hihoissa. Kaikki kriittiset saumat teipattu. Kuminen logo taskussa. Takin vuorissa on vetoketju, mikä helpottaa mahdollista yksilöintiä. Päälliskangas: 100 % PU-pinnoitteista polyesteriä. Kontrastikangas: 100 % polyesteriä. Vuori: 100 % polyesteriä. Hengittävyys: 3000 g/m²/24 h. Vesipilari: 3000 mm Koot: XS–S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 40°

46 fluorescent 49 fluorescent yellow orange

2017

103


620 ATLANTIC

53.90€

621 VICTORIA

53.90€

Vettä- ja tuultahylkivä softshell-takki TPU-kalvollista stretchiä. Päällyskankaan sidoksen nurjalle yhdistetty mesh-neulosta. Mallissa on hienot kuvionapit ja kainaloissa metallirenkaat lisäämään hengittävyyttä. Säädettävät hihansuut ja säätönyöri helmassa.

Vettä- ja tuultahylkivä naisten softshell-takki TPU-kalvollista stretchiä. Päällyskankaan sidoksen nurjalle yhdistetty mesh-neulosta. Mallissa on hienot kuvionapit ja kainaloissa metallirenkaat lisäämään hengittävyyttä. Säädettävät hihansuut ja säätönyöri helmassa.

Materiaali: 94 % polyesteriä, 6 % elastaania. Hengittävyys: 800g/m²/24h. Vesipilari: 3000 mm. Koot: S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 40°

Materiaali: 94 % polyesteriä, 6 % elastaania. Hengittävyys: 800g/m²/24h. Vesipilari: 3000 mm. Koot: S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

28 navy

65 red

85 bright blue

28 navy

99 black

03061 SOFTSHELL-TAKKI

44.90€

Tyylikäs ja näyttävä softshell-takki, jossa kiinteä huppu ja edessä kaksi vetoketjutaskua. Materiaali mikrofleeceä, sisäpuolella tehostevärisiä somisteita ja helmassa säätönyöri. Materiaali: 100 % polyesteriä. Hengittävyys: 1000 g/m²/24h. Vesipilari: 1000 mm. Koot: 120–140–160–XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

JR JUNIOR SIZES

24 royal

104

99 black

SOUTH WEST

65 red

85 bright blue

99 black


2017

105

621 Victoria (85 bright blue).

TA KIT


106

SOUTH WEST

622 Ames Parkas (57 olive), Alma Parkas (99 black).


622 AMES PARKAS

119.90€

Suosittuun Mix Conceptiin kuuluva kevytvuorinen parkatakki. Irrotettava huppu, jossa erivärinen vuori. Päälleommelluissa läpällisissä paljetaskuissa kuviolliset painonapit. Hihansuut säädettävissä painonappitampeilla. Voidaan käyttää yhdessä 630 Ameskevyttoppatakin, 631 Ames-kevyttoppaliivin tai 424 Ames fleecetakin kanssa. Kiinnitetään takkiin kätevästi vetoketjulla. Takin vuorin vetoketju helpottaa mahdollista yksilöintiä. Materiaali: 52 % polyesteriä, 35 % nailonia, 13 % puuvillaa. Hengittävyys: 2 000 g/m2/24h. Vesipilari: 2 000 mm. Koot: S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 40°

57 olive

99 black

623 ALMA PARKAS

119.90€

TA KIT

Suosittuun Mix Conceptiin kuuluva kevytvuorinen naisten parkatakki. Irrotettava huppu, jossa erivärinen vuori. Päälleommelluissa läpällisissä paljetaskuissa kuviolliset painonapit. Hihansuut säädettävissä painonappitampeilla. Voidaan käyttää yhdessä 633 Almakevyttoppatakin 634 Alma-kevyttoppaliivin tai 425 Alma fleecetakin kanssa. Kiinnitetään takkiin kätevästi vetoketjulla. Takin vuorin vetoketju helpottaa mahdollista yksilöintiä. Materiaali: 52 % polyesteriä, 35 % nailonia, 13 % puuvillaa. Hengittävyys: 2 000 g/m2/24h. Vesipilari: 2 000 mm. Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

57 olive

99 black

2017

107


632 AMES KUORITAKKI

89.90€

Käytännöllinen ja monipuolinen kuoritakki tuulen- ja vedenpitävää ripstop-polyesteriä. Takin vuoriksi voidaan kiinnittää 630 Ames kevyttoppatakki, 631 Ames kevyttoppaliivi tai 424 Ames fleecetakki. Takissa säädettävä ja irrotettava huppu, teipatut saumat ja helmassa kuminen logo. Hihat säädettävissä logollisella kumitampeilla. Päälliskangas: 100 % TPU-kalvollista ripstop-polyesteriä ja meshiä. Hengittävyys: 5000 g/m²/24 h. Vesipilari: 10 000 mm Koot: 120–140–160–S–M–L–XL–XXL–3XL–4XL. 120–140–160 ainoastaan värissä 99. Pesuohje: 40°

JR JUNIOR SIZES

28 navy

65 red

99 black

635 ALMA KUORITAKKI

89.90€

Käytännöllinen ja monipuolinen naisten kuoritakki tuulen- ja vedenpitävää ripstop-polyesteriä. Takin vuoriksi voidaan kiinnittää 633 Alma kevyttoppatakki 634 Alma kevyttoppaliivi tai 425 Alma fleecetakki. Takissa säädettävä ja irrotettava huppu, teipatut saumat ja helmassa kuminen logo. Hihat säädettävissä logollisella kumitampeilla.

635 Alma skaljacka (28 navy).

Päälliskangas: 100 % TPU-kalvollista ripstop-polyesteriä ja meshiä. Hengittävyys: 5000 g/m²/24 h. Vesipilari: 10 000 mm Koot: XS–S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 40°

28 navy

108

SOUTH WEST

65 red

99 black


2017

632 Ames skaljacka (99 black), 635 Alma skaljacka (65 red).

TA KIT


630 AMES KEVYTTOPPATAKKI

69.90€

Vartalonmyötäinen kevyttoppatakki, jossa untuvanomainen polyesterivanu. Voidaan käyttää erillisenä tai kiinnittää kätevästi 622 Ames-parkatakkiin ja 632 Ames-kuoritakkiin lämmittäväksi vuoriksi. Takin kapeat kanavat pitävät vanun paikoillaan. Rintatasku ja kaksi sivutaskua. Helmassa ja hihansuissa joustava nauha, jossa kuumapainatus. Helmassa kuminen logo. Vetoketjuissa mustat vetimet. Mukana myös takinväriset vaihtovetimet (ei koske väreissä 98 ja 99) kaikkiin vetoketjuihin. Vaihtovetimiä voidaan käyttää myös parka- ja kuoritakin vetoketjuissa. Materiaali: 100 % nailonia. Väri 98 on 67 % nailonia, 33 % polyesteriä. Täyte: 100 % untuvanomainen polyesterivanu. 250 g Koot: 120–140–160–S–M–L–XL–XXL–3XL–4XL. 120–140–160 ainoastaan väreissä 23, 65 ja 99. Pesuohje: 40°

JR JUNIOR SIZES

MUKANA 5 YLIMÄÄRÄISTÄ VEDINTÄ

UUSI VÄRI

23 classic blue

43 spicy orange

53 dark lime

65 red

97 graphite

98 dark grey melange

99 black

633 ALMA KEVYTTOPPATAKKI

69.90€

Muodikas vartalonmyötäinen naisten kevyttoppatakki, jossa untuvanomainen polyesterivanu. Voidaan käyttää erillisenä tai kiinnittää kätevästi 623 Alma-parkatakkiin ja 635 Alma-kuoritakkiin lämmittäväksi vuoriksi. Takin kapeat kanavat pitävät vanun paikoillaan. Rintatasku ja kaksi sivutaskua. Helmassa ja hihansuissa joustava nauha, jossa kuumapainatus. Helmassa kuminen logo. Vetoketjuissa mustat vetimet. Mukana myös takinväriset vaihtovetimet (ei koske väreissä 98 ja 99) kaikkiin vetoketjuihin. Vaihtovetimiä voidaan käyttää myös parka- ja kuoritakin vetoketjuissa. Materiaali: 100 % nailonia. Väri 98 on 67 % nailonia, 33 % polyesteriä. Täyte: 100 % untuvanomainen polyesterivanu. 250 g Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40° MUKANA 5 YLIMÄÄRÄISTÄ VEDINTÄ

UUSI VÄRI

23 classic blue

110

43 spicy orange

62 cerise

SOUTH WEST

65 red

97 graphite

98 dark grey melange

99 black


2017

111

630 Ames lättviktsjacka (53 dark lime).

TA KIT


112

SOUTH WEST

634 Alma lättviksväst dam (65 red).


48.90€

631 AMES KEVYTTOPPALIIVI

Vartalonmyötäinen kevyttoppaliivi, jossa untuvanomainen polyesterivanu. Voidaan käyttää erillisenä tai kiinnittää kätevästi 622 Ames-parkatakkiin ja 632 Ames-kuoritakkiin lämmittäväksi vuoriksi. Höyhenet pysyvät paikoillaan kapeiden kanavien avulla. Kaksi käytännöllistä sivutaskua. Helmassa, kädenteissä ja sivutaskuissa joustava nauha, jossa kuumapainatus. Helmassa kuminen logo. Vetoketjuissa mustat vetimet. Mukana myös liivinväriset vaihtovetimet (ei koske väreissä 98 ja 99) kaikkiin vetoketjuihin. Vaihtovetimiä voidaan käyttää myös parka- ja kuoritakin vetoketjuissa. Materiaali: 100 % nailonia. Väri 98 on 67 % nailonia, 33 % polyesteriä. Täyte: 100 % untuvanomainen polyesterivanu. 250 g Koot: S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 40° MUKANA 5 YLIMÄÄRÄISTÄ VEDINTÄ

UUSI VÄRI

23 classic blue

43 spicy orange

53 dark lime

65 red

97 graphite

98 dark grey melange

99 black

634 ALMA KEVYTTOPPALIIVI

48.90€

TA KIT

Vartalonmyötäinen naisten kevyttoppaliivi, jossa untuvanomainen polyesterivanu. Voidaan käyttää erillisenä tai kiinnittää kätevästi 623 Alma-parkatakkiin ja 635 Almakuoritakkiin lämmittäväksi vuoriksi. Höyhenet pysyvät paikoillaan kapeiden kanavien avulla. Kaksi käytännöllistä sivutaskua. Helmassa, kädenteissä ja sivutaskuissa joustava nauha, jossa kuumapainatus. Helmassa kuminen logo. Vetoketjuissa mustat vetimet. Mukana myös liivinväriset vaihtovetimet (ei koske väreissä 98 ja 99) kaikkiin vetoketjuihin. Vaihtovetimiä voidaan käyttää myös parka- ja kuoritakkuoritakin vetoketjuissa. Materiaali: 100 % nailonia. Väri 98 on 67 % nailonia, 33 % polyesteriä. Täyte: 100 % untuvanomainen polyesterivanu. 250 g Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40° MUKANA 5 YLIMÄÄRÄISTÄ VEDINTÄ

UUSI VÄRI

23 classic blue

43 spicy orange

62 cerise

65 red

97 graphite

98 dark grey melange

99 black

2017

113


SOUTH WEST

611 Greystone men (99 black).


611 GREYSTONE (MIEHET)

99.90€

Tuulen- ja vedenpitävä 3-1-kerrostakki, jonka irrotettavaa mikrofleecevuorista sisätakkia voidaan käyttää erillisinä tai yhdessä. Kuoritakissa irrotettava huppu, rintatasku ja vetoketjulliset sivutaskut. Molempien takkien vuorissa on vetoketju, mikä helpottaa mahdollista yksilöintiä. Päällystakki: 100 % nailonia. Sisätakki: 100 % polyesteriä. Hengittävyys: 5 000 g/m²/24 h. Vesipilari: 5 000 m. Koot: XS–S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 40°

65 red

99 black

TA KIT

28 navy

612 GREYSTONE (NAISET)

99.90€

Tuulen- ja vedenpitävä naisten 3-1-kerrostakki, jonka irrotettavaa mikrofleecevuorista sisätakkia voidaan käyttää erillisinä tai yhdessä. Kuoritakissa irrotettava huppu, rintatasku ja vetoketjulliset sivutaskut. Molempien takkien vuorissa on vetoketju, mikä helpottaa mahdollista yksilöintiä.

612 Greystone women (65 red).

Päällystakki: 100 % nailonia. Sisätakki: 100 % polyesteriä. Hengittävyys: 5 000 g/m²/24 h. Vesipilari: 5 000 mm. Koot: XS–S–M–L–XL. Pesuohje: 40°

28 navy

65 red

99 black

2017

115


116

SOUTH WEST


Panostuksemme housuihin on tervetullut uutinen. Housuvalikoimamme sisältää käytännöllisiä malleja – kevyistä joustavista ja hyvän liikkuvuuden mahdollistavista housuista aina kestäviin tuulen ja vedenpitäviin kuorihousuihin asti.

HOUSUT

906 Wega (62 cerise), 905 Wiggo (97 graphite)

HOUSUT

2017

117


69.90€

905 WIGGO

Käytännölliset ja mukavat 5-taskun hybridhousut, jonka joustava materiaali antaa parhaan liikkuvuuden. Reisitaskujen ja takataskujen vetoketjuissa heijastimelliset vetimet. Lahkeensuiden napeilla voidaan säätää lahkeen leveyttä. Kuminen SW logo takakaarrokkeessa. Materiaali: 92 % nylon, 8 % spandexia. Paino: 200 g/m² Koot: 46, 48, 50, 52, 54, 56. Pesuohje: 40°

UUTUUS

57 olive

905 Wiggo (57 olive).

97 graphite

118

SOUTH WEST

99 black


69.90€

906 WEGA

Käytännölliset ja mukavat naisten 5-taskun hybridhousut, jonka joustava materiaali antaa parhaan liikkuvuuden. Reisitaskujen ja takataskujen vetoketjuissa heijastimelliset vetimet. Lahkeensuiden napeilla voidaan säätää lahkeen leveyttä. Kuminen SW logo takakaarrokkeessa. Materiaali: 92 % nylon, 8 % spandexia. Paino: 200 g/m² Koot: 36, 38, 40, 42, 44. Pesuohje: 40°

62 cerice

HOUSUT

97 graphite

99 black

906 Wega (99 black).

UUTUUS

2017

119


907 WILLE

54.90€

Kevyet ja mukavat housut, jonka joustava materiaali antaa parhaan liikkuvuuden. Housussa vinot sivutaskut, reisitasku sekä takatasku. Reisitaskunsuu sekä kaikkien taskujen vetimet heijastimellisia. Edessä vyötäröllä sijaitseva vyön lenkki. Lahkeensuiden napeilla voidaan säätää lahkeen leveyttä. Kuminen SW logo takakaarrokkeessa.

UUTUUS

Materiaali: 85 % nylon, 15 % spandexia. Paino: 185 g/m² Koot: 46, 48, 50, 52, 54, 56. Pesuohje: 40°

99 black

97 graphite

908 WILMA

54.90€

Kevyet ja mukavat naisten housut, jonka joustava materiaali antaa parhaan liikkuvuuden. Housussa vinot sivutaskut, reisitasku sekä takatasku. Reisitaskunsuu sekä kaikkien taskujen vetimet heijastimellisia. Edessä vyötäröllä sijaitseva vyön lenkki. Lahkeensuiden napeilla voidaan säätää lahkeen leveyttä. Kuminen SW logo takakaarrokkeessa.

UUTUUS

Materiaali: 85 % nylon, 15 % spandexia. Paino: 185 g/m² Koot: 36, 38, 40, 42, 44. Pesuohje: 40°

97 graphite

120

SOUTH WEST

99 black


2017

121

907 Wille (99 black).

HOUSUT


122

SOUTH WEST

909 Ames (99 black), 910 Alma (99 black).


74.90€

909 AMES

74.90€

910 ALMA

Tuulen- ja vedenpitävät kuorihousut ripstop-kudottua polyesteriä. Teipatut saumat ja säätönyörillinen joustovyötärö. Sopivat hyvin esimerkiksi 632 Ameskuoritakin kanssa.

Tuulen- ja vedenpitävät naisten kuorihousut ripstop-kudottua polyesteriä. Teipatut saumat ja säätönyörillinen kuminauhavyötärö. Sopivat hyvin esimerkiksi 635 Alma kuoritakin kanssa.

Materiaali: 100 % ripstop-polyesteriä, jossa TPU-kalvo ja verkkoneulosta. Hengittävyys: 5 000g/m2/24h. Vesipilari: 10 000 mm. Koot: S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 40°

Materiaali: 100 % ripstop-polyesteriä, jossa TPU-kalvo ja verkkoneulosta. Hengittävyys: 5 000g/m2/24h. Vesipilari: 10 000mm. Koot: S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

UUTUUS

UUTUUS

99 black

650 MELVILLE

99 black

64.90€ HOUSUT

Kevyesti topatut kuorihousut, jotka sopivat niin hiihto- kuin kävelylenkille. Housut ovat vettähylkivät ja tuulenpitävät, teipatuilla saumoilla. Tarranauhalla säädettävä vyötärö ja lumilukko lahkeissa. Lahkeiden alaosassa kangasvahvike kulumista vastaan. Sivutaskuissa hienot vetoketjujen vetimet. Materiaali: 100 % nylon. Vuori: 80g. Hengittävyys: 3000g/m2/24h. Vesipilari: 3000 mm. Koot: S–M–L–XL–XXL–3XL Pesuohje: 40°

651 SORELL

64.90€

Kevyesti topatut naisten kuorihousut, jotka sopivat niin hiihto- kuin kävelylenkille. Housut ovat vettähylkivät ja tuulenpitävät, teipatuilla saumoilla. Tarranauhalla säädettävä vyötärö ja lumilukko lahkeissa. Lahkeiden alaosassa kangasvahvike kulumista vastaan. Sivutaskuissa hienot vetoketjujen vetimet. Materiaali: 100 % nylon. Vuori: 80g. Hengittävyys: 3000g/m2/24h. Vesipilari: 3000mm. Koot: S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

99 black

99 black

2017

123


1 24

SOUTH WEST


Järkevä ja lämmin pukeutuminen perustuu sisältä ulospäin toimivaan kerrospukeutumiseen. Kehoa lähimpänä oleva kerros tulee olla miellyttävä, hengittävä ja kosteuden säätelevä.

A LU SAS U T

280 Whitney Bamboo (93 greymelange/black/cerise), 279 Whistler Bamboo (93 greymelange/black/cobalt).

ALUSASUT

2017

125


280 Whitney Bamboo (99 black/graphite).

LIFE WEAR BAMBOO®

BAMBU – YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN MATERIAALI AINA KASVISTA PUSEROKSI. Bambukuitu on nerokas materiaali aina viljelystä valmiiseen vaatteeseen asti. Bambua ei esimerkiksi tarvitse kastella, vaan se pärjää sadevedellä. Bambun viljely ei myöskään vaadi minkäänlaisia torjunta-aineita, koska se pystyy itse vastustamaan tuhoeläimiä. Vaatteessakin kuidulla on erinomaisia ominaisuuksia. Bambun luonnolliset ominaisuudet pitävät materiaalin raikkaana pitkään. Lisäksi bambussa on kosteutta sääteleviä ominaisuuksia ja se pitää ihon viileänä. Itse kuidut ovat pyöreitä ja sileitä, minkä vuoksi ne ovat erityisen hyviä herkkäihoisille. Kaupan päälle saat pehmeän ja joustavan materiaalin, joka on luonnollisesti antistaattista, siirtää kosteutta 3–4 kertaa paremmin kuin puuvilla ja kuivuu lisäksi nopeammin!

126

SOUTH WEST


42.90€

279 WHISTLER BAMBOO

42.90€

280 WHITNEY BAMBOO

Tekninen kerrasto Life Wear Bamboo®-materiaalia. Tyylikäs kaksivärinen malli, jonka tikkaukset ovat tehosteväriset. Kauluksessa kätevä vetoketju. Pehmeää ja joustavaa materiaalia, joka pitää ihon viileänä ja säätelee kosteutta. Bambun luonnolliset ominaisuudet pitävät materiaalin raikkaana pitkään.

Naisten tekninen kerrasto Life Wear Bamboo®-materiaalia. Tyylikäs kaksivärinen malli, jonka tikkaukset ovat tehosteväriset. Kauluksessa kätevä vetoketju. Pehmeää ja joustavaa materiaalia, joka pitää ihon viileänä ja säätelee kosteutta. Bambun luonnolliset ominaisuudet pitävät materiaalin raikkaana pitkään.

Materiaali: Väri 99 on 95 % bambuviskoosia, 5 % elastaania. Väri 93 on 85 % bambuviskoosia, 10 % puuvillaa, 5 % elastaania. Paino: 190 g/m2 . Koot: S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 60°

Materiaali: Väri 99 on 95 % bambuviskoosia, 5 % elastaania. Väri 93 on 85 % bambuviskoosia, 10 % puuvillaa, 5 % elastaania. Paino: 190 g/m2. Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 60°

93 greymelange/black/cobalt

99 black/graphite

93 greymelange/black/cerise

99 black/graphite

20x

ENEMMÄN KUITUA HEHTAARILTA PUUVILLAAN VERRATTUNA

Käytämme nopeasti kasvavia bambulajikkeita, jotka eivät ole pandojen ravintoa. Näin emme uhkaa pandoja.

LIFE WEAR BAMBOO®

100%

BIOLOGISESTI HAJOAVAA

100%

UUSIUTUVAA

2017

127

A LU SAS U T

LIFE WEAR BAMBOO®-MATERIAALIA VILJELLÄÄN TÄYSIN EKOLOGISESTI. ILMAN KEINOTEKOISIA LANNOITTEITA JA TORJUNTA-AINEITA.


UUTUUS

99 black

281 BASIC UNDERWEAR

19.90€

Yksivärinen tekninen kerrasto, jossa on poikkeavan väriset tasosaumat. Käytetään ensimmäisenä kerroksena. Siirtää kosteuden iholta. Materiaali: 100 % polyesteriä. Paino: 160 grammaa. Koot: 120, 140, 160, XS–S–M–L–XL–XXL–3XL. Pesuohje: 60°

281 Basic underwear (99 black).

JR JUNIOR SIZES

128

SOUTH WEST


2017

129

A LU SAS U T


130

SOUTH WEST


Pienillä yksityiskohdilla on merkitystä. Ne tuovat luonnetta, persoonallisuutta, luovat pisteen i:n päälle ja ovat kiitollisia yksilöintityökaluja. Soinnuta asusteet valikoimamme vaatteisiin ja luo harmonisia yhdistelmiä.

AS U ST EE T

793 Beanie (30 marin/vit).

ASUSTEET

2017

131


SOUTH WEST

799 Beanie 2-färg (14 cobalt/navy).


793 BEANIE

5.90€

Pipo kaikkiin tilanteisiin. Tyylikkäät tehosteväriset saumat. Materiaali: 95 % puuvillaa, 5 % elastaania. Väri 94 on 80 % puuvillaa, 15 % viskoosia ja 5 % elastaania. Paino: 220 g/m² Koot: One size. Pesuohje: 40°

01 white

53 dark lime

03 vit/marin

14 cobalt

62 cerise

65 red

28 navy

85 bright blue

30 marin/vit

94 medium grey melange

50 light olive

47 orange

99 black

799 BEANIE 2-VÄRINEN

6.90€

798 NECKBAND

5.90€

Tuubihuivia voidaan käyttää kaulurina tai kaksikerroin otsapantana. Kangas merkki pannan reunassa.

Materiaali: 95 % puuvillaa, 5 % elastaania. Paino: 220 g/m² Koot: One size. Pesuohje: 40°

Materiaali: 95 % puuvillaa, 5 % elastaania. Paino: 220 g/m² Koot: One size. Pesuohje: 40°

AS U ST EE T

Beanie-mallinen kääntöpipo, jossa tehosteväriset sisä/ulkopuolet ja kangasmerkki kummallakin puolella.

14 cobalt/navy

47 orange/grey

65 red/black

01 white

14 cobalt

62 cerise

65 red

99 black

2017

133


795 BEANIE VILLA

10.90€

Joustinneulepipo 70 % akryyliä ja 30 % villaa. Joustinneulos pipossa 1x1 ja käänteessä 2x2. Käänteessä tekonahkainen merkki. Sopii hyvin 797 villakaulaliinan kanssa. Materiaali: 70 % akryyliä, 30 % villaa. Koot: One size. Pesuohje: 30°

28 navy

93 greymelange

99 black

797 VILLAKAULALIINA

16.90€

Joustinneulekaulaliina 70 % akryyliä ja 30 % villaa. Joustinneulos 1x1. Helmassa tekonahkainen merkki. Pituus 180 cm, leveys 26 cm. Sopii hyvin 795 villapipon kanssa. Materiaali: 70 % akryyliä, 30 % villaa. Koot: One size. Pesuohje: 30°

28 navy

93 greymelange

99 black

741 SPORT BAG

24.90€

Monipuolinen ja tyylikäs urheilukassi, jossa kätevä kenkäpussi. Sopii sekä treenikäyttöön että työmatkalle. Iso sisätaskullinen lokero, etutasku sekä säädettävä olkahihna. Isot painopinnat. 795 Beanie ull (93 greymelange), 797 Halsduk ull (93 greymelange).

Materiaali: Polyester 600D. Koot: 60 x 30 x 30 cm - 54 l.

99 black

134

SOUTH WEST


01 white

796 BEANIE PUUVILLA

9.90€

Neulepipo 95 % puuvillaa ja 5 % elastaania. Pipon neulos pääosin 2x2 joustinneulosta, yläosassa 1x1 neulosta. Kudottu logomerkki reunassa. Materiaali: 95 % puuvillaa, 5 % elastaania. Koot: One size. Pesuohje: 40°

32 khaki

28 navy

62 cerise

65 red

98 dark grey

99 black

81 aqua

714 BAYPOINT

4.50€

Käsipyyhe, 8 eri väriä. 3 cm leveä boordi mahdollista yksilöintiä varten. Koot: 50 x 70 cm. Materiaali: 100 % puuvillaa. Paino: 450 g/m² Pesuohje: 60°

10.90€

715 WESTLAKE

Kylpypyyhe, 8 eri väriä. 4,5 cm leveä boordi mahdollista yksilöintiä varte Koot: 70 x 130 cm. Materiaali: 100 % puuvillaa. Paino: 450 g/m² Pesuohje: 60°

15.90€

716 PALM BEACH

Rantapyyhe, 8 eri väriä. 4,5 cm leveä boordi mahdollista yksilöintiä varten. Koot: 100 x 150 cm. Materiaali: 100 % puuvillaa. Paino: 450 g/m² Pesuohje: 60°

14 cobalt blue

28 navy

65 red

99 black

794 VYÖ

7.50€

Mukava asuste hienoissa väreissä. Tyylikäs metallisolki sävy sävyyn vyön kanssa. Logollinen metallipää. Soljen sisäpuolella on korkinavaaja Material: 100 % polyesteriä. Pituus: 120 cm. Leveys: 4 cm

730 ZIP PULLERS

1.00€

Käytännölliset vetoketjun vetimet useassa värissä antavat takille hienon tehosteen ja tekevät vetoketjun käytön helpommaksi. Voit valita vetimen sävyn meidän muihin tuotteisiin sopivaksi tai yrityksesi väripaletin mukaan vahvistamaan yrityksesi identiteettiä.

44 blazing yellow

56 bright green

62 cerise

85 bright blue

99 black

23 classic blue

43 spicy orange

46 fluorecent yellow/ reflex

53 dark lime

65 red

97 graphite

98 black/reflex

99 black

62 cerise

2017

135

AS U ST EE T

Koot: 5-p


JUNIOR Voiko olla pienempi kuin Extra Small? Kyllä voi. Ja tässä ovat vaatteet, joiden koot alkavat 60-senttisestä. Se on hyvä uutinen kouluille, seuroille ja yhdistyksille.

136

SOUTH WEST


137

JUNIOR

2017


106 KINGS

4.50€

Klassinen t-paitamalli single jersey kampapuuvillaa. Pääntieresorin elastaani auttaa pääntien säilyttämään muotonsa.

111 OHIO

gr

k

ey

99

bl

ac

ey

gr

gr

rk

95

da

93

98

h

ge

as

an el

92

ey

m

c

aq ua

li l a

81

da

rk

d

ne

68

wi 77

d

re

re

rk

65

da

66

l

e ri s

62

ce

t ro pe

ht li g

59

da

rk

gr

ee

n

i ve

n

ht ig

ol 58

ee gr

ee gr

55

br 56

6.90€

57

n

n

e

ee

li m

gr

51

ht li g

ol ht li g

50

52

ge

i ve

w

an or

ye 45

48

w lo el

gy in

az

44

bl

sp 43

ll o

e

i

ng

ak kh

ra yo

28

32

ic

ue

na vy

ue

bl

bl h

26

24

f re

nc

27

ya l

ya l ro

ro

25

li g

01

ht

wh i te

Materiaali: 100 % puuvillaa. Väri 98 on 65 % polyesteriä, 35 % puuvillaa. Väri 93 on 95 % puuvillaa, 5 % viskoosia. Paino: 155 g/m² Koot: 60–80–100–120–140–160 (Aikuisten koot löydät sivulta 17). Pesuohje: 60°

120 BASIC TEE

3.60€

Sporttinen t-paita, jonka pääntie ja hihansuut huoliteltu tehostevärisillä nauhoilla.

Edullinen t-paita 100 % puuvillaa, jonka pääntie huoliteltu nauhalla. Hyvä perusvaate.

Materiaali: 100 % puuvillaa. Paino: 155 g/m². Koot: 80–100–120–140–160 väreissä 24 ja 45 (Aikuisten koot löydät sivulta 20). Pesuohje: 60°

Materiaali: 100 % puuvillaa. Paino: 140 g/m² Koot: 120–140–160 (Aikuisten koot löydät sivulta 20). Pesuohje: 60°

24 lt.royal/yellow

45 yellow/lt.royal

330 CORONADO

01 white

12.90€

28 navy

99 black

203 PARRY

28.90€

138

SOUTH WEST

re 81 d 94 aqu gr m ey e a m diu el m an ge 95 gr e 99 y bl ac k

ri s

e

65

ce

62

gr

ee

n

e li m

51

ht ig

56

br

w

an

48

or

ll o

ye

45

28

27

ro

25

01

ge

Materiaali: 80 % puuvillaa, 20 % polyesteriä. Väri 93 on 75 % puuvillaa, 20 % polyesteriä ja 5 % viskoosia. Paino: 315 g/m² Koot: 120–140–160 (Aikuisten koot löydät sivulta 53). Koossa 120 ei ole nauhoja hupussa. Pesuohje: 40°

bl ue na vy

Materiaali: 100 % puuvillaa. Väri 94 on 75 % puuvillaa, 25 % viskoosia. Paino: 190 g/m² Koot: 120–140–160 (Aikuisten koot löydät sivulta 44). Pesuohje: 40°

ya l

Klassinen collegetakki, jossa kaksinkertainen huppu ja kaksi etutaskua. Helmassa ja hihansuissa joustava resori.

wh i te

Klassinen pikeepaita, jonka nappilista sekä napit paidan värin mukaiset ja sivulla halkio.

01 white

28 navy

62 cerise

65 red

81 aqua

93 grey melange

99 black


106 Kings (27 blue, 65 red, 01 white).

26.90€

18.90€

201 BROOKS

College, jossa pystykaulus ja pääntiellä vetoketju. Joustava resori helmassa ja hihansuissa.

Pyöreäpäänteinen college, jossa on tasosaumatikkaukset ja harjattu sisäpinta. Pääntienresorin elastaani auttaa pääntien säilyttämään muotonsa.

Materiaali: 80 % puuvillaa, 20 % polyesteriä. Väri 93 on 75 % puuvillaa, 20 % polyesteriä ja 5 % viskoosia. Paino: 315 g/m². Koot: 120–140–160 (Aikuisten koot löydät sivulta 54). Pesuohje: 40°.

Materiaali: 80 % puuvillaa, 20 % polyesteriä. Väri 93 on 75 % puuvillaa, 20 % polyesteriä ja 5 % viskoosia. Paino: 315 g/m² Koot: 120–140–160 (Aikuisten koot löydät sivulta 57). Pesuohje: 40°

01 white

25 royal

28 navy

65 red

93 grey melange

99 black

22.90€

205 JASPER

01 white

25 royal

28 navy

65 red

93 grey melange

99 black

25.90€

202 TABER

Klassiset collegehousut, jossa on kuminauha lahkeensuissa, nyöri vyötäröllä ja sivutaskut.

Perushuppari, jonka kaksinkertaisessa hupussa on tasosaumatikkaukset, ja edessä kengurutasku.

Materiaali: 80 % puuvillaa, 20 % polyesteriä. Väri 93 on 75 % puuvillaa, 20 % polyesteriä ja 5 % viskoosia. Paino: 315 g/m² Koot: 120–140–160 (Aikuisten koot löydät sivulta 57). Pesuohje: 40°

Materiaali: 80 % puuvillaa, 20 % polyesteriä. Väri 93 on 75 % puuvillaa, 20 % polyesteriä ja 5 % viskoosia. Paino: 315 g/m² Koot: 120–140–160 (Aikuisten koot löydät sivulta 53). Pesuohje: 40°

28 navy

93 grey melange

99 black

01 white

25 royal

28 navy

65 red

93 grey melange

99 black

2017

139

JUNIOR

204 STEWART


03091 TEKNINEN T-PAITA

7.90€

03093 SHORTSIT

9.90€

k ac bl

99

d re 65

81

ro

or

99 black

46

flu

25

01

aq ua

Materiaali: 100 % polyesteriä. Paino: 140 g/m² Koot: 120–140–160 (Aikuisten koot löydät sivulta 81). Pesuohje: 40°

ya l

Materiaali: 100 % polyesteriä. Paino: 140 g/m². Koot: 120–140–160 (Aikuisten koot löydät sivulta 81). Pesuohje: 40°

es ye c e ll o n t w 47 or an 56 ge br ig ht gr ee n 62 ce ri s e

Shortsit teknistä materiaalia, koristesaumat. Vyötäröllä leveä kuminauha ja säätönyöri. Sisähousut meshi-neulosta.

wh i te

Raglanhihainen t-paita teknistä materiaalia. Nopeasti kuivuva materiaali siirtää kosteuden pois iholta. Väreissä 25, 46, 47, 56, 62 ja 81 on tehosteväriset saumat.

181 BRONX T-PAITA

14.90€

Tekninen T-paita, jossa on pääntiessä, olkapäillä ja sivuilla tyylikkäät tehosteväriset yksityiskohdat. Kosteutta siirtävä materiaali pitää ihosi kuivana. Sopii täydellisesti 182 Bronx-shortsien kanssa. Materiaali: 100 % polyesteriä. Paino: 150 g/m² Koot: 120–140–160 (Aikuisten koot löydät sivulta 82). Pesuohje: 40°

01 white/navy

25 royal/black

65 red/black

99 black/white

182 BRONX SHORTSIT

9.90€

3091 Funktions t-shirt (56 bright green), 3093 Shorts (99 black).

Tekniset shortsit, joissa on takana ja sivuilla terenauha. Vyötäröllä kuminauha ja säätönyöri. Shortseissa on sisähousut. Kosteutta siirtävämateriaali pitää ihosi kuivana. Sopivat täydellisesti t-paidan 181 Bronx kanssa. Materiaali: 100 % polyesteriä. Paino: 150 g/m² Koot: 120–140–160 (Aikuisten koot löydät sivulta 83). Pesuohje: 40°

28 navy

140

SOUTH WEST

99 black


33.90€

03023 COLLEGEASU

281 BASIC UNDERWEAR

Collegeasu, jossa housut ja paita. Paidassa korkea vetoketjukaulus ja hihansuissa sekä vyötäröllä resorit. Housuissa kaksi sivutaskua, terenauhat lahkeiden sivuissa ja lahkeensuissa resorit.

Materiaali: 100 % polyesteriä. Paino: 160 grammaa. Koot: 120–140–160 (Aikuisten koot löydät sivulta 128). Pesuohje: 60°

Materiaali: 60 % puuvillaa, 40 % polyesteriä. Koot: 120–140–160 (Aikuisten koot löydät sivulta 83). Pesuohje: 40°

23 royal/ black/white

28 navy/ red/white

65 red/ black/white

03061 SOFTSHELL-TAKKI

17.90€

Yksivärinen tekninen kerrasto, jossa on poikkeavan väriset tasosaumat. Käytetään ensimmäisenä kerroksena. Siirtää kosteuden iholta.

99 black/ white/white

99 black

632 AMES-KUORITAKKI

42.90€

79.90€

Tyylikäs ja näyttävä softshell-takki, jossa kiinteä huppu ja edessä kaksi vetoketjutaskua. Materiaali mikrofleeceä, sisäpuolella tehostevärisiä somisteita ja helmassa säätönyöri.

Käytännöllinen ja monipuolinen kuoritakki tuulen- ja vedenpitävää ripstoppolyesteriä. Takin vuoriksi voidaan kiinnittää 630 Ames kevyttoppatakki tai 631 Ames kevyttoppaliivi. Lisätietoa löydät aikuisten kokojen kuvauksesta s. 106.

Materiaali: 100 % polyesteriä. Hengittävyys: 1000 g/m²/24h Vesipilari: 1000 mm. Koot: 120–140–160 (Aikuisten koot löydät sivulta 104). Pesuohje: 40°

Materiaali: 100 % TPU-kalvollista ripstop-polyesteriä ja meshiä. Hengittävyys: 3000 g/m²/24 h. Vesipilari: 10 000 mm Koot: 120–140–160 (Aikuisten koot löydät sivulta 108), ainoastaan värissä 99 black. Pesuohje: 40°

99 black

630 AMES-KEVYTTOPPATAKKI

99 black

59.90€

Vartalonmyötäinen kevyttoppatakki, jossa untuvanomainen polyesterivanu. Voidaan käyttää erillisenä tai kiinnittää kätevästi 622 Ames-parkatakkiin ja 632 Ames-kuoritakkiin lämmittäväksi vuoriksi. Lisätietoa löydät aikuisten kokojen kuvauksesta s. 110.

23 classic blue

65 red

99 black

2017

141

JUNIOR

MUKANA 5 YLIMÄÄRÄISTÄ VEDINTÄ

632 Ames skaljacka (99 black), 630 Ames (23 classic blue).

Materiaali: 100 % nailonia. Täyte: 100 % polyester-tekohöyheniä, 250 g Koot: 120–140–160 (Aikuisten koot löydät sivulta 110), Pesuohje: 40°


LISÄTIETOJA PESU- & HOITO-OHJEET

HINNAT: Kaikki kuvaston hinnat ovat arvonlisäverottomia suositushintoja. Paikallisia hintaeroja voi esiintyä. Pidätämme oikeuden tuotteiden loppuunmyyntiin ja mahdollisiin painovirheisiin. Kuvaston kuvien ja todellisten tuotteiden värit saattavat poiketa toisistaan. Tuotekuvissa ja ympäristössä otetuissa kuvissa voi olla eroavaisuuksia. Tällöin viittaamme ensisijaisesti tuotekuviin. Jos epäröit, suosittelemme tilaamaan värinäytteen.

Pesuohjeiden noudattaminen on helpoin tapa pidentää vaatteiden elinikää. Pese vaaleat ja tummat vaatteet erikseen, sulje vetoketjut ja muista tyhjentää taskut. Arat ja värjätyt vaatteet pestään nurja puoli ulospäin, ja liiallista pesuaineiden käyttöä on syytä välttää. Huom! Älä silitä suoraan painokuvioiden päältä Konepesu, enintään 30°. Konepesu, enintään 40°.

South West: Hinnat koskevat vähintään 25 kappaleen eriä. Pidätämme oikeuden valuuttakurssien muuttumisesta johtuviin hinnankorotuksiin.

Konepesu, enintään 60°. Konepesu, enintään 40°. Täytä kone puolilleen ja käytä lyhyttä linkousta. Konepesu, enintään 60°. Täytä kone puolilleen ja käytä lyhyttä linkousta.

MATERIAALI

Vain käsinpesu, enintään 40°. Lyhyt pesuaika, älä hankaa. Lyhyt linkous.

Puuvilla Puuvilla voi kutistua jopa viisi prosenttia. Vältä kuivausrummun käyttöä ensimmäisen pesun yhteydessä ja oio vaate muotoonsa saumoista vetämällä, kun vaate on kostea.

Ei vesipesua. Kuivaus narulla. Tasokuivaus.

Bambuviskoosi Kuitu valmistetaan Bambusta ja niin ollen on ympäristöystävällinen materiaali.

Kuivaus tippuvana. Kestää rumpukuivauksen.

Fleece Keinotekoinen materiaali. Älä käytä huuhteluainetta tai silitä.

Ei kestä rumpukuivausta. Silitettävä, lämpötila enintään 200°.

Polyesteri Tekokuitu. Noudata pesuohjeita.

Silitettävä, lämpötila enintään 150°.

Viskoosi Pehmeä ja myötäilevä kuitu, joka valmistetaan puuselluloosasta.

Ei kestä silitystä eikä mankelointia.

Silitettävä, lämpötila enintään 110°.

Kestää kemiallisen pesun, mutta ei perkloorietyleeniä voimakkaampia nesteitä. Ei kestä kemiallista pesua. Kestää kaikki valkaisuaineet. Ei kestä valkaisuaineita.

MITTATAULUKKO Naisten koot

XS

S

M

L

XL

XXL

72–76

80–84

88–92

94–100

103–108

112–116

B - vyötärön ympärys

58–61

64–67

70–73

76–79

82–85

88–91

C - lantion ympärys

84–87

90–93

96–99

102–106

110–113

116–119

XS

S

M

L

XL

XXL

A - rinnan ympärys

Miesten koot A - rinnan ympärys

84–88

92–96

100–104

108–112

116–120

124–128

B - vyötärön ympärys

68–73

78–83

88–93

98–103

108–113

118–123

C - lantion ympärys

90–93

97–101

105–108

111–114

117–120

123–126

77

79

82

84

86

88

D -lahkeen sisäpituus

A = rinta/rinnanympärys: Mittaa rinnanympärys rintakehän leveimmästä kohdasta. B = vyötärö: Mittaa vyötärön ympärysmitta. C = lantionympärys: Mittaa lantionympärys-mitta sen leveimmästä kohdasta. D = lahkeen sisäpituus: Mittaa säären sisäpuolelta nivusista maahan asti. 142

SOUTH WEST


SISÄLLYSLUETTELO A ALMA FLEECETAKKI ALMA KEVYTTOPPALIIVI ALMA KEVYTTOPPATAKKI ALMA KUORIHOUSUT ALMA KUORITAKKI ALMA PARKAS AMES FLEECETAKKI AMES KEVYTTOPPALIIVI AMES KEVYTTOPPATAKKI (JR) AMES KUORIHOUSUT AMES KUORITAKKI (JR) AMES PARKAS AURORA ASPEN ATLANTIC

Art nr 425 634 633 910 635 623 424 631 630 909 632 622 235 234 620

Sivu 87 113 110 123 108 107 87 113 110 123 108 107 63 63 104

H

120 281 714 793 799 796 795 182 181 201

20 128 135 133 133 135 134 83 82 57

L

109 321 508 507 330 328 320

17 36 68 66 44 44 36

B BASIC TEE (JR) BASIC UNDERWEAR (JR) BAYPOINT BEANIE BEANIE 2-VÄRINEN BEANIE PUUVILLA BEANIE VILLA BRONX SHORTSIT (JR) BRONX T-PAITA (JR) BROOKS (JR)

C CARCOSA CELIA COHEN CORAL CORONADO (JR) CORONITA CRICKET

371 102 231

93 19 54

617

103

E EAST BAY

F FLORA FRASER FRISCO FITZROY

509 505 124 510

69 68 26 66

233 112 113 611 612

53 32 33 115 115

G GEORGIA GREENFIELD GREENVILLE GREYSTONE (MIEHET) GREYSTONE (NAISET)

Art nr 629 423 422 639 638

Sivu 103 89 88 101 100

I IDAHO

414

94

506 205

66 57

106

17

127 129

31 31

121 210 122 315 335 130 131 650 211 415 314 336 334

22 60 23 38 40 25 25 123 61 94 39 42 40

798 221 220 128 126

133 58 58 28 28

111 637 636

20 99 99

619 716 323 203 324 238

103 135 44 53 45 83

J JAMES JASPER (JR)

K KINGS (JR)

LEO LILY

M MACKAY MADISON MARY MARION MARION YKSIVÄRINEN MEL MELIA MELVILLE MIA MONTANA MORRIS MORRIS RAND MORRIS YKSIVÄRINEN

N

D DAWSON DELRAY DENVER

HALIFAX HEDDA HENRY HOLLY HUNTER

NECKBAND NELLY NELSON NORA NORMAN

O OHIO (JR) OLIVE OTIS

P PACIFIC PALM BEACH PARKER PARRY (JR) PATSY PERTH

Suunnittelu ja graafinen tuotanto: Cordovan Communication Valokuvat: Dan Holmqvist Mallit: Linnea - Avenue modeller, Alex - Lind Models Stailisti: Marie Farah Fioriniello Paino: Vindspelet Paperi: Maxisilk

R RANDY RAY TEKNINEN T-PAITA REGINA REX REXIA RIPLEY RIVERDALE ROSEVILLE ROX ROZ TEKNINEN T-PAITA

Art nr 213 812 370 801 802 212 312 313 803 813

Sivu 61 78 93 73 73 61 46 47 73 78

805 348 806 232 125 03023 03093 418 03061 419 347 651 741 204 03035

77 49 77 54 26 83 81 90 104 90 48 123 134 54 57

202 811 810 03091 03092 821 825 820

53 74 74 81 81 74 77 74

S SAM SANDY SARA SAVANNAH SCARLET SEURA-ASU (JR) SHORTSIT (JR) SIDNEY SOFTSHELL-TAKKI (JR) SOMERS SOMERTON SORELL SPORT BAG STEWARD (JR) SWEATSHIRT BASIC

T TABER (JR) TEA TED TEKNINEN T-PAITA (JR) TEKNINEN T-PAITA TESS TIM TROY

V/W WALES WEGA VENICE WESTLAKE WHISTLER BAMBOO WHITNEY BAMBOO VICTORIA WIGGO VILLAKAULALIINA WILLE WILMA WINNIPEG VYÖ

354 906 103 715 279 280 621 905 797 907 908 396 794

42 119 19 135 127 127 104 118 134 120 120 93 135

730

135

Z ZIP PULLERS


HEAD OFFICE: P. O Box 10406, SE-434 24 Kungsbacka, Sweden. VISITING ADDRESS: Energigatan 19, 434 37 Kungsbacka. WAREHOUSE ADDRESS: Mejerigatan 1, 412 76 Gรถteborg. E-MAIL: info@sandryds.com SANDRYDS FINLAND: SHOWROOM: Ridalintie 3, 03100 Nummela. PHONE: 09 315 89505. E-MAIL: myynti@sandryds.com

www.sandryds.com

South West S/S 2017 (fi)  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you