Issuu on Google+

2014 Valtavasti tyylikkäitä uutuuksia vuodeksi 2014

Onlinetyökalumme helpottavat työtäsi SIVU 4-5

TEE KUVASTOSTA ELÄVÄ SANDRYDSIN ALIVESOVELLUKSELLA

Seuraa CSRtyötämme siemenestä valmiiseen vaatteeseen

Kustom shop tarjoaa uniikkeja profiilituotteita SIVU 6-7

Lataa Sandryds Alive App Storesta/Google Play ja suuntaa kännykkä tähän sivuun

1


Based on reality

Me suunnittelemme tuotteita tosielämään ja todellisissa tilanteissa oleville aidoille ihmisille. Laatuvaatteidemme tulee toimia vuoden ympäri monilla erilaisilla asiakkailla, joilla on erilaiset vaatimukset. Sellaisia haasteita me rakastamme. Vuoden uutuuksissa on lähdetty juuri tästä liikkeelle. Kyse on tyylikkäistä vaatteista, joiden tulee kestää pitkään vaativissa tilanteissa – oikeassa elämässä.

TODELLISUUS ON LIIKKUVA. KUTEN KUVASTOKIN! Lähes taianomainen sovelluksemme – Sandryds Alive – tekee kuvaston joistain osista eläviä! Kohdista älypuhelimesi tai taulutietokoneesi kohti sivua, jossa on silmäsymboli, niin näet hetkessä vaatteesta pienen videon. Riittää, että kohdistat puhelimen sivua kohti. Sinun ei siis tarvitse zoomata ja kohdistaa puhelinta suoraan pieneen silmäsymboliin, jotta video alkaa pyöriä. Sovellus on ilmainen, ja sen voi ladata helposti App Storesta ja Google Playstä. 2


sisällys: INTERNET & TYÖKALUT

4-5

Pikee

28-43

takit

80-93

KUSTOM

6-7

College

44-59

8848 altitude

YMPÄRISTÖTYÖ

8-9

neuleet

60-65

asusteet

106-107

TUOTEMERKIT

10-11

urheilu

66-71

usb

108-109

t-paidat

12-27

fleece

72-79

Erityistuotanto

110-113

94-105

3


Lataa Sandryds Alive App Storesta/Google Play ja suuntaa k채nnykk채 t채h채n sivuun

4


Meidän työkalut – teidän ratkaisut Työstäsi tulee yksinkertaisempaa työkalujemme avulla Kun olet rekisteröitynyt asiakkaaksemme, saat käyttöösi useita kotisivuillamme olevia online-työkaluja, jotka helpottavat ostojasi, markkinointiasi ja myyntiäsi. Säästät aikaa, saat paremman yleiskatsauksen ja voit suunnitella tehokkaammin. Meillä on suuri mediapankki, josta voit valita kuvia uutiskirjeisiin tai muihin tuotteiden markkinointiaktiviteetteihin.

Testaa logon­ lisäystyökaluamme Katso, millainen valitsemastasi vaatteesta tulee, kun siihen on lisätty asiakkaan logo – suoraan tietokoneelta! Lataa toivomasi logo ja valitse vaate ja väri. Kiinnitä logo haluamaasi kohtaan, muunna sen kokoa ja – jos olet tyytyväinen – tallenna tulos. Lähetä suoraan asiakkaalle sähköpostilla kuva vaatteesta, jossa on hänen toivomansa logo. Voit itse valita lähetätkö sen tarjouksena vai et.

Helppo tilata suoraan netistä Kotisivuiltamme löydät nopeasti kaikki tarpeelliset tuotetiedot: valikoiman, värit, koot ja hinnat. Löydät sieltä myös korkearesoluutioisia tuotekuvia ja tuotelehtiä. Tuotesivulla on helppo tehdä tilaus ja tarkistaa varastosaldo. Täältä löydät myös mittataulukot sekä neljästä suunnasta otetut tuotekuvat, joista näet vaatteet kokonaisuudessaan.

Meidän kotisivumme on sinun kotisivusi Olemme tehneet yrityksellesi helpoksi luoda oman neutraalin sivun kotisivuillemme. Lyhyesti sanottuna, sinun täytyy vain ladata logosi ja kirjoittaa viestisi. Saat itse valita, haluatko näyttää varastosaldon. Tämä kaikki on yhtä yksinkertaista kuin sähköpostin kirjoittaminen ja siihen kuvan liittäminen.

Tarkkaile ostojasi, tilauksiasi ja laskujasi Kun kirjaudut Omille sivuillesi, näet myös tilaston omista ostoistasi sekä saat helposti katsauksen tilauksistasi – voit etsiä toimituksia, nähdä toimitetut tilaukset ja toimitusta odottavat tilaukset. Täällä on myös tuoretta tietoa laskuistasi.

Tee ja lähetä tarjouksia netissä Kotisivun kautta voit myös helposti luoda omia tarjouksia. Valitse tuote, ilmoita määrä, hinta, voimassaolopäivä ja kirjoita jotain mukavaa. Klikkausta myöhemmin tarjous on matkalla asiakkaallesi!

5


Softshelltakki 3061 on tavallisesti musta, mutta Kustom shopimme voi suunnitella sen yrityksellesi täydellisesti sopivaksi. Huolehdimme kaikista yksityiskohdista, kuten uudesta vetoketjusta, uusista väreistä haluamiisi kohtiin tai vaikkapa arjessasi tarvitsemistasi erityisistä apuvälineistä, kuten kynäkotelosta tai radiotaskusta.

6


Lataa Sandryds Alive App Storesta/Google Play ja suuntaa kännykkä tähän sivuun

SAMA EI TARKOITA SAMANLAISTA

Kustom shopin ansiosta mahdollisuus näkyä ja erottua ei ole koskaan ollut näin helppoa. Nykyään on loputtomasti mahdollisuuksia profiloitua, ja profiloitumisen Kustom-osastomme onkin vienyt äärimmilleen. Lähdemme liikkeelle jostain yrityksesi erikoisuudesta: yrityshengestänne, tavoitteistanne tai yritystänne kuvaavasta tuotteesta. Annamme sen sitten näkyä kaikkialla, niin vaatteissa, yrityslahjoissa kuin muissakin tuotteissa. Nykyään on helppo erottua ainutlaatuisilla yksityiskohdilla. Mietimmekin sitä tarkkaan suunnitellessamme Morris- ja Marion-pikeepaitojamme, jotka sopivat täydellisesti erikoistuotantoon! Ihmisillä on nykyään voimakas halu erottua, ja siksi asusteemme – pipomme ja monikäyttöinen huivimme – ovat niin suosittuja vaatteita muokattaviksi. Voimme muokata kaikenlaisia vaatteita aina T-paidoista teknisiin takkeihin. Juuri nyt keskitymme kustomoimaan elektroniikkatuotteiden suojia, sillä älypuhelimen, iPadin ja monenlaisten designattujen USB-muistien tulee tietenkin noudattaa yrityksen profiilia. Meillä on mahdollisuus suunnitella tai tuoda markkinoille lähes mitä tahansa tuotteita omien suunnittelijoidemme ja oman tuotantoportaamme ansiosta. Otamme mielellämme haasteita vastaan! Lisää esimerkkejä erikoistuotannosta on sivuilla 110–113. Jos sinulla on loistava tuoteidea, jota ei ole kuvastossamme, ota yhteyttä jälleenmyyjääsi, niin autamme sinua erottumaan massassa!

7


SIEMENESTÄ…

Kuusi kuukautta myöhemmin puuvilla kerätään ja valmistellaan kuljetusta varten.

Puuvillaviljelmällä kylvetään siemen maahan.

Maailman johtava luomuvaatteiden ja -tekstiilien merkintä, joka käsittää sekä sosiaalisia että ympäristöä koskevia vaatimuksia. Merkintä helpottaa kuluttajia valitsemaan tuotteen, joka on tuotettu vastuullisesti tuotantoketjun jokaisessa vaiheessa.

REILU KAUPPA – Riippumaton tuotemerkintä, joka parantaa kehitysmaiden viljelijöiden ja työntekijöiden työ- ja elinoloja.

Tehtaassa ammattitaitoiset tekstiilityöntekijät ompelevat vaatteet vaatimustemme ja toiveidemme mukaisesti. Valmiit vaatteet pääsevät meriseikkailulle aina Göteborgin satamaan asti ja siitä eteenpäin Kungsbackaan.

Verkosto, jolla on yhteinen tarkastusjärjestelmä. Sen tarkoitus on parantaa maailmanlaajuisen tavarantoimittajaketjun työoloja.

Kungsbackasta vaatteet lähetetään Pohjoismaisille jälleenmyyjille. 8


Puuvillaa aletaan kehrätä kehräämössä langaksi.

Lanka kudotaan kutomossa suurille kangasrullille.

Tässä kangas saa värinsä. Asetamme tälle tuotantovaiheelle todella korkeita vaatimuksia.

Maailmanlaajuinen tekstiilien, puolivalmisteiden ja lopputuotteiden testaus- ja sertifiointijärjestelmä, joka kattaa koko tuotantoketjun. Järjestelmä perustuu REACHin lainsäädäntöön.

Yksi useista tehdasvierailuistamme, joilla seuraamme tuotteille asetettujen korkeiden vaatimusten täyttymistä.

Kungsbackassa suunnittelijamme luovat uusia mallistoja ja huolehtivat erikoistilauksistanne. Myös vaatteidemme laatu varmistetaan täällä.

EU:n kemikaalilainsäädäntö. Tarkoittaa sitä, että vanhat ja uudet aineet tulee rekisteröidä, niistä tulee tehdä riskiarvio ja ne tulee hyväksyä. Pyrimme lisäksi lopettamaan asteittain vaarallisten aineiden käytön.

Saat lopulta käteesi reilusti valmistetut ja taatusti laadukkaat vaatteet.

TODELLA UPEAKSI VAATTEEKSI 9


10


TUOTE­ MERKKIMME SOUTH WEST. Basic with a twist. Olemme todella ylpeitä South West tuotemerkistämme. Mallisto sisältää tyylikkäitä ja sporttisia vaatteita, jotka ovat hyvän suunnittelun ja korkean laadun vuoksi ajattomia – ja ylellisiä, mutteivat kuitenkaan kalliita. South West on jaettu kahteen osaan: Blue Level sisältää klassisia vaatteita, kuten T-paitoja, pikeepaitoja ja collegepuseroita, kun taas Black Levelin sporttiset teknisistä materiaaleista valmistetut vaatteet sopivat täydellisesti aktiivisille ihmisille, jotka eivät halua luopua tyylistään.

8848 Altitude. DESIGNIA JA INNOVAATIOITA VUODESTA 1990. Tuotemerkki tunnetaan korkeasta laadustaan, ja se on niin tunnettu, että 8848 Altitude puki ensimmäiset ruotsalaiset, jotka onnistuivat nousemaan Mount Everestille. Tuotemerkki erottuu laadukkaalla skandinaavisella designillaan ja teknisillä ominaisuuksillaan. Nykyään 8848 Altitude on suosittu monien alppilajien harrastajien keskuudessa.

Merkintämme CLASSIC

FITTED

cool max

Blue Level, South Westin klassiset vaatteet.

Vartalonmyötäinen malli.

Materiaali, joka auttaa kehoa pysymään sopivan viileänä.

sand tech dry

Organic cotton

Materiaali, joka kuljettaa kosteuden iholta ja pitää vaatteet viileinä ja kuivina.

Ympäristö on otettu huomioon valmistuksen jokaisessa vaiheessa.

FUNCTION Black Level, South Westin sporttiset tekniset vaatteet.

JUNIOR SIZES Myös juniorikoossa.

fair trade Riippumaton sertifiointi, joka tähtää viljelijöiden ja työntekijöiden työolojen parantamiseen.

11


t-paidat

12


Lataa Sandryds Alive App Storesta/Google Play ja suuntaa kännykkä tähän sivuun

121 Mackay slub tee Katso lisää sivulta 17.

122 mary slub tee Katso lisää sivulta 17.

Keskustele jälleenmyyjäsi kanssa siitä, miten voit luoda uniikkeja tuotteita sinulle ja asiakkaillesi.

13


T- pa i dat

T-paidat

Vuonna 1899 T-paidasta tuli osa Yhdysvaltain merijalkaväen univormua. Sen jälkeen T-paidan kehitys on ollut ainutlaatuinen. Tarjoamme laajan ja monipuolisen valikoiman maailman rakastetuimpia vaatteita, joihin South Westin tuotteet myös kuuluvat.

Lataa Sandryds Alive App Storesta/Google Play ja suuntaa kännykkä tähän sivuun

Huippulaatua. Monia värivaihtoehtoja ja täydellinen painopinta. PÄÄNTIEJOUSTIMESSA LYCRAA

5€ 106 Kings Perus T-paita single jersey, klassinen malli 29:ssa eri värissä. Kauluksessa oleva lykra estää kulumista. Materiaali: 100% kammattu puuvilla. Huom! Mallissa 98 65% puuvillaa/ 35% polyesteriä. Mallissa 93 96% puuvillaa/4% viskoosia. Paino: 155 g/m² Koot: 60–80–100–120–140–160 cm, S–M–L–XL–XXL–XXXL. 4XL–5XL vain väreissä 28 navy, 93 grey melange ja 99 black. 5.5 €. Pesuohje: 60°

14

01 white

22 light blue

24 light royal

25 royal

26 french blue

27 blue

28 navy

32 khaki

44 blazing yellow

45 yellow

48 orange

51 lime

52 light green

55 green

56 bright green

57 olive

58 dark green

61 pink

62 cerise

65 red

66 dark red

68 wine

77 dark lilac

81 aqua

92 ash

93 grey melange

95 grey

98 dark grey

99 black


T- pa i dat

5€ Muodikas malli.

01 white

25 royal

27 blue

28 navy

44 blazing yellow

45 yellow

48 orange

51 lime

56 bright green

57 olive

62 cerise

65 red

66 dark red

93 grey melange

99 black

102 Delray Miesten T-paita silikonipestyä single jerseytä. Vartalonmyötäinen malli, jossa kanttinauhallinen kaulus. Yhteensopivat värit mallille 103 Venice. Materiaali: 100% kammattu puuvilla Paino: 155 g/m² Koot: S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 60°

NAISTEN VENICESSÄ ON KANTTINAUHALLINEN KAULUS, JOSSA YKSINKERTAINEN TIKKAUS

MIESTEN DELRAYSSÄ ON KANTTINAUHALLINEN KAULUS, JOSSA KAKSOISTIKKAUS

5€

01 white

Vartalonmyötäinen pusero, saatavana monta värivaihtoehtoa.

28 navy

55 green

21 light blue

24 light royal

25 royal

27 blue

44 blazing yellow

45 yellow

48 orange

51 lime

56 bright green

61 pink

62 cerise

65 red

103 Venice Naisten T-paita silikonipestyä singel jerseytä. Lykraa kauluksessa. Sama laatu kuin mallissa 102 Delray Materiaali: 100% kammattu puuvilla. Paino: 155 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL–XXL. Pesuohje: 60°

66 dark red

81 aqua

93 grey melange

99 black

15


T- pa i dat

UUTUUS 9.9€

01 white

99 black

124 frisco Joustavasta materiaalista valmistettu joka tilanteeseen sopiva T-paita, jossa on tyylikäs V-pääntie. Materiaali: 95% puuvillaa/5% elastaani. Paino: 180 g/m² Koot: S–M–L–XL–XXL–XXXL Pesuohje: 40°

Lataa Sandryds Alive App Storesta/Google Play ja suuntaa kännykkä tähän sivuun

16


T- pa i dat Pirteä T-paita tyylikästä eläväpintaista materiaalia.

10.3 € UUSI VÄRI

01 white

18 smaragd

27 blue

UUSI VÄRI

62 cerise

64 bright red

86 indigo

99 black

121 Mackay Slub Tee, Miehet Pirteä T-paita, jonka neulos on valmistettu epätasaisesta langasta, mikä antaa vaatteelle elävän pinnan. Hihoissa käänne sekä melko avara pääntie. Kauluksen takareunassa on siirtopainatus ja rinnassa tyylikäs tasku. Materiaali: 100% puuvillaa. Paino: 160 g/m² Koot: S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

Ihana T-paita tyylikästä eläväpintaista materiaalia.

10.3 € UUSI VÄRI

01 white

18 smaragd

27 blue

64 bright red

86 indigo

99 black

UUSI VÄRI

62 cerise

122 Mary Slub Tee Dam, Naiset Naisten versio 121 Mackay Slub Tee paidasta, jossa kaunis, naisellinen malli. Materiaali: 100% puuvillaa. Paino: 160 g/m² Koot: S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

17


T- pa i dat

T-paita hieman napakampaa puuvillaa.

8€

KANTTINAUHALLINEN KAULUS

01 white

25 royal

28 navy

65 red

81 aqua

95 grey

109 Carcosa T-paita single jerseytä. Kanttinauhallinen kaulus. Sama laatu ja mitoitus kuin mallissa 106 Kings. Materiaali: 100% puuvilla. Paino: 180 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL–XXXL Pesuohje: 60°

18

99 black


T- pa i dat Ylellinen ja pehmeä. Niskassa kontrastivärinen tikkaus.

10 € NISKASAUMASSA POIKKEAVAN VÄRINEN TIKKAUS

24 light royal

28 navy

65 red

82 new aqua

96 steel grey

99 black

116 Clifton, Miehet Klassisen t-paitamme moderni versio; hieman lyhyemmät hihat ja väljempi pääntie. Niskasaumaa koristaa poikkeavan värinen tikkaus. Helmassa ja hihansuissa on sointuvat ”american stich” -tikkaukset. Oikeassa hihassa on hillitty kumipainatus. T-paidan kangas on pehmeäksi käsitelty ja paita vastaa malliltaan tuotetta 102 Delray. Materiaali: 100% pehmeäksi käsiteltyä puuvillaa. Paino: 180 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

Pehmeä ja ylellinen, niskassa kontrastivärinen tikkaus.

10 €

24 light royal

65 red

28 navy

82 new aqua

96 steel grey

99 black

117 Alice, Naiset Miesten Clifton-paitaa vastaava naisten malli. Paidassa on samanlaiset kauniit tikkaukset ja painatus. Kangas on pehmeäksi käsitelty, ja naisellinen malli vastaa tuotetta 103 Venice. Materiaali: 100% pehmeäksi käsiteltyä puuvillaa. Paino: 180 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL Pesuohje: 40°

19


T- pa i dat

Urheilullinen T-paita, jossa kontrastiväri

7.5 €

01 white/navy

24 lt.royal/yellow

28 navy/white

45 yellow/lt.royal

111 Ohio Urheilullinen T-paita, jossa kontrastiväri kauluksessa ja hihansuissa. Materiaali: 100% puuvilla. Paino: 155 g/m² Koot: 80–100–120–140–160 väreissä 24 ja 45, S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 60°

UUTUUS 3.5 €

99 black

120 Basic Tee Edullinen T-paita 100 % puuvillaa. Hyvä perusvaate. Materiaali: 100 % puuvillaa. Paino: 140 g/m² Koot: S–M–L–XL–XXL–XXXL. Pesuohje: 40°

20


T- pa i dat Miellyttävää 100 % luomupuuvillaa.

9.3 €

01 white

52 light green

65 red

99 black

113 GREENville Naisten T-paita 100% ekologista puuvillaa. Sivusaumat, niskanauhat ja kanttinauhallinen kaulus. Materiaali: Single jersey. Paino: 160 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL Pesuohje: 40°

Miellyttävää 100 % luomupuuvillaa.

9.3 €

01 white

52 light green

65 red

99 black

112 GREENFIELD miesten T-paita 100% ekologista puuvillaa. Sivusaumat, niskanauhat ja kanttinauhallinen kaulus. Materiaali: Single jersey. Paino: 160 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

21


232 savannah Katso lis채채 sivulta 53. 103 venice Katso lis채채 sivulta 15.

22


Lataa Sandryds Alive App Storesta/Google Play ja suuntaa kännykkä tähän sivuun

Keskustele jälleenmyyjäsi kanssa siitä, miten voit luoda uniikkeja tuotteita sinulle ja asiakkaillesi.

106 Kings Katso lisää sivulta 14.

23


T- pa i dat

POISTUVA TUOTE

3€

01 white

23 royal

28 navy

65 red

99 black

3025 T-paita Perus T-paita jossa vahvistettu niska- ja hartiasauma. Putkeen kudottu. Materiaali: 100% puuvilla. Paino: 140 g/m² Koot: S–M–L–XL–XXL–XXXL Pesuohje: 40°

Ylellinen t-paita miellyttävää stretch­ materiaalia.

11€

01 white

28 navy

65 red

166 Gilroy miesten Elastinen T-paita jossa kapea kaulanauha ja tiukempi malli. Silikonipesty. Myös pitkähihaisena (167 Texas) Materiaali: 95% puuvilla/5% elastaani. Paino: 190 g/m² Koot: S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

24

99 black


T- pa i dat Hyvin istuva t-paita stretchmateriaalia.

11€

01 white

28 navy

65 red

99 black

156 Corona naisten Elastinen T-paita, muotoonleikattu malli jossa kapea kaulusnauha. Silikonipesty. Myös pitkähihaisena (157 Malibu) Materiaali: 95% puuvilla/5% elastaani. Paino: 190 g/m² Koot: S–M–L–XL Pesuohje: 40°

25


T- pa i dat

Ihana pitkähihainen t-paita stretch­ materiaalia.

13.5 €

01 white

28 navy

65 red

99 black

167 Texas miesten Elastinen pitkähihainen T-paita, jossa sama laatu ja värit kuin mallissa 166 Gilroy. Silikonipesty. Materiaali: 95% puuvilla/5% elastaani. Paino: 190 g/m² Koot: S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

Ylellinen ja hyvin istuva pusero stretch­ materiaalia.

13.5 €

01 white

28 navy

65 red

157 Malibu naisten Elastinen pitkähihainen T-paita, muotoonleikattu malli. Sama laatu kuin mallissa 156 Corona. Materiaali: 95% puuvilla/5% elastaani. Paino: 190 g/m² Koot: S–M–L–XL Pesuohje: 40°

26

99 black


T- pa i dat

14.3 €

01 white

28 navy

98 dark grey

99 black

261 Burton miesten Elastinen sporttipoolo, jossa elastiset resorit hihansuissa. Silikonipesty. Materiaali: 95% puuvilla/5% elastaani. Paino: 190 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

UUTUUS

20 €

46 fluorescent yellow

123 T-PAITA HIGH VISIBILITY Käytännöllinen varoituspaita sille, jonka on ehdottomasti näyttävä. Vyötäröllä on kaksi suurta heijastinnauhaa, jotka näkyvät kauas. EN 471 -sertifikaatti, luokka 2. Materiaali: 100% polyesteriä. Paino: 180 g/m². Heijastin: 80 mm. Sertifiointi: EN 471, luokka 2. Koot: S–M–L–XL–XXL–XXXL Pesuohje: 40°

27


Lataa Sandryds Alive App Storesta/Google Play ja suuntaa kännykkä tähän sivuun

336 morris Katso lisää sivulta 31.

28


336 morris Katso lis채채 sivulta 31.

315 marion Katso lis채채 sivulta 31.

29


Pi k ee

Pikee

Pikeepaita on loistava mainosvaate. Painatus ja brodeeraus sopivat hyvin paitaan. Paita ei maksa paljon enempää kuin T-paita, mutta se on sopivan siisti myös pikkutakin kanssa käytettäväksi.

Lataa Sandryds Alive App Storesta/Google Play ja suuntaa kännykkä tähän sivuun

18.5 €

01 white/grey UUSI VÄRI

UUSI VÄRI

14 cobalt/navy

28 navy/white

62 cerise/grey

65 red/black

47 dark orange/ grey

56 bright green/ navy

81 aqua/white

99 black/red

Muodikas, hyvin istuva ja laadukas pikeepaita.

314 Morris miesten Miesten pikeepaita kampapuuvillaa. Kaunis niskanauha, sivulla halkio ja niskassa kaarroke. Nappilistan sisäpuoli on poikkeavan värinen ja kalanruotokuvioinen. Hillitty kirjailu sävy sävyyn. Kaksinkertaisen kauluksen alapuoli on poikkeavan värinen. Halkion yläpuolella on kaunis poikkeavan värinen kirjailu. Valkoiset napit. Materiaali: 100% puuvillaa. Paino: 220 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

30


Pi k ee

18.5 € 01 white/grey UUSI VÄRI

UUSI VÄRI

14 cobalt

28 navy/white

47 dark orange

56 bright green/navy Moderni ja todella laadukas naisten pikeepaita, jossa tyylikkäät detaljit.

62 cerise/grey

65 red/black

81 aqua/white

99 black/red

315 Marion naisten Naisten hyvin istuva pikeepaita puuvillaa/elastaania. Miesten 314 Morris -paitaa vastaava malli, jossa on samanlaiset kauniit yksityiskohdat niskassa ja kauluksessa. Pitkähkö nappilista sekä halkio. Materiaali: 95 % puuvillaa/5 % elastaania. Paino: 200 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL. Pesuohje: 40°

UUTUUS

21€

Moderni pikeepaita, jossa on tyylikkäät yksityiskohdat. 27 blue/navy

30 navy/white stripe

64 red/navy

84 aqua/white stripe

336 MORRIS RAND PIKEEPAITA, MIESTEN Esittelemme nyt suositun 314 Morris -mallimme uudet raitayhdistelmät. Tyylikäs kalanruotokuvioinen nappilista, jossa sointuva kirjailu sekä yksivärinen kaulus. Niskassa nauhayksityiskohta sekä sivulla halkio, kuten 314 Morris paidassa. Materiaali: 100% puuvillaa. Paino: 220 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL–XXXL. Pesuohje: 40°

31


Pi k ee

17.7€

UUSI VÄRI

01 white

28 navy

99 black

334 morris YKSIVÄRINEN, MIEHET Suosikkimallimme 314 Morris paidan yksivärinen versio. Tyylikäs kalanruotokuvioinen nappilista, jossa sointuva kirjailu sekä yksivärinen kaulus. Helmassa oleva kirjailu on edelleen olemassa, mutta se sointuu nyt perusväriin. Niskassa nauhayksityiskohta sekä sivulla halkio, kuten 314 Morris paidassa. Materiaali: 100% puuvillaa. Paino: 220 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL–XXXL. Pesuohje: 40°

17.7€ UUSI VÄRI

01 white

28 navy

335 marion YKSIVÄRINEN, NAISET Sama kuin yllä. 315 Marion paidan yksivärinen seuraaja. Materiaali: 95 % puuvillaa/5 % lycraa. Paino: 200 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

32

99 black


Pi k ee

Lataa Sandryds Alive App Storesta/Google Play ja suuntaa kännykkä tähän sivuun

505 fraser Katso lisää sivulta 63.

314 morris Katso lisää sivulta 30.

33


Pi k ee

12.5 € 01 white

25 royal

27 blue

28 navy

45 yellow

48 orange

51 lime

56 bright green

62 cerise

65 red

81 aqua

95 grey

99 black

330 Coronado miesten Miesten pikeepaita miellyttävää kampapuuvillaa. Klassinen, hieman väljempi malli. Saatavana 13 värivaihtoehtoa. Materiaali: 100% puuvillaa. Paino: 190 g/m² Koot: 120–140–160–XS–S–M–L–XL–XXL–XXXL. 4XL vain väreissä 28 navy ja 99 black. Pesuohje: 40°

34


Pi k ee

12.5 €

01 white

25 royal

27blue

28 navy

45 yellow

48 orange

51 lime

56 bright green

328 Coronita naisten Muotoonommeltu naisten pikeepaita, jossa neljä nappia nappilistassa. Sopii yhteen miesten 330 Coronadon kanssa. 62 cerise

65 red

81 aqua

99 black

Materiaali: 100% puuvillaa. Paino: 190 g/m² Koot: S–M–L–XL Pesuohje: 40°

35


Pi k ee

Klassinen pikeepaita, jossa rintatasku. Kestää 60˚.

16.5 €

01 white

28 navy

65 red

99 black

323 Parker Klassinen peruspikeepaita, jossa poikkeavan värinen nauha niskassa ja sivuhalkioissa. Niskassa kaarroke. Nappilistassa kolme nappia sävy sävyyn. Vasemmalla puolella upotettu rintatasku. Materiaali: 65 % polyesteriä/35 % puuvillaa. Paino: 200 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL–XXXL. Pesuohje: 60°

16.5 €

01 white

28 navy

65 red

99 black

324 PATsY Klassinen peruspikeepaita, jossa naisellinen istuvuus. Niskassa sisäpuolella ja sivuhalkioissa poikkeavanvärinen nauha. Nappilistassa neljä nappia sävy sävyyn. Vasemmalla puolella upotettu rintatasku. Materiaali: 65 % polyesteriä/35 % puuvillaa. Paino: 200 g/m² Koot: S–M–L–XL. Pesuohje: 60°

36


Pi k ee

20.5 €

Klassinen miesten pikeepaita 100 % luomupuuvillaa.

01 white

28 navy

65 red

99 black

312 Riverdale miesten Klassinen miesten pikeepaita 100 % luomupuuvillaa. Reilun kaupan tuote. Kauluksessa tehosteraita. Kuvioidut samansävyiset napit. Kaulus 1x1-ribbineulosta, sivusaumassa halkio. Materiaali: 100% luomupuuvillaa. Reilun kaupan tuote Paino: 220 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

KAULUKSESSA KONTRASTI-VÄRINEN TIKKAUS

HALKIO JA KIRJAILU

20.5 €

01 white

28 navy

65 red

99 black

313 RosevillE naisten Klassinen naisten pikeepaita 100 % luomupuuvillaa. Reilun kaupan tuote. Kauluksessa tehosteraita. Kuvioidut samansävyiset napit. Kaulus 1x1-ribbineulosta, sivusaumassa halkio. Materiaali: 100% luomupuuvillaa. Reilun kaupan tuote Paino: 220 g/m² Koot: XS–S–M–L– XL Pesuohje: 40°

37


Pi k ee

20.5 €

24 light royal

28 navy

Pehmeä miesten pikeepaita, jossa hienot tikkaukset.

65 red

82 new aqua

96 steel grey

99 black

316 hamilton miesten Kauluspusero laadukasta ja napakkaa single jersey -neulosta, jossa pehmeäksi käsitelty pinta. Klassinen pikeekaulus ja hihansuut. Kauniit sivu- ja olkasaumat ovat sävy sävyyn puseron kanssa. Halkion ympärillä ja niska- ja halkionauhassa on poikkeavan väriset siksakompeleet. Piilonappilista, niskassa kaarroke ja hihassa hillitty painatus. Materiaali: 100 % puuvillaa. Paino: 240 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

20.5 €

65 red

82 new aqua

24 light royal

28 navy

96 steel grey

99 black

317 hannah naisten Naisellinen kauluspusero laadukasta ja napakkaa single jersey -neulosta, jossa pehmeäksi käsitelty pinta. Pitkähkö nappilista tekee puserosta naisellisen. Muutoin samat tyylikkäät yksityiskohdat kuin puserossa 316 Hamilton. Materiaali: 100 % puuvillaa. Paino: 240 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL. Pesuohje: 40°

38


Pi k ee Ylellinen pikeepaita, jossa näyttävät yksityiskohdat.

23€

29 ocean blue

53 green

64 new red

318 Lakewood Ylellinen miesten pikeepaita Lacosten laatua vastaavaa kampapuuvillaa. Nappilista ja kaulus puuvillatvilliä, jossa kauniit paksut tikkaukset. Myös sivuhalkioiden yksityiskohdissa on puuvillatvilliä. Vintage-henkiset metallinapit, sivuhalkioiden yläpuolella yhteensointuvat niitit. Niskassa kaarroke. Oikeassa hihassa ja helmassa tyylikkäät yksityiskohdat. Materiaali: 100% puuvillaa. Paino: 240 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40° 39


Pi k ee

17€

Tekninen pikeepaita, jossa tyylikkäät tereyksityiskohdat.

01 white

65 red

99 black

344 Saint Tropez naisten Naisten tekninen pikeepaita SandTech Dry -materiaalista. SandTech Dry -materiaali kuljettaa kosteuden pois iholta ja pitää sinut kuivana pidempään. Nopeasti kuivuva ja easy-care käsitelty. Materiaali: 100% polyesteri. Paino: 180 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL Pesuohje: 40°

17€

Tekninen pikeepaita, jossa tyylikkäät tereyksityiskohdat. 01 white

28 navy

65 red

99 black

342 Saint Paul miesten Tekninen pikeepaita SandTech Dry -materiaalista. Kuljettaa pois kosteuden iholtasi ja pitää sinut kuivana pidempään. Tuntuu miellyttävältä iholla. Nopeasti kuivuva ja easy-care käsitelty. Materiaali: 100% polyesteri. Paino: 180 g/m² Koot: S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

40


Pi k ee

POISTUVA TUOTE

23€

Ylellinen pikeepaita. Miellyttävän viileää Coolmax-materiaalia.

65 red

98 dark grey

99 black

339 San Antonio Erittäin hieno, korkealaatuinen pikeepaita Coolmax-materiaalista, joka auttaa ihoa pysymään viileänä. Niskanauha kontrastivärissä. Vartalonmyötäinen malli. Materiaali: 60% puuvilla/40% Coolmax. Paino: 220 g/m² Koot: S–M–L–XL–XXL–XXXL Pesuohje: 40° Coolmax © is a registered trademark of INVISTA used under licence by ADVANSA.

Sporttinen tekninen pikeepaita, jossa tyylikkäät tere yksityiskohdat.

POISTUVA TUOTE

9€

01 white/navy

28 navy/white

99 black/grey

341 Saint Louis miesten Tekninen pikeepaita SandTech Dry -materiaalia. Kontrastivärisillä sivuilla terenauha. Hyvin kosteutta siirtävä materiaali pitää ihosi kuivana pidempään. Lisäksi materiaalissa on easy-care käsittely, se kuivuu nopeasti ja tuntuu mukavalta yllä. Materiaali: 100% polyesteri. Paino: 180 g/m² Koot: S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

41


Pi k ee

9€

01 white

28 navy

65 red

POISTUVA TUOTE

Sporttinen tekninen pikeepaita, jossa tyylikäs vetoketju.

99 black

346 Almira naisten Sporttinen naisten pikeepaita SandTech Dry -materiaalia. Vetoketju edessä ja terenauha sivuilla, olkapäillä, hihoissa ja niskassa. Hyvin kosteutta siirtävä materiaali pitää ihosi kuivana ja olosi miellyttävänä pidempään. Materiaalissa on lisäksi easy-care käsittely ja se kuivuu nopeasti. Sopii yhteen miesten 345 Arlingtonin kanssa. Materiaali: 100% polyesteri. Paino: 180 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL Pesuohje: 40°

POISTUVA TUOTE

9€ Tyylikäs tekninen pikeepaita miehille.

01 white

28 navy

65 red

99 black

345 Arlington miesten Sporttinen pikeepaita SandTech Dry -materiaalia. Vetoketju edessä ja terenauha sivuilla, olkapäillä, hihoissa ja niskassa. Hyvin kosteutta siirtävä materiaali pitää ihosi kuivana ja olosi miellyttävänä pidempään. Materiaalissa on lisäksi easy-care käsittely ja se kuivuu nopeasti. Sopii yhteen naisten 346 Almiran kanssa. Materiaali: 100% polyesteri. Paino: 180 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

42


9€

Pi k ee

POISTUVA TUOTE

Kaksivärinen tekninen pikeepaita SandTech Dry -materiaalia. 01 white/aqua

48 orange/white

65 red/white

99 black/white

392 Fuller miesten Pikeepaita SandTech Dry -materiaalista. Kaksivärinen miesten malli jossa erinomaiset ominaisuudet kuljettamaan kosteutta pois iholta. Nopeasti kuivuva easy-care käsittely. Materiaali: 100% polyesteri. Paino: 150 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

POISTUVA TUOTE

9€

01 white/orange

Tyylikäs naisten pikeepaita SandTech Dry -materiaalia.

28 navy/white

65 red/white

81 aqua/white

99 black/white

343 Corina naisten Pikeepaita SandTech Dry -materiaalista. Kaksivärinen naisten malli, jossa erinomaiset ominaisuudet kuljettamaan kosteutta pois iholta. Muotoonleikattu. Nopeasti kuivuva easy-care käsittely. Materiaali: 100% polyesteri. Paino: 150 g/m² Koot: S–M–L–XL Pesuohje: 40°

43


college 211 mia hood Katso lis채채 sivulta 46.


Lataa Sandryds Alive App Storesta/Google Play ja suuntaa kännykkä tähän sivuun

210 madison hood Katso lisää sivulta 46.

45


college

co l l eg e

Ensimmäisen collegepaidan valmisti vuonna 1930 Champion-yritys, joka sai tehtäväkseen suunnitella työpaidan New Yorkin paleleville varastotyöntekijöille. Materiaali on kestävä ja lämmin ja se sopii erinomaisesti kaikenlaiseen profilointiin.

Lataa Sandryds Alive App Storesta/Google Play ja suuntaa kännykkä tähän sivuun

Kätevä vetoketjullinen rintatasku.

UUTUUS

45 €

48 orange

56 bright green

85 bright blue

99 black

210 MADISON HOOD SWEATSHIRT, MIESTEN Uusi hupputakkimme on miellyttävän joustavaa materiaalia. Sivutaskut ja vetoketjullinen rintatasku. Kaikki vetoketjut ovat tehosteväriset, ja niissä on leimatut vetimet. Korkea kaulus sekä nyörillinen huppu, jonka istuvuutta voi säätää. Helmassa on tyylikäs kumimerkki, jossa logo. Materiaali: Frotee 92 % puuvillaa/8 % elastaania Paino: 280 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL–XXXL Pesuohje: 40°

UUTUUS

45 €

Tyylikkään kontrastiväriset vetoketjut ja vetimet.

48 orange

56 bright green

85 bright blue

99 black

211 MIA HOOD SWEATSHIRT naisten Uusi hupputakkimme on miellyttävän joustavaa materiaalia, ja siinä on naisille sopiva leikkaus. Sivutaskut ja vetoketjullinen rintatasku. Kaikki vetoketjut ovat tehosteväriset, ja niissä on leimatut vetimet. Korkea kaulus sekä nyörillinen huppu, jonka istuvuutta voi säätää. Helmassa on tyylikäs kumimerkki, jossa logo. Materiaali: Frotee 92 % puuvillaa/8 % elastaania Paino: 280 g/m² Koot: S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

46


co l l eg e

HUPUN SISÄPUOLI KONTRASTIVÄRINEN

45 €

28 navy/grey

65 red/grey

99 black/grey

234 Aspen miesten Malliltaan moderni, upea collegehuppari, jossa on kauniita yksityiskohtia. Kangas on pehmeäksi käsitelty, joten huppari tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä. Kaksinkertaisen hupun sisäpuoli on kontrastivärinen. Reunusnauhaa koristaa koristeommel. Oikeanpuoleisessa taskussa on huopa-aplikointi ja hihassa hillitty kumipainatus. Mattahopean värinen metallivetoketju. Materiaali: Pehmeäksi käsitelty kangas 80% puuvillaa/20% polyesteriä Paino: 350 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

Huopa-aplikaatio.

45 €

28 navy/grey

65 red/grey

99 black/grey

235 Aurora naisten Miesten Aspenia vastaava naisten malli. Valmistettu samasta, pehmeäksi käsitellystä kankaasta. Naisellisessa mallissa on samanlaiset yksityiskohdat kuin Aspenhupparissa. Hupun sisäpuoli on kontrastivärinen ja siinä on reunusnauha, jossa koristeommel. Materiaali: Pehmeäksi käsitelty kangas 80% puuvillaa/20% polyesteriä Paino: 350 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL Pesuohje: 40°

47


co l l eg e

Mukava collegetakki, jossa on pystykaulus ja tyylikkäät kontrastiraidat.

TASKUSSA KANGASAPPLIKOINTI.

45 €

28 navy

99 black

237 augusta naisten Naisten malli arvostettua, pehmeäksi käsiteltyä collegemateriaalia (samaa materiaalia kuin 235). Takissa on nyt pystykaulus ja hihoissa kontrastiraidat. Resoreiden yläpuolella on kääntämätön reuna. Taskussa on pestyn näköinen kangasapplikaatio. Metallinen piilovetoketju. Materiaali: Pehmeäksi käsitelty neulos 80% puuvillaa/20% polyesteriä Paino: 350 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL Pesuohje: 40°

48


co l l eg e

Collegetakki, jossa on tyylikkäät kontrastiraidat ja metallinen piilovetoketju

45 €

28 navy

99 black

236 harvey miesten Miesten malli arvostettua, pehmeäksi käsiteltyä collegemateriaalia (samaa materiaalia kuin 234). Takissa on nyt pystykaulus ja hihoissa kontrastiraidat. Resoreiden yläpuolella on kääntämätön reuna. Taskussa on pestyn näköinen kangasapplikaatio. Metallinen piilovetoketju. Materiaali: Pehmeäksi käsitelty neulos 80% puuvillaa/20% polyesteriä Paino: 350 g/m² Koot: S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

49


co l l eg e

Tyylikkään mallinen collegetakki naisille.

29€

01 white

28 navy

62 cerise

65 red

81 aqua

93 grey melange

99 black

233 Georgia, Naisten Klassinen collegetakki, jossa kaksinkertainen huppu ja etutaskut. Naisten malli. Nailonvetoketju sekä elastinen resori helmassa ja hihansuissa. Materiaali: 80% puuvilla/20% polyesteri. Paino: 315 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL Pesuohje: 40°

50


Lataa Sandryds Alive App Storesta/Google Play ja suuntaa kännykkä tähän sivuun

Suosituin hupputakkimme!

co l l eg e

29€

65 red

01 white

28 navy

62 cerise

81 aqua

93 grey melange

99 black

203 Parry miesten Collegetakki, jossa kaksinkertainen huppu. Nailonvetoketju. Elastiset resorit ja kaksi etutaskua. Materiaali: 80% puuvilla/20% polyesteri. Paino: 315 g/m² Koot: 120–140–160–XS–S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

51


27€

co l l eg e

Klassinen huppari, jossa kengurutasku ja hieno painopinta.

28 navy

65 red

01 white

25 royal

93 grey melange

99 black

202 Taber Perus-swetari hood jossa päällisaumat ja kaksinkertainen huppu. Edessä läpimenevä tasku. Materiaali: 80% puuvilla/20% polyesteri. Paino: 315 g/m² Koot: 120–140–160–XS–S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

28 €

01 white

25 royal

28 navy

65 red

93 grey melange

99 black

204 Steward College, jossa korkea kaulus ja vetoketju. Erinomainen lii­kuntaktiviteetteihin ja ulkotöihin. Elastiset resorit. Materiaali: 80% puuvilla/20% polyesteri Paino: 315 g/m². Koot: 120–140–160–S–M–L–XL–XXL. XXXL–4XL vain väreissä 28 navy ja 99 black. Pesuohje: 40°. 52


co l l eg e

29€

01 white

28 navy

65 red

93 grey melange

99 black

231 DENVER miesten Tyylikäs collegetakki, jossa täyspitkä vetoketju ja raglanhihat. Kaulus ja resorit 2x2-joustinneulosta. Näyttävät tasosaumatik­kaukset ja kivat yksityiskohdat helmaresorissa ja etutaskuissa. Materiaali: 80% puuvilla/20% polyesteri, harjattu sisäpinta. ­Paino: 315 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

Tyylikäs naistenmalli, jossa pystykaulus ja täyspitkä vetoketju.

29€

ETUTASKUT

65 red

01 white

28 navy

93 grey melange

99 black

232 SAVANNAH naisten Hyvin istuva naisten collegetakki, jossa täyspitkä vetoketju ja raglanhihat. Kaulus ja resorit pehmeää 2x2-joustinneulosta. ­Näyttävät tasosaumatikkaukset, etutaskut ja kivat yksityiskohdat helmaresorissa. Materiaali: 80% puuvilla/20% polyesteri, harjattu sisäpinta. Paino: 315 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL Pesuohje: 40° 53


21.5 €

co l l eg e

Peruscollege, jossa hieno painopinta.

01 white

25 royal

28 navy

65 red

93 grey melange

99 black

201 Brooks Pyöreäkauluksinen perus-swetari, jossa päällisaumat, harjattu sisäpinta ja elastaani hihansuissa. Materiaali: 80% puuvilla/20% polyesteri. Paino: 315 g/m² Koot: 120–140–160–XS–S–M–L–XL–XXL. XXXL–4XL–5XL vain väreissä 28 navy ja 99 black. Pesuohje: 40°

21.5 €

28 navy

93 grey melange

99 black

205 Jasper Klassiset collegehousut. Perusmalli, jossa resori lahkeensuissa, nyöri vyötäröllä ja sivutaskut. Materiaali: 80% puuvilla/20% polyesteri. Paino: 315 g/m² Koot: 120–140–160–XS–S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

54


co l l eg e

POISTUVA TUOTE

18€

25 royal/black

65 red/black

99 black/white

283 Austin Collegepusero Collegepusero, jossa on korkea kaulus ja vetoketju. Elastiset resorit hihansuissa ja helmassa. Miellyttävä harjattu sisäpinta. Kontrastiväriset yksityiskohdat ja terenauhat vahvistavat sporttista ilmettä. Materiaali: 80 % puuvilla/20 % polyesteri. Paino: 280 g/m² Koot: 120–140–160–XS–S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40° 55


co l l eg e

Mukavan pehmeä collegepusero, jossa on pyöreä pääntie

14.5 €

28 navy

3035 sweatshirt basic Peruscollege, jossa on pyöreä pääntie ja harjattu, pehmeä sisäpuoli. Materiaali: 60% puuvillaa/40% polyesteriä. Paino: 280 g/m² Koot: S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

56

99 black


co l l eg e

17€

28 navy

99 black

3036 Sweatshirt Hood Peruscollegehuppari, jossa on kengurutasku. Pehmeäksi harjattu sisäpuoli. Materiaali: 60% puuvillaa/40% polyesteriä. Paino: 280 g/m² Koot: 120–140–160, S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

57


co l l eg e

Mukavan pehmeä WCTtakki, jossa on nuorekkaat yksityiskohdat

VETOKETJULLISET, POIKKEAVANVÄRISET PYSTYTASKUT.

45 €

28 navy/bright blue

99 black/grey

238 PERTH Mukavan pehmeä WCT-takki, joka sisältää suurimmaksi osaksi puuvillaa. Raglanhihoissa on kaksi kontrastiraitaa. Pystytaskut, joissa on poikkeavanvärinen vetoketju. Materiaali: Napakka pikee 60 % puuvillaa ja 40 % polyesteriä. Paino: 295 g/m² Koot: S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

UUTUUS

40 €

46 fluorescent yellow

239 SWEATSHIRT HIGH VISIBILITY Käytännöllinen varoituspusero, joka sekä lämmittää että näkyy todella hyvin. Vyötäröllä on kaksi suurta heijastinnauhaa, joiden ansiosta näyt kauas. EN 471 -sertifikaatti, luokka 3. Materiaali: 100% polyesteriä. Paino: 300 g/m². Heijastin: 50 mm 3M. Sertifiointi: EN 471, luokka 3. Koot: S–M–L–XL–XXL–XXXL–4XL Pesuohje: 40°

58


POISTUVA TUOTE Tyylikäs collegetakki, jossa mukava fleecevuori.

co l l eg e

SISÄPUOLI KONTRASTIVÄRISTÄ MIKROFLEECEÄ

30 €

24 royal

93 grey melange

99 black

208 New York miesten Collegetakki, jossa ”kaksoishuppu”. Perusmalli, jossa 2x2-joustinneule hihansuissa ja helmassa. Kaksi etutaskua. Ulkopuoli single jerseytä ja s­ isäpuoli tehosteväristä mikro–fleecea. Kauluksessa tehosteraita. Materiaali: Single jersey 65% puuvillaa/35% polyesteriä, sisäpinta 100% laminoitua polyesterimikrofleeceä. Paino: 330 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

Waterproof, windproof and breathable FABRIC TPU film FABRIC SKIN

RAIN

WIND

POISTUVA TUOTE

BODY HEAT/MOISTURE

Collegetakki, jossa tyylikäs ja mukava fleecevuori.

30 €

24 royal

93 grey melange

99 black

209 PARIS naisten Naisten istuva collegetakki, jossa vetoketju, kaksi etutaskua ja taskujen ympärillä ja sisäpuolella tyylikkäät tikkausyksityiskohdat ja niskassa kontrastivärinen nauha. Hihansuissa ja helmassa 2x2-joustinneuletta. Ulkopinta single jerseytä ja sisäpinta mikrofleeceä. Materiaali: Single jersey 65% puuvillaa/35% polyesteriä, sisäpinta 100% laminoitua polyesterimikrofleeceä. Paino: 330 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL Pesu: 40°

59


618 townsville Katso lis채채 sivulta 86.

506 james Katso lis채채 sivulta 62.

neuleet

60


507 coral Katso lisää sivulta 62.

Lataa Sandryds Alive App Storesta/Google Play ja suuntaa kännykkä tähän sivuun

61


Neuleet

N EU L EE T

Neulemallistostamme löytyy väreiltään ja malleiltaan yhteensopivia klassisia neuleita. Kun somistat neuleen kirjaillulla merkillä tai siirtopainatuksella, se edustaa upeasti tuotemerkkiäsi niin toimistolla kuin golfkentälläkin.

Todella tyylikäs pikkutakin kanssa!

UUTUUS 39€

14 cobalt

56 bright green

98 dark greymel

99 black

506 james MIESTEN Päivitetty miesten neulepusero ohutta 100 % kampapuuvillaa. Helmassa ja hihansuissa on elastaania sisältävää 2x2-joustinneuletta. Materiaali: 100% puuvillaa Koot: S–M–L–XL–XXL–XXXL Pesuohje: 40°

Tyylikäs satiininen niskanauha.

UUTUUS

39€

14 cobalt

98 dark greymel

99 black

507 coral NAISTEN Naisten V-pääntieneule ohutta neuletta, 98 % kampapuuvillaa ja 2 % elastaania. Joustinneulottu V-pääntie ja helmassa ja hihansuissa elastaania sisältävää 2x2-joustinneuletta. Neuleessa on kaunis satiininen niskanauha. Materiaali: 98% puuvillaa / 2% elastaania Koot: S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

62


N EU L EE T Lataa Sandryds Alive App Storesta/Google Play ja suuntaa kännykkä tähän sivuun

34 €

28 navy

93 grey melange

98 dark grey melange

99 black

505 FRASER-NEULETAKKI MIESTEN V-aukkoinen, ohut neuletakki 100 % kampapuuvillaa. Helma ja hihansuut joustinneuletta. Materiaali: 100 % kampapuuvillaa. Koot: XS–S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40°

63


Miellyttävää ja laadukasta stretch­ materiaalia.

N EU L EE T

34 €

28 navy

93 grey melange

98 dark grey melange

99 black

502 BAkersfield miesten Miesten hieno neulepusero. 100% kammattua puuvillaa. V-kaula-aukko, raglanhiha, ribbineulos helmassa ja hihansuissa. Materiaali: 100% kammattua puuvillaa. Koot: XS–S–M–L–XL–XXL–XXXL Pesuohje: 40°

64


Naisten neuletakki miellyttävää stretch­ materiaalia.

N EU L EE T

34 €

93 grey melange

98 dark grey melange

99 black

501 Monroe naisten Hieno kudottu villatakki. Pyöreäkauluksinen malli, ribbineulos helmassa ja hihansuissa. Vartalonmyötäinen, istuu hyvin. Materiaali: 80% viskoosia/18% polyamidia/2% elastaania. Koot: XS–S–M–L–XL Pesuohje: 40°

Miesten neulepusero miellyttävää 100 % kampapuuvillaa.

34 €

28 navy

93 grey melange

99 black

504 Bridgeport miesten Miesten neulepusero 100% kammattua puuvillaa. P ­ yöreäkauluksinen malli, raglanhihat ja ribbineulos helmassa ja hihansuissa. Materiaali: 100% kammattua puuvillaa. Koot: XS–S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

65


Keskustele jälleenmyyjäsi kanssa siitä, miten voit luoda uniikkeja tuotteita sinulle ja asiakkaillesi.

209 Paris Katso lisää sivulta 59.

pw 3092 t-shirt Katso lisää sivulta 69.


Urheilu 14.5 €

U r h ei lu

Mallisto on suunnattu kaikenlaiseen liikuntaan, liigasta puulaakisarjaan.

KAULUS

Teknistä materiaalia, tyylikkäät yksityiskohdat. 01 white/navy

25 royal/black

65 red/black

99 black/white

181 bronx T-paita Tekninen T-paita, jossa on tyylikkäät kontrastiväriset yksityiskohdat pääntiessä, olkapäillä ja sivuilla. Erittäin hyvin kosteutta siirtävä materiaali pitää ihosi kuivana pidempään. Sopii hyvin yhteen 182 Bronx -shortsien kanssa. Materiaali: Interlockneulos, 100 % polyesteri. Paino: 150 g/m² Koot: 120–140–160–S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

10.5 €

Teknistä materiaalia, tyylikäs terenauha. 28 navy

99 black

TAKANA JA SIVUILLA TERENAUHA

182 bronx shortsit Tekniset shortsit, joissa terenauha sivuilla. Erinomainen istuvuus joustavan vyötärön ja nyörin ansiosta. Shortseissa on sisähousut. Erittäin hyvin kostetutta siirtävä materiaali pitää ihosi kuivana pidempään. Sopii hyvin yhteen 181 Bronx -T-paidan kanssa. Materiaali: Interlockneulos, 100 % polyesteri. Paino: 150 g/m² Koot: 120–140–160–S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

67


Suosituin tekninen vaatteemme!

7.9€

U r h ei lu

UUSI VÄRI

01 white

25 royal

46 fluorescent yellow

56 bright green

62 cerise

65 red

81 aqua

99 black

3091 tekninen T-Paita miesten Kuljettaa pois kosteuden iholta ja kuivuu nopeasti. 100% polyesteriä ja raglanhihat. Väreissä 46 fluorescent yellow, 56 bright green, 62 cerise ja 81 aqua on kontrastiväriset tikkaukset. Materiaali: 100% polyesteri. Paino: 140 g/m² Koot: 120–140–160–XS–S–M–L–XL–XXL. XXXL vain väreissä 46 fluorescent yellow ja 99 black Pesuohje: 40°

68


7.9€ UUSI VÄRI

01 white

25 royal

46 fluorescent yellow

62 cerise

65 red

81 aqua

56 bright green

U r h ei lu

Suosituin tekninen vaatteemme!

99 black

3092 Tekninen t-paita naiset Naisten T-paita, jossa raglanhihat. Nopeasti kuivuvaa materiaalia, joka siirtää kosteuden pois iholta. Väreissä 46 fluorescent yellow, 56 bright green, 62 cerise ja 81 aqua on kontrastiväriset tikkaukset. Materiaali: 100% polyesteri. Paino: 140 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL Pesuohje: 40°

9.5 €

01 white

25 royal

99 black

3093 shortsit Teknisestä materiaalista valmistetut shortsit, joissa näyttävät tikkausyksityiskohdat. Erinomainen istuvuus joustavan vyötärön ja nyörin ansiosta. Sisähousut verkkoneulosta. Materiaali: 100% polyesteri. Paino: 140 g/m² Koot: 120–140–160–XS–S–M–L–XL–XXL

69


Hyvät väriyhdistelmät urheiluseuroille.

U r h ei lu

34 €

23 royal/black/white

28 navy/red/white

65 red/black/white

99 black/white/white

3023 Seura-asu Seura-asu johon kuuluvat collegepaita ja -housut. College, jossa korkea vetoketjullinen k ­ aulus. Housut, jossa kaksi sivutaskua ja terenauha lahkeen reunassa. Elastiset resorit. Materiaali: 65% puuvilla/35% polyesteri. Koot: 120–140–160–XS–S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40° ­

46 € KONTRASTIVÄRINEN SIVU

01 white/navy

25 royal/black

LAHKEENSUUSSA VETOKETJU

65 red/black

99 black/white

282 Boston Seura-asu Tekninen seura-asu. Ylä- ja alaosassa on yhteensopivat kontrastivärit. Takissa on etutaskut, tunnistepainatus ja verkkoneulosvuori. Housuissa on vetoketju lahkeensuissa, sivutaskut ja verkkoneulosvuori polviin asti. Materiaali: Päällikangas: Jakardi, 100 % polyesteri/mikrokuitu. Vuori: 100 % polyesteri. Koot: 120–140–160–S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40° 70


U r h ei lu Pehmeää ja miellyttävää ihoa vasten!

20 €

65 red

83 aqua

99 black

277 Richmond Tekninen alusasu SandTech Dry -materiaalista. Tärkeä ensimmäisen kerroksen alusasu ulkoilma-aktiviteetteihin kylmällä säällä. Suositellaan käytettäväksi muiden SandTech Dry -tuotteiden kanssa. Materiaali: 100% polyesteri. Paino: 160 g/m² Koot: 122/128–134/140–146/152–158/164–XS–S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

71


fleece

Fleece on Yhdysvalloissa 1980-luvun lopulla kehitetty tekokuitukangas. Nykyään on olemassa useita erilaisia fleecekankaita, aina pehmeistä ja lämpimistä vaihtoehdoista tuulelta ja vedeltä suojaaviin erikoiskankaisiin.

50 € Powerstretch-takki, jossa on ihanat yksityiskohdat ja kätevä iPhone-tasku.

f l eec e

UUSI VÄRI

01 white

85 bright blue

99 black

418 SIDNEY Miehet Powerstretch-takki, jossa on pääntiessä ja hihansuissa tyylikäs nauhareuna. Vetoketjutaskut, joissa on yksityiskohtainen vedin, sekä tasosaumatikkaukset ja pehmeät leikkaukset. Oikeassa hihassa on iPhone-tasku ja sisäpuolella aukko johdolle. Materiaali: 2 kerrosta; single jersey neulosta, joka on päällystetty fleecellä, 100% polyesteriä. Paino: 240 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

50 €

UUSI VÄRI

01 white

85 bright blue

99 black

419 SOMERS Naiset Powerstretch-takki, jossa on pääntiessä ja hihansuissa tyylikäs nauhareuna. Vetoketjutaskuissa on koristeellinen vedin. Vaatteessa on kontrastiväriset tasosaumatikkaukset ja pehmeät leikkaukset. Oikeassa hihassa on iPhone-tasku ja sisäpuolella aukko johdolle. Materiaali: 2 kerrosta; single jersey neulosta, joka on päällystetty fleecellä, 100% polyesteriä Paino: 240 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL Pesuohje: 40°

73


26.5 € Muodikas fleecetakki, jossa mukava pystykaulus.

01 white

24 light royal

83 aqua

99 black

UUSI VÄRI

28 navy

65 red

414 Idaho, Miehet f l eec e

Modernin mallinen fleecetakki pehmeää mikrofleeceä. Kaunis pystykaulus ja sivutaskuissa vetoketju. Kaikki vetoketjut kontrastiväreissä. Yksityiskohtina paljon yhteensointuvia flatlock-tikkauksia. Helmassa nyöri. Kaunis ”heatprint” olkapäällä. Materiaali: 100% nukkaantumatonta antipilling-käsiteltyä mikropolyesteriä. Paino: 260 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

26.5 € 01 white

24 light royal

83 aqua

99 black

UUSI VÄRI

28 navy

65 red

415 Montana, Naiset Vartalonmyötäinen naisten fleecetakki. Samaa materiaalia kuin Idaho. Kaunis pystykaulus ja sivutaskuissa vetoketju. Kaikki vetoketjut kontrastiväriset. Yksityiskohtina paljon yhteensointuvia flatlock-tikkauksia. Helmassa nyöri. Kaunis ”heatprint” olkapäällä. Materiaali: 100% nukkaantumatonta antipilling-käsiteltyä mikropolyesteriä. Paino: 260 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL Pesuohje: 40°

74


414 idaho Katso lisää vasemmalta sivulta

415 montana Katso lisää vasemmalta sivulta

328 coronita Katso lisää sivulta 35.


22€

Paras perusfleecemme!

02 offwhite

25 royal

28 navy

65 red

99 black

371 Dawson Miesten f l eec e

Mikrofleecetakki, jossa säätönyöri helmassa ja kaksi vetoketjullista taskua. Samat värit kuin naisten 370 Regina-mallissa. Materiaali: 100% polyesteri. Paino: 260 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

22€

02 offwhite

25 royal

65 red

99 black

28 navy

370 Regina Naisten Naisten muotoonommeltu microfleecetakki. Samat värit kuin miesten 371 Dawsonissa. Materiaali: 100% polyesteri. Paino: 260 g/m² Koot: S–M–L–XL Pesuohje: 40°

76

Muotoonommeltu, hintansa arvoinen perusfleece.


370 regina Katso lis채채 vasemmalta sivulta

77


396 winnipeg Katso lis채채 oikeanpuoleiselta sivulta. 231 denver Katso lis채채 sivulta 53.


16 €

02 offwhite

25 royal

28 navy

65 red

99 black

396 Winnipeg f l eec e

Fleeceliivi miellyttävää Poly Polar fleeceä. Helmassa kiristysnyöri ja kaksi vetoketjullista taskua. Materiaali: 100% polyesteri. Paino: 280 g/m² Koot: XS–S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

23 €

Tyylikäs, hintansa arvoinen fleece, jossa nailonvuori.

28 navy

98 dark grey

99 black

3029 VUORELLINEN fleecetakki Vuorellinen fleecetakki jossa kiristysnyöri helmassa. Kaksi vetoketjullista taskua. Nukkaantumaton. Materiaali: 100% polyesteri. Paino: 280 g/m² Koot: S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

79


Lataa Sandryds Alive App Storesta/Google Play ja suuntaa kännykkä tähän sivuun

619 pacific Katso lisää sivulta 86.

80


Lataa Sandryds Alive App Storesta/Google Play ja suuntaa kännykkä tähän sivuun

620 atlantic Katso lisää sivulta 83.

505 fraser Katso lisää sivulta 63.

81


Lataa Sandryds Alive App Storesta/Google Play ja suuntaa k채nnykk채 t채h채n sivuun


Takit

Hyvä takki voi muuttaa yrityksen tai asiakkaiden yhteisen ulkoilutapahtuman fiaskosta menestykseksi. Takkimme on valmistettu oikeanlaisista materiaaleista, niissä on oikeanlaiset ominaisuudet ja ne ovat malliltaan sopivia onnistuakseen tehtävässä.

Joustavassa, monikerrok­ sisessa päälliskankaassa on verkkoneulosta.

UUTUUS

49€

65 red

85 bright blue

99 black

620 ATLANTIC SOFTSHELLTAKKI MIESTEN ta kit

Päivitetty vettähylkivä, tuulenpitävä ja joustava softshelltakki, jossa TPU-kalvo. Monikerroksisessa päälliskankaassa on verkkoneulosta. Takissa on hienot leimatut vetimet. Hihojen alla on metallirenkaat, joiden ansiosta takki hengittää paremmin. Säädettävät hihansuut ja helmassa nyöri. Material: 96 % polyesteriä/6 % elastaania. Hengittävyys: 800g/m2/24h. Vesipilari: 3000 mm (teippaamattomat saumat). Koot: S–M–L–XL–XXL–XXXL. Pesuohje: 40°

UUTUUS

Tyylikkäät leimatut vetimet!

49€

65 red

85 bright blue

99 black

621 VICTORIA SOFTSHELLTAKKI NAISTEN Päivitetty vettähylkivä, tuulenpitävä ja joustava softshelltakki, jossa TPU-kalvo. Takissa on kaunis naisille istuva leikkaus. Monikerroksisessa päälliskankaassa on verkkoneulosta. Takissa on hienot leimatut vetimet. Hihojen alla on metallirenkaat, joiden ansiosta takki hengittää paremmin. Säädettävät hihansuut ja helmassa nyöri. Material: 96 % polyesteriä/6 % elastaania. Hengittävyys: 800g/m2/24h. Vesipilari: 3000 mm (teippaamattomat saumat). Koot: S–M–L–XL–XXL. Pesuohje: 40° 83


617 east bay Katso lis채채 sivulta 85.

84


Huoliteltu sisäpuoli

92€

UUSI VÄRI

Kaiverretut vetimet

01 white

28 navy

617 east bay, MIEHET Tyylikäs ja huolellisesti suunniteltu pusakka, jossa helmassa, hihansuissa ja kauluksen sisäpuolella resori. Helmaresorissa on valkoinen koristeraita ja sisäpuolella alareunassa kuminauha, joka tekee takista mukavan. Edessä kaksi vetoketjutaskua, joissa kauniit vetimet hapetettua hopeanväristä metallia. Oikealla puolella vetoketjullinen sisätasku. Sisäpuolella pitkä vetoketju mahdollista kirjailua varten. Linjakas klassinen pusakka.

ta kit

Päällyskangas: 100 % himmeää oxford-nailonia. PU clear coating. Sisäkangas: 100 % nailonia. Hengittävyys: 3 000 g/m2/24 h. Vesipilari: 3 000 mm (teippaamattomat saumat.) Koot: S–M–L–XL–XXL–XXXL. Pesuohje: 40°.

Tyylikäs ja kestävä softshelltakki.

43 €

24 royal

99 black

3061 Softshell-takki Tyylikäs ja kestävä softshell-takki, jossa kiinteä huppu ja vetoketjulliset etutaskut. Sisäpuoli microfleeceä, jossa kontrastiväriset yksityiskohdat. Helmassa nyöri. Materiaali: 100 % polyesteri Vesitiiviys: 1000 mm Hengittävyys: 1000 g/m2/24h Koot: 120–140–160–XS–S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

85


UUTUUS

Täydellinen promootiotakki!

37€

28 navy

99 black

619 PACIFIC MIESTEN Tyylikäs vettähylkivä ja tuulenpitävä takki, jossa harmaameleerattu single jersey -vuori. Hihoissa on joustavuutta lisäävä polyesterivuori. Yksityiskohtina kauluksen kevyt toppaus, kaunis hopeanvärinen vetoketju, etutaskuissa piilopainonapit sekä kätevä sisätasku, jossa tarranauhasuljenta. Metallirenkaat lisäävät hengittävyyttä. Säädettävät hihansuut ja helmassa nyöri.

ta kit

Päälliskangas: 100% nailonia. Sisäkangas (etu- ja takaosa): Single jersey 100 % polyesteriä. Hihojen vuorikangas: 100% polyesteriä. Vesipilari: 3000 mm (teippaamattomat saumat). Koot: XS–S–M–L–XL–XXL–XXXL. Pesuohje: 40°

29€

UUSI VÄRI

28 navy

46 fluorescent yellow

85 bright blue

99 black

UUSI VÄRI

56 bright green

65 red

618 townsville Kevyt unisex-takki, jossa huppu sekä vetoketju hopeoitua nailonia. City-takki, joka sopii täydellisesti myös päällystakiksi treeneihin kuljettaessa. Harmaameleerattu puuvillantuntuinen single jersey vuori. Hihojen polyesterivuoren ansiosta takki on helppo pukea päälle. Vasemmalla puolella sisätasku, jossa tarranauhasuljenta. Päälykangas: 100 % puolikiiltävää polyesteriä. AC clear coating. Sisäkangas (vartalo): Takkiosan single jersey 100 % polyesteriä, 170 g. Hihojen sisäkangas: 100 % polyesteriä. Vesipilari: 800 mm (teippaamattomat saumat.) Koot: XS-S-M-L-XL-XXL-XXXL. Pesuohje: 40°

86


Lataa Sandryds Alive App Storesta/Google Play ja suuntaa kännykkä tähän sivuun

618 townsville Katso lisää vasemmalta sivulta

87


Topattu kuoritakki, jossa on käytännöllisiä yksityiskohtia.

89€ UUSI VÄRI

28 navy

85 bright blue

99 black

615 COPPER MT -TAKKI MIEHET Lyhyehkö, topattu kuoritakki. Täydellinen esimerkiksi hiihtoon. Monia käteviä yksityiskohtia, kuten vesitiiviit sivutaskut, irrotettava huppu, hihassa hissikorttitasku, helmassa nyöri, vetoketjullinen sisätasku ja reikä kuulokejohdolle.

ta kit

Päällikangas: 100 % nailonia. Sisäkangas: 100 % polyesteriä Toppaus: 100 g vartalo-osassa, 80 g hihoissa. Hengittävyys: 5000 g/m2/24h. Vesitiiviys: 5000 mm. Koot: XS–S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40°

89€ UUSI VÄRI

Muotoonommeltu, topattu kuoritakki.

28 navy

85 bright blue

99 black

616 MT Rose naisten takki Lyhyehkö, topattu kuoritakki. Täydellinen esimerkiksi hiihtoon. Monia käteviä yksityiskohtia, kuten vesitiiviit sivutaskut, irrotettava huppu, hihassa hissikorttitasku, helmassa nyöri, vetoketjullinen sisätasku ja reikä kuulokejohdolle. Päällikangas: 100 % nailonia. Sisäkangas: 100 % polyesteriä Toppaus: 100 g vartalo-osassa, 80 g hihoissa. Hengittävyys: 5000 g/m2/24h. Vesitiiviys: 5000 mm. Koot: : XS–S–M–L–XL Pesuohje: 40°

88


793 beanie Katso lis채채 sivulta 107.

616 MT rose Katso lis채채 oikeanpuoleiselta sivulta.


Sisäpuolen ylelliset yksityiskohdat.

Talvitakki, jossa näyttävät tikkaukset.

Tyylikäs rintatasku, jossa logovedin.

99€ Koristeelliset kontrastitikkaukset.

99 black

613 CALGARY-TAKKI MIEHET Tyylikäs takki, jossa on käteviä yksityiskohtia, vetoketjulliset paikkataskut, vetoketjutasku rinnassa, fleeceä kauluksen sisäpuolella ja resoreissa. Irrotettava huppu, nyöri vyötäröllä, vetoketjullinen sisätasku ja reikä kuulokejohdolle. Takana heijastinlogo.

ta kit

Päällikangas: 100 % oxford-nailonia. Sisäkangas: 100 % polyesteriä Toppaus: 100 g vartalo-osassa, 80 g hihoissa. Hengittävyys: 5000 g/m2/24h. Vesitiiviys: 5000 mm. Koot: XS–S–M–L–XL–XXL–XXXL. Pesuohje: 40°

99€

614 COLUMBIA-TAKKI NAISET

99 black

Vartalonmyötäinen malli, jossa on vinot vetoketjulliset paikkataskut. Vetoketjutasku rinnassa, fleeceä kauluksen sisäpuolella ja resoreissa. Irrotettava huppu, vetoketjullinen sisätasku ja reikä kuulokejohdolle. Takana halkio, jossa heijastinlogo. Päällikangas: 100 % oxford-nailonia. Sisäkangas: 100 % polyesteriä Toppaus: 100 g vartalo-osassa, 80 g hihoissa. Hengittävyys: 5000 g/m2/24h. Vesitiiviys: 5000 mm. Koot: XS–S–M–L–XL Pesuohje: 40°

90


Käytännöllinen yleistakki. 3-in-1.

Irrotettava fleecevuori

95 €

28 navy

65 red

99 black

611 Greystone Miesten Käytännöllinen 3-in-1-kerrostakki, jossa alin kerros lämmittävää mikrofleeceä. Fleece on irrotettava, mikä tekee takista sopivan sekä talvella että keväällä. Myös huppu on irrotettava. Valmisteltu selkäpainatusta varten.

ta kit

Materiaali: Päällystakki: 100 % nailonia. Sisätakki: 100 % polyesterimikrofleeceä. Hengittävyys: 3 000 g/m2/24 h. Vesipilari: 3 000 m. Koot: XS–S–M–L–XL–XXL– XXXL Pesuohje: 40°

Irrotettava fleecevuori

95 €

28 navy

65 red

99 black

612 Greystone Naisten Muotoon ommeltu, käytännöllinen 2-kerroksinen naisten takki, jossa alin kerros lämmittävää mikrofleeceä. Fleece on irrotettava, mikä tekee takista sopivan sekä talvella että keväällä. Myös huppu on irrotettava. Valmisteltu selkäpainatusta varten. Materiaali: Päällystakki: 100 % nailonia. Sisätakki: 100 % polyesterimikrofleeceä. Hengittävyys: 3 000 g/m2/24 h. Vesipilari: 3 000 mm. Koot: XS–S–M–L–XL. Pesuohje: 40°.

91


Lataa Sandryds Alive App Storesta/Google Play ja suuntaa kännykkä tähän sivuun

615 copper MT Katso lisää sivulta 88.

92


UUTUUS

Joka säähän sopivat housut.

64 €

99 black

650 MELVILLE BYXA Miesten Kevyesti topatut kuorihousut, jotka toimii erinomaisesti niin hiihtäessä kuin kävellessä. Housut ovat tuulen ja vedenpitävät teipatuilla saumoilla. Tarranauhalla säädettävä vyötärö ja lumilukko helmassa. Lahkeiden alaosassa vahvistettu kaksikerroksinen kangas kulumista vastaan. Kaksi sivutaskua. Materiaali: 100% nylon. Vuori: 80g. Hengittävyys: 3000g/m2/24h. Vesipilari: 3000mm. Koot: S–M–L–XL–XXL–XXXL Pesuohje: 40°

UUTUUS

Lahkeissa lumilukko ja säädettävä vyötärö.

64 €

99 black

651 SORELL BYXA Naisten Kevyesti topatut kuorihousut naisellinen istuvuus, jotka toimii erinomaisesti niin hiihtäessä kuin kävellessä. Housut ovat tuulen ja vedenpitävät teipatuilla saumoilla. Tarranauhalla säädettävä vyötärö ja lumilukko helmassa. Lahkeiden alaosassa vahvistettu kaksikerroksinen kangas kulumista vastaan. Kaksi sivutaskua. Materiaali: 100% nylon. Vuori: 80g. Hengittävyys: 3000g/m2/24h. Vesipilari: 3000mm. Koot: S–M–L–XL–XXL Pesuohje: 40° 93


8848 ALTITUDE DESIGNIA JA INNOVAATIOITA VUODESTA 1990 8848 Altitude perustettiin vuonna 1990, ja sen tarkoituksena oli kehittää vaatteita retkikunnalle, joka onnistui sittemmin ensimmäisenä ruotsalaisena retkikuntana nousemaan Mount Everestille – maailman korkeimmalle vuorelle, jonka korkeus on 8848 metriä. Siitä lähtien 8848 Altitude on jatkanut teknisten ja innovatiivisten vaatteiden kehittämistä hiihtäjille ja aktiivisille ihmisille kaikkialla maailmassa. Nykyisin 8848 Altitudea myydään 22 maassa, ja sitä arvostetaan vaatteiden erinomaisen toimivuuden ja nykyaikaisen skandinaavisen designin vuoksi. Lataa Sandryds Alive App Storesta/Google Play ja suuntaa kännykkä tähän sivuun


YKSITYISKOHDAT: Tuulenpitävä ja vettähylkivä Hengittävä Joustavaa kangasta Fleecevuori Irrotettava, säädettävä huppu, jossa nyöri Tarranauhalla säädettävät hihansuut Neljä ulkotaskua Normaali istuvuus TUOTENRO: 8810

95 €

65 red

99 black

8810 ASTEROID SOFTSHELL JACKET  Suosikkisoftshelltakki, joka on myös myyntimenestys. Monipuolinen takki, joka on valmistettu durAtec Softshellistä, joustavasta materiaalista, joka antaa reilusti liikkumavapautta, suojaa tuulelta ja vedeltä ja hengittää hyvin. Sisäpuoli on miellyttävää fleeceä. Säädettävä, irrotettava huppu, jolla voi mukautua nopeasti säätilan muutoksiin. Neljä kätevää ulkotaskua. VÄRIT: 65 red, 99 black.

KOOT: XS–S–M–L–XL–XXL (XS–S naisille sopiva pituus, ei naistenmallinen leikkaus). MATERIAALI: Ulkopuoli 100 % polyesteriä. Sisäpuoli polyesterifleeceä. Laminointi ulko- ja sisäpuolen välissä. Softshell on kahteen suuntaan joustavaa mekaanista stretchmateriaalia. Päällyskangas tuulenpitävää ja vettähylkivää durAtec Softshell materiaalia, joka hengittää hyvin. Vesipilari: >8000mm. Hengittävyys: >5000g/m2/24h.

8 8 4 8 a ltit u d e

UUSI VÄRI

YKSITYISKOHDAT: Huippuohut ankanuntuvatoppaus Tuulenpitävä Säädettävä helma Kaksi taskua Kirjailtu merkki TUOTENRO: 8811

155 €

85 bright blue

99 black

28 navy

58 neon green

8811 BRUCE DOWN SWEAT Huippuohut untuvatakki, jossa on ankanuntuvatoppaus. Päällyskangas on tuulenpitävää, ohutta polyesteriä. Minimalistinen design, jossa on kaksi taskua ja rinnassa kirjailtu merkki. VÄRIT: 85 bright blue, 99 black, 28 navy, 58 neon green.

KOOT: XS–S–M–L–XL–XXL MATERIAALI: Ulkokangas ja vuori 100 % polyesteriä, jossa DWR-käsittely. Täyte: 100 % ankanuntuvaa, 650 fill power. Paino: 38 g/m2.

95


UUTUUS

149€

99 black

58 neongreen

8814 A-Team MS jacket

8 8 4 8 a ltit u d e

Monipuolinen takki DurAtec ® Extreme materiaalia, joka on tuulen ja vedenpitävä (10000 mm vesipilari)ja siinä on myös hyvä hengittävyys. Teipatut saumat. Verkkovuori ja ilmanvaihto kainaloissa antavat erinomaista pito mukavuutta. Säädettävä huppu, hihansuut ja lumilukko mahdollistavat itse muokata toimintoja sään mukaan. Activinen malli. Kolme ulkotaskua ja povitasku sekä verkkovuori.

VÄRIT: 99 black, 58 neongreen. KOOT: S–M–L–XL–XXL. Materiaali: durAtec® Extreme. 100% nailonia. Pesuohje: 40° TUOTENRO: 8814

MAN: 8804 AZUMA PANT Tekniset kuorihousut tuulen- ja vedenpitävää durAtec Supreme Stretch materiaalia, joka hengittää todella hyvin. Kolmikerroksinen rakenne ja teipatut saumat tekevät housuista kevyet ja joustavat. Todella mukavat ja joustavat aktiivisen mallin ja joustavan päällyskankaan ansiosta. Lahkeiden täyspitkien vetoketjujen ansiosta housuista saa nopeasti hengittävät, tai ne voi vaihtaa nopeasti. Tarranauhalla säädettävän vyötärön ja lahkeissa olevan lumilukon ansiosta housut istuvat täydellisesti. Lahkeen alaosan sisäsivut on vahvistettu, jotta ne suojaisivat teräviltä reunoilta. Edessä kaksi taskua. VÄRIT: 99 black. KOOT: S–M–L–XL–XXL. MATERIAALI: 88 % polyamidia (nailonia), 12 % elastaania. Kulutusta kestävää, tuulenja vedenpitävää durAtec Supreme Stretch kangasta, joka hengittää todella hyvin. Vesipilari > 20 000 mm. Hengittävyys: >15 000g/m2/24h. YKSITYISKOHDAT: Kankaassa kolmikerroksinen rakenne Tuulen- ja vedenpitävät Teipatut saumat Erittäin hengittävät Joustavaa kangasta Sivuilla täyspitkä vetoketju Tarranauhalla säädettävä vyötärö Lumilukot Lahkeiden alaosan sisäsivut vahvistettu Kaksi ulkotaskua Aktiivinen malli TUOTENRO: 8804

99 black 96

215 €


UUTUUS

149€

99 black

60 neonpink

8815 A-Team MS jacket VÄRIT: 99 black, 58 neongreen. KOOT: 36–38–40–42–44. Materiaali: durAtec® Extreme. 100% nailonia. Pesuohje: 40° TUOTENRO: 8815

8 8 4 8 a ltit u d e

Monipuolinen takki DurAtec ® Extreme materiaalia, joka on tuulen ja vedenpitävä (10000 mm vesipilari)ja siinä on myös hyvä hengittävyys. Teipatut saumat. Verkkovuori ja ilmanvaihto kainaloissa antavat erinomaista pito mukavuutta. Säädettävä huppu, hihansuut ja lumilukko mahdollistavat itse muokata toimintoja sään mukaan. Naisellinen malli. Kolme ulkotaskua ja povitasku sekä verkkovuori.

WOMAN: 8805 BAILEY W’S PANT Tekniset ja monipuoliset kuorihousut naisille tuulen- ja vedenpitävä��, erittäin funktionaalista durAtec Supreme Stretch materiaalia, joka hengittää todella hyvin. Kolmikerroksinen rakenne ja teipatut saumat tekevät housuista todella kevyet. Vartalonmyötäisen naisille sopivan leikkauksen, joustavan materiaalin ja taivutettujen polvien ansiosta housut ovat mukautuvat ja mukavat. Koko lahkeen pituinen 2-tievetoketju helpottaa riisumista ja pukemista ja tekee ilmastoinnista tarpeen mukaan helppoa. Joustavat lumilukot. Hitsatut, vedenpitävät vetoketjut. VÄRIT: 99 black. KOOT: 34–36–38–40–42. MATERIAALI: 88 % polyamidia (nailonia), 12 % elastaania. Kulutusta kestävää, tuulenja vedenpitävää durAtec Supreme Stretch kangasta, joka hengittää todella hyvin. Vesipilari > 20 000 mm. Hengittävyys: 15 000g/m2/24 h. YKSITYISKOHDAT: Tuulen- ja vedenpitävät Teipatut saumat Erittäin hengittävät Joustavaa kangasta Sivuilla täyspitkä vetoketju Lumilukot Mukana joustava vyö Lahkeiden alaosan sisäsivut vahvistettu Kaksi ulkotaskua Vedenpitävät, hitsatut vetoketjut Vartalonmyötäinen, naisellinen leikkaus

215 €

TUOTENRO: 8805

99 black 97


499€ MAN: 8801 TERRA NOVA PARKA Terra Nova on poikkeuksellinen untuvatakki. Päällyskangas on GORE-TEX® Performance Shell materiaalia, joka lupaa pysyvän suojan tuulta, vettä ja lunta vastaan. Lämmin ja erittäin ohut toppaus on laadukasta ”Premium Down” materiaalia (ankanuntuvaa). Takissa on runsaasti yksilöllisiä muuntelumahdollisuuksia: säädettävä helma, vyötärö ja hihansuut. Säädettävän hupun voi irrottaa, kuten myös turkisreunuksen. Ranteita suojaavat integroidut resorit, jotka ovat pehmeää Lycraa. Terra Novassa on myös tilaa kaikenlaisille tarvikkeille kahdeksan tilavan ulkotaskun ja kahden sisätaskun ansiosta. VÄRIT: 99 black. KOOT: XXS–XS–S–M–L–XL–XXL. MATERIAALI: 100 % polyamidia (nailonia). Päällyskangas on tuulenja vedenpitävää GORE-TEX® Performance Shell materiaalia, joka täyttää GORE-TEX®in ainutlaatuisen lupauksen ”Guaranteed To Keep You Dry”. Premium down toppaus (ankanuntuvaa). Vesipilari > 25 000 mm. YKSITYISKOHDAT: Tuulen- ja vedenpitävä Teipatut saumat Premium down toppaus (ankanuntuvaa) Irrotettava, säädettävä huppu, jossa nyöri Irrotettava turkisreunus (tekoturkista) Tarranauhalla säädettävät hihansuut Lycra-resorit Helmassa säädettävä nyöri Vyötäröllä säädettävä nyöri Kahdeksan ulkotaskua Vetoketjullisessa sisätaskussa aukko kuulokkeen johdolle Sisätasku verkkoa Edessä kaksitievetoketju Normaali istuvuus TUOTENRO: 8801

8 8 4 8 a ltit u d e

99 black

125 € MAN: 8806 Dino Jacket Idea on yksinkertainen: käytä tavallisesti kuoritakin alla käytettävää lisäkerrosta huipputyylikkäänä kevättakkina. Dino Jacket on valmistettu huippuohuesta nailonkankaasta, jossa on pehmeä ja kevyt toppaus. Uusi siksakkuvioinen tikkaus antaa takille luonnetta. Selkeä design, jossa on ainoastaan kaksi pystytaskua sekä rintatasku. Dino toimii tietysti erinomaisesti myös alkuperäisessä käyttötarkoituksessaan: lämmittävänä kerroksena kuoritakin alla. VÄRIT: 99 black. KOOT: S–M–L–XL–XXL. MATERIAALI: 100 % polyamidia (nailonia). Huippuohut, tuulenpitävä ja vettähylkivä päällyskangas nailonia. YKSITYISKOHDAT: Tuulenpitävä ja vettähylkivä Kolme ulkotaskua Normaali istuvuus 99 black

98

TUOTENRO: 8806


UUTUUS

55 €

24 light royal

56 bright green

98 dark grey

8817 DOME FLEECE MATERIAALI: Polartec® microfleece.

VÄRI: 24 light royal, 56 bright ghreen, 98 dark grey.

PESUOHJE: 40° TUOTENRO: 8817

8 8 4 8 a ltit u d e

KOOT: S–M–L–XL–XXL.

Todella kevyt ja lämmin takki Polartec® microfleeceä – alkuperäistä fleeceä. Täyspitkä vetoketju ja kätevä rintatasku. Aktiivinen design istuu täydellisesti esim. kuoritakin alla.

UUTUUS

55 €

19 turquose

62 cerise

77 dark liliac

8818 HALLIE FLEECE Todella kevyt ja lämmin takki Polartec® microfleeceä – alkuperäistä fleeceä. Täyspitkä vetoketju ja kätevä rintatasku. Vyötäröllä piilotasku. Aktiivinen design istuu täydellisesti esim. kuoritakin alla.

KOOT: 36–38–40–42–44.

VÄRI: 19 turquose, 62 cerise, 77 dark liliac.

PESUOHJE: 40° TUOTENRO: 8818

MATERIAALI: Polartec® microfleece.

99


100

8 8 4 8 a ltit u d e


UUTUUS

89€

85 bright blue

99 black/green

8819 Donker jacket DurAtec Softshell Advanced -materiaalista valmistettu treenitakki, joka hengittää todella hyvin ja hylkii tuulta ja vettä. Aktiivinen malli ja joustava materiaali tekevät vaatteesta mukautuvan ja antavat liikkumavapautta. Kaksi ulkotaskua. Heijastin yksityiskohdat.

KOOT: S–M–L–XL–XXL. MATERIAALI: durAtec Softshell Advanced. 100% polyesteriä. PESUOHJE: 40° TUOTENRO: 8819

8 8 4 8 a ltit u d e

VÄRI: 85 bright blue, 99 black/green.

UUTUUS

79€

8820 Dobbie ws jacket DurAtec Softshell Advanced -materiaalista valmistettu treenitakki, joka hengittää todella hyvin ja hylkii tuulta ja vettä. Aktiivinen, naisellinen malli ja joustava materiaali tekevät vaatteesta mukautuvan ja antavat liikkumavapautta. Lycraresorit, joissa peukalonaukko. Heijastin yksityiskohdat. Takana pieni tasku. VÄRI: 19 turquose. KOOT: 36–38–40–42–44. MATERIAALI: durAtec Softshell Advanced. 100% polyesteriä. 19 turquose

PESUOHJE: 40° TUOTENRO: 8820

101


UUTUUS 21€ 8821 Kabru func tee Tekninen pusero puuvillaa/polyesteriä. Tuntuu yhtä mukavan pehmeältä kuin puuvillainen T-paita, mutta tässä puserossa on kosteutta siirtäviä ominaisuuksia, jotka pitävät kehon kuivana treenin ajan. Rinnassa pieni painatus ja selässä kontrastivärinen paneeli. VÄRI: 85 bright blue, 99 black/green. KOOT: S–M–L–XL–XXL. MATERIAALI: 40 % puuvillaa/60 % polyesteriä. PESUOHJE: 40° TUOTENRO: 8821

85 bright blue

99 black/green

8 8 4 8 a ltit u d e

UUTUUS

70 €

8823 Jason tights Treenitrikoot joustavaa, napakkaa materiaalia. Paitsi, että materiaali on kevyttä, kuivuu nopeasti ja siirtää kosteutta, se pysyy todella hyvin muodossaan ja pitää lihakset lämpiminä treenin ajan. Sivulla logopainatus ja kontrastiväriset tasosaumat. VÄRI: 85 black/bright blue, 56 bright green. KOOT: S–M–L–XL–XXL. MATERIAALI: 79 % nailonia / 21 % elastaania. PESUOHJE: 40° TUOTENRO: 8823

85 black/bright blue 102

56 bright green


21€ 8822 Discover ws func tee Treenipusero kosteutta siirtävää polyesteriä. Joustava pusero, jonka aktiivinen, naisellinen malli mukautuu vartalon muotoihin. Rinnassa, hihoissa ja takana pieni painettu logo. VÄRI: 99 black/bright blue. KOOT: 36–38–40–42–44.

UUTUUS

MATERIAALI: 100% polyesteriä. PESUOHJE: 40° TUOTENRO: 8822

99 black/bright blue

8 8 4 8 a ltit u d e

UUTUUS

UUTUUS 70 €

60 €

99 black/bright blue

99 black/bright blue

8824 Tyrn ws tights

8825 Niva ws capri

Treenitrikoot joustavaa, napakkaa materiaalia. Paitsi, että materiaali on kevyttä, kuivuu nopeasti ja siirtää kosteutta, se pysyy todella hyvin muodossaan ja pitää lihakset lämpiminä treenin ajan. Sivulla logopainatus ja kontrastiväriset tasosaumat.

Capripituiset treenitrikoot joustavaa, napakkaa materiaalia. Paitsi, että materiaali on kevyttä, kuivuu nopeasti ja siirtää kosteutta, se pysyy todella hyvin muodossaan ja pitää lihakset lämpiminä treenin ajan. Sivulla logopainatus ja kontrastiväriset tasosaumat.

VÄRI: 99 black/bright blue. KOOT: 36–38–40–42–44.

VÄRI: 99 black/bright blue. KOOT: 36–38–40–42–44.

MATERIAALI: 79 % nailonia / 21 % elastaania.

MATERIAALI: 79 % nailonia / 21 % elastaania.

PESUOHJE: 40° TUOTENRO: 8824

PESUOHJE: 40° TUOTENRO: 8825

103


UUTUUS

85 €

99 black

85 bright blue

8816 SPARK SWEATER Tekninen college takki, kosteutta siirtävillä ominaisuuksilla. Aktiivinen malli, kiristysnauha säätö helmassa ja pehmeää Lycraa hihansuissa. Kaksi sivu taskua ja hitsattu rintatasku sekä tuuletusaukot

VÄRIT: 99 black, 85 bright blue. KOOT: S–M–L–XL–XXL. Materiaali: polyesteri college takki, kosteutta siirtävillä ominaisuuksilla. 100% polyesteri.

8 8 4 8 a ltit u d e

Pesuohje: 40° TUOTENRO: 8816

104


8 8 4 8 a ltit u d e

143 €

99 black

57 olive/black

8812 stream rainset Kestävä sadeasu, joka on kehitetty vaativiin skandinaavisiin olosuhteisiin. Setti on valmistettu durAtec Extreme materiaalista, ja vaatteissa on teipatut saumat, mikä tekee niistä täysin tuulenpitävät ja vedenkestävät. Vaatteet ovat erittäin hengittäviä. Takin yläosassa on kevyt verkkovuori ja kauluksen sisäpuolella fleeceä. Säädettävät hihansuut sekä huppu, jonka voi rullata kauluksen sisään. Sadehousuissa on joustava vyötärö ja säädettävät lahkeensuut.

VÄRIT: 99 black, 57 olive/black. KOOT: S–M–L–XL–XXL Materiaali: Päällyskangas: durAtec Extreme 100 % nailonia. Vesipilari: >10 000 mm. Hengittävyys: >6 000 ml/24 h). Vuori: 100 % nailontaftia, verkkovuori 100 % polyesteriä. TUOTENRO: 8812 105


Asusteet 714 Baypoint Käsipyyhe yhdeksän väreissä. 3 cm leveä boordi brodeerausta varten. Koot: 50 x 70 cm Materiaali: 100% puuvilla. Paino: 450 g/m2 Pesuohje: 60°

3.9€

01 white

21 light blue

28 navy

32 khaki

62 cerise

65 red

81 aqua

98 dark grey

99 black

715 Westlake Kylpypyyhe yhdeksän väreissä. 5 cm leveä boordi brodeerausta varten. Koot: 70 x 130 cm Materiaali: 100% puuvilla. Paino: 450 g/m2 Pesuohje: 60°

9.9€

716 Palm Beach Rantapyyhe yhdeksän väreissä. 5 cm leveä boordi brodeerausta varten. Koot: 100 x 150 cm Materiaali: 100% puuvilla. Paino: 450 g/m2 Pesuohje: 60°

15.9€

20 €

Käytännöllinen urheilulaukku, jossa kiinniommeltu kenkäpussi.

99 black/white/black

741 Sport Bag Hyvännäköinen ja yksinkertainen urheilukassi, jossa on kenkäpussi. Sopii yhtä hyvin tapahtumiin kuin harjoituksiin. Laukussa on iso päälokero, jossa sisätasku, etutasku sekä säädettävä kantohihna. Suuret painatuspinnat.

as u st ee t

Materiaali: 600D polyesteri. Koot: 60 x 30 x 30 cm - 54 l.

17€

65 red/white/black

99 black/white/black

743 Sport BP Pieni urheilullinen selkäreppu jossa iso päälokero ja sisätasku. Verkkotaskut molemilla puolilla. Topatut kantokahvat. Materiaali: 600D polyesteri. Koot: 29,5 x 47 x 26,5 - 37 l.

106


UUTUUS

Pipo, jossa näyttävät, poikkeavanväriset tikkaukset.

as u st ee t

5.9€ 6.5 € 01 white

28 navy

62 cerise

65 red

85 bright blue

99 black

62 cerise

44 blazing yellow

56 bright green

85 bright blue

99 black

793 BEANIE

794 Vyö

Muista myös ”Beanie”, räväkkä pipo, jossa on poikkeavanväriset saumat.

Hauska ja upean värinen asuste. Tyylikäs, vyöhön sointuva metallisolki. Metallinen kärki, jossa logo. Hauska yksityiskohta – soljen sisäpuoli on pullonavaaja!

Materiaali: 95% puuvilla/5% lycraa. Paino: 220 g/m². Koot: one size Pesuohje: 40°

Material: 100% polyesteriä. Pituus: 120 cm. Leveys: 4 cm

107


USb-muistit USB-muistilla on paljon suurempikin tehtävä kuin vain tietojen tallentaminen. Muisti kertoo jotain lähettäjästä, vahvistaa sanomaa, auttaa tuotemerkin rakentamisessa ja nostaa tuotteiden profiilia. Esimerkkinä ekologiset puusta valmistetut muistimme.   Toimitusaika on noin kolme–neljä viikkoa. Osan muisteistamme löydät tästä kuvastosta, mutta tässä on vain pieni erä, joten käy myös kotisivullamme.

Huomaa, että USB-muistien kehitys on raivoisan nopeaa, joten siksi käytämme viikkohintaa.   Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua löytämään oikean tuotteen oikeaan hintaan.

Näet kaikki valikoimissamme olevat USB-muistit osoitteessa www.sandryds.com. Liitäntä: USB 2.0/3.0. Salasanasuojaus: Kyllä. Yhteensopivat käyttöjärjestelmät: Windows, 2000, XP, Vista, 7, MacOS 9 ja 10. Ohjain: Ei tarvita. Koot: 1GB - 32GB Pienerä: 50. Pienerä omalla PMS-värillä: 100.

NÄMÄ SISÄLTYVÄT PERUSTILAUKSEEN

u s b-m u istit

Valitsemasi muisti

TUOTE NRO. 8131

108

*Saatavana useita värejä.

4-väripainatus, kaiverrus, kohokuviointi

Peruspakkaus

Lentorahti, tullaus

TUOTE NRO. 8104

Alkuperäismuistitakuu takaa, että kaikki tuotteet ovat

TOSHIBA ja MICRON. Asiakkaamme voivat siksi olla var-

tunnettujen tuotemerkkien valmistamia (MAJOR BRAND

moja siitä, että tuotteemme ovat laadukkaita, pitkäikäisiä

NAND Flash), esimerkkeinä SAMSUNG, INTEL, HYNIX,

ja niissä on hyvä luku-/kirjoitusnopeus.


TUOTE NRO. 8195*

TUOTE NRO. 8106*

TUOTE NRO. 8118*

TUOTE NRO. 8121*

TUOTE NRO. 8128*

TUOTE NRO. 8136*

TUOTE NRO. 8167

TUOTE NRO. 8184*

TUOTE NRO. 8187*

TUOTE NRO. 8162*

TUOTE NRO. 8163

TUOTE NRO. 8123*

TUOTE NRO. 8176

TUOTE NRO. 8177*

TUOTE NRO. 8178*

TUOTE NRO. 8185*

TUOTE NRO. 8164

TUOTE NRO. 8179*

TUOTE NRO. 8101*

TUOTE NRO. 8137*

TUOTE NRO. 8171*

TUOTE NRO. 8197

TUOTE NRO. 8169*

TUOTE NRO. 8192*

TUOTE NRO. 8175

TUOTE NRO.8122*

TUOTE NRO. 8193*

PAKKAUKSET VALINNAINEN

MUOVILAATIKKO*

PERUSLAATIKKO (MUKANA)

RUSKEA PAHVILAATIKKO

samettipussi

paperilaatikko

KAULAHIHNA

u s b-m u istit

PERUS

PELTIRASIA

KETJU

AVAIMENPERÄ

109


ERIKOISVALMISTEISET USB-MUISTIT Jos haluat tallentaa tietoa takuuvarmasti ainutlaatuisella tavalla, tarjoamme pehmeästä PVC-muovista valmistettuja erikoisval-misteisia muisteja. Toimintatapa on yksinkertainen, ja edellytämme ainoastaan, että tilaat vähintään 100 muistia. Toimitus tapahtuu neljä viikkoa vedoksen hyväksymisen jälkeen.

Miten tilaus hoidetaan?

1.

Lähetä meille luonnos, valokuva tai fyysinen näytekappale.

2. Teemme siitä 3D-luonnoksen. 3. Kuvavedoksen hyväksymisen jälkeen luomme työkalun valmistusta varten.

4.

Massatuotanto voi alkaa.

ESIMERKKEJÄ ERIKOISVALMISTEISISTA USB-MUISTEISTA

PROFILOINTI

Er i ko ist u ota n to

Oikeastaan vain mielikuvitus on rajana, kun mietitään, mitä koville profiilituotteille voi tehdä. Kokeneet asiantuntijamme huolehtivat siitä, että sanomasi tulee oikeaan tuotteeseen oikealla tavalla. Otamme mielellämme haasteita vastaan.

110

TAMPOPAINATUS

LASERKAIVERRUS

KOhokuviointi

DIGITAALIPAINATUS

Tampopainatuksen etuna on mahdollisuus painattaa myös sellaisia tuotteita, joihin ei voida käyttää tavallisia painatustekniikoita. Kaiverretut pinnat ja alueet, joihin raakeli ei ylety, voidaan helposti painaa tampopainolla.

Laserkaiverruksen jälki metallissa on kaunis ja viimeistelty, mikä antaa ylellisen ja laadukkaan vaikutelman. Laserkaiverrus sopii loistavasti metallista ja alumiinista valmistettuihin mainoslahjoihin.

Logo leimataan tuotteeseen, ikään kuin upotetaan. Sopii hyvin esimerkiksi nahka- ja kumipintoihin.

Digitaalipainatusta käytetään, kun halutaan painaa täysvärisiä kuvia. Esimerkiksi valokuvia, sävytettyjä logoja tai todella monivärisiä logoja. Digitaalipainatuksen voi painaa lähes kaikkiin pintoihin.


AINUTLAATUISIA ERIKOISTUOTTEITA, JOTKA VOIVAT INSPIROIDA SINUA Tässä näet muutaman esimerkin Kustom shoppimme ainutlaatuisesti profiloiduista tuotteista. Jos sinulla on näiden lisäksi omia ideoita – kerro niistä meille. Me hoidamme ne ja vähän enemmänkin.

Sticky screencleaner, kätevä puhdistusliina kännykälle. Erikoispakkaus tuotteellesi? Jälleenmyyjäsi ja me autamme!

Sormikkaissa on hyvä sormituntuma, jotta voit käsitellä iPhonea tai iPadia pakkasessa.

111

Er i ko ist u ota n to

Matkalaukkuvaaka, joka tekee matkustamisesta helpompaa!


Sinun logollasi varustettu iPhonen suojakuori. Erikoisvalmisteinen USB-muisti.

Er i ko ist u ota n to

Monikäyttöinen huivi. Voit käyttää sitä kaulahuivina, pipona, bandanahuivina ym.

112


Mikrokuituinen kännykkäpussi. Toimii hyvin myös puhdistusliinana.

LUE LISÄÄ SIVUILTA WWW.SANDRYDS.COM 113

Er i ko ist u ota n to

Painettu vai kirjailtu logo? Sinä päätät.


Lisätietoja PESU- & HOITO-OHJEET

Hinnat: Kaikki kuvaston hinnat ovat arvonlisäverottomia suositushintoja. Paikallisia hintaeroja voi esiintyä. Pidätämme oikeuden tuotteiden loppuunmyyn-tiin ja mahdollisiin painovirheisiin. Kuvaston kuvien ja todellisten tuotteiden värit saattavat poiketa toisistaan. Tuotekuvissa ja ympäristössä otetuissa kuvissa voi olla eroavaisuuksia. Tällöin viittaamme ensisijaisesti tuotekuviin. Jos epäröit, sinun kannattaa pyytää värinäyte.

Pesuohjeiden noudattaminen on helpoin tapa pidentää vaatteiden elinikää. Pese vaaleat ja tummat vaatteet erikseen, sulje vetoketjut ja muista tyhjentää taskut. Arat ja värjätyt vaatteet pestään nurja puoli ulospäin, ja liiallista pesuaineiden käyttöä on syytä välttää. Huom! Älä silitä suoraan painokuvioiden päältä Konepesu, enintään 30°. Konepesu, enintään 40°.

South West: Hinnat koskevat vähintään 25 kappaleen eriä. Pidätämme oikeuden valuuttakurssien muuttumisesta johtuviin hinnankorotuksiin.

Konepesu, enintään 60°. Konepesu, enintään 40°. Täytä kone puolilleen ja käytä lyhyttä linkousta. Konepesu, enintään 60°. Täytä kone puolilleen ja käytä lyhyttä linkousta.

Materiaali

Vain käsinpesu, enintään 40°. Lyhyt pesuaika, älä hankaa. Lyhyt linkous.

Puuvilla Puuvilla voi kutistua jopa viisi prosenttia. Vältä kuivausrummun käyttöä ensimmäisen pesun yhteydessä ja oio vaate muotoonsa saumoista vetämällä, kun vaate on kostea.

Ei vesipesua. Kuivaus narulla. Tasokuivaus.

Polyesteri Tekokuitu. Noudata pesuohjeita.

Kuivaus tippuvana. Kestää rumpukuivauksen.

Polyamidi Tekokuitu. Käsittele vaatetta varovasti. Älä käytä huuhteluainetta ja vältä kosketusta terävien materiaalien, esim. tarranauhojen kanssa.

Ei kestä rumpukuivausta. Silitettävä, lämpötila enintään 200°. Silitettävä, lämpötila enintään 150°.

Fleece Keinotekoinen materiaali. Älä käytä huuhteluainetta äläkä silitä.

Silitettävä, lämpötila enintään 110°. Ei kestä silitystä eikä mankelointia. Kestää kemiallisen pesun, mutta ei perkloorietyleeniä voimakkaampia nesteitä. Ei kestä kemiallista pesua. Kestää kaikki valkaisuaineet. Ei kestä valkaisuaineita.

Mittataulukko Naisten koot A - rinnan ympärys

72–76

80–84

B - vyötärön ympärys

58–61

64–67

70–73

76–79

82–85

88–91

C - lantion ympärys

84–87

90–93

96–99

102–106

110–113

116–119

Miesten koot

Er i ko ist u ota n to

XS S M L XL XXL 88–92

94–100

103–108

112–116

XS S M L XL XXL

A - rinnan ympärys

84–88

92–96

100–104

108–112

116–120

124–128

B - vyötärön ympärys

68–73

78–83

88–93

98–103

108–113

118–123

C - lantion ympärys

90–93

97–101

105–108

111–114

117–120

123–126

D -lahkeen sisäpituus 77 79 82 84 86 88 A = rinta/rinnanympärys: Mittaa rinnanympärys rintakehän leveimmästä kohdasta. B = vyötärö: Mittaa vyötärön ympärysmitta. C = lantionympärys: Mittaa lantionympärys-mitta sen leveimmästä kohdasta. D = lahkeen sisäpituus: Mittaa säären sisäpuolelta nivusista maahan asti. 114


Sisällysluettelo A

Tuote nr Sivu ALICE 117 19 ALMIRA 346 42 ALTITUDE 94-105 ARLINGTON 345 42 ASPEN 234 47 ATLANTIC 620 83 AUGUSTA 237 48 AURORA 235 47 AUSTIN COLLEGEPUSERO (JR) 283 55

b

BAKERSFIELD BASIC TEE BAYPOINT PYYHE BEANIE BOSTON SEURA-ASU (JR) BRIDGEPORT BRONX T-PAITA (JR) BRONX SHORTSIT (JR) BROOKS (JR) BURTON

c

CALGARY CARCOSA CLIFTON COLUMBIA COPPER MT CORAL CORINA CORONA CORONADO (JR) CORONITA

d

DAWSON DELRAY DENVER

Tuote nr Sivu 502 64 120 20 714 106 793 107 282 70 504 65 181 67 182 67 201 54 261 27 Tuote nr Sivu 613 90 109 18 116 19 614 90 615 88 507 62 343 43 156 25 330 34 328 35 Tuote nr Sivu 371 76 102 15 231 53

E/F

Tuote nr Sivu EAST BAY 617 85 FRASER 505 63 FRISCO 124 16 FULLER 392 43 Erikoistuotanto 110-113

G

GEORGIA GILROY GREENFIELD GREENVILLE GREYSTONE NAISTEN GREYSTONE MIESTEN

H HAMILTON HANNAH HARVEY

I/J

Tuote nr Sivu 414 74 506 62 205 54

IDAHO JAMES JASPER (JR)

K

Tuote nr Sivu 106 14

Tuote nr Sivu 318 39

KINGS (JR)

L

LAKEWOOD

M

MACKAY SLUB TEE MADISON HOOD MALIBU MARION MARION YKSIVÄRINEN MARY MIA HOOD MELVILLE BYXA MONROE MONTANA MORRIS MORRIS YKSIVÄRINEN MORRIS RAND MT ROSE

N/O

NEW YORK OHIO (JR)

P

PACIFIC PALMBEACH PYYHE PARKER PARIS PARRY (JR) PATSY PERTH

R

REGINA RICHMOND RIVERDALE ROSEVILLE

Tuote nr Sivu 121 17 210 46 157 26 315 31 335 32 122 17 211 46 650 93 501 65 415 74 314 30 334 32 336 31 616 88 Tuote nr Sivu 208 59 111 20 Tuote nr Sivu 619 86 716 106 323 59 209 36 203 51 324 36 238 58

S

SAN ANTONIO SAVANNAH SEURA-ASU (JR) SHORTSIT (JR) SIDNEY SKÄRP SOFTSHELL TAKKI (JR) SOMERS SORELL BYXA SPORT BP SMALL SPORTBAG ST. LOUIS ST. PAUL ST. TROPEZ STEWARD (JR) SWEATSHIRT BASIC SWEATSHIRT high visability SWEATSHIRT HOOD (JR)

T

T-PAITA high visability T-PAITA TABER (JR) TEKNINEN T-PAITA TEKNINEN T-PAITA (JR) TEXAS TOWNSVILLE TUULIFLEECE

Tuote nr Sivu 339 41 232 53 3023 70 3093 69 418 73 794 107 3061 85 419 73 651 93 743 106 741 106 341 41 342 40 344 40 204 52 3035 57 239 58 3036 56 Tuote nr Sivu 123 27 3025 24 202 52 3092 69 3091 68 167 26 618 86 3029 79

U/V/W

Tuote nr Sivu USB-muisti 108-109 VENICE 103 15 WESTLAKE PYYHE 715 106 VICTORIA 621 83 WINNIPEG 396 79 VOURELLINEN FLEECETAKKI 3029 79

Tuote nr Sivu 370 76 277 71 312 37 313 37

Tuote nr Sivu 233 50 166 24 112 21 113 21 612 91 611 91 Tuote nr Sivu 316 38 317 38 236 49

115Southwest Kuvasto (FI) 2014, Hinnat